Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įklotai - įdėklai į liemenėlę
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Šeima
as irgi dar ieskojimuose to geriausio/pigiausio varianto. Su viduriniaja naudojau johnsom ir nuk, bet dabar johnson nebepatinka, nes jeigu ilgiau pabuna, tai pasitrina tas virsutinis sluoksnis, ir speneliai apsivelia kazkokiais pukeliais, o jei vaikuti reik maitint kazkur kur nera galimybes apsipraust, tai ir ner kur detis...
edna
Geriausi ir pigiausi man tik daugkartiniai. Labai patogu. Isskalbi kai plauni rankas, isdziusta greitai. 6 vnt Avent. As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima. O del daugkartiniu iklotu, tikrai nesigailesit
tigra_111
QUOTE(aissttee @ 2010 02 02, 02:07)
Man irgi labai patiko Johnson ikloteliai, gerai sugerdavo thumbup.gif dar kazkokius keliskart pirkau, bet nebepamenu kokios firmos, bet ir tie buvo nieko smile.gif
*

Johnson naudoju drinks_cheers.gif Man patinka, tad kitu ir nebandau tongue.gif lotuliukas.gif
dreziuke
Man geriausi Avent, o Nuk pats didziausias s... Jie gal tinka, jei nedaug pienelio isbega, teko man su jais is miesto grizti visai permirkusiai doh.gif Johnson nebandziau, nes bijau susimauti kaip su Nuk. tongue.gif

Pritariu, kad labai brangu, bet be ju as niekaip neapsieiciau.
slyva
QUOTE(Nanata @ 2010 03 15, 14:15)
Na, turbūt būsiu nelabai populiari, aš nusiperku pigiausių Bella įklotų (20 vnt apie 2,50 Lt), kerpu juos pusiau ir klijuoju į liemenėlę. Anksčiau pratekėdavo, bet išmokau įsikloti, o kadangi labai pigu, tai galima dažniau keistis.  thumbup.gif  Čia toks mano antikrizinis planas. Jei reikia "į žmones" išeiti, dedu "Nukus". Bet šiaip man šie įklotai atrodo absurdiškai brangūs.  blink.gif
*

del kainos tai drinks_cheers.gif ir ne visada kas bragu yra gerai. isbandziau ir LOVI iklotukus, 40vnt -19lt, nu galvoju, jau turbut labai neblogi turetu buti biggrin.gif O jie tik kiek didesni nei NUK, bet viskas slampa lygiai taip pat kaip su NUK doh.gif Matyt ten tokia kaina uz ipakavima, nes kiekvienas i maiseli idetas ir dezute grazi doh.gif
chicco kol kas nebandziau, vis kokiais kitokiais susigundau doh.gif
matrioska80
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 11 18, 08:56)
O aš naudoju Johnsons  thumbup.gif Puikiai sugeria ir švenlnūs.
*

ir aš taip pat drinks_cheers.gif
nirce
Man labiausiai tiko Chicco thumbup.gif jie vieninteliai kurie tikrai gerai sugeria,isbandziau daug rusiu,Nuko teko keisti po poros valandu,buvau visa slapia doh.gif
slyva
sia savaite maximoj Johnson's 25proc. nuolaida, tai uzsipirkit kam sitie tinka biggrin.gif
Gute7
Esu isbandziusi praktiskai visus musu rinkoje esancius. Mano verdiktas: geriausi yra Chicco ir Tomme Tippee, prfasciausi Bella (jie man tiesiog prilimpa prie spenelio) ir Canpol (atsiranda nemalonus kvapas, greitai permirksta).
vabalyte
as naudoju Fixies, ju kaina beveik 10,5lt, 30vnt, bet man jie labai patinka. smile.gif uzsisakineju vaistineje internetu ir dar tasku gaunu. smile.gif labai geri, yra lipdukas, tai prisiklijuoja ir "nepabega".
srauni_upe
Man geriausi jonsons baby smile.gif choco irgi geri, bet jonsons švelnesni smile.gif

O NUK totalus.... rudis.

*panele roze*
prisiskaiciau apie nuk...tai as pasakysiu tik savo nuomone.. ax.gif mirksiukas.gif
as nuo gimdymo pradzios naudojau juos ir kazkaip nieko negaliu pasakyti apie juos...ta prasme nieko blogo...pieno daug o prabegt pro sali niekada to nebuvo...zinoma nebent nemaitinciau visa nakti ar diena doh.gif bet siaip reguliariai valgo ir tikrai esu patenkinta siuo gaminiu,nenukentejo nei speneliai nuo ju nei maziukas ax.gif

zinoma nebandziau kitu todel savo nuomone pasilieku prie NUK,buciau bandziusi buciau gal kitos nuomones bet kolkas...man patinka jie thumbup.gif
kristal
QUOTE(Gute7 @ 2010 03 25, 23:29)
Esu isbandziusi praktiskai visus musu rinkoje esancius. Mano verdiktas: geriausi yra Chicco ir Tomme Tippee, prfasciausi Bella (jie man tiesiog prilimpa prie spenelio) ir Canpol (atsiranda nemalonus kvapas, greitai permirksta).
*

Pritariu 100% drinks_cheers.gif Sie patys geriausi! Ir dydis tinkamas, ir storis, ir sugeriamumas.
O Jhonsons Baby man nepatiko, atidave pora dezeliu drauge, bet naudojau tik nakti, kai reikia pakeisti po kelis kart, nes jie stori labai (negraziai po rubais atrodo), krutis apsivelia pukeliais kazkokiais.
murce
QUOTE(srauni_upe @ 2010 03 30, 20:20)
Man geriausi jonsons baby smile.gif
O NUK totalus.... rudis.
*

drinks_cheers.gif
Man irgi Jonsons patys pačiausi, visus metus juos tenaudojau, nors išbandžiau ir Avent, Nuk- tai tie visai doh.gif O man nė karto neapsivėlė niekas nuo Jonsons, jei reiktų- vėl juos ir tenaudočiau thumbup.gif
Karėja
nekeičiau po kiekvieno maitinimo, nors reikėtų keist
sandrijja1980
pirkdavau ir nuk ir jonsons ir man visai jie buvo geri ir vieni ir antri.
murce
QUOTE(Karėja @ 2010 04 07, 15:53)
nekeičiau po kiekvieno maitinimo, nors reikėtų keist
*

Aš irgi nekeičiau po kiekvieno...nors pirmus mėnesius tai reikdavo labai dažnai keisti, tikrai beveik po kiekvieno maitinimo... g.gif
Svaja83
kolkas mums 29 dieneles, kol pienelio yra tai keiciu kiekviena karta idekliukus o kai buvo pieno antpludis kartais net tekdavo ir dazniau keisti, nes permirkdavo (ligonineje naudojau NUK iklotelius-man jie nepatiko, greitai permirksta ir praleidzia), poto pabandziau Jonson baby (jie labai patiko), poto bella (prasti, nepatiko) smile.gif dar kai pasiskaiciau yra ka bandyti ax.gif
Linyte737
....laukiu kada jau susinormalizuos pieno gamyba ir ju isvis nereikes.. blush2.gif
mazutei jau 3men, bet vis dar is vienos maitinu, is kitos bega siek tiek.. bet jau ne upeliai ... ax.gif
Emanuel
naudoju tik johnsons, kitu nebandziau... 4u.gif
ryzike

as irgi naudoju johnsons, man jie geriausiai sugeria, nes is pradziu pienas bego ir po duso thumbup.gif
Henrietta
Man tai irgi Johnsons baby geriausi thumbup.gif , bandziau dar Avent bet doh.gif nepatiko
goshke
Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius ax.gif ), ir labai nesmagūs ant krūties pasidaro, prilimpa, lieka pūkelių, o chicco visai kitokie.
joljo
QUOTE(Henrietta @ 2010 04 28, 08:15)
Man tai irgi Johnsons baby geriausi  thumbup.gif , bandziau dar Avent bet  doh.gif nepatiko
*

Baby Ono thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai plonyciai, su lipduku,
be klijuotes viduje,,,,

thumbup.gif

iklotukai be klijuotes
Pingvinukas
QUOTE(joljo @ 2010 05 05, 12:45)

O jų tik internetu galima įsigyti?
xingx
Naudojau NUK'o labiausiai patiko thumbup.gif
Voriuke
QUOTE(goshke @ 2010 04 29, 18:06)
Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius  ax.gif  ), ir labai nesmagūs ant krūties pasidaro, prilimpa, lieka pūkelių, o chicco visai kitokie.
*

visiskai pritariu drinks_cheers.gif bandziau ir Nuk, ir jonsons baby. Chicco man ne tik geriausi, bet ir taupiausiai naudojasi. Nes pvz jonsons baby net ir tuputi nulasejus pienui jau norisi pakeisti, nes jauciasi dregme.
joljo
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 05, 12:37)
O jų tik internetu galima įsigyti?
*

tai kad ne,
Vilniuje Karolyje tai tikrai yra 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(joljo @ 2010 05 12, 14:31)
tai kad ne,
Vilniuje Karolyje tai tikrai yra  4u.gif
*

Ačiū 4u.gif
Murziuke30
Bandžiau nemažai, bet labiausiai patiko Avent. O jeigu kur eidavau ilgesniam laikui perkirpdavau per pusę Always paketą ir užklijuodavau ant liemenėlės, sparneliai gerai prilimpa, o ir sausa visą laiką grįždavau.
Norvide

QUOTE(edna @ 2010 03 17, 11:29)
As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima.
*

Aš nusipirkau AVENT pieno surinkėjus, BET ... Nemoku naudotis. Gal galėtumėt papasakoti kaip jie prie krūtinės tvirtinasi? Gal reikia atitinkamo išmatavimo krūtinės?
Auksuole
Čia matyt priklauso kiek to pienelio teka, nes išbandžiau praktiškai visus siūlomus rolleyes.gif
Johnson ir Nuk patys prasčiausi, Avent ir Chicco galima kentėti, geriausi man Tommee Tippee ploni, dideli labai gerai sugeria thumbup.gif
-Alice-
dar tik 3 savaitė kaip maitinu. Naudoju Avent daugkartinius įdėkliukus. Na nežinau... nelabai man jie, nes tik įsidedi, praeina pora valandų, ir prabėga man jie verysad.gif
Reikės pabandyti kitokius cool.gif
missg
Man geriausi NUK'o Ultra thin. Puikiai sugeria ir sulaiko viduje, patys lieka sausuteliai... Paprasti NUK, kaip ir visi kiti, nelabai man, nes lieka slapi:/
Eureka
Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.
bim-bam
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna 4u.gif pirmom savaitem bandziau visokius vienkartinius bet visiskai nepatiko man jie.
birucaite
QUOTE(Eureka @ 2010 06 08, 17:19)
Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.
*

man irgi chicco patys geriausi thumbup.gif
Pingvinukas
Chicco talpiausi įklotukai thumbup.gif O man dabar patinka Tommie Tippie 4u.gif
sarafea
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 09, 23:01)
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna  4u.gif  pirmom savaitem bandziau visokius vienkartinius bet visiskai nepatiko man jie.
*

pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej g.gif reikes pasiziuret.
jurate55
Chicco labai geri, bet, kai jie baigiasi jonsons perku.
dita09
QUOTE(jurate55 @ 2010 08 09, 08:50)
Chicco labai geri, bet, kai jie baigiasi jonsons perku.
*

As tai Avent arba Medela
dimile
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat? g.gif ax.gif
alici
man Jonson geriausi, bandziau avent ir dar kazkokius, tai labai forma negrazi, susigarangzciuoja per liemenele.
Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2010 08 09, 22:18)
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat?  g.gif  ax.gif
*

as viena pora sunaudoju, kartais dvi
dimile
aisku, aciu smile.gif maniau, kad ju daugiau reikes smile.gif tai galvoju pradziai vienkartinius pirkt smile.gif
vixiuke
QUOTE(dimile @ 2010 08 10, 13:46)
aisku, aciu  smile.gif  maniau, kad ju daugiau reikes  smile.gif tai galvoju pradziai vienkartinius pirkt  smile.gif
*

čia labai individualu, priklauso kiek pienuko išteka... jei jis teka nuolatos, tai nebūsi su tais pačiais visą dieną, tas pats, kas su vienu įklotu visą dieną prabūti, higienos 0. na čia mano nuomonė 4u.gif
Ksesanko
QUOTE(sarafea @ 2010 08 04, 17:30)
pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej g.gif reikes pasiziuret.
*

Medvilniniai ne labai gerai sugeria. As turiu, bet suslampa labai greitai. Dar papildomai reikia vienartinius deti. Isbandziau visus, kuriuos radau vaistineje: Canpol, Maria, Avent, Johnson, Nuk. Geriausi man Avent. Johnson labai gerai sugeria, uztenka vienos poros per diena, bet nemalonus jausman nuo ju. Atrodo, kad kazkokia nenaturali medziaga, nekvepuojanti. Nebandziau tik Chicco. Visi labai giria, tai gal nusipirksiu, jei nepatiks daugkartiniai Avent (siandien is Anglijos turi parvezti). Maria visai nieko, o stai Canpol ir Nuk schmoll.gif susivelia ir greitai suslampa. Zinau, kad turetu normalizuotis pieno gamyba, bet kol kas dar to malonumo nesulaukiau sad.gif bega pienukas. Tik vaikelis prisiliecia lupomis prie spenelio, tai is viso fontanas buna smile.gif Manyciau visai geri butu is vilnos su silku. Vilna nesuslampa ir sildo tuo paciu smile.gif
Unregistered
Aš naudoju antibakterinius Chicco įklotukus. Rekomendavo bent trys maitinusios mamytės mirksiukas.gif .
vixiuke
išbandžiau jau vienos mamytės auksarankės siūtus vilnonius įdėkliukus į liemenėlę thumbup.gif visiškai nepraleidžia, kai tuo tarpu per medvilninius jau po pirmo maitinimo teka (turiu ir tokius)... ligoninėj naudojau vienkartinius johnson, geri, bet brangiai išeina, nes labai bėga pienukas, tenka dažnai keisti, o su tais vilnoniais išbuvau visą dieną (jie dviejų sluoksnių, tai viskas susigeria pirmame, antras net nesušlampa).
redxshi
tie daugkartiniai visai neblogai atrodo, bet bandyti neteko. Apsiėjau su vienkartiniais Johnson, puikiai tiko ir patiko, dar bandžiau NUK, bet jie tai man nieko gero schmoll.gif nemalonūs tokie... Bet panaudoji, išmeti ir ramu 4u.gif
Sigismunda
Kai pienas labai bega, nakti ypac, nudoju Baby Ono firmos, labai daug sugeria, taciau dienos metu labai prakaituoja krutis, ne kvapas nemalonus atsiranda. O dienos metu naudoju bile ka, nes keiciu daznai, maitinu jau 5-tas menuo, bet pienas fontanais eina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.