Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauniečių plepesiai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Džerimi
user posted image

Statom namelius toliau

Musu taisykles: norint prisijungt prie albumo reikia intensyviai bendrauti. Slaptazodzio neduodam, kol neirodoma istikimybe sektai rolleyes.gif Gavus slaptazodi, GRIEZTAI jo niekam nedalinam nepasitarusios!!

Albumas

Senoji temuke cia

Grazaus bendravimo 4u.gif
janudi
aciu uz nauja temuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
reikia begti uzbaigti senaja 4u.gif
glinglingas
labas rytelis

oooo!- noreciau cia gyventi rolleyes.gif biggrin.gif l.megstu ziema bigsmile.gif
kaip senbuve patariu deti mazesnius paveikslelius, nes tampo langa ir nepatogu skaityti 4u.gif
caca*-aciux. kabinsiu dabar Juokinga biggrin.gif

ir dar del kamino. mes vis nukelinejom jo aptvarkyma ir teko del vejo didelio ishvis nuimti ideklo ta ishsikishusia dali daugiau metro ir nieko. viskas taip pat jokiu pkyciu ax.gif taigi pradzioj galit nesinervinti kol neprisiruoshet apskardinti stogo su kaminu ir deti bent jau granuliniam peciui trumpesni idekla (nedadeti ilgosios dalies kuri priklauso)
Naughty Lady
Registruojuos ir aš į naują temutę group.gif Tuo pačiu ir į naujųjų statybininkių gretas bandysiu aktyviau įsipaišyt. Nors kol kas rašau mažai, bet skaitau sąžiningai, tai tikiuosi priimsit ir mane į albumėlį. Kol kas neturiu ką parodyt, nes turim tik šviežius pamatus, bet kai pafotkinsiu - pasirodysiu. ax.gif
Heli
Sveiki,

Tikiuosi su laiku ir mane priimsite į savo būrį 4u.gif
Kažkaip save reikia pristatyt. O kol pateksiu į bendrą albumą, įdedu savo žemės lopinėlio foto nors čia:

user posted image

Dabar jau nuimtas viršutinis sluoksnis, bet foto bus vėliau.
Naughty Lady
Heli, praeitoj temoj klausei apie žvyrą, tai mes ką tik praėjom šį etapą - reikėjo nežažai po rostverku ir į jo vidų, tai vežėm miško smėlį, nes geriau trombuojasi ir pigiau truputį. Už 12m3 mašiną mokėjom po 280-300Lt. Suėjo 23 mašinos doh.gif
Grelita
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 08:27)
ne ne, as irgi naujoke 4u.gif
bet man idomu butu paziureti ir senbuviu albumuka, negi neidomu kaip kas isirenge, gal kokiu ideju, minciu del interjero galima butu rasti, kas kad stogas tik dengiamas, bet jau metas galvoti ir apie vidu g.gif
*

As jau beveik 2 metai negaliu prasibrauti i senbuviu albumiuka doh.gif lotuliukas.gif Neatitinku kriteriju visu,neturiu galimybes meetuose sudalyvauti verysad.gif ax.gif O del ideju,tai tikrai apziurejus kitu namucius, galima prisigaudyt ivairiu minciu,as kartais ziurineju parduodamus namus, kai ka idomaus ir ten galima rast ax.gif
janudi
QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 14:45)
as kartais ziurineju parduodamus namus, kai ka idomaus ir ten galima rast  ax.gif
*

cia vazinejant po statomus rajonus?
jei taip, tai oi kiek jau apvaziavom lotuliukas.gif , dazniausiai maunam ten kur uz Megos, kaip ten vadinasi tas rajonelis??? g.gif
Papildyta:
ar per interneta ziurineji namus? nes vazinejant galima tik isores apziureti kai kuriuos sprendimus, mane greit vidus domins 4u.gif
Grelita
per interneta, buvo laikas kai vazinedavom ir po naujus rajonus ax.gif bet dabar jau aktualiau darosi vidus mirksiukas.gif
Naughty Lady
galvojau čia aš viena tokia cekava lotuliukas.gif Vytėnus ir mes apvažiavom kai projektą ruošėmės darytis blush2.gif
janudi
QUOTE(neringata @ 2009 11 17, 17:22)
galvojau čia aš viena tokia cekava lotuliukas.gif Vytėnus ir mes apvažiavom kai projektą ruošėmės darytis blush2.gif
*

ne viena, ne viena mirksiukas.gif

nagi, statybininkes, kur statomes, gal kartais kaimynkos g.gif
mano šeimynėlė namuką renčia Romainiuose, Lubinų g. 4u.gif
Grelita
Mes Marveles gale, tai ir Romainiai visai netoli thumbup.gif lotuliukas.gif
Džerimi
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 11:28)
*kaip senbuve patariu deti mazesnius paveikslelius, nes tampo langa ir nepatogu skaityti  4u.gif 

*ir dar del kamino.
*

zinau, ir as forume ne naujoke, temu esu kurus, ale kad taip jau isejo doh.gif kai bandziau pakeist, pradejo mest, kad per daug kazkokiu ten %##@%&%^* lotuliukas.gif net neatsimenu ko. tai pagalvojau-ai, tiek jau to, ne tik statybose broko pasitaiko. pabaigsim ta pirma puslapi ir bus ciki. o man ir siaip puslapio neplecia, cia gal labiau tom nesmagu, kurios miniukus laptopus turi.
*aciux, turesim galvoje mirksiukas.gif

QUOTE(neringata @ 2009 11 17, 12:20)
Kol kas neturiu ką parodyt, nes turim tik šviežius pamatus, bet kai pafotkinsiu - pasirodysiu. ax.gif
*

o sakai, kad neturi ka parodyt mirksiukas.gif koks namas be pamatu!

QUOTE(Heli @ 2009 11 17, 12:41)
*Tikiuosi su laiku ir mane priimsite į savo būrį  4u.gif
*įdedu savo žemės lopinėlio foto nors čia:

*

*i buri priimam is karto, o i albumeli priimsim kai jau apsilsi kojeles tarp Kaunietukiu 4u.gif
*o kur cia yra? turesit kaimynu? ar sodybele bus? musu artimiausi kaimynai uz 150 metru mazdaug. dziaugiuos del to blush2.gif

Mergaites, tos, kurios iskart negaunat naujojo albumo prisijungimo-neliudekit. Kazkada, kai paciu nameliai jame atsidurs, suprasit, kaip nesinori dalint prisijungimo visiems, kas tik to papraso. 4u.gif Mes suprantam, kad smalsu.. Bet noris visas kiek labiau pazint, susipazint.
Marmietė
Sveikutes statybininkes smile.gif

As ir noriu jungtis i jusu bureli mirksiukas.gif Namuka renciam jau antrus metus ir rezultatas kad dezute jau turim su pilna isores apdaila.. dabar po truputuka darbeliai juda viduje,,
Puikiai suprantu del savo namuku privatumo ir nekantriai lauksiu priemimo i albumeli ax.gif
Džerimi
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 18:54)
Sveikutes statybininkes smile.gif

As ir noriu jungtis i jusu bureli  mirksiukas.gif Namuka renciam jau antrus metus ir rezultatas kad dezute jau turim su pilna isores apdaila.. dabar po truputuka darbeliai juda viduje,,
Puikiai suprantu del savo namuku privatumo ir nekantriai lauksiu priemimo i albumeli  ax.gif
*

sveikute, junkis junkis. nagi, supazindink siek tiek su jusiskiu nameliu-medinis, murinis?kiek aukstu, kokia kvadratura?kokia isores apdaila?kas viduje jau padaryta? mirksiukas.gif kada planojat finisuot? 4u.gif
Giedruolė
Labos Kauno staybininkės. skaitau visas šio skyrelio temas, nes kaip tik ruošiamės statytis namuką. Kadangi čia taip atgijo skyrelis ir naujai buriamės, tai registruojuos ir aš smile.gif Kol kas popierizmas į pabaigą ir komunikacijų popierizmas. Pamatus tiesa norėjom šį rudenį pasidaryti, bet kadangi užtruko popierizmas tai nukeliam ir juos pavasariui.
Papildyta:
Taigi turim visą žiemą susidėliot visus taškus ant i biggrin.gif (ar bet daugumą biggrin.gif )
Papildyta:
Dar Vitos norėjau paklaust kokios konstruktoriaus kainos šiuo metu? Pamatams gręžtiniams paskaičiuot pvz.
irisas
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 18:10)
nagi, statybininkes, kur statomes, gal kartais kaimynkos g.gif
*

aš tai Rokų pusėj ko gero viena būsiu doh.gif
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 19:34)
*o kur cia yra? turesit kaimynu? ar sodybele bus? musu artimiausi kaimynai uz 150 metru mazdaug. dziaugiuos del to blush2.gif
*

mes turim 59 arus žemės ūkio paskirties, esam ūkininkai smile.gif Artimiausi kaimynai yra vyro tėvai, su anyta mes kol kas puikiai sutariam thumbup.gif Ji man ir vaiką pažiūri, ir ūkio darbus už mane nudirba kol aš "menais" užsiimu lotuliukas.gif Dabar mes gyvenam namelyje ant ratų vos ne uošvių kieme, pro langelį matom savo dyyyydelį namą biggrin.gif
QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 17, 20:19)
Labos Kauno staybininkės. skaitau visas šio skyrelio temas, nes kaip tik ruošiamės statytis namuką. Kadangi čia taip atgijo skyrelis ir naujai buriamės, tai registruojuos ir aš smile.gif Kol kas popierizmas į pabaigą ir komunikacijų popierizmas. Pamatus tiesa norėjom šį rudenį pasidaryti, bet kadangi užtruko popierizmas tai nukeliam ir juos pavasariui.
*

mes popierizmo dar nesusitvarkę doh.gif kol padarys mum ūkininko sodybą, tai mes jaučiu ir sienas išsitapetuosim doh.gif
giintariuke
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 20:10)
sveikute, junkis junkis. nagi, supazindink siek tiek su jusiskiu nameliu-medinis, murinis?kiek aukstu, kokia kvadratura?kokia isores apdaila?kas viduje jau padaryta? mirksiukas.gif kada planojat finisuot? 4u.gif
*

Labutis Dzemeri, noriu registruotis ir as i albuma, savo namo nuotraukeles atsiusiu i az, nors foruma skaitau labai aktyviai, i ji rasyti galiu tik vakare ( darbe tik skaitau). Siandien mums sudejo langus , durys, garazo vartus, darba baige jau sutemus, tai nuotraukos lu lanais bus tik sestadieni. Musu namas yra Silainiuose, gal kas statotes kur netoliese. ax.gif
glinglingas
rokuose irgi statosi chebra gal kas ir prisijungs smile.gif
mes jonuciu k
Marmietė
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 20:10)
*

Smagu smile.gif
Taigi musu namelis murinis, antras aukstas palepinis, 160 kv.m., apdailintas zallios spalvos strukturiniu tinku rolleyes.gif dabar siltinam stoga ax.gif o del isikraustymo tai viskas priklauso nuo finansu...
Marmietė
QUOTE(giintariuke @ 2009 11 17, 20:43)
Labutis Dzemeri, noriu registruotis ir as i albuma, savo namo nuotraukeles atsiusiu i az, nors foruma skaitau labai aktyviai, i ji rasyti galiu tik vakare ( darbe tik skaitau). Siandien mums sudejo langus , durys, garazo vartus, darba baige jau sutemus, tai nuotraukos lu lanais bus tik sestadieni. Musu namas yra Silainiuose, gal kas statotes kur netoliese. ax.gif
*

Sveikute, burelis vis dideja thumbup.gif
thumbup.gif namo langai ir durys thumbup.gif geras jausmas, kai jau gali atidaryti savo namu duris wub.gif

QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 20:48)
rokuose irgi statosi chebra gal kas ir prisijungs  smile.gif
mes jonuciu k
*

kur naujas daugiabuciu namu kvartaliukas ? g.gif
irisas
QUOTE(giintariuke @ 2009 11 17, 20:43)
*

neprisimenu ar klausiau doh.gif Kokios firmos langus dėjotės, dabar man tai aktualiausias klausimas, tai visų klausinėju doh.gif
glinglingas
cia shiaip mintim pasidalinu, nes ziuriu nieko apie remontus neshnekat biggrin.gif
del plyteliu pvz ash jau dedant zinojau, klad matysis viskas ant shviesiu ir tamsiu. tai ir yra ten labiausiai matosi viskas. labai patenkinta margom ir truputi shtrichuotom tokiom plytelem laisvalaikio kambary rolleyes.gif nieko nesimato ant jugalima sakyti smile.gif mes dejom visam 1 a plyteles nes shuo yra ..

ir be to laukiu nesulaukiu prieshkambario prie lauko duru, nes labai nervian neshamas smelis i namus ..

Marmiete-ne. toj pusej kur narsieciai

gal kas lubas daretes jau? vis neapsisprendziu del lubu.. ko noriu brangu. o dulkiu nenorim..
Heli
Mes būsim netoli Ringaudų. Ten nusimato kvartaliukas. Kažkada per supermamą susiradau būsimą kaimynką ax.gif O ji supažindino dar su viena. Kol kas ten pas mus plyni laukai, bet kažkada manau užsistatys ir bus visai smagu (tik manau dar negreit...). Popierius pradėjom tvarkytis jau senokai. Beveik nuo metų pradžios pradėjom derinti projektą, o leidimas išrašytas praktiškai ką tik...
Buvom jau "sudėlioję visus taškus ant i..." dėl pamatų, bet žemės tyrimas viską keičia iš pagrindų...
....taip ir nusvyra rankos nuo pat pradžių...
glinglingas
heli-o kokia zeme?
pas mus labai molinga.. ir musu gale rusio nerekomenduoja darytis..
Paix
QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 17, 20:19)
Dar Vitos norėjau paklaust kokios konstruktoriaus kainos šiuo metu? Pamatams gręžtiniams paskaičiuot pvz.
*

Ar turite sklypo geologiją pasidarę? Ir aplamai namo konstruktyvą?
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 20:48)
mes jonuciu k
*

Jonučiuose draugai statosi Gulbės gatvėj, jūs toli nuo ten?

rasaar, ar ne tu manęs kažkada klausei apie varžas? Kiek pamenu, man niekaip neleido iššsiųst tau žinutės ax.gif . Kaip išsprendėte tą klausimą?
Heli
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 21:43)
heli-o kokia zeme?
pas mus labai molinga.. ir musu gale rusio nerekomenduoja darytis..
*

Durpės, priesmėlis, aukšti paviršutiniai vandenys... g.gif Žodžiu kažkoks košmaras...

Jau net nebeįsivaizduoju kiek viskas kainuos... doh.gif
Džerimi
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 19:32)
mes turim 59 arus žemės ūkio paskirties, esam ūkininkai smile.gif Artimiausi kaimynai yra vyro tėvai
*

pas mus situacija panasi mirksiukas.gif o pamatukus mes pradejom dar neturedami leidimo..

QUOTE(giintariuke @ 2009 11 17, 19:43)
noriu registruotis ir as i albuma
*

apsipraskit dar, mergaites 4u.gif na bent menesiuka pabendraukit. kad po to nebutu taip, gad gavus slapuka is temukes isgaruosit.. o kad tik vakarais gali prisijungt-kada kaip kam iseina, taip ir prisijungia 4u.gif man pvz iseina prisijungt tik kai mazasis miega arba turskiasi baseinelyje su tetuku. arba is darbo pertraukeliu metu.
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 20:21)

thumbup.gif  namo langai ir durys  thumbup.gif  geras jausmas, kai jau gali atidaryti savo namu duris 
*

ir mes jau galim namu duris pravert lotuliukas.gif OSB plokstes tam tarnauja lotuliukas.gif
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 20:34)
cia shiaip mintim pasidalinu, nes ziuriu nieko apie remontus neshnekat  biggrin.gif
del plyteliu pvz ash jau dedant zinojau, klad matysis viskas ant shviesiu ir tamsiu. tai ir yra ten labiausiai matosi viskas. labai patenkinta margom ir truputi shtrichuotom tokiom plytelem laisvalaikio kambary  rolleyes.gif  nieko nesimato ant jugalima sakyti  smile.gif  mes dejom visam 1 a plyteles nes shuo yra ..

gal kas lubas daretes jau? vis neapsisprendziu del lubu.. ko noriu brangu. o dulkiu nenorim..
*

jo, su plytelem reikes kazkaip suzaist.. dabar hole turim akmens imitcija-nu nerealu!!nieko nesimato, tai kartais net prasisluot pamirstam, issisluojam, tik kai jau pajauciam prie padu kazka limpant doh.gifo vat vonioj venspalves.. veuu.. betkoks pukas nukrites akis bado..

o lubas mes darysim tiesiog gipsines.dabar pas mus nuomojamam name taip padaryta tai man labai patinka rezultatas. 4u.gif

Kam reikejo zvyro numeriuko-nesu tika, kad sitas, bet pabandykit. turejom du zvyrininkus, tai cia vieno is ju nr. +37064850064 4u.gif
Heli
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 22:52)
Kam reikejo zvyro numeriuko-nesu tika, kad sitas, bet pabandykit. turejom du zvyrininkus, tai cia vieno is ju nr.    +37064850064 4u.gif
*

Dėkui.
Grelita
Reiketu Vita jusu pagalbos vienu klausimu, blush2.gif kaip manot,ar tikrai reikia dar siena siltinti is vidaus,jei yra padarytas "sumustinis" fibo25cm+vata5cm+priesvejine vata 3cm+ oro tarpas +klinkerine plyta. Kokia ta sienos sil varza gaunasi? Per siauras pamatas buvo padarytas,o dabar nebezinom nei ka daryt,bijau kad gali per mazai silumos buti,o dedant vata dar ir is vidaus sumazes vietos ir dar plius kiek papildomu islaidu doh.gif
janudi
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 21:25)
neprisimenu ar klausiau  doh.gif Kokios firmos langus dėjotės, dabar man tai aktualiausias klausimas, tai visų klausinėju  doh.gif
*

mes uzsisakem Megrame, jau kitos savaites gale laukiam 4u.gif
irisas
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 17, 22:52)
ir mes jau galim namu duris pravert lotuliukas.gif OSB plokstes tam tarnauja lotuliukas.gif
*

pas mus irgi tas pats lotuliukas.gif thumbup.gif Dar pati dariau, rankenėlė tokia dizaineriška oranžinė lotuliukas.gif
Caca*
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 17, 21:34)
*

daremes, ir vis dar daromes.Pirmam aukste paprastos, gipso ploksciu ir glaistytos, per joki statybu etapa tiek dulkiu nebuvo... doh.gif Bet nesigailiu, man grazu.
O mansardoje sukam kiek pabalintas dailylentes- svarus, lengvas ir malonus darbas.

Irisai,-akumuliacine talpa pirkom neapsiltinta, 700litru talpos gargara. doh.gif Siltino santechnikai, jie aiskino, kad taip pigiau.
O kiek kvadratu jusu katiline?Musu 8,5m2, tai vos ne puse jos uzima " äteivis"(taip mano vaikas akumuliacine vadina).
janudi
o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau... ax.gif , detume koridoriuje, virtuveje, pacioje svetaineje butu parketas. Va dar stogas dengiamas bet jau intensyviai galvoju apie vidu...
ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere?
irisas
QUOTE(Caca* @ 2009 11 17, 23:12)
Irisai,-akumuliacine talpa pirkom neapsiltinta, 700litru talpos gargara. doh.gif Siltino santechnikai, jie aiskino, kad taip pigiau.
O kiek kvadratu jusu katiline?Musu 8,5m2, tai vos ne puse jos uzima " äteivis"(taip mano vaikas akumuliacine vadina).
*

Ir mes taip planuojam daryt, tik musu katiline 7,5 kazkur, tai speju teks tenkintis mazesne talpa biggrin.gif nes ten turi tilpti katilas, malkos, boileris, kriaukle ir siaip visoks chlamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:12)
o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau... ax.gif , detume koridoriuje, virtuveje, pacioje svetaineje butu parketas. Va dar stogas dengiamas bet jau intensyviai galvoju apie vidu...
ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere?
*

mes darom pas dizainere jauna tokia. Bet ji mum daro elektra (rozetes, jungikliai, apsvietimas), santechnika isdelios, pabraizys baldus, erdves isdelioja ir pan. kazin ar pati sugebeciau sumastyt kur kokia rozete idet schmoll.gif
janudi
va cia granitines grindys
granitines grindys
nemoku ideti foto tiesiai... ax.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 23:27)

mes darom pas dizainere jauna tokia. Bet ji mum daro elektra (rozetes, jungikliai, apsvietimas), santechnika isdelios, pabraizys baldus, erdves isdelioja ir pan. kazin ar pati sugebeciau sumastyt kur kokia rozete idet  schmoll.gif
*

tai va as irgi... g.gif baldus destomes patys, braizomes planiuka biggrin.gif
o va del apsvietimo g.gif
kiek kainuos jums ta paslaugele jums? mano drauge buvo pasisamdziusi jauna dizainere, tai jau kaip padare apsvietima, nu kosmini toki, nusprendem, kad jaunute, tik ka baigusi mokslus, tai norejo kazka sustrai padaryti, nu bet kai jau perlenkia lazda su tom idejom tokiom keistom... doh.gif ir draugai patys vis tik pasidare... 4u.gif
Grelita
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 22:06)
mes uzsisakem Megrame, jau kitos savaites gale laukiam 4u.gif
*

O kodel pasirinkot butent Megrames,nes mums Fauga ir Megrame panasia kaina pasiule ir as nezinau kuria pasirinkti g.gif

QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 22:27)
mes darom pas dizainere jauna tokia. Bet ji mum daro elektra (rozetes, jungikliai, apsvietimas), santechnika isdelios, pabraizys baldus, erdves isdelioja ir pan. kazin ar pati sugebeciau sumastyt kur kokia rozete idet  schmoll.gif
*

Mes irgi ieskom kokio zmogucio kas pagelbetu su apsvietimo idejomis ir baldu apstatymu,spalvu deriniais,gal savo dizainere rekomenduot galetumet? ax.gif Ir kokios mazdaug kainos tokiu darbu,jei ne paslaptis g.gif
Caca*
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 23:27)
Ir mes taip planuojam daryt, tik musu katiline 7,5 kazkur, tai speju teks tenkintis mazesne talpa biggrin.gif nes ten turi tilpti katilas, malkos, boileris, kriaukle ir siaip visoks chlamas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*

Ir pas mus buvo numatyta kriaukle, bet jos nedarem.Dar kazkur reikes vandens filtrus sutalpinti. doh.gif

Mes dizaineriu nesamdem,patys viska.Su mano charakteriu susipykciau su ja/juo pacia pirma diena. smile.gif
janudi
QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 23:42)
O kodel pasirinkot butent Megrames,nes mums Fauga ir Megrame panasia kaina pasiule ir as nezinau kuria pasirinkti  g.gif

*

mums pasiule geriausia kaina, Fauga siule didesne ir zymiai, plius Megrame vyro pazistamas dirba, tai todel ta kaina gavosi geresne, geras kainas siule Glaskek 4u.gif
Marmietė
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:12)
*

apie granitines grindis nieko negirdejau ir niekur nemaciau blush2.gif
o del interjero dizaino ir ta pacia minti audziu - ar cia paciai sedet prie neto, zurnalu ir deliot spalvas ar ieskot dizainerio kuris patartu ... MB liepe sudeliot virtuve nes jau nori elektra vedziot tai pora sav sedejau prie neto ir rinkausi virtuve doh.gif oi oi kiek daug naujo suzinojau ,,, ir taip reiks su kiekvienu akcentu pvz dabar reik nusprest ar zidinys ar krosnele ? ? ?
janudi
QUOTE(Caca* @ 2009 11 17, 23:45)

Mes dizaineriu nesamdem,patys viska.Su mano charakteriu susipykciau su ja/juo pacia pirma diena. smile.gif
*

tai va, reikia nusimanyti kazka toje srityje 4u.gif , mes su vyru patys savo bute kai pasidarem apsvietima doh.gif , tai jautemes kaip kurmiai urve ir metu metus tobulinam apsvietima, tai vienur lepma prigreziam, tai kitur pastatom dar doh.gif doh.gif doh.gif , tai grieztai nusprendem name to nebepraktikuoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 23:55)
apie granitines grindis nieko negirdejau ir niekur nemaciau  blush2.gif
o del interjero dizaino ir ta pacia minti audziu - ar cia paciai sedet prie neto, zurnalu ir deliot spalvas ar ieskot dizainerio kuris patartu ... MB liepe sudeliot virtuve nes jau nori elektra vedziot tai pora sav sedejau prie neto ir rinkausi virtuve  doh.gif oi oi kiek daug naujo suzinojau ,,, ir taip reiks su kiekvienu akcentu pvz dabar reik nusprest ar zidinys ar krosnele ? ? ?
*

na, mes tik pirma auksta kelem ir jau nulekem i Hanak virtuves projektuka pasidaryti, tada dar kur reikejo langa padidinom, siena kelis cm patraukem, kad graziai virtuve isipaisytu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 17, 23:55)
ir taip reiks su kiekvienu akcentu pvz dabar reik nusprest ar zidinys ar krosnele ? ? ?
*

mes irgi svarstem, MB norejo krosneles, as zidinio, nusipirkom zidini biggrin.gif
Marmietė
QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 23:42)
O kodel pasirinkot butent Megrames,nes mums Fauga ir Megrame panasia kaina pasiule ir as nezinau kuria pasirinkti  g.gif
Mes irgi ieskom kokio zmogucio kas pagelbetu su apsvietimo idejomis ir baldu apstatymu,spalvu deriniais,gal savo dizainere rekomenduot galetumet?  ax.gif Ir kokios mazdaug kainos tokiu darbu,jei ne paslaptis  g.gif
*

Mes pasirinkom Fauga nes buvo geresne kaina rolleyes.gif
del kainu ir man idomu ax.gif
janudi
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 18, 00:04)
Mes pasirinkom Fauga nes buvo geresne kaina  rolleyes.gif
del kainu ir man idomu  ax.gif
*

sakau, kad geresnes kainas nuleme MB pazistamas 4u.gif, juk ant tokiu sumu ir keli procentai sudaro skirtuma 4u.gif plius priklauso kiek stiklu, kameru, mes emem 6 kameru ir 3 stiklu 4u.gif
Marmietė
QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:04)
tai va, reikia nusimanyti kazka toje srityje 4u.gif , mes su vyru patys savo bute kai pasidarem apsvietima doh.gif , tai jautemes kaip kurmiai urve ir metu metus tobulinam apsvietima, tai vienur lepma prigreziam, tai kitur pastatom dar doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai grieztai nusprendem name to nebepraktikuoti lotuliukas.gif
Papildyta:
na, mes tik pirma auksta kelem ir jau nulekem i Hanak virtuves projektuka pasidaryti, tada dar kur reikejo langa padidinom, siena kelis cm patraukem, kad graziai virtuve isipaisytu 4u.gif
Papildyta:
mes irgi svarstem, MB norejo krosneles, as zidinio, nusipirkom zidini biggrin.gif
*

saunuoliai jus kad is anksto viska suplanavot thumbup.gif mums taip neisejo ax.gif
gal gali pasakyt kodel zidinys ? gal mums pagelbesit apsisprest ? smile.gif
janudi
na, merginos, begu as i pataliukus, labanaktis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 18, 00:10)
saunuoliai jus kad is anksto viska suplanavot  thumbup.gif  mums taip neisejo  ax.gif
gal gali pasakyt kodel zidinys ? gal mums pagelbesit apsisprest ? smile.gif
*

man zidinys graziau ir jis geriau isipaiso i musu interjera 4u.gif
irisas
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:35)
va cia granitines grindys
granitines grindys
nemoku ideti foto tiesiai... ax.gif  4u.gif

Papildyta:
tai va as irgi... g.gif  baldus destomes patys, braizomes planiuka biggrin.gif
o va del apsvietimo g.gif
kiek kainuos jums ta paslaugele jums? mano drauge buvo pasisamdziusi jauna dizainere, tai jau kaip padare apsvietima, nu kosmini toki, nusprendem, kad jaunute, tik ka baigusi mokslus, tai norejo kazka sustrai padaryti, nu bet kai jau perlenkia lazda su tom idejom tokiom keistom... doh.gif ir draugai patys vis tik pasidare... 4u.gif
*

man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau g.gif Ir man turbūt nervuotu kaukšėjimas nuo kulniukų lotuliukas.gif
Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi biggrin.gif O šiaip ji viską daro daugmaž susipažinus su mumis ir mūsų norais ir skoniu. ir šiaip ji mūsų atsiklausia visko smile.gif
Daro:
1. Funkcinis patalpų zonavimas su baldų išdėstymu
2. Santechnikos planas
3. Elektros šaltinių planas su pririšimais
4. Apšvietimo planas su pririšimais
5. Jungiklių planas
6. Lubų planas su atskiromis detalizacijomis
7. Baldų projektavimas bei pritaikymas interjere
8. Konsultacijos
kainuos 2500
Marmietė
QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:08)
sakau, kad geresnes kainas nuleme MB pazistamas  4u.gif, juk ant tokiu sumu ir keli procentai sudaro skirtuma 4u.gif plius priklauso kiek stiklu, kameru, mes emem 6 kameru ir 3 stiklu 4u.gif
*

taip taip supratau, tik rasaar domejosi del dizaineriu kainu tai ir man butu tai idomu ax.gif
janudi
QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12)
man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau  g.gif Ir man turbūt nervuotu kaukšėjimas nuo kulniukų  lotuliukas.gif
Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi  biggrin.gif O šiaip ji viską daro daugmaž susipažinus su mumis ir mūsų norais ir skoniu. ir šiaip ji mūsų atsiklausia visko smile.gif
Daro:
2. Santechnikos planas
5. Jungiklių planas
8. Konsultacijos
kainuos 2500
*

tai va as irgi nemaciau niekur, bet MB mate daug kur is svaigsta, zadejo nusivezti i kelias vietas parodyti kaip atrodo, o su namuose as vaikstau tik su tapkem esu paprasta 4u.gif , plius kad bus parketas, negalima gi su kulniukais vaikscioti ant jo g.gif
o ta dizainere turi kokiu nors projektu padariusi, kur galima ju pasiziureti, gal svetaine kokia turi ar foto albuma savo darbu?
Papildyta:
QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:17)
tai va as irgi nemaciau niekur, bet MB mate daug kur is svaigsta, zadejo nusivezti i kelias vietas parodyti kaip atrodo, o su namuose as vaikstau tik su tapkem esu paprasta 4u.gif , plius kad bus parketas, negalima gi su kulniukais vaikscioti ant jo g.gif
o ta dizainere turi kokiu nors projektu padariusi, kur galima ju pasiziureti, gal svetaine kokia turi ar foto albuma savo darbu?
*

nu zinot klaidu kalnas blink.gif , begu miegelio 4u.gif
Marmietė
QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12)
man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau  g.gif Ir man turbūt nervuotu kaukšėjimas nuo kulniukų  lotuliukas.gif
Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi  biggrin.gif O šiaip ji viską daro daugmaž susipažinus su mumis ir mūsų norais ir skoniu. ir šiaip ji mūsų atsiklausia visko smile.gif
Daro:
2. Santechnikos planas
5. Jungiklių planas
8. Konsultacijos
kainuos 2500
*

o gal galima kur nete pamatyti jos darbu ? ir beje kaina nuo ko priklauso ? nuo kvadraturos?

Giedruolė
QUOTE(Vita @ 2009 11 17, 22:48)
Ar turite sklypo geologiją pasidarę? Ir aplamai namo konstruktyvą?

Sklypo geloginį padarėm. Namo projektas jau buvo gavęs statbų leidimą (sklyp pirkm su projektu). bet mes užsimanėm pastumt tą namą kuo labiau į šiaurę, tai prie tų pakeitmų tuo pačiu ir langus kai kur pakoegavom ir stogą supaprastinom. Dabar Architektas serga tai nežinau kada aš čia gausiu pakoreguotą varianą. Jis mums polius papaišė - paskaičiavo, bet man ten pievos. Pvz du poliai po garažo vartais ir po vitrina 3m pločio du poliai. NA žodžiu matos kad tie poliai išdėstyti natsižvelgiant į angų vietą. Rotverkas 60cm, o aš norėčiau kadbūtų 50cm - ekonomiškiau mano manymu, nes bet kuriuo atveju pagal mano paskaičiavimus polius reiks aukštint 10-70cm, pakelt sklypą ir tada dėt rostverką...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.