Ką tik skelbimų skyrelyje aptikau labai įdomų daikčiuką - šviežio maisto maitintuvą.

Labai prašau, pasidalinkite informacija ar tai tikrai reikalingas daiktas auginant vaikutį, ar galima juo naudotis jei vaikutis jau turi dantukų?
Vos ne kiekvieną dieną galima pamatyti kažką naujo, neįprasto, įdomaus, palengvinančio vaikučio auginimą. Taigi, Mamytės, "apšvieskit" kitas mamytes apie naujausius vaikiškos "technikos" išradimus.
Ką tik skelbimų skyrelyje aptikau labai įdomų daikčiuką - šviežio maisto maitintuvą. ![]() Labai prašau, pasidalinkite informacija ar tai tikrai reikalingas daiktas auginant vaikutį, ar galima juo naudotis jei vaikutis jau turi dantukų?
Na jo dydis shiek tiek didesnis uzh soskes.
Ikelsiu fotke, (sorry,kad tokia didele) kad matytusi,koks realiai jo dydis. ![]() Ji ishplauti nera sunku,tik nuo vaisiu truputi pakeichia spalva tas sietelis. Rasho,kad galima duoti viska,kas tinka jusu kudikio amzhiui.Vishta,kalakutiena,vaisius,darzhoves. Ash mesos neduodavau,bet ant greituju iduoti koki persika,ar vynuogiu yra gerai,tada ramybe bent 15min Klauskit,jei dar kas idomu
Dar geras dalykas yra tas mano minetas silikoninis dantu shepetelis. Fotkej sunkiai matosi,
Dar esu machius shita daikta
Nu ir prigalvoja visokiu idomybiu...
Na o apie tuos fresh food feaders valyma, tai raso,kad juos isplauti po beganciu vandeniu, o likucius isvalyti su kokiu nors sepeteliu
Maitintuvą perkame, jei neklystu, iš eBay aukcijono (skyrelis "Internetinės parduotuvės". Tuo užsiima Boruzhe arba dar viena mama, jei domina parašysiu į až
Mes jau išbandėme maitintuvą
QUOTE(mutiliukas @ 2005 11 30, 12:31) O banano ar obuolio gabaliuka galima deti ar dar reikia pasmulkinti dedant i ta sieteli? As irgi susiundziau siuo daikciuku Aš gabalą banano, arba kelis gabaliukus obuolio ikišu, kad pilnas būtų ir duodu, sakiau šiaip dar kokią daržovę virtą pabandysiu taip duoti. Galvojau, kad taškysis tas maistas visur, bet sietukas yra pakankamai tankus. Maniškis visai nepripažysta jokių buteliukų, žindukų, galvojau neims ir šito. Man jis tikrai
Čia nevisai naujiena, bet kaip suprantu pakankamai sunku rasti Lietuvoj kur įsigyti
![]() ![]()
Laba, mamukai
Jūs čia mažuliam visai visokių gerų dalykų radot, o aš siūlau tokį dalyką didesniam vaikui. Tiesa ar yra pirkt LT, nežinau. Mum vyras iš Švedijos parvežė. Labai liuks dalykas. Bent jau aš galvoju, kad vaikui jis žymiai patogesnis. Galima vežt du vaikus iki 36 kg. Yra diržai vaikam prisegti, dar galima uždaryti "duris", iš visų pusių langai, išskyrus nugaroj, priekinis iš tokio tinklelio, kuris jei lietus lyja užsidengia plastmase. Bent jau mūsų vaikis labai mėgsta juo važinėtis. Vaikiui dabar 1,5 m. O kainuoja jis beveik 500 lt, nu kaina, tai jau tokia ![]() Va internete dar ir tobulesnių radau čia
Man tas maitintuvas visai nereikalingas atrodo. Mano vaikui jau metukai apsejome bo jokio maitintuvo. Jei buciau ji turejus, gal ir buciau maitinusi nu bet pirkti tikrai pati nesugalvociau tokio daikto.
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 06 08, 21:19) o kaip jus plaunat??? men sunkokai atsiplauna gal ne i sita tema rasau, bet, kaip suprantu daug kas naudoja, tai gal patarsit..... Tam reikalui turėjau seną dantų šepetuką. Juo lengviau išsiplaudavo maisto likučiai iš tinkliuko. Be to, mūsų maitintuvas buvo su keičiamais tinkliukais, tai vieną jų buvau paskyrusi specialiai bananui. Kaip pastebėjau, juo sunkiausia atsiratyti QUOTE(AuDi-77 @ 2006 09 15, 01:01) Tam reikalui turėjau seną dantų šepetuką. Juo lengviau išsiplaudavo maisto likučiai iš tinkliuko. Be to, mūsų maitintuvas buvo su keičiamais tinkliukais, tai vieną jų buvau paskyrusi specialiai bananui. Kaip pastebėjau, juo sunkiausia atsiratyti taip, bananas apsivelia... sis daiktas vertas truputi ir pasibovyti QUOTE(eglevilk @ 2006 09 21, 14:10) O ka tik sugalvojat - obuoli, kriause, banana, as kyvi idedu, nes mano mazius labai kyvius megsta. O kai dar visai mazuliukas, kai dantukai dygsta, tai koki dziuvesi galima idet, ir dantenas pasimasazuoja, ir skanu (cia drauge dedavo, tai sake labai liuks), na ir siaip prigalvot galima. Virtos darzoves tinka - morkytes, bulves, mesyte, tegul ciulpia per ta sieteli, juk neatkas. QUOTE(auxyte @ 2006 09 23, 00:13) O ka tik sugalvojat - obuoli, kriause, banana, as kyvi idedu, nes mano mazius labai kyvius megsta. O kai dar visai mazuliukas, kai dantukai dygsta, tai koki dziuvesi galima idet, ir dantenas pasimasazuoja, ir skanu (cia drauge dedavo, tai sake labai liuks), na ir siaip prigalvot galima. Virtos darzoves tinka - morkytes, bulves, mesyte, tegul ciulpia per ta sieteli, juk neatkas. Kaip tik norejau klausti ar verta pirkti maitintuva jei jau prededa dantukai dygti.O iki kokio mazdaug amziaus tas maitintuvas naudojamas?
Vat dar viena naujovė - ortodontinis čiulptukas Gaila kad puslapis norvegiškas, bet suprast esmę galima paspaudus užrašą smokken
na tas ciulptukas tai tikrai neblogas turetu but, nes nedeformuoja sukandimo, be to liezuvis su juo guli naturalioj padety, o ne po ciulptuku...
nupirkom mes ta ciulptuka, bet kad spjauna ji mazius, dzin jam naujas isradimas ar ne
QUOTE(Miglota @ 2006 10 25, 18:58) Viena kolegė-mamytė irgi pasakojo kad jos metukų dukrytė labai susidomėjusi tą čiulptuką ima, bet tik įsideda į burną ir nežino ką su juo daryt QUOTE(Nektariuke @ 2006 09 04, 00:57) Man tas maitintuvas visai nereikalingas atrodo. Mano vaikui jau metukai apsejome bo jokio maitintuvo. Jei buciau ji turejus, gal ir buciau maitinusi nu bet pirkti tikrai pati nesugalvociau tokio daikto. mums viena mamyte perleido naudota maitintuva, labai apsidziaugiau, bet paskui vargelio turejau, na jei su juo vaikas valgydavo kedutes tai visus dirzus ir minkstaja dali istepiodavo,k o karta padaviau maitituva su bananu kai jis buno vaikstynej...
Nera brangu, ale pas mus tikriausiai negausi.
siu keduciu maciau Jonelio kiemelyje
Aš manau,kad šie čiulptukai gerai,kol vaikas dantukų neturi. O,kai išdygsta pirmi dantys,tai nėra gerai,kai vaikas pastoviai čiulpia kažkokį maistą. Juk nuo maisto likučių vaikui pradės darytis kariesas ir dantukai suges.
QUOTE(lile @ 2007 02 14, 10:06) kaune yra rimi parduotuvese.maciau ,kad uzrasyta ortodontinis, bet ar jis lygiai toks pats kaip toje nuotraukoje-negaliu pasakyti Papildyta: [quote=amileta,2007 03 16, 10:51] kaune yra rimi parduotuvese.maciau ,kad uzrasyta ortodontinis, bet ar jis lygiai toks pats kaip toje nuotraukoje-negaliu pasakyti. kaina apie 10 lt 1vnt. QUOTE(boruzhe @ 2006 09 23, 18:33) Maitintuvus naudoja vaikučiai ir su dantukais
nu dar nebent ilgai dantu nera tai gal tada ir reikalingas ilgiau buna, bet jau koki obuoli ar banana tai maniske su 2 dantim skaptuodavo
Čia dar viena naujovė, bent jau Lietuvoje dar nemačiau tokio, o Anglijoje labai populiaru, kai yra vienas mažiukas vaikas, o kitas jau didesnis, kurio į vežimai jau nekiši
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-OBaby-Kiddie-Bug...1QQcmdZViewItem Ir yra kur vaikas gali ir atsisėsti: http://cgi.ebay.co.uk/New-SEAT-2-GO-Hitchh...1QQcmdZViewItem Šiaip tai labai patogu, kai daug vaikščioti reikia, ypač per atostogas, tada ir didesnysis nepavargsta. Mes tokį nusipirkome, tai labai patenkinti. Lietuvoje nemačiau, bet per Ebay galima gauti už kokius 150 - 200 Lt. Žodžiu šaunus dalykėlis. Kur tik stovimi, tai gali ir užsilenkti prie vežimo, kai jo nereikia. QUOTE(amileta @ 2007 03 16, 10:52) kaune yra rimi parduotuvese.maciau ,kad uzrasyta ortodontinis, bet ar jis lygiai toks pats kaip toje nuotraukoje-negaliu pasakyti na, as tai Lietuvoje tokiu nesu maciusi. ir vargu ar yra. o kad ortodontinis - dabar ant visu ciulptuku rasho, nes jei nerashytu, tai daug kas ieskotu su tuo uzrasu QUOTE(LauraP @ 2006 10 19, 11:15) Vat dar viena naujovė - ortodontinis čiulptukas Gaila kad puslapis norvegiškas, bet suprast esmę galima paspaudus užrašą smokken matau virsuje kalba pasirinkti galima..lt nera, bet angliskai trbt paprasciau butu negu norvegiskai :-)
man tas matintuvas patiko
Maitintuvą buvome gavę dovanų
Iki metuku savo suneli nesiojau nesiokleje, po to nusipirkome stai toki dirza
[[QUOTE]quote=Ize,2007 04 25, 20:46]
Čia dar viena naujovė, bent jau Lietuvoje dar nemačiau tokio, o Anglijoje labai populiaru, kai yra vienas mažiukas vaikas, o kitas jau didesnis, kurio į vežimai jau nekiši [url=http://cgi.ebay.co.uk/NEW-OBaby-Kiddie-Buggy-Ride-On-Board-[/QUOTE] [/quote] neatsidaro
Turbut apie sita Elada:) rase
http://www.preciouslittleone.com/acatalog/LTS2GHH.html Manau geras daiktas vyresniam vaikiukui QUOTE(Kačia @ 2008 04 17, 15:54) Turbut apie sita Elada:) rase http://www.preciouslittleone.com/acatalog/LTS2GHH.html Manau geras daiktas vyresniam vaikiukui O sitas super daiktas tinka prie bet kokio vezimelio?
Sveikutės,
O gal kas turit ir naudojat infraraudonųjų spindulių termometrą, matuoti temperatūrai net neprisiliečiant? - pravedi palei kaktytę ir per sekundę parodo tempą QUOTE(Kačia @ 2008 04 17, 15:54) Turbut apie sita Elada:) rase http://www.preciouslittleone.com/acatalog/LTS2GHH.html Manau geras daiktas vyresniam vaikiukui koks liuks daikciukas
Tik man idomu pasidare, ar patogu stumti toki vezimeli su ta "priekaba"
Gal ne toje temoje rašau, jei ką, nukreipkit, bet įdomu - gal kas turit FP šokinėjimo zebrą? Ar verta pirkti?
QUOTE(Rita@ @ 2008 04 23, 15:34) Sveikutės, O gal kas turit ir naudojat infraraudonųjų spindulių termometrą, matuoti temperatūrai net neprisiliečiant? - pravedi palei kaktytę ir per sekundę parodo tempą man, tai nepatikimas tas termometras. Nusipirkau, galvojau bus paprasta pamatuot temperatura, bet tie jo parodymai labai jau priklauso nuo vietos, kur pridedi, nuo to ar sujuda vaikas ir pan. Bandziau sau matuot, tai irgi skyresi parodymai kaktos ir ausies ir palyginus su gyvsydabriniu. QUOTE(Rita@ @ 2008 04 23, 15:34) Sveikutės, O gal kas turit ir naudojat infraraudonųjų spindulių termometrą, matuoti temperatūrai net neprisiliečiant? - pravedi palei kaktytę ir per sekundę parodo tempą mes irgi apie toki galvojam QUOTE(Rasicka* @ 2008 10 01, 11:02) mes irgi apie toki galvojam Labukas, isigijom mes toki termometra ir stovi nenaudojamas. Pas mus temperatura matuojama ausyje. Reikia labai tiksliai nutaikyti infraraudona spinduli, kad parodytu tikslia temperatura. Tu niekada neesi tikras, kad pamatavai gerai. Buna infraraudonu spinduliu matuojama temperatura kaktoje. Bet mano mazyles galvyte visiskai nekaista, todel su tokiu termometru nepamatuosi. Netgi turejom atveji ligonineje, kai matavo pora kartu su skirtingais termometrais temperatura, nes negalejo personalas patiketi kad 40 laipsniu, o galvyte salta. Mes tai nuo gimimo naudojam elektronini termometra (pamatuoja per 10 sek.) i subinike matuoti. Parodo labai tiksliai (pati pradzioje matuodavau dvigubai-dar su gyvsidabriniu). Mazule priprato ir dabar yra dvieju metu, bet temperaturos matavimas mums nesukelia streso. ![]() Va koks įdomus daiktas |