Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mylumama
As kazkaip irgi neskaiciuosu ir nesuku sau del to galvos.
Aisku jauciu judesiu kas diena ir jei nejudetu pusdieni, tai susimastyciau, bet zymeti lapuose ir registruoti ... kazkaip laiko tam nera. (ot kokia nepavyzdinga)
Viktė.
Neskaiciuoju, nes jis nuolat malasi. smile.gif
Pastebėta
Sveiki. mano nestumui 21savaite. Pries 10dienu pajauciau pirmus judesius labai nestiprius, tarsi zuvyte plaukiotu pilve..smile.gif jauciau kasdiena, taciau dabar pora dienu nieko nebejauciu. Tas dvi dienas daug buvau lauke, daug judejau, gal del to diena nejauciau, bet vakare juk turejau pajausti? Lekti pas ginekologe ar laukti?
Gelsve
Pirmus judesiukus pajauciau pries porą savaičių, po to malėsi labai aktyviai, net pilvelis matydavosi, kaip juda, bet dabar labai aprimo, baksteli kartą ir tiek smile.gif Aš rami, nes kažkur skaičiau, kad kitos net iki 23 sav. nejaučia judesių. Ir jūs būkit ramios, juk pilvelyje labai daug vietos ir tikrai galim nejusti, kai mažuliukai ten kruta wub.gif
egliute001
nesijaudinkit, as pirmus bakstelejimus pajauciau gal 17 ar 18 savaiciu, po to seke gera savaite tylos, tai irgi neramu buvo, bet mazius paaugo, sustiprejo ir dabar jau spurda kaip reikalas thumbup.gif ypac vakare, kai jau ruosiuos eiti miegot, tada sumasto futbola pazaisti nestuke.gif taip, kad laukit ir maziau stresiuku, kuriu nereikia nei jums, nei mazyliams mirksiukas.gif
Basic
Aš irgi neskaičiuoju nes jaučiu pastoviai. Tai paprasčiausiai stebiu,
***LuLu***
as tai skaiciuodavau ryte ir vakare judesiukus,del sventos ramybes.
funnygirl
neskaiciuoju, nes ner laiko.
manau, pakankamai baladojas i sonus
cheeky-monkey
siuo nestumu neskaiciuoju, vaikas ir taip labai aktyvus. jis kaip laikrodis panasiu laiku pas mane sukinejas wub.gif o su pirmu skaiciavau ir rasiau saziningai, nes pirmas nestumas , tai viskas nauja bijojau ka nors praleist ir pan. 4u.gif
Alicee
as vis stebiu save, jauciu, kad duodasi leliukas, bet atsideti tam ir atsigulus stebeti judesius ir juos zymeti kazkaip neuztenka laiko.
vilmoske
Gavau tą lapą, parsinešiau.. ir viskas blush2.gif Nė karto dar neskaičiavau. Irgi esu labai nepavyzdinga ax.gif

Bet, va, rytoj einu pas ginę. Tai neprašys parodyt to lapelio?.. Jaučiuos, kaip pirmokė, neatlikus namų darbų blush2.gif
krr
Neskaiciuoju ir as ax.gif
ieva123
Sveiki, Man keista, kad dar tuos judesiukus liepia skaiciuosti. Siaip kiek zinau, jau neberekomenduoja to daryti, bereikalingas stresas motinai, o naudos kaip ir nera. Aiksu, jei jau visiskai nieko nepajauti per 12-24 val tai jau kaip ir sveikas protas paskytu, kad kazkas ne taip. Siaip dauguma akuseriu (na cia ne lt) sako, per 12 val 10 sujudejimu minimum turi buti. O budrai reikia visada buti ar besilaukianti ar mama esi... Tokia jau musu dalia smile.gif
ignek
Sveikos 4u.gif Norejau, kad pasidalintumete, negi visom leliukai juda nuolat? Ar nebuna keleto valandu pertrauku, kai visai nejuda? nes man juda epizodais (zinoma, per juos suskaiciuoju reikiama judesiu skaiciu), bet po to keleta val. gali but visiskai ramu... 35sav eina... kaip jums? ax.gif
puma
Niekas man ju neliepe skaiciuoti ir zymeti todel to ir nedarau, leliuka jauciu kasdien, labai sunerimdavau kai jausdavau silpnesnius ir retesnius judesiukus, bet poto vel gryzdavo viskas i savo vezes, taip kad net pilvas banguoja, tai manau priklauso ir nuo leliuko padeties pilvelyje, nuo pacios nuotaikos, nuo supamos aplinkos... 4u.gif
Cansado
QUOTE(ignek @ 2012 04 05, 15:53)
Sveikos  4u.gif Norejau, kad pasidalintumete, negi visom leliukai juda nuolat? Ar nebuna keleto valandu pertrauku, kai visai nejuda? nes man juda epizodais (zinoma, per juos suskaiciuoju reikiama judesiu skaiciu), bet po to keleta val. gali but visiskai ramu... 35sav eina... kaip jums?  ax.gif
*

tikrai ne nuolat judėdavo..juk natūralu, kad turi būti ir miego laikas, kai vaikiukas nejuda.. 4u.gif

Man visų trijų nėštumų metu nereikėjo judesių skaičiuoti ir žymėtis.. schmoll.gif Prižiūrintis gydytojas tik paklausdavo, ar jaučiu, kaip jaučiu ir viskas..
ViShy
Sveikos 4u.gif mazyli pradejau jausti apie 17 savaite. Dabar mums prasidejo 23 savaitele, skaiciuoti judesiukus dar kaip ir ankstoka, bet as vistiek labai daznai laikau ranka ant pilvuko, kad tik pajausciau bumsejimus leliuko. Kartais jis buna gan aktyvus, net pilvas kilnojasi, o kartais ramesnis, judesiukai silpnesni, ar tai normalu ? Man tai pirmas nestuke.gif del visko pergyvenu, nerimauju blush2.gif
HappyAngel
QUOTE(ViShy @ 2012 04 18, 20:48)
Sveikos  4u.gif  mazyli pradejau jausti apie 17 savaite. Dabar mums prasidejo 23 savaitele, skaiciuoti judesiukus dar kaip ir ankstoka, bet as vistiek labai daznai laikau ranka ant pilvuko, kad tik pajausciau bumsejimus leliuko. Kartais jis buna gan aktyvus, net pilvas kilnojasi, o kartais ramesnis, judesiukai silpnesni, ar tai normalu ? Man tai pirmas  nestuke.gif del visko pergyvenu, nerimauju  blush2.gif
*

Aišku, kad normalu smile.gif Juk Jumyse gyvena mažas Žmogus, kuris dar labai labai daug miega, greit pavargsta. O pavargus kur ten smarkiai besispardysi smile.gif
Viskas čia yra gerai ir normalu, ramiai mėgaukitės gražiu laukimu smile.gif
ViShy
QUOTE(HappyAngel @ 2012 04 18, 20:34)
Aišku, kad normalu smile.gif Juk Jumyse gyvena mažas Žmogus, kuris dar labai labai daug miega, greit pavargsta. O pavargus kur ten smarkiai besispardysi smile.gif
Viskas čia yra gerai ir normalu, ramiai mėgaukitės gražiu laukimu smile.gif
*

Aciu uz atsakyma, ramiau pasidare 4u.gif Siaip jauciuosi labai gerai, viskas klostosi puikiai, tik vis randu del ko panerimauti, stengiuos tokias mintis vyti kuo toliau ir megautis nestuke.gif O kaip mano burbuliukas subumsi smarkiau taip gera ir ramu pasidaro, zinau tuomet, kad ir jam viskas OK blush2.gif
Polina
Man gydytoja paaiskino, kad 23 savaiciu leliukas dar mazas, jis dar turi vietos pilvely ir ne visus judesiu jauciame, jie gali buti svelnus vos juntami, veliau leliukas auga ir judesiai stipreja, maniskiai 27 savaiciu dabar kai isiremia, patikekit, jausmas nenusakomas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.