QUOTE(Mažė_:) @ 2006 01 16, 01:44)
nieko neskaiciavau
gydytoja sake kad mano mazylis labai jau judrus
jis spardydavosi ir spardydavosi, todel ir nereikejo skaiciuoti 
As irgi nieko neskaiciavau,nes pilvelio gyventojas tikras sportininkas buvo
o man liepe skaiciuot bet kad to laiko vis nera
Zinok ivairiai mano lelius juda.Per pusvalandi buna kazkur 8-10 judesiuku.Bet dazniausiai jis tycia stengiasi nejudet kai as judesiukus skaiciuot pradedu.Matyt supranta kada as prigulu ir ruosiuos skaiciuot,tai buna ramus,ramus.O kai tik baigiasi skaiciavimo laikas tai taip duodasi pilveli,kad tas net sokineja.
o maniskis toks judrus, atrodo kad niekada nepavargsta ir nemiega, gal del to ir judesiu skaiciuot nereikia
Va man irgi nebūdavo jokio noro ką nors skaičiuoti, nes leliukas taip maldavosi, kad visas pilvas liuliudavo... o va jau kokia antra diena gal kai labai jau ramiai gyvenam... mums 30 savaičių, tai atrodo pats tas judrumas turėtų būti...
na mums irgi apie 29-31 sav.
Labai jau didelis sportininkas pas mane jis, bet va 28-30 sav, padare echoskopija... ir nuo tos dienos jis labai ramus, ir taip kelias dienas. Labai nerimavau... Buvo kaip tik savaitgalis, tai neskambinau gyd. o va pirmadieni jis vel aktyvus, ir jau savaite vel duodasi Tai gal musu angeliukas issigando echo? Reikes pas gyd. pasidometi... QUOTE(Inorute @ 2006 02 05, 16:47) Va man irgi nebūdavo jokio noro ką nors skaičiuoti, nes leliukas taip maldavosi, kad visas pilvas liuliudavo... o va jau kokia antra diena gal kai labai jau ramiai gyvenam... mums 30 savaičių, tai atrodo pats tas judrumas turėtų būti... Man irgi buvo..kad dvi dienas lelyte rami pilvely sedejo,o trecia vel sokius pradejo
Vargina judesiukų skaičiavimai. Sąžiningai neišeina
Oj,Mergytes!
O mane tai gydytoja prigasdino.Pasakojo,kad visai neseniai viena Man asmeniskai tai nelabai gerai sieina,neziurint i tai,kad nestumas ir vaikutis jau antras...Pirmas beveik pries 5 metus gime,tad nelabai pamenu,kaip ten buvo Per diena jauciu kokius 5-7 stiprius smugius,visi kiti labai atsargus.Sakau,kad gal mano nemazas svoris del to kaltas
sveikutes
oi, su judesiukais juokaut manau nereikia. Man gydytoja sake, kad jei maziau ne 10 per valanda, tai vaziuociau i ligonine pasirodyt
Man gydytoja sakė skaičiuot,kad į dieną būtų ne mažiau dešimt judesiukų.Tikrai neskaičiuoju,nes mano mažius toks judrus,kad net per valandą daugiau nei dešimt kartų sujuda
mum rytoj 32 savaites bus, bet daktare nieko nesake paie judesiuku skaiciavimus
man tai ir ramu,nes lelka judrus mano
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 15, 21:16) man tai ir ramu,nes lelka judrus mano O maniske tai keistuole...Viena diena intensyviai juda,kita ilsisi Nakti nepabundu nuo judesiu,bet jei pasivelinu i lova ilipti,tai apspardo Siaip,atvirai sakant,negaleciau sakyti,kad spardo.Greiciau isiremia tai i viena ,tai i kita sona
Neskaiciavau judesiuku - jie buvo nepastovus, viena diena taip, kita - dar kitaip. Labai jau nuotaikos zmogus tas mano sunelis
QUOTE(Asta78 @ 2006 03 15, 20:23) O maniske tai keistuole...Viena diena intensyviai juda,kita ilsisi Nakti nepabundu nuo judesiu,bet jei pasivelinu i lova ilipti,tai apspardo Siaip,atvirai sakant,negaleciau sakyti,kad spardo.Greiciau isiremia tai i viena ,tai i kita sona O maniškis tai ir įsiremia su bala žino kuo tai šen tai ten,tai spardo taip,kad net visur viskas nutirpsta... nu nenuoramą viduj auginu QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 16, 00:43) O maniškis tai ir įsiremia su bala žino kuo tai šen tai ten,tai spardo taip,kad net visur viskas nutirpsta... nu nenuoramą viduj auginu Jei ir mergicka tokia bus
Na,jeigu tai tikrai teisybė,tada belieka džiaugtis,kad gimus lelkai galėsiu atsipūst
Šiąnakt mažius vėl visas išsiraitė ir atrodo su nugaryte pilvą iškėlė vėl baisiausiai,tai kaip visad ir prabudau
Labai keista,nes as irgi sianakt del kardabaleto pilve atsibudau
Gal maziukus vakarykstis saules uztemimas veikia ?
Gal ir tikrai veikia,kas ten žino
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 14, 22:45) Man gydytoja sakė skaičiuot,kad į dieną būtų ne mažiau dešimt judesiukų.Tikrai neskaičiuoju,nes mano mažius toks judrus,kad net per valandą daugiau nei dešimt kartų sujuda Per valandą turi būti ne mažiau kaip 10 Tik jau kai pernešiojusi buvau savaitę, tai kiekvieną dieną vis karts nuo karto pasiklausydavau ar viskas tvarkoj, nors kai "šonkaulius į antrą pusę versdavo", tai ir taip suprasdavau, kad puikiai jaučiasi (ko nepasakytum apie mane) QUOTE(Ievius @ 2006 03 16, 21:49) Per valandą turi būti ne mažiau kaip 10 Tik jau kai pernešiojusi buvau savaitę, tai kiekvieną dieną vis karts nuo karto pasiklausydavau ar viskas tvarkoj, nors kai "šonkaulius į antrą pusę versdavo", tai ir taip suprasdavau, kad puikiai jaučiasi (ko nepasakytum apie mane) Taip,aš žinau,kad didesniam nėštume į valandą turi būti ne mažiau dešimt judesių,bet man kolkas sakė kad per dieną nemažiau būtų. Turbūt po sekančio vizito pas gyd.jau turėsiu į vaandą skaičiuot.
Man dar neliepė skaičiuot judesių, tik iš forumo prisiskaičius bandžiau.., bet ne taip buvau supratus, maniau, kad per dieną dešimt kartų turi sujudėt, t.y. dešimt kartų krutėt, nepriklausomai nuo kiekvieno karto trukmės. dabar jau kitaip skaičiuosiu.
O as laukiu ir nesulaukiu kada leliukas prades mane kybinti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 23, 17:21) O as laukiu ir nesulaukiu kada leliukas prades mane kybinti Tu nurimk,pirmo nėštumo metu mažiuką pajausti gali net 20 ar tik 26 savaitę.Tai normalu.Aš savo lelių plazdant pajaučiau nepilnai 15 savaitę.Tai palyginus labai anksti,kaip pirmas nėštumas. QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 23, 23:16) Tu nurimk,pirmo nėštumo metu mažiuką pajausti gali net 20 ar tik 26 savaitę.Tai normalu.Aš savo lelių plazdant pajaučiau nepilnai 15 savaitę.Tai palyginus labai anksti,kaip pirmas nėštumas. Na, man rodos, kad 26 savaitę nejausti jau nėra visai normalu, o va iki kokios 22, tai galima ir nepajausti. Aš pajutau, kai buvo 16 savaičių. QUOTE(laukinukė @ 2006 03 24, 10:19) Na, man rodos, kad 26 savaitę nejausti jau nėra visai normalu, o va iki kokios 22, tai galima ir nepajausti. Aš pajutau, kai buvo 16 savaičių. Na,nežinau kiek tai normalu,kiek nenormalu,tačiau knygose taip rašoma,o jeigu rašoma,vadinas ne be pagrindo.Ne visų gi jautrumas vienodas
Kai man buvo nepilnai 16 savaičių aš buvau įsitikinusi, kad jaučiu judesius bet gydytoja pasakė, kad tai neįmanoma
Sveikutes. O man dabar 28 savaite eina.Judesiukai buna nereguliarus,- viena diena spardosi daugiau, kita buna kieik ramesnis- maziau.Pastebejau kad turi itakos kavos puodelis. Leidziu sau i diena 1 puodeli nestiprios kavos isgerti.Ir man rodos, kad tuomet ne tik as zvalesne bunu, bet ir mazius maziau miega.Ar kuri nors is jusu nepastebejot to?O gal cia tik mano isitikinimas?
QUOTE(Mamukas69 @ 2006 03 24, 16:34) Sveikutes. O man dabar 28 savaite eina.Judesiukai buna nereguliarus,- viena diena spardosi daugiau, kita buna kieik ramesnis- maziau.Pastebejau kad turi itakos kavos puodelis. Leidziu sau i diena 1 puodeli nestiprios kavos isgerti.Ir man rodos, kad tuomet ne tik as zvalesne bunu, bet ir mazius maziau miega.Ar kuri nors is jusu nepastebejot to?O gal cia tik mano isitikinimas? Gali būti kad taip yra iš tiesų.Pvz.mano mažius super suaktyvėja(nors ir šiaip kiaurą parą ištisai malas Bet kaip keista,kad tau jau 28 savaitė,o judesiukai nereguliarūs... QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 25, 19:26) Gali būti kad taip yra iš tiesų.Pvz.mano mažius super suaktyvėja(nors ir šiaip kiaurą parą ištisai malas Bet kaip keista,kad tau jau 28 savaitė,o judesiukai nereguliarūs... Ir man panasiai yra... O del kavos -nepastebejau,bet reikes atkreipt demesi.
Dėl šventos ramybės pasiklausk tu gydytojos ar viskas gerai,jei mažiukas taip nereguliariai būdrauja.Man tai buvo neramu,kad jis labai aktyvus ir dažnai vartosi vis ,bijojau,kad virkštelė apsisukt gali,bet šiandien gyd,paklausiau,tai sakė kad tas niekaip neįtakoja.gali apsisukt,o gali ir ne.
man ir kartais buna neramu kai visa diena mazylis tinginiauja
QUOTE(indrutee @ 2006 03 29, 23:03) Bet gal jis naktį pas tave aktyvistas pasidaro,o tu miegodama ir nejauti Aš tai šią nakatį beveik nemiegojau,mažiukas labai smarkavo,tai tik į rytą užmigau ir tai ilgai miegot neteko,gavau pasisėdėjimų ir pasivartymų dozę,tai prabudau
Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis?
QUOTE(Garbanele @ 2006 04 18, 13:47) Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis? Nebijok,gali dar cielą mėnesį nepajusti mažiuko,ir daugiau.Kaip pirmas nėštumas,tai skaitos vėliau tie judesiukai apsireiškia. Nėščios moters vadove rašo,kad pirmus judesiukus gali mama pajusti net 22 ar iki 26 savaitės.Tad tikrai pajusi,nebijok
Ir pati raminu save, ir prasausi, kad cia nuramintu mane
QUOTE(Garbanele @ 2006 04 18, 13:47) Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis? Manau aš pajutau pakankamai vėlai 19sav pab. Tai turėk kantrybės ir nepergyvenk,
pradėjau skaičiuoti į tą lapą judesius nuo 34sav.
bet man šitas variantas pasirodė beveik beprasmis, tfu tfu tfu nes komplikacijų ir jokių blogybių nebuvo, mažiukas ir taip gerai ir pastebimai judėjo
Jau ir as laukiu ir nekantrauju.Smalsu ir man pajausti si jausma.
Bet man dar tik 17 sav.todel dar nerimauti nera ko. QUOTE(Mazius_ @ 2006 05 07, 11:24) pradėjau skaičiuoti į tą lapą judesius nuo 34sav. bet man šitas variantas pasirodė beveik beprasmis, tfu tfu tfu nes komplikacijų ir jokių blogybių nebuvo, mažiukas ir taip gerai ir pastebimai judėjo Iš kur tą lapą gavai
man gyditoja dar nesake fiksuoti judesiuku:)dar per anksti:0bet labai malonu zinoti ,kad jau plaka mazylio sirdele..
Judesiukiu sulaukiau tik virs 20 savaites! Buvo gana stiproki pirmieji du smugeliai!
Š tai judesiukus pirmą kartą pajutau 17 savaitės pabaigoje, nors nėštumas pirmas...
Pavydziu toms, kurios judesiukus jaucia kiekviena diena ir stiprius. Buna dienu, kad ir as jauciu stiprokus judesius, bet buna dienu, kai mano lelius labai ramus. Siaip jau pastebejau, kad jeigu pries tai diena lelius kiek smarkiau juda, tai dazniausiai kita diena bus miegalius. Atrodo, jau tureciau prie to priprasti ir nesijaudinti, bet vis tiek tomis ramiomis dienomis sunerimstu
QUOTE(Gytr @ 2006 05 20, 19:03) Pavydziu toms, kurios judesiukus jaucia kiekviena diena ir stiprius. Buna dienu, kad ir as jauciu stiprokus judesius, bet buna dienu, kai mano lelius labai ramus. Siaip jau pastebejau, kad jeigu pries tai diena lelius kiek smarkiau juda, tai dazniausiai kita diena bus miegalius. Atrodo, jau tureciau prie to priprasti ir nesijaudinti, bet vis tiek tomis ramiomis dienomis sunerimstu oi mano leliukas ir tinginukas mergytes o as pvz nezinau kada jis verciasi o ten kur reik zimet leliuko judesiukus tai ne karti negaliu pazimet rutuliuko... QUOTE(indrutee @ 2006 05 23, 22:05) oi mano leliukas ir tinginukas mergytes o as pvz nezinau kada jis verciasi o ten kur reik zimet leliuko judesiukus tai ne karti negaliu pazimet rutuliuko... aš dėl vertimosi irgi nežinau, kažkaip sakyčiau aš turbūt nejaučiu kada vartosi arba jisai nesivarto
Labutis
|