Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 18:21)
Gal kas nors Dalios numerį turi?
*

Dave vizitke paprastas 20 19 02 (Kaunas)
ir mob. 861571197
bet cia ne asmeninis mob. o klinikos. asmeninio neturiu ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 19, 19:51)
Ruzavu net nebandysiu, jau tas tai tikrai  rolleyes.gif Niekas is mano aplinkos manes nesupras  doh.gif O ir as saves irgi turbut nesuprasciau  hihihi.gif
*

juk nera taip jau ir baisu tos ruzavos gumytes user posted image
paziurek foto albume user posted image

man tai asmeniskai metalo spalvos ar neutralios gumytes nelb grazios, tuos breketus padaro tokius blankius, nu man asmeniskai nepatinka user posted image
*Amelie*
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:08)
Dave vizitke paprastas 20 19 02 (Kaunas)
ir mob. 861571197
bet cia ne asmeninis mob. o klinikos. asmeninio neturiu  ax.gif
*

Ačiū 4u.gif Išsiaiškinau, kaad Vilniuje man tik po dviejų mėnesių ji sudėtų. Tai dar galvoju, gal į Kauną galėčau atvykti, jei ten greičiau. Arba kitą savaitę pas kitą gydytoją dėsiuos rolleyes.gif
*fabulouslife*
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 20:18)
Ačiū  4u.gif Išsiaiškinau, kaad Vilniuje man tik po dviejų mėnesių ji sudėtų. Tai dar galvoju, gal į Kauną galėčau atvykti, jei ten greičiau. Arba kitą savaitę pas kitą gydytoją dėsiuos  rolleyes.gif
*

astiprasau jei sakei, ir as prazioplinau, o kokius nori detis? 4u.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 19:18)
Ačiū  4u.gif Išsiaiškinau, kaad Vilniuje man tik po dviejų mėnesių ji sudėtų. Tai dar galvoju, gal į Kauną galėčau atvykti, jei ten greičiau. Arba kitą savaitę pas kitą gydytoją dėsiuos  rolleyes.gif
*

Nu pabandyk Kaune, gal rimtai ten greiciau butu. o jau paskui Vilniuj lankyt galetum mirksiukas.gif
8 37 Kauno kodas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 19:19)
*

Jauciu kad Damon ax.gif pas naujokes jie populiarus kazkodel bigsmile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:22)
Nu pabandyk Kaune, gal rimtai ten greiciau butu. o jau paskui Vilniuj lankyt galetum  mirksiukas.gif
8 37 Kauno kodas  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jauciu kad Damon  ax.gif  pas naujokes jie populiarus kazkodel  bigsmile.gif
*

nu galbut g.gif
viliene
tai va merginos, as jau po vizito pas Dalia, bet tik dabar radau laiko jum parasyt..
nieko nebus, su tais mano dantukais, reikia operacijos.. cray.gif
antroj vietoj gydymas su herbsu, o trecioj raut dantukus du ir priekinius stumt atgal.. verysad.gif bet nesiulo trecio varijanto, nes man virs virsutines lupos ir taip siaura, o nustumus dantis toliau gali dar labiau pasiauret..po herbso puse gyvenimo teks nesiot uzfiksuojanciuosius, kad negriztu viskas atgal..
sunkus mano atvejis labai, o idealiai tik operacija padaro.. verysad.gif
net nezinau ka galvot ir ka daryt.. sad.gif
*fabulouslife*
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:24)
tai va merginos, as jau po vizito pas Dalia, bet tik dabar radau laiko jum parasyt..
antroj vietoj gydymas su herbsu, o trecioj raut dantukus du ir priekinius stumt atgal.. verysad.gif  bet nesiulo trecio varijanto, nes man virs virsutines lupos ir taip siaura, o nustumus dantis toliau gali dar labiau pasiauret..po herbso puse gyvenimo teks nesiot uzfiksuojanciuosius, kad negriztu viskas atgal..
*

nesijaudink 4u.gif gerai viska apgalvok, ir apgalvojus daryk sprendimus.. 4u.gif svrabiausia nenusivilk. nueik i dar viena konsultacija..
man vienoje pasake kad be 4dantuku rovimo nieko nebus.. nuejau i kita ir eureka! apsejau be 4dantuku rovimo.. smile.gif o buvau jau apsisprendus raut, bet gerai, kad nuejau i dar viena konsultacija 4u.gif
natale
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:24)
antroj vietoj gydymas su herbsu, o trecioj raut dantukus du ir priekinius stumt atgal.. verysad.gif  bet nesiulo trecio varijanto, nes man virs virsutines lupos ir taip siaura, o nustumus dantis toliau gali dar labiau pasiauret..po herbso puse gyvenimo teks nesiot uzfiksuojanciuosius, kad negriztu viskas atgal..
*

pas mane viskas tas pats doh.gif mes ant Herbsto apsistojom blush2.gif o matei kaip jis atrodo? rode foto? as praeitoj temo daug jo foto ikeliau g.gif del to puses gyvenimo gal biski perlenke lazda ? g.gif
*Amelie*
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 20:19)
*

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:22)
Jauciu kad Damon  ax.gif  pas naujokes jie populiarus kazkodel  bigsmile.gif
*

Kol kas tik vienoje konsultacijoje buvau, tai juos man siūlė.

natale, dar nesužinojai, kiek Herbstas kainuoja? g.gif
viliene
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 20:27)
nesijaudink  4u.gif  gerai viska apgalvok, ir apgalvojus daryk sprendimus..  4u.gif  svrabiausia nenusivilk. nueik i dar viena konsultacija..
man vienoje pasake kad be 4dantuku rovimo nieko nebus.. nuejau i kita ir eureka!  apsejau be 4dantuku rovimo.. smile.gif o buvau jau apsisprendus raut, bet gerai, kad nuejau i dar viena konsultacija  4u.gif
*

As jau manau kad Dalia pasake viska, ka galima padaryt.. verysad.gif
*fabulouslife*
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:37)
*

o as taip nemanau... nes ji nera vienyntele sios srities speceliste g.gif
viliene
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:28)
pas mane viskas tas pats  doh.gif  mes ant Herbsto apsistojom  blush2.gif  o matei kaip jis atrodo? rode foto? as praeitoj temo daug jo foto ikeliau  g.gif  del to puses gyvenimo gal biski perlenke lazda ?  g.gif
*

Jo maciau,ir taip apie ji, operacijas skaitineju verysad.gif
Nu taip pasake, kad labai ilgai teks nesiot,puse gyvenimo,kad neatsistatytu viskas verysad.gif
O tau ir operacija siule? pabijojai? blush2.gif
natale
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:37)
*

as irgi taip manau doh.gif as po vizito irgi unsure.gif buvau pasimetus ka daryt nzn. bet zinok pagalvojau kad noriu as graziu dantuku ir kad kazka vistiek reikia daryt. operacijos nenoriu ir negaliu sau lest. tai man kaip ir nelieka pasirinkimo tik tas aparatas.nzn dar turiu tokia vilti kad gal su elastikais prasisuksiu. bet cia as kol kas tik save raminu. o ten kaip bus taip blush2.gif
viliene
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 20:39)
*

Tai taip, bet viena geriausiu Kaune 4u.gif blush2.gif
smilsee
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 19:28)
as tai puse men pastebiu tas gumytes, o po puses men as ju net nebepastebiu biggrin.gif ar ten zalios ar ruzavos biggrin.gif neebepastebiu biggrin.gif
*

As atvirksciai pirma puse men nepastebiu,o kita jau labai pastebiu ax.gif Matyt mano ir zaliu gumyciu auros nesutampa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 19:39)
*

bet Juste suprask jei visas zandikaulis blogai stovi, jo gi su gumom (elastikais) nepastumsi. cia gi kaulas doh.gif jei sakandis yra toks tai ka kt gyd gali patart. o toki sakandi galima 3 budais taisyt. kas is to jei kt gyd pasakys traukiam dantuzus ir taisom o paskui viskas gris i savo vieta? is patirties gi sake kad neapsimoka tai daryt. jei butu nedideli nukreipimai tai tada ir su elastikais gali koreguot ar ten dantusikus centruot. o cia arba ji stumi su geleziakas (Herbstu) arba skaldai kaula ir statai taip kaip jis turi but doh.gif
tai kad as neabejoju kad ir kt gyd ta pati pasakytu. rolleyes.gif
viliene
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:42)
as irgi taip manau  doh.gif  as po vizito irgi  unsure.gif  buvau pasimetus ka daryt nzn. bet zinok pagalvojau kad noriu as graziu dantuku ir kad kazka vistiek reikia daryt. operacijos nenoriu ir negaliu sau lest. tai man kaip ir nelieka pasirinkimo tik tas aparatas.nzn dar turiu tokia vilti kad gal su elastikais prasisuksiu. bet cia as kol kas tik save raminu. o ten kaip bus taip  blush2.gif
*

tai va as ir nezinau ka toliau daryt..bet turiu laiko tai mastysiu ax.gif
o kiek tu laiko su herbstu? ar jau be? 4u.gif
ir dave daktaro kur daro operacijas kontaktus, tai sake jis gali viska parodyt ant kompo kaip pries operacija ir po jos atrodyciau, ka darytu ir pan., tai reiks vaziuot, bet tik jau po visu svenciu smile.gif
natale
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:41)
Jo maciau,ir taip apie ji, operacijas skaitineju verysad.gif
Nu taip pasake, kad labai ilgai teks nesiot,puse gyvenimo,kad neatsistatytu viskas verysad.gif
O tau ir operacija siule? pabijojai? blush2.gif
*

Siule ir man, bet kai kaina pasake tai fantazijos ir atsoko. doh.gif bet to tai gi operacija. g.gif zodziu pasakiau jai kad man netinka toks variantas. tai sake tada reikes Herbsto. parode foto. sake kad apie puse metu ji nesiot reikes. nu mazdaug. bet paskui nesake kad kazka tvirtinancio puse gyvenimo nesiot reikes. gal nenorejo manes sokiruot nes as kai foto to Herbsto pamaciau ta itaip akys ispuciau,sakau visai nesexovai atrodo. nu sako kt varianto nera. bet sako ju yra ivariu ir biski grazesniu .zodziu del to dar rimtai nesiasikinau. o nesake kad papildomai uz ji reikes moket? g.gif
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:48)
tai va as ir nezinau ka toliau daryt..bet turiu laiko tai mastysiu ax.gif
o kiek tu laiko su herbstu? ar jau be? 4u.gif
ir dave daktaro kur daro operacijas kontaktus, tai sake jis gali viska parodyt ant kompo kaip pries operacija ir po jos atrodyciau, ka darytu ir pan., tai reiks vaziuot, bet tik jau po visu svenciu smile.gif
*

Sake kad galima ant kompo paziuret, bet kadangi as tvirtai pasakau kad operacijos nenoriu tai ir kontaktu neemiau. man ti kreikes to Herbsto. kol kas ti kdantusikus tiesinu. kai viskas susitvarkys ti ktada pradeda sakandi taisyt. tai nzn kada jo prireiks doh.gif
viliene
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:52)
Siule ir  man, bet kai kaina pasake tai fantazijos ir atsoko.  doh.gif  bet to tai gi operacija.  g.gif  zodziu pasakiau jai kad man netinka toks variantas. tai sake tada reikes Herbsto. parode foto. sake kad apie puse metu ji nesiot reikes. nu mazdaug. bet paskui nesake kad kazka tvirtinancio puse gyvenimo nesiot reikes. gal nenorejo manes sokiruot nes as kai foto to Herbsto pamaciau ta itaip akys ispuciau,sakau visai nesexovai atrodo. nu sako kt varianto nera. bet sako ju yra ivariu ir biski grazesniu .zodziu  del to dar rimtai nesiasikinau. o nesake kad papildomai uz ji reikes moket?  g.gif
*

o kiek pati ta operacija kainuoja? nelabai supratau kai pasakojo. Kazka apie 7000 minejo..ar ne taip supratau? bet neprivaciose valstybe konpensuoja ar kazkiek ar visa suma.. g.gif
o herbstas sake 2000..
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 19:30)
Kol kas tik vienoje konsultacijoje buvau, tai juos man siūlė.

natale, dar nesužinojai, kiek Herbstas kainuoja?  g.gif
*

Nezinau,nes man vizitas tik sausio men. tai nera kaip pasiklaust. jei niekas nesuzinos iki to laiko tai tik sausi suzinosiu doh.gif jei tau bus dar vizitas tai gal tu pasiklausk,ka? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:56)
o kiek pati ta operacija kainuoja? nelabai supratau kai pasakojo. Kazka apie 7000 minejo..ar ne taip supratau? bet neprivaciose valstybe konpensuoja ar kazkiek ar visa suma.. g.gif
o herbstas sake 2000..
*

Man sake kad nuo 7000 iki 10 000 lt. bet cia tiek ir reikes moket. nes operacija kompensuoja kasos,bet cia sita suma yra tie pinigai kur mokesi uz konsultacijas, uzz vaistus, uz opercijos pasiruosima ir t.t. zodziu apie 10 000 reikes paklot. na plius minus. ir cia kaina pasake vieno zandikaulio, buna kad 2 reikia operot.tai kaina automatiskai padvigubeja doh.gif
o del herbsto blyn man nutylejo kaina. nzn gal ir iskaiciavo nes sake kad visas gydymas per 2 metus kainuos 6000 lt. tai dabar as sumokejus jau apie 3500 g.gif
viliene
Man sake kad nuo 7000 iki 10 000 lt. bet cia tiek ir reikes moket. nes operacija kompensuoja kasos,bet cia sita suma yra tie pinigai kur mokesi uz konsultacijas, uzz vaistus, uz opercijos pasiruosima ir t.t. zodziu apie 10 000 reikes paklot. na plius minus. ir cia kaina pasake vieno zandikaulio, buna kad 2 reikia operot.tai kaina automatiskai padvigubeja doh.gif
o del herbsto blyn man nutylejo kaina. nzn gal ir iskaiciavo nes sake kad visas gydymas per 2 metus kainuos 6000 lt. tai dabar as sumokejus jau apie 3500 g.gif
*

[/quote]

as kai padarau, kad mano apatiniai dantys butu lygus su virsutiniais, tai man "stalciukas" gaunas ax.gif tai cia taip ir po operacijos butu? lotuliukas.gif
tipo jau geras sakandis biggrin.gif
*Amelie*
Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba g.gif
natale
kaip mane erzina ta vielute. liezuvi man braizo ir visa zanda isdraske tas ziedo kabliukas doh.gif
user posted image
bet tik sitoj pusej,kitoj viskas ok. nesuprantu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 20:06)
Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba  g.gif
*

nu sake cia panos kad gilu sakandi turejo ir kad su elastikas sutvarke. irgi gyd. sake kad gilus sakandis.kad reikes operacijos bet susitvarke su breketu ir elastiku pagalba. ax.gif bet kas tiksliau rase neatsimu. dar tas gilus sakandis skirtingas buna. viena toks gilus pas kita gal dar "gilesnis" doh.gif
jau sausio men man reikes sita viska issiaiskint. rolleyes.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 21:06)
Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba  g.gif
*

Pas mane LABAI gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:10)
kaip mane erzina ta vielute. liezuvi man braizo ir visa zanda isdraske tas ziedo kabliukas  doh.gif
user posted image
bet tik sitoj pusej,kitoj viskas ok. nesuprantu  doh.gif
Papildyta:

nu sake cia panos kad gilu sakandi turejo ir kad su elastikas sutvarke. irgi gyd. sake kad gilus sakandis.kad reikes operacijos bet susitvarke su breketu ir elastiku pagalba.  ax.gif  bet kas tiksliau rase neatsimu. dar tas gilus sakandis skirtingas buna. viena toks gilus pas kita gal dar "gilesnis"  doh.gif
jau sausio men man reikes sita viska issiaiskint.  rolleyes.gif
*

Pas mane tas gilesnis lotuliukas.gif
natale
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:10)
Pas mane gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino verysad.gif
*

na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis bigsmile.gif
tik breketai nepades, elastikai vistiek reikalingi bus.
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:12)
Pas mane LABAI gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino verysad.gif
Papildyta:
Pas mane tas gilesnis lotuliukas.gif
*

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente lotuliukas.gif buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme doh.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:16)
na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis  bigsmile.gif
Papildyta:

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente  lotuliukas.gif  buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme  doh.gif
*

man panasei buvo su dantu saknimis. suejo visos gydytojas, seseles ir aptarinejo, ziurinejo biggrin.gif poto mini susirinkima padare biggrin.gif
viliene
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:16)
na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis  bigsmile.gif
Papildyta:

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente  lotuliukas.gif  buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme  doh.gif
*

Man tai kai rode nuotraukas kompe, kaip buvo ir kaip padare, tai sako " va cia kaip tavo atvejis, bet cia maziau atsikise" lotuliukas.gif
o atrode kad panasiai kaip pas mane biggrin.gif
natale
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:21)
Man tai kai rode nuotraukas kompe, kaip buvo ir kaip padare, tai sako " va cia kaip tavo atvejis, bet cia maziau atsikise"  lotuliukas.gif 
o atrode kad panasiai kaip pas mane biggrin.gif
*

tai as supratau tu dar galvosi, ane? ar jau rimtai nusprendus kad desi breketus? ax.gif
viliene
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:26)
tai as supratau tu dar galvosi, ane? ar jau rimtai nusprendus kad desi breketus?  ax.gif
*

dar galvosiu, bet manau kad breketu ar taip ar anaip neisvengsiu smile.gif
nes apacioje kreivoki ir virsutiniai kazkiek atsikise blush2.gif
visi atimieji sako, kad nesomoniu prisigalvoju del tu operaciju, bet jiem lengva sneket doh.gif
kai turi trukuma - nori ji pasalint blush2.gif tik nezinau ar tikrai operacijos pagalba..
ir manau, kad operacijai lengviau ryztis kai atsikises apatinis zandikaulis negu virsutinis.. verysad.gif
Svajaaa
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 19:42)
O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos g.gif
*

Buvo apacioje man uzdeje,labai nepatiko,as tik uz skaidrias smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 19, 21:39)
Buvo apacioje man uzdeje,labai nepatiko,as tik uz skaidrias smile.gif
*

o skaidrios nenusidazo? nes man daktare sake kad nusidazo.. g.gif
Cinamonaite
Taip, stai ir as su separacinem gumelem smile.gif 4u.gif ....Pradzia padaryta. Sedziu prisipirkus nuskausminamuju visa porcija ir laukiu kol skaudes.....bet dar neskauda smile.gif...tikiuos ir neskaudes ax.gif . Kadangi man dantukai penktukai traukti, tai nera taip baisu, lengva tam sestukui slinktis....ir viena gumele tik dejo. Sake papaks.

Dar galiu pasigirt, kad pasisakiau, kad desiu melainius breketus, jei ides man normalios sjavascript:emoticon(':D') biggrin.gif spalvos gumeles. Tai as cia su sesute aptariau, o gydytoja is uz sienos, girdziu sako |Protingai girdziu kalbat". Ir pas pacia sesute maciau metaliniai, kur man dejo gumeles.

Dar atlikau viena zygdarbi, pasidariau higienini siandien pries dedant gumeles. Viskas ok, tik akis uztaske biggrin.gif .

Lacalut dar nepirkau, nes apskritai enzinau ko man reikes, nes minejot, kad jautriom dantenom naudoja, as kaskaip mastau, akd mano nelabai jautrios, gal kaska kita gydytoja rekomenduos. Na jei kas ir be akcijos nusipirksiu!

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 18:02)
Cinamonaite, na, ar jau su gumelėm? Beje, nusipirkai lacaluto?  mirksiukas.gif
*

natale
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:31)
dar galvosiu, bet manau kad breketu ar taip ar anaip neisvengsiu smile.gif
nes apacioje kreivoki ir virsutiniai kazkiek atsikise blush2.gif
visi atimieji sako, kad nesomoniu prisigalvoju del tu operaciju, bet jiem lengva sneket doh.gif
kai turi trukuma - nori ji pasalint blush2.gif  tik nezinau ar tikrai operacijos pagalba..
ir manau, kad operacijai lengviau ryztis kai atsikises apatinis zandikaulis negu virsutinis.. verysad.gif
*

tai va tai va kitiem lengva kalbet ka ne jems su to kompleksu reikia gyvent doh.gif
na,galvok galvok drinks_cheers.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 19, 21:43)
Taip, stai ir as su separacinem gumelem smile.gif 4u.gif ....Pradzia padaryta. Sedziu prisipirkus nuskausminamuju visa porcija ir laukiu kol skaudes.....bet dar neskauda smile.gif...tikiuos ir neskaudes ax.gif . Kadangi man dantukai penktukai traukti, tai nera taip baisu, lengva tam sestukui slinktis....ir viena gumele tik dejo. Sake papaks.

Dar galiu pasigirt, kad pasisakiau, kad desiu melainius breketus, jei ides man normalios sjavascript:emoticon(':D') biggrin.gif spalvos gumeles. Tai as cia su sesute aptariau, o gydytoja is uz sienos, girdziu sako |Protingai girdziu kalbat". Ir pas pacia sesute maciau metaliniai, kur man dejo gumeles.

Dar atlikau viena zygdarbi, pasidariau higienini siandien pries dedant gumeles. Viskas ok, tik akis uztaske  biggrin.gif .

Lacalut dar nepirkau, nes apskritai enzinau ko man reikes, nes minejot, kad jautriom dantenom naudoja, as kaskaip mastau, akd mano nelabai jautrios, gal kaska kita gydytoja rekomenduos. Na jei kas ir be akcijos nusipirksiu!
*

tai kiek supratau desies metalinius? smile.gif na tai lauksim foto pries ir jau su breketais wink.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
natale
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 19, 20:43)

Dar atlikau viena zygdarbi, pasidariau higienini siandien pries dedant gumeles. Viskas ok, tik akis uztaske  biggrin.gif .

*

kokios spalvos ta separacine gumele ideta? pas man tokios zydros buvo. o kiek uz higiena sumokejei?
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 20:46)
tai kiek supratau desies metalinius? smile.gif na tai lauksim foto pries ir jau su breketais wink.gif drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

nu as irgi taip isverciau kad metalinius des jai. ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:47)
kokios spalvos ta separacine gumele ideta? pas man tokios zydros buvo. o kiek uz higiena sumokejei?
*

pas mane kalneliai yra uzdeti tamsiai melynos spalvos biggrin.gif dar vis yra.. jau nesijaucia ju, bet matosi biggrin.gif ir nesenai MB pamate tai net issigando, kas pas mane ten melyno biggrin.gif
Fudzijama
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 19:17)
juk nera taip jau ir baisu tos ruzavos gumytes  user posted image
paziurek foto albume user posted image

man tai asmeniskai metalo spalvos ar neutralios gumytes nelb grazios, tuos breketus padaro tokius blankius, nu man asmeniskai nepatinka user posted image
*

Spalvos gi skonio reikalas mirksiukas.gif Gal ir grazu tos ruzavos, bet pas mane spintoj pvz nera ne vieno ruzavo rubo, tai kur jau man gumytes ruzavas kabintis tongue.gif

QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:24)
tai va merginos, as jau po vizito pas Dalia...
*

Tikrai turesi daug ka pasvert ir apmastyt... unsure.gif As isivaizdavau kad jau mano TOKIE kreivi dantys doh.gif Bet pasirodo mano problema - jerunda unsure.gif Kazkaip gyveni, nezinai nieko, nesusiduri, tai ir atrodo taip...
Cinamonaite
Taip merginos, desiu metalinius....!!!:). Na ir gerai, ramu jau, apsisprendziau. Sutaupysiu, reikes visvien estetinio plombavimo. Tai dar kainuos. Dar jei tas problematiskas dantis su neplombuotom saknim "sugrius" tada dar ir impanta reiks det. Tai pinigus turesiu kur padet.
O higiena 140 kainavo...

Ziuriu cia merginos turi dideliu problemu.....

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 22:48)
Papildyta:

nu as irgi taip isverciau kad metalinius des jai.  ax.gif
*

Papildyta:
Tai tokias ryskiai zydras gumeles sudejo.

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 22:48)
Papildyta:

nu as irgi taip isverciau kad metalinius des jai.  ax.gif
*

natale
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 19, 21:03)

Tai tokias ryskiai zydras gumeles sudejo.
*

bigsmile.gif kaip ir mano 4u.gif
Cinamonaite
Siaip as buvau pas viena ortodonte senai, gal pries keturius metus. Irgi vaziavau, masciau estetinio plombavimo pagalba susitvarkysiu visus kreivumus. Na nulekiau, net is KLP i VLN. Nes cia pas mus nieko nebuvo ortodontu. Nuvaziavau. Ir man pasake, tavo sakandis blogas, labai blogas, vos ne taip, kad senatvej nebus ne ant ko protezu det. Nu siaubas isejau as is jos ir daugiau nebejau, juolab, kad ta mano visa gydyma ivertino vos ne visu 14 000lt, grubiai paskaiciavus. Praejo kokie 4 metai, kol vel ryzaus eit. Nulekiu jau i KLP, sako normalus tas tavo sakandis, neidialus, bet viskas sutvarkoma. Tai zodiziu tvarkysiu kreivumus prieky ir truputi sakandi.
Ka norejau pasakyt. Buciau senai susitvarkius viska, jei buciau is kart patekus i gero specialisto rankas......
O problemos, taip atrodo didziausios savosios, kol nepamatai, kad buna kaskam dar blogiau.....

QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 19, 22:59)
As isivaizdavau kad jau mano TOKIE kreivi dantys  doh.gif Bet pasirodo mano problema - jerunda unsure.gif Kazkaip gyveni, nezinai nieko, nesusiduri, tai ir atrodo taip...
*

Tess
sveikos, merginos,
klausinejau cia jusu del gydytoju, ka rekomenduotumete pirminei konsultacijai, tai va buvau pas gyd. Sauliene, viska paaiskino, tik man dar liko klausimu, sakau, gal jus zinosit.
Ji man sake, kad ant apatiniu dantu, kad po breketu nesiojimo jie vel neiskryptu, visa laika reiks nesiot kazkokia vielute (na, kai nueim jau breketus), visa gyvenima vos ne. O virsutiniams duoda plokstele, kuria nakciai reiks isidet (irgi cia kai jau nuima breketus).
Ar tikrai taip - po breketu nesiojimo paskui dar visa gyvenima reikia saugot, kad vel neiskryptu? Nes kazkaip su vielute ant apatiniu visa gyvenima nesinori vaiksciot sad.gif

Ir dar - sakandziui taisyt ji sake kelis menesius reiks nesiot plokstele, kad nesukasciau galiniu dantu. Tai as jai sakau, o tai gal galima ne plokstele, o kazkkius kalnelius, ksaiciau internete. Tai ji pasimete truputi, sako, taip, galima ir kalnelius, mums kaip tik seminare pristatinejo.. Tai supratau, kad uz ja daugiau zinau lotuliukas.gif jusu temu pasiskaicius smile.gif TAi kazkaip abejoju, ar eiti pas gydytoja, kuri ne visai naujoves taiko..

Ka manote?

dar nueisiu gal pas Latkauskiene, jei primo vizito ilgai laukt nereiks.
beje, ar kaina 1500Lt uz viena zandikauli yra didele, maza, normali (tik breketu sudejimo, metaliniu)?
Svajaaa
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 21:42)
o skaidrios nenusidazo? nes man daktare sake kad nusidazo.. g.gif
*

nu man tai ne,viskas gerai su jomis smile.gif
Cinamonaite
Man metaliniai vienam zandikauliui kainuos 1420LT, tik pas mane 2 dantimis maziau, nes 2 istrauke. Tai kaina kaip ir normali sakyciau....
Daugiau nieko pasakyt negaliu, ne spati tik isidesiu kita ketvirtadieni breketus, gal merginos daugiau patars ax.gif

QUOTE(Tess @ 2009 11 19, 23:25)

beje, ar kaina 1500Lt uz viena zandikauli yra didele, maza, normali (tik breketu sudejimo, metaliniu)?
*

natale
QUOTE(Tess @ 2009 11 19, 21:25)
sveikos, merginos,

*

as uz metalinius apacioj mokejau 1430. cia uz breketus ir ziedus. tai kaip ir normali kaina ta 1500. nes cia gi plius minus gaunasi. kaina priliminariai pasako. nes man sake uz virsu moket reikes 1800 o mokejau 1880. del vielutes po breketu tai jo reikes nesiot, tik abejoju kad visa gyvenima. tai kad ja priklijoja ir rekes nesiot tai jau tikrai. ir plokstele reikes naktim nesiot. bet ne visa gyvenima. mirksiukas.gif cia tik uztvirtinimui. drinks_cheers.gif
na sunku pasakyt del tu kalneliu. nes nevisada jie tinka. bet jei ji pasake kad tau galima ir pati abejoja. tai ka as zinau. g.gif nu manau jei yra abejoniu tai geriau ir kitur nueit pasikonsultuot. ramiau bus paciai. mirksiukas.gif
Kavytė
QUOTE(Tess @ 2009 11 19, 21:25)
sveikos, merginos,
klausinejau cia jusu del gydytoju, ka rekomenduotumete pirminei konsultacijai, tai va buvau pas gyd. Sauliene, viska paaiskino, tik man dar liko klausimu, sakau, gal jus zinosit.
Ji man sake, kad ant apatiniu dantu, kad po breketu nesiojimo jie vel neiskryptu, visa laika reiks nesiot kazkokia vielute (na, kai nueim jau breketus), visa gyvenima vos ne. O virsutiniams duoda plokstele, kuria nakciai reiks isidet (irgi cia kai jau nuima breketus).
Ar tikrai taip - po breketu nesiojimo paskui dar visa gyvenima reikia saugot, kad vel neiskryptu? Nes kazkaip su vielute ant apatiniu visa gyvenima nesinori vaiksciot sad.gif

Ir dar - sakandziui taisyt ji sake kelis menesius reiks nesiot plokstele, kad nesukasciau galiniu dantu. Tai as jai sakau, o tai gal galima ne plokstele, o kazkkius kalnelius, ksaiciau internete. Tai ji pasimete truputi, sako, taip, galima ir kalnelius, mums kaip tik seminare pristatinejo.. Tai supratau, kad uz ja daugiau zinau  lotuliukas.gif  jusu temu pasiskaicius smile.gif TAi kazkaip abejoju, ar eiti pas gydytoja, kuri ne visai naujoves taiko..

Ka manote?

*

Sveika, tu buvai pas mano ortodontę. Galiu pasakyt, kad kalneliai jai tikrai nėra naujiena, kaip tau galėjo pasirodyt biggrin.gif nes aš pas ją prieš pusę metų pirmą kartą kai apsilankiau, tai sakė, jog greičiausiai man dės kalnelius. turbūt kiekvienam parenka geriausią variantą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:50)
as uz metalinius apacioj mokejau 1430. cia uz breketus ir ziedus. tai kaip ir normali kaina ta 1500. nes cia gi plius minus gaunasi. kaina priliminariai pasako. nes man sake uz virsu moket reikes 1800 o mokejau 1880. del vielutes po breketu tai jo reikes nesiot, tik abejoju kad visa gyvenima. tai kad ja priklijoja ir rekes nesiot tai jau tikrai. ir plokstele reikes naktim nesiot. bet ne visa gyvenima.  mirksiukas.gif  cia tik uztvirtinimui.  drinks_cheers.gif
na sunku pasakyt del tu kalneliu. nes nevisada jie tinka. bet jei ji pasake kad tau galima ir pati abejoja. tai ka as zinau.  g.gif  nu manau jei yra abejoniu tai geriau ir kitur nueit pasikonsultuot. ramiau bus paciai.  mirksiukas.gif
*

apačioj gi visą gyvenimą g.gif
Tinar
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 13:11)

man sake iki 2 metu...  ax.gif
*

aiskiuka..na tikiuosi ne be reikalo pasirinkau..labai nenoriu ilgai nesiot kokius 3metus g.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 13:16)

o del kraujuojanciu dantenu tai man anksciau visada valant dantis budavo kraujo, as maniau, kad gal per stipriai valau, o higieniste pasake, kad jei kraujuoja, reiskia kazkur nesvarumu yra, kazkur neprieini gerai isvalyti. tai kai pradejau tarpdanciu siula teisingai naudoti ir skalavimo skysti po keliu savaiciu visas kraujavimas praejo blush2.gif
*

o mano atveju aiskino..kad spaudzia tuos dantukus ir pakraujuoja..man priekiniai trys..
kartais tik 1dantukas..
o gale tai nuolat beveik..nes ten protinis dygsta toliau..toks pusiau isdyges..tai man kraujuoja, kai pavalau tai isvis doh.gif ...krauju spjaudausi..sako taip turi but.. g.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 21:54)

*

Sakes,nezinojau unsure.gif
angel_sadangel.gif
kaip diena taip naujiena doh.gif
Gitusia
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 21:54)
*

blink.gif blink.gif blink.gif
Galima plačiau? Kur ir kaip klijuoja? Tai pas ortodontę visą gvenimą reikės vielutės priežiūrai vaikščiot? Nieko nesupratau blink.gif
ajaja
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 20, 09:25)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Galima plačiau? Kur ir kaip klijuoja? Tai pas ortodontę visą gvenimą reikės vielutės priežiūrai vaikščiot? Nieko nesupratau blink.gif
*

po breketu nuemimo ant apatiniu dantuku is vidines puses klijuoja tokia vielyte ar lankeli na kad dantukai vel nepradetu grybauti, man irgi sokas buvo kai pirma karta pasake doh.gif

o virsutiniam dantukam plokstele padaro su kuria reik miegoti apie 4 kart per savaite keleta metu ax.gif

bet manau keleta metu atnesiujus breketus tie dalykai bus vieni niekai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.