Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įklotai - įdėklai į liemenėlę
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ausmare
nezinau ka apie mane pagalvos maitinancios , bet tik su pirmu tiek su antru vaiku vietoj pirktiniu idekliuku naudojau pacios pasidarytus merliukus- po maitinimo pasikeiti...........ir vel sausa.....gal kuriai patiks.....labai jau brangus tie ideklai.....bent jau man ne vienas is ju neitiko- erzindavo spenelius nors tu ka:(
Foxenas
Keista, kad niekas nenaudoja Lansinoh. Po to kai juos pabandziau i jokius Johnsonus ir ziureti nenorejau, nors kaina ju tai panasi.
Siūlelis
QUOTE(ausmare @ 2011 10 19, 18:16)
nezinau ka apie mane pagalvos maitinancios , bet tik su pirmu tiek su antru vaiku vietoj pirktiniu idekliuku naudojau pacios pasidarytus merliukus- po maitinimo pasikeiti...........ir vel sausa.....gal kuriai patiks.....labai jau brangus tie ideklai.....bent jau man ne vienas is ju neitiko- erzindavo spenelius nors tu ka:(
*

O panaudotus merliukus išmesdavai ar skalbdavai?

QUOTE(Foxenas @ 2011 10 19, 19:05)
Keista, kad niekas nenaudoja Lansinoh. Po to kai juos pabandziau i jokius Johnsonus ir ziureti nenorejau, nors kaina ju tai panasi.
*

O kur jų yra pirkti ir kiek kainuoja? 4u.gif
*LATINA*
Ir pries 7 metus, ir dabar naudoju Johnsons ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Bellina
QUOTE(LaChicaLatina @ 2011 10 20, 00:30)
Ir pries 7 metus, ir dabar naudoju Johnsons ir esu labai patenkinta  mirksiukas.gif
*

O esate bandžiusi kitų? ax.gif Aš taip irgi sakiau, kol neišbandžiau TT. Man asmeniškai, kai turėjau su kuo palyginti, pradėjo nepatikti tai, kad Johnsons labai stori ir per liemenėlę matosi... doh.gif
ausmare
QUOTE(Siūlelis @ 2011 10 19, 20:58)
O panaudotus merliukus išmesdavai ar skalbdavai?
O kur jų yra pirkti ir kiek kainuoja?  4u.gif
*

skalbdavau- kartu su vaiko rubeliais, aisku atitinkamas ir skalbimo priemones naudojau:)
alkaponė
Daug isbandziau, bet geriausi Chicco. Puikiai sugeria.
Grietinėlė*
Man tinka iš Rasakilos BabyKicks.. smile.gif
storm1987
naudoju libero vienkartinius iklotus esu bandzius ir kitus, bet situ kiekio kainos ir kokybes santykis mane tenkino smile.gif
jolituxxx
QUOTE(Bellina @ 2011 10 20, 09:01)
O esate bandžiusi kitų?  ax.gif Aš taip irgi sakiau, kol neišbandžiau TT. Man asmeniškai, kai turėjau su kuo palyginti, pradėjo nepatikti tai, kad Johnsons labai stori ir per liemenėlę matosi...  doh.gif
*

Man irgi TT geriausi, Jonsons nepatogūs ir kartais netgi prilimpa ant spenelių kaip kokia vata schmoll.gif
damila
Man patys geriausi TT arba chicco
Charlotte1
Man tai patys geriausi Chicco - puikiai sugeria pienuka. Bandziau ir Nuk, ir Avent, ir Johnsons - neprilygsta Chicco'ui.. 4u.gif Ir tikrai, kas del Johnson, tai jie stori ir per liemenele sviecia. ax.gif
perliuke11
Naudojau AVENT, Johnsons, Babydream.
visi isvardinti nuo brangiausiu iki pigiausiu. pirmi du apylygiai kokybe, gal avent vistiek geriau, o babydream kazkaip nelabai - nedaug sugeria ir greit prabega pro sonus.
Ragana12
Tik Chicco. Visi kiti begdavo per sonus jau po vieno maitinimo.
tigrin
Bandžiau avent, nuk ir johnsons. Geriausi man buvo johnsons.
Karolinos Mama
QUOTE(tigrin @ 2012 01 19, 15:48)
Bandžiau avent, nuk ir johnsons. Geriausi man buvo johnsons.
*

man lygiai taip pat bigsmile.gif
vkrislas
bandziau avent, tai man thumbup.gif
bordo
Gal galit pasidalint patirtim kas esate bandžiusios daugkartinius įdėkliukus,kaip jie? Ar pasiteisina?
Laiminga_saule
QUOTE(bordo @ 2012 01 24, 12:47)
Gal galit pasidalint patirtim kas esate bandžiusios daugkartinius įdėkliukus,kaip jie? Ar pasiteisina?
*

Bent jau man visai nepatiko, turejau AVENT. Nzn, tokie jie gan stori buvo, bet o kartais skausmingai prilipdavo... doh.gif
Naudojau vienkartinius chicco thumbup.gif
bordo
QUOTE(Laiminga_saule @ 2012 01 24, 15:11)
Bent jau man visai nepatiko, turejau AVENT. Nzn, tokie jie gan stori buvo, bet o kartais skausmingai prilipdavo...  doh.gif
Naudojau vienkartinius chicco  thumbup.gif
*

Na kažkaip daugiausia teigiamu atsiliepų apie Chicco randu rolleyes.gif
deep_soul
QUOTE(bordo @ 2012 01 24, 15:07)
Na kažkaip daugiausia teigiamu atsiliepų apie Chicco randu rolleyes.gif
*

Bandziau NUK, Johnsons, Bella ir dar begale kitu, pirma vieta atiduodu Chicco.
Bella ir Johnson permirka kiaurai. Bella dar prie to pacio prilimpa doh.gif Ne bandziau tik Tommy Tippee.
♥SL♥
bandžiau įvairius NUK, Johnson, Avent, man jie visi permirksta..daug pienelio turiu..
twins mummy
Isbandziau: NUK, Bella, Johnsons, Libero. Man geriausi Johnsons ir Libero.
Vijora
Isbandziau tik NUK- schmoll.gif
O TOMMEE TIPPEE thumbup.gif
juka01
Sveikutes, bandziau ir as Avent, Nuk ir Johnson's, bet atradau ir daugiau nebekeisiu, geriausi ideklai man - tai Chicco thumbup.gif . Ir sterilus, nes kiekviena ideklas ipakuotas atskirai. Super, esu labai patenkinta. thumbup.gif
pingvinukas lolo
Pirmoji vieta - Johnson, antroji - Chicco smile.gif
Aphanizomenone
pas mane pieno irgi upes. tai man superiausi yra vilnoniai (turiu is lanacare - kitu nebandziau, tai negaliu pasakyt). vienkartiniu neiperku, labai brangiai man gaunasi, daznai keist reikejo. buvau pasisiuvusi keturias poras pati, bet neatlaikydavo tvanu. namie tai gerai, bet kur iseit jau negaledavau. tai tik su vilnoniais jei kur ilgesniam laikui reik iseit.
Bellina
Na susigundžiau ir išbandžiau Chicco (prieš tai bandžiusi Bella, TT, Johnson), tai galiu pasakyt, kad man jie labai panašūs kaip ir TT, nelabai randu skirtumo ax.gif Taigi, pirmoje vietoje Chicco ir TT, tada tik Johnson ir Bella.
lika2006
Man geriausi buvo Johnson ax.gif
Bellina
QUOTE(lika2006 @ 2012 03 11, 23:13)
Man geriausi buvo Johnson  ax.gif
*

Man tai jie labai stori, užsidėjus plonesnę maikutę matydavos, o ir pienui upėmis plaukiant reikėdavo labai dažnai keisti, nes nesugerdavo viso kiekio ir likdavau šlapia ax.gif
gyvates_sypsena
Man buvo geriausi chicco ir libero,niekada neprabegdavo pienas,visi kiti perslapdavo kiaurai nuk ,johnson
Pinacolada++
QUOTE(Deganti @ 2009 11 17, 17:47)
as naudojau ivairius, man didelio skirtumo nebuvo, gerioausiai be ju, kai jau normalizavosi pienuko gamyba dziaugiausi, kad nebereik ju nesiot  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Marzzipi
Man taip pat geriausi chicco! thumbup.gif Prasciausi pasirode Avent ir neva ekologiski Nature Babycare - labai prastai sugerdavo, virsutinis ikloto sluoksnis prilipdavo prie spenelio. Zodziu, tiesiog tragiski doh.gif
angelface
Man patys geriausi Libero. kai juos pradėjau naudoti, baigėsi visi prabėgimai, nes nuo visų kitų amžinai šlapia vaikščiodavau. O dar ir kaina nedidelė smile.gif
inesad
man tai labiausiai patiko avent gaubtai tik kad su jais vasara i lauka neiseisi labai matosi reikia rubus prie ju taikyt o namie tai super net pamirsti kad juos turi ir plius pienas kaupiasi
slyva
Kai maitinau pirma, kiek buvau bandziusi tai labiausiai Jonsons patiko. Sikart prisipirkau ju per akcijas per laika, o va atradau Libero, kurie dar labiau patiko! Jonsons lyg ir nieko, bet jei niekuo nepatepu spenelio, tai prilimpa prie to iklotuko, apsivelia pukeliais... Nors upes jau nebeteka, vis dar panaudoju tuos iklotukus, bet turbut jau tuoj nebereikes visai.
Foxenas
Man irgi Lansinoh'ai yra vieninteliai kurie tinka ir patinka. Jokia kita rusis neatlaikydavo po nakties kai pradeda svirksti pienas fontanu, o su sitais dar nera buve, kad praslapciau. Priedo neapsivelia spenelis visokiu slamsteliu, kaip nuo kitu budavo. Dar man patinka, kad jie ploni, nesimato pro bliuskiuka.
ignek
O kur perkate Chicco ideklus Vilniuje? smile.gif
Bellina
QUOTE(ignek @ 2012 04 02, 10:13)
*

Tai kad ir maximoj jų yra ax.gif
Sunny Day
QUOTE(ignek @ 2012 04 02, 09:13)
*

Ir IKI 4u.gif
ignek
QUOTE(Sunny Day @ 2012 04 02, 20:59)
Ir IKI 4u.gif
*

Aciu 4u.gif o kokia kaina mazdaug? ax.gif
Sunny Day
QUOTE(ignek @ 2012 04 03, 08:37)
Aciu  4u.gif o kokia kaina mazdaug? ax.gif
*

50vnt apie 19Lt mirksiukas.gif
Aleila
Man patys geriausi Johnson, Libero nepatiko,prastokai sugeria piena ir neleidzia odai kvepuoti... verysad.gif
zaliaake.vaida
o man patys geriausi BABYDREAM super tiesiog, naudojau jonsons bet jie lipo ir velesi prie krutines o sitie tiesiog nuostabus ir beje labai pigus 30vnt tik 8lt(jei neapsirinku)
`delfine`
QUOTE(inesad @ 2012 03 24, 20:17)
man tai labiausiai patiko avent gaubtai tik kad su jais vasara i lauka neiseisi labai matosi reikia rubus prie ju taikyt o namie tai super net pamirsti kad juos turi ir plius pienas kaupiasi
*

o sakykit ar "neissitasko" pienas per juos namie bevaikstant, pasilenkiant ir siaip judant? man kazkuri mamyte sake kad reikia ramiai su tais gaubtais buti, kitaip issitasko ax.gif
bandau susirinkti reikalingas prekes iki gimdymo tai noriu pasiklausineti kurie tie surinkikliai geresni? ax.gif

del sugereju - gal galit patarti pradziai kuriuos tureti kad pagriauzti speneliai normaliai draugautu su jais?
eik supratau is esamu atsiliepimu tai Lansinoh, chicco ir Libero nesivelia ir nelimpa prie speneliu? g.gif
*jolantab*
Man labiausiai tiko Chicco, prasčiausi pasirodė Jonson.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.