karalaiti
2009 11 19, 19:44
Sveikutes, Perkeliu paskutinį temos pranesimą, nes ana jau uždarė. Diola rašė: Sveikutes, na as manau, kad nestukems specialiai reikia tik kelniu, dzinsu, bridzu, o siaip tai viskas is eiliniu paprastu parduotuviu tinka mirksiukas.gif , juolab, kad dabar taip madoj tunikos, is kuriu net nesuprasi kuri nestuke, o kuri ne smile.gif keleta adresiuku, bet siaip pasigooglinus labai daug ismeta. Kaune: Sawana (raudondvario pl. 93) Dar ne mama (donelaicio 91) Mamamija (savanoriu pr. 126) Kauno urmo naze-raudonoji galerija-1 sale- 4 vieta (bet ten elementarus dzinsai po 179 Lt. doh.gif , kur internete po 100 Lt. gali nusipirkti. sita internetine sveitaine labai nebloga
http://shop.laukiuosi.lt/
ir http://www.emama.lt http://www.laredoute.lt (čia aš prirašiau)
dar vienas adresiukas http://www.mamamija.lt/ka aptikau  , ar jums ne tos pacios cia kelnes  tik kaina toli grazu ne ta pati. http://shop.laukiuosi.lt/index.php?2690538047ir http://www.laredoute.lt/moterims/besilaukiancioms.htmlpuslapio 3 eilej nuo virsaus.
karalaiti
2009 11 19, 20:35
Tikrai tos pacios Cia is laukiuosi.lt - 59LT  o cia is laredoute.lt - 145Lt  Nuotrauka ta pati. Ir batukai tie patys
Gal galite patarti kur galėčiau nusipirkti dailią suknelę? Nriu ne balinės, bet ir nešiltos. Niekur nerandu... Mamanijos tinklapy yra labai graži, tik asš noriu ne ilgos, o iki kelių
Sveikutes, na katik grizau is sawanos nusipirkau puikias velvetines kelnes uz 99 lt., ziauriai fainos, siltos ir visgi kaifas yra tos nesciuju kelnes, taip komfortiskai jautiesi, niekur nespaudzia pasaka., siaip sawanoj maciau ir suknyciu graziu yra ir sarafanu., o siaip ar paprsatose parduotuvese nebandej ziureti, juk tokius dalykus galima puikiai priderinti is paprastu pardosiu, as dar nebudama  pirkau faina suknute zaroj tokia nuo papuku palaida klostuota, megzta plonai, tinkanti ir rudeni ir ziema ir pavasari,  ir dabar kuo puikiausiai man tinka nesioti ir tokia ne viena turiu is paprastos pardes.
Savanoj dar nebuvus, tai pabandysiu kitą savaitę nuvažiuoti. Šiaip ir kelnių reik, bet gaila leist pinigus mėnesiui laiko... Galvoju užteks tų vienų, o šiaip man labai patogu ilgos tunikos ir timpos.
kaneringa
2009 11 30, 15:18
Sveikos, būsimos mamytės. Visą gruodžio mėn. parduotuvėse "BIMBO ITALIJA" visiems nėščiųjų rūbeliams bus taikoma 50% nuolaida.
eglieska
2009 12 02, 21:43
QUOTE(Esha @ 2009 11 20, 13:15) Gal galite patarti kur galėčiau nusipirkti dailią suknelę? Nriu ne balinės, bet ir nešiltos. Niekur nerandu... Mamanijos tinklapy yra labai graži, tik asš noriu ne ilgos, o iki kelių  as tai uosvio jubiliejui nusipirkau suknele is bazes. mokejau 80 lt  vakarines galerijos pradzioj man atrodo...
Pjuvena po krūmu
2009 12 04, 00:49
QUOTE(Esha @ 2009 11 20, 12:15) Gal galite patarti kur galėčiau nusipirkti dailią suknelę? Nriu ne balinės, bet ir nešiltos. Niekur nerandu... Mamanijos tinklapy yra labai graži, tik asš noriu ne ilgos, o iki kelių  As pirkau Chloe (ivory) suknele is Tiffany Rose Labai greit atsiunte, o suknele ziauriai fainute
Lenusik-N
2009 12 04, 08:54
Sveikos, norejau paklaust: ar galima grazint drabuzi jeigu pvz netiko? Papildyta:QUOTE(kaneringa @ 2009 11 30, 17:18) Sveikos, būsimos mamytės. Visą gruodžio mėn. parduotuvėse "BIMBO ITALIJA" visiems nėščiųjų rūbeliams bus taikoma 50% nuolaida. Tikrai ?  Kazkaip savo svetaineje nelabai reklamuoja to
Nusipirkau suknelę bazėje. Ji nėra skirta nėščiom, bet labai gražiai išryškina pilvuką ir gražiai krenta apačioje. Ir tik už 80 lt
niurzga123
2009 12 07, 12:54
Mergaites, o gal matet kur galima nusipirkti striuke/palta nestukei Kaune? atrodo visur jau apejau ir nieko  nesciuju praduotuvese nieko nera, bazej visi paltai liemenuoti.. jau neviltis ima, i savo senaja sunkiai lendu
QUOTE(niurzga123 @ 2009 12 07, 13:54) Mergaites, o gal matet kur galima nusipirkti striuke/palta nestukei Kaune? atrodo visur jau apejau ir nieko  nesciuju praduotuvese nieko nera, bazej visi paltai liemenuoti.. jau neviltis ima, i savo senaja sunkiai lendu  Suprantu tave, nes pati mėnesį ieškojau paltuko. Buvau radus internetinėse parduotuvėse dailių, tačiau porai mėnesių pirkti paltuką už 300-400 lt man per brangu... Tad nuėjau į padėvėtų drabužių parduotuvę ir nukviau paltuką ir striukę Visai dailus jie ir už abu tik 100 lt sumokėjau...
niurzga123
2009 12 07, 18:24
QUOTE(karalaiti @ 2009 11 19, 20:44) Kauno urmo naze-raudonoji galerija-1 sale- 4 vieta (bet ten elementarus dzinsai po 179 Lt. doh.gif , kur internete po 100 Lt. gali nusipirkti. Buvau bazej, raudonam pasaze, tik nzn tiksliai ar ta pati cia parduotuve. bet siaip tai tikrai ne tokios ir dideles tos kainos, po 120 lt ir kelnytes ir dzinsai.. Visai siaip neblogi, storesni ziemai  man pliusas pries int parduotuves, kad gali pasimatuoti, nes jau as kaip su dydziais "pataikau" Dar beje, gruodi Bimbo Italija parduotuvese 50 proc nuolaida  drabuziams. tik kad ten kainos ir taip nemazos, tai as pvz negaliu sau leist pirkti paprasta plona megztuka uz 150 (jau su nuolaida)
karalaiti
2009 12 08, 08:37
QUOTE(niurzga123 @ 2009 12 07, 19:24) Buvau bazej, raudonam pasaze, tik nzn tiksliai ar ta pati cia parduotuve. bet siaip tai tikrai ne tokios ir dideles tos kainos, po 120 lt ir kelnytes ir dzinsai.. Visai siaip neblogi, storesni ziemai  man pliusas pries int parduotuves, kad gali pasimatuoti, nes jau as kaip su dydziais "pataikau" Dar beje, gruodi Bimbo Italija parduotuvese 50 proc nuolaida  drabuziams. tik kad ten kainos ir taip nemazos, tai as pvz negaliu sau leist pirkti paprasta plona megztuka uz 150 (jau su nuolaida)  As buvau sawanoj tai pirkau velevetus uz 99 litus, ant etiketes buvo parasyta 159litai. Cia kaledoms dabar visos kelnes po 99lt pas juos. Pigiau kolkas niekur neteko surasti. Kelnes pirkau jau paskutini karta  nes jau tuoj tuoj tuoj  vaziuosiu gimdyti
Maciau Kaune Donelaicio g kaskokia parduotuve busimoms mamoms,bet uzejus nebuvau nezinau asortimento Priesais snoro banka
Aš kai ieškojau suknelės, važiavau į sawaną. Tikėjausi normalios pardutuvės  Tai dar skambinu tam vyrukui ir klausiu kur ta jūsų parduotuvė, aš jos nerandu  Bet niek, nusivedė ten pas save, papasakojo apie prekes ir rekomendavo suknelę turguje pirkti  Išėjau iš jo su tympomis rankose
karalaiti
2009 12 08, 12:36
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 13:15) Aš kai ieškojau suknelės, važiavau į sawaną. Tikėjausi normalios pardutuvės  Tai dar skambinu tam vyrukui ir klausiu kur ta jūsų parduotuvė, aš jos nerandu  Bet niek, nusivedė ten pas save, papasakojo apie prekes ir rekomendavo suknelę turguje pirkti  Išėjau iš jo su tympomis rankose  o man patiko tas vyrukas  svarbu kaina maza, koks skirtumas kur ta parde, bent jau man  p.s. bet timpas vis tiek pirkai, nes as ir susigundziau del kainos....
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 08, 13:36) o man patiko tas vyrukas  svarbu kaina maza, koks skirtumas kur ta parde, bent jau man  p.s. bet timpas vis tiek pirkai, nes as ir susigundziau del kainos....  Tai ir man jis labai patiko, taip parastai ir gražiai viską paaiškino. Ir tympų kasina tikrai gera
karalaiti
2009 12 08, 12:52
niurzga123
2009 12 08, 13:15
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 13:15) Aš kai ieškojau suknelės, važiavau į sawaną. Tikėjausi normalios pardutuvės  Tai dar skambinu tam vyrukui ir klausiu kur ta jūsų parduotuvė, aš jos nerandu  Bet niek, nusivedė ten pas save, papasakojo apie prekes ir rekomendavo suknelę turguje pirkti  Išėjau iš jo su tympomis rankose  joa, as irgi nuvaziavau, sakau parodykit paltuku kur internete yra pas jus pirkt. sako: tai kad neturim, jie tik internete yra  o jau kai variau tai tikejaus dideles pardes su daug prekiu o donelaicio g, kaip cia kazkuri rase, yra "dar ne mama" bet man tai kazkaip ten panasu kad asortimentas ju jau 10 metu tas pats  vyras juokes, kad striukes kaip pas jo mama
karalaiti
2009 12 08, 13:20
QUOTE(niurzga123 @ 2009 12 08, 14:15) joa, as irgi nuvaziavau, sakau parodykit paltuku kur internete yra pas jus pirkt. sako: tai kad neturim, jie tik internete yra  o jau kai variau tai tikejaus dideles pardes su daug prekiu o donelaicio g, kaip cia kazkuri rase, yra "dar ne mama" bet man tai kazkaip ten panasu kad asortimentas ju jau 10 metu tas pats  vyras juokes, kad striukes kaip pas jo mama  as ir ten buvau Donelaicio, bet rubai tai man nepatiko, nes brangus ir kazkokie nemadingi. o su paltais tai jo, problema, as tai is drauges XL dydi pasiskolinau, ir varineju...  sawanoj sake juos uzsako ir per 7 d. dienas pristato, man jie labai patiko, bet susilaikiau, kiek jau cia beliko...
ugniuke
2009 12 08, 14:10
Aš paltuką pirkausi Būk mama parduotuvėj... Bet va pažiūrėjau kontaktus kaune deja jos nėra
conve®se
2009 12 08, 15:27
Sveikutes, o ar verta i sawana vaziuoti del kelnyciu madingesniu, noriu i apacia siaurejanciu, kad i batus tiktu  nes jau sedziu siandien darbe su prasegta saga ir bijau, kad savo maziuliui nosies nenuspausciau
Killing_me_softly
2009 12 08, 15:36
QUOTE(ugniuke @ 2009 12 08, 14:10) Aš paltuką pirkausi Būk mama parduotuvėj... Bet va pažiūrėjau kontaktus kaune deja jos nėra  Kiek mokėjai už paltuką? O jis žieminis ar rudeninis?
karalaiti
2009 12 08, 17:11
QUOTE(blondynka @ 2009 12 08, 16:27) Sveikutes, o ar verta i sawana vaziuoti del kelnyciu madingesniu, noriu i apacia siaurejanciu, kad i batus tiktu  nes jau sedziu siandien darbe su prasegta saga ir bijau, kad savo maziuliui nosies nenuspausciau  man rode tas vaikinukas pora modeliuku dzinsiuku tiesiai siutu, bet as pirkus esu placius, tai galvoju kam dar vienu, nesimatavau, bet gal ir nieko tokie , nu paprasti dzinsai be kokiu pribombasu. jei turi laiko, tai nuvaryk, pasimatuosi,matysi , nes skiriasi musu visu skoniai juk....
ugniuke
2009 12 08, 17:58
QUOTE(Killing_me_softly @ 2009 12 08, 15:36) Kiek mokėjai už paltuką? O jis žieminis ar rudeninis?  Mokėjau apie 320 lt su nuolaidėle... turbūt rudeninis skaitosi, nes be pašiltinimo, tik kad su vilna jis...
QUOTE(blondynka @ 2009 12 08, 16:27) Sveikutes, o ar verta i sawana vaziuoti del kelnyciu madingesniu, noriu i apacia siaurejanciu, kad i batus tiktu  nes jau sedziu siandien darbe su prasegta saga ir bijau, kad savo maziuliui nosies nenuspausciau  Dar ne mamoj Donelaicio g. yra siauru dzinsiuku  , kaina ne pati maziausia, bet tirai grazus.
QUOTE(ugniuke @ 2009 12 08, 15:10) Aš paltuką pirkausi Būk mama parduotuvėj... Bet va pažiūrėjau kontaktus kaune deja jos nėra  Aš nemažai drabužių pirkau "Būk mama", esu labai patenkinta tiek išvaizda tiek kokybe. Vienas siaurėjančias kelnias nešioju jau 6 mėnesius ir atrodo puikiai. QUOTE(blondynka @ 2009 12 08, 16:27) Sveikutes, o ar verta i sawana vaziuoti del kelnyciu madingesniu, noriu i apacia siaurejanciu, kad i batus tiktu  nes jau sedziu siandien darbe su prasegta saga ir bijau, kad savo maziuliui nosies nenuspausciau  Tai kad nelaba verta ten važiuoti. Geriau lįsk į jų internetinę svetainę ir žiūrėk. Ten pas save jie beveik nieko neturi.
karalaiti
2009 12 08, 20:05
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 20:14) Aš nemažai drabužių pirkau "Būk mama", esu labai patenkinta tiek išvaizda tiek kokybe. Vienas siaurėjančias kelnias nešioju jau 6 mėnesius ir atrodo puikiai. Tai kad nelaba verta ten važiuoti. Geriau lįsk į jų internetinę svetainę ir žiūrėk. Ten pas save jie beveik nieko neturi. Dar nei vienoj parduotuvej Kaune neapakau nuo pasirinkimo, savana taip pat neisimtis, mamamijoj ir dar ne mama irgi skurdoka, bet dien apvaziavus visas parduotuve per pora valandu ka nors isirenki. P.S. Na o berniukas? Idomu, kad nestukiu parduotuveje dirba vaikinukas.
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 08, 21:05) Dar nei vienoj parduotuvej Kaune neapakau nuo pasirinkimo, savana taip pat neisimtis, mamamijoj ir dar ne mama irgi skurdoka, bet dien apvaziavus visas parduotuve per pora valandu ka nors isirenki. P.S. Na o berniukas? Idomu, kad nestukiu parduotuveje dirba vaikinukas.  Nu jo, nebent dėl berniuko verta nuvažiuot  Šiaip aš su juo išsišnekėjau, sakė čia žmonos verslas, tik ji dabar 9 mėnesy nėščia, tai jis perėmė vadeles iš jos
karalaiti
2009 12 08, 20:37
tu matai, nu man nepasisake apie zmona...na, bet as jau viskas nieko nebeperku, tik leliukui ko truksta pirkinejuos, o visoms sekmes paieskose, kantrybes ir teigiamu emociju...
niurzga123
2009 12 09, 12:21
siaip mamamijoj yra paltuku jei kam reik, kaina ~320-390 nepamenu, bet tik keli irgi. ir irgi be pasiltinimo, tokie man labiau tinkami rudeniui o va striuke tai nukirtau aprangoj visai netycia, tokia pukine iki keliu silta - kas geriausia kad per liemeni su gumuku is vidaus susitraukia arba atsilaisvina, tai augant pilvuzui galesiu atleist  tikiuos kad tilpsiu per visa ziema
irma0502
2009 12 09, 12:58
Parduodu bridzus ir megztuka nesciajai. Bridzai rusvi, neryskiai languoti, labai patogus, devejau tiek ziema, tiek pavasari (gimdziau 05 men); megztukas - tamsus, su "rastais", siltas (su "golfu"). Drabuzeliai pirkti "Buk mama" (preito rudens kolekcija). Atsiusiu foto. Del kainos susitarsim  (noreciau po 50 lt). Mano e-mailas irma0502@gmail.com
nu zinot cia visai ne i tema bet atiduodu nestukes rubelius velvetines kelnes, sarafana ir bliuskute. 160cm M-L
karalaiti
2009 12 10, 17:29
Nezinau kur parasyti, bet www.emama.lt atsiunte 5 procentu nuolaidos koda va toki 5698KLT12 uz atsiliepima, gal kas panaudos, nes as tai jau nelabai iki nauju metu ka pirksiu
agnyte344
2009 12 10, 20:13
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 10, 18:29) Nezinau kur parasyti, bet www.emama.lt atsiunte 5 procentu nuolaidos koda va toki 5698KLT12 uz atsiliepima, gal kas panaudos, nes as tai jau nelabai iki nauju metu ka pirksiu  Labai aciu uz koda,panaudojau  Gavau nuolaidele
karalaiti
2009 12 11, 08:31
QUOTE(agnyte344 @ 2009 12 10, 21:13) Labai aciu uz koda,panaudojau  Gavau nuolaidele  liuks
patrakusi
2009 12 14, 12:59
Aš savaitgalį radau sau paltuką pūkinį...  Šiltas, lengvutis, iki kelių, matavausi mažiausią dydį, bet iš pradžių paėmusi sakau per didelis labai..Bet kai užsidėjau, užsisegiau užtrauktuką ir diržą ant gumytės..Tai viskas taip susigulė gražiai, kad net nepasakysi kad didelis..Ta prasme pritampa prie kūno formos...Ir svarbiausia laisvai turėčiau tilpti per visą žiemą, žinoma jei svorio 15-20kg nepriaugsiu
parduodu nesciosios rubus: dzinsus pirktus Laredoute , nesioti stovis puikus http://www.laredoute.lt/moterims/besilauki...on-dzinsai.html kaina 35 Lt, M dydis Vilvetiniai bridzai smelio spalvos nauji 25 lt.M dydis. Nuotraukas galiu siusti i email.
QUOTE(saule+ @ 2009 12 28, 16:51) parduodu nesciosios rubus: dzinsus pirktus Laredoute , nesioti stovis puikus http://www.laredoute.lt/moterims/besilauki...on-dzinsai.html kaina 35 Lt, M dydis Vilvetiniai bridzai smelio spalvos nauji 25 lt.M dydis. Nuotraukas galiu siusti i email. parduodu nesciosios rubus: dzinsus pirktus Laredoute , nesioti stovis puikus http://www.laredoute.lt/moterims/besilauki...on-dzinsai.html kaina 35 Lt, M -L dydis (nuo klyno kelniu ilgis 80 cm, man tiko mano ugis 175 cm, o kai pirma karta uzsidejau 6-7 men sveriau 80 kg)
gal kas matėt, ar yra nėščiosioms drabužių Gariūnuose, ir kurioj maždaug vietoj jų ten ieškoti?
_Smalsutė_
2010 01 03, 15:22
QUOTE(Inska @ 2010 01 02, 14:52) gal kas matėt, ar yra nėščiosioms drabužių Gariūnuose, ir kurioj maždaug vietoj jų ten ieškoti? Yra - paskaityk ankstesnę temą.
Spindi*
2010 01 06, 17:27
Kaip as nesulaukiu kol galesiu pirktis nestukiu rubus
kad jau visos giria, tai ir as pagirsiu www.mamosstilius.lt  spec. apatinis trikotazas besilaukiancioms ir maitinancioms mamytems  dar ir dzinsiuku Italisku yra! rciux
patrakusi
2010 01 07, 12:03
QUOTE(Inska @ 2010 01 02, 14:52) gal kas matėt, ar yra nėščiosioms drabužių Gariūnuose, ir kurioj maždaug vietoj jų ten ieškoti? Yra, ir labai nemažai netgi..
mamakarolina
2010 01 07, 19:16
Parduodu nauja taip ir neuzsideta MOTHERCARE liemenele nestukei, dydis 36(80)C, kaina 72 lt  Vilniuje, bet galimas siuntimas rasykit i az
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 20:14) Nu jo, nebent dėl berniuko verta nuvažiuot  Šiaip aš su juo išsišnekėjau, sakė čia žmonos verslas, tik ji dabar 9 mėnesy nėščia, tai jis perėmė vadeles iš jos  Geras verslas, vienas verslas, vienija seima, jei abiems dar patinka
Laimuska
2010 01 11, 15:22
QUOTE(Inska @ 2010 01 02, 14:52) gal kas matėt, ar yra nėščiosioms drabužių Gariūnuose, ir kurioj maždaug vietoj jų ten ieškoti? Yra ir daug, mano dideliam džiaugsmui, nes kitaip nuogai būtų reikėję vaikščioti  9 eilė 16 paviljonas 5 eilė 62 paviljonas Čia tie patys prekybininkai. Yra dar dvi vietos (jose brangiau-kelnės), bet kelnias pirkausi šiose. Nes visų pirma yra kainos pasirinkimas: 80 ar 120 Lt (skirtingi modeliukai). Ir šiose vietose kelnės siauresnio siuvimo ir net skinny tipo yra(bet ne džinsai, o kelnės). Vat tik dėl viršutinių dalių nusivyliau..vieni pašiknukai maišiniai tokie. Aišku kūdesnėms turbūt tinka, bet kai aš jau pradedu ne su mažu dydžiu, tai... Tai golfiukus ir tunikas (ypač žiemai) pirkausi šiaip gariūnuose pasivaikščiojus.
Mamos, o kur Vilniuje yra drabužių? Seniau VCUP buvo Mama lux, nebėra... O mamų zona Konarskio g. dar yra? Prieš pora metų kai reikėjo drabužių, vis tik naujos atsidarinėjo parduotuvės, o dabar žiūriu nerandu  Būk mama kalvarijų g. dar yra?
|
|