Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažas mažas angeliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Farah
Papasakosiu savo labai ilga istorija kaip musu skruzdelyte skynesi keliuka i si pasauli. Nesu kokia rasytoja taigi ir pasakojimas nebus kaip pasakoj blush2.gif

O prasidejo viskas nuo visu taip laukiamos meiles dienos vasario 14-os Ta aistringa nakti naktele ir uzkibo musu angeliukas, tik to niekaip nesitikejom. Po poros dieneliu man prasidejo visokie negerumai pasidariau pikta kaip velnias, miegojau visur kur tik galejau, karstis muse pastoviai, aiskuas i tai demesio nelabai kripiau, galvojau eilini kart susirgau. Cia dar drauge skambina sako sapnavau kad tu nescia, as aisku is sito pasakymo tik garsiai pasijuokiau. Tada mamai pasakiau apie savo negerumus ji man ir vienu balsu nusipirk testa. paskui po savaites vel drauge su savo sapnavais, nuo tokiu sneku man jau truko kantrybe pasakiau visiems kad pabludo. Uzteko man tu testu darymo per penkis metus ir tiek nusivylimu. Bet tie visi negerumai taip ir nepraejo ir kazkoks velniukas man vis kuzdejo nusipirk nusipirk ta testa. Aisku nusipirkus nieko jis man neparode. Po savaites vel tam velniukui pakuzdejusiam nusipirkau testa ir mano nuostabai parode II juosteles bigsmile.gif , reakcija mano buvo nekokia puoliau i asaras (cia turbut daugumai taip buna) skambinu mb su asarom visa pasikukciodama sakau AS NESCIA!!!! O jis man tai ko verki? dziaugtis gi reikia.
tai va nestumas nebuvo is geriausiu, bet ir is ne blogiausiu. Pirmus 4men pykindavo. teko pabuvot ligoninese. Kol priejo 36sav. Tada prasidejo tikras malonumas skausmai po sonkauliais, tarpukoji ir visur kur tik galima. Budavo tokiu dienu kad is skausmu atrodo kauksiu kaip vilkas. Nu bet aisku ko tik neiskesi del savo stebuklelio. Stengiaus vaiksciot kuo daugiau, kaip sakant jodinejau ant kamuolio vis galvodama, kad gimdymas bus lengvesnis. Ir taip iki 38sav. Viena vakara skausmai susitiprejo labai smarkiai pasiskambinau i labour ward pasakiau, kad labai skauda bego kazkokios zalios isskyros. Liepe atvaziuot su visom tasem, as uz tasiu ir i ligonine visa drebedama nes man juk dar anksti. Ligoninej visi nustebe klausia kiek tau sav? as jiems atgal 37 ir 5d, o jie ziuri i mane issprogdine akis, nu aisku kur gi neziures kai pilvas atrodo kaip 5 men. Taigi greit padare patikrinima pasake kad jau greit peresiuos, susake kokiu atveju greit lekt pas juos atgal ir isleido namo laukt saremiu, dar viena mw pakeliui man pasake kad grysiu nu as nusijuokiau ir isdumiau is ten kuo greiciau biggrin.gif Taip as pravaiksciojau iki 39sav ir 5d. Va cia ir prasidejo visas grazumas.
Pirmadienio vakaras mamai jau sakau kad nebegaliu dregna man pastoviai tam klyne ir taip jau antra diena tie skausmai varo mane is proto. Pasiskambinu vel i Labour ward liepe atvaziuot, tik si kart jau as galvoju tasiu neimsiu vistiek gi namo lieps vaziuot (optimiste as), tik si kart jokios baimes, net keista sau paciai. Atvaziavom su mb atejo akusere patikrino sako viskas tik nesuprantu kodel dregna (nu as sito ir gi nezinau). Liepia vaziuot namo vel viska isaiskinus. As i vonia apsirengt iseinu ner jos knyga mano pasiemus mb sako isleke begte kazkur. Nu nieko galvoju palauksiu tuoj atnes ir keliausiu sau miegot ramiausiai (vel as optimiste). Ateina ji po 15min pareiskia kad laukciau gydytojo (kokio velnio dabar). Nu kagi laukiam, liepia vel nusirengt (nu isprotejo bobelka kiek as cia rengtis galiu, ji galvoja man labai lengva batus n kartu nusimaut uzsimaut). Pajungia paklausyt tonusiuku ir liepia laukt (noriu miego nezmoniskai ) mb ir jau sedi nervinas miego vargsas nori. Pagaliau sulaukiam gydytojo tyliai pagalvoju 'slove chalatuotiems'. Vel prakeiktas tikrinimas, tik jau viskas ilgiau uztrunka (man jau nervai). Atitiampia scana tikrina vandenys, tikrinimas vel uztrunka labai ilgai jau (keista). Nu ka gi vyriokas atsistoja ir tiesiai sviesiai man rezia lieki ligoninej, vandenu kaip ir uztenka, bet ( man tas zodis bet jau nusibodo) jis pas tave lasa ir mazyle beveik nejuda leidziam skatinamuosius (kokius velniop skatinamuosius ar jus durni as gi noriu naturaliai)blink.gif Viskas susinervinau sakau vaziuoju namo tases pasiimsiu (tipo mane kas nors ir isleis ) mb issiunciamas vienas, gryzta o pas mane asaros byra kaip pupos mb ramina kad viskas bus gerai, viskas bus gerai. Vietj suleidzia skatinamuosius kurie po 5min pradeda veikt, paklauso tonusiukus dar pusvalandi. Issiuncia mane i priesgimdyvini ar kaip jis valniai vadinas skyriu mb neleidzia pasilikt (ot parazitai pagalvoju) kaip as be jo busiu dabar. Nu ka saremiukai vis stipresni ateina duoda nuskausminamuju taip sako bent jau pamiegosi ir pailsesi (slove chalatuotiems).
Antradienio rytas naktis ismiegota gerai mb kaip ir sake 8 ryto jau kaip agurkelis prie mano loveles . Pavalgom isgeriam nuskausminamuju ir i trasa slifuot kolidoriu. Paslifavom taip 3val vaiksciojant taip neskauda, tik beda su kojom pasidare skauda nezmoniskai liepia eit pailset (koks ilsejimasis pagalvoju man reik veiksmo ir kuo greiciau). Gulet neimanoma saremiai taip stipresni. 1val ateina akusere patikrinimui atsidarymas 2cm nu kagi pagalvoju liuks tokiais tempais greit atsidarysim ). po pietu jau negerumu dar daugiau saremiai padazneje skauda nezmoniskai raitaus kaip sliekas, pradejau vemt kaip po gero vakarelio doh.gif atejo mw paaiurejo nieko gero su manim nebus leidziam nuo pykinimo ir nuskausminamuosius. Uzeina kazkokios nesamones galva svaigsta galvos pakelt negaliu, galiausiai nuluztu ir taip pamiegu pusantros val. Pasikeliu alkana kaip nezinau kas atnesa pavalgyt ir aisku gi viskas pasilieka uz borto vel bloga (nu velnias) negerai gaunas sako kad veiks 4val o cia tik pusantros visi vaistai veikia 'melagiai'. Visa vakara tenka staugt kaip kokiam vilkiukui is skausmu, kol galiausiai 10val suleidzia vel nuskausminamuosius, mb issiuncia vel namo pasakydami jie kas vyks pranes. Asaros byra mb papraso kad palauktu kol uzmigsiu ir tada eis leidzia jam pabut (slove chalattuotiems). Taip as ismiegu iki ryto.
Treciadienio rytas pasikeliu geros nuotaikos nieko kolkas neskauda, bet vistiek liepia isgert nuskausminamuosius ir eit i trasa slifuot kolidoriu 'velnias'. Atsikeliu einu i wc pasirodo kamstis apsidziaugiau kaip 5 kapeikas gavus VALIO reiskias greit peresiuos. Po val vos paeinu skauda nezmoniskai, bet vistiek vaikstau. Po kiek laiko jau nebegaliu sakau joms liepia eit pailset. Ateina gydytoja (man ji pasirode kaip tikra narkomane mb su mama ir tai pasibaisejo ja) manes klausia kaip judesiukai sakau kad labai mazai juda kai, o kai saremiai padazneja vartosi be proto atrodo tuoj pilva isnes ( nu blyn nejaugi tu nematai kai tonusus paklausai vepla) akuserei pradejo burbuliuot kad ner ca ko manes laikyt turbut reik siust namo nes viskas normaliai su manim klausia koks gydytojas mane prieme, pasake jai kas ji pareiskia kad ji jo nemegsta ir kokio velnio man skatinima pradejo, nu blyn dabar tai jau sunervino pradejau verkt sakau nudesiu tuos kausiukus visus, taip ir norejos nuraut jos kudliukus nuo skalpo visus blink.gif Akusere nesutinka paleist manes pataria jai jeigu nenubegs vandenys tada nuleis po pietu ir palieka mane ramybej ( slove akuserei). Pamiegu valandele, prabundu nieko kolkas neskauda aciu D pagalvoju, po 10min pagalvojimo keistas jausmas viduj lyg kazkas uzsifiksuotu, mamai sakau kazkas bega sakau turbut kamstis vis dar. vel zyguoju kaip kareivis i wc tik jau begte atbegu o pas mane kaip paipyle ciela bala ir stoviu kaip vista akis ibedus i ta bala lotuliukas.gif Soliuoju atgal pasakau akuserei ir tiesiai lovon. Pajungia tonusiuku paklausyt ateina dar gydytoja ( aciu D ne ta nenormali) sako vaziuosim i gimdykla tik is pradziu bus patikrinimas ir palauksim kol atsilaisvins kambarys (tuo metu buvo gimdykloj tikras konvejeris). Ot kur pasakotojai prasikankinu su didziausiais saremiais bet nieks manes niekur neveza ir taip iki vakaro. Saremiai daros vis daznesni ir daznesi skruzdelyte mano spurda kaip isprotejus mama jau pergyvena kad tik ji neissoktu is vietos taip bejudedama (baisiai bijau). Nezinau jau kiek gavus nuskausminamuju ir leidziamu ir geriamu vistiek skauda, ateina akusere patikrina atsidarymas 2cm as soku net is lovos sakau kaip du vakar gi jau buvo du ji man atkerta negali but parode kiek tie du buna, viskas sakau isprotesiu asaros byra akusere ramina kad vakar kazka jie man subalamutijo, pagal parodymus tai tikrai subalamutijo sita tikrai pasitikiu ji mane nuo pat pradziu naktimis ziurejo labai gera akusere. Kagi sako su tokiu atsidarymu taves tikrai nepaims i gimdykla biski pakentek suleisiu skatinamuosius. 8 val vakaro ateina suleidzia, saremiai padaro dar baisesni nebepadeda nei masazas nei dusas niekas kaukiu ne savo balsu asaros vyra kaip pupos. 10val suleidzia nuskausminamuosius mb vaziuoja namo . Po val ziuriu kad man nelengveja nuo tu nuskausminamuju o tik dar blogiau daros skambinu mb visa pasikukciodama kad jau nebegaliu is skausmu jis sako kad atvaziuoja ir nepaliks manes. Einu klaust pas akusere ar galima jam atvaziuot ir but su manim ji (mano geriete) sako aisku vaikeli reikejo man is karto jums pasakyt kad jis pasiliktu net nepagalvojau (as ja tikrai myliu) atvaziuoja mb per 10min randa mane jau ant grindu susirietusia ir visa apsiverkusia nuo skasmu. Jis begte pas akusere atnesa man dujas liepia jomis kveuot per kiekviena saremi, pajungia tonusiukus paklausyt, saremiai kas 2min, patikrina kaklelis vis dar 2cm as jau nebegaliu atrodo tuoj isprotesiu visa laime mb kartu su manim padeda man duse, daro masazus ir kvepuoja kartu su manim (mano saunuolis). Taip mes prasiraitom ant grindu lovu iki 2val nakties, atnesa man kamuoli kad btu lengviau, bet ne velnio negaliu ant jo sedet visai paprasau isnest. Palatoj nieks nemiega jau nuo mano verkimu ir dejoniu. 3val mb praso ateit akuseres nebegal jau i mane ziuret nebeatsikeliu jau nuo grindu. Ptikrina atsidarymas 5cm man ant sirdies geriau pasidaro vaziuojqm i gimdykla sako, nebekankinsim taves daugiau.
Gimdykloj ateina faina akusere kuri ir turetu mane ziuret ji mane vis snekina bando prajuokint, kad tik man butu lengviau. Issisnekam kad ji is lenkijos pagaliau galvoju galiu pasneket ne angliskai net nuotaika biski pakyla. Pajunge tonusiukus aciu D be laidu galiu bent jau laisviau jaustis.
6val ryto uzeina saremis trunkantis 10min mano akys atrodo tuoj issprogs praeina ir po minutes vel saremis 12min taip jie dazneja o mano akys lipa laukan. 8 val saremiai jau trunka 20min atsidarymas 6cm, skruzdelyte nusisuko veiduku zemyn, subega gydytojai akuseres, jie man sako ka darys, o man tik viskas sukas nieko nesuprantu tik girdziu protarpiais darom epidura statom laselines reik kad mergyte atsisuktu atgal. Palatoj gal kokiu 10gydytoju viena stato kateteri skauda nezmoniskai cia saremis nenormalus cia dar kateteri stato viskas man jau isvis negera. Padaro epidura, astato laselines po 2min baigiasi mano visi skausmai gaunu tikra palaima, galvoju kaip tik pamiegot, mb atnesa jam ciuzini pagalves ir uzsiklot krenta kaip lapas (aisku vargsas gi kartu su manim nuo pirmadienio nuo ryto iki vakaro naktimis kad ir namie vistiek be miego) deja man miegot neinasi negaliu uzmigt nors uzmusk akusere sako cia jau nuo pervargimo. Iki pirmos nezinau kiek turejau patikrinimu o atsidarymas vistiek 6cm mazyle nepasisukus, man nervai nebelaiko. 1val persiverciu ant desinio sono (pavargau jau gulet ant kairio tiek laiko) mane musa prakaitas akuseres pasiziuri tonusiukus paspaudzia kazkokia per visa ligonine pasigirsta kazkoks alermas mb soka nuo ciuzinio, sulekia pilna palata gydytoju man tik kauke ant nosies nebesuprantu kas daros nieks nieko neaiskina mb stovi pabales suprantu kad tikrina kakleli sako atsidarymas 9cm mazyte apsivertus vel normaliai, isgirstu kaip vienas sako sirdute sustojo verciam ant kairio sono man sokas. Staiga viskas nurimo gydytojai matau pradejo ramint mb kad viskas gerai man nuima kauke sako viskas tvarkoj, o as vistiek guliu soka gavus. Po kiek laiko akuseres pasiziuri i mane klausia ar man ne karsta sakau zandai labai svyla pradeda matuot temperatura nera atnesa dar viena nera trecias termometras parodo kad yra temperaturos ir vel gydytoju kruva leidzia vaistus nuo temperaturos. Ateina 2val patikrina atsidarymas 10cm nuima laselines sako stumsim. Pradedam stumima ir taip valanda viskas eina sklandziai. Paziuri akusere iskviecia gydytoja man liepia nebestumt. As jau nebegaliu ziuret i ta babaijka kodel neateina kitas pasakau mb ta mimra man isdarkys ten viska po 10min varna ziuri kiek atsidarymas ir kas kaip kai kitas per 5min patikrina ir pasako viska doh.gif Gerai mazyte apsiverte vel aukstyn veiduku atsitempia dar viena gydytoja va jis protingas zmogelis nekankina manes ilgai greit paziurejes atsitempia scana ir paziuri kaip mazyle guli, mano nenaudai ji tikrai veiduku aukstyn. Statom laselines leidziam epidura, jei po pusvalandzio neapsivers vaziuosim i operacine. As jau be jegu prasau pas juos antra kart kad darytu cp, bet nieks manes negirdi praso pakentet dar pusvalandi. As jau iskabinau mb i krutine ir rekiu visa gerkle visokiais keksmazodziais kokie jie parazitai ir tegu daro ka nors, be sansu nieks ir jo negirdi naturalistai prakeikti. Mb mane ramina kad viskas bus gerai jis kartu su manim. Po 20min akuseres vel iskviecia alerma ir vel velniai zino kiek gydytoju vel kaukes viskas kartojas tik dabar jau vaziuojam i operacine, man jau ragas isvis, pakeliui matau kad tik nera mb klausiu kur jis nieks manes negirdi as visa gerkle kur mano vyras ramina mane kad tuoj jis persirengs ir ateis su akusere man pasidaro lengviau. Atveza i operacine matau mb atejo. Prijungineja visus aparatus leidzia epidura kad nieko nejausciau galvojau darys cp, bet isgirstu visai ka kita kad bandysim is pirmo su replem jei neistrauksim tada jau cp. Man jau visiskai tas pats jauciu tik kaip atsijungdineju kazkoks vyrukas bando su manim sneket kalbina praso kad nemiegociau as zodzio negaliu pasakyt atrodo kad liezuvis butu sustinges. Mb man paaskina is leto ka jie darys bandys apsukinet mazyle su replem ir tada trauks, bet as negaliu miegot man dar reiks stumt kad ji gimtu su tuo zodziu as atsigaunu. Matau kaip ima reples nenoriu visai i nieka ziuret nusisukau i mb jis vargsas pamates tas reples apsiverke, bet mane ramina kad viskas bus gerai kad tuoj turesim savo mazyle savo skruzdelyte wub.gif Viskas prasideda jauciu kaip kaip viskas verciasi viduje apsuka skruzdelyte liepia stumt akusere man padeda. Taip per trys stumimus repliu pagalba 16:17 gime musu skruzdelyte wub.gif Galvojau viskas baigesi mano kosmarai. Deja mazyle iskart paeme matau labai pamelusia negirdziu nei balselio, atsisuku i mb jis visas isbales eina ziuret kas daros supratau kad kazkas negerai. as nebegaliu kvepuot visi sukrupsta deda kauke leidzia kazka nezinau ka, pasidaro lengviau, sakau noriu zinot kas daros, matau gydytojai aplink mazyle mb prie ju, negali atgaivint skruzdelytes man vel panika gydytojai bando ramint viskas bus gerai mazyle gavo infekcija atsigaus leisim antibiotikus ji pasveiks. Kol mane tvarko mazyle atsigauna atnesa mano dziaugsma padeda ant krutines. Turbut ner didziausios laimes kai po tiek asaru tiek iskesto skausmo gali priglausti savo maza angeliuka sau prie krutines wub.gif

Stai tokia musu skruzdelytes ilga ir sunki kelione pas tevelius. Skaudus prisiminimai dar nedingo, bet sita pasakyte tiek verta. Labai didziuojuos mb kuris buvo visa laika prie manes ir nepaliko nei vienai minutei. Dabar esam tikrai laiminga seima wub.gif
Sakau labai didelius aciu mano visoms forumo mergytems uz palaikyma, tikrai lengviau buna kai turi tokia palaikymo komanda 4u.gif

Musu Adriana gime lapkricio 5d. 3220g wub.gif

user posted image

Maran
Skaitant pabaiga emiau ir apsiverkiau Farah, tu tikra saunuole, tau teko iskenteti daug ... , bet pati zinai, kad visa tai del skruzdelytes wub.gif svarbiausia, kad ji su jumis. Sekmes jusu seimai 4u.gif
JurgiukasR
Dieve Farah, net apsiverkiau kiek tau iskest reiekejo del savo Skruzdelytes. Buckiai jums..saunuoliai Jus visi....
asdova
Na ir stipri tu! tiesiog zodziu neturiu. Aukit sveikos ir laimingos smile.gif
Dashkutis
Labai grazi jus skruzdelyte ! 4u.gif
Net susigraudinau skaitydama tavo istorija verysad.gif bet svarbu kad viskas gerai ir laimingai baiges ! thumbup.gif sekmes jusu seimai ! 4u.gif
saulyte24
taip susigraudinau cray.gif cray.gif cray.gif . Stiprekit abi , dukryte tai grazuole wub.gif
*woman*
blink.gif na ir iškentėta verysad.gif
bet svarbu,kad gražuolė mergytė su jumis thumbup.gif sėkmės jūsų šeimai 4u.gif stiprėkit,aukit sveikos 4u.gif
Orchideja85
As irgi susigraudinau... Stipri tu moteris, saunuolis tavo vyras, nuostabi dukrele 4u.gif
andzelik
Neimanoma be asaru skaityti jusu istorija blink.gif Kokia jus stipri, nera zodziu...Sveikatos jums abiems ir mazajai princesei victory.gif
moshke123
Apsizliumbiau..
Bukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Linute_maze
jenaus kaip tau sunku buvu, bliaunu kaip mazas vaikas perskaicjavascript:emoticon(':4u:')ius tokia istorija....tiu esi saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
liude3
tikrai ispūdinga istorija. apsiverkiau beskaitydama. laikykis 4u.gif
- hal -
ech saulyte,tu tikra stipruole..taip sirdute suspaude... wub.gif wub.gif
DiD
vajezau...zinojau, kad buvo baisu, bet kad tiek... blink.gif laikiausi iki pabaigos nezliumbus, o paskui kaip dejau raudot cry.gif cry.gif cry.gif
saunuole tu mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
KlementinaR
Farah tu tikra saunuole, tiek istverei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Neimanoma buvo skaityti tavo istorijos, asaros kaupesi akyse verysad.gif kiek tau teko patirti.... doh.gif
Bet viskas jau praejo ir tavo skruzdelyte jau su Jumis wub.gif wub.gif wub.gif
Rikute
Labai sirdi verianti istorija tikekimes kad gyvenime jusu skruzdelytei nebus taip sunku kaip atejimas i si gyvenima
Daila
dieve skaiciau ir verkiau, tu saunuole, tai baisi istorija, bet su labai gera pabaiga. as pasibaisejau daktarais ir ju abejingumu. tau 4u.gif , tu saunuole ir tavo mb tikrai pats geriausiais. bukite laimingi ir aukite sveiki
Kikuteee
Tikra saunuolyte mergyt esi tiek istverus 4u.gif As net cray.gif cray.gif cray.gif

Aukit dideles ir sweikos... wub.gif 4u.gif
Edeva
Farah tu saunuole sitiek iskesta ir skrudelyte sauniai laikesi wub.gif abiem bucinukai wub.gif wub.gif wub.gif ir tb balionas 4u.gif
Aissstute
Farah , tu verta medalio first.gif friends.gif

Dievas siuncia isbandymus tik tiems, kurie juos atlaikyti gali. Saunuole tu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zuika26
skaitydama negalejau sulaikyt asaru,o ant galo visai apsizliumbiau.saunuole mamyte 4u.gif laikykites aukit stiprutes ir sveikutes 4u.gif
moshke123
kazi ar daug mamyciu perskaiciusios sita istorija nezliumbe? lotuliukas.gif
Nes superine istorija, verta medalio wub.gif
Sekmes Jusu nuostabiai seimynai
Lauksim skruzdelytei sesytes ar broliuko user posted image
mamymamy
Nu karoče..... Čia jau ne gimdymas, o konclageris kažkoks... Nesuprantu, kam tiek reikia kankint mamą, būtų CP padarę, tai ir greit ir replių nereikėtų. Nu bet turbūt taip lemta buvo...
Sėkmės ir lengvo antro biggrin.gif .
lekianti
jetus kokia istorija,kiek kanciu... net asaros riedet pradejo... striprybes dabar jums visiems ,aukit sveikuciai wub.gif wub.gif wub.gif
biti atskrend
Brrr kraupoka, cia pries helovyna tiktu paskaitinet biggrin.gif doh.gif o kokioj cia ligoninej taip? ar nebus kokia pagarsejus new ham'o unsure.gif
sekmes auginant skruzdelyte!! wub.gif
futureta
Saunuoles mergytes ir tevelis wub.gif
Apsiverkiau , prisimindama savo istorija, labai panasi....
Sveikatytes ir laimes jums daug daug wub.gif wub.gif wub.gif
possibly
Saunuoliai teveliai, iskentet daug, bet uztat dabar turit grazia ir miela skruzdelyte wub.gif
Tinulis
Jetus ,brangute....na ir istorija...sirdis stoja unsure.gif ...Saunuole tu...svarbiausia,kad viskas gerai baigesi wub.gif Dudelis buckis visiems wub.gif
zana33
Saunuole mamyte! 4u.gif Labai sunki Adrianos kelione unsure.gif ,bet nuostabia mergyte turit! wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes auginant!
GerdaB
apsibliovaiu kaip mazas vaikas.... uosvienikei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o martele mano tikrai verta visko 4u.gif stiprybes jum abiem 4u.gif
varange
saunuole mamyte 4u.gif wub.gif
Galway_girl

Jetau,kiek prisikentejai mergyt unsure.gif 4u.gif 4u.gif Bet svarbiausia,kad Skruzdelytei ir tau viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bluebell
Vargsyte kiek iskentejai.. as visada kazkodel isivaizdavau kad tu pagimdysi per kelias minutes, kazkaip tokia ideja galvoj buvo...
svarbu sveikute tavo skruzdeliuke wub.gif
-Astreja-
Oi kokia sunki kelione pas tevelius unsure.gif Bet kaip saunu kad viskas gerai baigesi wub.gif wub.gif sveikinimai teveliams su nuostabiu stebukleliu wub.gif wub.gif
semiuke
Stipruole ir saunuole tu tikra 4u.gif apsiblioviau kaip mazas vaikas beskaitydama blush2.gif Sekmes jums 4u.gif
liolia79
Siaubas kiek iskentet teko verysad.gif Saunuoles abi, kad viska atlaiket thumbup.gif thumbup.gif Sekmes augant 4u.gif mirksiukas.gif
EdAn
o jetus,vargsiuke...skruzdelytes jus abi wub.gif apsizliumbiau ir as...
aukit dideles ir sveikos 4u.gif
po bucki tau ir Adrianai oro_buckis.gif
Jolantike UK
galvojau,kad mano gimdymas buvo sunkus doh.gif bet mano juokas,palyginus su tavo! Daug 4u.gif uz istverme! Saunuoliai wub.gif wub.gif wub.gif Graudziai grazi istorija wub.gif
Inga.Inga
Ja kiek teko iskesti,kol atejo i pasauli mazyle jusu, svarbiausia viskas gerai baigesi smile.gif kaip pasakoj kokioj smile.gif
Aukit didutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mergyte23
4u.gif sveikatos tau atsigaunant 4u.gif 4u.gif moterys ,mes turim buti stiprios del savo stebukleliu wub.gif gaila,kad tau teko tiek ilgai ligoninej pabuvoti,dar dideeesnius skausmus iskesti,nerima,baime..svarbu kad saunu vyra salia turejai thumbup.gif wub.gif sekmes jums drinks_cheers.gif
saule08
kaskoks kosmaras. neitiketina kiek jums reikejo istvert. daug sveikatytes jums 4u.gif
skujiene
apsizliumbiau ir tebezliumbiu... labai panasu i mano gimdyma,tik mano trumpesnis siek tiek.. stiprybes ir sveikateles jusu skruzdeliuku seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit dideles ir sweikos 4u.gif wub.gif
Black Queen
Labai grazi istorija. Bet juk mes visos mamos stiprios ir tikrai viska istversim del savo angeliuku, pupuliuku, skruzdeliuku ir visu paciu paciausiu wub.gif wub.gif wub.gif
marcipukyte
Stiprybes jum su mazyte wub.gif 4u.gif
sarkela
Net nemaniau, kad žmogus TIEK pakelti gali... košmaras kažkoks... blink.gif Linkėjimai dideliausi Jūsų šeimynėlei: supermamytei, supertėtukui ir superdukrytei

user posted image

...o dabar einu iš naujo makiažą daryti blush2.gif
Sakalauskiene
Didziuliausi sveikinimai Farah ir TB su skruzdelytes gimimu 4u.gif
Tiek iskenteje bukit sveiki ir laimingi 4u.gif
P.s jei buciau dar nepagimdzius buciau neisdrysus skaityt blush2.gif
Stream
Farah tu tikra SAUNUOLE 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir TB tikras vyras 4u.gif !!! Apsiverkiau....
Aukit sveikos ir laimingos!!! 4u.gif Linkiu, kad antra gimdyma prisimintum su sypsena!!
Sandra29
Sunku patikėti,apie daktarų abejingumą blush2.gif Esat stipri moteris po tokių kančių 4u.gif -Bet kaip sakoma,ko tik nepadarysi,dėl savo vaikelio wub.gif
Aukit stiprios ir laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
indica
kas gi ten per gydytojai buvo - per ta naturalizma vos vaiko neuzdusino... as visom keturiom uz naturalu gimdyma, bet kai jau vaikucio sirdele stoja, tai atsiprasau.. schmoll.gif
sekmes istvermingajai jusu seimynelei! 4u.gif
Mimixa
Jetau kiek teko iškęsti, esat labai stipri moteris 4u.gif sėkmės jūsų šeimynai wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.