As kazkaip irgi neskaiciuosu ir nesuku sau del to galvos.
Aisku jauciu judesiu kas diena ir jei nejudetu pusdieni, tai susimastyciau, bet zymeti lapuose ir registruoti ... kazkaip laiko tam nera. (ot kokia nepavyzdinga)
As kazkaip irgi neskaiciuosu ir nesuku sau del to galvos.
Aisku jauciu judesiu kas diena ir jei nejudetu pusdieni, tai susimastyciau, bet zymeti lapuose ir registruoti ... kazkaip laiko tam nera. (ot kokia nepavyzdinga)
Neskaiciuoju, nes jis nuolat malasi.
Sveiki. mano nestumui 21savaite. Pries 10dienu pajauciau pirmus judesius labai nestiprius, tarsi zuvyte plaukiotu pilve..
Pirmus judesiukus pajauciau pries porą savaičių, po to malėsi labai aktyviai, net pilvelis matydavosi, kaip juda, bet dabar labai aprimo, baksteli kartą ir tiek
nesijaudinkit, as pirmus bakstelejimus pajauciau gal 17 ar 18 savaiciu, po to seke gera savaite tylos, tai irgi neramu buvo, bet mazius paaugo, sustiprejo ir dabar jau spurda kaip reikalas
Aš irgi neskaičiuoju nes jaučiu pastoviai. Tai paprasčiausiai stebiu,
as tai skaiciuodavau ryte ir vakare judesiukus,del sventos ramybes.
neskaiciuoju, nes ner laiko.
manau, pakankamai baladojas i sonus
siuo nestumu neskaiciuoju, vaikas ir taip labai aktyvus. jis kaip laikrodis panasiu laiku pas mane sukinejas
as vis stebiu save, jauciu, kad duodasi leliukas, bet atsideti tam ir atsigulus stebeti judesius ir juos zymeti kazkaip neuztenka laiko.
Gavau tą lapą, parsinešiau.. ir viskas
Bet, va, rytoj einu pas ginę. Tai neprašys parodyt to lapelio?.. Jaučiuos, kaip pirmokė, neatlikus namų darbų
Neskaiciuoju ir as
Sveiki, Man keista, kad dar tuos judesiukus liepia skaiciuosti. Siaip kiek zinau, jau neberekomenduoja to daryti, bereikalingas stresas motinai, o naudos kaip ir nera. Aiksu, jei jau visiskai nieko nepajauti per 12-24 val tai jau kaip ir sveikas protas paskytu, kad kazkas ne taip. Siaip dauguma akuseriu (na cia ne lt) sako, per 12 val 10 sujudejimu minimum turi buti. O budrai reikia visada buti ar besilaukianti ar mama esi... Tokia jau musu dalia
Sveikos
Niekas man ju neliepe skaiciuoti ir zymeti todel to ir nedarau, leliuka jauciu kasdien, labai sunerimdavau kai jausdavau silpnesnius ir retesnius judesiukus, bet poto vel gryzdavo viskas i savo vezes, taip kad net pilvas banguoja, tai manau priklauso ir nuo leliuko padeties pilvelyje, nuo pacios nuotaikos, nuo supamos aplinkos...
QUOTE(ignek @ 2012 04 05, 15:53) Sveikos tikrai ne nuolat judėdavo..juk natūralu, kad turi būti ir miego laikas, kai vaikiukas nejuda.. Man visų trijų nėštumų metu nereikėjo judesių skaičiuoti ir žymėtis..
Sveikos
QUOTE(ViShy @ 2012 04 18, 20:48) Sveikos Aišku, kad normalu Viskas čia yra gerai ir normalu, ramiai mėgaukitės gražiu laukimu QUOTE(HappyAngel @ 2012 04 18, 20:34) Aišku, kad normalu Viskas čia yra gerai ir normalu, ramiai mėgaukitės gražiu laukimu Aciu uz atsakyma, ramiau pasidare
Man gydytoja paaiskino, kad 23 savaiciu leliukas dar mazas, jis dar turi vietos pilvely ir ne visus judesiu jauciame, jie gali buti svelnus vos juntami, veliau leliukas auga ir judesiai stipreja, maniskiai 27 savaiciu dabar kai isiremia, patikekit, jausmas nenusakomas
|