Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų namų interjeras (II tema)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Adelle

Ką jūs manote apie kamštines lubas, dviejų atspalvių, su įmontuotomis lemputėmis virtuvėje? g.gif
aaasaule
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 12:05)
Mamos, padekit, patarkit apsvietimo klausimu... Dabar kambary turiu sviestuva, kuris nei grozio nei sviesos neduoda...  Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari...

user posted image

user posted image

............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis doh.gif viskas rusva,blysku,patarciau ryskesniu akcenteliu ylieti y visuma g.gif
Papildyta:
ir dar kate bute schmoll.gif ,bus jusu namams plauku doh.gif
Papildyta:
spinta kampe ysprausta,jauciu gele ne vietoje arba spinta g.gif
janna
QUOTE(Adelle @ 2010 02 10, 23:41)
Ką jūs manote apie kamštines lubas, dviejų atspalvių, su įmontuotomis lemputėmis virtuvėje?  g.gif
*

siuo klausymu galiu buti labai saliska biggrin.gif , nes tai pakankamai subjektyvu. kas patinka vienam, visiskai nepriimtina kitam....
bet, jei jau klausiate, atsakau:
1.man patinka lygios baltos kvepuojancios lubos (nebent reiktu paslepti kokius ploksciu sujungimuis, ar kazkoki statybini broka).;
2. imontuojamos lemputes man asocijuojasi su ofisu;
3. kadangi dabar visi taupo ir skaiciuja, manau perbrangus malonumas g.gif
vida777
QUOTE(LittleStar @ 2010 02 10, 23:31)
Tai ka pasiulytumete svetainei ir virtuvej?  blush2.gif
*

siulyti turetumete jus, nes tik jus zinote, ko jums reikia, o patarti, arba bent jau isreiksti savo nuomone, galetume ir mes smile.gif .
Pirmiausia, tai jusu anksciau pateikti virtuviniai tapetai yra vidurzemio stiliaus, o kambariniai - visai is kitos operos, tai kas ten pas jus kuriama is tikruju?

QUOTE(Adelle @ 2010 02 10, 23:41)
Ką jūs manote apie kamštines lubas, dviejų atspalvių, su įmontuotomis lemputėmis virtuvėje?  g.gif
*

manome, kad nieko nezinome... kokiu tikslu tas kamstis ant lubu, koks lubu aukstis, sviesi ar tamsi patalpa, kokie tie atspalviai, tamsesni ar sviesesni bus uz sienas ????????????????

siaip esu tokios pat nuomones kaip ir janna, klasikines lubos - pacios graziausios.

QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 01:30)
............oi koks standartinis,nuvalkiotas ir nubodes interjeras,pas mano mociutegrazesnis doh.gif viskas rusva,blysku,patarciau ryskesniu akcenteliu ylieti y visuma g.gif
Papildyta:
ir dar kate bute schmoll.gif ,bus jusu namams plauku  doh.gif
Papildyta:
*

koks korektiskas komentaras mastau.gif .
kotrynka81
QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 03:30)
Papildyta:
Papildyta:
*

Na kritikuoti tai mes visi mokam. Cia skonio reikalas. Man gal tavo mociutes, ar tavo interjeras irgi butu ne prie sirdies... Bet juk negali jo keisti kasmet, nes tai kainuoja. Kai daremes remonta, buvo man grazu. Dabar irgi nesiskundziu, man tinka, bet nezinau, koki sviestuva kabinti... doh.gif
Gal po lentyna (sekcijos) LED juotele graziai apsviestu... Zinoma ir bendro reikia, bet va cia ir uzstrigau...
BevardeX
Nu negražu žmogui, tai ir pasakė savo nuomonę.
Adelle
QUOTE(janna @ 2010 02 11, 10:17)
siuo klausymu galiu buti labai saliska  biggrin.gif , nes tai pakankamai subjektyvu. kas patinka vienam, visiskai nepriimtina kitam....
bet, jei jau klausiate, atsakau:
1.man patinka lygios baltos kvepuojancios lubos (nebent reiktu paslepti kokius ploksciu sujungimuis, ar kazkoki statybini broka).;
2. imontuojamos lemputes man asocijuojasi su ofisu;
3. kadangi dabar visi taupo ir skaiciuja, manau perbrangus malonumas  g.gif
*

Brangus malonumas, tikrai, o vaizdas - schmoll.gif Lubos tamsios dar tos lemputės. doh.gif Virtuvė tamsi. schmoll.gif Ir sienos tamsios, tik viena šviesi. Tvarkosi taip viena pažįstama. cool.gif Prabangos įspūdžio nori, bet man toks urvas atrodo. biggrin.gif Na subjektyvu matyt, bet sakau, gal čia tik aš mados ir prabangos nesuprantu. doh.gif biggrin.gif Taip ir norėjau atkalbėt, bet sakė, ką tu supranti. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 02 11, 12:14)
manome, kad nieko nezinome... kokiu tikslu tas kamstis ant lubu, koks lubu aukstis, sviesi ar tamsi patalpa, kokie tie atspalviai, tamsesni ar sviesesni bus uz sienas ????????????????

siaip esu tokios pat nuomones kaip ir janna, klasikines lubos - pacios graziausios.

*

Aš irgi tik už klasiką. Gražiausia - baltos lygios lubos. Na tegul ir tos lemputės kokiame ruoželyje, bet tik ne tamsios. biggrin.gif Sakau, gal nesuprantu mados matyt. g.gif biggrin.gif Be proto slegia būti tokioje patalpoje, siauroje ir ilgoje. biggrin.gif

QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 02:30)
Papildyta:
Papildyta:
*

Žinai, o man gražu. biggrin.gif Čia kad nėra vienos sienos tapetuotos tai jau ir blyšku? doh.gif biggrin.gif Kuo kateė prie interjero kliūna? Gyva ji, ne elementas gi. bigsmile.gif Gėlė manau, todėl pastatyta, kad jos vietą dabar eglutė užima. mirksiukas.gif Gražus interjeras, tvarkingas toks ir neiššaukiantis. biggrin.gif
aaasaule
Manau,kad nieko neyzeidziau,dedant nuotraukas ir klausiant patarimo-reikia tiketis,kad bus visokiu nuomoniu. 4u.gif(niekada nesvaigstu oi grazu,sakau ka matau gi...)
Man tas kambarys atrodo pertemptas,jau taip jis vizualiai ilgas,o dar prisikciota siena visame ilgyje g.gif na bet jums grazu,valio.
Kotryna na paziurekite atsimerkusi ir pamatysite,ner ko pykti uz nuomone,o liustra tragizmas-tolete net nedeciau(lauko)apvalus liustras koreguotu istempto vaizdo sindroma kambaryje mirksiukas.gif na pasiziurinekite knygose,interjeru zurnaluose,rasote mokotes-pas destytojus paklauskite g.gif
Jovita 35
Papildyta:
Papildyta:
*

Labai įdomu būtų pamatyti pačios interjerą ax.gif ,kitus kritikuoti mes visi sugebame mirksiukas.gif .
aaasaule
Jovita,pamaciusi mano namus manau apsvaigtai nuo grozio,bet ne as cia dedu savo foto su patarimais,o kotryna.tad man nera reikalo rodytis.na gal kada...dabar paskutiniai baldeliai plaukia is anglijos,mat megstu antikvariny stiliu.manau tau irgi patinka lyg klasika ar provansas,is kitu temu skaiciau g.gif ,kotrynkos stilius jauciu ne tau?
vida777
QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 17:02)
Manau,kad nieko neyzeidziau,dedant nuotraukas ir klausiant patarimo-reikia tiketis,kad bus visokiu nuomoniu. 4u.gif(niekada nesvaigstu oi grazu,sakau ka matau gi...)
Man tas kambarys atrodo pertemptas,jau taip jis vizualiai ilgas,o dar prisikciota siena visame ilgyje g.gif na bet jums grazu,valio.
Kotryna na paziurekite atsimerkusi ir pamatysite,ner ko pykti uz nuomone,o liustra tragizmas-tolete net nedeciau(lauko)apvalus liustras koreguotu istempto vaizdo sindroma kambaryje mirksiukas.gif na pasiziurinekite knygose,interjeru zurnaluose,rasote mokotes-pas destytojus paklauskite g.gif
*

as asmeniskai sutinku su kiekvienu jusu zodziu (isskyrus vulgarius), bet su tonu - ne schmoll.gif .
Kritika taip pat turi buti taktiska, tada ji bus taktiskai ir priimta 4u.gif .
xjurga
QUOTE(vida777 @ 2010 02 11, 19:37)
Kritika taip pat turi buti taktiska, tada ji bus taktiskai ir priimta  4u.gif .
*

drinks_cheers.gif
~Bambolina~
QUOTE(voveraite1302 @ 2010 01 24, 22:55)
Biudžetas mažas, net labai, o norisi ko nors panašaus į http://www.paulo-coelho.com/products/produ...ro-de-tecto-155 tik baltos spalvos.
Jei kas matėte tokio ar bent panašaus tipo šviestuvų, -  stiklinių, tekstilinių, galų gale plastmasinių ar popierinių, tik gerokai pigesnių analogų, būčiau labai laiminga, jei brūkšteltumėt  wub.gif
*

kazka panasaus esu maciusi senukuose, tik ne baltos spalvos.

QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 14:05)
Mamos, padekit, patarkit apsvietimo klausimu... Dabar kambary turiu sviestuva, kuris nei grozio nei sviesos neduoda...  Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari...

user posted image

*

siame interjere man truksta kazkokio ryskaus akcento. greiciausai tiesciau rysku kilima ir lentynose padeciau kelis tos spalvos akcentus. tada interjeras atrodytu gyvesnis ir nusibodus butu galima lengvai atsinaujinti.
Zodziu ivesk kokia spalvyte mirksiukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 02 10, 22:27)
1.Manau, kad jie virtuveje bus per sunkus (tiek spalva, tiek vaizdeliai)...

2. Kaip? Jus dar neissiklijavote vienos kambario sienos geletais tapetais? Tada skubekite greiciau, nes visi jau baigia issiklijuoti 
O jei rimtai, tai jeigu norite buti kaip visi, tada klijuokite, jei norite buti originali - ne  ax.gif .
*

drinks_cheers.gif Beto, su tokiais tapetais reikia elgtis atsargiai. jie labai mazina kambario erdve. beto suvynioti atrodo graziai, o ant sienos vaizdelis labai pasikeicia.

*

gal zmonems meile tam katineliui svarbiau nei jo palikti plaukai mirksiukas.gif
Del geles ne vietoje tai pritariu.
Adelle
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 11, 12:15)
Gal po lentyna (sekcijos) LED juotele graziai apsviestu... Zinoma ir bendro reikia, bet va cia ir uzstrigau...
*

LED juostelė daugiau dėl grožio, nelabai ji šviesos duoda. Nišoje vaiko kambaryje priklijavome super LED juostelę 1,3m ilgio, tai įmanoma būtų skaityti prie šios šviesos, bet akims kenktų. Mes klijavome nišos dekorui ir vakare, prieš vaikams užmiegant, kad baisu nebūtų, tokia minimali šviesa, netrukdanti. Dar - visa led juostelė šviečianti man nelabai, panašu į parduotuvių vitrinas. Galvoju kaip čia padarius, gal juostelėje po kelias švieseles užklijavus kažkuo neperšviečiamu? g.gif O šiaip pliusas jos toks, kad minimalios elektros sąnaudos. 4u.gif Kadangi pati niša siaurutė, tai negalėjome įmontuoti led lempučių. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 18:02)
*

Kultūros truputį bendraujant šiame forume. mirksiukas.gif Tik tiek.
edinka
QUOTE(Lotari @ 2010 02 10, 20:57)
... iš tikrųjų rinktis tapetus su kažkokiom gelėm, figūrom rizikinga nes vos ne visą kambarį turėsite derinti prie tapetų, pagalvėlę, užklotą, užuolaidas....
*

Kad teks taikyti viską - visiškai sutinku, ypač jei tapetai juoda-balta-raudona spalvų, bet kad gėlės- tarybinė atgyvena - drįstu paprieštaraut mirksiukas.gif
QUOTE(vida777 @ 2010 02 10, 22:27)
2. Kaip? Jus dar neissiklijavote vienos kambario sienos geletais tapetais? Tada skubekite greiciau, nes visi jau baigia issiklijuoti  lotuliukas.gif .
O jei rimtai, tai jeigu norite buti kaip visi, tada klijuokite, jei norite buti originali - ne  .
*

Nesuprantu, kodėl kaip visi g.gif Virtuvės vieną sieną jau prieš daugiau kaip 5 metus išklijavom gėlėtais tapetais (tarpkitko virtuvių temoj esu rodžiusi nuotraukas), tai iki šiol esu patenkinta - labai jauku, miela ir nenusibodo.
Dabar ir miegamojo siena gėlėta, ir vaikų kambario bus ...man gražu, nesivaikau jokių madų, gal ir nesu originali, bet ir tarybine iškasena nesijaučiu...taip kad nesupykit, bet tokie pasisakymai (kaip ir aaasaules) schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
vida777
QUOTE(edinka @ 2010 02 11, 21:09)
Nesuprantu, kodėl kaip visi  g.gif  Virtuvės vieną sieną jau prieš daugiau kaip  5 metus išklijavom gėlėtais tapetais (tarpkitko virtuvių temoj esu rodžiusi nuotraukas), tai iki šiol esu patenkinta - labai jauku, miela ir nenusibodo.
Dabar ir miegamojo siena gėlėta, ir vaikų kambario bus ...man gražu, nesivaikau jokių madų, gal ir nesu originali, bet ir tarybine iškasena nesijaučiu...taip kad  nesupykit, bet tokie pasisakymai (kaip ir aaasaulesschmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
*

jei jus issiklijavote pries 5 metus, tai jus ir nebuvote kaip visi, nes jums tiesiog paciai taip norejosi. Bet kai dabar, kas tik nepasirodo, pas visus butinai viena siena, butinai geletas, butinai stambiomis gelemis... o kodel ne puse sienos, kodel ne visas kambarys, kodel ne smulkiomis gelytemis? ogi turbut todel, kad "niekas dabar taip nedaro" arba dar svaresnis argumentas (ypac pardaveju-konsultantu) - tai nemadinga ax.gif . Juo labiau, kai virtuves ir svetaines tapetai neturi jokio bendro rysio tarpusavyje, tai ir kyla mintis, kad daroma tik tam, kad taip daro visi.

Jau buvo sienos oranzines, buvo balta-juoda, buvo bambukai... Tikrai yra zmoniu, kuriems butent ta "bangos" spalva visada patiko, patinka ir patiks gal visa gyvenima, jis gerai jausis, ir turbut issidaze net ne tada, kai ji buvo ant bangos, o kitas - pasirinkes ja mados paakintas, jau ziurek ir skundziasi, kad igriso, nes tai neatitinka jo dvasios.
kotrynka81
Aciu, mamytes, uz patarimus...
Del isizeidimo, tai nesakyciau, kad isizeidziau... Bet nemalonu... Klausiau patarimo del sviestuvo, o tas, kas labiausiai mano kambari kritikavo, taip nieko del apsvietimo ir nepatare... Jei jau teigi, kad kazkas blogai, tai ir patark, kaip padaryti, kad butu geriau... mirksiukas.gif
Visokiu yra, visokiu reikia... Visvien man cia smagu, nes dauguma vis delto yra mandagios, malonios ir supratingos... wub.gif
Gelyte ne vietoj, sutinku, bet i ta spinta retai lendam.... smile.gif
Del detaliu, tai keiciu jas karts nuo karto... Tik nenoriu misraines padaryti. Jau ta juodai balta spalva, pasteline ir ruda, truputi raudono turiu. Turetu buti trys spalvos, o ju jau va kiek turiu... blush2.gif
Bet jau sviestuvas tai mane juodai erzina doh.gif Ir visu pirma noreciau pakeisti butent JI. Tad jei kartais kiltu kokiu ideju, buciau labai dekinga... bigsmile.gif
~Bambolina~
Pas mane hole yra didele balta siena. nezinau kaip ja dekoruoti. Daugkas siule tuos geletus tapetus, bet tai labai sumazintu erdve. ka manote apie tokius foto tapetus?
user posted image
~Bambolina~
QUOTE(topaco @ 2010 02 12, 11:07)
geriau taip kambari isirengti o ne siena  biggrin.gif  o jei ten tapetai tai jie tiesiog ispudigi... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha cia tapetai, ir pas mane tas holas visas baltas. noriu tiesiog ivesti kazkokios gaivos ir zalumos. arba mastau statyti ryskius baldus ir rinktis toki tapeta
user posted image
topaco
noredamas patart bijau nusikalbet blush2.gif seip manau darot viska sau o ne draugams ar kaskam tai tiesiog kokia stovi vizija akyse ja reiketu ir igyvendinti biggrin.gif

~Bambolina~
QUOTE(topaco @ 2010 02 12, 11:50)
noredamas patart bijau nusikalbet blush2.gif  seip manau darot viska sau o ne draugams ar kaskam tai tiesiog kokia stovi vizija akyse ja reiketu ir igyvendinti biggrin.gif

tiesiog neesu visiskai apsisprendusi kaip ta hola irengti. pirma idega buvo ka nors piesti kaip cia
http://www.dezignwithaz.com/images/papillondujapon.png

bet pamaniau, kad labai jau saltai atrodys. Siaip kartais gerai isgisrti kitu zmoniu nuomones, nes apie kai kuriuos dalykus gal paskendes savo idejose net nepagalvotum ax.gif
zuikulis
na ir diskusija cia uzvire doh.gif lotuliukas.gif
jei ne i tema, tai kiekviena kalba turi daugiau nei 20 zodziu tam, kad galetume tinkamai reiksti savo mintis, parinkti savo sakiniui atitinkama intonacija, nuotaika ir stipruma. o kalbos stiliaus vartojimas priklauso nuo zmogaus vidines kulturos. juk galima pasakyt: atsiprasau, noreciau praeiti ir galima pasakyt: a girdi, pasitrauk, man cia praeiti reikia. turinys tas pats, bet emocinis svoris visai kitas mirksiukas.gif
o jei i tema, tai ruda spalva man labai patinka, galeciau gyventi kavos puodelyje thumbup.gif . o pats interjeras kazkuo prasosi papildomas. man noreusi kokios nors modernios liustros vidury, kad nebutu priplota prie lubu ir turetu ne kvadratine geometrine forma, nes visas kambarys perdem taisyklingas. bet as ne dizainere, cia mano asmenine nuomone. ax.gif
kotrynka81
zuikulis, ar tu cia apie mano kambari...? smile.gif
Del kavos puodelio, tai buvo geras... lotuliukas.gif
Ir man ruda spalva patinka...
Vonioje irgi turiu rudos, tik su zalsva....

user posted image

O siviestuvo kambariui vis dar ieskau... blush2.gif
Jovita 35
QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 18:59)
Jovita,pamaciusi mano namus manau apsvaigtai nuo grozio,bet ne as cia dedu savo foto su patarimais,o kotryna.tad man nera reikalo rodytis.na gal kada...dabar paskutiniai baldeliai plaukia is anglijos,mat megstu antikvariny stiliu.manau tau irgi patinka lyg klasika ar provansas,is kitu temu skaiciau g.gif ,kotrynkos stilius jauciu ne tau?
*

Man patinka klasika,bet netik smile.gif O Provansas tikrai ne mano stilius schmoll.gif .Įdomiai parašei g.gif juk iš kelių perskaitytų mano pasisakymų tikrai manau negali spręsti,nuo ko aš apsvaigčiau,o kas galbūt manęs visiškai nesudomintų mirksiukas.gif
zuikulis
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 12, 19:35)
zuikulis, ar tu cia apie mano kambari...?  smile.gif
Del kavos puodelio, tai buvo geras...  lotuliukas.gif
Ir man ruda spalva patinka...
Vonioje irgi turiu rudos, tik su zalsva....
*

taip, apie tavo kambari. pas mane miegamasis tamsiau sviesiau kakavinis - pats megstamiausias kampelis name. o pirmam aukste tualetas su dusu irgi sokolado ir pieno spalvos, nors ir tamsokas, bet labai jaukios akiai spalvos, tiesiog malonu laika leisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . juk kambarius isirenginejam, kad patys gyventume, o ne kad draugams patiktu ar mada atitiktu.
Kroja
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 14:05)
Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari...
*

Manau, kad tikrai suspaustų kambarį rolleyes.gif
O jei tai būtų mano kambarys, šviestuvą derinčiau pagal tą staliuką, stačiakampio formos, kaip čia:
Pirmas
Arba tokią, tik kad stačiakampę ..
Antras
Trečias
Ketvirtas
Na, tikiuos, kad kils kokių įdėjų tau 4u.gif Dar ko norėtūs, tai kažkokios ryškios spalvos, siūlyčiau sieną dažyt šokolado spalva, bet nušvilps mane sakydamos, kad "TAIP VISI DABAR DARO" biggrin.gif
QUOTE(LittleStar @ 2010 02 10, 20:21)
2. Svetaineje noriu kazko ryskaus, todel noreciau 1 siena issitapetuoti raudonais tapetais ( keli variantai)
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT
Kaip sakiau noriu istapetuoti tik 1 siena. Bijau kad pirmi dveji gali netikti, nes atspalviai tamsus, o likusios sienos bus sviesios (baltos ar vos kremines).
Begalo patiko sis variantas http://www.pics.lt/process.php Laukiu Jusu komentaru. Aciu  4u.gif
*

Rinkčiaus šituos tapetus, nes ta gėlytė ne tokia griežta wub.gif Neklausyk kitų ir daryk taip, kaip noris 4u.gif Gal kiti ir daro tai, kas madinga, o kitiems tai ištikrųjų gražu, tai kodėl turi atsisakyti mirksiukas.gif Beto, bus išklijuota tik viena siena ir jei atsibos, užsiklijuosi kitus tapetus rolleyes.gif
vikosiuks
as ir turiu silpnybe foto tapetams, mano tevai turi su misku, tai kai ieini i kambari tokia palaima apima, rodos ir oras gaivesnis pasidaro, visur zalia wub.gif
jei daryciausi pati- tai man ypac patinka jei yra pavaizduotas miestas sutemus, arba tiltas
man kazkas nerealaus...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
labai noreciau kazko panasaus miegamajame ant sienos

arba jura
user posted image

o fototapetu pagalba galima tikrai atgaivint kambari ir ne tik sienas
user posted image

cia visai idomiai sugalvota erdvei vizualiai padidinti (gal tik foto tapetas ne visai mano skonio, bet ideja labai gera)
user posted image

user posted image

manau siais laikais labai daug graziu nuotrauku kiekvienas turi pasidares, ar grizes is kokios salies ar siaip is misko, ar sodo, gali pasidaryt ir savo kazka vienetinio
vikosiuks
http://twojefototapety.pl/fotki/swiat/uliczka_chiny_wiz.jpg
http://twojefototapety.pl/fotki/wiatr_wiz.jpg

http://www.obrazoteka.pl/sklep/1/0_f8e22ae...383e2d1ca97.jpg
http://www.obrazoteka.pl/sklep/1/0_2c12497...01122b8491e.jpg
http://imgp.iprezenty.pl/posters@posters.c...1203614956s.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/0/7532/z7532910X.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/1/7141/z7141341X.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/5/6991/z6991895X.jpg

mano skonis tikriausiai ne visoms bus priimtinas, nes as labai megstu ryskesnes spalvas, nelabai patinka zemes spalvos (tokios kaip ruda ir panasiai) man atrodo labai nuobodu.
labiau megtu avangarda arba kazka susijusio su egiptu, nemegstu visiskai klasikos ir senovisku baldu. grazu paziuret, jei zmogui patinka, bet pati ne uz ka nenoreciau tokiu namu blush2.gif
zinoma buna ir isimciu mirksiukas.gif
dabar paziurejau i savo sukeltus paveikslelius ir pastebejau, kad megstu juoda spalva, kuri man deri prie visko, prie salotines, geltonos, oranzines, violetines ir t.t. thumbup.gif

http://newmedia.websys.com.pl/sklep/1/0_7d...166f5e710bf.jpg

o gal kas zinote kur galima isigyti nakti sviecianti fototapeta? arba dideli sviecianti puzzle? gal kazkur pagal uzsakyma daro?
http://www.cybertex.pl/images/nc_norway.jpg

kabai noriu miegamajam su miestu wub.gif
http://www.incasa.ro/_files/Image/galerie/...cture%20143.jpg
http://www.firmeproduse.ro/pictures/p0903/...r1246016635.jpg
http://www.homepoint.se/images/stories/tbi...m_photo_gr1.jpg
Diax
Mačiau čia diskusijos virte virė biggrin.gif Bet neturėjau laiko skaityt, tai gal mano postas truputį iškris iš konteksto ax.gif Sorry, jei ką... tongue.gif

Tiesiog šiandien rinkdamasi šviestuvus (tokiam pačiam kambariui "vagonui"), pamačiau šviestuvus, kurie visai derėtų tokiam kambariui - apvalus, neaukšas, priplotas prie lubų "blynas" (kaip kažkas išsireiškė hihihi.gif). Jie platūs dideli ("neištirptų" dideliame kambaryje), konkrečiu atveju visai derėtų ir prie laikrodžio bei stilizuoto židinio apskritimų, be to kontrastuotų su stačiais kampasi (ir pačio kambario, ir baldų)...

Greitai suradau panašų šviestuvą, tačiau natūraliai jis tikrai geriau atrodo (užmesk akį Senukuose, jei patiks, panašios formos galėsi ir kitur paieškot mirksiukas.gif )

user posted image

QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 13:05)
user posted image
*

kotrynka81
Labai visoms aciu uz patarimus... bigsmile.gif
Dabar tik reiktu ziureti, kad galingai tie "blynai" sviestu... smile.gif
Atsibodo tamsoj gyventi... doh.gif
xjurga
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 14, 02:14)
Labai visoms aciu uz patarimus...  bigsmile.gif
Dabar tik reiktu ziureti, kad galingai tie "blynai" sviestu...  smile.gif
Atsibodo tamsoj gyventi...  doh.gif
*

Na pažiūrėjau Senukų puslapyje, tai rašo, kad į šitą šviestuvą sukasi 3 kaitrinės lemputės po 60 W. Mano kambarys kaip minėjau labai panašaus išplanavimo kaip Kotrynka81 kambarys, tai man truputį galingesnio norėtųsį. Manasis 18 kv. m. tai šiuo metu dega 3 lemputės po 40 W, tai prietema visiška. Labai tik sunku kažką išsirinkti, kai lubos žemos ir negali kabinti kabančio šviestuvo.
country girl
manau, retai kada vien tik lubinis apsvietimas tinka idealiai. galima pritaikyti torserus, bra. taip pat labai jauku apsvietima galima sukurti priderinus 2 pastatomus sviestuvus ant palanges. pas mus taip padaryta ir poilsio kambaryje ir miegamajame. kai sutemsta islieka ispudis, kad lauke sviesu. tiesa, reikia nemazos palanges.
giedre.v
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 13, 23:14)
Dabar tik reiktu ziureti, kad galingai tie "blynai" sviestu...  smile.gif
Atsibodo tamsoj gyventi...  doh.gif
*

as kazkaip galvoju, kad jei bus tik vienas sviestuvas, tai vistiek jis neduos daug sviesos. mano nuomone, reikia antro sviestuvo, gal pastatomo ant grindu ar spinteles... tik va kazi kaip ten pas jus su vieta... kiek maciau nuotraukelese, tai neperdaugiausia. gal tektu viena kokia gele paaukoti vardan sviesos blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(country girl @ 2010 02 14, 11:49)
manau, retai kada vien tik lubinis apsvietimas tinka idealiai. galima pritaikyti torserus, bra. taip pat labai jauku apsvietima galima sukurti priderinus 2 pastatomus sviestuvus ant palanges. pas mus taip padaryta ir poilsio kambaryje ir miegamajame. kai sutemsta islieka ispudis, kad lauke sviesu. tiesa, reikia nemazos palanges.
*

sutinku drinks_cheers.gif
Kroja
QUOTE(xjurga @ 2010 02 14, 13:03)
į šitą šviestuvą sukasi 3 kaitrinės lemputės po 60 W.
*

O aš siūlau pamiršt kaitrines lemputes ax.gif Pas mane kambary dvi "liustros", tai kai buvo kaitrinės lemputės, nieko nematydavau, žlibinėjimas, paskui sesė nupirko kažkokias kitokias, po 10 ar 20 Lt viena, tai nėra ko lyginti thumbup.gif O sako, kad dar ir elektrą jos taupo rolleyes.gif
xjurga
QUOTE(Kroja @ 2010 02 14, 15:22)
O aš siūlau pamiršt kaitrines lemputes  ax.gif  Pas mane kambary dvi "liustros", tai kai buvo kaitrinės lemputės, nieko nematydavau, žlibinėjimas, paskui sesė nupirko kažkokias kitokias, po 10 ar 20 Lt viena, tai nėra ko lyginti  thumbup.gif  O sako, kad dar ir elektrą jos taupo  rolleyes.gif
*

Tai taip energiją taupančios lemputės geriau šviečia nei kaitrinės, bet mano atveju galvoju jas įsisukus vis tiek dar per mažai šviesos būtų (vieną tokią pabandymui įsisukau). Tai galvoju, kad turbūt pradžioj reik šviestuvą galingesnį susirasti o tada jau į lemputes investuoti, nes bendroj sumoj vis tiek jos nemažai kainuoja (tas kur buvau išsirinkusi, tai viena lemputė kainavo apie 25 Lt, tai jei 3 vnt. tai jau susidaro suma).
aistukas
Jei trūksta šviesos, tai tikrai reikia kaitrines lemputes pakeisti į energiją taupančias, nes pav. 30 kw ekonominė lemputė duoda šviesos panašiai kaip 150 Kw kaitrinė. Įsisukite tokias 3 - tai turėsite apšvietimą kaip 450 kw kaitrinės ir elektros energijos dar dvigubai sutaupysite (na, čia aš lyginu su 3 kaitrinėm lempom po 60 kw). Tik renkantis ekonominę lemputę reikia žiūrėti, kad jos dydis tiktų ir pasirinkti šiltą šviesos spektrą, kad nebūtų tokia šalta melsva šviesa (na, nebent tokios norėtųsi). Jų kainos dabar jau žymiai mažesnes, o elektra pabrango...
O šiaip tai aš irgi manyčiau, kad dar būtų verta pagalvoti apie atskirų zonų apšvietimą - tai sukurtų jaukumo atmosferą. Gal kokį kampelį skaitymui su pastatomu šviestuvu? g.gif
kotrynka81
Irgi galvoju, kad reiktu dvieju svietuvu.... Ir gele paaukociau... Bet cia vieno issirinkt negaliu doh.gif Ka jau kalbeti apie du...
Kazkada turejome liuminescencines lemutes siltos spalvos, bet kazkaip tamsu buvo. Jauciu netinkamo galingumo idejom... Bet dabar kazkaip visi mato sviesia ateiti su diodinem LED lemputem... Ka jus apie tai manot? Ju kainos tai nemenkos, bet labai jau taupios ir ilgai tarnauja... Bet viena LED sviecianti kaip 60W kaitrine kainuoja 60-90 Lt. Dar tokiu nebandem, bet po truputi gal jau reiktu pradeti keistis, nes energijos kainos vis kila....
aistukas
Jou, LED'ai dar kol kas laabai brangūs. Aš irgi jais domiuosi, bet laukiu, kol jų kainos pasidarys normalesnės. O kol kas tai susdėjom visur, kur galėjom tas kompaktines fluorascencines - aš patenkinta ir už elektra laabai pasijuto, kad mažiau mokam. thumbup.gif Brangių nepirkau - akcijinių patykojau, ar kokios firmos pigesnės pirkau. Tik dar reikia atkreipti dėmesį i energijos klase, kad A būtų. Aš kiek jų turiu, tai tfu tfu tfu dar nei viena nėra perdegusi, nors vieną jau virš 10 m turim bigsmile.gif
justea
Mes siuo metu remontuojames buta ir dairomes LED...Viena LED lemputes kaina gaunasi apie 50 Lt. Manem kad prastai sviecia, bet atvazivo berniukas, viska pademonstravo, tai tikrai nenusivylem,manau visas tokias lemputes pasirinksim...Gal kas pirkote is sios firmos, kur nurodau? g.gif My Webpage
verslas
QUOTE(Kroja @ 2010 02 14, 15:22)
O aš siūlau pamiršt kaitrines lemputes  ax.gif  Pas mane kambary dvi "liustros", tai kai buvo kaitrinės lemputės, nieko nematydavau, žlibinėjimas, paskui sesė nupirko kažkokias kitokias, po 10 ar 20 Lt viena, tai nėra ko lyginti  thumbup.gif  O sako, kad dar ir elektrą jos taupo  rolleyes.gif
*

kokia marke tu lempuciu?kokia firma? rolleyes.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2010 02 13, 22:43)

sweiki kur pardavineja tokius fainus tapetus? thumbup.gif
jolax
Kreipiuosi prasydama pagalbos . Labai ieskau pavyzdziu kur galeciau pasiziureti kaip idomiau atskirti koridoriaus erdve nuo valgomojo kambario. Zoziu pas mus kai ieini i buta koridorius ir valgomasis yra viena didele erdve. Taip pragyvenome 3 m., bet dabar pagalvojau gal visai neblogai butu kazkaip atskirti tas erdves. Vat ir ieskau idomesniu sprendimu. Gal galetumet kokiu nuorodeliu ikelti, buciau dekinga.
vida777
QUOTE(jolax @ 2010 02 15, 17:11)
Kreipiuosi prasydama pagalbos . Labai ieskau pavyzdziu kur galeciau pasiziureti kaip idomiau atskirti koridoriaus erdve nuo valgomojo kambario. Zoziu pas mus kai ieini i buta koridorius ir valgomasis yra viena didele erdve. Taip pragyvenome 3 m., bet dabar pagalvojau gal visai neblogai butu kazkaip atskirti tas erdves. Vat ir ieskau idomesniu sprendimu. Gal galetumet kokiu nuorodeliu ikelti, buciau dekinga.
*

user posted image..........user posted image.............user posted image

Kroja
QUOTE(verslas @ 2010 02 15, 17:44)
kokia marke tu lempuciu?kokia firma? rolleyes.gif
*

Kadangi pakuotės nemačiau, tai perskaičiau kas ant lemputės parašyta "Smile light" 20 W ax.gif Va

QUOTE(jolax @ 2010 02 15, 18:11)
Kreipiuosi prasydama pagalbos ..
*

Vakar ieškojau tų paveiksliukų, bet jau patingėjau įkelt ax.gif Nežinau ar ten didelė erdvė, ar ne, tai siūlau tokius variantus. Pirmojo skylutės būtų gražu paprastoje sienoje, jau daugiau nieko kaip ir nebereiktų rolleyes.gif Aišku, aš net neįsivaizduoju kaip tai galima būtų padaryti blush2.gif
user posted image
Į šį stiklą galima būtų kąnors įdėti unsure.gif
user posted image
QUOTE(vida777 @ 2010 02 16, 01:35)
user posted image
*

Arba daryčiau va tokią sieną, tik kad ne kiaurom angom thumbup.gif
jolax
aciu ,merginos,man visai neblogas sis variantas. Kiek suprantu is vienos puses stiklas, is kitos lentyneles.

QUOTE(vida777 @ 2010 02 16, 01:35)
user posted image..........
*

Papildyta:
Tiesa, o koki zodi ivedate i google paieska? Turiu omenyje apie tas pertvareles
agrastiskaaronija
QUOTE(aaasaule @ 2010 02 11, 18:59)
*

aaasaule, jei ne paslaptis is kur siuntiesi baldus? Gal koki internetini puslapeli turi?
vida777
QUOTE(jolax @ 2010 02 16, 15:22)
Tiesa, o koki zodi ivedate i google paieska? Turiu omenyje apie tas pertvareles
*

as ne per google ieskojau ax.gif - paemiau is savo archyvo.
~Bambolina~
QUOTE(vikosiuks @ 2010 02 13, 22:43)

user posted image
*

as kazkokio panasaus noreciau
reksnyte
sveikos 4u.gif daznai paskaitineju jusu tema,todel nutariau ir as paprasyti jusu patarimo.dedu savo foto ir laukiu nuomoniu kas ne taip,nes man paciai kazkas kliuna ax.gif cia mano svetaine sujungta su virtuve ir valgomuoju.aisku dar daug ko truksta ant sienu,bet rodau tai,kas yra dabar 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
xjurga
Reksnyte, man patinka jūsų spalvinė gama. Užkliuvo gal tas, kad baldai atrodo per daug masyvūs, arba jų per daug g.gif Staliukas idomus, bet geriau gal žiūrėtųsi ant kojelių - lengvesnis atrodytų ir optiškai neužimtų tiek vietos. Kažkas lyg baldų išdėstyme ne taip - kažkodėl tie foteliai man kliūna, bet dar neapsisprend-iau kas biggrin.gif
sania
QUOTE(xjurga @ 2010 02 17, 18:00)
Reksnyte, man patinka jūsų spalvinė gama.  Užkliuvo gal tas, kad baldai atrodo per daug masyvūs, arba jų per daug  g.gif  Staliukas idomus, bet geriau gal žiūrėtųsi ant kojelių - lengvesnis atrodytų ir optiškai neužimtų tiek vietos. Kažkas lyg baldų išdėstyme ne taip - kažkodėl tie foteliai man kliūna, bet dar neapsisprend-iau kas  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif man ir spalvytes ziurisi graziai, o va baldai tokiai patalpai per masyvus g.gif Bet manau cia jau nieko nepakeisi...Gal tikrai kitaip eitu isdestyti juos patalpoje. Zinoma truksta grozybiu ant sienu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.