Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškos "technikos" naujovės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jasper
Juokai juokais... bet kadangi pas mane tik dušo kabina, manau, man laaabai toks daiktas tiktų ax.gif
Saulyte DD
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 01 03, 15:23)
user posted image

Va koks įdomus daiktas  bigsmile.gif Įdomu, ar LT tokių jau yra?
*

Jei neklystu "vaikų mieste" ar Kotrynoje tikrai mačiau ir pas mane dušo kabina, gerai, kad priminėte biggrin.gif reiks pirkti.
kriaušė
Labai patogus laiptelis skirtas vyresniam vaikučiui:

http://www.mazylioratai.lt/goods;255;263;cat,;id,198
vaida L
Įdedu labai fainą juostą kūdikiams nuo pilvo dieglių
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...ER&v=glance

Man jį labai išgyrė, kol negimė vaikelis negaliu pasakyti kaip ten iš tikrųjų ax.gif
Pingvinukas
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 16:17)
Įdedu labai fainą juostą kūdikiams nuo pilvo dieglių
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...ER&v=glance

Man jį labai išgyrė, kol negimė vaikelis negaliu pasakyti kaip ten iš tikrųjų  ax.gif
*

Nematytas dalykas 4u.gif Būtinai parašykite, kai jau išbandysite mirksiukas.gif
vaida L
Va dar ką radau
http://www.onestepahead.com/catalog/produc...tegoryId=117216

Ar gerai suprantu, kad čia tam kad neapsisiotu????? blush2.gif
Jasper
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 19:05)
Va dar ką radau

Ar gerai suprantu, kad čia tam kad neapsisiotu?????  blush2.gif
*

O geras.. Tokio stebuklo dar nesu mačiusi.. Mintis gera.. mirksiukas.gif
kemppinele
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 19:05)
Va dar ką radau

Ar gerai suprantu, kad čia tam kad neapsisiotu?????  blush2.gif
*

Nu fainai smile.gif
vaida L
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0...;color%5Fname=2
Manau vaikui įdomiau sėdėt su suaugusiais kartu mirksiukas.gif
dia.dia
QUOTE(*Nendria* @ 2005 10 29, 11:17)
Dar esu machius shita daikta thumbup.gif chia leliukams,kurie sunkiai atpranta nuo MP ir nenori imti buteliuko. Buteliukas-kruties imitatorius tongue.gif user posted image
*

Gal matete Lietuvoje si ciulptuka? Labai jo noreciau
vaida L
QUOTE(dia.dia @ 2009 01 22, 01:14)
*

Aš tai nesu mačius schmoll.gif Bet tikrai norėčiau 4u.gif
Fox_lady
QUOTE(boruzhe @ 2006 09 23, 18:33)
Maitintuvus naudoja vaikučiai ir su dantukais smile.gif O poreikis jo labai individualus mirksiukas.gif paprastai iki kokių pusantrų metukų smile.gif
*

o mano vaikas tą maitintuvą prakando iš antro naudojimo blink.gif (turi du dantukus apačioje)
žiūriu, jau volioja obuolio gabalėlį liežuviu ir spjauna.
dabar net bijau pirkt pakeitimo tinklelius- ar neprakąs vėl... g.gif
Jestea
QUOTE(dia.dia @ 2009 01 21, 22:44)
*

labukas

na nemaciau sio daikto lt, bet gyvenu Airijoj ir tokiu yra, Griztu pirmad i lt,kaunas,jei labai reikia,galiu paimti, o kaina,tikrai nepasakysiu siandien.bet pati sau galvoju toki, nestuke.gif arba Dr.Brain's buteliuka,tik su normalia popkyte,bet viduje idetas kaip siaudelis,sako,maziukas neprigaudo oro tiek,nepucia pilvuko,kaip is tikro,nezinau, tiek brain's du buteliukai tikrai iki 20 euru.ir tiek mamos kruties manau iki 20 eur. nes brangesniu nemaciau :)va thumbup.gif
vaida L
QUOTE(Jestea @ 2009 01 25, 02:54)
labukas

na nemaciau sio daikto lt, bet gyvenu Airijoj ir tokiu yra, Griztu pirmad i lt,kaunas,jei labai reikia,galiu paimti, o kaina,tikrai nepasakysiu siandien.bet pati sau galvoju toki,  nestuke.gif arba Dr.Brain's buteliuka,tik su normalia popkyte,bet viduje idetas kaip siaudelis,sako,maziukas neprigaudo oro tiek,nepucia pilvuko,kaip is tikro,nezinau, tiek brain's du buteliukai tikrai iki 20 euru.ir tiek mamos kruties manau iki 20 eur. nes brangesniu nemaciau :)va thumbup.gif
*

aš dar pažiūrėsiu gal masvoje yra, jai ne tai prašysiu pagalbos mirksiukas.gif
vikosiuks
cia visai neblogi laikikliai vaikiskam lopsiui masinoje pritvirtint,nes kedute ne visada mazyliui patogu: 4u.gif
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=647#
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=645
vaida L
QUOTE(vikosiuks @ 2009 01 26, 21:12)
cia visai neblogi laikikliai vaikiskam lopsiui masinoje pritvirtint,nes kedute ne visada mazyliui patogu: 4u.gif
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=647#
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=645
*

super dalykėliai thumbup.gif
sssssss
Nu nežinau, ar čia naujovė, bet LT nerandu tokių...

user posted image

Čia tokia sumontuojama žaidimų aikštelė, galima papildomai sienų ir kampų kiek nori dar nusipirkti ir kokio nori dydžio padaryti.

Gal kas matėt ir žinot, kur gauti? unsure.gif
Kate24
QUOTE(*Nendria* @ 2005 10 29, 11:17)
Dar esu machius shita daikta thumbup.gif chia leliukams,kurie sunkiai atpranta nuo MP ir nenori imti buteliuko. Buteliukas-kruties imitatorius tongue.gif user posted image
*

na ir kur gi toky daikciuka reiketu insigyti?parazykit int az,
agurčikas
QUOTE(Kate24 @ 2009 01 28, 03:35)
na ir kur gi toky daikciuka reiketu insigyti?parazykit int az,
*

Parasykit ir man i až, kur tokį dalykėlį galėčiau gauti? Labai reikėtų
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2005 10 29, 09:17)
*

man labai tokio reikia, padekit, mamytes, rasti pirkti, rasykit i az 4u.gif
LauriaP
O Vilniuje Kotryna ar Mazylio pasaulis negaletu tokio tureti ciulptuko? Gal jiems pasiskambinkit.

O man taip pat labai aktualu ir idomu zaidimu aiksteles, kur kudikis galetu ropineti, keliauti, landzioti, laipioti, karstytis. Ir as Lietuvoje niekur nieko panasaus nerandu.
Dominykos
QUOTE(Fen-berry @ 2005 10 28, 16:00)
Vos ne kiekvieną dieną galima pamatyti kažką naujo, neįprasto, įdomaus, palengvinančio vaikučio auginimą.  Taigi, Mamytės,  "apšvieskit" kitas mamytes apie naujausius vaikiškos "technikos" išradimus.

Ką tik skelbimų skyrelyje aptikau labai įdomų daikčiuką - šviežio maisto maitintuvą.
user posted image

Labai prašau,  pasidalinkite informacija ar tai tikrai reikalingas daiktas auginant vaikutį, ar galima juo naudotis jei vaikutis jau turi dantukų?
*

Apie sia naujove esu girdejas 2 nuomones viena kad tai geras sprendimas maitinant vaikuti kad neuzspringtu, kita kad tai laikinas ir nevertas pinigu. Gal geriausia paciai isbandyti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LauraP @ 2006 10 19, 10:15)
Vat dar viena naujovė - ortodontinis čiulptukas Gaila kad puslapis norvegiškas, bet suprast esmę galima paspaudus užrašą smokken biggrin.gif
*

La aciu uz web puslapi reikes pasidometi biggrin.gif

Astulka*
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 29, 12:24)
Apie sia naujove esu girdejas 2 nuomones viena kad tai geras sprendimas maitinant vaikuti kad neuzspringtu, kita kad tai laikinas ir nevertas pinigu. Gal geriausia paciai isbandyti? smile.gif
Papildyta:
La aciu uz web puslapi reikes pasidometi biggrin.gif
*

As tai pirkau si maitintuva ir labai gailiuosi, nes galvojau kad mazyliui patiks,o jis net i burna neeme , bes labai isigando doh.gif Geriau jau smulkinti arba tarkuoti obuoliuka,nei duoti per ta tinkleli smile.gif
Jasper
QUOTE(Astulka* @ 2009 01 29, 22:37)
As tai pirkau si maitintuva ir labai gailiuosi, nes galvojau kad mazyliui patiks,o jis net i burna neeme , bes labai isigando doh.gif  Geriau jau smulkinti arba tarkuoti obuoliuka,nei duoti per ta tinkleli smile.gif
*

Visiškai pritariu. Kiek draugių jį turi, visos neigiamai atsiliepia.
LauriaP
As pirkau panasu maitintuva. Tinklelis baltos spalvos. Pirmus kelis kartus mazule labai skaniai valge, o dabar kol kas neima burnon sio daikto smile.gif Visu pirma, kol dar naujai nusipirktas, jis sausas ir svarus, paskui nuo vaisiu ar darzoviu igyja spalva, nuplovus buna slapias (jei nukrenta ant zemes). Nemalonus. Ziuresiu kaip seksis toliau.
oii
QUOTE(Filute @ 2008 12 01, 16:30)
Labukas, isigijom mes toki termometra ir stovi nenaudojamas. Pas mus temperatura matuojama ausyje. Reikia labai tiksliai nutaikyti infraraudona spinduli, kad parodytu tikslia temperatura. Tu niekada neesi tikras, kad pamatavai gerai. Buna infraraudonu spinduliu matuojama temperatura kaktoje. Bet mano mazyles galvyte visiskai nekaista, todel su tokiu termometru nepamatuosi. Netgi turejom atveji ligonineje, kai matavo pora kartu su skirtingais termometrais temperatura, nes negalejo personalas patiketi kad 40 laipsniu, o galvyte salta. Mes tai nuo gimimo naudojam elektronini termometra  (pamatuoja per 10 sek.) i subinike matuoti. Parodo labai tiksliai (pati pradzioje matuodavau dvigubai-dar su gyvsidabriniu). Mazule priprato ir dabar yra dvieju metu, bet temperaturos matavimas mums nesukelia streso.
*

As apie termometra i ausyte klausiau per nesciuju kursus. Tai sake labai sudetinga su jais elgtis. Tad ir medikai jais nelabai naudojasi schmoll.gif
Tad mes gudruciai nusipirkom su infraraudonaisiais spinduliais kur kaktyte matuoti. doh.gif Pirkom chico firmos, kiek kartu matuoji tiek skirtingai rodo. Ir paklaida kazkur apie 0.6 laipsnius. Kainuoja daug, o s... didziausias.
Tad mamytes nemetikite pinigeliu ir naudokite patikimus senus gerus termometrus. Taip nesinori sergancio vaikucio kaskart isrengineti ir uzpakaliuke matuoti temperaturos, bet regis kolkas patikimesnio budo nera g.gif
vaida L
QUOTE(oii @ 2009 02 05, 12:27)
As apie termometra i ausyte klausiau per nesciuju kursus. Tai sake labai sudetinga su jais elgtis. Tad ir medikai jais nelabai naudojasi  schmoll.gif
Tad mes gudruciai nusipirkom su infraraudonaisiais spinduliais kur kaktyte matuoti.  doh.gif Pirkom chico firmos, kiek kartu matuoji tiek skirtingai rodo. Ir paklaida kazkur apie 0.6 laipsnius. Kainuoja daug, o s... didziausias.
Tad mamytes nemetikite pinigeliu ir naudokite patikimus senus gerus termometrus. Taip nesinori sergancio vaikucio kaskart isrengineti ir uzpakaliuke matuoti temperaturos, bet regis kolkas patikimesnio budo nera  g.gif
*

Aš dar mačiau termometru kartu su soske, kažin kaip jų tikslumas g.gif
oii
QUOTE(vaida L @ 2009 02 05, 11:52)
Aš dar mačiau termometru kartu su soske, kažin kaip jų tikslumas  g.gif
*

neaisku ar vaikiukas isvis ja ims. Bet kazkaip tikslumu abejoju g.gif
vaida L
QUOTE(oii @ 2009 02 05, 13:25)
neaisku ar vaikiukas isvis ja ims. Bet kazkaip tikslumu abejoju  g.gif
*

Tai aš kažkaip nerizikuoju jos dar pirkti, gal kas yra išbandę?
vaida L
user posted image
Va kaip ta soskė termometras atrodo 4u.gif O šalia yra soskė - vaistų dozatorius (prie jo dedasi švirkštas ir vaikas per soskę sutraukia vaistukus)
Papildyta:
user posted image

Aden
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 01 03, 15:23)
user posted image

*

Mes juo naudojames jau daugiau nei puse metu, daiktas thumbup.gif , pirkom "Vaiku mieste", Kaune... Kainos tiksliai nepasakysiu, bet apie 100 Lt.
muminukas
QUOTE(Aden @ 2009 02 05, 22:08)
Mes juo naudojames jau daugiau nei puse metu, daiktas  thumbup.gif , pirkom "Vaiku mieste", Kaune... Kainos tiksliai nepasakysiu, bet apie 100 Lt.
*

o kas čia per daiktas? unsure.gif kubiliukas ar ta vonios kėdutė? g.gif
vaida L
QUOTE(muminukas @ 2009 02 09, 12:09)
o kas čia per daiktas?  unsure.gif kubiliukas ar ta vonios kėdutė?  g.gif
*

Kubiliukas 4u.gif
eva.b
kubiliukas
vaida L
QUOTE(eva.b @ 2009 02 11, 19:07)

Ačiū už geros parduotuvės nuorodą 4u.gif
eva.b
QUOTE(trudeme @ 2009 01 30, 00:24)
Visiškai pritariu. Kiek draugių jį turi, visos neigiamai atsiliepia.
*

o maniski labai puikiai juo naudojasi, as per maitintuva duodu obuoliuka, tai jis ir pavalgo ir dantenas pasikaso thumbup.gif , o jei obuolio pagremziu su sauksteliu tai nevalgo schmoll.gif

QUOTE(vaida L @ 2009 02 12, 18:51)
Ačiū už geros parduotuvės nuorodą  4u.gif
*

ner uz ka mirksiukas.gif
vaida L
Kuomet dantukai kalas 4u.gif

user posted image
Inga.Inga
QUOTE(vaida L @ 2009 02 05, 17:34)
user posted image
Va kaip ta soskė termometras atrodo  4u.gif  O šalia yra soskė - vaistų dozatorius (prie jo dedasi švirkštas ir vaikas per soskę sutraukia vaistukus)
Papildyta:
user posted image
*

sveikos,
mes gavome dovanu nuo uosvienes termometra-soske,super daigtas,vaikuciui be problemu galima pamatuoti temp., ji niekuo nesiskiria nuo iprastines soskes,tik ciulptuke laidukas eina,vaikutis jo aisq nejaucia,taciau ijungus po kurio laikopradeda soske svelniai cypseti tada jau pamatuota tem,buna;) as uz sia super soske-termometra,nes su paprastu sunku butu matuoti musiskiui,kadangi ant ranku nelabai megsta buti,tai vargti reiktu verysad.gif doh.gif o db paduodi kaip paprasta soskute ir viskas;)v thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vaida L
QUOTE(Inga.Inga @ 2009 02 26, 12:40)
sveikos,
mes gavome dovanu nuo uosvienes termometra-soske,super daigtas,vaikuciui be problemu galima pamatuoti temp., ji niekuo nesiskiria nuo iprastines soskes,tik ciulptuke laidukas eina,vaikutis jo aisq nejaucia,taciau ijungus po kurio laikopradeda soske svelniai cypseti tada jau pamatuota tem,buna;) as uz sia super soske-termometra,nes su paprastu sunku butu matuoti musiskiui,kadangi ant ranku nelabai megsta buti,tai vargti reiktu verysad.gif  doh.gif  o db paduodi kaip paprasta soskute ir viskas;)v thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ačiū už šį komentarą 4u.gif tikrai įdomu buvo sužinoti ar tai geras dalykas, reiks būtinai įsigyti thumbup.gif
eva.b
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 16:23)
Kuomet dantukai kalas  4u.gif

user posted image
*

geras, o kur tokiu pirkt yra?
vaida L
QUOTE(eva.b @ 2009 02 27, 17:36)
geras, o kur tokiu pirkt yra?
*

Aš internete radau, galim iš USA užsisakyti per tarpininkes. Gal kas ir Lietuvoje matė? 4u.gif
Vaidosee
[quote=vaida L,2009 02 05, 15:34]
user posted image
Va kaip ta soskė termometras atrodo 4u.gif O šalia yra soskė - vaistų dozatorius (prie jo dedasi švirkštas ir vaikas per soskę sutraukia vaistukus)
O as susidariau neigiama nuomone apie si termometra,pirmiausia dukryte jos neeme i burnyte,reikia laikyti,kad neisspjautu,karta sugalvojau pamatuoti juo temp.,tai soka gavau 38.7 blink.gif ,dar karta pabandziu 39.2, blink.gif jau vos vaistu nedaviau,nu bet jauciu,kad kakta salta,tada aisku pasinaudojau musu mamyciu termometru i sikute ir aisku jokiu temp nebuvo thumbup.gif .

maybe24

Man atrodo ta soske-dozatorius yra labai geras budas atpratinant vaika nuo soskes smile.gif
Kipriete
Labai praktiskas plastamsinis puodelis, kai jusu mazylis pradeda pats valgyti rankutemis. Labai patogu masinoje ar vezimelyje. Vaikas pats ikisa rankute pasiimti koki sausainiuka ir niekas neisbyra.

http://trus.imageg.net/graphics/product_im...ernate1_reg.jpg

Papildyta:

Jei turite du vaikus, bet tik vienas sedi vezimelyje, tai antras gali atsistoti ant tokios platformos, jei pavargsta. Labai patogu ir praktiska!
Ugneta
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 01 03, 17:23)
user posted image

*

mes toki naudojam.kadangi namie duso kabina,tai sis kubiliukas mums thumbup.gif .mazyle sau patogaii jame sedi vandens pripilam beveik iki peciu,tai ji sau siltai vandenuke zaidzia su zaisliukais.tikrai labai geras daiktas.labai patogu ir galvyte plauti,mazyle sau ramiai issedi.Pirkom Klaipedoje Vaiku mieste,kaina tokia pat kaip maudyniu ziedo apie 96Lt.

QUOTE(Kipriete @ 2009 02 28, 00:16)
Labai praktiskas plastamsinis puodelis, kai jusu mazylis pradeda pats valgyti rankutemis. Labai patogu masinoje ar vezimelyje. Vaikas pats ikisa rankute pasiimti koki sausainiuka ir niekas neisbyra.

naudojam ir mes toki.Pridedu mazylei kukuruzu,ir ji tvarkingai po viena issiima ir valgo.nors matau pro puodelio sona kad rankyte ikisus sauja pagriebai kukuruzu bet pro dangteli issitrukai tik viena.  thumbup.gif

vaida L
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 23:46)

Papildyta:

Jei turite du vaikus, bet tik vienas sedi vezimelyje, tai antras gali atsistoti ant tokios platformos, jei pavargsta. Labai patogu ir praktiska!
*

O gal matėt kur pirkti tą priedo prie vežimėlio? 4u.gif
monila
QUOTE(vaida L @ 2009 02 28, 10:09)
O gal matėt kur pirkti tą priedo prie vežimėlio?  4u.gif
*

Maciau emmaljungos internet. puslapyje prie aksesuaru
vaida L
QUOTE(monila @ 2009 03 03, 22:25)
Maciau emmaljungos internet. puslapyje prie aksesuaru
*

Gal nuorodą galim būtų 4u.gif
AiGyRo

*

[/quote]

Super prigalvota thumbup.gif .Kazi ar pas mus yra tokiu .Oi kai pman jo reikes pavasari kaip nusipirksime sportinuka. g.gif
monila
QUOTE(vaida L @ 2009 03 04, 09:27)
Gal nuorodą galim būtų  4u.gif
*

www.emmaljunga.se, Lietuvoje baby center prekiauja sios firmos produkcija
vaida L
QUOTE(monila @ 2009 03 04, 12:41)
www.emmaljunga.se, Lietuvoje baby center prekiauja sios firmos produkcija
*

Lietuvos baby centre psl. jų nėra schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.