Sveiki užsukę į 16 - tą breketų temelę. Džiugu, kad ankstesnėje temoje sulaukėme tiek daug naujokių, tikiuosi, kad įsiliesite į mūsų draugišką būrį ir bendrausite su mumis ne tik apie breketukus, bet ir pasidalinsite dienos įspūdžiais ir naujienomis breketininkių plepesiuose. Laukiame jūsų Kam įdomu, pateikiu senesnių temų sąrašiuką, kai turėsit laiko, pasiskaitykite, ten tikrai daug naudingos informacijos Pirma temaAntra temaTrečia temaKetvirta temaPenkta temaŠešta temaSeptinta temaAštunta temaDevinta temaDešimta temaVienuolikta temaDvylikta temaTrylikta temaKeturiolikta temaPenkiolikta temaKadangi taip gavosi, kad ši tema sukurta be duomenų, laukiame jūsų duomenų kitai temai. Kas nori būti įtrauktas į sąrašiuką, parašykit ortodontę, pas kurią gydotės, miestą, savo breketukų tipą (metaliukai, keramika, safyriniai, damonai), ir datą, kuomet jums šį grožį uždėjo Primenu, jog turime savo foto albumą, kuriame dedame savo ir savo dantukų nuotraukytes. Slaptažodžio bet kam nedalinam, bet kai tapsite mūsų komandos nariu, duomenis jums suteiksime ir lauksime jūsų nuotraukyčių Visoms likimo sesėms linkiu kantrybės ir greitų pokyčių. Šypsokimės ir užkrėskime savo šypsena į rudens depresiją puolusius lietuvius 
uuuuuu kaip grazu. taip greitai ir fainai padarei aciukas Papildyta:to cinamonaite -> Tai palauk palauk tai o kaip dabar pas tave? breketai kaip suverzti? su vileutem? jei tu dar nieko apie gumas nezinai? kas deda safyrus ar keramika tai ir gumytes dedasi bespalves o jos dazosi lengviausiai. o kas turi metalinius tai ir gumytes gali metalo spalvos detis arba spavotos, o jos ne taip keicia spalva. nu tikiuos pagavai minti rasiau anoj temoj,bet noreciau suzinot atsakyma kaip ten yra pas tave?
aha, saunuole Kavyte Cinamonaite anoj temoj klause apie gumeles. as kaip suprantu gumeles deda ir ant geleziniu ir ant keramikiniu/ safyriniu breketu. bet jei reikia stipriau paverzti tada jau apsuka vielytem vietoj gumyciu. o damon yra geleziniai, bet kitokios rusies breketai, ant ju gumytes nededamos. merginos pataisykit jei ka netaip susakiau
Cinamonaite
2009 11 18, 21:38
Smagumelis, galvojau jau greit tema neatsiras...o cia sast ir yra, dekui Kavytei:). Na nezinau ar kas mane itrauks. Bet as KLaipedoje pas Liatukiene. Virsuje desiu 11 26, tik dar nepasakysiu ka. QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:32) uuuuuu kaip grazu. taip greitai ir fainai padarei aciukas
Mūsų aktyviųjų top 10: natale 146  justyte** 65  ajaja 59  Cinamonaite 34 Svajaaa 26 zanetuxg 20 *Amelie* 20 Fudzijama 18 Kavytė 18 Gitusia 18
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 20:39) Mūsų aktyviųjų top 10: natale 146  justyte** 65  ajaja 59  Cinamonaite 34 Svajaaa 26 zanetuxg 20 *Amelie* 20 Fudzijama 18 Kavytė 18 Gitusia 18 as manau visus tris prizus reikia atiduoti Natalei
to fudzijama-> Sveikute  jau norejau rasyt kur dingus norejau paklasut kaip gija protiniai ? nes prapuolei kazkur ir kaip breketukai laikos nes mes gi panasiai susidejom palauk kada tau apacia sudes? gal per sita vizita? (kartoju is anos temos, nes klausimas aktualus man )
*Amelie*
2009 11 18, 21:41
Aš dar be breketų, bet jau į topus patekau
Cinamonaite
2009 11 18, 21:43
Dekui, kad atsiminet ko klausiau.... O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis? O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit? QUOTE(ajaja @ 2009 11 18, 23:37) aha, saunuole Kavyte Cinamonaite anoj temoj klause apie gumeles. as kaip suprantu gumeles deda ir ant geleziniu ir ant keramikiniu/ safyriniu breketu. bet jei reikia stipriau paverzti tada jau apsuka vielytem vietoj gumyciu. o damon yra geleziniai, bet kitokios rusies breketai, ant ju gumytes nededamos. merginos pataisykit jei ka netaip susakiau  Papildyta:Kas cia, zinuciu skaicius  ? Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta QUOTE(ajaja @ 2009 11 18, 23:41) as manau visus tris prizus reikia atiduoti Natalei 
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:39) Mūsų aktyviųjų top 10: natale 146  justyte** 65  ajaja 59  Cinamonaite 34 Svajaaa 26 zanetuxg 20 *Amelie* 20 Fudzijama 18 Kavytė 18 Gitusia 18 ale pavariau, ka?
Cinamonaite
2009 11 18, 21:45
Aciu natalie, as va ir einu siandien is proto, nes ryt turiu odontologei pasakyt ka desiuos kita savaite kokius breketus. Ryt einu deti seperacines. Tai turiu pasakyt ko noresiu...o kuo viskas arteja tuo labiau metausi:) QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:37) uuuuuu kaip grazu. taip greitai ir fainai padarei aciukas Papildyta:to cinamonaite -> Tai palauk palauk tai o kaip dabar pas tave? breketai kaip suverzti? su vileutem? jei tu dar nieko apie gumas nezinai? kas deda safyrus ar keramika tai ir gumytes dedasi bespalves o jos dazosi lengviausiai. o kas turi metalinius tai ir gumytes gali metalo spalvos detis arba spavotos, o jos ne taip keicia spalva. nu tikiuos pagavai minti rasiau anoj temoj,bet noreciau suzinot atsakyma kaip ten yra pas tave? 
Pavarei už visas  Aš kadangi išvažiavus, tai mažiau sėdžiu ir ne visad perskaitau ką pripliurpėt  Bet Natale varyk taip toliau, aš jau praeitoje temoje minėjau, kad labai džiugu, jog turim tave, visad operatyviai su naujokėm bendrauji, atsakai į rūpimus klausimus
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 21:43) Dekui, kad atsiminet ko klausiau.... O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis? O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit? Papildyta:Kas cia, zinuciu skaicius  ? Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta  pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei
Svajaaa
2009 11 18, 21:47
kavyte bet tu tiesiog geris
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:45) Pavarei už visas  Aš kadangi išvažiavus, tai mažiau sėdžiu ir ne visad perskaitau ką pripliurpėt  Bet Natale varyk taip toliau, aš jau praeitoje temoje minėjau, kad labai džiugu, jog turim tave, visad operatyviai su naujokėm bendrauji, atsakai į rūpimus klausimus  tai jus mane pamokinot dabar as visas zinias kitom perduodu  kad dar tos mano zinios teisingos butu,nes galiu ir nusisneket nu turiu dabar laiko tai vakare po darbo cia uzsuku ir uzsikablioju
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:47) pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei  Aha, atsimenu, kaip vargšė kankinais, o kai sužinojai, kad pas tave vielutės, tai pasižadėjai kitą rytą didelį puodą kavos išgerti QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 18, 21:47) kavyte bet tu tiesiog geris  Baik jau
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:51) Aha, atsimenu, kaip vargšė kankinais, o kai sužinojai, kad pas tave vielutės, tai pasižadėjai kitą rytą didelį puodą kavos išgerti Baik jau  jo jo,taip ir buvo. nudziuginai tada mane su tom vielutem  isgeriau ir kavos  to kavyte->
smilsee
2009 11 18, 22:00
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:43) Dekui, kad atsiminet ko klausiau.... O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis? O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit? Papildyta:Kas cia, zinuciu skaicius  ? Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta  Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu  ),violetines ir dabar auksines
Cinamonaite
2009 11 18, 22:10
Cha cha geras, kankinosi mergina, kavos negere, o paaiskejo, kad be reikalo...na sirdis turejo plyst  . As siaip ne daug jos, puodeli i diena....bet nudazymui uztektu. Skaiciau kad vienai merginai cia pas jus niekas neklause kokios spalvos gumeles sudet, sako iseinu, berods rozines:). Na kaskaip man reikia solidzia atrodyt, kad but 18, velniai nemate ir tas spalvotas, bet dabar....  QUOTE(smilsee @ 2009 11 19, 00:00) Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu  ),violetines ir dabar auksines  Papildyta:JO 4 vieta  Na taip, tai kad 10a kart deciau, but viskas aisku, niekas nerupetu...o dabar.... Gerai, kad jus cia esat. Patikekit, gyvenime nesu lindus dalyvauti i foruma, siaip paskaitinedavau, o dabar tai vaje vaje...niekas tikrovej nepataria ir niekam neidomu, kaip nori taip ir daryk...  Na palaiko, sako valio, bet kokius desies ir t.t.t jau man vienai paliko sprest. Na ir teisingai, gi as ir nesiosiu...bet vyras ziures i mane  ir i balius su manim eis, o sake nesvarbu! QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:47) pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei 
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot Papildyta:QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:10) niekas tikrovej nepataria ir niekam neidomu, kaip nori taip ir daryk...  Na palaiko, sako valio, bet kokius desies ir t.t.t jau man vienai paliko sprest. čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename..
Cinamonaite
2009 11 18, 22:15
bet turetu pralinksmint, tik sypt, ir tada visi sypt... QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:13) Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot Papildyta:čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename.. 
Na aš nenoriu kad iš mano spalvotų dantų juoktųsi  geriau aš "šypt" ir tada kitas žmogus "šypt", bet "šypt" ne todėl, kad dantys rožiniai, o todėl, kad aš tiesiog tam žmogui nusišypsojau  kažkaip painiai aš čia
Cinamonaite
2009 11 18, 22:17
Aciu merginos, bus tu klausimu dar....o paskui jau ir as gudri busiu....kitoms galesiu patart. Klausykite yra akcija nuo ryt Lucalut dantu prieziuros prekms, ar ten ko nors brketininkems toje serijoje yra? QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:13) Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot Papildyta:čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename.. 
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas
Cinamonaite
2009 11 18, 22:22
Chm, tai va maximoj bus nuolaida, reikes gal kaska pasiziuret....  . Einu miegot  Iki ryt! Ryt pareisiu su separacinem gumelem  , paverksiu jums ant peties  . QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:20) Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas 
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 22:20) Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas  pas mane sensodyne. pro namel skirta jautriems dantims. nzn kas cia lakalut minejo. bet man irgi jis nepatinka bet del to kad neskanus. as tai noreciau kada ant listerin ispardavimo pataikyt Papildyta:QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:22) Chm, tai va maximoj bus nuolaida, reikes gal kaska pasiziuret....  . Einu miegot  Iki ryt! Ryt pareisiu su separacinem gumelem  , paverksiu jums ant peties  . uzuojauta del gumyciu labos
Nesvajok apie nuolaidas, vaistinėj gi ir taip kainos pakilusios
Gitusia
2009 11 19, 08:10
labas naujoj temoj QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 22:20) Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas  Aš naudojau Lacalut active prieš pat breketų sudėjimą, čia kad nekraujuotų dantenos
*fabulouslife*
2009 11 19, 09:48
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 19, 10:10) labas naujoj temoj Aš naudojau Lacalut active prieš pat breketų sudėjimą, čia kad nekraujuotų dantenos  sveikutes  ..man maziau kraujuojadantenos nuo lysterine
Sveikos, as siandien jau be vaistu  jau nebetaip skauda kita savaite reikes foto daryt nes 2 men bus kaip breketuota
kas nesiojat ''Damon''..kiek jums sake uztruks gydymas????????
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 20:47) .... o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts na tu pavarai QUOTE(smilsee @ 2009 11 18, 21:00) Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu  ),violetines ir dabar auksines  o kodel daugiau NIEKADA zaliu nesidesi?? QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:13) Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot  as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem QUOTE(Tinar @ 2009 11 19, 09:45) kas nesiojat ''Damon''..kiek jums sake uztruks gydymas???????? man sake iki 2 metu...
*fabulouslife*
2009 11 19, 11:16
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:11) na tu pavarai o kodel daugiau NIEKADA zaliu nesidesi?? as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem man sake iki 2 metu...  as tai ir eksperimentuoju su jom  bet kazkodel jau apsistojau prie vienu-ruzavu  tai manes gydytoja jau neklausia kokias desim, o sako: kaip visada? Papildyta:QUOTE(natale @ 2009 11 19, 11:44) Sveikos, as siandien jau be vaistu  jau nebetaip skauda kita savaite reikes foto daryt nes 2 men bus kaip breketuota  saunu, kad jau nebe taip skauda  nes as prisimenu kaip man skaudejo apacia.. auc.. man ir reikes nusifotkinti 28 diena.. tada bus jau metai ir 3men kaip virsus, ir 4men kaip su apacia  jei neusimaisiau as cia
Gitusia
2009 11 19, 11:16
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 11:14) as tai ir eksperimentuoju su jom  bet kazkodel jau apsistojau prie vienu-ruzavu  tai manes gydytoja jau neklausia kokias desim, o sako: kaip visada?  o maniškė klausia  Tik tada jau aš atsakau - KAIP VISADA
QUOTE(Tinar @ 2009 11 19, 09:38) sveikutes  ..man maziau kraujuojadantenos nuo lysterine  man tai ir higieniste, ir stomatologe patare dantu pasta su fluoridu naudoti ir skalavimo skysti su fluoridu, cia atseit kaip papildomas pastiprinimas dantukam su breketais. o del kraujuojanciu dantenu tai man anksciau visada valant dantis budavo kraujo, as maniau, kad gal per stipriai valau, o higieniste pasake, kad jei kraujuoja, reiskia kazkur nesvarumu yra, kazkur neprieini gerai isvalyti. tai kai pradejau tarpdanciu siula teisingai naudoti ir skalavimo skysti po keliu savaiciu visas kraujavimas praejo
*fabulouslife*
2009 11 19, 11:18
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:16) man tai ir higieniste, ir stomatologe patare dantu pasta su fluoridu naudoti ir skalavimo skysti su fluoridu, cia atseit kaip papildomas pastiprinimas dantukam su breketais. o del kraujuojanciu dantenu tai man anksciau visada valant dantis budavo kraujo, as maniau, kad gal per stipriai valau, o higieniste pasake, kad jei kraujuoja, reiskia kazkur nesvarumu yra, kazkur neprieini gerai isvalyti. tai kai pradejau tarpdanciu siula teisingai naudoti ir skalavimo skysti po keliu savaiciu visas kraujavimas praejo  o man gydytoja liepe naudot pasta su fluoridu..
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 11:18) o man gydytoja liepe naudot pasta su fluoridu..  na tai labai gerai, juk ir ajaja tą patį sakė
*fabulouslife*
2009 11 19, 12:09
man kazko pradejo skaudet dantenas prie priekiniu dantuku  ir veiksmas kazkoks gale pradejo vykt, nes skauda..
Cinamonaite, na, ar jau su gumelėm? Beje, nusipirkai lacaluto?
Fudzijama
2009 11 19, 16:09
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:04) Sveikute  jau norejau rasyt kur dingus norejau paklasut kaip gija protiniai ? nes prapuolei kazkur  ir kaip breketukai laikos nes mes gi panasiai susidejom palauk kada tau apacia sudes? gal per sita vizita? Nu sakiu rajonas, tikrai  Jau totaliai nebespeju sekti cia ivykiu. Mano spirgas nebeleidzia visai prie kompo prieit, tai taikau mazdaug kai miega Dabar va parasau ir einu skaityt nuo pradziu tema Breketukams mano viskas  Tik dantusikai priekiniai laabai pajautrejo kazkodel po protiniu istraukimo  Nors priekiniai virsuj, o protiniai buvo apacioj  O gal del to kad vienas nulipo nuo kito ir stodamasis i savo vieta gretimus stumde  Dabar jau geriau kazkaip, maziau skauda, bet vis tiek kasdama maista jauciu kad dantis turiu Apacia man sake sudes tik po nauju metu, daktare tokiu principu deda, kad priprastum. Bet si karta nuejusi pasideresiu, gal ir iki naujako prasisuktume. Matysiu ka sakys O protiniai gerai gyja, jau neskauda nieko  Ir issizioju jau beveik iki galo  Labai palengvejo kai siulus istrauke  Tik va viena puse liezuvio ir tos pacios puses dantena is vidaus tebera uztirpusi, visiskai nejautri. Bet tai del to, kad tas dantuzas per nerva ejo ir matyt pazeistas nervas buvo. Bet sake su laiku atsistatys jautrumas
Fudzijama
2009 11 19, 17:59
Nu va, pakolkas prisivijau QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:39) Mūsų aktyviųjų top 10: natale 146  justyte** 65  ajaja 59  Cinamonaite 34 Svajaaa 26 zanetuxg 20 *Amelie* 20 Fudzijama 18 Kavytė 18 Gitusia 18 Nors ir nespeju nieko, bet pasirodo visgi i 10-ka pakliuvau QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:41) to fudzijama-> Sveikute  jau norejau rasyt kur dingus  Kaip smagu kai taves nepamirsta QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 21:43) O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit? Man siule pasirinkt, bet as pakolkas susilaikiau nuo spalvotu fantaziju - gal ne kiek del amziaus, nors man ir 30  bet kiek del paciu dantusu kreivu - ner ko traukt demesi i save tom gumom spalvotom. Sudejo man sidabrines. Bet perspektyvoj sakiau auksines isbandysiu. O daugiau kolkas nelabai kokios kitos ir traukia
*fabulouslife*
2009 11 19, 18:05
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 19, 18:59) Nu va, pakolkas prisivijau Nors ir nespeju nieko, bet pasirodo visgi i 10-ka pakliuvau  Kaip smagu kai taves nepamirsta Man siule pasirinkt, bet as pakolkas susilaikiau nuo spalvotu fantaziju - gal ne kiek del amziaus, nors man ir 30  bet kiek del paciu dantusu kreivu - ner ko traukt demesi i save tom gumom spalvotom. Sudejo man sidabrines. Bet perspektyvoj sakiau auksines isbandysiu. O daugiau kolkas nelabai kokios kitos ir traukia  as buvau isbandzius: ruzavas, violetines, zalias  visai man patiko  tik kazkaip prie ruzavu pasilikau
*Amelie*
2009 11 19, 18:21
Gal kas nors Dalios numerį turi?
smilsee
2009 11 19, 18:25
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:11) na tu pavarai o kodel daugiau NIEKADA zaliu nesidesi?? as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem man sake iki 2 metu...  Tos zalios mane kazkodel erzint pradeda po puses men  Gal kad labai jau sviecia  Auksines pats tas,tik kita kart kai eisiu,paziuresiu gal tures kokiu zydru tai tokias uzsidesiu,jei ne tai liksiu prie auksiniu
*fabulouslife*
2009 11 19, 18:28
QUOTE(smilsee @ 2009 11 19, 19:25) Tos zalios mane kazkodel erzint pradeda po puses men  Gal kad labai jau sviecia  Auksines pats tas,tik kita kart kai eisiu,paziuresiu gal tures kokiu zydru tai tokias uzsidesiu,jei ne tai liksiu prie auksiniu  as tai puse men pastebiu tas gumytes, o po puses men as ju net nebepastebiu  ar ten zalios ar ruzavos  neebepastebiu
O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos
*fabulouslife*
2009 11 19, 18:46
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 19:42) O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos  yra pas smilse foto kur su auksinem
Fudzijama
2009 11 19, 18:51
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 18:05) as buvau isbandzius: ruzavas, violetines, zalias  visai man patiko  tik kazkaip prie ruzavu pasilikau  Ruzavu net nebandysiu, jau tas tai tikrai  Niekas is mano aplinkos manes nesupras  O ir as saves irgi turbut nesuprasciau
|
|