Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: " SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
@adrij@
Merginos , čia prašysime viena kitos pagalbos , kai neturime , ar nerandame torto fotografijų ....o tortuką reikia puošti ( vestuvėms , krimštynoms ....bet kam ) ....

***************user posted image*****************

****************user posted image*****************

******user posted image*******

*******************user posted image****************
mmergyte
senai sakiau,kad sitokia tema reikalinga ax.gif 4u.gif

aciu Cipciuk 4u.gif
JOLKA999
mergaites,reikia patarimo kaip padaryti torta-zuvi,tortas skirtas moteriai mylinciai zuvis smile.gif darysiu is medaus torto biggrin.gif ax.gif
mmergyte
user posted image

user posted image

user posted image

jolka999 4u.gif
@adrij@
user posted image
Papildyta:
Lengvesni varijantai ...

user posted image

user posted image

Jei nori padirbėti iš peties , sakyk , mestelsiu sudėtingų .... smile.gif .
JOLKA999
mmergyte,aciu tau 4u.gif bet reik ne ant torto zuvyciu,tokiu buvau radus smile.gif

cypsiuk,aciu jum laba 4u.gif 4u.gif 4u.gif i,tokiu ir ieskojau,sudetingu nereik,jos ne mano nosiai schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
man ta pirma labai grazi,gaila kad ji su mase,o jos nenori sad.gif
RiMami
Su nauja temele visas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nu va ir paklausa jau yra bigsmile.gif Jolka, kaži o jeigu toks g.gif pagalvojus tai tik dviaukštis tortas bigsmile.gif nebent per didelis gali būt g.gif

user posted image
JOLKA999
labai grazu,bet per didelis,nes tortas turi buti 1,5 kg,o antra cia ne mano nosiai ax.gif
@adrij@
Ooooooooooooooo RiMami ...čia Tanios tortas wub.gif ....toli mums iki jos irnesakyk.gif .
RiMami
Pažiūrėjus nieko labai sudėtingo hihihi.gif aišku visai taip pat nesigautų padaryt, bet kažką į tą pusę visai įmanoma kombinuot mirksiukas.gif

nu va paprastas visai blush2.gif

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

dar vienas blush2.gif

user posted image
talita
sveikutes,anyta paprase jai iskepti torta ant gimkes 54metai,ka tokio paprastesnio galeciau papuost?puosiau dar tik1torta,gana kukliai,gal kazka su kremu ir svirkstu?manau lengviausia mirksiukas.gif
@adrij@
user posted image

user posted image

Tikrai nesunkūs .... biggrin.gif .
neramuole
mergaites reikia ideju kaip papuost torta imones priimtuvem, imone prekiaujanti auto dalim persikelia i naujas patalpas kuriuose yra dar keletas imoniu, reikia priimtuviu, kaip papuost torta? g.gif nu ir primaliau cia doh.gif biggrin.gif
laurechka
QUOTE(neramuole @ 2009 11 17, 17:05)
mergaites reikia ideju kaip papuost torta imones priimtuvem, imone prekiaujanti auto dalim persikelia i naujas patalpas kuriuose yra dar keletas imoniu, reikia priimtuviu, kaip papuost torta?  g.gif nu ir primaliau cia  doh.gif  biggrin.gif
*

Tortas - ratas smile.gif Lengvai padryt, tinka prie temos smile.gif foto buvo primesta kazkada papuosimuose....
talita
dekui cipsiuk,wau kokie grazuoliai bigsmile.gif
*Jonė*
user posted imageLabai maza foto
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
eglejk
as tai va toki rata turiu smile.gif

neramuole
aciu mergaites wub.gif
eglejk
na mergaite, dabar man pagelbekit.
nusprendziau isbandyti beze mociutes jubiliejaus tortui, bet va, beda mane istiko, nesugalvoju kaip puosniai ta beze papuosti torta doh.gif totali ideju krize mane istikus wacko.gif
*Jonė*
user posted image
user posted image
@adrij@
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Dzanetukas
Labas rytas 4u.gif
Skaitineju temukes jau kokia trecia savaite, pora toruku kepiau. Jusu tortu tobulumui ir groziui nera ribu wub.gif , skaitau temukes isiziojusi doh.gif Ir kilo dodelis noras paciai kepti, bei puosti, vietoj to, kad pirkti parduotuvinius ax.gif Ir kaip tik siandiena ziuriu temuke, kokios ieskojau thumbup.gif
Arteja mano paneles gimtadienis, ir reikia minties del toruko. Reikalas viskas tame, kad ruosiames daryti du gimtadienius viename. Pusbrolis prisijungia i viena kruva. Vaikams bus po 8 metelius, kaip galima viena tortuka padaryti is karto dviems skirtingoms asmenybems blush2.gif
Galvojau apie toki, kaip po dvieju atskiru tortu varianta.
Ka jus man galite idomasu pasiulyti?
ACIU LABAI aciuks.gif
kirbe
Gal tiktu kas nors panasaus....?tik cia vienas torciukas padalinta y dvi dalis ir pauotas berniukui ir mergaitei:
user posted image
neziniuxe
Oj gerą temutę radau, gal padėsit 4u.gif
Greitai bus gimtadienis dviejų žmonių, noriu torto iš dviejų dalių, bet vieno aukšto. Reiktų kažko panašaus į kirbe įdėtą tortą. Bet norisi kažko kito, internete niekaip nieko įdomaus nerandu. Gal galit padėti? blush2.gif
Olesta
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 11 19, 08:28)
Labas rytas 4u.gif
Skaitineju temukes jau kokia trecia savaite, pora toruku kepiau. Jusu tortu tobulumui ir groziui nera ribu wub.gif , skaitau temukes isiziojusi  doh.gif Ir kilo dodelis noras paciai kepti, bei puosti, vietoj to, kad pirkti parduotuvinius ax.gif Ir kaip tik siandiena ziuriu temuke, kokios ieskojau thumbup.gif
Arteja mano paneles gimtadienis, ir reikia minties del toruko. Reikalas viskas tame, kad ruosiames daryti du gimtadienius viename. Pusbrolis prisijungia i viena kruva. Vaikams bus po 8 metelius, kaip galima viena tortuka padaryti is karto dviems skirtingoms asmenybems blush2.gif
Galvojau apie toki, kaip po dvieju atskiru tortu varianta.
Ka jus man galite idomasu pasiulyti?
ACIU LABAI aciuks.gif
*

o man tokia mintis, kepk aštuonetą, viena aštuoniukės pusė vienam vaikui į temą, kita kitam mirksiukas.gif o čia gal užmatysi idėjų mirksiukas.gif labai dėkingas skaičius dviems švenčiantiems 4u.gif
o aš ieškau tetos 50-mečiui idėjos tortui doh.gif

P.S. visai neblogas user posted image
Vikucce
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 15:18)
o man tokia mintis, kepk aštuonetą, viena aštuoniukės pusė vienam vaikui į temą, kita kitam  mirksiukas.gif o čia gal užmatysi idėjų  mirksiukas.gif labai dėkingas skaičius dviems švenčiantiems  4u.gif
o aš ieškau tetos 50-mečiui idėjos tortui  doh.gif
*

Jo thumbup.gif šitas gražus, tik vietoj meškiukų galima būtų mašiniuką su lėlyte kokia patupdyt g.gif

RiMami
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 15:18)
o aš ieškau tetos 50-mečiui idėjos tortui  doh.gif
*

Olestai keletas pavyzdžių iš interneto ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
@adrij@
user posted image

user posted image
Olesta
ačiū, radau šį tą įdomaus, tik reikia apvirškinti, ar mano nosiai padaryti....o gal turit ką nors medinių vestuvių proga???
Srove
Ir as ikelsiu kelias, gal kuri pasinaudosit, nes megstat figureles palipdyti, tai pirmas galetu tikti berniukui ir mergaitei, visai nesunkus, kiti tokioms pabuvusioms vestuvems, keletas prikolnu bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Mayfly
Gal kas nors tiks iš tokių ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 19:00)
ačiū, radau šį tą įdomaus, tik reikia apvirškinti, ar mano nosiai padaryti....o gal turit ką nors medinių vestuvių proga???
*

Olesta
kaip fainiai bigsmile.gif AČIŪ 4u.gif
Asseni
Srove, bigsmile.gif Ikelei torta, kuris jau pas mane planuose. Jau mazdaug pries menesi pasiuliau toki padaryt, tai ir apsistojom ties jo dizainu

Pradejau rasyt i papuosimus, bet po to prisiminiau, kad yra "SOS" tema.

Gal galit man mestelt tortuku su piratais, man siaip paciu tortuku nelabai ir reikia, pagrinde figureliu. Kazkaip nieko doro neradau pati

Aciuks
Srove
QUOTE(Asseni @ 2009 11 22, 12:23)
Srove,    bigsmile.gif  Ikelei torta, kuris jau pas mane planuose. Jau mazdaug pries menesi pasiuliau toki padaryt, tai ir apsistojom ties jo dizainu

*

Nu kazkaip itariu, kad su eziukais, pagal Asseni stiliu man taip sviecia ax.gif 4u.gif
Kelis radau, gal pritaikysi kokia figurele.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Sniege26
Čia yra nemažai žurnaliukų su įvairių figurėlių lipdimu.
Gal ką tinkamo rasit blush2.gif
Mayfly
QUOTE(Asseni @ 2009 11 22, 11:23)

Gal galit man mestelt tortuku su piratais, man siaip paciu tortuku nelabai ir reikia, pagrinde figureliu. Kazkaip nieko doro neradau pati

Aciuks
*

Dar keli smile.gif :

user posted image

Piratai:

user posted image

user posted image

*Jonė*
Na,mergytes,mestelkit ideju tortukui mergaitei 6 gimtadieniui,nes nezinau ar drambliuka nulipdyt koki ar torta barbe g.gif
eglejk
cia nei drambliukas nei barbe, bet man labai grazus mergaitiskas tortukas smile.gif
ir dar garfildas smile.gif
*Jonė*
Tas kaciukas man visai nieko,ale kaip man issipjaut graziai g.gif
eglejk
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 10:35)
*

pasidaryk is popieriaus forma ir apipjauk, man atrodo, kad jis nesudetingas smile.gif
Mayfly
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 09:35)
*

Gali šitą pabandyti persipiešti ant popieriaus, o paskui išsipjausi mirksiukas.gif , čia tas pats kačiukas, kaip ant torto buvo.

user posted image

arba tokį:

user posted image

*Jonė*
Aciu,mergaites,tas kaciukas tikrai man uzstrigo,dabar miegodama sapnavau kaip ji destau lotuliukas.gif Tik kazin kuo juoda spalva pakeist g.gif
eglejk
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 17:08)
Aciu,mergaites,tas kaciukas tikrai man uzstrigo,dabar miegodama sapnavau kaip ji destau lotuliukas.gif Tik kazin kuo juoda spalva pakeist g.gif
*

jeigu kalabi apie akytes ir usus, tai gali keisti juodu sokoladu (ta prasme sokoladiniu roziu mase) wink.gif
neramuole
mergaites turiu problema, reikia triju aukstu vestuvinio klostuoto tortuko foto, kierk metu i paieska man kad butu apdengtas klostelemis nemeta, gal galit pagelbet? tortuko reikia siam savaitgaliui jau, prasau mestelkit kokia foto 4u.gif
@adrij@
user posted image

user posted image
neramuole
aciu cypciuk, bet man reikia kad butu kaip suknia pasiputes tortas, zodziu aplink tik klostes, nesimatytu kad tortas lygiai apdengtas doh.gif
@adrij@
user posted image

Nesuprantu , ko tu nori .... blink.gif unsure.gif
neramuole
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 14:18)
user posted image
Nesuprantu , ko tu nori .... blink.gif  unsure.gif
*

jetau nemoku paaiskint, kai mase ne lygiai apdengi o tik klostemis uzdengi, kazkas panasaus kaip as esu va cia darius

http://public.fotki.com/neramuole/saldumynai/medutis-2.html
@adrij@
Kažkas tipo tai ? g.gif ...bet tai kaip jis atrodys visas toks , kaip tas apatinis .... blink.gif

user posted image
neramuole
man irgi nei sis nei tas, o va uzsimane, 5kg klostuoto doh.gif puosto rozemis doh.gif kiek supratau ruosia staigmena vestuviu vakarienei, tevuai atvaziave uzsakinejo, jetau iki smulkmenu derejos doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.