Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Visur geriau,nei su mama
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
crocus
Auginu 2m. sūnų.Tėvelis jau pusę metų išvykęs.Laukiuosi antro.
Neramina,kad vaikas,buvęs neseniai prisirišęs prie mamos,dabar kad tik kur pasilikti.Ypač patinka būti pas senelius.Reikia važiuoti namo-o jis ne,nevažiuosiu.Mama gali išvažiuoti ir palikti ,jokių problemų.Ir nuėjus pas kaikuriuos draugus gali pasilikti,mamos vėl nereikia.Pasiteiravus ar nori namo pas mamą-ne.Namuose ir žaidžiam,skaitom,einam pasivaikščiot,kartu ruošos darbus dirbam.Nėra pamirštas.
Man atrodo dar mažas,kad dar turėtų būti labiau prisirišęs prie manęs.Atrodo,kiti tokio amžiaus vaikai mamų niekaip nepaleidžia.Ar pas mus normali situacija?Gal čia tik man skaudu atitrūkti nuo sūnaus?Jei negerai-kokios galėtų būti priežastys?
Coca - cola
ojoi kiek as atiduociau, kad mano dvimeciui bent valanda mamos nereiktu... doh.gif
tai gal gerai, svarankiskas vaikinas tavo, maniskis nieko pats vienas nedaro ir su niekuo nepasilieka, net su teciu, va cia tai beda g.gif
Noa
Mano vyresnėlis mažiukas būdamas irgi labai socialus buvo, iš darželio ištraukt neidavo smile.gif Ir nieko, vysks nuormalia smile.gif Dabar jam 9 metai, labai geras vaikas, praktiškai neturiu aš su juo problemų - ir pakankamai savarankiškas, ir meilus, ir klauso, ir padeda, ir užjaučia. Man gerai ir jam gerai smile.gif

Ir tau, crocus, taip bus, tai gal tu nesinervink smile.gif
crocus
Ačiū ,mergaitės,už gerą žodį.Tai vat įtariu,kad čia man labai sunku atsiskirti ir pergyvenu.Bet pamąstau,kad dauguma vaikučių taip nepuola pasilikinėti kur nors,tai bijau ,kad ne taip auklėju ar trūksta vaikinui ko. blink.gif Dar prieš kelis mėnesius tik pasakydavau,kad jau einam,pirmyn vaikinas su mama.O dabar mama ate-eik kur nori tongue.gif

Dobšiukas
Crocus, o gal per daug tu jam gera ir per daug užsiimi...Na leisk pabūt jam su savim, su kitais mirksiukas.gif Viskas gerai. Mano skorpioniukas toks pat kaip tavo (03 11 02 ), tik maminis baisiai, o dabar dar brolis gims už dienų kelių, tai va jau čia tai bijau,kas bus doh.gif
Happymother

Suprantu tave labai gerai . Maniskis irgi labai savarankiskas . Nuo pat gimimo . Su baltu pavydu žvelgiu į mamytes kurios apsikabinusios savo vaikiukus myluoja . Maniškiui to nereikia jis vyras kaip sakoma . Manau , kad mano atveju tai jau genuose . Galiu bet kur palikti jis pripranta žaibiškai prie naujos aplinkos .Lopšelį mums sekasi gerai , vos kartais galiu iš ten jį ištempti . Gali žais su trigubai vyresniais už jį . Gal ir geraio ,kaip savarankiškas .
Coca - cola
aisku, kad gerai, mergos smile.gif) neieskokit problemu ten kur ju nera ax.gif as jums pavydziu 4u.gif
viltele
crocus, su tavo vaiku viskas ciki smile.gif biggrin.gif maniskis mazesnis, bet jam as kaip koks baldas, stovi-stovek, esi-gerai, nera-irgi gerai doh.gif smile.gif verkia kai gydytoja (pries tai skiepijusi ji) eina pro duris, apskritai eina pas pirma karta matomas tetas, dedes, as ji "cigonu" vadinu tongue.gif taip kad viskas gerai...atsibodus tu vaikui(as taip pat) mirksiukas.gif biggrin.gif prades eiti i darzeli, maziau matys, pasiilgs...
Satir
As manau, kad situacija cia gal kiek kita. Manau, kad jis jaucia tavo nestuma ir pyksta ant taves pasitraukdamas.
Mano sunui sausio menesi bus 2, ir jis i mano nestuma reaguoja panasiai. Is pradziu geriausias patapo tetis, ar as grisdavau is darbo ar ne atrode jam vienodai, nubudes saukdavo teti, jei ateidavau as, kartais verkdavo. Dabar jis vel prisimine mane, be manes niekur nenori eiti, nieko valgyti, nieko zaisti, bet kartais buna priepuoliai jis meto i mane zaislus ir buves siaip sukalbamas, tampa nevaldomas. As manau, kad jis taip pyksta ant manes ir stengiuos jo nebarti, kaip tik daugiau pamyleti. Atrodo, padeda.
Sis pasakojimas daugiau apie namus ir musu 4 santykius, nes uz namu ribu jis socialus ir daug bendraujantis, tikrai nera prikibes prie mano kojos.

crocus
Išgulėjau 4dienas ligoninėj.Vaikinas prabuvo su seneliais ir mano teta pakaitom.Klausdavo ar nori mamos-ne,sako.Parvažiavau šiandien-vaikas buvo pas tetą(namas priešais),pamatė vaikinas mašiną,puolė rengtis ir lauką,skriste skrido pas mamulką,apkabino,šypsena neblėsta-tai labai pamylėta buvau.Dabar mano širdelė apsiramino tongue.gif .Myli mamą sūnaitėlis,bet nori ir su kitais pabūti.
Ačiū visoms už atsakymus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.