Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo...
Negaliu rasti,kaip Napoleona papuosti vyriskai ir kad kuo maziau priedu ant virsaus
Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... QUOTE(emiga @ 2010 03 02, 19:41) Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... Cia tai geras Papildyta: Idomu ar butu imanoma reikalaut, kad isimtu is galerijos ne savo darytus darbus, motyvuojant plagijavimu ar dar kuo nors QUOTE(emiga @ 2010 03 02, 17:41) Negaliu rasti,kaip Napoleona papuosti vyriskai ir kad kuo maziau priedu ant virsaus Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... Savo kelis radau,Asseni,RiMami..nesupratu biski,net vardas prie nuotraukos parasytas,vistiek ideta...ar cia kaip kazkokios kepejos tortai
nu čia bajeris....
as irgi savaji radau
Aga, atpazinau daugelio SM kepeju tortus. Kiaule.
ir prašo svečių knygoj atsiliepimus parašyt apie jos kepamus tortus, nu keista, nei vieno nematau
ir parasykite sveciu knygoje ka manote - nepatingekite.. o jei dar mokate angliskai ar daniskai - tai visai i tema bus
reikia atsiliepimų knygoj daniškai ir angliškai ten viską išdėstyt, kad visi matytų
QUOTE(spyglis2 @ 2010 03 03, 08:59) reikia atsiliepimų knygoj daniškai ir angliškai ten viską išdėstyt, kad visi matytų gali rašyti nors lotyniškai jinai viską ištrynė ir dar atidarė skilti nepatenkintiems
Reikia torto mirusio žmogaus metinėms, norisi paprasto, tamsaus, be gėlyčių ir pan. Gal turit kokių įdėjų?
QUOTE(neli @ 2010 03 04, 23:09) Reikia torto mirusio žmogaus metinėms, norisi paprasto, tamsaus, be gėlyčių ir pan. Gal turit kokių įdėjų? nebūtina tamsaus, gedulo metai kiek suprantu baigiasi, juk ne šermernys pačios, pavažiuok kelis puslapius atgal, tikrai buvo šokoladinių papuošimų ta proga visokių man mergaitės pametėjusios, gėlės tinka bet kokia proga, nesunku susukti kalijas, lelijos gal sudėtingiau jei norėsis cukrinių.... pas Asseni yra šokoladinis tortas su šokoladiniais papuošimais paraše irgi tokia proga....
man tokiai progai noretusi visai be jokiu geliu.Grazu puosta trupinukais ir tik sokoladu.Arba keletu sokoladiniu lapeliu.Juk tas tortas dedamas nepapuosti stala,(bent jau pas mus tai budavo supjaustytas gabaliukais kaip pyragas.)
Sveikos,merginos
Reikia Jūsų pagalbos.Tiek visokių grožybių prisižiūrėjau,o to ko reikia neradau Būčiau labai dėkinga
Na merginos neeeed help
QUOTE(Grantee @ 2010 03 06, 14:25) Na merginos neeeed help ![]() ratus gali iskepti mazucius apskritimus,sutepti kaip ir visa torta ir apdengti mase. O pjaustinet geriau kai sumirksta.
O tai kaip juos prie torto pritvirtint? smeigtukais,ar uzteks mase uždengt ?
sos sos sos labas,reikia pagalbos gal turit kokiu ideju,reikia torto su nindzem ar samurajais.jei galit pagelbekit.
QUOTE(Grantee @ 2010 03 06, 15:59) O tai kaip juos prie torto pritvirtint? smeigtukais,ar uzteks mase uždengt ? Turetu ir taip prilipt,mase sudreinkt,bet gali ir smeigtukais prismeigt. Del grietinines zoles tai nezinau
daividija,dėkui
vaiduliuke21, man šitie patiko : ![]() ![]()
dar ka pavyko rasti
aciu uz pagalba
Reikalingas tortas, kad tiktu gimtadienio ir suzadetuviu proga, gal turit minciu?
![]() nu worde turiu labai gražų, bet neatkapstysiu iš kur paėmiau
Aciu, mergaites
Olesta, parasiau
mergaitės, gal turit minčių uošvio 60, ką nors paprasto, nes tik savam rate būsim, ir tik ne su šokoldu
help!!!gal kas kur uzmate tortu su gaisrinem masinytem
QUOTE(daividija @ 2010 03 09, 12:57) Daividuk, prasom kiek nori Ar tu tokiu nori su masinytem ant torto? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dar va sitas man labai patiko (rasi ji is pirmos nuorodos) ![]() QUOTE(mazuliux @ 2010 03 09, 12:14) Daividuk, prasom
Labas vakaras, kepejeles
labai reikia kokiu nors pavyzdeliu su tortu "knyga" .Geriausiai butu jei puosti butu kokiu beze, ar kremais nes nemegstu dengiamu masiu aciu
mergaites reikia ideju tortukui tema MY little pony, prasau mestelkit ka nors, torto ponio nepadarysiu, ka dar galima sugalvot............
neramuole,
Šitas man labai patiko ![]() šitas lengvas: ![]() šitie man faini toki ![]() ![]() ![]() ![]()
o gal tada ir įmestų kas 30metų proga
30 metų proga tai manau tiktų puoštas gėlėmis, o pavyzdėlių tai manau tikrai pati rasite temoje
na o Velykom,man gražiausi rasti : ![]() ![]() visi pakankamai vaikiški, rimtesniam stalui daryčiau ryškių spalvų, puoštą narcizais
Merginos, gal turite pvz. tortų - namų. Tinka 2 D firmatas, piešinukai, aplikacijos.
Gaminsiu medaus torta. Reik idejos papuosimui.... Tema- MALIBU romas (pazistama ji dievina....), torto nori didelio i ploti.... Sakau jei daryciau knyga
QUOTE(Renata123 @ 2010 03 12, 20:54) Ačiū, čia žiūrėjau, bet nieko tinkamo neradau Gal dar kas turite pvz. su svajonių namais
laurechka,
Manau jog gelytės tikrai nepagadintų vaizdo, bet jas daryčiau kokias nors egzotiškas,ryškių splavų. o dėl butelio tai negaliu patari
Merginos, padekit surast ideja tortui.
Vaikinui, 24 metai, dirba banke, kaip ir visi vaikinai tokio amziaus domisi masinom, kompais, merginom, nevedes. Studijuoja teise, bet vis baig negali, tai studijos, tai akademines, tai vel studijos, vel akademines. Tik ne pinigu maisas, ne papai, ne nuogos moteriskes, ne kompas. Tortas max t.b. 2 kg, tai labai kokiu vaizdu ar formu is tokio svorio nepadarysi Aciu uz bet kokia ideja
Tai padaryk svajoniu masinos logo, kaip bliuske dare. Nes pacios kokios audi su 2 kg kaip ir nelabai.
|