as irgi dar ieskojimuose to geriausio/pigiausio varianto. Su viduriniaja naudojau johnsom ir nuk, bet dabar johnson nebepatinka, nes jeigu ilgiau pabuna, tai pasitrina tas virsutinis sluoksnis, ir speneliai apsivelia kazkokiais pukeliais, o jei vaikuti reik maitint kazkur kur nera galimybes apsipraust, tai ir ner kur detis...
Geriausi ir pigiausi man tik daugkartiniai. Labai patogu. Isskalbi kai plauni rankas, isdziusta greitai. 6 vnt Avent. As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima. O del daugkartiniu iklotu, tikrai nesigailesit
Man geriausi Avent, o Nuk pats didziausias s... Jie gal tinka, jei nedaug pienelio isbega, teko man su jais is miesto grizti visai permirkusiai
Pritariu, kad labai brangu, bet be ju as niekaip neapsieiciau. QUOTE(Nanata @ 2010 03 15, 14:15) Na, turbūt būsiu nelabai populiari, aš nusiperku pigiausių Bella įklotų (20 vnt apie 2,50 Lt), kerpu juos pusiau ir klijuoju į liemenėlę. Anksčiau pratekėdavo, bet išmokau įsikloti, o kadangi labai pigu, tai galima dažniau keistis. del kainos tai chicco kol kas nebandziau, vis kokiais kitokiais susigundau
Man labiausiai tiko Chicco
sia savaite maximoj Johnson's 25proc. nuolaida, tai uzsipirkit kam sitie tinka
Esu isbandziusi praktiskai visus musu rinkoje esancius. Mano verdiktas: geriausi yra Chicco ir Tomme Tippee, prfasciausi Bella (jie man tiesiog prilimpa prie spenelio) ir Canpol (atsiranda nemalonus kvapas, greitai permirksta).
as naudoju Fixies, ju kaina beveik 10,5lt, 30vnt, bet man jie labai patinka.
Man geriausi jonsons baby
O NUK totalus.... rudis.
prisiskaiciau apie nuk...tai as pasakysiu tik savo nuomone..
as nuo gimdymo pradzios naudojau juos ir kazkaip nieko negaliu pasakyti apie juos...ta prasme nieko blogo...pieno daug o prabegt pro sali niekada to nebuvo...zinoma nebent nemaitinciau visa nakti ar diena zinoma nebandziau kitu todel savo nuomone pasilieku prie NUK,buciau bandziusi buciau gal kitos nuomones bet kolkas...man patinka jie QUOTE(Gute7 @ 2010 03 25, 23:29) Esu isbandziusi praktiskai visus musu rinkoje esancius. Mano verdiktas: geriausi yra Chicco ir Tomme Tippee, prfasciausi Bella (jie man tiesiog prilimpa prie spenelio) ir Canpol (atsiranda nemalonus kvapas, greitai permirksta). Pritariu 100% O Jhonsons Baby man nepatiko, atidave pora dezeliu drauge, bet naudojau tik nakti, kai reikia pakeisti po kelis kart, nes jie stori labai (negraziai po rubais atrodo), krutis apsivelia pukeliais kazkokiais.
nekeičiau po kiekvieno maitinimo, nors reikėtų keist
pirkdavau ir nuk ir jonsons ir man visai jie buvo geri ir vieni ir antri.
kolkas mums 29 dieneles, kol pienelio yra tai keiciu kiekviena karta idekliukus o kai buvo pieno antpludis kartais net tekdavo ir dazniau keisti, nes permirkdavo (ligonineje naudojau NUK iklotelius-man jie nepatiko, greitai permirksta ir praleidzia), poto pabandziau Jonson baby (jie labai patiko), poto bella (prasti, nepatiko)
....laukiu kada jau susinormalizuos pieno gamyba ir ju isvis nereikes..
mazutei jau 3men, bet vis dar is vienos maitinu, is kitos bega siek tiek.. bet jau ne upeliai ...
naudoju tik johnsons, kitu nebandziau...
as irgi naudoju johnsons, man jie geriausiai sugeria, nes is pradziu pienas bego ir po duso
Man tai irgi Johnsons baby geriausi
Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius
QUOTE(Henrietta @ 2010 04 28, 08:15) Baby Ono labai plonyciai, su lipduku, be klijuotes viduje,,,, iklotukai be klijuotes
Naudojau NUK'o labiausiai patiko
QUOTE(goshke @ 2010 04 29, 18:06) Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius visiskai pritariu
Bandžiau nemažai, bet labiausiai patiko Avent. O jeigu kur eidavau ilgesniam laikui perkirpdavau per pusę Always paketą ir užklijuodavau ant liemenėlės, sparneliai gerai prilimpa, o ir sausa visą laiką grįždavau.
QUOTE(edna @ 2010 03 17, 11:29) As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima. Aš nusipirkau AVENT pieno surinkėjus, BET ... Nemoku naudotis. Gal galėtumėt papasakoti kaip jie prie krūtinės tvirtinasi? Gal reikia atitinkamo išmatavimo krūtinės?
Čia matyt priklauso kiek to pienelio teka, nes išbandžiau praktiškai visus siūlomus
Johnson ir Nuk patys prasčiausi, Avent ir Chicco galima kentėti, geriausi man Tommee Tippee ploni, dideli labai gerai sugeria
dar tik 3 savaitė kaip maitinu. Naudoju Avent daugkartinius įdėkliukus. Na nežinau... nelabai man jie, nes tik įsidedi, praeina pora valandų, ir prabėga man jie
Reikės pabandyti kitokius
Man geriausi NUK'o Ultra thin. Puikiai sugeria ir sulaiko viduje, patys lieka sausuteliai... Paprasti NUK, kaip ir visi kiti, nelabai man, nes lieka slapi:/
Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna
Chicco talpiausi įklotukai
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 09, 23:01) as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej
Chicco labai geri, bet, kai jie baigiasi jonsons perku.
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat?
aisku, aciu
QUOTE(dimile @ 2010 08 10, 13:46) čia labai individualu, priklauso kiek pienuko išteka... jei jis teka nuolatos, tai nebūsi su tais pačiais visą dieną, tas pats, kas su vienu įklotu visą dieną prabūti, higienos 0. na čia mano nuomonė QUOTE(sarafea @ 2010 08 04, 17:30) pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej Medvilniniai ne labai gerai sugeria. As turiu, bet suslampa labai greitai. Dar papildomai reikia vienartinius deti. Isbandziau visus, kuriuos radau vaistineje: Canpol, Maria, Avent, Johnson, Nuk. Geriausi man Avent. Johnson labai gerai sugeria, uztenka vienos poros per diena, bet nemalonus jausman nuo ju. Atrodo, kad kazkokia nenaturali medziaga, nekvepuojanti. Nebandziau tik Chicco. Visi labai giria, tai gal nusipirksiu, jei nepatiks daugkartiniai Avent (siandien is Anglijos turi parvezti). Maria visai nieko, o stai Canpol ir Nuk
Aš naudoju antibakterinius Chicco įklotukus. Rekomendavo bent trys maitinusios mamytės
išbandžiau jau vienos mamytės auksarankės siūtus vilnonius įdėkliukus į liemenėlę
tie daugkartiniai visai neblogai atrodo, bet bandyti neteko. Apsiėjau su vienkartiniais Johnson, puikiai tiko ir patiko, dar bandžiau NUK, bet jie tai man nieko gero
Kai pienas labai bega, nakti ypac, nudoju Baby Ono firmos, labai daug sugeria, taciau dienos metu labai prakaituoja krutis, ne kvapas nemalonus atsiranda. O dienos metu naudoju bile ka, nes keiciu daznai, maitinu jau 5-tas menuo, bet pienas fontanais eina.
|