Nieko nelieka , kaip vygdyti
gal pravers
![]()
arba ant kiekvieno mesti po kloestę ir pilnai paslėpti, arba nuo viršaus
štai tokiu principu visą tortą apieti, tuoj paieškosiu dar čia ne tai, ko tau reikia, bet pats pricipas klostės apsukimo galėtų būti panašus, nebūtina gi kad kristų kaip šifonas ![]() čia tik apatinis aukštas, bet niekas nedraudžia ir kitus taip nuleisti ![]() nu va gal kažkas panašaus, ko ieškai ![]() o va prašom visa vestuvinė suknia ![]() ![]() nu va ir šita idėja viršutinio torto tikrai gražu, viena klostė į kairę, kita į dešinę, kaip jaunųjų valsas
aciu mergaites, nu tikrai buvau kazkur radus, bet ziopla galva neissisaugojau, o dabar galiu rankas iki alkuniu nusigrauzt kai reikia neberandu
O dabar man pamačykite .....jieškau knygos , užverstos , atverstos ....gali būti sudėtingesnio papuošimo , nesvarbu , ne kreminės
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
Nu ir aš dar kelias mestelsiu, ale gali būt jums matytos
![]() šitos yra ir daugiau fotkių ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 10:35) Bandziau daryti panasu tortuka,tai kaciuka piesiau ant popieriaus po to ant kardono ir pjausciau su peiliu http://s213.photobucket.com/albums/cc15/ei...=Picture153.jpg
Gal turit minciu koks tortas svociai tiktu???
Va , tokiam padaryk skylę kampe , liuks bus
![]()
Na jus cia gera temuke sugalvojot
futbolo kamuolys ar krepšinio, žiūrint kuo domisi
Sveikos,
gal kokį pvz turit tortui, kur būtų mašinų trasa (kelias), galėtų būti ir su mašinom, bet kad neatrodytų vaikiškas
Nezinau cia ilindau ar ne bet, gal kuri is jusu turit issisaugojus pamokele kaip daryti aukstakulni bateli?
Kazkur buvo,lyg Cipciuko pamokele su nuotraukomis? bet nesu tikra. Neberandu jos Papildyta: QUOTE(Senbuve @ 2009 11 29, 21:36) Sveikos, gal kokį pvz turit tortui, kur būtų mašinų trasa (kelias), galėtų būti ir su mašinom, bet kad neatrodytų vaikiškas gal duos minciu ? http://www.stefanitadio.com/uploaded_image...Cake-783106.jpg http://farm2.static.flickr.com/1215/104608...c26f930.jpg?v=0 http://media.cakecentral.com/modules/coppe...life_cake_2.jpg QUOTE(Agniuk@s @ 2009 11 30, 19:17) Nezinau cia ilindau ar ne bet, gal kuri is jusu turit issisaugojus pamokele kaip daryti aukstakulni bateli? Kazkur buvo,lyg Cipciuko pamokele su nuotraukomis? bet nesu tikra. Neberandu jos Apie batelio darymą turiu išsisaugojus pora Cipciuko paaiškinimų pirmas ir antras, va čia yra fotoreportažas
Aciu , as vkr radau visas 3 jusu duotas nuorodas, pgl pirma as issikirpau dalis bet nesusiprotejau kaip jas surinkti,tai galu gale pasiemiau savo pacios bateli,nufotografavau jo pada ,isikeliau i kompa,sumazinus atsispauzdinau ir pasikoregavau pgl save ,o kaip seksis klijuot nzn
Beja torto man reiks po menesio,tai turiu laiko eksperimentam
SOS SOS SOS SOS SOS..........................
Mergaiciai Skubiai reikia ideju, net gal ne ideju o pavyzdziu, as nieko neradau Tema rojus ir pragaras...... angelai ir demonai
radau tik toki
Va tokį dar radau
![]() Čia gera idėja
Merginos artėja Kalėdos..gal kokių minčių turit -Kalėdinis tortas
![]()
Gal p adetumet ir man
Reikia torciuko dvyniams, 14 metu, mergaite ir berniukas Galvoju, gal torta dalint pusiau, vienoj pusej kokius karolius, o kitoj puses koki futbolo kamuoli busiu dekinga uz pagalba QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 03, 09:43) Gal p adetumet ir man Reikia torciuko dvyniams, 14 metu, mergaite ir berniukas Galvoju, gal torta dalint pusiau, vienoj pusej kokius karolius, o kitoj puses koki futbolo kamuoli busiu dekinga uz pagalba Čia ne paaugliškas, bet gražus visai ![]() Arba 2 aukštų daryt, ant vieno ka nors mergaitiško, ant kito berniukiško priderint
mamytės, gal kuri turit idėjų, kad tortas būtų puoštas obelų žiedais?
nu tikras SOS, gedulingų pietų trims tortams reikalingas papuošimas - gal turit ką pasiūlyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 05, 11:40) Tu paklausei, ir visos kaip ir supratom, ko reikia.. bet pasakykit, kodėl kai gedulingi pietūs, tai jau tas tortas irgi turi būti persunktas liūdesiu.. kutvela, tooookių nuostabių tortų suradai Papildyta: QUOTE(kutvela @ 2009 12 05, 13:58) man šitas tortas labai gražus ir labai simboliškas.. trapus toks atrodo, aštrus iki skausmo gali būti.. kaip ir pats artimo žmogaus netekimas...
AČIŪ MERGINOS
Labos, reikia ir man pagalbos
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 07, 10:49) Labos, reikia ir man pagalbos na jei sportininkas su reikmenimis jau yra,, tai jam betrūksta arba šokėjos su burbulais arba žavios damos tribūnoje: imi stačiakampį, darai iš jo futbolo ar krepšinio aikštę, o antras aukštukas merginai, iš šokolado ar ko kito padaryk bortelį ir merginą mojančią kaip iš balkono QUOTE(mazuliux @ 2009 12 07, 10:49) Labos, reikia ir man pagalbos Tai gal dėk ant to kvadratinio vaikiną su jo visais reikmenimis ir mažesnį apvalų tortuką ant viršaus, kurį mergaitiškai papuošt: Gėlėm, karoliais, kurpaite, ar dar kuo nors QUOTE(Olesta @ 2009 12 07, 10:54) na jei sportininkas su reikmenimis jau yra,, tai jam betrūksta arba šokėjos su burbulais arba žavios damos tribūnoje: imi stačiakampį, darai iš jo futbolo ar krepšinio aikštę, o antras aukštukas merginai, iš šokolado ar ko kito padaryk bortelį ir merginą mojančią kaip iš balkono Na, ideja super, bet kaip sakiau merginos nelipdysiu, tektu nakti sedeti, o as kazkaip nenoriu QUOTE(Vikucce @ 2009 12 07, 10:56) Tai gal dėk ant to kvadratinio vaikiną su jo visais reikmenimis ir mažesnį apvalų tortuką ant viršaus, kurį mergaitiškai papuošt: Gėlėm, karoliais, kurpaite, ar dar kuo nors Jauciu kazka panasaus ir darysiu. Tik ne dviauksti, pjausiu per puse ta staciakampi tikriausiai. Tik man be rysio truputi atrodo, cia vienas sportinis tortas, o kitas su gelytem. Kazkaip visai nesusije tortai
Merginos....SOSO SOSO
As vel cia. Man vel figureliu reikia QUOTE(mazuliux @ 2009 12 07, 10:49) Labos, reikia ir man pagalbos va koki radau, cia nesportininkas, ale gal kokia mintis kils ![]() ![]() ![]() ![]()
kutvela, ale kokiu tu geriu randi
Labai grazus, tai net nezinau, kaip as cia galu gale padarysiu. Asseni man dar visokiu ideju prisake, dar sitas
Paskutini ir as buvau radusi, ir nuziurejau kaip lengvai ir paprastai kuprine padaryt
gal kas gali pasiuliti kelias ydejas tortuko su taip vadinama TINKERBELL(tokia maza mergyte feja)
QUOTE(Asseni @ 2009 12 07, 06:37) aciu labai tikrai turesiu is ko pasirinkti
mergaites,reikia minciu kaip sudeti du tortus salia,juos reiktu sujungti,tortai bus skirti dviem sesutem gimtadienio proga
|