Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 12 29, 23:02)
Aš tai irgi smaginuosi didis.gif .
*

ir aš vakar dalyvavau vakarėlyje su kolektyvu. buvo labai smagu - keitėmės dovanomis smile.gif, kurias reikėjo linksmai pristatyti, o po to ištraukti, kam ji bus teikiama.
gavome nominacijas įvairias.
fotkių nėra, nes aš neėmiau fotiko, kad nereikėtų saugoti išgėrus (kad nesudaužyčiau)smile.gif nes mano labai jautrus viskam.......
o kitos irgi kažkaip neturėjo pasiėmę.
ruzava
kaip aš jums pavydžiu draugiškų kolektyvų, su kuriais malonu matytis ir ne darbo metu verysad.gif
klopedija
Čia ne "darbinis" kolektyvas, o kalėdinis "tartautinis meet`as" iš kitos SM temos biggrin.gif
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2009 12 29, 22:40)
kaip  aš jums pavydžiu draugiškų kolektyvų, su kuriais malonu matytis ir ne darbo metu  verysad.gif
*

Ružava, nepergyvenk, vaišinu:
user posted image
kristute123
QUOTE(ruzava @ 2009 12 29, 22:40)
kaip  aš jums pavydžiu draugiškų kolektyvų, su kuriais malonu matytis ir ne darbo metu  verysad.gif
*

ir aš dar prieš porą-trejetą metų netikėjau, kad gali būti toks draugiškas, šiltas, nuostabus ir nepakartojamas visas mokyklos kolektyvas wub.gif bet pasirodo yra, ir aš tuo esu laaaaaaabai patenkinta thumbup.gif
klopedija
QUOTE(diasaja @ 2009 12 30, 06:47)
*
Wow! bigsmile.gif
Aš irgi noriu pasivaišinti! cry.gif

Mūsų vakarėlis bus sausio 4 d., kai visos susirinks po atostogėlių. Dabar dirba gal kokios 4 gr. mastau.gif
ruzava
QUOTE(diasaja @ 2009 12 30, 06:47)
user posted image
*

wow bigsmile.gif pati kepei? bigsmile.gif
pinciuke
QUOTE(ruzava @ 2009 12 30, 13:27)
wow  bigsmile.gif pati kepei?  bigsmile.gif

bet jis gi ne keptas biggrin.gif lotuliukas.gif
o želinis .......
žiauriai tokius mėgstu thumbup.gif
ruzava
QUOTE(pinciuke @ 2009 12 30, 11:36)
bet jis gi ne keptas biggrin.gif lotuliukas.gif
o želinis .......
žiauriai tokius mėgstu thumbup.gif
*

juokis juokis, galvoji, aš išmanau, kaip jie daromi blush2.gif biggrin.gif
ruzava
merginos, man tikriausiai nepavyks įgyvendinti savo pažado ir iki naujų atsiųsti jums į paštą tų paveikslėlių spalvojimui doh.gif labai daug jų ten doh.gif jau turiu 99 temas, bet dar truputis liko unsure.gif o kai kuriose temose tų paveikslėlių yra ir apie 60, kitus apie 20, jau ir taip praleidžiu tuos, kuriuose neaišku, kas pavaizduota blush2.gif
pinciuke
QUOTE(ruzava @ 2009 12 30, 13:43)
juokis juokis, galvoji, aš išmanau, kaip jie daromi  blush2.gif  biggrin.gif
*

tu gi jauna ir gabi - išmoksi smile.gif
kristute123
QUOTE(ruzava @ 2009 12 30, 13:57)
merginos, man tikriausiai nepavyks įgyvendinti savo pažado ir iki naujų atsiųsti jums į paštą tų paveikslėlių spalvojimui  doh.gif labai daug jų ten  doh.gif  jau turiu 99 temas, bet dar truputis liko  unsure.gif  o kai kuriose temose tų paveikslėlių yra ir apie 60, kitus apie 20, jau ir taip praleidžiu tuos, kuriuose neaišku, kas pavaizduota  blush2.gif
*

rolleyes.gif oho, kiek plačiai tu čia užsimojai rolleyes.gif šaunuolė thumbup.gif
kristute123
ax.gif noriu padėti savo bendradarbei, bet nežinau kaip verysad.gif gal jūs kuri žinote, kur galėčiau rasti info apie mokytojo padėjėjo dokumentaciją. Moterytė dirba, pluša, bet niekur savo veiklos nefiksuoja g.gif net nežinau, ką jai patarti unsure.gif
TEATRĖ
Sveikos,

QUOTE(kristute123 @ 2009 12 30, 17:12)
ax.gif noriu padėti savo bendradarbei, bet nežinau kaip verysad.gif  gal jūs kuri žinote, kur galėčiau rasti  info apie mokytojo padėjėjo dokumentaciją. Moterytė dirba, pluša, bet niekur savo veiklos nefiksuoja g.gif net nežinau, ką jai patarti unsure.gif
*

Nesu girdėjus, kad reikia joms ką nors fiksuoti; tegul paskaito čia:
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.s...ery=&p_tr2=

Mūsiškė (žinai apie kurią įstaigą kalbu mirksiukas.gif ), net doro tvarkaraščio neturėjo, t.y. į kokias pamokas, pas kokius mokinius; doh.gif dabar žinau, kad turi ir viskas; nieko niekada ji nefiksavo ir jaučiu nefiksuoja dabar lotuliukas.gif
pinciuke
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 12 30, 18:39)
Sveikos,

Mūsiškė (žinai apie kurią įstaigą kalbu  mirksiukas.gif ), net doro tvarkaraščio neturėjo, t.y. į kokias pamokas, pas kokius mokinius;  doh.gif  dabar žinau, kad turi ir viskas; nieko niekada ji nefiksavo ir jaučiu nefiksuoja dabar  lotuliukas.gif
*

pas mus mokytojų padėjėjos dirba pagal tvarkaraštį. jis sudaromas, atsižvelgiant į mokinių sutrikimus, SUK rekomendacijas, mokytojų pageidavimus, etatų dydį bei mokinių tvarkaraštį.
taip pat į nustatytus prioritetus - pirmenybė teikiama žemesniųjų klasių mokiniams, sunkesnių sutrikimų turintiems, svarbesnėse pamokose...... ir t.t.
mokytojo padėjėja niekur nefiksuoja savo buvimo/nebuvimo pamokose ar šiaip veiklos. nes nėra tai reglamentuojančių dokumentų. juk jos pagal pareigybinius privalo padėti vaikams su dideliais ir labai dideliais UP. tai negi rašys į kokį dienyną, kad ėjau į valgyklą su vaiku, lydėjau į tualetą ar kopinau mokytojai padalomąją medžiagą, pildžiau paž. knygeles......
tik gaila, kad labai menkai šis darbas apmokamas....... pas mus dirba dvi mokyt. padėjėjos, jos turi po 0,5 etato.
kristute123
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 12 30, 17:39)
Sveikos,

Mūsiškė (žinai apie kurią įstaigą kalbu  mirksiukas.gif ), net doro tvarkaraščio neturėjo, t.y. į kokias pamokas, pas kokius mokinius;  doh.gif  dabar žinau, kad turi ir viskas; nieko niekada ji nefiksavo ir jaučiu nefiksuoja dabar  lotuliukas.gif
*

aš irgi kiek žinojau, nereikia nieko fiksuoti, bet ta moterytė net dreba, kad ji niekur savo darbo nerodo fear.gif ji dirba tą juodąjį darbą ir tiek rolleyes.gif o jei jau taip ji nori rašyti, ką ir kur padarė, tegul žymisi į sąsiuvinuką unsure.gif o ką bekalbėti apie metinę ataskaitą doh.gif ? na žodžiu, nedėkingas darbas, manau cool.gif
nija55
Apie profsajungas
http://www.svietimoprofsajunga.lt/naujienos/?nid.1153;/

thumbup.gif
klopedija
QUOTE(nija55 @ 2009 12 30, 20:31)
O! Galų gale kažkas pradėjo judėti! bigsmile.gif thumbup.gif
ruzava
prisiminiau, kad turi algas išmokėt iki naujų metų, tai įlindau pasižiūrėt. ir nesupratau- 600lt mažiau, nei praeitą mėnesį... čia kaži klaida, neinformuotas nukarpymas ar kas???? g.gif
ryt, jaučiu, teks skambint klaust g.gif
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2009 12 31, 00:30)
600lt mažiau, nei praeitą mėnesį...
*

O-ho blink.gif gal nemokamų buvai ir pamiršai? lotuliukas.gif gal neturi mokykla pinigų visai algai išmokėti-buvo rašyta, kad trūksta lėšų.
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2009 12 30, 23:30)
prisiminiau, kad turi algas išmokėt iki naujų metų, tai įlindau pasižiūrėt. ir nesupratau- 600lt mažiau, nei praeitą mėnesį...
*
O darželiai dar negavo... schmoll.gif
ruzava
QUOTE(diasaja @ 2009 12 31, 00:11)
O-ho blink.gif gal nemokamų buvai ir pamiršai? lotuliukas.gif gal neturi mokykla pinigų visai algai išmokėti-buvo rašyta, kad trūksta lėšų.
*

QUOTE(klopedija @ 2009 12 31, 08:43)
O darželiai dar negavo...  schmoll.gif
*

pasiskambinau šiandien, tai priežastis labai paaiškinama- trūko krepšelio lėšų, tai pervedė visiems mokytojams po dalį algos. nebedrįsau klausti, o kitą dalį ar atiduos blush2.gif biggrin.gif
na, pas mus kiti rajono darželiai tai gavo jau ir gavo pilną algą ax.gif
ruzava
mes jau ruošiamės kilti, tai linkiu jums smagiai sutikti, nenuobodžiai, kad pirmosios kitų metų akimirkos jums būtų labai labai brangios
svarbiausia, kad būtumėm mylimos, gerbiamos artimųjų ir sėkmės mums visoms 4u.gif
user posted image
diasaja
Su šventėm 4u.gif Vaišinkitės (mano menas blush2.gif ):

user posted image
pinciuke
QUOTE(diasaja @ 2009 12 31, 14:59)
Su šventėm 4u.gif Vaišinkitės (mano menas blush2.gif ):

oho - jaučiu skanus smile.gif
o mes su vyru būsime abu namie. sutiksime prie teliko.
nes kažkaip šiemet nenorėjau niekur eiti, jaučiuosi pavargusi.
nors ir keletas paskutiniųjų sutikimų buvo ramūs, kelių draugų kompanijoje.
gal senstu?
visoms linkiu gražios šventės, nuoširdžių linkėjimų, puikios kompanijos ir skanumynų.
lai kiti metai neleidžia pajusti, kad kažkur klaidžioja krizė, suteikia stabilumo, ramybės, lieka darbingi jums ir jūsų namiškiams.
Laimingų Naujųjų! newyear.gif
light blue

user posted image
...Apie šventę, kuri ateis nebūtinai tada, kai jos lauksi ir ne visada tęsis iki ryto, ir dažniausiai nebus tokia linksma, kad norėtųsi juoktis. Gal pasijusi laimingas, kai iš paukščių norėsi išmokti skraidyti, iš žemės – tylėti, iš jūros – būti savimi. Gali būti, jog šventė ateis tada, kai tavo mintys skraidys kažkur toli, beribėje erdvėje, nors pats būsi pavargęs ir gulėdamas lauksi miego.
Tiesiog žmonės kartais suklysta, pavadindami šventes Šventėmis, ir net sau bijodami prisipažinti, jog ne visada juos pralinksmina net karnavalai. Juk yra švenčių, kurios brangesnės už triukšmingas diskotekas, saliutus, Snieguoles, tortus ir net vertingiausias dovanas. Jos ateina kaip maži stebuklingi atradimai, netikėtos nuotaikos, keisti jausmai, kuriuos gali verti ant prasmingų prisiminimų siūlo kaip žemuoges.
Turėsi puikią Dovaną šventėms. Sau. Nes nieko nėra geriau, kaip užsimerkus vėl pabūti ten, kur labiausiai norisi. Diena, kuri baigsis geromis mintimis, bus tavo šventė. Nesvarbu, kad nebus svečių.
Kai baigiasi metai ir prasideda kiti, šventė yra – tavo noras pakilti aukščiau ir prisiminti visus, kurie padeda išmokti skraidyti. Erdvė yra daugiau nei tu matai.
Dabar žinai, kokių švenčių noriu palinkėti. Laimingų. Ir labai tikrų.

TEATRĖ
user posted image

Laimingų 2010-ųjų metų!
klopedija
Džiaugsmingų ir sėkmingų Naujųjų!

user posted image
sanmara
Tegul Naujųjų metų snaigės
Būna žiburiais Tavo gyvenime.
Tegul ateina laimė netikėta,
Geru jausmu sušildo
Ir tai, ko laukta, kuo tikėta,
Tegul šiais metais išsipildo!

Stebuklingų 2010 - TIGRO metų jums ir jūsų šeimoms 4u.gif
diasaja
Su Naujais smile.gif
Kurkit naują temą ploja.gif tuoj "pribaigsim" lotuliukas.gif
TEATRĖ
Sveikos gyvos naujuose 2010 metuose!

QUOTE(diasaja @ 2010 01 01, 10:53)
Su Naujais smile.gif
Kurkit naują temą ploja.gif tuoj "pribaigsim" lotuliukas.gif
*

Jei gerai pamenu, pernai kažkas blush2.gif prisižadėjo sukurti...Radau ir įrodymą lotuliukas.gif

QUOTE(ruzava @ 2009 11 15, 13:06)
dabar pliurpiam šitoj, paskui einam į Pinciukes, o paskui aš sukursiu, nes tiek priteršiu eterio, senokai bekūriau, tai galiu ir padaryt  mirksiukas.gif
*

klopedija
Sveikos gyvos! hihihi.gif Ar gyvos?! hihihi.gif

Vakar stebėjau tą žadėtą Mėnulio užtemimą 21.23. Mažiukas, mažiukas, nė neatkreipčiau dėmesio. Bet gana aiškiai matėsi iki 21.25, paskui visiškai užslinko debesys. smile.gif
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2010 01 01, 13:46)
Sveikos gyvos! hihihi.gif  Ar gyvos?! hihihi.gif

Vakar stebėjau tą žadėtą Mėnulio užtemimą 21.23. Mažiukas, mažiukas, nė neatkreipčiau dėmesio. Bet gana aiškiai matėsi iki 21.25, paskui visiškai užslinko debesys.  smile.gif
*

ir mes stebėjome, bet nieko nematėme, nors mėnulis matėsi labai aiškiai........ir akys dar šviesios buvo schmoll.gif
na, tiek, kiek skelbia - matėme, tačiau tikėjausi daugiau bigsmile.gif
klopedija
Mėnulio fazės štai tokios:

user posted image

O aš vakar nufotkinau tokį biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Dabar, pažiūrėjus balsas.lt, radau tokią žinutę:

Pasitikdami 2010-uosius būtinai pažvelkite į dangų – naujametinę naktį jame pirmą kartą per beveik 20 metų švies Mėlynasis mėnulis. Pasak NASA mokslininkų, „Mėlynasis mėnulis“ – tai terminas, kuriuo vadinama antroji mėnulio pilnatis per 31 kalendorinę dieną. Paskutinį kartą Mėlynuoju mėnuliu baigėsi 1990 m. gruodis. Vidutiniškai dvi pilnatys per vieną mėnesį pasitaiko kas pustrečių metų, tačiau naujametinę naktį tai gana didelė retenybė.
sanmara
Klopedija 4u.gif liuks nuotrauka ir informacija įdomi, net nežinojau ax.gif
klopedija
Jau alfa.lt yra ir profesionali foto.

user posted image

Beveik kaip mano hihihi.gif
kristute123
Sulaukus Naujųjų Metų linkiu:
Neapakti nuo beverčių turtų,
Skleistis gražiausiu žiedu,
Prisiminti akimirkas, kurių neįmanoma pamiršti,
Kilti, kartais verkti, kartais džiaugtis,
Kad pildytųsi svajonės ir nenustoti MYLĖTI..

Būkite laimingos 2010-aisiais drinks_cheers.gif
TEATRĖ
Sveikos,
Ružava, aūūūūūūūūūūūūū; lotuliukas.gif kurti naują temą reikia, o tai liksim be namų naujais metais doh.gif (sukurčiau aš, bet gi nemoku, o laiko į marias turiu rolleyes.gif )
diasaja
QUOTE(klopedija @ 2010 01 01, 12:46)

Vakar stebėjau tą žadėtą Mėnulio užtemimą
*

O aš tamsuolė nežinojau doh.gif
esu stebėjusi Vengrijoje Saulės užtemimą-labai patiko bigsmile.gif
Vėta
Mielos kolegės, lai Naujais 2010 metais Jus lydi didelis, bet pamatuotas optimizmas biggrin.gif, neišsenkantis kūrybiškumas ir begalinė kantrybė. Tai darbe. O asmeniniame gyvenime linkiu paklusnių vaikų, mylinčių ir rūpestingų antrųjų pusių, geros sveikatos tėvams, o ir pačioms visokeriopos sėkmės. Būkit laimingos 4u.gif

user posted image
ruzava
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 01 01, 11:35)
Sveikos gyvos naujuose 2010 metuose!
Jei gerai pamenu, pernai kažkas  blush2.gif  prisižadėjo sukurti...Radau ir įrodymą  lotuliukas.gif
*

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 01 02, 10:25)
Sveikos,
Ružava, aūūūūūūūūūūūūū;  lotuliukas.gif  kurti naują temą reikia, o tai liksim be namų naujais metais  doh.gif  (sukurčiau aš, bet gi nemoku, o laiko į marias turiu rolleyes.gif )
*

sveikos gyvos naujais metais 4u.gif
atsiradau ir aš, einu ką nors sukurpti biggrin.gif
klopedija
Tylos! Nešūkaut į eterį! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laukiam naujos temos! lotuliukas.gif
ruzava
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0#entry33430046

prašom 4u.gif

tik neleido kažko paveiksliukų įkelt, bet gal kaip nors blush2.gif
klopedija
Tai kad šoka ten tos mergužėlės! bigsmile.gif
kristute123
su šiais namučiais turbūt jau reikia atsisveikinti, nes matau, kad jau apsigyvenome kituose mirksiukas.gif
klopedija
Taip, bet reikia pabaigt šitą temą 4u.gif
klopedija
Nebenoriu pirmadienį į darbą... unsure.gif Iškart reiks ataskaitas varyt... unsure.gif
klopedija
user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=EXQ-BNiR9vU

SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.