sveikos mamytes noreciau ,kad jus pasidalintumete savo patirtim.Greit ruosiuosi gimdyti ir noriu suzinoti kiek vilniuje tyzenhauzo ligonineje kainuoja epidurinis nuskausminimas ir ar jei paprasius ji daro?buciau dekinga uz jusu atsakymus
Aš gimdžiau VGN prieš pusantrų metų
aciukas jums!
gal dar kas turit savo patarimu?
as gimdziau VGN pries 7men ir uz epidiura anestozologei sumokejau 150lt + martinio bonke ir saldainiu deze. bet esu lb patenkinta, nes daktare buvo nerealiai faina, padejo ir gimdymo metu. ir manau kad epidiuras yra super dalykas, nes buvau atsiputusi, nejauciau saremiu, todel buvau pasiruosusi gimdyti, visas jegas atidaviau tam, pagimdziau lengvai ir gretai 3510g berna, ir vaikas buvo ivertintas 10 balu po gimdymo jauciuosi gerai, nugaros neskauda
mano nuomone tokia, kam vaidinti didvyre, juk skausmai nezmoniski, juk pacio gimdymo pilnai uztenka, todel manau kad jei yra toks dalykas kaip epidiuras tai reikia butinai naudotis
OI DIDELIS ACIUKAS JUMS GAL GALIT PARASYT PAS KA GIMDETE?
QUOTE(Ula 2010 @ 2009 11 17, 20:05) gimdziau pas Kitoviene o ji dirba su nerealia anestozologe, tirai lb faina anestozologe tik deja neatsimenu jos vardo. Daktare Kitoviene dirba dar su sesele Bozena, kuri VGN yra lb vertinama, ji dalyvavo mano gimdyme, tikrai buvo labai faina
aciukas didelis
nera uz ka
As gimdziau AK pries metus, mokejom 200, nei skaudejo nei ka, viskas buvo laiku padaryta.
Sveikos, as pries kelias dieneles buvau nuvaziavus i VGN ir del epidurinio nuskausminimo man pasake, kad jei noresiu, tai reikia nusipirkti vaistineje epidurinio rinkini ir tureti su savimi
QUOTE(DaivaVe @ 2009 11 20, 16:37) Sveikos, as pries kelias dieneles buvau nuvaziavus i VGN ir del epidurinio nuskausminimo man pasake, kad jei noresiu, tai reikia nusipirkti vaistineje epidurinio rinkini ir tureti su savimi nz ar buna tokiu atveju kai jo neprireikia, nebent pas jus bus planinis cezaris. manau suprasite kad jo reikia kai prasides saremiai, ir dar, kelioms mano pazistamoms buvo, norejo gimdyti be nuskausminimo, norejo drasios buti, tik kai skausmu negalejo pakesti deja buvo per velu leisti epidiura, ir turejo kankintis. po gimdymo buvo tokie zodziai: tai nezmoniski skausmai. todel patariu pagalvoti del tu 70lt QUOTE(Milasa @ 2009 11 20, 16:56) nz ar buna tokiu atveju kai jo neprireikia, nebent pas jus bus planinis cezaris. manau suprasite kad jo reikia kai prasides saremiai, ir dar, kelioms mano pazistamoms buvo, norejo gimdyti be nuskausminimo, norejo drasios buti, tik kai skausmu negalejo pakesti deja buvo per velu leisti epidiura, ir turejo kankintis. po gimdymo buvo tokie zodziai: tai nezmoniski skausmai. todel patariu pagalvoti del tu 70lt As ruosiosi gimdyti VGN ir mano daktare man sake, kad nieko pirkti pereikia nei vaistu nei dar ko nors. Jai minejau, kad noresiu epiduro, nieko net neuzsimine, kad reiks uz ji moketi ar panasiai. QUOTE(Nekantruolė @ 2009 11 20, 20:26) As ruosiosi gimdyti VGN ir mano daktare man sake, kad nieko pirkti pereikia nei vaistu nei dar ko nors. Jai minejau, kad noresiu epiduro, nieko net neuzsimine, kad reiks uz ji moketi ar panasiai. asmeniskai as irgi nieko nepirkau, buvau sakiusi kad noriu epidiuro, kai atvz gimdyti manes paklause ar nepersigalvojau del nuskausminimo, sakaiu kad ne, tai pakviete anestozologe ir viskas. o sumokejau po gimdymo. QUOTE(Milasa @ 2009 11 21, 10:38) asmeniskai as irgi nieko nepirkau, buvau sakiusi kad noriu epidiuro, kai atvz gimdyti manes paklause ar nepersigalvojau del nuskausminimo, sakaiu kad ne, tai pakviete anestozologe ir viskas. o sumokejau po gimdymo. Jei jau tikrai prireiks epidurinio rinkinio, geriau, kad už jį moterys apmokėtų po gimdymo. Kitaip kaip žinoti - gali atvažiuoti per vėlai, kai jo jau nereiks, gali pagimdyti pati ir be nuskausminimo. 70 Lt šiais laikais pakankami pinigai. Aišku, viskas "atsiremia" į žmonių sąžiningumą - po visko gali ir atsisakyti mokėti.
As gimdziau Anatakalnio Klinikose.. tiksliau atliko cezari.. tai sake, jei cezaris buna extra, tai epiduro pirkti nereikia, jei planine operacija, tada reikia.. nors bet kuriuo atveju reikia pirkti skyscius lasinti i organizma po operacijos.. kurie irgi nelabai pigus apie 40 Lt
oi net nezinau tada kaip cia daryt ar paciai pirkt epidura ar ne?
oi kaip jus vargstat is dideliu miestu
tai vat kad moki mokescius,ir nezinai ka gausi ligonineje!
QUOTE(malvina30 @ 2009 11 28, 19:43) oi kaip jus vargstat is dideliu miestu na gal ne visose ligoninėse taip tiesa nepaminėjau kad dideliam QUOTE(malvina30 @ 2009 11 28, 18:43) oi kaip jus vargstat is dideliu miestu kas jaučia poreikį vargt, tas ir vargsta
Gimdziau VGN 2009-08-18, atvaziavus pasakiau, kad noriu epidurinio nuskausminimo, tai padare, kai buvo tinkamas gimdos kaklelio atsidarymas, tik paprase vyro nuvaziuoti i vaistine ir atpirkti, kainavo 30 Lt...
oi tai faina tikiuosi ir man taip bus,nes antra kart nebesikankinsiu,pirma waika gimdziau 16wal,uzteko to skaumo
Kiek skaiciau apie ta epidura, tai i jo sudeti ieina analginas. O as siam vaistui alergiska, alptu kaip jo panaudoju. Tai ka, as pasmerkta skausmasms?
QUOTE(Pušūnė @ 2009 11 30, 13:58) Kiek skaiciau apie ta epidura, tai i jo sudeti ieina analginas. O as siam vaistui alergiska, alptu kaip jo panaudoju. Tai ka, as pasmerkta skausmasms? Epiduriniam nuskausminimui skirtų vaistų sudėtyje analgino tikrai nėra, del to gali būti visiškai rami . Tai faktas. Į šių vaistų sudėtį įeina narkotinės medžiagos
o jai buna planinis cezaris tai kaip ten idomu yra? viska duoda ar reikia pirkt paciai?
nu nezinau, gimdziau Siauliuose ir uz epidura nereikejo moket...
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 30, 18:33) KAIMUKUOSE pvz viskas ir epiduras ir CP kad ir planiniam viskas nemokamai, o didmiesčiuse- tai man atrodo kad ir oras tuoj bus mokamas. kaimukuose ir gimdyvių skaičius visai kitoks, tai nėra ko stebėtis, dar turi jie rezerve visko...Nors kad ir tam pačiam Vilniuj, ar Kaune dar negirdėjau, kad jei planinės operacijos, kad prašytų atpirkt
As jauciu nusipirksiu ta epidurini rinkini, nes nenoriu jokiu nesklandumu
As abu kartus gimdziau su epidura, nemokejau, daktaras sake, kad buvo butinai
Mielos mamytes,pasidalinkit savo patirtimi,kurios neseniai gimdete kmuk'e,ruosiuosi ten gimdyti ne uzkalnu,gal uz savaites,gal uz dvieju,nzn kada lelius sugalvos isvysti pasauli
bukit geros ir parasykit,kam teko darytis nejautra,ar bent kazka zinote? ir dar vienas klausimelis,siuo metu del gripo y klinikas neleidzia lankytoju,idomu,ar vyra leis,jai jis ruosiasi buti per gimdyma,gal kam teko apie tai ka nors girdeti? |