Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmokai diskutuoja apie Oliaia Pupytes
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Rutti
Sveikos , na maniškis Pirmokėlis vakar sėdėjo su klasoku ir diskutavo paie Oliaia krūtinių didinimo operacijas doh.gif lotuliukas.gif aš nežinau man tai truputuką juokinga atrodo, bet kaip jūs manote? kaip reikėtų reaguoti į tokias jų kalbas, ar prisijungtiį diskusią, ar drausti apie tai kalbeti? schmoll.gif blush2.gif smile.gif
kramtoškė
o ka jie pasakojo apie tas krutines?
ziedute
Man kažkaip sunku įsivaizduoti "ta tema" bediskutuojantį pirmoką mastau.gif Labai būtų keista girdėti...
Pirma kilusi mintis, ką daryčiau, tai bandyčiau pasidomėti iš kur jis "pagavo" tą info: gal per daug laiko prie TV praleidžia, ar klasėje iš klasiokų /-kių ir t.t. g.gif O toliau, tai žinoma kalbėčiausi su juo ir paaiškinčiau kad nedera vaikams apie tai ir tokius dalykus kalbėtis, tai suaugusiųjų o ne pradinukų "diskusijos". Na kažkaip panašiai va taip ir nuo to pradėčiau mastau.gif
uola
Kas ten per diskusijos pirmoku? Gal jie svarste kokia zala ju psichinei sveikatai padare viesa krutines didinimo akcija lotuliukas.gif . Manau mama isgirdo kazka panasaus i :"girdejai , mergos gali savo Tuos pasididint. - Aha, girdejau...chichichichi...".

Pasidalino inforjmacija. Jei mama nori ir mano, jog tikslinga pagilinti pirmoku zinias ta tema yra du budai. Ji gali isikisti ir pati papasakot smulkiau, arba gali uzdrausti apie tai vaikams sneket. Tada vaikai patys daugiau suzinos lotuliukas.gif

O gal tai pakankamai mirguliatyvu ir probegsma, kad imt sureiksmint. O apie papus su vaikiais, galima pasikalbeti nemoralizuojant, nebaidant, negsdinant drinks_cheers.gif
Rutti
QUOTE(kelie @ 2009 11 15, 18:01)
o ka jie pasakojo apie tas krutines?
*

jie sėdėjo abu ir kikeno, sakau apie kakalbat?, (o pet teliką rodė kažkokią ten laidą apie jas doh.gif ) nu tai maniškis kaip vaikas be kompleksų tai ir sako man, apie Oksanos papukus doh.gif , o tai kas te jiems? Nu tu įsivaizduoji kokia kvaila... šitiek pinigų sumokėjo, kad didesni būtų doh.gif doh.gif doh.gif O draugas tai sako ,bet gerai dideli papukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Lithium
jau daržely dar ir ne apie tokius dalykus padiskutuoja.. apie ką diskutuoja aplinkiniai suaugusieji ir ką jie mato per tv(ir apie multikus ir apie "moterys meluoja geriau" ir apie dar daug ką), apie tą ir tarpusavy diskutuoja.
ziedute
drinks_cheers.gif
kramtoškė
QUOTE(Rutti @ 2009 11 15, 19:41)
jie sėdėjo abu ir kikeno, sakau apie kakalbat?, (o pet teliką rodė kažkokią ten laidą apie jas doh.gif ) nu tai maniškis kaip vaikas be kompleksų tai ir sako man, apie Oksanos papukus  doh.gif , o tai kas te jiems? Nu tu įsivaizduoji kokia kvaila... šitiek pinigų sumokėjo, kad didesni būtų doh.gif  doh.gif  doh.gif O draugas tai sako ,bet gerai dideli papukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tai va jusiskis gerai kalba kad jos nevykeles ir kad dauk pinigu ismete...tai jus tik paskatinkit kad cia nesamone kaip ir jis sake ir kad nesidometu tuo smile.gif
Padrushkyte
Kaipgi nekalbės jei spaudoje ir per tv kiša vis tą patį per tą patį. Pirmokam tai natūralus dalykas, džiaukitės kad tik apie Olialia pupytes kalba, o ne apie kamasutrą (nors 99% esu tikra kad jau ją žino)...
Londen
Tevai nuo pat mazu dienu turi reguliuoti ka vaikas ziuri per televizija, nes nuo to ka mato formuojasi ju poziuris i viena ar i kita dalyka.
Geriausia, kad tevai vaiko nepratintu ziureti televizijos,o tai reiketu daryti , kaip ir sakiau nuo pat mazu dienu. nes nematau laidu(be gustavo enciklopedijos ir tukstantmecio vaiku), kurios duotu ziniu, skatintu domejimasi gamta,aplinkiniais...
Geriausia patiems parinkti filmus,kuriuos vaikas turi matyti,daugiau skaitykite enciklopedijas, zaiskite galvosukius ir t.t
JEi vaikas nematys kvailu laidu per TV , tai jam bus neidomu ir kaip jis paaugs, nes jis jau tures savus interesus ir zinos kas yra naudinga zinoti ir kas ne...Jam nebus idomios kazkokios Olialia mergaites ir t.t

Tai yra vienas ir labai svarbus is auklejimo principu mirksiukas.gif
tuo labiau reikia reguliuoti ir save, nes tai kas idomu tevams, tai yra idomu ir vaikams..
Natuke
tai ir be televizoriaus yra kiemo draugų, klasiokų... ir ką jie tarpusavy aptaria niekas nežino unsure.gif
Rutti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 17, 13:45)
tai ir be televizoriaus yra kiemo draugų, klasiokų... ir ką jie tarpusavy aptaria niekas nežino unsure.gif
*

vava drinks_cheers.gif juk ne vieni auga musų vaikai.. kuo daugiau slėpsim tuo ydomiau bus...
aš už tai kad kuo daugiau sužinotų iš tėvų, ir stengiuosi nestatyti bariero, kad vaikas galėtų kalbėtis su tėvais visomis temomis... g.gif
vavute
QUOTE(Rutti @ 2009 11 15, 17:49)
Sveikos , na maniškis Pirmokėlis vakar  sėdėjo su klasoku ir diskutavo paie Oliaia krūtinių didinimo operacijas doh.gif  lotuliukas.gif  aš nežinau man tai truputuką juokinga atrodo, bet kaip jūs manote? kaip reikėtų reaguoti į tokias jų kalbas, ar prisijungtiį diskusią, ar drausti apie tai kalbeti? schmoll.gif  blush2.gif  smile.gif
*

Anksciau ar veliau jie snekes apie tai vis tiek, bet pirmiausia manau, kad reiketu maziau leisti pirmokui sedeti prie teliko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Londen @ 2009 11 16, 22:58)
Tevai nuo pat mazu dienu turi reguliuoti ka vaikas ziuri per televizija, nes nuo to ka mato formuojasi ju poziuris i viena ar i kita dalyka.
Geriausia, kad tevai vaiko nepratintu ziureti televizijos,o tai reiketu daryti , kaip ir sakiau nuo pat mazu dienu. nes nematau laidu(be gustavo enciklopedijos ir tukstantmecio vaiku), kurios duotu ziniu, skatintu domejimasi gamta,aplinkiniais...
Geriausia patiems parinkti filmus,kuriuos vaikas turi matyti,daugiau skaitykite enciklopedijas, zaiskite galvosukius ir t.t
JEi vaikas nematys kvailu laidu per TV , tai jam bus neidomu ir kaip jis paaugs, nes jis jau tures savus interesus ir zinos kas yra  naudinga zinoti ir kas ne...Jam nebus idomios kazkokios Olialia mergaites ir t.t

Tai yra vienas ir labai svarbus is auklejimo principu  mirksiukas.gif
tuo labiau reikia reguliuoti ir save, nes tai kas idomu tevams, tai yra idomu ir vaikams..
*

Pritariu 100%, gal net gi 200% mirksiukas.gif thumbup.gif
Žiemutė
QUOTE(vavute @ 2010 03 10, 14:41)
Anksciau ar veliau jie snekes apie tai vis tiek, bet pirmiausia manau, kad reiketu maziau leisti pirmokui sedeti prie teliko mirksiukas.gif
Papildyta:

Pritariu 100%, gal net gi 200% mirksiukas.gif  thumbup.gif
*

tai jau tikrai smile.gif
Medelė
Tokie dalykai neišvengiami, kai tų olialia pupyčių reklamos kišamos į televiziją, laikraščius, interneto žinių, pramogų portalus, įvairius renginius. Aišku, galima riboti vaiko sėdėjimą prie televizoriaus ir panašiai, bet jei jau pamatė, tai tikrai nepamirš, o anksčiau ar vėliau aptarinės tai su draugais. Žinoma, man apmaudu, kad taip anksti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.