Statom namelius toliau
Musu taisykles: norint prisijungt prie albumo reikia intensyviai bendrauti. Slaptazodzio neduodam, kol neirodoma istikimybe sektai
Albumas
Senoji temuke cia
Grazaus bendravimo
aciu uz nauja temuke
reikia begti uzbaigti senaja
labas rytelis
oooo!- noreciau cia gyventi kaip senbuve patariu deti mazesnius paveikslelius, nes tampo langa ir nepatogu skaityti caca*-aciux. kabinsiu dabar Juokinga ir dar del kamino. mes vis nukelinejom jo aptvarkyma ir teko del vejo didelio ishvis nuimti ideklo ta ishsikishusia dali daugiau metro ir nieko. viskas taip pat jokiu pkyciu
Registruojuos ir aš į naują temutę
Sveiki,
Tikiuosi su laiku ir mane priimsite į savo būrį Kažkaip save reikia pristatyt. O kol pateksiu į bendrą albumą, įdedu savo žemės lopinėlio foto nors čia: ![]() Dabar jau nuimtas viršutinis sluoksnis, bet foto bus vėliau.
Heli, praeitoj temoj klausei apie žvyrą, tai mes ką tik praėjom šį etapą - reikėjo nežažai po rostverku ir į jo vidų, tai vežėm miško smėlį, nes geriau trombuojasi ir pigiau truputį. Už 12m3 mašiną mokėjom po 280-300Lt. Suėjo 23 mašinos
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 08:27) ne ne, as irgi naujoke bet man idomu butu paziureti ir senbuviu albumuka, negi neidomu kaip kas isirenge, gal kokiu ideju, minciu del interjero galima butu rasti, kas kad stogas tik dengiamas, bet jau metas galvoti ir apie vidu As jau beveik 2 metai negaliu prasibrauti i senbuviu albumiuka QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 14:45) cia vazinejant po statomus rajonus? jei taip, tai oi kiek jau apvaziavom Papildyta: ar per interneta ziurineji namus? nes vazinejant galima tik isores apziureti kai kuriuos sprendimus, mane greit vidus domins
per interneta, buvo laikas kai vazinedavom ir po naujus rajonus
galvojau čia aš viena tokia cekava
Mes Marveles gale, tai ir Romainiai visai netoli
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 11:28) *kaip senbuve patariu deti mazesnius paveikslelius, nes tampo langa ir nepatogu skaityti *ir dar del kamino. zinau, ir as forume ne naujoke, temu esu kurus, ale kad taip jau isejo *aciux, turesim galvoje QUOTE(neringata @ 2009 11 17, 12:20) o sakai, kad neturi ka parodyt QUOTE(Heli @ 2009 11 17, 12:41) *i buri priimam is karto, o i albumeli priimsim kai jau apsilsi kojeles tarp Kaunietukiu *o kur cia yra? turesit kaimynu? ar sodybele bus? musu artimiausi kaimynai uz 150 metru mazdaug. dziaugiuos del to Mergaites, tos, kurios iskart negaunat naujojo albumo prisijungimo-neliudekit. Kazkada, kai paciu nameliai jame atsidurs, suprasit, kaip nesinori dalint prisijungimo visiems, kas tik to papraso.
Sveikutes statybininkes
As ir noriu jungtis i jusu bureli Puikiai suprantu del savo namuku privatumo ir nekantriai lauksiu priemimo i albumeli QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 18:54) Sveikutes statybininkes As ir noriu jungtis i jusu bureli Puikiai suprantu del savo namuku privatumo ir nekantriai lauksiu priemimo i albumeli sveikute, junkis junkis. nagi, supazindink siek tiek su jusiskiu nameliu-medinis, murinis?kiek aukstu, kokia kvadratura?kokia isores apdaila?kas viduje jau padaryta?
Labos Kauno staybininkės. skaitau visas šio skyrelio temas, nes kaip tik ruošiamės statytis namuką. Kadangi čia taip atgijo skyrelis ir naujai buriamės, tai registruojuos ir aš
Papildyta: Taigi turim visą žiemą susidėliot visus taškus ant i Papildyta: Dar Vitos norėjau paklaust kokios konstruktoriaus kainos šiuo metu? Pamatams gręžtiniams paskaičiuot pvz. QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 18:10) aš tai Rokų pusėj ko gero viena būsiu QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 19:34) *o kur cia yra? turesit kaimynu? ar sodybele bus? musu artimiausi kaimynai uz 150 metru mazdaug. dziaugiuos del to mes turim 59 arus žemės ūkio paskirties, esam ūkininkai QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 17, 20:19) Labos Kauno staybininkės. skaitau visas šio skyrelio temas, nes kaip tik ruošiamės statytis namuką. Kadangi čia taip atgijo skyrelis ir naujai buriamės, tai registruojuos ir aš mes popierizmo dar nesusitvarkę QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 20:10) sveikute, junkis junkis. nagi, supazindink siek tiek su jusiskiu nameliu-medinis, murinis?kiek aukstu, kokia kvadratura?kokia isores apdaila?kas viduje jau padaryta? Labutis Dzemeri, noriu registruotis ir as i albuma, savo namo nuotraukeles atsiusiu i az, nors foruma skaitau labai aktyviai, i ji rasyti galiu tik vakare ( darbe tik skaitau). Siandien mums sudejo langus , durys, garazo vartus, darba baige jau sutemus, tai nuotraukos lu lanais bus tik sestadieni. Musu namas yra Silainiuose, gal kas statotes kur netoliese.
rokuose irgi statosi chebra gal kas ir prisijungs
mes jonuciu k QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 20:10) sveikute, junkis junkis. nagi, supazindink siek tiek su jusiskiu nameliu-medinis, murinis?kiek aukstu, kokia kvadratura?kokia isores apdaila?kas viduje jau padaryta? Smagu Taigi musu namelis murinis, antras aukstas palepinis, 160 kv.m., apdailintas zallios spalvos strukturiniu tinku QUOTE(giintariuke @ 2009 11 17, 20:43) Labutis Dzemeri, noriu registruotis ir as i albuma, savo namo nuotraukeles atsiusiu i az, nors foruma skaitau labai aktyviai, i ji rasyti galiu tik vakare ( darbe tik skaitau). Siandien mums sudejo langus , durys, garazo vartus, darba baige jau sutemus, tai nuotraukos lu lanais bus tik sestadieni. Musu namas yra Silainiuose, gal kas statotes kur netoliese. Sveikute, burelis vis dideja QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 20:48) kur naujas daugiabuciu namu kvartaliukas ? QUOTE(giintariuke @ 2009 11 17, 20:43) Labutis Dzemeri, noriu registruotis ir as i albuma, savo namo nuotraukeles atsiusiu i az, nors foruma skaitau labai aktyviai, i ji rasyti galiu tik vakare ( darbe tik skaitau). Siandien mums sudejo langus , durys, garazo vartus, darba baige jau sutemus, tai nuotraukos lu lanais bus tik sestadieni. Musu namas yra Silainiuose, gal kas statotes kur netoliese. neprisimenu ar klausiau
cia shiaip mintim pasidalinu, nes ziuriu nieko apie remontus neshnekat
del plyteliu pvz ash jau dedant zinojau, klad matysis viskas ant shviesiu ir tamsiu. tai ir yra ten labiausiai matosi viskas. labai patenkinta margom ir truputi shtrichuotom tokiom plytelem laisvalaikio kambary ir be to laukiu nesulaukiu prieshkambario prie lauko duru, nes labai nervian neshamas smelis i namus .. Marmiete-ne. toj pusej kur narsieciai gal kas lubas daretes jau? vis neapsisprendziu del lubu.. ko noriu brangu. o dulkiu nenorim..
Mes būsim netoli Ringaudų. Ten nusimato kvartaliukas. Kažkada per supermamą susiradau būsimą kaimynką
Buvom jau "sudėlioję visus taškus ant i..." dėl pamatų, bet žemės tyrimas viską keičia iš pagrindų... ....taip ir nusvyra rankos nuo pat pradžių...
heli-o kokia zeme?
pas mus labai molinga.. ir musu gale rusio nerekomenduoja darytis.. QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 17, 20:19) Dar Vitos norėjau paklaust kokios konstruktoriaus kainos šiuo metu? Pamatams gręžtiniams paskaičiuot pvz. Ar turite sklypo geologiją pasidarę? Ir aplamai namo konstruktyvą? Papildyta: QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 20:48) Jonučiuose draugai statosi Gulbės gatvėj, jūs toli nuo ten? rasaar, ar ne tu manęs kažkada klausei apie varžas? Kiek pamenu, man niekaip neleido iššsiųst tau žinutės QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 19:32) pas mus situacija panasi QUOTE(giintariuke @ 2009 11 17, 19:43) apsipraskit dar, mergaites QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 20:21) ir mes jau galim namu duris pravert QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 20:34) cia shiaip mintim pasidalinu, nes ziuriu nieko apie remontus neshnekat del plyteliu pvz ash jau dedant zinojau, klad matysis viskas ant shviesiu ir tamsiu. tai ir yra ten labiausiai matosi viskas. labai patenkinta margom ir truputi shtrichuotom tokiom plytelem laisvalaikio kambary gal kas lubas daretes jau? vis neapsisprendziu del lubu.. ko noriu brangu. o dulkiu nenorim.. jo, su plytelem reikes kazkaip suzaist.. dabar hole turim akmens imitcija-nu nerealu!!nieko nesimato, tai kartais net prasisluot pamirstam, issisluojam, tik kai jau pajauciam prie padu kazka limpant o lubas mes darysim tiesiog gipsines.dabar pas mus nuomojamam name taip padaryta tai man labai patinka rezultatas. Kam reikejo zvyro numeriuko-nesu tika, kad sitas, bet pabandykit. turejom du zvyrininkus, tai cia vieno is ju nr. +37064850064
Reiketu Vita jusu pagalbos vienu klausimu,
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 21:34) daremes, ir vis dar daromes.Pirmam aukste paprastos, gipso ploksciu ir glaistytos, per joki statybu etapa tiek dulkiu nebuvo... O mansardoje sukam kiek pabalintas dailylentes- svarus, lengvas ir malonus darbas. Irisai,-akumuliacine talpa pirkom neapsiltinta, 700litru talpos gargara. O kiek kvadratu jusu katiline?Musu 8,5m2, tai vos ne puse jos uzima " äteivis"(taip mano vaikas akumuliacine vadina).
o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau...
ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere? QUOTE(Caca* @ 2009 11 17, 23:12) Irisai,-akumuliacine talpa pirkom neapsiltinta, 700litru talpos gargara. O kiek kvadratu jusu katiline?Musu 8,5m2, tai vos ne puse jos uzima " äteivis"(taip mano vaikas akumuliacine vadina). Ir mes taip planuojam daryt, tik musu katiline 7,5 kazkur, tai speju teks tenkintis mazesne talpa QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:12) o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau... ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere? mes darom pas dizainere jauna tokia. Bet ji mum daro elektra (rozetes, jungikliai, apsvietimas), santechnika isdelios, pabraizys baldus, erdves isdelioja ir pan. kazin ar pati sugebeciau sumastyt kur kokia rozete idet
va cia granitines grindys
granitines grindys nemoku ideti foto tiesiai... Papildyta: QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 23:27) mes darom pas dizainere jauna tokia. Bet ji mum daro elektra (rozetes, jungikliai, apsvietimas), santechnika isdelios, pabraizys baldus, erdves isdelioja ir pan. kazin ar pati sugebeciau sumastyt kur kokia rozete idet tai va as irgi... o va del apsvietimo kiek kainuos jums ta paslaugele jums? mano drauge buvo pasisamdziusi jauna dizainere, tai jau kaip padare apsvietima, nu kosmini toki, nusprendem, kad jaunute, tik ka baigusi mokslus, tai norejo kazka sustrai padaryti, nu bet kai jau perlenkia lazda su tom idejom tokiom keistom... QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 22:06) O kodel pasirinkot butent Megrames,nes mums Fauga ir Megrame panasia kaina pasiule ir as nezinau kuria pasirinkti QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 22:27) mes darom pas dizainere jauna tokia. Bet ji mum daro elektra (rozetes, jungikliai, apsvietimas), santechnika isdelios, pabraizys baldus, erdves isdelioja ir pan. kazin ar pati sugebeciau sumastyt kur kokia rozete idet Mes irgi ieskom kokio zmogucio kas pagelbetu su apsvietimo idejomis ir baldu apstatymu,spalvu deriniais,gal savo dizainere rekomenduot galetumet? QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 23:27) Ir mes taip planuojam daryt, tik musu katiline 7,5 kazkur, tai speju teks tenkintis mazesne talpa Ir pas mus buvo numatyta kriaukle, bet jos nedarem.Dar kazkur reikes vandens filtrus sutalpinti. Mes dizaineriu nesamdem,patys viska.Su mano charakteriu susipykciau su ja/juo pacia pirma diena. QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 23:42) O kodel pasirinkot butent Megrames,nes mums Fauga ir Megrame panasia kaina pasiule ir as nezinau kuria pasirinkti mums pasiule geriausia kaina, Fauga siule didesne ir zymiai, plius Megrame vyro pazistamas dirba, tai todel ta kaina gavosi geresne, geras kainas siule Glaskek QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:12) o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau... ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere? apie granitines grindis nieko negirdejau ir niekur nemaciau o del interjero dizaino ir ta pacia minti audziu - ar cia paciai sedet prie neto, zurnalu ir deliot spalvas ar ieskot dizainerio kuris patartu ... MB liepe sudeliot virtuve nes jau nori elektra vedziot tai pora sav sedejau prie neto ir rinkausi virtuve QUOTE(Caca* @ 2009 11 17, 23:45) tai va, reikia nusimanyti kazka toje srityje Papildyta: QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 23:55) apie granitines grindis nieko negirdejau ir niekur nemaciau o del interjero dizaino ir ta pacia minti audziu - ar cia paciai sedet prie neto, zurnalu ir deliot spalvas ar ieskot dizainerio kuris patartu ... MB liepe sudeliot virtuve nes jau nori elektra vedziot tai pora sav sedejau prie neto ir rinkausi virtuve na, mes tik pirma auksta kelem ir jau nulekem i Hanak virtuves projektuka pasidaryti, tada dar kur reikejo langa padidinom, siena kelis cm patraukem, kad graziai virtuve isipaisytu Papildyta: QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 23:55) mes irgi svarstem, MB norejo krosneles, as zidinio, nusipirkom zidini QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 23:42) O kodel pasirinkot butent Megrames,nes mums Fauga ir Megrame panasia kaina pasiule ir as nezinau kuria pasirinkti Mes irgi ieskom kokio zmogucio kas pagelbetu su apsvietimo idejomis ir baldu apstatymu,spalvu deriniais,gal savo dizainere rekomenduot galetumet? Mes pasirinkom Fauga nes buvo geresne kaina del kainu ir man idomu QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:04) tai va, reikia nusimanyti kazka toje srityje Papildyta: na, mes tik pirma auksta kelem ir jau nulekem i Hanak virtuves projektuka pasidaryti, tada dar kur reikejo langa padidinom, siena kelis cm patraukem, kad graziai virtuve isipaisytu Papildyta: mes irgi svarstem, MB norejo krosneles, as zidinio, nusipirkom zidini saunuoliai jus kad is anksto viska suplanavot gal gali pasakyt kodel zidinys ? gal mums pagelbesit apsisprest ? QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:35) va cia granitines grindys granitines grindys nemoku ideti foto tiesiai... Papildyta: tai va as irgi... o va del apsvietimo kiek kainuos jums ta paslaugele jums? mano drauge buvo pasisamdziusi jauna dizainere, tai jau kaip padare apsvietima, nu kosmini toki, nusprendem, kad jaunute, tik ka baigusi mokslus, tai norejo kazka sustrai padaryti, nu bet kai jau perlenkia lazda su tom idejom tokiom keistom... man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi Daro: 1. Funkcinis patalpų zonavimas su baldų išdėstymu 2. Santechnikos planas 3. Elektros šaltinių planas su pririšimais 4. Apšvietimo planas su pririšimais 5. Jungiklių planas 6. Lubų planas su atskiromis detalizacijomis 7. Baldų projektavimas bei pritaikymas interjere 8. Konsultacijos kainuos 2500 QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12) man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi Daro: 1. Funkcinis patalpų zonavimas su baldų išdėstymu 2. Santechnikos planas 3. Elektros šaltinių planas su pririšimais 4. Apšvietimo planas su pririšimais 5. Jungiklių planas 6. Lubų planas su atskiromis detalizacijomis 7. Baldų projektavimas bei pritaikymas interjere 8. Konsultacijos kainuos 2500 tai va as irgi nemaciau niekur, bet MB mate daug kur is svaigsta, zadejo nusivezti i kelias vietas parodyti kaip atrodo, o su namuose as vaikstau tik su tapkem esu paprasta o ta dizainere turi kokiu nors projektu padariusi, kur galima ju pasiziureti, gal svetaine kokia turi ar foto albuma savo darbu? Papildyta: QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:17) tai va as irgi nemaciau niekur, bet MB mate daug kur is svaigsta, zadejo nusivezti i kelias vietas parodyti kaip atrodo, o su namuose as vaikstau tik su tapkem esu paprasta o ta dizainere turi kokiu nors projektu padariusi, kur galima ju pasiziureti, gal svetaine kokia turi ar foto albuma savo darbu? nu zinot klaidu kalnas QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12) man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi Daro: 1. Funkcinis patalpų zonavimas su baldų išdėstymu 2. Santechnikos planas 3. Elektros šaltinių planas su pririšimais 4. Apšvietimo planas su pririšimais 5. Jungiklių planas 6. Lubų planas su atskiromis detalizacijomis 7. Baldų projektavimas bei pritaikymas interjere 8. Konsultacijos kainuos 2500 o gal galima kur nete pamatyti jos darbu ? ir beje kaina nuo ko priklauso ? nuo kvadraturos? QUOTE(Vita @ 2009 11 17, 22:48) Ar turite sklypo geologiją pasidarę? Ir aplamai namo konstruktyvą? Sklypo geloginį padarėm. Namo projektas jau buvo gavęs statbų leidimą (sklyp pirkm su projektu). bet mes užsimanėm pastumt tą namą kuo labiau į šiaurę, tai prie tų pakeitmų tuo pačiu ir langus kai kur pakoegavom ir stogą supaprastinom. Dabar Architektas serga tai nežinau kada aš čia gausiu pakoreguotą varianą. Jis mums polius papaišė - paskaičiavo, bet man ten pievos. Pvz du poliai po garažo vartais ir po vitrina 3m pločio du poliai. NA žodžiu matos kad tie poliai išdėstyti natsižvelgiant į angų vietą. Rotverkas 60cm, o aš norėčiau kadbūtų 50cm - ekonomiškiau mano manymu, nes bet kuriuo atveju pagal mano paskaičiavimus polius reiks aukštint 10-70cm, pakelt sklypą ir tada dėt rostverką... |