Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kavytė
Sveiki užsukę į 16 - tą breketų temelę. Džiugu, kad ankstesnėje temoje sulaukėme tiek daug naujokių, tikiuosi, kad įsiliesite į mūsų draugišką būrį ir bendrausite su mumis ne tik apie breketukus, bet ir pasidalinsite dienos įspūdžiais ir naujienomis breketininkių plepesiuose. Laukiame jūsų wub.gif

Kam įdomu, pateikiu senesnių temų sąrašiuką, kai turėsit laiko, pasiskaitykite, ten tikrai daug naudingos informacijos smile.gif

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema

Kadangi taip gavosi, kad ši tema sukurta be duomenų, laukiame jūsų duomenų kitai temai. Kas nori būti įtrauktas į sąrašiuką, parašykit ortodontę, pas kurią gydotės, miestą, savo breketukų tipą (metaliukai, keramika, safyriniai, damonai), ir datą, kuomet jums šį grožį uždėjo biggrin.gif 4u.gif

Primenu, jog turime savo foto albumą, kuriame dedame savo ir savo dantukų nuotraukytes. Slaptažodžio bet kam nedalinam, bet kai tapsite mūsų komandos nariu, duomenis jums suteiksime ir lauksime jūsų nuotraukyčių drinks_cheers.gif

Visoms likimo sesėms linkiu kantrybės ir greitų pokyčių. Šypsokimės ir užkrėskime savo šypsena į rudens depresiją puolusius lietuvius biggrin.gif

user posted image
natale
uuuuuu kaip grazu. taip greitai ir fainai padarei 4u.gif
aciukas

Papildyta:
to cinamonaite ->
Tai palauk palauk tai o kaip dabar pas tave? breketai kaip suverzti? su vileutem? jei tu dar nieko apie gumas nezinai? kas deda safyrus ar keramika tai ir gumytes dedasi bespalves o jos dazosi lengviausiai. o kas turi metalinius tai ir gumytes gali metalo spalvos detis arba spavotos, o jos ne taip keicia spalva. nu tikiuos pagavai minti mirksiukas.gif
rasiau anoj temoj,bet noreciau suzinot atsakyma kaip ten yra pas tave? ax.gif
ajaja
aha, saunuole Kavyte 4u.gif

Cinamonaite anoj temoj klause apie gumeles. as kaip suprantu gumeles deda ir ant geleziniu ir ant keramikiniu/ safyriniu breketu. bet jei reikia stipriau paverzti tada jau apsuka vielytem vietoj gumyciu.
o damon yra geleziniai, bet kitokios rusies breketai, ant ju gumytes nededamos.
merginos pataisykit jei ka netaip susakiau ax.gif
Cinamonaite
Smagumelis, galvojau jau greit tema neatsiras...o cia sast ir yra,
dekui Kavytei:).

Na nezinau ar kas mane itrauks. Bet as KLaipedoje pas Liatukiene. Virsuje desiu 11 26, tik dar nepasakysiu ka.

QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:32)
uuuuuu kaip grazu. taip greitai ir fainai padarei  4u.gif
aciukas
*

Kavytė
Mūsų aktyviųjų top 10:

natale 146 first.gif
justyte** 65 second.gif
ajaja 59 third.gif
Cinamonaite 34
Svajaaa 26
zanetuxg 20
*Amelie* 20
Fudzijama 18
Kavytė 18
Gitusia 18
ajaja
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 20:39)
Mūsų aktyviųjų top 10:

natale 146 first.gif
justyte** 65 second.gif
ajaja 59 third.gif
Cinamonaite 34
Svajaaa 26
zanetuxg 20
*Amelie* 20
Fudzijama 18
Kavytė 18
Gitusia 18

*

as manau visus tris prizus reikia atiduoti Natalei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
natale
to fudzijama->
Sveikute 4u.gif jau norejau rasyt kur dingus ax.gif
norejau paklasut kaip gija protiniai ? nes prapuolei kazkur ir kaip breketukai laikos nes mes gi panasiai susidejom
palauk kada tau apacia sudes? gal per sita vizita? bigsmile.gif
(kartoju is anos temos, nes klausimas aktualus man )
*Amelie*
Aš dar be breketų, bet jau į topus patekau thumbup.gif blush2.gif
Cinamonaite
Dekui, kad atsiminet ko klausiau....
O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis?
O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit?

QUOTE(ajaja @ 2009 11 18, 23:37)
aha, saunuole Kavyte  4u.gif

Cinamonaite anoj temoj klause apie gumeles. as kaip suprantu gumeles deda ir ant geleziniu ir ant keramikiniu/ safyriniu breketu. bet jei reikia stipriau paverzti tada jau apsuka vielytem vietoj gumyciu.
o damon yra geleziniai, bet kitokios rusies breketai, ant ju gumytes nededamos.
merginos pataisykit jei ka netaip susakiau  ax.gif
*

Papildyta:
Kas cia, zinuciu skaicius smile.gif?
Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta lotuliukas.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 11 18, 23:41)
as manau visus tris prizus reikia atiduoti Natalei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:39)
Mūsų aktyviųjų top 10:

natale 146 first.gif
justyte** 65 second.gif
ajaja 59 third.gif
Cinamonaite 34
Svajaaa 26
zanetuxg 20
*Amelie* 20
Fudzijama 18
Kavytė 18
Gitusia 18

*

ale pavariau, ka? assa.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif
Cinamonaite
Aciu natalie, as va ir einu siandien is proto, nes ryt turiu odontologei pasakyt ka desiuos kita savaite kokius breketus. Ryt einu deti seperacines. Tai turiu pasakyt ko noresiu...o kuo viskas arteja tuo labiau metausi:)

QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:37)
uuuuuu kaip grazu. taip greitai ir fainai padarei  4u.gif
aciukas

Papildyta:
to cinamonaite ->
Tai palauk palauk tai o kaip dabar pas tave? breketai kaip suverzti? su vileutem? jei tu dar nieko apie gumas nezinai? kas deda safyrus ar keramika tai ir gumytes dedasi bespalves o jos dazosi lengviausiai. o kas turi metalinius tai ir gumytes gali metalo spalvos detis arba spavotos, o jos ne taip keicia spalva. nu tikiuos pagavai minti  mirksiukas.gif
rasiau anoj temoj,bet noreciau suzinot atsakyma kaip ten yra pas tave?  ax.gif
*

Kavytė
Pavarei už visas biggrin.gif Aš kadangi išvažiavus, tai mažiau sėdžiu ir ne visad perskaitau ką pripliurpėt blush2.gif Bet Natale varyk taip toliau, aš jau praeitoje temoje minėjau, kad labai džiugu, jog turim tave, visad operatyviai su naujokėm bendrauji, atsakai į rūpimus klausimus 4u.gif
natale
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 21:43)
O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis?
O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit?
Papildyta:
Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta  lotuliukas.gif
*

pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts doh.gif
o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis mirksiukas.gif
tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei tongue.gif
Svajaaa
kavyte bet tu tiesiog geris wub.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:45)
Pavarei už visas  biggrin.gif Aš kadangi išvažiavus, tai mažiau sėdžiu ir ne visad perskaitau ką pripliurpėt  blush2.gif Bet Natale varyk taip toliau, aš jau praeitoje temoje minėjau, kad labai džiugu, jog turim tave, visad operatyviai su naujokėm bendrauji, atsakai į rūpimus klausimus  4u.gif
*

tai jus mane pamokinot dabar as visas zinias kitom perduodu lotuliukas.gif kad dar tos mano zinios teisingos butu,nes galiu ir nusisneket blush2.gif
nu turiu dabar laiko tai vakare po darbo cia uzsuku ir uzsikablioju doh.gif
Kavytė
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:47)
pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts  doh.gif
o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis  mirksiukas.gif
tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei  tongue.gif
*

Aha, atsimenu, kaip vargšė kankinais, o kai sužinojai, kad pas tave vielutės, tai pasižadėjai kitą rytą didelį puodą kavos išgerti lotuliukas.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 18, 21:47)
kavyte bet tu tiesiog geris wub.gif
*

Baik jau blush2.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:51)
Aha, atsimenu, kaip vargšė kankinais, o kai sužinojai, kad pas tave vielutės, tai pasižadėjai kitą rytą didelį puodą kavos išgerti  lotuliukas.gif

Baik jau  blush2.gif
*

jo jo,taip ir buvo. nudziuginai tada mane su tom vielutem user posted image
isgeriau ir kavos user posted image
to kavyte-> user posted image
smilsee
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:43)
Papildyta:
Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta  lotuliukas.gif
*

Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti mirksiukas.gif As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu doh.gif ),violetines ir dabar auksines smile.gif
Cinamonaite
Cha cha geras, kankinosi mergina, kavos negere, o paaiskejo, kad be reikalo...na sirdis turejo plyst doh.gif . As siaip ne daug jos, puodeli i diena....bet nudazymui uztektu.

Skaiciau kad vienai merginai cia pas jus niekas neklause kokios spalvos gumeles sudet, sako iseinu, berods rozines:). Na kaskaip man reikia solidzia atrodyt, kad but 18, velniai nemate ir tas spalvotas, bet dabar....smile.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 11 19, 00:00)
Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti mirksiukas.gif  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu doh.gif ),violetines ir dabar auksines smile.gif
*

Papildyta:
JO 4 vieta 4u.gif Na taip, tai kad 10a kart deciau, but viskas aisku, niekas nerupetu...o dabar.... doh.gif
Gerai, kad jus cia esat. Patikekit, gyvenime nesu lindus dalyvauti i foruma, siaip paskaitinedavau, o dabar tai vaje vaje...niekas tikrovej nepataria ir niekam neidomu, kaip nori taip ir daryk...smile.gif Na palaiko, sako valio, bet kokius desies ir t.t.t jau man vienai paliko sprest. Na ir teisingai, gi as ir nesiosiu...bet vyras ziures i mane biggrin.gif ir i balius su manim eis, o sake nesvarbu!

QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:47)
pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts  doh.gif
o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis  mirksiukas.gif
tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei  tongue.gif
*

Kavytė
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:10)
niekas tikrovej nepataria ir niekam neidomu, kaip nori taip ir daryk...smile.gif Na palaiko, sako valio, bet kokius desies ir t.t.t jau man vienai paliko sprest.
*

čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės biggrin.gif tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename.. 4u.gif
Cinamonaite
bet turetu pralinksmint, tik sypt, ir tada visi sypt... tongue.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:13)
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot  blush2.gif
Papildyta:

čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  biggrin.gif  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename..  4u.gif
*

Kavytė
Na aš nenoriu kad iš mano spalvotų dantų juoktųsi biggrin.gif geriau aš "šypt" ir tada kitas žmogus "šypt", bet "šypt" ne todėl, kad dantys rožiniai, o todėl, kad aš tiesiog tam žmogui nusišypsojau ax.gif kažkaip painiai aš čia biggrin.gif
Cinamonaite
Aciu merginos, bus tu klausimu dar....o paskui jau ir as gudri busiu....kitoms galesiu patart.
Klausykite yra akcija nuo ryt Lucalut dantu prieziuros prekms, ar ten ko nors brketininkems toje serijoje yra?

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:13)
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot  blush2.gif
Papildyta:

čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  biggrin.gif  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename..  4u.gif
*

Kavytė
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas doh.gif
Cinamonaite
Chm, tai va maximoj bus nuolaida, reikes gal kaska pasiziuret....smile.gif.
Einu miegot smile.gif Iki ryt! Ryt pareisiu su separacinem gumelem smile.gif, paverksiu jums ant peties blush2.gif .

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:20)
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas  doh.gif
*

natale
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 22:20)
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas  doh.gif
*

pas mane sensodyne. pro namel skirta jautriems dantims. nzn kas cia lakalut minejo. bet man irgi jis nepatinka bet del to kad neskanus. schmoll.gif
as tai noreciau kada ant listerin ispardavimo pataikyt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:22)
Chm, tai va maximoj bus nuolaida, reikes gal kaska pasiziuret....smile.gif.
Einu miegot smile.gif Iki ryt! Ryt pareisiu su separacinem gumelem smile.gif, paverksiu jums ant peties blush2.gif .
*

uzuojauta del gumyciu doh.gif
labos mirksiukas.gif
Kavytė
Nesvajok apie nuolaidas, vaistinėj gi ir taip kainos pakilusios doh.gif
Tinar
aciu uz temele kavyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gitusia
labas naujoj temoj user posted image
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 22:20)
*

Aš naudojau Lacalut active prieš pat breketų sudėjimą, čia kad nekraujuotų dantenos user posted image
*fabulouslife*
aciu Kavyte uz nuojus namucius wink.gif svajoju kad mano dantukai tokie butu kaip tu idejai foto wub.gif wub.gif wub.gif

o ir as patekau i antraja vieta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tinar
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 19, 10:10)
labas naujoj temoj  user posted image 

Aš naudojau Lacalut active prieš pat breketų sudėjimą, čia kad nekraujuotų dantenos  user posted image
*

sveikutes 4u.gif ..man maziau kraujuojadantenos nuo lysterine ax.gif smile.gif
natale
Sveikos, as siandien jau be vaistu thumbup.gif jau nebetaip skauda drinks_cheers.gif
kita savaite reikes foto daryt nes 2 men bus kaip breketuota rolleyes.gif biggrin.gif
Tinar
kas nesiojat ''Damon''..kiek jums sake uztruks gydymas???????? ax.gif
ajaja
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 20:47)
.... o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts  doh.gif
*

na tu pavarai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 11 18, 21:00)
Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti mirksiukas.gif  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu doh.gif ),violetines ir dabar auksines smile.gif
*

o kodel daugiau NIEKADA zaliu nesidesi?? blink.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:13)

*

as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem blush2.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 11 19, 09:45)
kas nesiojat ''Damon''..kiek jums sake uztruks gydymas???????? ax.gif
*

man sake iki 2 metu... ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:11)
na tu pavarai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem  blush2.gif
man sake iki 2 metu...  ax.gif
*

as tai ir eksperimentuoju su jom biggrin.gif bet kazkodel jau apsistojau prie vienu-ruzavu wub.gif tai manes gydytoja jau neklausia kokias desim, o sako: kaip visada? biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 11:44)
Sveikos, as siandien jau be vaistu  thumbup.gif  jau nebetaip skauda  drinks_cheers.gif
kita savaite reikes foto daryt nes 2 men bus kaip breketuota  rolleyes.gif  biggrin.gif
*

saunu, kad jau nebe taip skauda smile.gif nes as prisimenu kaip man skaudejo apacia.. auc..

man ir reikes nusifotkinti 28 diena.. tada bus jau metai ir 3men kaip virsus, ir 4men kaip su apacia 4u.gif jei neusimaisiau as cia biggrin.gif
Gitusia
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 11:14)
as tai ir eksperimentuoju su jom biggrin.gif bet kazkodel jau apsistojau prie vienu-ruzavu wub.gif  tai manes gydytoja jau neklausia kokias desim, o sako: kaip visada? biggrin.gif  thumbup.gif
*

o maniškė klausia ax.gif Tik tada jau aš atsakau - KAIP VISADA cool.gif
ajaja
QUOTE(Tinar @ 2009 11 19, 09:38)
sveikutes 4u.gif ..man maziau kraujuojadantenos nuo lysterine ax.gif  smile.gif
*

man tai ir higieniste, ir stomatologe patare dantu pasta su fluoridu naudoti ir skalavimo skysti su fluoridu, cia atseit kaip papildomas pastiprinimas dantukam su breketais.

o del kraujuojanciu dantenu tai man anksciau visada valant dantis budavo kraujo, as maniau, kad gal per stipriai valau, o higieniste pasake, kad jei kraujuoja, reiskia kazkur nesvarumu yra, kazkur neprieini gerai isvalyti. tai kai pradejau tarpdanciu siula teisingai naudoti ir skalavimo skysti po keliu savaiciu visas kraujavimas praejo blush2.gif
*fabulouslife*
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:16)
man tai ir higieniste, ir stomatologe patare dantu pasta su fluoridu naudoti ir skalavimo skysti su fluoridu, cia atseit kaip papildomas pastiprinimas dantukam su breketais.

o del kraujuojanciu dantenu tai man anksciau visada valant dantis budavo kraujo, as maniau, kad gal per stipriai valau, o higieniste pasake, kad jei kraujuoja, reiskia kazkur nesvarumu yra, kazkur neprieini gerai isvalyti. tai kai pradejau tarpdanciu siula teisingai naudoti ir skalavimo skysti po keliu savaiciu visas kraujavimas praejo blush2.gif
*

o man gydytoja liepe naudot pasta su fluoridu.. g.gif
Kavytė
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 11:18)
o man gydytoja liepe naudot pasta su fluoridu..  g.gif
*

na tai labai gerai, juk ir ajaja tą patį sakė smile.gif
*fabulouslife*
man kazko pradejo skaudet dantenas prie priekiniu dantuku g.gif ir veiksmas kazkoks gale pradejo vykt, nes skauda..
Kavytė
Cinamonaite, na, ar jau su gumelėm? Beje, nusipirkai lacaluto? mirksiukas.gif
Fudzijama
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:04)
Sveikute  4u.gif  jau norejau rasyt kur dingus  doh.gif
norejau paklasut kaip gija protiniai ? nes prapuolei kazkur  ax.gif  ir kaip breketukai laikos nes mes gi panasiai susidejom  tongue.gif
palauk kada tau apacia sudes? gal per sita vizita?
*

Nu sakiu rajonas, tikrai blink.gif Jau totaliai nebespeju sekti cia ivykiu. Mano spirgas nebeleidzia visai prie kompo prieit, tai taikau mazdaug kai miega doh.gif
Dabar va parasau ir einu skaityt nuo pradziu tema karsta.gif
Breketukams mano viskas thumbup.gif Tik dantusikai priekiniai laabai pajautrejo kazkodel po protiniu istraukimo blink.gif Nors priekiniai virsuj, o protiniai buvo apacioj blink.gif O gal del to kad vienas nulipo nuo kito ir stodamasis i savo vieta gretimus stumde doh.gif Dabar jau geriau kazkaip, maziau skauda, bet vis tiek kasdama maista jauciu kad dantis turiu lotuliukas.gif
Apacia man sake sudes tik po nauju metu, daktare tokiu principu deda, kad priprastum. Bet si karta nuejusi pasideresiu, gal ir iki naujako prasisuktume. Matysiu ka sakys rolleyes.gif

O protiniai gerai gyja, jau neskauda nieko thumbup.gif Ir issizioju jau beveik iki galo thumbup.gif Labai palengvejo kai siulus istrauke rolleyes.gif Tik va viena puse liezuvio ir tos pacios puses dantena is vidaus tebera uztirpusi, visiskai nejautri. Bet tai del to, kad tas dantuzas per nerva ejo ir matyt pazeistas nervas buvo. Bet sake su laiku atsistatys jautrumas unsure.gif
Fudzijama
Nu va, pakolkas prisivijau karsta.gif
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:39)
Mūsų aktyviųjų top 10:
natale 146 first.gif
justyte** 65 second.gif
ajaja 59 third.gif
Cinamonaite 34
Svajaaa 26
zanetuxg 20
*Amelie* 20
Fudzijama 18
Kavytė 18
Gitusia 18

*

Nors ir nespeju nieko, bet pasirodo visgi i 10-ka pakliuvau blink.gif

QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:41)
to fudzijama->
Sveikute  4u.gif  jau norejau rasyt kur dingus  ax.gif
*

drinks_cheers.gif Kaip smagu kai taves nepamirsta ax.gif

QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 21:43)
*

Man siule pasirinkt, bet as pakolkas susilaikiau nuo spalvotu fantaziju - gal ne kiek del amziaus, nors man ir 30 doh.gif bet kiek del paciu dantusu kreivu - ner ko traukt demesi i save tom gumom spalvotom. Sudejo man sidabrines. Bet perspektyvoj sakiau auksines isbandysiu. O daugiau kolkas nelabai kokios kitos ir traukia schmoll.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 19, 18:59)
Nu va, pakolkas prisivijau  karsta.gif

Nors ir nespeju nieko, bet pasirodo visgi i 10-ka pakliuvau  blink.gif
drinks_cheers.gif Kaip smagu kai taves nepamirsta  ax.gif
Man siule pasirinkt, bet as pakolkas susilaikiau nuo spalvotu fantaziju - gal ne kiek del amziaus, nors man ir 30  doh.gif bet kiek del paciu dantusu kreivu - ner ko traukt demesi i save tom gumom spalvotom. Sudejo man sidabrines. Bet perspektyvoj sakiau auksines isbandysiu. O daugiau kolkas nelabai kokios kitos ir traukia  schmoll.gif
*

as buvau isbandzius: ruzavas, violetines, zalias smile.gif visai man patiko smile.gif tik kazkaip prie ruzavu pasilikau wub.gif
*Amelie*
Gal kas nors Dalios numerį turi?
smilsee
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:11)
na tu pavarai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem  blush2.gif
man sake iki 2 metu...  ax.gif
*

Tos zalios mane kazkodel erzint pradeda po puses men unsure.gif Gal kad labai jau sviecia rolleyes.gif Auksines pats tas,tik kita kart kai eisiu,paziuresiu gal tures kokiu zydru tai tokias uzsidesiu,jei ne tai liksiu prie auksiniu bigsmile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(smilsee @ 2009 11 19, 19:25)
Tos zalios mane kazkodel erzint pradeda po puses men unsure.gif  Gal kad labai jau sviecia rolleyes.gif  Auksines pats tas,tik kita kart kai eisiu,paziuresiu gal tures kokiu zydru tai tokias uzsidesiu,jei ne tai liksiu prie auksiniu bigsmile.gif
*

as tai puse men pastebiu tas gumytes, o po puses men as ju net nebepastebiu biggrin.gif ar ten zalios ar ruzavos biggrin.gif neebepastebiu biggrin.gif
Kavytė
O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos g.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 19:42)
O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos g.gif
*

yra pas smilse foto kur su auksinem 4u.gif
Fudzijama
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 18:05)
as buvau isbandzius: ruzavas, violetines, zalias smile.gif visai man patiko smile.gif tik kazkaip prie ruzavu pasilikau  wub.gif
*

Ruzavu net nebandysiu, jau tas tai tikrai rolleyes.gif Niekas is mano aplinkos manes nesupras doh.gif O ir as saves irgi turbut nesuprasciau hihihi.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.