Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po gimdymo nebebūna skausmingų ovuliacijų
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Uzsispirele
Sveiki.Noriu paklausti: kur beskaiciau kokiam forume, vis moteris pasako kad tai viena tai kita dalyka rekomendavo gines, bet uz visu dazniausiai radau idomu pasakima visu moteru ginekologiu,..."Vienzodziu pastok, ir turetu skausmai liautis...." O man gaunasi priesingai, skausmingas ovuliacijas pradejau jausti po gimdymo praejus 3 metams (+ dar per tuos 3 metelius nesiojau Nova t spirale).Tad klausiu Jusu ar pastojimas padejo?
hereja
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 11 15, 18:55)
Sveiki.Noriu paklausti: kur beskaiciau kokiam forume, vis moteris pasako kad tai viena tai kita dalyka rekomendavo gines, bet uz visu dazniausiai radau idomu pasakima visu moteru ginekologiu,..."Vienzodziu pastok, ir turetu skausmai liautis...." O man gaunasi priesingai, skausmingas ovuliacijas pradejau jausti po gimdymo praejus 3 metams (+ dar per tuos 3 metelius nesiojau Nova t spirale).Tad klausiu Jusu ar pastojimas padejo?
*

Laba,
Temos pavadinimas kazkoks painus, bet perskaiciau ir supratau apie ka kalba eina.
Man ovuliacija visad skausmingai vyksta sad.gif Per mmm nieko panasaus i ta skausma nera schmoll.gif o per O jausmas, kad kokiu peiliu varsto doh.gif verysad.gif dazniausiai skauda viena diena, bet net vaistus nuo skausmo geriu sad.gif O kartais suima taip, kad tenka susiriesti ir sulaikyti kvapa doh.gif Ejau del sios problemos pas kelias ginekologes, bet apart kontraceptiku kaip ir nera jokio sprendimo. Man pasake - tiesiog vienos moterys isvis nejaucia ovuliacjos, o kitos jaucia...ir maza dalis ja jaucia labai skausminga unsure.gif

Tiesa...pastojau, pagimdziau dvynukes...o ovuliacija ir toliau skausminga doh.gif

Taip kad mano atveju ats. i sita klausima yra - nestumas nepadeda schmoll.gif biggrin.gif
Dominga
Skausmingas O pradejau jausti tik po gimdymo, pries tai nieko nejausdavau.
Taip iseina, kad pastojimas tik pablogino padeti biggrin.gif
vaikiukas
Tik po gimdymo pradejau jausti skausmingas O. Iki gimdymo nieko panasaus nebuvo. Skausmas nera didelis, labai man panasus i menesiniu.
Jamaica 06
Po pirmo gimdymo skausmai liovėsi, bet po antro vėl prasidėjo.
tačiau dabar nebe kiekvienos ovuliacijos būna skausmingos ax.gif
jurginux
as skausmelius per O pradejau jausti pries metus g.gif anksciau tikrai to nebudavao g.gif schmoll.gif
&deimantelis&
as taip pat jauciu skausma per o viename sone,dabar planuojam leliuka ir truputi neramu,kad nebutu ko nors,nors gine sake,kad viskas gerai g.gif
Fiesta10
Viskas gerai turi buti, man irgi taip buvo ax.gif o buvo taip stipriai, kad net stovet negalejau . kartais net geriau nuskaiminamuosius doh.gif
Aisy
Sveikos. Man skausminga O prasidejo tik po persileidimo. Bet skauda tiek, kad nepakylu ir lovos kol vaistu neisgeriu nuo skausmo.. Iki tol neturejau bedu. Vat planuojam vaikiuka vel dabar, tai tikiuosi, kad pagimdziu skausmai dings smile.gif
Angele
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 18, 14:52)
as taip pat jauciu skausma per o viename sone,dabar planuojam leliuka ir truputi neramu,kad nebutu ko nors,nors gine sake,kad viskas gerai g.gif
*

Nusiraminkit, tik pades planuojan wink.gif

Skausminga O pajutau pirma menesiukai kai pradejom planuoti leliu, net i ligonine vaziavau, nesupratau kas vyksta, galvojau cista. Pasake normalu, kartais buna moterims. Bet uztat gerai pataikem ir antras ciklas buvo sekmingas.
O po gimdymo pries pasirodant mmm vel skausmai, tai gine gimdos uzdegima itare, bet pasirodo ten tiesiog O buvo. Kas men jauciu, bet kartais silpniau, kartais stipriau.
PostFactum
Padeda Nakvišų aliejaus kapsulės, bet tik kol geri ,jokių skausmų, pabaigi gerti ir vėl skauda bigsmile.gif
Pekutis*
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 11 15, 20:55)
*

Nepasikeitė niekas po gimdymo, nei ovuliaciniai skausmai, neo mėnesinių.Netgi, sakyčiau, paūmėjo kai kurie dalykai.GAl kažkam ir pasikeičia. Bet man šis mitas nepasitvirtino. schmoll.gif
sandrijja1980
pries pirma nestuma buvo labai nereguliarios menesines,ir labai jau skausmingos,o ovuliacijos nejausdavau visai,po gimdymo.menesines susitvarke,labai jau reguliarios tapo ciklas 28 dienos,kaip laikrodis.bet pries metus labai skausmingos O pasidare.ir neaisku nuo ko cia priklauso,ir va per tokia ovuliacija nepasisaugoje gerai pasimylejom tai ir vel laukiuosi. 4u.gif
werte
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 26, 00:23)
pries pirma nestuma buvo labai nereguliarios menesines,ir labai jau skausmingos,o ovuliacijos nejausdavau visai,po gimdymo.menesines susitvarke,labai jau reguliarios tapo ciklas 28 dienos,kaip laikrodis.bet pries metus labai skausmingos O pasidare.ir neaisku nuo ko cia priklauso,ir va per tokia ovuliacija nepasisaugoje gerai pasimylejom tai ir vel laukiuosi. 4u.gif
*

Nera to blogo kas neisietu igera! bigsmile.gif Jei jauciate ovuliacija galit planuotis vaikiuka labai sklandziai! Zinoma kai skauda labai tai nekas
kristalcik25
man menesines nepasikeite. Kaip buvo pirma menesiniu diena skausminga,taip ir liko rolleyes.gif
granny
Man gimdymas nieko nepakeite.Na,kol maitinau,buvo kiek lengviau.O si karta(nebemaitinu)-kancios tokios pat,kaip ir iki nestumo
mamamia*
Pries pastojant tik nezimiai pamausdavo pilva, o dabar kas pasidare doh.gif Skauda visa pilvo apacia doh.gif Kartais atrodo kad duria g.gif
:)nusisypsok:)
kaip bebutu gaila, mano atveju tai - mitas.
Agnūška
Iki gimdymo nieko nejausdavau, tik buvo skausmingos menesines, bet jau labai. doh.gif
Po gimdymo viskas isliko, po metu dar prisidejo ir sis skausmas ovuliacijos... Pirma karta net nesupratau, kas cia darosi, nes sueme tai stipriai, kad nezinaojau ka daryti... Ir taip visa diena, kol atleido, zinoma geraiua ir nuo skausmo vaistus... Bet taip skausmingai buna ne kiekviena menesi...
ricasta
as tris kartus gimdzius, o vistiek per menesines skauda doh.gif niekas nesikeicia ir jau turbut nebepasikeis smile.gif
Lotyna
QUOTE(vaikiukas @ 2009 12 08, 17:25)
Tik po gimdymo pradejau jausti skausmingas O. Iki gimdymo nieko panasaus nebuvo. Skausmas nera didelis, labai man panasus i menesiniu.
*

O man atvirksciai bigsmile.gif Iki gimdymo jauciau, o po gimdymo jau nebe smile.gif
kristekristinka
po pirmo gimdymo mėnesinės buvo tapusios kaip laikrodis, diena į dieną ir be jokių skausmų ir maudimų, o štai po antrojo visai ne kas ir strėnas kokias tris dienas priešpradžią maudžia ir pilvo apačią skauda doh.gif
Hebiuke
iki pastojimo pirma diena tik pamausdavo ir viskas, o po gimdymo tai pirma diena be vaistu niekaip schmoll.gif ziauriai skauda pilvo apacia..antra diena irgi pamaudzia.. tik va ciklas pasidare labai reguliarus, ko anksciau nebuvo smile.gif
Zivukas.d
O man po gimdymo visą savaitę prieš menstruacijas naudė pilvą, ankščiau max dvi dienas prieš mausdavo pilvą. Nors dabar ne tokios skausmingos
googa
Mano atveju niekas nepasikeitė, kaip buvo taip ir paliko biggrin.gif
donna bella
Man niekad ovuliacija skausminga ir nebuvo smile.gif
*Sirdele
Ovuliacija pries gimdyma kartais jausdavau kartais ne bet po gimdymo tai gerokai stipriau jauciu o menesines tokios pat
Dileta
Negimdžiau,du cezariai,bet tokių skausmingų mėnesinių po vaikų nebeliko.Anskčiau 2 dienas per mėn. būdavau visiškas ligonis,vos besilaikantis ant skojų,nuo skausmo akyse temdavo.Nuskausminančių senais laikais nelabai buvo,na analginą draugė pasiūlė,tai man dar nuo jo skrandį skaudėti pradėjo.
rasulka2
Aš dabar iš vis jokių skausmu nejaučiu, nesuprantu nei kada man ovuliacija, nei kada susergu. Man visi skausmai dingo, kai pradėjau naudoti higieninius paketus su anijonais.
Žaislų Karalienė
Na ovuliaciju nejauciau schmoll.gif o menesines tikrai ne tokios skausmingos thumbup.gif
Nomeja
Man kokios buvo skausmingos, tokios ir liko verysad.gif tad gimdymas tikrai nieko nepakeitė.
indica
Melas! smile.gif
Lotyna
QUOTE(PostFactum @ 2010 03 13, 01:43)
Padeda Nakvišų aliejaus kapsulės, bet tik kol geri ,jokių skausmų, pabaigi gerti ir vėl skauda bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(donna bella @ 2010 10 21, 17:06)
Man niekad ovuliacija skausminga ir nebuvo smile.gif
*

Man buvo iki gimdymo ... Po gimdymo tikrai praejo thumbup.gif
catus
Prieš gimdymą labai labai retai jausdavau pilvo skausmus menstruacijų metu, o ovuliacijos niekad nebuvau jutus. Bet po gimdymo viskas pasisuko į blogąją pusę - ir per kiekvienas mot. dienas, ir per ovuliaciją apsireiškia skausmelis, nuo kurio dažnai reikia ir tabletytes nuo jo išgerti.. schmoll.gif
maskanyte
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nebeliko jokio skausmo! Ne nejauciau bigsmile.gif
*fujimi
viska puikiai jauciu, ko pries vaikus nebuvo
reicel
Kaip idomu, skausminga ovuliacija? Pirma karta apie tai girdziu. Man ovuliacija - tai pats aktyviausias periodas, hormonai siaucia, pastoti kviecia...tongue.gif O stai menesines kas kita:( Bet gimdymas jas pakeite, skauda geroookai maziau po jo!
urte27
Paskutiniais menesiais pries pastojant labai aiskiai jauciau ovuliacija - mausdavo pilvo apacia, o menesiniu pirma diena budavo sunkiai istveriama, tekdavo griebtis ir nuskausminamuju. Po gimdymo ciklas dar nesusireguliavo, todel sunku atsekti ta ovuliacija, bet menesines tapo ne tokios skausmingos smile.gif
maskanyte
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visai nieko nebejauciu lotuliukas.gif ,kai susirgau ne nepajutau, tik nuojauta jog kazkas ne taip g.gif O pries nestuma tai siaubas kokie skausmai budavo, net iki vemimu mane davesdavo doh.gif
Hedra:)
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 11 15, 19:55)
*

man pries nestuma isviso neskausmingos buvo, o po vaiko atsiradimo ohoho kokie skausmai dabar kankina visalaika pries ir per.... g.gif
Odna
Del ovuliacijos nieks nepasikeite -tai tempia pilva, tai nieko nejauciu ax.gif
O menesiniu dabar beveik nebejauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
maskanyte
Pries gimdyma skausmai buvo nepakeliami,be vaistu neistverdavau schmoll.gif , o va db ne nejauciu ax.gif
inverse
pries pastojant ir man budavo siaubingi skausmai, pastojau - susilaukiau dvynuku, ir kaip viena mamyte sake, atrodo kad isvis nieko nebejauciu... tiesa praejo dar tik pusmetis, gal dar visi skausmo refleksai atsigaus... bet labai tikiuosi, kad ne...
skruzdeliukas77
mažesni skausmai liko, tik menstruacinė migrena aplanko doh.gif
lina-linutia
pries pirma nestuma nieko nejausdavau schmoll.gif , o po gimdimo pajutau kas yra PMS ir pasidare skausmingos mm, o dabar, po antro gimdymo, jau turejau skausmingas mm ir skausminga O doh.gif
tieshka
Man po gimdimo tikrai nesumazejo skausmai, nors gyditojai sake, pagimdysi praeis ir ne velnio nepraejo.
Wild Pearl
QUOTE(reicel @ 2011 01 13, 15:28)
Kaip idomu, skausminga ovuliacija? Pirma karta apie tai girdziu. Man ovuliacija - tai pats aktyviausias periodas, hormonai siaucia, pastoti kviecia...tongue.gif O stai menesines kas kita:( Bet gimdymas jas pakeite, skauda geroookai maziau po jo!
*

Pritariu šiai citatai....Man lygiai tas pats...per O siaučia hormonai kaip reikiant bigsmile.gif ir nei per o nei per mms skausmu dideliu nebūna... rolleyes.gif Iki gimdymo būdavo mms skausmai iki alpimo, bet dabar tai jau praeitis mirksiukas.gif
myliu
Iki antro gimdymo net neįsivaizdavau, kad ovuliacija gali būti skausminga. Kai gimė dukrytė, tai dabar kas mėnesį žinau kada vaisingos dienos doh.gif Fe, koks nemalonus jausmas. Kai pagalvoji, tai sunkus tas moters gyvenimas- PMS, mmm, ovuliacija... Ir taip kas mėnesį, nei kada atsikvėpt lotuliukas.gif
sarafea
is pradziu ne nesuprasdavau kai moterys sako skausmingos ovuliacijos blink.gif man buvo mistika,uztat po antro gimdymo supratau ka tai reiskia.Dabar karts nuo akrto jauciu dideli skausma pries ovuliacija,galvojau kiausides sustreikavo,bet daktare patvirtino,kad tai skausminga ovuliacija.Dave tokiu homoepatiniu Agnus Castus pagert,kad susireguliuotu.
ereeka
Buna, melas cia, viskas priklauso nuo pacios moters, vienoms buna, kitomas ne rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.