Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įklotai - įdėklai į liemenėlę
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Pingvinukas
SENA TEMA
Natuke
Tai kurie vis gi patys patys? wink.gif
Pingvinukas
QUOTE(Natuke @ 2009 11 17, 17:01)
*

Man labiausiai tiko Chicco ax.gif Bet kaip kažkas rašė, tai su jais nelabai malonu buvo, kažkoks keistas jausmas, bet sugerdavo geriausiai 4u.gif Nes ypač su pirmuoju vaiku labai bėgdavo pienukas ax.gif
Deganti
as naudojau ivairius, man didelio skirtumo nebuvo, gerioausiai be ju, kai jau normalizavosi pienuko gamyba dziaugiausi, kad nebereik ju nesiot biggrin.gif
Kvaksytė
O aš naudoju Johnsons thumbup.gif Puikiai sugeria ir švenlnūs.
Rinne
Isbandziau Johnsons, NUK ir pigesnius kazkokius (gal Canpol babies, nepamenu). Labiausiai esu patenkinta Chicco, nes jie pakankamai dideli ir gerai apgaubia (.)(.). Pro visus kitus prabegdavo pienas ir turedavau keisti kelis kartus per diena. Dabar kai jau nebe taip gausiai bega, tiktu ir visu kitu firmu.
Natuke
ar kas nors bandė šitokius:
user posted image
iš vienos pusės vilna, iš kitos - šilkas, kuris ramina odą kai ji yra sudirgusi (pvz kai skausimingi spėneliai)
Donatuke
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 11 18, 08:56)
O aš naudoju Johnsons  thumbup.gif Puikiai sugeria ir švenlnūs.
*

drinks_cheers.gif Man taip pat.. bet gal yra ir geresniu, nezinau, tiesiog man uztenka situ..
Valentukė
QUOTE(Natuke @ 2009 11 17, 16:01)
*

Chicco man labiausiai patiko, su daugkartiniais labai daug vargo doh.gif , o vienkartinį ėmei ir išmetei bigsmile.gif
Gemini II
o man ju nereikia, maitinu 3men ir man labai retai, kada isbega blush2.gif
aaangelika
Man Chicco patys geriausi thumbup.gif
gegne2
man geriausi Avent. Prasčiausi Jonhsons, visi kiti normalūs. Bet dabar nusipirkau daugkartinius Avent tai labai patenkinta. Atsipirko. Dar būna ekologinėse parduotuvėse.
jurguze
man geriausi Johnson's, o prasčiausi - NUK. Avento ir Chicco - šiaip sau
margutis79
man taip pat chicco geriausi!!! naudojau ir su pirma dukra ivairiu rusiu, galvojau, gal po 5 metu kazkas pasikeite ir su suneliu bandziau ivairiu rusiu. Isvada viena - kaina siek tiek didesne, o iklotai CHICCO tikrai geresni!!!kitu firmu daznai tekdavo keisti, liemenele budavo daznai slapia, nes prabegdavo pro krastus, ypac nakti,kai vaikas reciau valgo, krutys pilnesnes. Dabar, kai suneliui 5 menesiai, tebenaudoju iklotus, jau aisku maziau ju tereikia, bet reikia. Bet is tikruju mano nuomone tokia - kiekviena mama turi issirinkti sau geriausius, isbandyti keliu rusiu. Kaip ir sauskelnes vaikui - vieniems tik Libero tinka, kitiems ir patys pigiausi visai nieko. Sekmes visoms! bigsmile.gif
sandrutyte
Ar yra kokie nors iklotai i liemenele vaiksciojimoi i baseina?ka tokiu atveju daryti?
nusipirkom su vyru abonementus i baseina
smalyze59
as naudojau avent ir johnsons baby firmos.Patiko ir tie ir tie smile.gif
megasun
Man Avent nepatiko, Lbero taip pat, su NUK irgi tas pats. geriausi man Pigeon iklotai. Jie taip gerai apgaubia is visu pusiu mirksiukas.gif
Odna
QUOTE(jurguze @ 2009 11 27, 12:55)
man geriausi Johnson's, o prasčiausi - NUK.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano maziukei jau keturi menesiai, tai iklotu tik nakciai prireikia. O pirmus du menesius tai be ju nebuciau issivertusi doh.gif
Pingvinukas
O gal bandėte BELLA įklotukus? Ar geri?

user posted image
Margareta
man geriausi tik Chicco. esu ivairius isbandziusi dar su pirma dukra. nusipirkau Avent daugkartinius, tai prasoviau doh.gif mano atveju tai pinigai i bala, nes perslampa staigiai ir bega pro krastus verysad.gif dabar bijociau pirkti bet kokius daugkartinius... unsure.gif
TiAmo
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 06, 08:57)
*

isbandziau ir nusivyliau
va ka reiskia susigundyti gera kaina biggrin.gif
dar naudojau avent ir johnson, tai ner ka lygint su sitais
mettta
man labiausiai patiko chicco, nes tokie ploni, neperslampa. avent man per stori buvo, per maikute matydavosi iskilimas, o johnson's man kiaurai perslapdavo.
Adrinėja
QUOTE(mettta @ 2009 12 09, 13:06)
man labiausiai patiko chicco, nes tokie ploni, neperslampa. avent man per stori buvo, per maikute matydavosi iskilimas, o johnson's man kiaurai perslapdavo.
*

kaip tik galvojau, ka issirinkti kad maziau matytusi, baisiai nervina kad praktiskai nieko negaliu uzsidet, bjaurus ideklai vis matosi.
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 06, 09:57)

user posted image
*

ir as jais nusivyliau, bega pro krastus, nors tu ka doh.gif
svarbi105
Man asmeniskai l. geras dalykas buvo Avent, atrodo, vadinasi "pieno rezervuarai" -silikoniniai. Juk didziausiais pieno fontanas buna kai ateina laikas maitinti. Tai kai maitini is vienos kruties, o ant kitos uzsidedi ta daikciuka- tai pieno budavo beveik pilnas indelis. Aisku, cia ne visai dienai uzsidejus vaikstai, tik tam kartui, berods 40 min..siaip l. patenkinta , ispili pribegusi pienuka, nuplauni ir vel naudoji. Su pirmu vaiku nzn. kad toks dalykelis yra, o antram iskart nusipirkau ir tikrai, susitaupe daug, iklotu tradiciniu beveik ir nebepirkau thumbup.gif .
Raganiute
QUOTE(sandrutyte @ 2009 11 29, 21:04)
Ar yra kokie nors iklotai i liemenele vaiksciojimoi i baseina?ka tokiu atveju daryti?
nusipirkom su vyru abonementus i baseina
*

galit eit be įklotų, nei pienui, nei baseinui nieko nenutiks biggrin.gif

o šiaip aš už chicco, man jie patogiausi, bandžiau visus čia minėtus
Aggnesse
man labiausiai patinka kanapiniai ikloteliai 4u.gif
ausrikeb
    sveikos mamytes.isbandziau tikriausiai visus kokius tik siulo musu parduotuvese.man patys paciausi yra sie chicco thumbup.gif brangesni nei kiti,bet verti tu pinigeliu,nes geriau sugeria nei kiti
user posted image
    antra vieta atiduociau siems
user posted image
sandrulle
Tommee Tippee man pirmoje vietoje, tiesa Chicco nebandziau, bet daugeli kitu, tiek NUK, tiek Avent, tiek ir Ekologiskus isbandziau 4u.gif Tommee Tippee vien dydis man patinka, kad didesni uz kitus ir tikrai sugeria l. gerai. 4u.gif
Lapė-snapė:)
o kaip lana care daugkartiniai įdėklai? g.gif dabar naudoju vienkartinius avent, man jie visai čiki thumbup.gif
alex24
man irgi belos labai nepatiko, greit suslampa ir bega pro krastus, vieno pako uztekdavo vos dviem kokiom dienom. geriausiai tai johnson, gerai sugeria. thumbup.gif
*Mamis*
o as naudoju AVENT ir negaliu nieko blogo pasakyti apie juos smile.gif tikrai geri ikloteliai thumbup.gif
murtute
smile.gif+2010 01 15, 15:34-->
QUOTE(Lapė-snapėsmile.gif @ 2010 01 15, 15:34)
o kaip lana care daugkartiniai įdėklai? g.gif dabar naudoju vienkartinius avent, man jie visai čiki thumbup.gif
*

Lana care super iklotai, gal ir brangoki, bet tikrai ilgai naudojami ir atsiperka,nes plaunami su spec. lanolino skysciu, bet tinka kai jau mamai pieno gamyba stabilizuojasi,nes kol dar bega tai netiks tada man geriausi buvo chicco. Bet tikrai rekomenduoju taupant pinigelius rinktis lana care ar panasius, nes turiu tik 1pora,bet naudoju jau 2men, nereik ju labai daznai skalbti puikiai devisi.
slyva
Bella tai jau tikrai doh.gif Baisiai bega pro krastus, net ir visas neprisigeres buna... Kol kas esu bandzius situs ir NUK, tai NUK zymiai geresni. Noreciau pabandyti visu taip giriamus Chicco, nu bet kainele blink.gif
taskiukas
QUOTE(sandrulle @ 2010 01 13, 20:26)
Tommee Tippee man pirmoje vietoje, tiesa Chicco nebandziau, bet daugeli kitu, tiek NUK, tiek Avent, tiek ir Ekologiskus isbandziau 4u.gif  Tommee Tippee vien dydis man patinka, kad didesni uz kitus ir tikrai sugeria l. gerai. 4u.gif
*

O kur "Tommee Tippee" rasti? parduotuvese nepastebejau, kad butu verysad.gif
bandziau NUK'o, bellos, johnson ir Chicco. Tai Chicco patiko labiausiai, sugeria daugiausiai. O bella prasciausi.
kaarra
Ishbandziau tikrai nemazai rushiu, bet pirmaja vieta teikiu ir dabar naudoju tik Jonhson... thumbup.gif
sandrulle
QUOTE(taskiukas @ 2010 01 29, 20:03)
O kur "Tommee Tippee" rasti? parduotuvese nepastebejau, kad butu  verysad.gif
bandziau NUK'o, bellos, johnson ir Chicco. Tai Chicco patiko labiausiai, sugeria daugiausiai. O bella prasciausi.
*

Kotrynoje yra 4u.gif Kaune tai Vaikutyje, bazese keliuose skyriuose, Vilniuje Baby centre banginyje 4u.gif
aissttee
Man irgi labai patiko Johnson ikloteliai, gerai sugerdavo thumbup.gif dar kazkokius keliskart pirkau, bet nebepamenu kokios firmos, bet ir tie buvo nieko smile.gif
hopegirl
As tai naudoju Chicco, man patys geriausi. Kaskada bandziau kitokiu nusipirkt, bet vaiksciojau pastoviai slapia doh.gif biggrin.gif Jau daugiau kaip 3 men draugaujam, nes pienukas dar vis bega pats. ax.gif
slyva
FYI - Eurovaistinese Johnson produkcijai 20% nuolaida, tai iklotukai kainuoja ~11lt ax.gif
Reikes nusipirkti. Beje, pries savaite ir Prismoje irgi akcija buvo, tai kaina irgi panasi gavosi.
O siaip ir sitie man ne stebuklas, jei jau smarkiai teka pienas, tai ir sitie pro sonus praleidzia, nespeju keisti doh.gif O be to, man spenelis kazkaip buna prilimpa prie tos medziagytes, tai nemalonu kol atlipinu, gal per greitai po maitinimo apsirengiu, tai pridziuna g.gif
Madmuazelle
Nusipirkau daugkartinius AVENT įklotus ir visai nesigailiu - jie brangesni, tačiau skalbiami, todėl tikrai greitai atsiperka; naudoju tuos pačius seniau pirktus įklotus jau su antru vaiku biggrin.gif
Pingvinukas
QUOTE(sandrulle @ 2010 01 13, 20:26)
Tommee Tippee man pirmoje vietoje
*

O kiek jie kainuoja?
lincia_pincia
As naudojau AVENTo daugkartinius smile.gif bet man visiskai nepatiko schmoll.gif visu pirma tai nezinau kokio storumo liemeneles reiketu, kad jie nepersimatytu, visu antra tai man jie kazkaip dirgindavo .. ir siaip... geriau jau man budavo tarybiniai metodai - merliukai apsiuti 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 09, 14:19)
O kiek jie kainuoja?
*

Pati ir atsakau bigsmile.gif BABY CENTER parduotuvėje 50 vnt. kainuoja 24.90 lt.

user posted image
Daiva St.
Nors ir senokai tai buvo blush2.gif , bet gerai pamenu, jog man tiko ir Avent, ir Johnson firmos, gal Avent'u geriau sugerdavo, nes pienuko turejau pakankamai iki metuku, tai aktualu buvo iseit i miesta ir nesuslapti.Oj, kaip jum smagu, besirupinanciom tokiais dalykais wub.gif Noreciau ir vel pajust ta malonuma, kai kudikis zindzia kruti...Reikes kalbint vyra blush2.gif
eegle
thumbup.gif
eglaite2
As taip pat nemazai isbandziau, bet man labiausiai patiko Tommee Tippee (ploni, bet labai gerai sugeria), antroje vietoje - Chicco. Abieju siu firmu iklotukai didesni, tai ir truputeli pavaziavus i soneli neivyksta jokia avaraija blush2.gif ax.gif .
bavtav
Man patys paciausi sie:
user posted image
Tiesa, nepigus, ir nezinau, ar yra LT, bet man jie super.

Is daugkartiniu variantas, kuriuo nenusivyliau, LlilyPadz - silikoniniai thumbup.gif
_Foxy_
Aš dabar atradau masmi, tai labai džiaugiuosi thumbup.gif
Ingusia31
Chicco first.gif (60 vnt tik 32lt todel jie net pigiausiai gaunas uz sekancius)
Nuk ultra dry second.gif (truksta siek tiek dengiamojo ploto)
Avent third.gif (storoki i mazoki)
Nanata
Na, turbūt būsiu nelabai populiari, aš nusiperku pigiausių Bella įklotų (20 vnt apie 2,50 Lt), kerpu juos pusiau ir klijuoju į liemenėlę. Anksčiau pratekėdavo, bet išmokau įsikloti, o kadangi labai pigu, tai galima dažniau keistis. thumbup.gif Čia toks mano antikrizinis planas. Jei reikia "į žmones" išeiti, dedu "Nukus". Bet šiaip man šie įklotai atrodo absurdiškai brangūs. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.