nezinau ka apie mane pagalvos maitinancios , bet tik su pirmu tiek su antru vaiku vietoj pirktiniu idekliuku naudojau pacios pasidarytus merliukus- po maitinimo pasikeiti...........ir vel sausa.....gal kuriai patiks.....labai jau brangus tie ideklai.....bent jau man ne vienas is ju neitiko- erzindavo spenelius nors tu ka:(
Keista, kad niekas nenaudoja Lansinoh. Po to kai juos pabandziau i jokius Johnsonus ir ziureti nenorejau, nors kaina ju tai panasi.
QUOTE(ausmare @ 2011 10 19, 18:16) nezinau ka apie mane pagalvos maitinancios , bet tik su pirmu tiek su antru vaiku vietoj pirktiniu idekliuku naudojau pacios pasidarytus merliukus- po maitinimo pasikeiti...........ir vel sausa.....gal kuriai patiks.....labai jau brangus tie ideklai.....bent jau man ne vienas is ju neitiko- erzindavo spenelius nors tu ka:( O panaudotus merliukus išmesdavai ar skalbdavai? QUOTE(Foxenas @ 2011 10 19, 19:05) Keista, kad niekas nenaudoja Lansinoh. Po to kai juos pabandziau i jokius Johnsonus ir ziureti nenorejau, nors kaina ju tai panasi. O kur jų yra pirkti ir kiek kainuoja?
Ir pries 7 metus, ir dabar naudoju Johnsons ir esu labai patenkinta
Daug isbandziau, bet geriausi Chicco. Puikiai sugeria.
Man tinka iš Rasakilos BabyKicks..
naudoju libero vienkartinius iklotus esu bandzius ir kitus, bet situ kiekio kainos ir kokybes santykis mane tenkino
QUOTE(Bellina @ 2011 10 20, 09:01) O esate bandžiusi kitų? Man irgi TT geriausi, Jonsons nepatogūs ir kartais netgi prilimpa ant spenelių kaip kokia vata
Man patys geriausi TT arba chicco
Man tai patys geriausi Chicco - puikiai sugeria pienuka. Bandziau ir Nuk, ir Avent, ir Johnsons - neprilygsta Chicco'ui..
Naudojau AVENT, Johnsons, Babydream.
visi isvardinti nuo brangiausiu iki pigiausiu. pirmi du apylygiai kokybe, gal avent vistiek geriau, o babydream kazkaip nelabai - nedaug sugeria ir greit prabega pro sonus.
Tik Chicco. Visi kiti begdavo per sonus jau po vieno maitinimo.
Bandžiau avent, nuk ir johnsons. Geriausi man buvo johnsons.
bandziau avent, tai man
Gal galit pasidalint patirtim kas esate bandžiusios daugkartinius įdėkliukus,kaip jie? Ar pasiteisina?
bandžiau įvairius NUK, Johnson, Avent, man jie visi permirksta..daug pienelio turiu..
Isbandziau: NUK, Bella, Johnsons, Libero. Man geriausi Johnsons ir Libero.
Isbandziau tik NUK-
O TOMMEE TIPPEE
Sveikutes, bandziau ir as Avent, Nuk ir Johnson's, bet atradau ir daugiau nebekeisiu, geriausi ideklai man - tai Chicco
Pirmoji vieta - Johnson, antroji - Chicco
pas mane pieno irgi upes. tai man superiausi yra vilnoniai (turiu is lanacare - kitu nebandziau, tai negaliu pasakyt). vienkartiniu neiperku, labai brangiai man gaunasi, daznai keist reikejo. buvau pasisiuvusi keturias poras pati, bet neatlaikydavo tvanu. namie tai gerai, bet kur iseit jau negaledavau. tai tik su vilnoniais jei kur ilgesniam laikui reik iseit.
Na susigundžiau ir išbandžiau Chicco (prieš tai bandžiusi Bella, TT, Johnson), tai galiu pasakyt, kad man jie labai panašūs kaip ir TT, nelabai randu skirtumo
Man geriausi buvo Johnson
Man buvo geriausi chicco ir libero,niekada neprabegdavo pienas,visi kiti perslapdavo kiaurai nuk ,johnson
Man taip pat geriausi chicco!
Man patys geriausi Libero. kai juos pradėjau naudoti, baigėsi visi prabėgimai, nes nuo visų kitų amžinai šlapia vaikščiodavau. O dar ir kaina nedidelė
man tai labiausiai patiko avent gaubtai tik kad su jais vasara i lauka neiseisi labai matosi reikia rubus prie ju taikyt o namie tai super net pamirsti kad juos turi ir plius pienas kaupiasi
Kai maitinau pirma, kiek buvau bandziusi tai labiausiai Jonsons patiko. Sikart prisipirkau ju per akcijas per laika, o va atradau Libero, kurie dar labiau patiko! Jonsons lyg ir nieko, bet jei niekuo nepatepu spenelio, tai prilimpa prie to iklotuko, apsivelia pukeliais... Nors upes jau nebeteka, vis dar panaudoju tuos iklotukus, bet turbut jau tuoj nebereikes visai.
Man irgi Lansinoh'ai yra vieninteliai kurie tinka ir patinka. Jokia kita rusis neatlaikydavo po nakties kai pradeda svirksti pienas fontanu, o su sitais dar nera buve, kad praslapciau. Priedo neapsivelia spenelis visokiu slamsteliu, kaip nuo kitu budavo. Dar man patinka, kad jie ploni, nesimato pro bliuskiuka.
O kur perkate Chicco ideklus Vilniuje?
Man patys geriausi Johnson, Libero nepatiko,prastokai sugeria piena ir neleidzia odai kvepuoti...
o man patys geriausi BABYDREAM super tiesiog, naudojau jonsons bet jie lipo ir velesi prie krutines o sitie tiesiog nuostabus ir beje labai pigus 30vnt tik 8lt(jei neapsirinku)
QUOTE(inesad @ 2012 03 24, 20:17) man tai labiausiai patiko avent gaubtai tik kad su jais vasara i lauka neiseisi labai matosi reikia rubus prie ju taikyt o namie tai super net pamirsti kad juos turi ir plius pienas kaupiasi o sakykit ar "neissitasko" pienas per juos namie bevaikstant, pasilenkiant ir siaip judant? man kazkuri mamyte sake kad reikia ramiai su tais gaubtais buti, kitaip issitasko bandau susirinkti reikalingas prekes iki gimdymo tai noriu pasiklausineti kurie tie surinkikliai geresni? del sugereju - gal galit patarti pradziai kuriuos tureti kad pagriauzti speneliai normaliai draugautu su jais? eik supratau is esamu atsiliepimu tai Lansinoh, chicco ir Libero nesivelia ir nelimpa prie speneliu?
Man labiausiai tiko Chicco, prasčiausi pasirodė Jonson.
|