Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sat
Bus ir man netradicinės Kalėdos, o pavalgysiu kai galėsiu smile.gif . Bėda, kad nebenoriu jogurtų schmoll.gif

Fudzijama - pastebėjau, kad bendraamžiai vaikiukai:) .

*Amelie*
QUOTE(viliene @ 2009 12 01, 15:33)
*Amelie*, o tu kai jai į konsultaciją pas Grybauską, tau liepė pasidaryti gipsinius dantu modelius, nuotraukas, kraujo tyrimus?
*

Kitą savaitę mane jau kviečia vizitui, turiu nusivežti panoraminę ir šoninę foto, o tada ir gipsinius modelius darys. Apie kraujo tyrimus nieko neminėjo schmoll.gif Jei turi nuotraukas ir gipsinius modelius, gali atsinešti pas jį, bus išsamesnė pirmoji konsultacija

Žinokit labai greitai susigyvenau su esama situacija ir jau su nekantrumu laukiu ir breketų, ir visų paveržimų, ir operacijos, jeeee clap.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 19:20)
Kitą savaitę mane jau kviečia vizitui, turiu nusivežti panoraminę ir šoninę foto, o tada ir gipsinius modelius darys. Apie kraujo tyrimus nieko neminėjo  schmoll.gif Jei turi nuotraukas ir gipsinius modelius, gali atsinešti pas jį, bus išsamesnė pirmoji konsultacija

Žinokit labai greitai susigyvenau su esama situacija ir jau su nekantrumu laukiu ir breketų, ir visų paveržimų, ir operacijos, jeeee  clap.gif
*

Nes aš užsiregistravau ir man jau iš karto liepė viską atsivežti rolleyes.gif
O *Amelie*,gal galėtum įketi savo dantukų foto? Labai norėčiau pažiūrėt, nes turim panašias situacijas blush2.gif
Aš irgi manau, kad pasiryščiau, bet viskas remias į finansus.. mirksiukas.gif
*Amelie*
QUOTE(viliene @ 2009 12 01, 20:27)
Nes aš užsiregistravau ir man jau iš karto liepė viską atsivežti rolleyes.gif
O *Amelie*,gal galėtum įketi savo dantukų foto? Labai norėčiau pažiūrėt, nes turim panašias situacijas blush2.gif
Aš irgi manau, kad pasiryščiau, bet viskas remias į finansus.. mirksiukas.gif
*

Galiu nusifotografuoti ir įkelti 4u.gif Nors mano akimis žiūrint mūsų labai skirtingi dantys, bet diagnozė ta pati - labai gilus sąkandis (Simonas patvirtino), todėl aš nesiryžtu prasidėti su Herbstu.

O finansai ir mane baugina, bet kadangi operacija po metų, o gal ir vėliau, tai kaip nors mirksiukas.gif
Papildyta:
Išsitraukiau fotoaparatą - numirė baterija doh.gif Kai pasikraus, nusifotografuosiu, įdėsiu foto ir informuosiu 4u.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 19:52)
Galiu nusifotografuoti ir įkelti  4u.gif  Nors mano akimis žiūrint mūsų labai skirtingi dantys, bet diagnozė ta pati - labai gilus sąkandis (Simonas patvirtino), todėl aš nesiryžtu prasidėti su Herbstu.

O finansai ir mane baugina, bet kadangi operacija po metų, o gal ir vėliau, tai kaip nors  mirksiukas.gif
*

Bet aš dėl savo sąkandžio negarantuota, kad gilus, labiau panašus į atvirą (pagal aprašymą, nes aš sukandu tik krūminiais dantim) g.gif
Aš kai eisiu į konsultaciją, tai viską išklausinėsiu apie kainą, bet teks palaukt sausio 14d. doh.gif ax.gif
Tai lauksiu nuotraukyčių tavo mirksiukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 01, 20:08)
Ir kiek laiko tas nemlonumas buvo? Man jau 4 diena, jokio pagerėjimo verysad.gif

*

man tai gal 7 dienas ar daugiau net doh.gif
*Amelie*
QUOTE(viliene @ 2009 12 01, 21:10)
Bet aš dėl savo sąkandžio negarantuota, kad gilus, labiau panašus į atvirą (pagal aprašymą, nes aš sukandu tik krūminiais dantim) g.gif
Aš kai eisiu į konsultaciją, tai viską išklausinėsiu apie kainą, bet teks palaukt sausio 14d. doh.gif  ax.gif 
Tai lauksiu nuotraukyčių tavo mirksiukas.gif
*

Tuomet tikrai sakyčiau, kad ne gilus g.gif Aš kainą sužinosiu anksčiau, taigi, pasidalinsiu mirksiukas.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 20:24)
Tuomet tikrai sakyčiau, kad ne gilus  g.gif  Aš kainą sužinosiu anksčiau, taigi, pasidalinsiu  mirksiukas.gif
*

Tai labai lauksiu mirksiukas.gif
*Amelie*
Įdėjau nuotraukytes 4u.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 20:07)
Galiu nusifotografuoti ir įkelti  4u.gif  Nors mano akimis žiūrint mūsų labai skirtingi dantys, bet diagnozė ta pati - labai gilus sąkandis (Simonas patvirtino), todėl aš nesiryžtu prasidėti su Herbstu.

O finansai ir mane baugina, bet kadangi operacija po metų, o gal ir vėliau, tai kaip nors  mirksiukas.gif
Papildyta:
Išsitraukiau fotoaparatą - numirė baterija  doh.gif  Kai pasikraus, nusifotografuosiu, įdėsiu foto ir informuosiu  4u.gif
*

o kodel tik po metu? cia toks ilgas pasiruosimas operacijai? ar tau pirma breketus reikes atnesiot o paskui operacija?
Papildyta:
Paziurejau nuotraukas tavo, nu panasiai ir pas mane. irgi kai sypsaus tai tik virsutiniai matosi doh.gif o kai istiesino dantukus tai dar blogiau pasidare (sakandis) doh.gif
Gitusia
QUOTE(justyte** @ 2009 12 01, 20:20)
man tai gal 7 dienas ar daugiau net  doh.gif
*

Laukiam laukiam cool.gif Savaitgaliui nusiteiksiu ką kietesnio jau pavalgyt biggrin.gif

Beje, kaip faina, kai elastikų nebereik dėtis thumbup.gif
Nors nereik džiaugtis anksčiau laiko, po sekančio vizito gal vėl teks doh.gif

*fabulouslife*
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 02, 09:46)
Laukiam laukiam  cool.gif Savaitgaliui nusiteiksiu ką kietesnio jau pavalgyt biggrin.gif

Beje, kaip faina, kai elastikų nebereik dėtis thumbup.gif
Nors nereik džiaugtis anksčiau laiko, po sekančio vizito gal vėl teks doh.gif
*

o as tai labai laukiu elastiku smile.gif
ryt jau i konsultacija del protiniu dantuku einu 4u.gif jau ir baime atsiranda biggrin.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 23:09)
Įdėjau nuotraukytes  4u.gif
*

Jau pažiūrėjau mirksiukas.gif Taip, pas tave sąkandis tikrai gilus, o pas mane GALINIS ax.gif Man susimaišė tie žodžiai ir aš visą laiką galvojau, kad rašau gerai, bet vakar gulėdama lovoj pagalvojau, kad nusišneku kaip reikalas biggrin.gif doh.gif
Man atrodė, kad gilus = galiniui blush2.gif doh.gif
*Amelie*
QUOTE(natale @ 2009 12 02, 09:27)
o kodel tik po metu? cia toks ilgas pasiruosimas operacijai? ar tau pirma breketus reikes atnesiot o paskui operacija?
Paziurejau nuotraukas tavo, nu panasiai ir pas mane. irgi kai sypsaus tai tik virsutiniai matosi  doh.gif  o kai istiesino dantukus tai dar blogiau pasidare (sakandis)  doh.gif
*

Operaciją daro tik po to, kai breketais sutvarko dantis, lankus ir pan 4u.gif Kitaip niekas nedaro smile.gif Žinau, kad dantis ištiesinus sąkandis bus dar blogesnis, be to, mano priekiniai dantukai palinkę į vidų, juos atstačius, tarp žandikaulių bus dar didesnis tarpas. Štai kodėl man ir pasakė: arba nieko nedaryti, arba viską.

QUOTE(viliene @ 2009 12 02, 11:30)
Jau pažiūrėjau mirksiukas.gif Taip, pas tave sąkandis tikrai gilus, o pas mane GALINIS ax.gif  Man susimaišė tie žodžiai ir aš visą laiką galvojau, kad rašau gerai, bet vakar gulėdama lovoj pagalvojau, kad nusišneku kaip reikalas biggrin.gif  doh.gif
Man atrodė, kad gilus = galiniui blush2.gif  doh.gif
*

O kokie galinio sąkandžio požymiai? g.gif Kažkodėl tikiu, kad operacijos neprireiks, juk lyg ir nereikia žandikaulių stumdyti g.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 11:39)
Operaciją daro tik po to, kai breketais sutvarko dantis, lankus ir pan  4u.gif Kitaip niekas nedaro smile.gif Žinau, kad dantis ištiesinus sąkandis bus dar blogesnis, be to, mano priekiniai dantukai palinkę į vidų, juos atstačius, tarp žandikaulių bus dar didesnis tarpas. Štai kodėl man ir pasakė: arba nieko nedaryti, arba viską.
O kokie galinio sąkandžio požymiai?  g.gif  Kažkodėl tikiu, kad operacijos neprireiks, juk lyg ir nereikia žandikaulių stumdyti  g.gif
*

tai tada kada breketai nusimato? bet pas tave kaip ir tiesus dantukai. ax.gif
*Amelie*
QUOTE(natale @ 2009 12 02, 13:00)
tai tada kada breketai nusimato? bet pas tave kaip ir tiesus dantukai.  ax.gif
*

Sausio mėnesį 4u.gif Tai va, dantys tiesūs, tai visa bėda yra sąkandis, o dėl jo man teks ir su breketais vaikščioti doh.gif
ArCtiC
Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais... ax.gif
*Amelie*
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:39)
Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais...  ax.gif
*

thumbup.gif Sveikinimai

Kaip jautiesi?
ArCtiC
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 14:41)
thumbup.gif Sveikinimai

Kaip jautiesi?
*

Ačiū smile.gif
Net ir nežinau, kaip jaučiuosi - gal pasimetus šiek tiek... Labai jau greitai viskas įvyko; nesitikėjau, kad breketus suklijuoja per pusvalandį blush2.gif O šiaip kolkas viskas puiku - pasirodo, kad breketai netrukdo nei kalbėti, nei šypsotis biggrin.gif Tik nežinau, kaip bus, kai reiks kažką valgyti... O ir skaudėti jau šįvakar turėtų pradėti, tad belieka laukti g.gif
Gitusia
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 13:39)
*

SVEIKINU!
Pradžia yra, sekmės ir ištvermės einant pirmyn link holivudinės šysenos!
Kavytė
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:01)
Ačiū  smile.gif
Net ir nežinau, kaip jaučiuosi - gal pasimetus šiek tiek... Labai jau greitai viskas įvyko; nesitikėjau, kad breketus suklijuoja per pusvalandį  blush2.gif O šiaip kolkas viskas puiku - pasirodo, kad breketai netrukdo nei kalbėti, nei šypsotis  biggrin.gif  Tik nežinau, kaip bus, kai reiks kažką valgyti... O ir skaudėti jau šįvakar turėtų pradėti, tad belieka laukti g.gif
*

sveikinu ir aš 4u.gif valgyti kol kas nemokėsi biggrin.gif
ArCtiC
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 02, 15:03)
SVEIKINU!
Pradžia yra, sekmės ir ištvermės einant pirmyn link holivudinės šysenos!
*

Labai ačiū. Kadangi, pasak gydytojos, mano atvejis vienas iš sudėtingesnių ir breketus reiks nešioti apie 2,5 metų, tad tikrai prireiks tiek sėkmės, tiek ir ištvermės drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:04)
sveikinu ir aš 4u.gif valgyti kol kas nemokėsi  biggrin.gif
*

Ačiū, Kavyte smile.gif Net neabejoju, kad nemokėsiu blush2.gif
Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra rolleyes.gif
ajaja
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 12:39)
*

SvEiKiNu!!!!! 4u.gif 4u.gif greitu pokyciu, kantrybes valant dantukus 4u.gif ar kalnelius irgi uzlipde, ar tau nereik kol kas? kada sekantis vizitas? ar fotke jau idejai? ka draugai ir artimieji sako?
Fudzijama

Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra  rolleyes.gif
*

Sveikinimai naujai gelezinkelietei 4u.gif
Greit priprasi ir ismoksi ir valgyt, ir priziuret savo dantukus mirksiukas.gif

Mano gydytoja pati sake kazkada nesiojo breketus ir ilgai ieskojo tinkamo dantu sepetuko. Tai sau atrado ir man rekomendavo - Elgidium Junior ortodontic (tikslaus pavadinimo nelabai atsimenu, bet kazkas i ta tema). Tas sepetelis specialiai nesiojantiems breketus pritaikytas mirksiukas.gif As nusipirkau - man visai neblogas jis kolkas thumbup.gif
Tarpdanciu sepetukus as naudoju TePe, ko gero daugelis cia juos naudoja. O skalauju su Listerine 4u.gif
Kavytė
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 02, 14:45)
Sveikinimai naujai gelezinkelietei  4u.gif
Greit priprasi ir ismoksi ir valgyt, ir priziuret savo dantukus mirksiukas.gif

Mano gydytoja pati sake kazkada nesiojo breketus ir ilgai ieskojo tinkamo dantu sepetuko. Tai sau atrado ir man rekomendavo - Elgidium Junior ortodontic (tikslaus pavadinimo nelabai atsimenu, bet kazkas i ta tema). Tas sepetelis specialiai nesiojantiems breketus pritaikytas  mirksiukas.gif As nusipirkau - man visai neblogas jis kolkas  thumbup.gif
Tarpdanciu sepetukus as naudoju TePe, ko gero daugelis cia juos naudoja. O skalauju su Lysterin  4u.gif
*

aš taip pat tarpdančiam naudoju TePe, ir skystį taipogi Listerine mirksiukas.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 11:39)
O kokie galinio sąkandžio požymiai?  g.gif  Kažkodėl tikiu, kad operacijos neprireiks, juk lyg ir nereikia žandikaulių stumdyti  g.gif
*

Galinis sąkandis - apatiniai dantys atsilieka nuo viršutinių dantų. Dažna šio sąkandžio priežastis yra per mažas apatinis žandikaulis. Priekiniai dantys gali būti stipriai pavirtę į priekį. Va tokie požymiai. Orthognatic.lt yra ir su vaizdu ir dar išsamesniu aprašymu. Gali paziurėt, jei nori mirksiukas.gif
Šiandien dariaus dantų gipsinius modelius, tai paklausiau koks mano sąkandis, tai atsakė, kad tikrai galinis rolleyes.gif

ArCtiC
QUOTE(ajaja @ 2009 12 02, 15:31)
SvEiKiNu!!!!!  4u.gif  4u.gif  greitu pokyciu, kantrybes valant dantukus  4u.gif  ar kalnelius irgi uzlipde, ar tau nereik kol kas? kada sekantis vizitas? ar fotke jau idejai? ka draugai ir artimieji sako?
*

Dėkui smile.gif Breketai kolkas tik ant viršutinių dantukų, tad jokių kalnelių dar neužlipdė. O sekantis vizitas tik sausio pabaigoje. Kažkaip keista, nes iš pradžių gydytoja sakė, kad vizitai bus maždaug kas mėnesį, o va dabar paskyrė laiką beveik po dviejų g.gif Šįvakar darysiu dantukų "fotosesiją" ir nuotrauką būtinai įkelsiu. Kadangi šiandien dirbu iš namų, tad niekas iš pažįstamų mano breketuotos šypsenos dar nematė. Ir šiaip įdomu, ar visi iš karto pastebės - apie savo planus dėl dantukų tvarkymo stengiausi per daug nesigirti (buvau papasakojusi vos keliems žmonėms), nes iki pat paskutinės minutės nebuvau tikra, ar šiam žingsniui pasiryšiu blush2.gif Laukiu, kol MB iš darbo grįš - įdomu, kokia bus reakcija bigsmile.gif
Kavytė
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:56)
Dėkui  smile.gif Breketai kolkas tik ant viršutinių dantukų, tad jokių kalnelių dar neužlipdė. O sekantis vizitas tik sausio pabaigoje. Kažkaip keista, nes iš pradžių gydytoja sakė, kad vizitai bus maždaug kas mėnesį, o va dabar paskyrė laiką beveik po dviejų  g.gif Šįvakar darysiu dantukų "fotosesiją" ir nuotrauką būtinai įkelsiu. Kadangi šiandien dirbu iš namų, tad niekas iš pažįstamų mano breketuotos šypsenos dar nematė. Ir šiaip įdomu, ar visi iš karto pastebės - apie savo planus dėl dantukų tvarkymo stengiausi per daug nesigirti (buvau papasakojusi vos keliems žmonėms), nes iki pat paskutinės minutės nebuvau tikra, ar šiam žingsniui pasiryšiu blush2.gif Laukiu, kol MB iš darbo grįš - įdomu, kokia bus reakcija  bigsmile.gif
*

O tai ką, ir MB nežino? lotuliukas.gif

Man irgi tik viršuje breketai, bet dabar užlipdė kalnelius 4u.gif
Fudzijama
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:00)
O tai ką, ir MB nežino?  lotuliukas.gif

Man irgi tik viršuje breketai, bet dabar užlipdė kalnelius  4u.gif
*

Mano tai dantuzus su breketais pirmas mb brolis pamate lotuliukas.gif Saviskiui skambinu ir sakau - nori suzinot kaip atrodau, paklausk brolio lotuliukas.gif

Pas mane irgi breketai tik virsuj, bet kalnelius sikart uzlipde mirksiukas.gif
*Amelie*
QUOTE(viliene @ 2009 12 02, 15:50)
Gali paziurėt, jei nori mirksiukas.gif 
*

Su vaizdu susipažinau 4u.gif Na, kaip spėju, galinis ir gilus sąkandžiai kažkiek panašūs ax.gif Bet vis tiek noriu tikėti, kad tavo atveju operacija nebūtina, nes neįsivaizduoju ką ir į kurią pusę stumtų. Mano apatinis žandikaulis taip pat per mažas, tai iškart matosi, kad jį reikia į priekį transformuoti
ArCtiC
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 16:00)

*

Ne, ne, MB žino. Būtent jam ir teko mano paskutinių dienų zyzimo atklausyti iš serijos "bijau", "o gal nesidėti", "o jeigu švepluosiu", "o jeigu tau nepatiks?" ir taip toliau biggrin.gif
Gitusia
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:16)
Labai ačiū. Kadangi, pasak gydytojos, mano atvejis vienas iš sudėtingesnių ir breketus reiks nešioti apie 2,5 metų, tad tikrai prireiks tiek sėkmės, tiek ir ištvermės  drinks_cheers.gif
Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra  rolleyes.gif
*

Ir man sakė 2,5 metų kad nešiosiu. jau 1,5 nešioju ir iki vasaros manau tikrai dar nešiosiu.
O dėl šepetėlių - mano ortodontė kai suklijavo breketus, tai ir iš karto pasiūlė šepetėlius - ji savo kabinete turi jų mirksiukas.gif
Skystis tai Listerine, bet pažiūrėjau dar kaina likus - 12 Lt esu mokėjus.
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 15:04)
Su vaizdu susipažinau  4u.gif Na, kaip spėju, galinis ir gilus sąkandžiai kažkiek panašūs  ax.gif Bet vis tiek noriu tikėti, kad tavo atveju operacija nebūtina, nes neįsivaizduoju ką ir į kurią pusę stumtų. Mano apatinis žandikaulis taip pat per mažas, tai iškart matosi, kad jį reikia į priekį transformuoti
*

Tai mano apatinį žandikaulį irgi į priekį stumtų g.gif Nu žiūrėsiu ką pasakys pats Grybauskas, nes prisigalvoti tai daug ko galima, o kaip jau bus - taip.. blush2.gif
Lota...
*

Sveikinu susidėjus 4u.gif
O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu smile.gif nors dar ir truputi baisu, bet nebeturiu kur trauktis, nes vakar jau issitraukiau virsuje viena dantuka, tai jau dabar niekur nebedingsiu, privalau susideti breketus biggrin.gif
ajaja
QUOTE(Lota... @ 2009 12 02, 14:53)
Sveikinu susidėjus  4u.gif
O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu  smile.gif  nors dar ir truputi baisu, bet nebeturiu kur trauktis, nes vakar jau issitraukiau virsuje viena dantuka, tai jau dabar niekur nebedingsiu, privalau susideti breketus biggrin.gif
*

na ir saunu smile.gif nieko nebijok ir nedvejok, pamatysi, paskui galvosi kad geriausias dalykas kuri del saves padarei thumbup.gif breketai jegele!
Gitusia
QUOTE(Lota... @ 2009 12 02, 15:53)
Sveikinu susidėjus  4u.gif
O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu  smile.gif  nors dar ir truputi baisu, bet nebeturiu kur trauktis, nes vakar jau issitraukiau virsuje viena dantuka, tai jau dabar niekur nebedingsiu, privalau susideti breketus biggrin.gif
*

Nebijok, tikrai neverta baimintis. O ir atrakcija gyvenime thumbup.gif
Ir nauda - graži šypsena biggrin.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:00)

*

Kavyte, pas tave tik virsuje breketai? blink.gif blink.gif blink.gif
Kavytė
QUOTE(natale @ 2009 12 02, 16:08)
Kavyte, pas tave tik virsuje breketai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

jo, man labai ilgai užtruko, kol nustūmė visus dantukus į dešinę pusę, kad padarytų vietos tam dantukui, kuris gomury. tai vat pusę metų stūmėm, kol galiausiai ištarukė man tą dantuką ir dabar prikabino breketuką prie to dantuko. dabar lauksiu, kol tas dantukas pareis į bendrą lanką. turbūt tada tik dės apačią g.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 16:20)
jo, man labai ilgai užtruko, kol nustūmė visus dantukus į dešinę pusę, kad padarytų vietos tam dantukui, kuris gomury. tai vat pusę metų stūmėm,  kol galiausiai ištarukė man tą dantuką ir dabar prikabino breketuką prie to dantuko. dabar lauksiu, kol tas dantukas pareis į bendrą lanką. turbūt tada tik dės apačią  g.gif
*

aaa,nu aisku.as tai vislaik galvojau kad tu ir apacioj turi tongue.gif
Kavytė
blogai galvojai biggrin.gif
ajaja
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:26)
blogai galvojai  biggrin.gif
*

Kavyte, o savo dantuku po istraukimo ir po paskutinio vizito taip ir neparodei mums blush2.gif
Kavytė
taigi aš rašiau, kad įdėsiu foto tada, kai dantukas atsistos į lanką tongue.gif

biggrin.gif
Kavytė
kaip tik reikia užbaigti temą, taip visos dingsta cool.gif
viliene
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 17:09)
kaip tik reikia užbaigti temą, taip visos dingsta  cool.gif
*

Galim užbaigt blevyzgojimais biggrin.gif
Fudzijama
Kavyte - o jau skubi naujuos namuos atsizymet? lotuliukas.gif
Kavytė
Skubu, nes kai būna paskutinis psl, tai kažkaip nebeįdomu biggrin.gif be to, ana tema žiemai, su žiemos akcentais. o mes dar rudenėlio temoj sėdim lotuliukas.gif
Fudzijama
O kas cia sake, kad pleputes hihihi.gif Senos temos niekaip nesugebam uzbaigt irnesakyk.gif
*Amelie*
Padedu užbaigti 4u.gif Keliamės į naujus namus mirksiukas.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.