Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TUMMYTUB kubiliukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2
HappyAngel
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 08, 14:01)
*

O tai gal Jūs manot, kad mamos, maudančios savo vaikučius kubiliukiuose, juos ten per dienų dienas laiko ir neleidžia nei pasportuoti, nei pajudėti? laugh.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 08, 19:05)
Man kartais atrodo, cia kartais mados reikalas.  biggrin.gif 
Jei plaukiojat baseine ir leliukas nebijo, vadinasi kuo puikiausiai galit maudytis vonelej, tai kam kisti i ta kubila.  doh.gif  Aisku, kai pati mama nori isbandyti visas naujoves, kiek reikia ir kiek ne, cia jau kitas reikalas.  biggrin.gif
*

Kubiliuką parsivežiau iš užsienio, kur jie yra labai populiarūs. Kad jis yra ir čia, sužinojau tik daug vėliau, todėl mano atveju mados vaikymasis visai netinka smile.gif Beje, ir šiaip labai nemėgstu ir nemoku vaikytis madų ir to nedarau.

QUOTE(butybe @ 2010 09 08, 20:53)
Tiesiog labai nemalonu, kai randi pasisakyma kad kas jus per mamos, kad vaika i kubila kisat.
*

drinks_cheers.gif
Stepė
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 08, 14:01)
As sakiau DAZNIAUSIAI...bet ne visada. Anskciau is vis jokiu kubiliuku nebudavo ir kuo puikiausiai mamos savo vaikucius ismaudydavo. Kartais vaikas bijo vandens, net nezinia del ko, ir bijo iki pat mokyklinio amziaus ir dar ilgiau, tai juk jo nemaudysi kubile.
Pasakysiu tiesiai, net jei uz "aciu" atiduotu toki kubiliuka, jo neimciau.  schmoll.gif  Kai rinkau savo maziui vone, pasveriau visus "uz" ir "pries", supratau, kad tokio dalyko savo kudikiui nenoriu. Negaliu ziuret, kaip kudikis spraudziasi jame, man nepatinka tokios "naujoves". Nei laiko, nei vandens man negaila, o voneleje maudomas vaikas apsipranta, nebutinas kubiliukas, jis stebuklu nedaro. Visa vaidmeni atlieka mama, ji turi moketi kudiki ismaudyti ir ji kartu nuraminti. Kam patinka, prasau, naudokit i sveikata. Bet manau, kad augant vaikeliui, reikia gi jam ir pasportuoti, reikia erdves, reikia raumenukus pamankstinti, juk tam kitos mamos i baseinus ir veda vaikucius. As esu pries, o kam patinka, tas tegul naudoja.  biggrin.gif
*

Jėzau, nugi nieks neverčia Tavęs naudoti. Nenori nenaudok.
Nesuprantu, kaip galima įrodinėt, kad tai blogis, nepabandžius? Beje, kiek mamų, BANDŽIUSIŲ, pasisakė, visoms kubiliukas patiko. Netgi iš tų kurios bandė ir kubiliuką ir vonelę, dauguma vėl rinktųsi kubiliuką.

Beje, tema tam ir užvesta, kad patirtim pasidalintų išbandžiusios. Nors žinoma pas mus demokratija.

Tekantisaule
QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 09, 12:07)
Jėzau, nugi nieks neverčia Tavęs naudoti. Nenori nenaudok.
Nesuprantu, kaip galima įrodinėt, kad tai blogis, nepabandžius? Beje, kiek mamų, BANDŽIUSIŲ, pasisakė, visoms kubiliukas patiko. Netgi iš tų kurios bandė ir kubiliuką ir vonelę, dauguma vėl rinktųsi kubiliuką.

Beje, tema tam ir užvesta, kad patirtim pasidalintų išbandžiusios. Nors žinoma pas mus demokratija.
*

Tai uztat ir nenaudoju. biggrin.gif
Ir beje, nesitujinkit, ne pazystamos ir ne drauges. cool.gif
Jau pasakiau, kam patinka, tai ir naudokit i sveikata, bet kaip matau, komentuojat, kad pakomentuot. doh.gif
Stepė
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 09, 19:26)
Tai uztat ir nenaudoju.  biggrin.gif
Ir beje, nesitujinkit, ne pazystamos ir ne drauges.  cool.gif
Jau pasakiau, kam patinka, tai ir naudokit i sveikata, bet kaip matau, komentuojat, kad pakomentuot.  doh.gif
*

? a čia nuo kokio žodžio? žysti? ar norėjai pasakyt pažįstamos?
Nu tai ir sakau demokratija - nežinau, nebandžiau, bet turiu tvirtą nuomonę, kad šššš. biggrin.gif
Tekantisaule
QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 10, 10:03)
? a čia nuo kokio žodžio? žysti? ar norėjai pasakyt pažįstamos?
Nu tai ir sakau demokratija - nežinau, nebandžiau, bet turiu tvirtą nuomonę, kad šššš.  biggrin.gif
*

Uzjauciu Jus... lotuliukas.gif
Stepė
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 10, 16:03)
Uzjauciu Jus...  lotuliukas.gif
*

tai kad ačiū, nereikia mūsų užjaust. Mums viskas gerai smile.gif
Arktos
Nematau prasmės ginčytis apie vonelių ir kubiliukų privalumus, nes kiekvienas turi teisę pasirinkti ir todėl renkasi. Aš dar tik laukiuosi mažiuko, todėl analizuoju visus variantus. Vonioje teturiu dušo kabiną,o ir vietos pačioje patalpoje nedaug-vonelės su stovu tikrai nepastatysiu schmoll.gif Štai ir galvoju apie kubiliuką rolleyes.gif O kaip išplauti jame esančio mažylio galvytę? g.gif
kristinap
QUOTE(Arktos @ 2010 09 19, 16:31)
O kaip išplauti jame esančio mažylio galvytę? g.gif
*

su sauja pasemi ir užpili ant galvytės wink.gif
Stepė
QUOTE(Arktos @ 2010 09 19, 16:31)
Nematau prasmės ginčytis apie vonelių ir kubiliukų privalumus, nes kiekvienas turi teisę pasirinkti ir todėl renkasi. Aš dar tik laukiuosi mažiuko, todėl analizuoju visus variantus. Vonioje teturiu dušo kabiną,o ir vietos pačioje patalpoje nedaug-vonelės su stovu tikrai nepastatysiu schmoll.gif Štai ir galvoju apie kubiliuką rolleyes.gif O kaip išplauti jame esančio mažylio galvytę? g.gif
*

buvo kilęs ir man toks klausimas kol laukiausi smile.gif nu kažkaip labai viskas paprastai išeina :)nemerkiam galvos, tik su kempinėle plaunam ir išplaunam smile.gif
butybe
Mes su maudynemis turbut jau kraustysimes i dusine, pas mus su pagilintu padeklu, tai ten gales ir turkstis, nes jau nei vonelej nei kubiliuke ramiai nenusedi, likau po maudyniu slapia iki apatiniu lotuliukas.gif Vis dar svarstau gal pasilikt kubiliuka, gal kada antra mazyli turesiu blush2.gif . Bet jei kuriai mamytei labai isireiktu, rasykit, perleisciau, nes daiktais ir taip pakankamai apsikrove esam. Priejau isvados kad nuo gimimo iki puses metuku vaikeliui tai tikrai labai geras dalykas! Gailiuosi tik kad velokai apie juos suzinojau smile.gif
Arktos
ačiū,mamytės,už atsakymus 4u.gif klausimų, kol neišbandžiusi,kyla begalės doh.gif O ką darėte tokiu atveju, kai naudojote kokią nors prausimosi priemonę? Perpylėte lėliuką, ištrauktą iš kubiliuko, švariu vandeniu iš kito indo? g.gif
butybe
QUOTE(Arktos @ 2010 09 19, 22:58)
ačiū,mamytės,už atsakymus 4u.gif klausimų, kol neišbandžiusi,kyla begalės doh.gif O ką darėte tokiu atveju, kai naudojote kokią nors prausimosi priemonę? Perpylėte lėliuką, ištrauktą iš kubiliuko, švariu vandeniu iš kito indo?  g.gif
*

Mazuti reikia iskelti virs vandens ir perliet is puodelio svariu vandeniu. Ten istikruju neitiketinai mazai vandens pilasi i ta kubiliuka. Tai ir kelt aukstai nereikia, truputi uz pazastyciu kilsteli, o didesni tiesiog pastatyti galima, jam vandens lieka iki keliu.
kristinap
ačiū,mamytės,už atsakymus 4u.gif klausimų, kol neišbandžiusi,kyla begalės doh.gif O ką darėte tokiu atveju, kai naudojote kokią nors prausimosi priemonę? Perpylėte lėliuką, ištrauktą iš kubiliuko, švariu vandeniu iš kito indo?  g.gif
*

Kol leliukas visai mažiukas, nuliedavau iš puodo, o kai sutvirtėjo, po dušu arba kranu pakišdavau mirksiukas.gif
Stepė
*

o mes vandenį kubiliuke pakeisdavom. Dabr po dušu pakišam - labai mėgsta
esu-mama
na tas stovas tai fainas tuo kad i ji galima vonios zaisliukus sudet ar siaip ka, o paskui vaikui gerai pasilipt ka pasiekt ar siaip pasedet smile.gif as pati neturejau tokio daikto, pries du metus nezinojau kad yra. bet man pavyzdziui skauda nugara pasilenkus maudyt vaika , kai vonele i vonia istatyta, issikelt ja irgi sunku nes daug vandens. todel dazniausiai maude vyras smile.gif tai siuo atveju man vonele buvo gerai tongue.gif aisku buvo galima pirkti ta stova, bet pas mus jo nelabai buvo kur pastatyti o ir kaina jo su vonele butu tas pats kas kibiriukas... todel as ko gero dabar rinkciaus ta kubiliuka, 90 lt kaina nera tokia didele, mano manymu o mamai dalia tikrai palengvina. as tik vis pamastau kaip gerai toks kaime kokiam kur su karstu vandeniu problematiska...
tanytta
Atėjo graudus metas - turime atsisveikinti su savo kubiliuku : (
Nuostabus dalykas tas kubilėlis!!!
Ypač tokiems žaliem tėveliams kaip mudu su vyru. Bijai vaiką ant rankų paimti, o dar maudyti reikia!!! Išrengėm mažą rėkiantį žmogeliuką ir panardinom į kubiliuką - nurimo ir užmogo vandeny, taip ir nuprausėm mieganti. Daugiau jokiu baimiu nei mažiui nei tėveliams, netgi tėtis vienas sugebėdavo susitvarkyti su maudynėmis.
Dabar sėstis nebetelpam, tai stovint užpakaliu per vandienį taškomes - kojas mankštiname pasirėmę į kubiliuko kraštus, o mums tik 5,5 mėn. Turim ir vonelę, bet joje akys plačios iš baimės.
Šalyn abėjones, abiem rankom už kubiliuką.
Ruby Tuesday
Sakykite, kokie to kubiliuko ismatavimai, t.y. skersmuo ir gylis? Prisiskaiciau tiek geru atsiliepimu apie juos, bet gyvenu salyje, kur tokiu dalyku nerasi doh.gif Galvoju, gal nusipirksiu paprasta kubiliuka, tik reikia ismatavimus zinoti ax.gif
Skaile
Aš kubiliuke maudžiau iki pusės metų, paskui persikėlėm į dušą. Kai maudžiau kubilėlyje, nenaudojau jokios kosmetikos, prausdavau tik vandeniu. Plauku buvo mažai, tai ir šampūno nereikėjo rolleyes.gif
butybe
QUOTE(tanytta @ 2011 03 11, 00:59)
Atėjo graudus metas - turime atsisveikinti su savo kubiliuku :  (
Nuostabus dalykas tas kubilėlis!!!
Ypač tokiems žaliem tėveliams kaip mudu su vyru. Bijai vaiką ant rankų paimti, o dar maudyti reikia!!! Išrengėm mažą rėkiantį žmogeliuką ir panardinom į kubiliuką - nurimo ir užmogo vandeny, taip ir nuprausėm mieganti. Daugiau jokiu baimiu nei mažiui nei tėveliams, netgi tėtis vienas sugebėdavo susitvarkyti su maudynėmis.
Dabar sėstis nebetelpam, tai stovint užpakaliu per vandienį taškomes - kojas mankštiname pasirėmę į kubiliuko kraštus, o mums tik 5,5 mėn. Turim ir vonelę, bet joje akys plačios iš baimės.
Šalyn abėjones, abiem rankom už kubiliuką.
*

Ar tikrai nebetelpat? Mes irgi ruosemes jau seniai atsisveikinti, as pagalvojau kad isaugom, nes sunelis stotis pradejo. Bet pasirodo, stotis jis tiesiog mokesi, todel ir stojosi lotuliukas.gif Kuri laika nebemaudziau jame, bet karta reikejo vaika nupraust, o buvau viena namie, sunkoka buvo suruost maudynes, tai istraukiau kubiliuka. Ir ka jus manot, taip apsidziauge! Dabar mums jau metukai, o vis dar su malonumu jame maudomes ir telpam, nors vaikutis mano jau tikrai nemazas! Labai dziaugiuosi siuo isradimu. Mums tai labai didelis pagalbininkas.

Ruby Tuesday, virsuje vidaus skersmuo 30 cm, aukstis 32 cm, i apacia siaureja ir uzapvalintas, tai nezinau kaip pamatuoti. Bet siaip panasus i paprasta standartini kibira, vandens reiktu pilt gal tik iki kokiu 14 cm aukscio. Pabandykit kibire, tik svarbu, kad virsutinis krastas nebutu astrus, nes jei vaikutis didesnis, tai gali i ji isikibti. As pati buvau bandzius kibire maudyti, bet nespejau gerai isbandyt, nes isigijom kubiliuka
kristinap
QUOTE(butybe @ 2011 03 17, 11:38)
Ar tikrai nebetelpat? Mes irgi ruosemes jau seniai atsisveikinti, as pagalvojau kad isaugom, nes sunelis stotis pradejo. Bet pasirodo, stotis jis tiesiog mokesi, todel ir stojosi lotuliukas.gif Kuri laika nebemaudziau jame, bet karta reikejo vaika nupraust, o buvau viena namie, sunkoka buvo suruost maudynes, tai istraukiau kubiliuka. Ir ka jus manot, taip apsidziauge! Dabar mums jau metukai, o vis dar su malonumu jame maudomes ir telpam, nors vaikutis mano jau tikrai nemazas! Labai dziaugiuosi siuo isradimu. Mums tai labai didelis pagalbininkas.
*

mes irgi vėl naudojam. Maniškei 2m. biggrin.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(butybe @ 2011 03 17, 13:38)
Ruby Tuesday, virsuje vidaus skersmuo 30 cm, aukstis 32 cm, i apacia siaureja ir uzapvalintas, tai nezinau kaip pamatuoti. Bet siaip panasus i paprasta standartini kibira, vandens reiktu pilt gal tik iki kokiu 14 cm aukscio. Pabandykit kibire, tik svarbu, kad virsutinis krastas nebutu astrus, nes jei vaikutis didesnis, tai gali i ji isikibti. As pati buvau bandzius kibire maudyti, bet nespejau gerai isbandyt, nes isigijom kubiliuka
*

Dekui, mes ir planuojam koki kibiriuka isigyti 4u.gif
’·٠•●Sandrita●
QUOTE(butybe @ 2010 09 19, 23:27)
Mazuti reikia iskelti virs vandens ir perliet is puodelio svariu vandeniu. Ten istikruju neitiketinai mazai vandens pilasi i ta kubiliuka. Tai ir kelt aukstai nereikia, truputi uz pazastyciu kilsteli, o didesni tiesiog pastatyti galima, jam vandens lieka iki keliu.
*

aga labai idomus dalykas g.gif naujoviskas vis labiau domiuosi 4u.gif
Arktos
thumbup.gif nekeisčiau į vonelę schmoll.gif
looo
nepykite, bet reikia visokiu nuomoniu biggrin.gif

tad mano akimis nesamoniu-nesamone. (ypac juokinga atrodo kai pvz per kokia vaiku prekiu paroda litexpo, kubiluku reklaminiame stende, paguldytos leles "poilsio busenoje"-tai yra kai pardavejas nerodo kaip juo naudotis ir pan. tai va tos lelytes grinu grinaiusiai veidu i vandeni). o taikad leliukas turi sedeti kaip pas motina isciuose-manes irgi neitikina-idomu ka pasakytu musu iprasti poliklinikos chirurgai, o ne kokie nors progresyvus pasaulio izimybes....kodel tada visa pasaulio vekishka technika apskaiciuota taip kad vaikas jokiu budu nesedetu uzpakaliuku, nebutu stuburo apkrovu...

jau nekelbant apie ati, kad sunku nupraust leliuka po pazastukais, uzpakaliuku, ir pan, reikia kilnoti vaika, sunku prilaikyt galva ir t.t. vonele 100% patogesne....

as amnau kad chia tik biznis, lygiai taipat kaip kokie crocsai, pvz kaip is "kako" padaryt Cash flotes:))))....arba dar irgi papuliari dabar progresivi joga, arba kaziap taip vadiansi- uzgooglinkite, chia is tos pacios serijos kaip ir kubiliukai....

nematau tada jokio skirtumo ar pasodint vaika i plasmasini puoda skalbiniams ar i tokia cacka smile.gif)))

bet chia tik mano nuomone:))))
kristinap
QUOTE(looo @ 2011 04 03, 13:15)
nepykite, bet reikia visokiu nuomoniu  biggrin.gif

tad mano akimis nesamoniu-nesamone. (ypac juokinga atrodo kai pvz per kokia vaiku prekiu paroda litexpo, kubiluku reklaminiame stende, paguldytos leles "poilsio busenoje"-tai yra kai pardavejas nerodo kaip juo naudotis ir pan. tai va tos lelytes grinu grinaiusiai veidu i vandeni). o taikad leliukas turi sedeti kaip pas motina isciuose-manes irgi neitikina-idomu ka pasakytu musu iprasti poliklinikos chirurgai, o ne kokie nors progresyvus pasaulio izimybes....kodel tada visa pasaulio vekishka technika apskaiciuota taip kad vaikas jokiu budu nesedetu uzpakaliuku, nebutu stuburo apkrovu...

jau nekelbant apie ati, kad sunku nupraust leliuka po pazastukais, uzpakaliuku, ir pan, reikia kilnoti vaika, sunku prilaikyt galva ir t.t. vonele 100% patogesne....

as amnau kad chia tik biznis, lygiai taipat kaip kokie crocsai, pvz kaip is "kako" padaryt Cash flotes:))))....arba dar irgi papuliari dabar progresivi joga, arba kaziap taip vadiansi- uzgooglinkite, chia is tos pacios serijos kaip ir kubiliukai....

nematau tada jokio skirtumo ar pasodint vaika i plasmasini puoda skalbiniams ar i tokia cacka smile.gif)))

*

Nieko nuostabaus, kad Jūsų nuomonė tokia, kai žinot tik tiek, kiek matėt stende + neteisingas įsivaizdavimas (apie apkrovą stuburui, apie sudėtingą maudymą, apie plastmasinį puodą ir šitą cacką) biggrin.gif .
Gal išbandykit, galiu paskolint mirksiukas.gif
Stepė

*

nu toks durnas klausimas - ar nors kart pabandėt nupraust, kad taip rašot?
Mano žiogui jau metai r mėnuo ir dar nežadu pardavinėti savo kubiliuko biggrin.gif.
Keistas dalykas, bet nei viena turėjus neparašė, kad blogas daiktas. biggrin.gif

Atradau dar vieną privalumą - mano žiogas alergiukė. Turi atopinį dermatitą. tai va visos priemonės jos odelės priežiūrai kainuoja ir tikrai yra skirtumas kokį kiekį pilt į vonią ir kokį į kubiliuką.
mymo
Mes naudojom vonele ir vonia, bet karta pabandem pripilt vandens i paprasta maistui ruosti, skirta kubila- backa, mergaitei baisiai patiko. Manau, kad thumbup.gif dalykas, silta is kart visam kuneliui....
jobukas

*

Suprantamas tiks skepticizmas, kol pats nepabandei ar nepamatei, kaip tai vyksta. As is pradziu irgi abejojau, bet pakako per YouTube pasizizureti, kaip maudomi leliukai juose is atsipalaidavimo uzmiega ir neliko abejoniu. Pamenu, kaip vyresnis sunus klykdavo jei maudydavome vonioje paguldyta ant nugaros, turedavome versti ant pilvuko, nes ji gasdino atvira erdve. Kubiliukas tikrai "draugiskas" kudikiui, tevams ir aplinkai.
Mes turime ne Tummy Tub, bet Shantalla kubiliuka, jis kiek platesnis virsuje nei Tummy, bet is principo tai labai panasus. Tai superinis daiktas! Leliui tai didziulis malonumas, jokios baimes, o ismaudyti tikrai paprasta,be to tauposi vanduo. Kai del polikliniku chirurgu, jei jie realiai pamatytu, kaip vaikas kubiliuke maudomas, tikrai neturetu priestarauti. Juk ir kojytes noaturaliai isskestos "turkiskoje" pozoje, kas yra labai gerai teisingam klubu formavimuisi. Del apkrovu stuburui, tai vandenyje jos tikrai ne tokios kaip bunant sausumoje (prisiminkite fizika!).
luzere
Sveiki, mano maziui 2,5 men, kol kas maudomes kubiliukyj, jam patinka, nes dideleje vonioje bijo, klykia. Gal del to, kad panere pora karta galvyte, nenusaugojom.
Pliusai-mazai vandens, patogu atsinesti, prisipilti, transportuoti, vaikuciui patinka, net kai kamavo pilvo diegliai, tai buvo vienintele vieta, kur nusiramindavo.
Minusai-sunkiau isplauti galvyte, pazastis, raumenukai nestipreja, nes plaukimo nera, po maudyniu visa vonia plaukia, nes bemakaluodamas pritasko, naudojimas ribotas, jau dabar sunkokai igrudu, kaip ten metu sutelpa, tai nesuvokiu g.gif .
Jei rinktis tarp voneles (isbandziau su vyresniais vaikais) ir kubiliuko, as uz kubiliuka:)
Bet geriausia dideleje vonioje, bandysim pratinti vel:)
Sekmes pasirinkimuose ax.gif
margustas
mes pirkom si daiga kai buvo dar naujiena,pradzioj labai dziaugemes,vaikui patiko...1,5 metu vis dar kiso subinyte i ji nes vonios bijojo tai oj oj,teko kubiliuka keist i vonele ir taip iki 4 metu<su biskiuka>,vonia jam buvo stresas:klyke cype,pamelynaves net apsividuriuodavo....na valio broliam su kurias seip ne taip dabar gali buti didelej vonioj<bet kol jie yra>.jei galeciau tokio dalyko daugiau nepirkciau,nes vaikas gal mazas ir jauciasi saugus,bet paskui bijo tos erdves.nesakau kad visom taip bus,bet musu istorija tokia
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Teslike;)
Sveikos, gal jau kas isaugo savo Tummy kubiliuka?
MariusTetis
Mes kubiliuka isigijome kai dukrai buvo apie 5 men., iki tol maudeme voneleje. Man po voneles kubiliuky mazai vietos atrode ir buvo nepatogu maudyt, tai musu atveju kubiliukas nepasiteisino. Dabar turesime maziuka, tai susiradau musu kubiliuka. Bandysim nuo pirmu dienu su kubiliuku draugauti. Tik baisu, kaip kudikio galvyte reiks kubiliuke plauti:)
vabalauskiene
Gal pas parduodate sąvąjį kubiliuką 4u.gif
Baisa.
Mes kubiliuke maudem nuo gimimo iki 2 metu. Puikus daiktas, ypac vasara, kai maudytis norisi kasdien. Dabar naujagime sese vel maudom thumbup.gif thumbup.gif
medutiss
kol kas maudomes voneleje, bet pasiskaicius foruma ir pasiziurejus YouTube, uzsinorejom ir mes to kubiliuko.....
gal kas isaugote ji Panevezyje mirksiukas.gif
Bonama
nupirkciau ir as isaugta kubileli bigsmile.gif siulykite AZ 4u.gif
kristinap
QUOTE(Bonama @ 2012 04 04, 20:37)
nupirkciau ir as isaugta  kubileli  bigsmile.gif  siulykite AZ  4u.gif
*

būtumėt vilnietė pasiūlyčiau kubiliuką su stoveliu 4u.gif
Tatuskes
O gal kas pasiulytumete stova kubiliukui? blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.