Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rūbeliai būsimoms mamoms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Killing_me_softly
QUOTE(skibru @ 2010 01 12, 12:37)
Būk mama kalvarijų g. dar yra?
*

Šita dar yra smile.gif
patrakusi
QUOTE(5imute @ 2010 01 11, 15:44)
Geras verslas, vienas verslas, vienija seima, jei abiems dar patinka  ax.gif
*

Gink die nuo bendrų verslų ir darbų.. doh.gif Na bet čia kiekvienam savaip.. smile.gif

Velnias, nusipirkau 6dienį tokią suknelę - tuniką, pas vieną moteriškę matavausi buvo viskas oki...Nuėjus pasivaikščioti dar, ir daugiau nieko neradus, pas kitą paėmiau tokią pat..Nesimatavau..Atvažiavau namo, pasimatavau..O ji man kaip bliuskutė.. doh.gif Aišku, gražu ir taip..bet....aš pirkausi ją kaip suknelę...Šiandien nuvažiavau atiduoti, bet tos moteriškės nebuvo..Tad jei kas norėtų galiu perleisti...35LT, Foto ryt įkelsiu... ax.gif
snooze
Sveikutes , gal kas apsipirkinejot Panevezyje parduotuveje BUK MAMA ? Girdejau gandus kad tenai geras aptarnavimas,grazus ir madingi rubeliai, ar istikruju taip yra? g.gif
Smagute
Sveikos.
ieskau vasariniu nestuke.gif sviesiu (pageidautina baltu) lino kelniu... Gal kas mate pardavime?
Vasario pradzioje keliausim i Egipta thumbup.gif , o as jau neitelpu i savo kelnes.. doh.gif
niurzga123
o tu skelbimuose supermamu paziurek, kur nescioms ir maitinancioms, tikrai maciau kad mamytes parduoda 4u.gif
Laimuska
Labas rytas smile.gif

Negalvojau, kad taip pasakysiu (nes vitrinoj vis kažkas keisto kabodavo), bet kolkas geriausia iš matytų specializuotų parduotuvių besilaukiančioms, man pasirodė "Būk mama". Jau vien tai, kad pasirinkimas normalus, o ne kaip kitur trys palaidinukės ir dvi kelnės.

Beje, kam aktualu, šią savaitę pas juos 40% nuolaida paltams ir striukėms smile.gif
Nenuolaidinės paltukų kainos: ilgesnis (349), trumpas(299). Sudėtis - 80% vilna, 20% poliesteris. Pastebėjau, kad kažkas ieškojo smile.gif
Voveriukė
buvau apvaziavus visas parduotuves nestukems vilniuje ir tiesa pasakius niekur nieko gero neradau.
Tik Mothercare pirkau dzinsus, nes labai gerai tiko ir patiko modeliukas. Buk mamoje dzinsai yra baisus. doh.gif
O visus golfukus, maikutes uzsakinejau is GAP ir Motherhood (USA), labai patiko ir modeliukai ir kokybe.
skibru
QUOTE(*Soleo* @ 2010 01 20, 16:40)
buvau apvaziavus visas parduotuves nestukems vilniuje ir tiesa pasakius niekur nieko gero neradau.
Tik Mothercare pirkau dzinsus, nes labai gerai tiko ir patiko modeliukas. Buk mamoje dzinsai yra baisus. doh.gif
O visus golfukus, maikutes uzsakinejau is GAP ir Motherhood (USA), labai patiko ir modeliukai ir kokybe.
*

o kur tos visos parduotuvės???? Mothercare (savaitgalį ten neradau nieko patinkančio (džinsų man nereikia)), Mamų zona (kažkodėl savaitgalį nedirbo); Būk mama, ir kas dar??? Mirk gyvenk jau reikia kelnių ar sijono unsure.gif
daivazek
Kai laukiausi dukrytes, tai buvo turbut vienintel Buk Mama parduotuve, na ir dar Gariunu turgus, tai viska nestumui teko pirkti parduotuveje Buk Mama-kelniu modeliai tai ju nepergeriausi, dzemperiai, marskinukai, golfukai gal ir nieko, tik kad dazniau skalbiant tai nusisklabia po truputi.O nei Mama Lux, kuri man besilaukiant antrojo spejo uzdaryti, nei Mother Care tuo metu nebuvo.Si nestuma apsipirkinejau Pinolina parduotuveje, tai ne pigu, bet gera kokybe, man patiko (is praziu parduotuve buvo Mados prekybos centre, veliau persikele i Oza), bet va jau nuo sausio 1 d. ir pastaroji uzsidare-kaip tik norejau vaziuoti maitinimui liemeneliu nusipirkti, liko tik internetine, o nepamatavus kazkaip pirkti nesinori schmoll.gif Zodziu, kazkaip liudna cia ziuriu vel su tais rubais mamos, nors ir Vilniuje gyvenam verysad.gif
skibru
Na vakar nusipirkau kelnes - ne labai ypatingos, bet normaliai; pakeliui užsukau į Bimbo Šiaurės miestelyje, tai šiaip labai nieko gero nebuvo, vienos kurios klasikinės buvo, ir man dydis tiko, paėmiau - juo labiau kad ten kaina jų su gal 60 proc. nuolaida buvo, tai ėmiau smile.gif Bent jau dabar turiu kuo apsimauti blush2.gif
Laimuska
Mmm.. na, drabužėlių parduotuvės priklauso nuo to kiek galite sau leisti smile.gif
Buvau užsukusi į pinoliną....kelnės (na tokios simpatiškos) su nuolaida kainavo 365 Lt....tai....kažkaip, na neuždirbu aš dar tiek smile.gif
O kiek žiūrėjau būk mama vežasi palaidinukes iš Lenkijos. Kolkas kiek jų teko apžiūrėti, tai man jos gražiausios, bet aišku čia jau skonio reikalas smile.gif
O su Bimbo tai turiu tokį prisiminimą..ilgam, kai man džinsus parodė labai "gražius", du bulvių maišai į krūvą susiūti.. smile.gif
Ir kaip suprantu sunkiau yra stambesnėms mamytėms, nes lieknesnės labai daug ką gali prisitaikyti iš paprastų parduotuvių, tik dydžiu gal didesnį drabužėlį.
Sėkmės ieškant smile.gif
skibru
O tai Pinolina veikia? Kažkuri rašė, kad užsidarė unsure.gif Su Bimbo mano patirtis dvejopa - su pirmu nėštumu pirkau dvi kelnes - vienus ale džinsinius bridžus, tai buvo thumbup.gif , nešiojau vien juos, ir nestuke.gif , ir tik pagimdžiusi - dar dabar normaliai atrodo; kitos kelnes - vasarinės klasikinės irgi nieko buvo, tik gal dydžio šiek tiek neatitaikiau, ar toks pasiuvimas, tai man jos smukdavo; dabar kur pirkau kelnes - patiko sudėtis ( 50 proc. vilna, nors jos nėra storos), pasiuvimas - na, ne ypač, bet man į darbą klasikinis tiko, gal kiek senovinis, bet kol kas nešiojasi gerai (ypač vertinant kad pirkau už 79 LT) Reiks gal užsukti iki Būk mama; reiks pavasarinių / vasarinių drabužių, dabar jau žiemai apsirūpinau komplektu smile.gif

p.s pažiūrėjau - Pinilona tik internetu; kainos man ir nepatiko schmoll.gif
Iewutee
Kai buvau nestuke.gif buvau uzejus i Pinolina doh.gif pinigu plesimas, kokybe geresne nei gariunu, bet tikrai nera stebuklas, spalvos schmoll.gif
Tai turejau vienas kelnes is Buk mama, nesiojau nuo 4 nestumo menesio iki galo, o kitus rubelius pirkau is Next ir Gap, kainos superines, kokybe irgi labai gera, be to as ieskojau tokiu paprastu bliuzeliu,tik kad ilgesniu. plius buk mamoje nera visai xs dydziu, o as toki nesioju, tai tik next radau rolleyes.gif
Siulyciau ir jums ten pirkti rubelius, nes kokybe tikrai atitinka kaina thumbup.gif
*Clivia*
mergaites, prasau jusu patarimo. patarkit, kur galima nebrangiai nusipirkti liemenele maitinimui? is anksto aciu jums 4u.gif
snooze
QUOTE(tauteee @ 2010 02 01, 16:04)
mergaites, prasau jusu patarimo. patarkit, kur galima nebrangiai nusipirkti liemenele maitinimui? is anksto aciu jums 4u.gif
*

Nebrangiai liemeneliu maitinimui galima nusipirkti ,,Buk Mama" parduotuveje ir modeliu ir dydziu visokiu yra.
Taipat ir neblogu naktinuku tenai yra.
orchid39
parduodu nesciosios rubelius: 2 kelnes , 3 puspalciai, 2 megztiniai is ju 1 naujas, 2 palaidines naujos, elastine pilvo juosta 15 lt, latviska, jos nera nuotraukose.

prasau pasidairyti, gal kas tiks, nebrangiai . ax.gif

rasykit i AZ, galima deretis, jei reiks tikslesniu drabuziu ismatavimu , tai parasysiu 4u.gif

kaunas, galiu siusti i kitus miestus.

drabuziai nesciosioms

dar turiu kombinezonus ir vokeli naijagimui, labai grazu tongue.gif

kombinezonai ir vokelis naujagimiui
oolyte
Sveikos, nestukes

susiduriau ir as su problema del graziu drabuzeliu nestukems. taciau viskas issiprende, kai susiradau labai gera ir pakankamai nebrangia siuveja, kuri siuva pagal individualius uzsakymus, tai internete radau graziu modeliuku ir pasisiuvau sarafanus kelis ir marskiniu. Dabar galiu i darba rengtis stilingai ir graziai nestuke.gif Parduotuvese, kiek ieskojau, nieko neradau. Visgi kazkaip nesinori rengtis tu baisiu trikotaziniu "maisu" ant saves schmoll.gif
jei kam idomu, rasykit, duosiu siuvejos kontakciukus mirksiukas.gif
nenuorama-
cia kaune ?
oolyte
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 11, 20:19)
cia kaune ?
*

Cia Vilniuje. Bet kadangi pasiuva greitai, tai ne beda ir suvazineti pora sykiu i sostine mirksiukas.gif
mamaRasa
Mielos mamos, nepamirškite savęs ir po gimdymo: reikia 1 liemenėlės (1 dydžiu didesnės nei kad nėštumo metu dėvite ir kad atsisegtų priekyje viena ranka), drabužių miegui ir dienos metui (priekyje atsagstomų, po 2-3 vnt), žindymui patogios pagalvės arba kelių paprastų, įv.dydžio pagalvių. Kol laiko dar turite, daug ką galite pasisiūti pačios arba paieškoti kur pigiau.
Gražaus laukimo wub.gif
Lelina
Pasirodo drabužiai nėštukėms - didžiuuuulėėėėė problema doh.gif Savaitgalį aplaksčiau beveik visas parduotuves Vilniuje - ir ką jūs galvojate - parėjau "nosį nukabinusi".
Kadangi man nesinori "balachotų", esu pakankama smulki, tačiau visi pasiūlyti XS dydžių drabužiai man dideli verysad.gif

Tikrai nesuprantu, būsimos mamytės, kur jūs perkate drabužėlius sau ?

Pasidalinite kur perkate XS dydžio drabužėlius, ypač aktualios kelnės, nes kokių marškinukų ir ne iš nėštukių skyriaus galima nusipirkti...
Frosted
QUOTE(Lelina @ 2010 03 14, 20:26)
Kadangi man nesinori "balachotų", esu pakankama smulki, tačiau visi pasiūlyti XS dydžių drabužiai man dideli  verysad.gif

Pasidalinite kur perkate XS dydžio drabužėlius, ypač aktualios kelnės, nes kokių marškinukų ir ne iš nėštukių skyriaus galima nusipirkti...
*

Man ta pati problema, tik as pries nestuma ne XS, o XXS nesiojau, tai Lietuvoje beveik nieko sau nerandu... Nusipirkau keleta ilgesniu megztuku, o kelnes klasikines darbui parsisiunciau is JAV is GAP (nepigiai gavosi, bet pigiau nei LT parduotuvese pirkti tongue.gif), taip pat turiu vasarai kelnytes is NEXT, nors NEXT dzinsiukai 6 dydzio man per dideli, smunka, nors 4 dydzio neradau pas juos Maternity skyriuje... Turiu ir trikotazine Next 6 dydzio maternity suknele, man visai gerai yta wink.gif
Ir is SM parsisiunciau sarafaniuka i darba tasyti, ir Reserved nusipirkau S dydzio megzta suknele. 4u.gif

Visi XS rubai Lietuvoje ant manes kabo kaip ant pakabos, raso XS< bet jau as priaugau virs 6 kg, o man tie XS vis dar smarkiai per dideli schmoll.gif
oolyte
QUOTE(Lelina @ 2010 03 14, 20:26)
Pasirodo drabužiai nėštukėms - didžiuuuulėėėėė problema  doh.gif Savaitgalį aplaksčiau beveik visas parduotuves Vilniuje - ir ką jūs galvojate - parėjau "nosį nukabinusi".
Kadangi man nesinori "balachotų", esu pakankama smulki, tačiau visi pasiūlyti XS dydžių drabužiai man dideli  verysad.gif

*

as jau perejus visus "vargus" su kelniu ir kt.drabuziu paieska. Geriausias rastas sprendimas - pasisiuvau! pati nebrangiai nusipirkau medziaga ir pazystama siuveja labai graziai ir kokybiskai man pasiuvo, tiek kelnyciu, tiek marskinukui darba (ir ne tik) ax.gif
Lelina
QUOTE(oolyte @ 2010 03 15, 08:59)
as jau perejus visus "vargus" su kelniu ir kt.drabuziu paieska. Geriausias rastas sprendimas - pasisiuvau! pati nebrangiai nusipirkau medziaga ir pazystama siuveja labai graziai ir kokybiskai man pasiuvo, tiek kelnyciu, tiek marskinukui  darba (ir ne tik) ax.gif
*

Pagalvojau apie tokį variantą, bet man laiko gaila, be to - "ant modelio" atrodo vienaip, o pasimatuoji - gali būti visai kitaip... man patinka iškart matuotis ir nuspręsti - tinka ar nea ax.gif
Tutti
Gal kur užmatėt gražių nesuperbrangių sarafanų Vilniuje?
uItra
QUOTE(Laimuska @ 2010 01 20, 08:37)
Labas rytas smile.gif

Negalvojau, kad taip pasakysiu (nes vitrinoj vis kažkas keisto kabodavo), bet kolkas geriausia iš matytų specializuotų parduotuvių besilaukiančioms, man pasirodė "Būk mama". Jau vien tai, kad pasirinkimas normalus, o ne kaip kitur trys palaidinukės ir dvi kelnės.

Beje, kam aktualu, šią savaitę pas juos 40% nuolaida paltams ir striukėms smile.gif
Nenuolaidinės paltukų kainos: ilgesnis (349), trumpas(299). Sudėtis - 80% vilna, 20% poliesteris. Pastebėjau, kad kažkas ieškojo smile.gif
*

Man irgi patiko "Buk Mama" pasirinkimas thumbup.gif galvojau bus problematiska del kelniu ulgio (esu auksta), bet isigijau man labai patogias kelnes su elastanu, tad tikrai tureciau tilpti iki galo... Na ir palaidiniu pora simatisku prigriebiau..... blush2.gif
Be specializuotos parduotuves puikiai prisitaikiau rubus ir paprastose parduotuvese - Zaroje pasimiau dydziu didesnes tipas su guma, kelias tunikas, Mango - vasarai keleta palaidiniu ir sukneliu.... Kol kas pirkimus sustabdziau, nes gali buti, kad pilnai uzteks ka jau isigijau ar ka prisitaikysiu is "kasdieninio garderobo"....
gosas
manau tikrai galima prisitaikyti is paprastu ir nespecelizuotu parduotuviu Dabar yra palaidu palaidiniou suknuciu sarafanu na gal su kelnem siek tiek prasciau g.gif
Lelina
QUOTE(gosas @ 2010 03 17, 20:42)
manau tikrai galima prisitaikyti is paprastu ir nespecelizuotu parduotuviu Dabar yra palaidu palaidiniou suknuciu sarafanu na gal su kelnem siek tiek prasciau g.gif
*

Dėl kelnių labiausiai ir pergyvenau, bet jau nusipirkau iš Būk mama (pasiuvo specialiai man, nes jau dydis buvo išparduotas). O dėl bliuskučių, suknelių - manau tikrai iš ne specializuotų rūbų parduotuvių galima pasirinkti, juolab, kad dabar tokia mada 4u.gif
dz90iuginta
QUOTE(Lelina @ 2010 03 17, 21:22)
Dėl kelnių labiausiai ir pergyvenau, bet jau nusipirkau iš Būk mama (pasiuvo specialiai man, nes jau dydis buvo išparduotas). O dėl bliuskučių, suknelių - manau tikrai iš ne specializuotų rūbų parduotuvių galima pasirinkti, juolab, kad dabar tokia mada  4u.gif
*

Man tai labai patiko benetono trikotažiniai marškinėliai nestuke.gif "su pilvuku", Akropoly dar likę su 70 proc. nuolaida, tai visai įperkami. blush2.gif
Frosted
QUOTE(oolyte @ 2010 03 15, 08:59)
as jau perejus visus "vargus" su kelniu ir kt.drabuziu paieska. Geriausias rastas sprendimas - pasisiuvau! pati nebrangiai nusipirkau medziaga ir pazystama siuveja labai graziai ir kokybiskai man pasiuvo, tiek kelnyciu, tiek marskinukui  darba (ir ne tik) ax.gif
*

Gerai, jei turi pazystama siuveja biggrin.gif

QUOTE(Tutti @ 2010 03 16, 20:01)
Gal kur užmatėt gražių nesuperbrangių sarafanų Vilniuje?
*

As SM nusipirkau, labai esu patenkinta jais 4u.gif

QUOTE(dz90iuginta @ 2010 03 18, 15:05)
Man tai labai patiko benetono trikotažiniai marškinėliai  nestuke.gif "su pilvuku", Akropoly dar likę su 70 proc. nuolaida, tai visai įperkami. blush2.gif
*

Kiek litukais yra "visai iperkami"? blush2.gif
Tutti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 18, 19:57)
As SM nusipirkau, labai esu patenkinta jais  4u.gif
Kiek litukais yra "visai iperkami"?  blush2.gif
*

pas ką pirkai?
dz90iuginta
QUOTE(Frosted @ 2010 03 18, 19:57)
As SM nusipirkau, labai esu patenkinta jais  4u.gif
Kiek litukais yra "visai iperkami"?  blush2.gif
*

29-39 Lt.
~Beauty~
Mergaitės, gal žinot, kur yra pirkti timpų nėštukėms? g.gif

Nusipirkau spec. pėdkelnes 100 den, maniau, bus kaip timpos.... Deja, persišviečia ir tikrai nepasakyčiau, kad ten 100 den verysad.gif
oolyte
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 03 21, 17:45)

Nusipirkau spec. pėdkelnes 100 den, maniau, bus kaip timpos.... Deja, persišviečia ir tikrai nepasakyčiau, kad ten 100 den verysad.gif
*

ir as labai noreciau isgirsti, ar kasnors ka nors zino siuo klausimu. Nes ta pati beda - norisi uzsideti tamprias nepermatomas timpas - o kur tokias rasti..? nezinia unsure.gif
niurzga123
mačiau internete:
http://shop.laukiuosi.lt/index.php?1048881013
ir kitur manau yra. prašom 4u.gif
~Beauty~
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 22, 11:36)
mačiau internete:
http://shop.laukiuosi.lt/index.php?1048881013
ir kitur manau yra. prašom  4u.gif
*

Ačiū 4u.gif
Joooo, čia, tikėtina, būtų nepermatomos, bet... mažai elastano, bus tokios "neslidžios", "lips" prie suknučių doh.gif
jautukas2
QUOTE(oolyte @ 2010 03 22, 08:53)
ir as labai noreciau isgirsti, ar kasnors ka nors zino siuo klausimu. Nes ta pati beda - norisi uzsideti tamprias nepermatomas timpas - o kur tokias rasti..? nezinia  unsure.gif
*

Pas mus Jonavoje turguje yra 20lt kainuoja, o seip jos lenkiskos. Tai jei lekiat i lenkija, ten galima rasti mirksiukas.gif
murce
QUOTE(jautukas2 @ 2010 03 23, 09:31)
Pas mus Jonavoje turguje yra 20lt kainuoja, o seip jos lenkiskos. Tai jei lekiat i lenkija, ten galima rasti mirksiukas.gif
*

Aš nešiojau irgi turguje pirktas, tai nelipo ir patogios thumbup.gif Ir kaina daug mažesnė, nei internete......
ajuka
as patogias timpas ir su labai laisva guma pirkausi "stradivarius" akropolyje, 35lt

siaip tikrai neina rengtis is paprastu parduotuviu, dar bliuskuciu galima rasti, nu bet gi ir sijonu reikia ir kelniu. ir man tai nesamone vaiksciot prasegtu klynu nesciai ir krentanciom kelnem doh.gif labai gaila, kad dabar vilniuje buk mama tik beliko, daugiau ner kur pirktis, o ir ten pasirinkimas tikrai nera ivairus, imi kas tinka ...

beda su tais rubais, tikiuos bent ant vasaros kokiu platesniu sukniu prives i parduotuves ...
niurzga123
na taip, manau ka ka, bet kelnes ir pedkelnes reikia spec nesciosioms pirkti.. negalima spausti pilvuko.. 4u.gif na o sukneles ir bliuskutes/megztukus eina prisitaikyti ir ne is nesciuju parduotuviu blush2.gif
karalaiti
Sweikutes biggrin.gif

Radau, kad sawana isiparduoda visus drabuzius po 69Lt nestuke.gif http://www.sawana.lt/index_files/rubai_nescioms_akcijos.htm

Kazi kodel ? g.gif

Nasturcija
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 03 21, 17:45)

*

Va cia dar nebrangiai
http://www.minikid.lt/product.php?id_product=17
niurzga123
QUOTE(karalaiti @ 2010 03 26, 15:02)
Sweikutes  biggrin.gif

Radau, kad sawana isiparduoda visus drabuzius po 69Lt  nestuke.gif  http://www.sawana.lt/index_files/rubai_nescioms_akcijos.htm

Kazi kodel ?  g.gif
*

gal bus nauja kolekcija pavasario g.gif
~Beauty~
Ir ką gi, savaitgalį buvau Gariūnuose, bet timpų spec. nėščiosioms nė su žiburiu neradau verysad.gif Pėdkelnių taip pat verysad.gif Dar vienspalvių (juodų ar rudų) poroj vietų užmačiau, bet apie raštuotas net kalbos nėra...
Ir kiek klausdavau pardavėjų, ar turi, išplėsdavo akis ir sakydavo "tokių nebūna" doh.gif O spec. nėštukių skyriuose pėdkelnių nebuvo - tik drabužiai verysad.gif (ir tai tokių vietų Gariūnuose itin mažai užtikau...)

Taigi likau be timpų, bet užtat prisipirkau įvairių spalvų pėdkelnių po 10 Lt (violetinių, bordo, mėlynų...), kurių viršutinė guma labai tampri - ant pilvuko laisvai užsidėjau thumbup.gif
Raganax
o ga kas gariunuose zinot kuriose eilese yra rubu nestukems? nestuke.gif
maza saulyte
na buvau Mothercare Panoramoje..tai baisu..aisku dabar nuolaidos, tai gali dzinsus nusipirkti uz 60 lt, bet vienas ar du modeliai..kelniu pora ir kelios bliuskes...o su kelnes problema tame, kad jos skirtos tik velyvam nestumui, kai pilvas didelis, nes kitu atveju nusmuks smile.gif) nezinau kur ieskoti..tai prisipirkau sukneliu laisvu ir nesioju kol kas-3 menuo tik baigesi, o pilvukas vos issipute..kelnes iprastos jau netinka, o tokio tarpinio varianto dar neradau..gal zinot kur yra nedideliems pilvams rubu smile.gif bent jau kelniu ar sijonu..visa kita ir siaip pardese rasti galima
Raganax
msn irgi katik 3 men baiges. tai nesioju savo senu rubus, kai siek tiek stamebesne buvau ir dar visu kelniu sagas atkeliau biggrin.gif kolkas viskas gerai, bet manau kad uz menesiuko jau reikes kazko rimtesnio pasiieskot... nestuke.gif
maza saulyte
QUOTE(Raganax @ 2010 03 29, 11:34)
msn irgi katik 3 men baiges. tai nesioju savo senu rubus, kai siek tiek stamebesne buvau ir dar visu kelniu sagas atkeliau biggrin.gif kolkas viskas gerai, bet manau kad uz menesiuko jau reikes kazko rimtesnio pasiieskot...  nestuke.gif
*

va va..ir as viska nesioju, bet pilvuko apacia puciasi siek tiek, tai dzinsai atkrenta, nes sedint spaudzia..darbines kelnes ir tiktu, bet nera kaip perkelti sagu..tai va ir ieskau bent kelniu vienu, kur tiktu keliems menesiams dar smile.gif
niurzga123
taigi nesciuju kelnes paprastai jei su tuo aukstu juosmeniu trikotaziniu, tai dar ir juostele ten reguliuojas jame.. man praktiskai nuo 3 men iki db tie patys dzinsai tinka ax.gif
ma_my_ciu_kas
MEGOJE numatytas nesciuju drabuzeliu pristaymas BALANDZIO 8 d. smile.gif

http://www.mega.lt/lt/naujienos/renginiai/...yciu_akademija/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.