Sveiki.Noriu paklausti: kur beskaiciau kokiam forume, vis moteris pasako kad tai viena tai kita dalyka rekomendavo gines, bet uz visu dazniausiai radau idomu pasakima visu moteru ginekologiu,..."Vienzodziu pastok, ir turetu skausmai liautis...." O man gaunasi priesingai, skausmingas ovuliacijas pradejau jausti po gimdymo praejus 3 metams (+ dar per tuos 3 metelius nesiojau Nova t spirale).Tad klausiu Jusu ar pastojimas padejo?
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 11 15, 18:55) Sveiki.Noriu paklausti: kur beskaiciau kokiam forume, vis moteris pasako kad tai viena tai kita dalyka rekomendavo gines, bet uz visu dazniausiai radau idomu pasakima visu moteru ginekologiu,..."Vienzodziu pastok, ir turetu skausmai liautis...." O man gaunasi priesingai, skausmingas ovuliacijas pradejau jausti po gimdymo praejus 3 metams (+ dar per tuos 3 metelius nesiojau Nova t spirale).Tad klausiu Jusu ar pastojimas padejo? Laba, Temos pavadinimas kazkoks painus, bet perskaiciau ir supratau apie ka kalba eina. Man ovuliacija visad skausmingai vyksta Tiesa...pastojau, pagimdziau dvynukes...o ovuliacija ir toliau skausminga Taip kad mano atveju ats. i sita klausima yra - nestumas nepadeda
Skausmingas O pradejau jausti tik po gimdymo, pries tai nieko nejausdavau.
Taip iseina, kad pastojimas tik pablogino padeti
Tik po gimdymo pradejau jausti skausmingas O. Iki gimdymo nieko panasaus nebuvo. Skausmas nera didelis, labai man panasus i menesiniu.
Po pirmo gimdymo skausmai liovėsi, bet po antro vėl prasidėjo.
tačiau dabar nebe kiekvienos ovuliacijos būna skausmingos
as skausmelius per O pradejau jausti pries metus
as taip pat jauciu skausma per o viename sone,dabar planuojam leliuka ir truputi neramu,kad nebutu ko nors,nors gine sake,kad viskas gerai
Viskas gerai turi buti, man irgi taip buvo
Sveikos. Man skausminga O prasidejo tik po persileidimo. Bet skauda tiek, kad nepakylu ir lovos kol vaistu neisgeriu nuo skausmo.. Iki tol neturejau bedu. Vat planuojam vaikiuka vel dabar, tai tikiuosi, kad pagimdziu skausmai dings
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 18, 14:52) as taip pat jauciu skausma per o viename sone,dabar planuojam leliuka ir truputi neramu,kad nebutu ko nors,nors gine sake,kad viskas gerai Nusiraminkit, tik pades planuojan Skausminga O pajutau pirma menesiukai kai pradejom planuoti leliu, net i ligonine vaziavau, nesupratau kas vyksta, galvojau cista. Pasake normalu, kartais buna moterims. Bet uztat gerai pataikem ir antras ciklas buvo sekmingas. O po gimdymo pries pasirodant mmm vel skausmai, tai gine gimdos uzdegima itare, bet pasirodo ten tiesiog O buvo. Kas men jauciu, bet kartais silpniau, kartais stipriau.
Padeda Nakvišų aliejaus kapsulės, bet tik kol geri ,jokių skausmų, pabaigi gerti ir vėl skauda
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 11 15, 20:55) Sveiki.Noriu paklausti: kur beskaiciau kokiam forume, vis moteris pasako kad tai viena tai kita dalyka rekomendavo gines, bet uz visu dazniausiai radau idomu pasakima visu moteru ginekologiu,..."Vienzodziu pastok, ir turetu skausmai liautis...." O man gaunasi priesingai, skausmingas ovuliacijas pradejau jausti po gimdymo praejus 3 metams (+ dar per tuos 3 metelius nesiojau Nova t spirale).Tad klausiu Jusu ar pastojimas padejo? Nepasikeitė niekas po gimdymo, nei ovuliaciniai skausmai, neo mėnesinių.Netgi, sakyčiau, paūmėjo kai kurie dalykai.GAl kažkam ir pasikeičia. Bet man šis mitas nepasitvirtino.
pries pirma nestuma buvo labai nereguliarios menesines,ir labai jau skausmingos,o ovuliacijos nejausdavau visai,po gimdymo.menesines susitvarke,labai jau reguliarios tapo ciklas 28 dienos,kaip laikrodis.bet pries metus labai skausmingos O pasidare.ir neaisku nuo ko cia priklauso,ir va per tokia ovuliacija nepasisaugoje gerai pasimylejom tai ir vel laukiuosi.
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 26, 00:23) pries pirma nestuma buvo labai nereguliarios menesines,ir labai jau skausmingos,o ovuliacijos nejausdavau visai,po gimdymo.menesines susitvarke,labai jau reguliarios tapo ciklas 28 dienos,kaip laikrodis.bet pries metus labai skausmingos O pasidare.ir neaisku nuo ko cia priklauso,ir va per tokia ovuliacija nepasisaugoje gerai pasimylejom tai ir vel laukiuosi. Nera to blogo kas neisietu igera!
man menesines nepasikeite. Kaip buvo pirma menesiniu diena skausminga,taip ir liko
Man gimdymas nieko nepakeite.Na,kol maitinau,buvo kiek lengviau.O si karta(nebemaitinu)-kancios tokios pat,kaip ir iki nestumo
Pries pastojant tik nezimiai pamausdavo pilva, o dabar kas pasidare
kaip bebutu gaila, mano atveju tai - mitas.
Iki gimdymo nieko nejausdavau, tik buvo skausmingos menesines, bet jau labai.
Po gimdymo viskas isliko, po metu dar prisidejo ir sis skausmas ovuliacijos... Pirma karta net nesupratau, kas cia darosi, nes sueme tai stipriai, kad nezinaojau ka daryti... Ir taip visa diena, kol atleido, zinoma geraiua ir nuo skausmo vaistus... Bet taip skausmingai buna ne kiekviena menesi...
as tris kartus gimdzius, o vistiek per menesines skauda
po pirmo gimdymo mėnesinės buvo tapusios kaip laikrodis, diena į dieną ir be jokių skausmų ir maudimų, o štai po antrojo visai ne kas ir strėnas kokias tris dienas priešpradžią maudžia ir pilvo apačią skauda
iki pastojimo pirma diena tik pamausdavo ir viskas, o po gimdymo tai pirma diena be vaistu niekaip
O man po gimdymo visą savaitę prieš menstruacijas naudė pilvą, ankščiau max dvi dienas prieš mausdavo pilvą. Nors dabar ne tokios skausmingos
Mano atveju niekas nepasikeitė, kaip buvo taip ir paliko
Man niekad ovuliacija skausminga ir nebuvo
Ovuliacija pries gimdyma kartais jausdavau kartais ne bet po gimdymo tai gerokai stipriau jauciu o menesines tokios pat
Negimdžiau,du cezariai,bet tokių skausmingų mėnesinių po vaikų nebeliko.Anskčiau 2 dienas per mėn. būdavau visiškas ligonis,vos besilaikantis ant skojų,nuo skausmo akyse temdavo.Nuskausminančių senais laikais nelabai buvo,na analginą draugė pasiūlė,tai man dar nuo jo skrandį skaudėti pradėjo.
Aš dabar iš vis jokių skausmu nejaučiu, nesuprantu nei kada man ovuliacija, nei kada susergu. Man visi skausmai dingo, kai pradėjau naudoti higieninius paketus su anijonais.
Na ovuliaciju nejauciau
Man kokios buvo skausmingos, tokios ir liko
Melas!
Prieš gimdymą labai labai retai jausdavau pilvo skausmus menstruacijų metu, o ovuliacijos niekad nebuvau jutus. Bet po gimdymo viskas pasisuko į blogąją pusę - ir per kiekvienas mot. dienas, ir per ovuliaciją apsireiškia skausmelis, nuo kurio dažnai reikia ir tabletytes nuo jo išgerti..
viska puikiai jauciu, ko pries vaikus nebuvo
Kaip idomu, skausminga ovuliacija? Pirma karta apie tai girdziu. Man ovuliacija - tai pats aktyviausias periodas, hormonai siaucia, pastoti kviecia...
Paskutiniais menesiais pries pastojant labai aiskiai jauciau ovuliacija - mausdavo pilvo apacia, o menesiniu pirma diena budavo sunkiai istveriama, tekdavo griebtis ir nuskausminamuju. Po gimdymo ciklas dar nesusireguliavo, todel sunku atsekti ta ovuliacija, bet menesines tapo ne tokios skausmingos
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 11 15, 19:55) Sveiki.Noriu paklausti: kur beskaiciau kokiam forume, vis moteris pasako kad tai viena tai kita dalyka rekomendavo gines, bet uz visu dazniausiai radau idomu pasakima visu moteru ginekologiu,..."Vienzodziu pastok, ir turetu skausmai liautis...." O man gaunasi priesingai, skausmingas ovuliacijas pradejau jausti po gimdymo praejus 3 metams (+ dar per tuos 3 metelius nesiojau Nova t spirale).Tad klausiu Jusu ar pastojimas padejo? man pries nestuma isviso neskausmingos buvo, o po vaiko atsiradimo ohoho kokie skausmai dabar kankina visalaika pries ir per....
Del ovuliacijos nieks nepasikeite -tai tempia pilva, tai nieko nejauciu
O menesiniu dabar beveik nebejauciu
Pries gimdyma skausmai buvo nepakeliami,be vaistu neistverdavau
pries pastojant ir man budavo siaubingi skausmai, pastojau - susilaukiau dvynuku, ir kaip viena mamyte sake, atrodo kad isvis nieko nebejauciu... tiesa praejo dar tik pusmetis, gal dar visi skausmo refleksai atsigaus... bet labai tikiuosi, kad ne...
mažesni skausmai liko, tik menstruacinė migrena aplanko
pries pirma nestuma nieko nejausdavau
Man po gimdimo tikrai nesumazejo skausmai, nors gyditojai sake, pagimdysi praeis ir ne velnio nepraejo.
QUOTE(reicel @ 2011 01 13, 15:28) Kaip idomu, skausminga ovuliacija? Pirma karta apie tai girdziu. Man ovuliacija - tai pats aktyviausias periodas, hormonai siaucia, pastoti kviecia... Pritariu šiai citatai....Man lygiai tas pats...per O siaučia hormonai kaip reikiant
Iki antro gimdymo net neįsivaizdavau, kad ovuliacija gali būti skausminga. Kai gimė dukrytė, tai dabar kas mėnesį žinau kada vaisingos dienos
is pradziu ne nesuprasdavau kai moterys sako skausmingos ovuliacijos
Buna, melas cia, viskas priklauso nuo pacios moters, vienoms buna, kitomas ne
|