Ką jūs manote apie kamštines lubas, dviejų atspalvių, su įmontuotomis lemputėmis virtuvėje?
Ką jūs manote apie kamštines lubas, dviejų atspalvių, su įmontuotomis lemputėmis virtuvėje? QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 12:05) Mamos, padekit, patarkit apsvietimo klausimu... Dabar kambary turiu sviestuva, kuris nei grozio nei sviesos neduoda... Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari... ![]() ![]() ............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis Papildyta: ir dar kate bute Papildyta: spinta kampe ysprausta,jauciu gele ne vietoje arba spinta QUOTE(Adelle @ 2010 02 10, 23:41) siuo klausymu galiu buti labai saliska bet, jei jau klausiate, atsakau: 1.man patinka lygios baltos kvepuojancios lubos (nebent reiktu paslepti kokius ploksciu sujungimuis, ar kazkoki statybini broka).; 2. imontuojamos lemputes man asocijuojasi su ofisu; 3. kadangi dabar visi taupo ir skaiciuja, manau perbrangus malonumas QUOTE(LittleStar @ 2010 02 10, 23:31) siulyti turetumete jus, nes tik jus zinote, ko jums reikia, o patarti, arba bent jau isreiksti savo nuomone, galetume ir mes Pirmiausia, tai jusu anksciau pateikti virtuviniai tapetai yra vidurzemio stiliaus, o kambariniai - visai is kitos operos, tai kas ten pas jus kuriama is tikruju? QUOTE(Adelle @ 2010 02 10, 23:41) manome, kad nieko nezinome... kokiu tikslu tas kamstis ant lubu, koks lubu aukstis, sviesi ar tamsi patalpa, kokie tie atspalviai, tamsesni ar sviesesni bus uz sienas ???????????????? siaip esu tokios pat nuomones kaip ir janna, klasikines lubos - pacios graziausios. QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 01:30) ............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis Papildyta: ir dar kate bute Papildyta: spinta kampe ysprausta,jauciu gele ne vietoje arba spinta koks korektiskas komentaras QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 03:30) ............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis Papildyta: ir dar kate bute Papildyta: spinta kampe ysprausta,jauciu gele ne vietoje arba spinta Na kritikuoti tai mes visi mokam. Cia skonio reikalas. Man gal tavo mociutes, ar tavo interjeras irgi butu ne prie sirdies... Bet juk negali jo keisti kasmet, nes tai kainuoja. Kai daremes remonta, buvo man grazu. Dabar irgi nesiskundziu, man tinka, bet nezinau, koki sviestuva kabinti... Gal po lentyna (sekcijos) LED juotele graziai apsviestu... Zinoma ir bendro reikia, bet va cia ir uzstrigau...
Nu negražu žmogui, tai ir pasakė savo nuomonę.
QUOTE(janna @ 2010 02 11, 10:17) siuo klausymu galiu buti labai saliska bet, jei jau klausiate, atsakau: 1.man patinka lygios baltos kvepuojancios lubos (nebent reiktu paslepti kokius ploksciu sujungimuis, ar kazkoki statybini broka).; 2. imontuojamos lemputes man asocijuojasi su ofisu; 3. kadangi dabar visi taupo ir skaiciuja, manau perbrangus malonumas Brangus malonumas, tikrai, o vaizdas - QUOTE(vida777 @ 2010 02 11, 12:14) manome, kad nieko nezinome... kokiu tikslu tas kamstis ant lubu, koks lubu aukstis, sviesi ar tamsi patalpa, kokie tie atspalviai, tamsesni ar sviesesni bus uz sienas ???????????????? siaip esu tokios pat nuomones kaip ir janna, klasikines lubos - pacios graziausios. Aš irgi tik už klasiką. Gražiausia - baltos lygios lubos. Na tegul ir tos lemputės kokiame ruoželyje, bet tik ne tamsios. QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 02:30) ............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis Papildyta: ir dar kate bute Papildyta: spinta kampe ysprausta,jauciu gele ne vietoje arba spinta Žinai, o man gražu.
Manau,kad nieko neyzeidziau,dedant nuotraukas ir klausiant patarimo-reikia tiketis,kad bus visokiu nuomoniu.
Man tas kambarys atrodo pertemptas,jau taip jis vizualiai ilgas,o dar prisikciota siena visame ilgyje Kotryna na paziurekite atsimerkusi ir pamatysite,ner ko pykti uz nuomone,o liustra tragizmas-tolete net nedeciau(lauko)apvalus liustras koreguotu istempto vaizdo sindroma kambaryje QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 02:30) ............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis Papildyta: ir dar kate bute Papildyta: spinta kampe ysprausta,jauciu gele ne vietoje arba spinta Labai įdomu būtų pamatyti pačios interjerą
Jovita,pamaciusi mano namus manau apsvaigtai nuo grozio,bet ne as cia dedu savo foto su patarimais,o kotryna.tad man nera reikalo rodytis.na gal kada...dabar paskutiniai baldeliai plaukia is anglijos,mat megstu antikvariny stiliu.manau tau irgi patinka lyg klasika ar provansas,is kitu temu skaiciau
QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 17:02) Manau,kad nieko neyzeidziau,dedant nuotraukas ir klausiant patarimo-reikia tiketis,kad bus visokiu nuomoniu. Man tas kambarys atrodo pertemptas,jau taip jis vizualiai ilgas,o dar prisikciota siena visame ilgyje Kotryna na paziurekite atsimerkusi ir pamatysite,ner ko pykti uz nuomone,o liustra tragizmas-tolete net nedeciau(lauko)apvalus liustras koreguotu istempto vaizdo sindroma kambaryje as asmeniskai sutinku su kiekvienu jusu zodziu (isskyrus vulgarius), bet su tonu - ne Kritika taip pat turi buti taktiska, tada ji bus taktiskai ir priimta QUOTE(voveraite1302 @ 2010 01 24, 22:55) Biudžetas mažas, net labai, o norisi ko nors panašaus į http://www.paulo-coelho.com/products/produ...ro-de-tecto-155 tik baltos spalvos. Jei kas matėte tokio ar bent panašaus tipo šviestuvų, - stiklinių, tekstilinių, galų gale plastmasinių ar popierinių, tik gerokai pigesnių analogų, būčiau labai laiminga, jei brūkšteltumėt kazka panasaus esu maciusi senukuose, tik ne baltos spalvos. QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 14:05) Mamos, padekit, patarkit apsvietimo klausimu... Dabar kambary turiu sviestuva, kuris nei grozio nei sviesos neduoda... Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari... ![]() siame interjere man truksta kazkokio ryskaus akcento. greiciausai tiesciau rysku kilima ir lentynose padeciau kelis tos spalvos akcentus. tada interjeras atrodytu gyvesnis ir nusibodus butu galima lengvai atsinaujinti. Zodziu ivesk kokia spalvyte QUOTE(vida777 @ 2010 02 10, 22:27) 1.Manau, kad jie virtuveje bus per sunkus (tiek spalva, tiek vaizdeliai)... 2. Kaip? Jus dar neissiklijavote vienos kambario sienos geletais tapetais? Tada skubekite greiciau, nes visi jau baigia issiklijuoti O jei rimtai, tai jeigu norite buti kaip visi, tada klijuokite, jei norite buti originali - ne QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 02:30) gal zmonems meile tam katineliui svarbiau nei jo palikti plaukai Del geles ne vietoje tai pritariu. QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 11, 12:15) Gal po lentyna (sekcijos) LED juotele graziai apsviestu... Zinoma ir bendro reikia, bet va cia ir uzstrigau... LED juostelė daugiau dėl grožio, nelabai ji šviesos duoda. Nišoje vaiko kambaryje priklijavome super LED juostelę 1,3m ilgio, tai įmanoma būtų skaityti prie šios šviesos, bet akims kenktų. Mes klijavome nišos dekorui ir vakare, prieš vaikams užmiegant, kad baisu nebūtų, tokia minimali šviesa, netrukdanti. Dar - visa led juostelė šviečianti man nelabai, panašu į parduotuvių vitrinas. Galvoju kaip čia padarius, gal juostelėje po kelias švieseles užklijavus kažkuo neperšviečiamu? Papildyta: QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 18:02) Manau,kad nieko neyzeidziau,dedant nuotraukas ir klausiant patarimo-reikia tiketis,kad bus visokiu nuomoniu. Man tas kambarys atrodo pertemptas,jau taip jis vizualiai ilgas,o dar prisikciota siena visame ilgyje Kotryna na paziurekite atsimerkusi ir pamatysite,ner ko pykti uz nuomone,o liustra tragizmas-tolete net nedeciau(lauko)apvalus liustras koreguotu istempto vaizdo sindroma kambaryje Kultūros truputį bendraujant šiame forume. QUOTE(Lotari @ 2010 02 10, 20:57) ... iš tikrųjų rinktis tapetus su kažkokiom gelėm, figūrom rizikinga nes vos ne visą kambarį turėsite derinti prie tapetų, pagalvėlę, užklotą, užuolaidas.... Kad teks taikyti viską - visiškai sutinku, ypač jei tapetai juoda-balta-raudona spalvų, bet kad gėlės- tarybinė atgyvena - drįstu paprieštaraut QUOTE(vida777 @ 2010 02 10, 22:27) 2. Kaip? Jus dar neissiklijavote vienos kambario sienos geletais tapetais? Tada skubekite greiciau, nes visi jau baigia issiklijuoti O jei rimtai, tai jeigu norite buti kaip visi, tada klijuokite, jei norite buti originali - ne . Nesuprantu, kodėl kaip visi Dabar ir miegamojo siena gėlėta, ir vaikų kambario bus ...man gražu, nesivaikau jokių madų, gal ir nesu originali, bet ir tarybine iškasena nesijaučiu...taip kad nesupykit, bet tokie pasisakymai (kaip ir aaasaules) QUOTE(edinka @ 2010 02 11, 21:09) Nesuprantu, kodėl kaip visi Dabar ir miegamojo siena gėlėta, ir vaikų kambario bus ...man gražu, nesivaikau jokių madų, gal ir nesu originali, bet ir tarybine iškasena nesijaučiu...taip kad nesupykit, bet tokie pasisakymai (kaip ir aaasaules) jei jus issiklijavote pries 5 metus, tai jus ir nebuvote kaip visi, nes jums tiesiog paciai taip norejosi. Bet kai dabar, kas tik nepasirodo, pas visus butinai viena siena, butinai geletas, butinai stambiomis gelemis... o kodel ne puse sienos, kodel ne visas kambarys, kodel ne smulkiomis gelytemis? ogi turbut todel, kad "niekas dabar taip nedaro" arba dar svaresnis argumentas (ypac pardaveju-konsultantu) - tai nemadinga Jau buvo sienos oranzines, buvo balta-juoda, buvo bambukai... Tikrai yra zmoniu, kuriems butent ta "bangos" spalva visada patiko, patinka ir patiks gal visa gyvenima, jis gerai jausis, ir turbut issidaze net ne tada, kai ji buvo ant bangos, o kitas - pasirinkes ja mados paakintas, jau ziurek ir skundziasi, kad igriso, nes tai neatitinka jo dvasios.
Aciu, mamytes, uz patarimus...
Del isizeidimo, tai nesakyciau, kad isizeidziau... Bet nemalonu... Klausiau patarimo del sviestuvo, o tas, kas labiausiai mano kambari kritikavo, taip nieko del apsvietimo ir nepatare... Jei jau teigi, kad kazkas blogai, tai ir patark, kaip padaryti, kad butu geriau... Visokiu yra, visokiu reikia... Visvien man cia smagu, nes dauguma vis delto yra mandagios, malonios ir supratingos... Gelyte ne vietoj, sutinku, bet i ta spinta retai lendam.... Del detaliu, tai keiciu jas karts nuo karto... Tik nenoriu misraines padaryti. Jau ta juodai balta spalva, pasteline ir ruda, truputi raudono turiu. Turetu buti trys spalvos, o ju jau va kiek turiu... Bet jau sviestuvas tai mane juodai erzina
Pas mane hole yra didele balta siena. nezinau kaip ja dekoruoti. Daugkas siule tuos geletus tapetus, bet tai labai sumazintu erdve. ka manote apie tokius foto tapetus?
QUOTE(topaco @ 2010 02 12, 11:07) geriau taip kambari isirengti o ne siena aha cia tapetai, ir pas mane tas holas visas baltas. noriu tiesiog ivesti kazkokios gaivos ir zalumos. arba mastau statyti ryskius baldus ir rinktis toki tapeta
noredamas patart bijau nusikalbet
QUOTE(topaco @ 2010 02 12, 11:50) noredamas patart bijau nusikalbet tiesiog neesu visiskai apsisprendusi kaip ta hola irengti. pirma idega buvo ka nors piesti kaip cia http://www.dezignwithaz.com/images/papillondujapon.png bet pamaniau, kad labai jau saltai atrodys. Siaip kartais gerai isgisrti kitu zmoniu nuomones, nes apie kai kuriuos dalykus gal paskendes savo idejose net nepagalvotum
na ir diskusija cia uzvire
jei ne i tema, tai kiekviena kalba turi daugiau nei 20 zodziu tam, kad galetume tinkamai reiksti savo mintis, parinkti savo sakiniui atitinkama intonacija, nuotaika ir stipruma. o kalbos stiliaus vartojimas priklauso nuo zmogaus vidines kulturos. juk galima pasakyt: atsiprasau, noreciau praeiti ir galima pasakyt: a girdi, pasitrauk, man cia praeiti reikia. turinys tas pats, bet emocinis svoris visai kitas o jei i tema, tai ruda spalva man labai patinka, galeciau gyventi kavos puodelyje QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 18:59) Jovita,pamaciusi mano namus manau apsvaigtai nuo grozio,bet ne as cia dedu savo foto su patarimais,o kotryna.tad man nera reikalo rodytis.na gal kada...dabar paskutiniai baldeliai plaukia is anglijos,mat megstu antikvariny stiliu.manau tau irgi patinka lyg klasika ar provansas,is kitu temu skaiciau Man patinka klasika,bet netik QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 12, 19:35) zuikulis, ar tu cia apie mano kambari...? Del kavos puodelio, tai buvo geras... Ir man ruda spalva patinka... Vonioje irgi turiu rudos, tik su zalsva.... taip, apie tavo kambari. pas mane miegamasis tamsiau sviesiau kakavinis - pats megstamiausias kampelis name. o pirmam aukste tualetas su dusu irgi sokolado ir pieno spalvos, nors ir tamsokas, bet labai jaukios akiai spalvos, tiesiog malonu laika leisti QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 14:05) Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari... Manau, kad tikrai suspaustų kambarį O jei tai būtų mano kambarys, šviestuvą derinčiau pagal tą staliuką, stačiakampio formos, kaip čia: Pirmas Arba tokią, tik kad stačiakampę .. Antras Trečias Ketvirtas Na, tikiuos, kad kils kokių įdėjų tau QUOTE(LittleStar @ 2010 02 10, 20:21) 2. Svetaineje noriu kazko ryskaus, todel noreciau 1 siena issitapetuoti raudonais tapetais ( keli variantai) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT Kaip sakiau noriu istapetuoti tik 1 siena. Bijau kad pirmi dveji gali netikti, nes atspalviai tamsus, o likusios sienos bus sviesios (baltos ar vos kremines). Begalo patiko sis variantas http://www.pics.lt/process.php Laukiu Jusu komentaru. Aciu Rinkčiaus šituos tapetus, nes ta gėlytė ne tokia griežta
as ir turiu silpnybe foto tapetams, mano tevai turi su misku, tai kai ieini i kambari tokia palaima apima, rodos ir oras gaivesnis pasidaro, visur zalia
jei daryciausi pati- tai man ypac patinka jei yra pavaizduotas miestas sutemus, arba tiltas man kazkas nerealaus... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() labai noreciau kazko panasaus miegamajame ant sienos arba jura ![]() o fototapetu pagalba galima tikrai atgaivint kambari ir ne tik sienas ![]() cia visai idomiai sugalvota erdvei vizualiai padidinti (gal tik foto tapetas ne visai mano skonio, bet ideja labai gera) ![]() ![]() manau siais laikais labai daug graziu nuotrauku kiekvienas turi pasidares, ar grizes is kokios salies ar siaip is misko, ar sodo, gali pasidaryt ir savo kazka vienetinio
http://twojefototapety.pl/fotki/swiat/uliczka_chiny_wiz.jpg
http://twojefototapety.pl/fotki/wiatr_wiz.jpg http://www.obrazoteka.pl/sklep/1/0_f8e22ae...383e2d1ca97.jpg http://www.obrazoteka.pl/sklep/1/0_2c12497...01122b8491e.jpg http://imgp.iprezenty.pl/posters@posters.c...1203614956s.jpg http://bi.gazeta.pl/im/0/7532/z7532910X.jpg http://bi.gazeta.pl/im/1/7141/z7141341X.jpg http://bi.gazeta.pl/im/5/6991/z6991895X.jpg mano skonis tikriausiai ne visoms bus priimtinas, nes as labai megstu ryskesnes spalvas, nelabai patinka zemes spalvos (tokios kaip ruda ir panasiai) man atrodo labai nuobodu. labiau megtu avangarda arba kazka susijusio su egiptu, nemegstu visiskai klasikos ir senovisku baldu. grazu paziuret, jei zmogui patinka, bet pati ne uz ka nenoreciau tokiu namu zinoma buna ir isimciu dabar paziurejau i savo sukeltus paveikslelius ir pastebejau, kad megstu juoda spalva, kuri man deri prie visko, prie salotines, geltonos, oranzines, violetines ir t.t. http://newmedia.websys.com.pl/sklep/1/0_7d...166f5e710bf.jpg o gal kas zinote kur galima isigyti nakti sviecianti fototapeta? arba dideli sviecianti puzzle? gal kazkur pagal uzsakyma daro? http://www.cybertex.pl/images/nc_norway.jpg kabai noriu miegamajam su miestu http://www.incasa.ro/_files/Image/galerie/...cture%20143.jpg http://www.firmeproduse.ro/pictures/p0903/...r1246016635.jpg http://www.homepoint.se/images/stories/tbi...m_photo_gr1.jpg
Mačiau čia diskusijos virte virė
Tiesiog šiandien rinkdamasi šviestuvus (tokiam pačiam kambariui "vagonui"), pamačiau šviestuvus, kurie visai derėtų tokiam kambariui - apvalus, neaukšas, priplotas prie lubų "blynas" (kaip kažkas išsireiškė Greitai suradau panašų šviestuvą, tačiau natūraliai jis tikrai geriau atrodo (užmesk akį Senukuose, jei patiks, panašios formos galėsi ir kitur paieškot ![]() QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 13:05)
Labai visoms aciu uz patarimus...
Dabar tik reiktu ziureti, kad galingai tie "blynai" sviestu... Atsibodo tamsoj gyventi... QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 14, 02:14) Labai visoms aciu uz patarimus... Dabar tik reiktu ziureti, kad galingai tie "blynai" sviestu... Atsibodo tamsoj gyventi... Na pažiūrėjau Senukų puslapyje, tai rašo, kad į šitą šviestuvą sukasi 3 kaitrinės lemputės po 60 W. Mano kambarys kaip minėjau labai panašaus išplanavimo kaip Kotrynka81 kambarys, tai man truputį galingesnio norėtųsį. Manasis 18 kv. m. tai šiuo metu dega 3 lemputės po 40 W, tai prietema visiška. Labai tik sunku kažką išsirinkti, kai lubos žemos ir negali kabinti kabančio šviestuvo.
manau, retai kada vien tik lubinis apsvietimas tinka idealiai. galima pritaikyti torserus, bra. taip pat labai jauku apsvietima galima sukurti priderinus 2 pastatomus sviestuvus ant palanges. pas mus taip padaryta ir poilsio kambaryje ir miegamajame. kai sutemsta islieka ispudis, kad lauke sviesu. tiesa, reikia nemazos palanges.
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 13, 23:14) as kazkaip galvoju, kad jei bus tik vienas sviestuvas, tai vistiek jis neduos daug sviesos. mano nuomone, reikia antro sviestuvo, gal pastatomo ant grindu ar spinteles... tik va kazi kaip ten pas jus su vieta... kiek maciau nuotraukelese, tai neperdaugiausia. gal tektu viena kokia gele paaukoti vardan sviesos Papildyta: QUOTE(country girl @ 2010 02 14, 11:49) manau, retai kada vien tik lubinis apsvietimas tinka idealiai. galima pritaikyti torserus, bra. taip pat labai jauku apsvietima galima sukurti priderinus 2 pastatomus sviestuvus ant palanges. pas mus taip padaryta ir poilsio kambaryje ir miegamajame. kai sutemsta islieka ispudis, kad lauke sviesu. tiesa, reikia nemazos palanges. sutinku QUOTE(xjurga @ 2010 02 14, 13:03) O aš siūlau pamiršt kaitrines lemputes QUOTE(Kroja @ 2010 02 14, 15:22) O aš siūlau pamiršt kaitrines lemputes Tai taip energiją taupančios lemputės geriau šviečia nei kaitrinės, bet mano atveju galvoju jas įsisukus vis tiek dar per mažai šviesos būtų (vieną tokią pabandymui įsisukau). Tai galvoju, kad turbūt pradžioj reik šviestuvą galingesnį susirasti o tada jau į lemputes investuoti, nes bendroj sumoj vis tiek jos nemažai kainuoja (tas kur buvau išsirinkusi, tai viena lemputė kainavo apie 25 Lt, tai jei 3 vnt. tai jau susidaro suma).
Jei trūksta šviesos, tai tikrai reikia kaitrines lemputes pakeisti į energiją taupančias, nes pav. 30 kw ekonominė lemputė duoda šviesos panašiai kaip 150 Kw kaitrinė. Įsisukite tokias 3 - tai turėsite apšvietimą kaip 450 kw kaitrinės ir elektros energijos dar dvigubai sutaupysite (na, čia aš lyginu su 3 kaitrinėm lempom po 60 kw). Tik renkantis ekonominę lemputę reikia žiūrėti, kad jos dydis tiktų ir pasirinkti šiltą šviesos spektrą, kad nebūtų tokia šalta melsva šviesa (na, nebent tokios norėtųsi). Jų kainos dabar jau žymiai mažesnes, o elektra pabrango...
O šiaip tai aš irgi manyčiau, kad dar būtų verta pagalvoti apie atskirų zonų apšvietimą - tai sukurtų jaukumo atmosferą. Gal kokį kampelį skaitymui su pastatomu šviestuvu?
Irgi galvoju, kad reiktu dvieju svietuvu.... Ir gele paaukociau... Bet cia vieno issirinkt negaliu
Kazkada turejome liuminescencines lemutes siltos spalvos, bet kazkaip tamsu buvo. Jauciu netinkamo galingumo idejom... Bet dabar kazkaip visi mato sviesia ateiti su diodinem LED lemputem... Ka jus apie tai manot? Ju kainos tai nemenkos, bet labai jau taupios ir ilgai tarnauja... Bet viena LED sviecianti kaip 60W kaitrine kainuoja 60-90 Lt. Dar tokiu nebandem, bet po truputi gal jau reiktu pradeti keistis, nes energijos kainos vis kila....
Jou, LED'ai dar kol kas laabai brangūs. Aš irgi jais domiuosi, bet laukiu, kol jų kainos pasidarys normalesnės. O kol kas tai susdėjom visur, kur galėjom tas kompaktines fluorascencines - aš patenkinta ir už elektra laabai pasijuto, kad mažiau mokam.
Mes siuo metu remontuojames buta ir dairomes LED...Viena LED lemputes kaina gaunasi apie 50 Lt. Manem kad prastai sviecia, bet atvazivo berniukas, viska pademonstravo, tai tikrai nenusivylem,manau visas tokias lemputes pasirinksim...Gal kas pirkote is sios firmos, kur nurodau?
QUOTE(Kroja @ 2010 02 14, 15:22) O aš siūlau pamiršt kaitrines lemputes kokia marke tu lempuciu?kokia firma? QUOTE(vikosiuks @ 2010 02 13, 22:43) sweiki kur pardavineja tokius fainus tapetus?
Kreipiuosi prasydama pagalbos . Labai ieskau pavyzdziu kur galeciau pasiziureti kaip idomiau atskirti koridoriaus erdve nuo valgomojo kambario. Zoziu pas mus kai ieini i buta koridorius ir valgomasis yra viena didele erdve. Taip pragyvenome 3 m., bet dabar pagalvojau gal visai neblogai butu kazkaip atskirti tas erdves. Vat ir ieskau idomesniu sprendimu. Gal galetumet kokiu nuorodeliu ikelti, buciau dekinga.
QUOTE(jolax @ 2010 02 15, 17:11) Kreipiuosi prasydama pagalbos . Labai ieskau pavyzdziu kur galeciau pasiziureti kaip idomiau atskirti koridoriaus erdve nuo valgomojo kambario. Zoziu pas mus kai ieini i buta koridorius ir valgomasis yra viena didele erdve. Taip pragyvenome 3 m., bet dabar pagalvojau gal visai neblogai butu kazkaip atskirti tas erdves. Vat ir ieskau idomesniu sprendimu. Gal galetumet kokiu nuorodeliu ikelti, buciau dekinga. .......... .............![]() QUOTE(verslas @ 2010 02 15, 17:44) Kadangi pakuotės nemačiau, tai perskaičiau kas ant lemputės parašyta "Smile light" 20 W QUOTE(jolax @ 2010 02 15, 18:11) Vakar ieškojau tų paveiksliukų, bet jau patingėjau įkelt ![]() Į šį stiklą galima būtų kąnors įdėti ![]() QUOTE(vida777 @ 2010 02 16, 01:35) Arba daryčiau va tokią sieną, tik kad ne kiaurom angom QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 18:59) Jovita,pamaciusi mano namus manau apsvaigtai nuo grozio,bet ne as cia dedu savo foto su patarimais,o kotryna.tad man nera reikalo rodytis.na gal kada...dabar paskutiniai baldeliai plaukia is anglijos,mat megstu antikvariny stiliu.manau tau irgi patinka lyg klasika ar provansas,is kitu temu skaiciau aaasaule, jei ne paslaptis is kur siuntiesi baldus? Gal koki internetini puslapeli turi?
Reksnyte, man patinka jūsų spalvinė gama. Užkliuvo gal tas, kad baldai atrodo per daug masyvūs, arba jų per daug
QUOTE(xjurga @ 2010 02 17, 18:00) Reksnyte, man patinka jūsų spalvinė gama. Užkliuvo gal tas, kad baldai atrodo per daug masyvūs, arba jų per daug |