Fudzijama - pastebėjau, kad bendraamžiai vaikiukai:) .
Bus ir man netradicinės Kalėdos, o pavalgysiu kai galėsiu
Fudzijama - pastebėjau, kad bendraamžiai vaikiukai:) . QUOTE(viliene @ 2009 12 01, 15:33) *Amelie*, o tu kai jai į konsultaciją pas Grybauską, tau liepė pasidaryti gipsinius dantu modelius, nuotraukas, kraujo tyrimus? Kitą savaitę mane jau kviečia vizitui, turiu nusivežti panoraminę ir šoninę foto, o tada ir gipsinius modelius darys. Apie kraujo tyrimus nieko neminėjo Žinokit labai greitai susigyvenau su esama situacija ir jau su nekantrumu laukiu ir breketų, ir visų paveržimų, ir operacijos, jeeee QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 19:20) Kitą savaitę mane jau kviečia vizitui, turiu nusivežti panoraminę ir šoninę foto, o tada ir gipsinius modelius darys. Apie kraujo tyrimus nieko neminėjo Žinokit labai greitai susigyvenau su esama situacija ir jau su nekantrumu laukiu ir breketų, ir visų paveržimų, ir operacijos, jeeee Nes aš užsiregistravau ir man jau iš karto liepė viską atsivežti O *Amelie*,gal galėtum įketi savo dantukų foto? Labai norėčiau pažiūrėt, nes turim panašias situacijas Aš irgi manau, kad pasiryščiau, bet viskas remias į finansus.. QUOTE(viliene @ 2009 12 01, 20:27) Nes aš užsiregistravau ir man jau iš karto liepė viską atsivežti O *Amelie*,gal galėtum įketi savo dantukų foto? Labai norėčiau pažiūrėt, nes turim panašias situacijas Aš irgi manau, kad pasiryščiau, bet viskas remias į finansus.. Galiu nusifotografuoti ir įkelti O finansai ir mane baugina, bet kadangi operacija po metų, o gal ir vėliau, tai kaip nors Papildyta: Išsitraukiau fotoaparatą - numirė baterija QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 19:52) Galiu nusifotografuoti ir įkelti O finansai ir mane baugina, bet kadangi operacija po metų, o gal ir vėliau, tai kaip nors Bet aš dėl savo sąkandžio negarantuota, kad gilus, labiau panašus į atvirą (pagal aprašymą, nes aš sukandu tik krūminiais dantim) Aš kai eisiu į konsultaciją, tai viską išklausinėsiu apie kainą, bet teks palaukt sausio 14d. Tai lauksiu nuotraukyčių tavo QUOTE(viliene @ 2009 12 01, 21:10) Bet aš dėl savo sąkandžio negarantuota, kad gilus, labiau panašus į atvirą (pagal aprašymą, nes aš sukandu tik krūminiais dantim) Aš kai eisiu į konsultaciją, tai viską išklausinėsiu apie kainą, bet teks palaukt sausio 14d. Tai lauksiu nuotraukyčių tavo Tuomet tikrai sakyčiau, kad ne gilus
Įdėjau nuotraukytes
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 01, 20:07) Galiu nusifotografuoti ir įkelti O finansai ir mane baugina, bet kadangi operacija po metų, o gal ir vėliau, tai kaip nors Papildyta: Išsitraukiau fotoaparatą - numirė baterija o kodel tik po metu? cia toks ilgas pasiruosimas operacijai? ar tau pirma breketus reikes atnesiot o paskui operacija? Papildyta: Paziurejau nuotraukas tavo, nu panasiai ir pas mane. irgi kai sypsaus tai tik virsutiniai matosi QUOTE(Gitusia @ 2009 12 02, 09:46) Laukiam laukiam Beje, kaip faina, kai elastikų nebereik dėtis Nors nereik džiaugtis anksčiau laiko, po sekančio vizito gal vėl teks o as tai labai laukiu elastiku ryt jau i konsultacija del protiniu dantuku einu QUOTE(natale @ 2009 12 02, 09:27) o kodel tik po metu? cia toks ilgas pasiruosimas operacijai? ar tau pirma breketus reikes atnesiot o paskui operacija? Paziurejau nuotraukas tavo, nu panasiai ir pas mane. irgi kai sypsaus tai tik virsutiniai matosi Operaciją daro tik po to, kai breketais sutvarko dantis, lankus ir pan QUOTE(viliene @ 2009 12 02, 11:30) Jau pažiūrėjau Man atrodė, kad gilus = galiniui O kokie galinio sąkandžio požymiai? QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 11:39) Operaciją daro tik po to, kai breketais sutvarko dantis, lankus ir pan O kokie galinio sąkandžio požymiai? tai tada kada breketai nusimato? bet pas tave kaip ir tiesus dantukai.
Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais...
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 14:41) Ačiū Net ir nežinau, kaip jaučiuosi - gal pasimetus šiek tiek... Labai jau greitai viskas įvyko; nesitikėjau, kad breketus suklijuoja per pusvalandį QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:01) Ačiū Net ir nežinau, kaip jaučiuosi - gal pasimetus šiek tiek... Labai jau greitai viskas įvyko; nesitikėjau, kad breketus suklijuoja per pusvalandį sveikinu ir aš QUOTE(Gitusia @ 2009 12 02, 15:03) Labai ačiū. Kadangi, pasak gydytojos, mano atvejis vienas iš sudėtingesnių ir breketus reiks nešioti apie 2,5 metų, tad tikrai prireiks tiek sėkmės, tiek ir ištvermės Papildyta: QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:04) Ačiū, Kavyte Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 13:39) Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais... Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra Sveikinimai naujai gelezinkelietei Greit priprasi ir ismoksi ir valgyt, ir priziuret savo dantukus Mano gydytoja pati sake kazkada nesiojo breketus ir ilgai ieskojo tinkamo dantu sepetuko. Tai sau atrado ir man rekomendavo - Elgidium Junior ortodontic (tikslaus pavadinimo nelabai atsimenu, bet kazkas i ta tema). Tas sepetelis specialiai nesiojantiems breketus pritaikytas Tarpdanciu sepetukus as naudoju TePe, ko gero daugelis cia juos naudoja. O skalauju su Listerine QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 02, 14:45) Sveikinimai naujai gelezinkelietei Greit priprasi ir ismoksi ir valgyt, ir priziuret savo dantukus Mano gydytoja pati sake kazkada nesiojo breketus ir ilgai ieskojo tinkamo dantu sepetuko. Tai sau atrado ir man rekomendavo - Elgidium Junior ortodontic (tikslaus pavadinimo nelabai atsimenu, bet kazkas i ta tema). Tas sepetelis specialiai nesiojantiems breketus pritaikytas Tarpdanciu sepetukus as naudoju TePe, ko gero daugelis cia juos naudoja. O skalauju su Lysterin aš taip pat tarpdančiam naudoju TePe, ir skystį taipogi Listerine QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 11:39) O kokie galinio sąkandžio požymiai? Galinis sąkandis - apatiniai dantys atsilieka nuo viršutinių dantų. Dažna šio sąkandžio priežastis yra per mažas apatinis žandikaulis. Priekiniai dantys gali būti stipriai pavirtę į priekį. Va tokie požymiai. Orthognatic.lt yra ir su vaizdu ir dar išsamesniu aprašymu. Gali paziurėt, jei nori Šiandien dariaus dantų gipsinius modelius, tai paklausiau koks mano sąkandis, tai atsakė, kad tikrai galinis QUOTE(ajaja @ 2009 12 02, 15:31) SvEiKiNu!!!!! Dėkui QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:56) Dėkui O tai ką, ir MB nežino? Man irgi tik viršuje breketai, bet dabar užlipdė kalnelius QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:00) Mano tai dantuzus su breketais pirmas mb brolis pamate Pas mane irgi breketai tik virsuj, bet kalnelius sikart uzlipde QUOTE(viliene @ 2009 12 02, 15:50) Su vaizdu susipažinau QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:16) Labai ačiū. Kadangi, pasak gydytojos, mano atvejis vienas iš sudėtingesnių ir breketus reiks nešioti apie 2,5 metų, tad tikrai prireiks tiek sėkmės, tiek ir ištvermės Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra Ir man sakė 2,5 metų kad nešiosiu. jau 1,5 nešioju ir iki vasaros manau tikrai dar nešiosiu. O dėl šepetėlių - mano ortodontė kai suklijavo breketus, tai ir iš karto pasiūlė šepetėlius - ji savo kabinete turi jų Skystis tai Listerine, bet pažiūrėjau dar kaina likus - 12 Lt esu mokėjus. QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 15:04) Su vaizdu susipažinau Tai mano apatinį žandikaulį irgi į priekį stumtų QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 13:39) Sveikinu susidėjus O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu QUOTE(Lota... @ 2009 12 02, 14:53) Sveikinu susidėjus O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu na ir saunu QUOTE(Lota... @ 2009 12 02, 15:53) Sveikinu susidėjus O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu Nebijok, tikrai neverta baimintis. O ir atrakcija gyvenime Ir nauda - graži šypsena QUOTE(natale @ 2009 12 02, 16:08) jo, man labai ilgai užtruko, kol nustūmė visus dantukus į dešinę pusę, kad padarytų vietos tam dantukui, kuris gomury. tai vat pusę metų stūmėm, kol galiausiai ištarukė man tą dantuką ir dabar prikabino breketuką prie to dantuko. dabar lauksiu, kol tas dantukas pareis į bendrą lanką. turbūt tada tik dės apačią QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 16:20) jo, man labai ilgai užtruko, kol nustūmė visus dantukus į dešinę pusę, kad padarytų vietos tam dantukui, kuris gomury. tai vat pusę metų stūmėm, kol galiausiai ištarukė man tą dantuką ir dabar prikabino breketuką prie to dantuko. dabar lauksiu, kol tas dantukas pareis į bendrą lanką. turbūt tada tik dės apačią aaa,nu aisku.as tai vislaik galvojau kad tu ir apacioj turi
blogai galvojai
taigi aš rašiau, kad įdėsiu foto tada, kai dantukas atsistos į lanką
kaip tik reikia užbaigti temą, taip visos dingsta
Kavyte - o jau skubi naujuos namuos atsizymet?
Skubu, nes kai būna paskutinis psl, tai kažkaip nebeįdomu
O kas cia sake, kad pleputes
Padedu užbaigti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|