Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
klopedija
Tai kurioj dabar temoj tupėsime hihihi.gif ?
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 11 15, 12:38)
Tai kurioj dabar temoj tupėsime hihihi.gif ?
*

galime "pas tave". manoji liks kitam kartui smile.gif
vardė
Čia kažkokia telepatija?? Abi vienu metu rašot ir nežinau, į kurią temą atsakyti lotuliukas.gif biggrin.gif
user posted image

Klopedija, Pigis Kokosas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pinciuke
klopedija, kas tai:
gal Pigio Kokoso pamokas tu sukūrei?
klopedija
QUOTE(vardė @ 2009 11 15, 10:47)
Klopedija, Pigis Kokosas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*
Ačiū! aciuks.gif

QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 10:48)
klopedija, kas tai:
gal Pigio Kokosos pamokas tu sukūrei?
*
Taip blush2.gif . Jau seniai galvojau, galvojau... ir sugalvojau ax.gif .
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 11 15, 12:50)
Ačiū! aciuks.gif

Taip  blush2.gif . Jau seniai galvojau, galvojau... ir sugalvojau  ax.gif .
*

matau, kad tai naujas "produktas". manau, idėja gera. įdomu, kaip viskas vystysis toliau...... ax.gif intriga yra. thumbup.gif iš vieno dienoraščio puslapiuko sunku vertinti tongue.gif sėkmės 4u.gif
klopedija
Tai neužmirštam: po šitos temos einam ČIA! mirksiukas.gif

Jei ką, tai persiprašau Pinčiukės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 10:53)
matau, kad tai naujas "produktas". manau, idėja gera. įdomu, kaip viskas vystysis toliau......  ax.gif intriga yra.  thumbup.gif iš vieno dienoraščio puslapiuko sunku vertinti  tongue.gif sėkmės  4u.gif
*
Ačiū!
Tai čia vakar vakare sėdau - ir sukurpiau. O kadangi en nemoku, tai bandymų-klaidų keliu doh.gif .
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 11 15, 12:54)
Tai neužmirštam: po šitos temos einam ČIAmirksiukas.gif

Jei ką, tai persiprašau Pinčiukės  blush2.gif
*

kad tikrai nėra už ką. abi puolėm gelbėti situaciją, kad vėl nereikėtų klaidžioti po bele kur, kol rasime kažkus klajojančius namus.......
o tos kitos temos naujienų prenumeratą aš užsisakiau, ir jinai jau atsirado mano temose, todėl kai baigsime šitą, automatiškai imsiu gauti pranešimus apie naujus pasisakymus naujojoje.
diasaja
Sveikos, naujuose namučiuose 4u.gif O man vis įdomu-kur plepiausių top 10? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2009 11 15, 11:50)
Ačiū! aciuks.gif

Taip  blush2.gif . Jau seniai galvojau, galvojau... ir sugalvojau  ax.gif .
*

Šaunuolė thumbup.gif Už naujoves good.gif O kodėl toks vardas"Pigis Kokosas"?
ruzava
QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:11)
Sveikos, naujuose namučiuose 4u.gif O man vis įdomu-kur plepiausių top 10? blush2.gif
*

yra noras, jį patenkinu biggrin.gif

PLEPIAUSIŲ TOPAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

klopedija 82
Vėta 72
ruzava 69
diasaja 68
pinciuke 54
rencius 40
kristute123 37
light blue 33
vardė 21
TEATRĖ 19
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Klopedija, ačiū už namučius 4u.gif
pinciuke
QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 13:11)
*

na, vardas ir man pasirodė keistokas smile.gif kad paršelis, supratau, tik išsididinusi paveikslėlį. rolleyes.gif o kokosas? čia pavardė, tėvavardis, ar kaip? blink.gif
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2009 11 15, 12:16)
yra noras, jį patenkinu  biggrin.gif

PLEPIAUSIŲ TOPAS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

klopedija 82
Vėta 72
ruzava 69
diasaja 68
pinciuke 54
rencius 40
kristute123 37
light blue 33
vardė 21
TEATRĖ 19
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Klopedija, ačiū už namučius  4u.gif
*

O iš kur statistiką traukiat? g.gif gal automatiškai? Tikiuosi, kad nereikia skaičiuoti doh.gif
pinciuke
Siūlau įsteigti "etatus":
klopedija bus namučių kūrėja,
ružava - topų statistė.
pradžiai tiek smile.gif
diasaja
QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 12:21)
ružava - topų statistė.
pradžiai tiek smile.gif
*

Etatai patvirtinti drinks_cheers.gif
vardė
QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 12:21)
ružava - topų statistė.
pradžiai tiek smile.gif
*

Aš sau slapta irgi taip buvau nusprendus... blush2.gif ax.gif Reiktų sugalvoti kuom joms atsilyginti, arba kitoms irgi duoti darbo...
diasaja
QUOTE(vardė @ 2009 11 15, 12:25)
Aš sau slapta irgi taip buvau nusprendus... blush2.gif  ax.gif Reiktų sugalvoti kuom joms atsilyginti, arba kitoms irgi duoti darbo...
*

Aš dovanoju savo užaugintą žiedelį blush2.gif
Amarilis "Alfresco" dovanų Ružavai ir Klopedijai
ruzava
QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 11:19)
na, vardas ir man pasirodė keistokas smile.gif kad paršelis, supratau, tik išsididinusi paveikslėlį.  rolleyes.gif o kokosas? čia pavardė, tėvavardis, ar kaip? blink.gif
*

o tas vardas toks labai labai thumbup.gif tiesiog vietoj ir laiku ir labai taiklus bigsmile.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:19)
O iš kur statistiką traukiat? g.gif gal automatiškai? Tikiuosi, kad nereikia skaičiuoti doh.gif
*

tikirai neskaičiuoju, labai paprasta čia, tiesiog nueini prie senosios temos ir ten kur yra atsakymų skaičius, nukopijuoji, ir čia permeti mirksiukas.gif viskas vyksta paprastai, lengvai ir neskausmingai biggrin.gif
jei bus įdomu, galėsiu paaiškinti tiksliau ir parodyti, kur jie visi surašyti mirksiukas.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:23)
Etatai patvirtinti drinks_cheers.gif
*

etatą priimu, nors jis man tekainuoja porą minučių laiko biggrin.gif čia toks tinginio etatas, man tinka lotuliukas.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:28)
*

ačiū labai wub.gif
klopedija
QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:11)
*
Kažkada dukra tokį sugalvojo. Jokių čia gudrybių nėra hihihi.gif

QUOTE(ruzava @ 2009 11 15, 11:16)
PLEPIAUSIŲ TOPAS  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*
Man vis atrodo, kad labai santūriai reiškiuosi doh.gif blush2.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:19)
*
Yra automatiškai mirksiukas.gif Eini į bendrą forumą, kur visos temos (apačioje būna aktyvus langelis). Grafoje "Atsakymai" spaudi skaičiuką, ir išmeta visą "statistiką" mirksiukas.gif .

QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 11:21)
ružava - topų statistė.
pradžiai tiek smile.gif
*
Baikit, baikit! Jau nebenoriu tų temų kurt. Turiu pakankamai doh.gif .

QUOTE(vardė @ 2009 11 15, 11:25)
arba kitoms irgi duoti darbo...
*
Aš už šitą balsuoju! mirksiukas.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 11:28)
*
Labai dėkui! aciuks.gif Gražus wub.gif
diasaja
Ruzava, dėkui už paaiškinimą :4u:Ir Klopedijai 4u.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2009 11 15, 11:53)
Baikit, baikit! Jau nebenoriu tų temų kurt. Turiu pakankamai  doh.gif .
*

dabar pliurpiam šitoj, paskui einam į Pinciukes, o paskui aš sukursiu, nes tiek priteršiu eterio, senokai bekūriau, tai galiu ir padaryt mirksiukas.gif
TEATRĖ
Sveikos,
Kaip gera naujuos namuos thumbup.gif
O Klopedijos Pigis Kokosas įtariu taps mano keturmečio draugas blush2.gif JĖGA!
klopedija
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 11 15, 12:16)
Sveikos,
Kaip gera naujuos namuos  thumbup.gif
O Klopedijos Pigis Kokosas įtariu taps mano keturmečio draugas  blush2.gif JĖGA!
*
Pigis stengsis nenuvilt 4u.gif aciuks.gif .
kristute123
sveikutės naujuose namučiuose 4u.gif tikiuosi, jog ir čia toliau bendrausime draugiškai, nuoširdžiai ir linksmai mirksiukas.gif
smagiai pradėjote šią temą apie pigį thumbup.gif
rencius
diasaja, tavo gėlytės nuostabios bis.gif

Padėkit, prašau 4u.gif Mūsų pašte neatidaro skaitymo sutrikimų verysad.gif
vardė
Būsiu labai nekukli ir jau pirmam mūsų susitikimui užsisakau iš diasajos to Alfresco svogūnėlį ir ką nors iš piciukes broškių ax.gif blush2.gif blush2.gif Ne už dyką, žinoma. Turit damos rankas, turit... thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Ruzava, aš irgi labai džiaugiuosi su tavim susipažinus, todėl pas tave būtinai užvažiuosiu į svečius biggrin.gif Ar nenori, kad rytoj ką nors nupirkčiau?
MELONIJA
LABA DIENA, tikiuosi moderatoriai ir Jus labai nesupyksit uz sia zinute, paskelbiau tema, bet nesulaukiu nieko, todel bandau ir pas Jus ilisti. Ieskau logopedes 3m. berniukui Panevezyje. Jei ka nors sudomins, laukiu i az.

P.S. aciu 4u.gif
TEATRĖ
QUOTE(rencius @ 2009 11 15, 16:56)
*

Ar ir kitoms neatsidaro? Dar kartą pabandysiu nusiųsti!

Nusiunčiau, bet nebežinau ar tokie, kaip ir pirmą kartą (tada siunčiau iš darbo kompiuterio, o dabar iš namų blush2.gif ) Gal todėl ir neatsidarė kai kam mirksiukas.gif
kristute123
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 11 15, 18:01)
Ar ir kitoms neatsidaro? Dar kartą pabandysiu nusiųsti!
*

tik ką patikrinau- atsidaro smile.gif
pinciuke
QUOTE(rencius @ 2009 11 15, 17:56)
*

Aš jau rašiau, kad tavo kompiuteryje turbūt nėra išarchyvavimo programos. Jinai gali būti WinRAR ar kokia kitokia. Kol jos, renciau, neturėsi, failų neatidarysi.
Papildyta:
QUOTE(MELONIJA @ 2009 11 15, 18:30)
LABA DIENA, tikiuosi moderatoriai ir Jus labai nesupyksit uz sia zinute, paskelbiau tema, bet nesulaukiu nieko, todel bandau ir pas Jus ilisti. Ieskau logopedes 3m. berniukui Panevezyje. Jei ka nors sudomins, laukiu i az.

P.S. aciu 4u.gif
*

kad nežinau, ar čia iš Panevėžio yra .........blush2.gif
rencius
Dabar atsidarė thumbup.gif
ruzava
QUOTE(vardė @ 2009 11 15, 16:04)
\Ruzava, aš irgi labai džiaugiuosi su tavim susipažinus, todėl pas tave būtinai užvažiuosiu į svečius biggrin.gif Ar nenori, kad rytoj ką nors nupirkčiau?
*

nu, galvoju, kad paaukosiu savo naujus džinsus ir prašau tavęs, kad nupirk man ryt tą knygą 4u.gif ačiū iš anksto 4u.gif
diasaja
QUOTE(vardė @ 2009 11 15, 17:04)
Būsiu labai nekukli ir jau pirmam mūsų susitikimui užsisakau iš diasajos to Alfresco svogūnėlį ir ką nors iš piciukes broškių  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif Ne už dyką, žinoma. Turit damos rankas, turit... thumb_yello.gif  thumb_yello.gif
Ruzava, aš irgi labai džiaugiuosi su tavim susipažinus, todėl pas tave būtinai užvažiuosiu į svečius biggrin.gif Ar nenori, kad rytoj ką nors nupirkčiau?
*

Nesivaikuoja mano Alfresco verysad.gif Gal pas gydytojus reikėtų lotuliukas.gif Pavasarį turėsiu 2 vaikiukus "Minervos". Dar prie mamos noriu paauginti ir išleisti savaraniškam gyvenimui tongue.gif Amarilis "Minerva"

Papildyta:
QUOTE(rencius @ 2009 11 15, 16:56)
diasaja, tavo gėlytės nuostabios bis.gif

*

Dėkui 4u.gif tai mano hobis, laisvalaikis ir antidepresantai lotuliukas.gif
pinciuke
QUOTE(vardė @ 2009 11 15, 18:04)
Būsiu labai nekukli ir jau pirmam mūsų susitikimui užsisakau iš diasajos to Alfresco svogūnėlį ir ką nors iš piciukes broškių  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif Ne už dyką, žinoma. Turit damos rankas, turit... thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

pamaloninai 4u.gif jei tik įtiksiu notworthy.gif
vardė
QUOTE(ruzava @ 2009 11 15, 21:20)
nu, galvoju, kad paaukosiu savo naujus džinsus ir prašau tavęs, kad nupirk man ryt tą knygą  4u.gif  ačiū iš anksto  4u.gif
*

Nereik man tų tavo džinsų, ačiū biggrin.gif Gal kaip nors apsieisiu, o knyga bus cool.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 11 15, 22:44)
Dėkui 4u.gif tai mano hobis, laisvalaikis ir antidepresantai lotuliukas.gif
*

O kokios ten minervos už lango - irgi tavo? thumbup.gif Gražūs vaizdai ax.gif wub.gif O tu iš kurio Lietuvos pašalio?

QUOTE(pinciuke @ 2009 11 15, 22:51)
pamaloninai  4u.gif jei tik įtiksiu  notworthy.gif
*

Taip, taip, juk tai tik smulkmenos... Man iki tokių smulkmenų, kaip iki Mėnulio. Kaip tu tas terbeles padarai, niekaip nesuprantu g.gif

Pasidariau paskubomis (nes valdžiai labai reikia) tokią programą vaikams su CP. Ar įmest į paštą? Už kokybę nelabai garantuoju ax.gif blush2.gif
diasaja
QUOTE(vardė @ 2009 11 16, 00:38)
Nereik man tų tavo džinsų, ačiū biggrin.gif Gal kaip nors apsieisiu, o knyga bus cool.gif
O kokios ten minervos už lango - irgi tavo?  thumbup.gif Gražūs vaizdai ax.gif  wub.gif O tu iš kurio Lietuvos pašalio?
Taip, taip, juk tai tik smulkmenos... Man iki tokių smulkmenų, kaip iki Mėnulio. Kaip tu tas terbeles padarai, niekaip nesuprantu  g.gif

Pasidariau paskubomis (nes valdžiai labai reikia) tokią programą vaikams su CP. Ar įmest į paštą? Už kokybę nelabai garantuoju ax.gif  blush2.gif
*

Varde, aš iš Suvalkijos mirksiukas.gif Už lango taip pat mano grožiai wub.gif Paspausk mano žinutėje apačioje "Mano gėlės" daugiau pamatysi gėlių blush2.gif
vaivos juosta
Ohooooo, kol su ieva tris dienas "prašokau" čia ir mytas organizuot pradėtas bigsmile.gif . vasarop, kai žydės pievos ir laukai, prisijungsiu ir aš.
man jau ryt pagal popierius į darbą reiktų doh.gif . iki mokyklos nueit negaliu, lyja, įsakymas parašytas-atsiimt reik, vyrui mašiną daviau, su vežimu kažin kaip eis nudardėt. ryt taryba žada ateit lelkos apžiūrėt, gal užneš, bet ten ant tos popieros turbūt mano parašų reik? g.gif
bet pirmiausia tai reiks mytą pas Diasają padaryt bigsmile.gif . n e ž i n o j a u, kad tiek grožių turi. ateisiu flencų pasirinkt mirksiukas.gif biggrin.gif .
diasaja
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 16, 12:23)
Ohooooo, kol su ieva tris dienas "prašokau" čia ir mytas organizuot pradėtas  bigsmile.gif . vasarop, kai žydės pievos ir laukai, prisijungsiu ir aš.
man jau ryt pagal popierius į darbą reiktų  doh.gif . iki mokyklos nueit negaliu, lyja,  įsakymas parašytas-atsiimt reik, vyrui mašiną daviau, su vežimu kažin kaip eis nudardėt. ryt taryba žada ateit lelkos apžiūrėt, gal užneš, bet ten ant tos popieros turbūt mano parašų reik?  g.gif
bet pirmiausia tai reiks mytą pas Diasają padaryt  bigsmile.gif . n e ž i n o j a u, kad tiek grožių turi. ateisiu flencų pasirinkt  mirksiukas.gif  biggrin.gif .
*

Oi lauksim lauksim mes svetelių lauksim drinks_cheers.gif
Su tuo įsakymu turi keliauti į Sodrą, kitaip pinigėlių negausi. Aš kol susitvarkiau-mėnesis praėjo schmoll.gif
vaivos juosta
QUOTE(diasaja @ 2009 11 16, 11:40)
* Oi lauksim lauksim mes svetelių lauksim drinks_cheers.gif
** Su tuo įsakymu turi keliauti į Sodrą, kitaip pinigėlių negausi. Aš kol susitvarkiau-mėnesis praėjo schmoll.gif
*

* pirmiau mamą aplankyt reiktų, paskui jau ir kolegę mirksiukas.gif . ( o čia į SM kaiminkų skyrelį nenori įsijungt? ax.gif , ar nebspėji jau ? )

** žinau, tik kad laiko nėr. susiskambinau su sekretore - ryt pasiimsiu, ryt ir sodron nušiaušiu.
diasaja
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 16, 13:26)
* pirmiau mamą aplankyt reiktų, paskui jau ir kolegę  mirksiukas.gif . ( o čia į SM kaiminkų skyrelį nenori įsijungt?  ax.gif , ar nebspėji jau ? )

** žinau, tik kad laiko nėr. susiskambinau su sekretore - ryt pasiimsiu, ryt ir sodron nušiaušiu.
*

Kokių kaimynių? Gal nuorodą įkeltum? g.gif
Gutjera
MERGAITES GAL KAS NORS, KA NORS TURITE SU KLAUSOS SUTRIKIMAIS, GESTU APIBUDINIMAIS, KLASIFIKAVIMU IR PAN. DEKOJU 4u.gif
brasta
QUOTE(diasaja @ 2009 11 16, 09:24)
Varde, aš iš Suvalkijos mirksiukas.gif Už lango taip pat mano grožiai wub.gif Paspausk mano žinutėje apačioje "Mano gėlės" daugiau pamatysi gėlių blush2.gif
*

Jau žinau ant kokios pievutės norėčiau susitikimo... lotuliukas.gif

Nu gražu ten pas tave... thumbup.gif Užpavydėjau... biggrin.gif
diasaja
QUOTE(brasta @ 2009 11 16, 15:28)
Jau žinau ant kokios pievutės norėčiau susitikimo... lotuliukas.gif

Nu gražu ten pas tave... thumbup.gif Užpavydėjau... biggrin.gif
*

Nuotraukose visada gražiau wub.gif Vasarą prašom 4u.gif Vyras pirtį (turim pasidarę-mobilią) iškūrentų ant Šešupės kranto thumbup.gif
vaivos juosta
QUOTE(diasaja @ 2009 11 16, 14:00)
Kokių kaimynių? Gal nuorodą įkeltum? g.gif
*

Prašom: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=515792

Įsakymus susitvarkiau, atostogų išleido, direktorę dar tarpdury sutikau, visai malonu taip apie belen ką paplepėt biggrin.gif .

myyylda
Sveiki 4u.gif
Esu naujokė šioje srityje, neseniai baigusi logopediją ir pagaliau pradėjau dirbti pradinėje mokykloje. Kol kas begalės klausimų, nežinomybės ir abejonių. Kolegos nelabai linkę padėti, kaip ir visur, kiekvienas už save. Šiuo metu reikia pasirašyti veiklos planus ir t.t. Vaikučiai su įvairiais sutrikimais: dizartrija, dislalija, disleksija, disgrafija, mikciojimas ir t.t.
Labai norėčiau paprašyti pagalbos visais klausimais smile.gif 4u.gif gal turite kokių pavyzdžių ar pan, nes iš tikro nė nežinau nuo ko pradėti. doh.gif
diasaja
QUOTE(myyylda @ 2009 11 16, 17:03)
Sveiki  4u.gif
Esu naujokė šioje srityje, neseniai baigusi logopediją ir pagaliau pradėjau dirbti pradinėje mokykloje. Kol kas begalės klausimų, nežinomybės ir abejonių. Kolegos nelabai linkę padėti, kaip ir visur, kiekvienas už save. Šiuo metu reikia pasirašyti veiklos planus ir t.t. Vaikučiai su įvairiais sutrikimais: dizartrija, dislalija, disleksija, disgrafija, mikciojimas ir t.t.
Labai norėčiau paprašyti pagalbos visais klausimais  smile.gif  4u.gif  gal turite kokių pavyzdžių ar pan, nes iš tikro nė nežinau nuo ko pradėti. doh.gif
*

Sveika prisijungusi 4u.gif O kokių pavyzdžių konkrečiai reikia?
myyylda
QUOTE(diasaja @ 2009 11 16, 17:23)
Sveika prisijungusi 4u.gif O kokių pavyzdžių konkrečiai reikia?
*

na dabar reikia veiklos planus rasyti, na lyg jie taip vadinas, kur turi darba ta savo suplanuota parasyti. 4u.gif Vaikuciams, kuriems yra disgrafija, disleksija, tai patare rasyti is Jakimavicienes, bet va kaip miksciojantiems ar su dizartrija, alalija, nezinau nuo ko net pradeti, kaip ta darba gali dabar jau pusei metu planuoti, jei nezinai kiek tas antrokelis padaro per uzsiemima ir kaip greitai sekasi daryti pazanga g.gif
na gal jums dar tos mano kalbos juokingos atrodo, bet kad jau simtai tu klausimu dabar pas mane ax.gif 4u.gif
kristute123
kas ryta LABA RYTA 4u.gif
kaip nuotaikėlės?
norėjau paklausti logopedžių- ar dažna migracija jūsų žaliuose dienynuose? man tik pora vaikučių išėjo iš mokyklos, taip pogrupiai ir pradėjo birėti, plius- dabar labiau išaiškėjo priešmokyklinukai, kas su kuo labiau tinka ir kartu gali lankyti pratybas, tai ir vėl juos perskirsčiau unsure.gif na žodžiu, migruojame blush2.gif o kaip pas jus?
ruzava
QUOTE(kristute123 @ 2009 11 17, 07:00)
kaip nuotaikėlės?
norėjau paklausti logopedžių- ar dažna migracija jūsų žaliuose dienynuose? man tik pora vaikučių išėjo iš mokyklos, taip pogrupiai  ir pradėjo birėti, plius- dabar labiau išaiškėjo priešmokyklinukai, kas su kuo labiau tinka ir kartu gali lankyti pratybas, tai ir vėl juos perskirsčiau unsure.gif  na žodžiu, migruojame blush2.gif o kaip pas jus?
*

būna būna ir pas mane blush2.gif
diasaja
QUOTE(kristute123 @ 2009 11 17, 08:00)
kaip nuotaikėlės?
norėjau paklausti logopedžių- ar dažna migracija jūsų žaliuose dienynuose? man tik pora vaikučių išėjo iš mokyklos, taip pogrupiai  ir pradėjo birėti, plius- dabar labiau išaiškėjo priešmokyklinukai, kas su kuo labiau tinka ir kartu gali lankyti pratybas, tai ir vėl juos perskirsčiau unsure.gif  na žodžiu, migruojame blush2.gif o kaip pas jus?
*

Oi, kai dirbau tūkstantinėje mokykloje, tai net pastabose nelabai tilpdavo migracijas surašyti, nes tvarkaraščiai labai dažnai keisdavosi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.