Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokie jūsų santykiai su broliais ir seserim?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Žiba
Na tiesiog įdomu pasidarė ax.gif Pati turiu brolį 3 metais vyresnį ir dvi sesutes jaunesnes 8 ir 9 metais. Tai su broliu kažkaip anksčiau dar lyg ir pabendraudavom, o dabar kuo toliau vis rečiau, nors irgi turi mažiuką vaiką, yra mano vaiko krikštatėvis, bet jam tai nė motais. Atrodo ir amžiaus skirtumas nedidelis. Net kai antras gimė, manęs dar neaplankė, paskambina, tik kai jam pinigų prireikia, va, kad ir šiandien doh.gif O su sesutėm, nors ir skirtumas nemažas, bendraujam tikrai neblogai biggrin.gif O kaip pas jus yra?
ITA
Turiu 2 brolius ir 1 seserį thumbup.gif . Brolis vyriausias 4 metais vyresnis, sesė 3 metais vyresnė, o jauniausias brolis 3 jaunesnis, bet draugai visi esam neišskiriami nuo vaikystės. Net dabar susiorganizuojam išvykas tik mes keturi be antrų pusių į koncertus ar kur kitur. Kiekvieną sekmadienį renkamės visi bendrų pietų mirksiukas.gif . Darbo dienom visi email'ais "mėtomės". Būna, kad ir apsipykstam, bet vienas už kitą bet ką padarytume...

Žiba
QUOTE(ITA @ 2005 10 29, 13:35)
Turiu 2 brolius  ir  1 seserį thumbup.gif .  Brolis vyriausias 4 metais vyresnis, sesė 3 metais vyresnė, o jauniausias brolis 3 jaunesnis,  bet draugai visi esam neišskiriami nuo vaikystės. Net dabar susiorganizuojam išvykas tik mes keturi  be antrų pusių į koncertus ar kur kitur.  Kiekvieną sekmadienį renkamės  visi bendrų pietų mirksiukas.gif .  Darbo dienom visi  email'ais "mėtomės". Būna, kad ir apsipykstam, bet vienas už kitą bet ką padarytume...
*

Tikrai labai faina šeimyna esat, labai gražu, pas mus taip nei iš tolo nėra schmoll.gif verysad.gif Tačiau norėčiau, kad bent mano vaikai gražiai bendrautų ateity, tikiu, kad taip bus smile.gif
JurSan
Turiu broli 11metu viresni uz mane.Santykiai geri.Buna visko.Vaikysteja daznai mane skrieuzdavo.Bet dabar kai abu turime seimas tai santykiai puikus.Seip labai visada norejau tureti sese viresne.Bet deja. biggrin.gif
Erina
Turiu tik vieną sesę. Sutariam super, ji jaunesnė 3 metais. Visada labai norėjau turėti brolį verysad.gif , galvodavau kaip būtų faina bendrauti su jo mergom biggrin.gif ir šiaip su vyriška gimine. Nors mano visos draugės turėjo vyresnius brolius ir nei viena su jais nesutarė. Bet va turiu sesę, ir labai tuo džiaugiuosi. Ji yra gan atvira, todėl pasakoja viską, aš esu uždara, ir nesakau 100 proc ką jaučiu, galvoju ir išgyvenu, bet ji pati kažkaip tą supranta.
Dabar sesė ruošiasi kuriam laikui išvykti į Jav ir žiauriai pergyvenu, kad teks su ja skirtis. Man labai jos labai truks, nes esam viena prie kitos prisirišusios. Dabar kol gyvenam pas tėvus, tai susėdam vakare prie arbatos su šokoladu ir pletkinam biggrin.gif arba šiaip kalbam apie viską. Kaip būtų gerai, kad turėčiau daugiau seserų, arba brolį verysad.gif
sraige
turiu broliuka metais jaunesni, tai sutariam super gerai thumbup.gif visur varinejam kartu, po parduotuves(pataria ka geriau pirkt, o ko ne), einam pasivaiksciot kai netingim, daznai mus zmones kas nepazysta palaiko pora blink.gif visada pasako, kad prisiziureciau, pamato mano nereikalingus kg doh.gif buna,kad pasipesam, bet neilgam...
Bonifacija
turiu 4 metais vyresne sese. Ji mano geriausia drauge. Anksciau, kai dar vienam kambary gyvenom, tai pykdavomes del smulkmenu, o kai ji istekejo, tu smulkmenu nebeliko. Liko tik geri santykiai thumbup.gif
migliux
Turiu 10 m. vyresnę seserį ir 3 m. jaunesnį brolį. Santykiai lyg ir neblogi, bet norėtųsi šiltesnių verysad.gif
Insomnia
Mano brolis jaunesnis 2 metais. Vaikystėj pykdavomės, mušdavomės ir pan. žodžiu, kaip tikri giminės biggrin.gif Paauglystėj vienas kitą "pridengdavom" ir šiaip neblogai sutarėm. O dabar tai kažkaip g.gif Kai išėjo su drauge atskirai gyventi, tai beveik nebebendraujam. Net su tėvais nelabai bendrauja, nes ji ten viskam reguliuoja verysad.gif
-zuika-
turiu vyresni broli ir sese...
vaikysteje daugiau bendravom su broliu g.gif o paauglystej su sese...dabar gyvenam visi atskirai- brolis su tevais, sesuo su vyru- bet vistiek stengiamies matytis, bei daugybe svenciu bunam kartu...gal santykiai jau nebetokie, bet visgi visiskai rysys nenutruko schmoll.gif
Erina
QUOTE(sraige @ 2005 10 29, 18:00)
turiu broliuka metais jaunesni, tai sutariam super gerai thumbup.gif visur varinejam kartu, po parduotuves(pataria ka geriau pirkt, o ko ne), einam pasivaiksciot kai netingim, daznai mus zmones kas nepazysta palaiko pora blink.gif visada pasako, kad prisiziureciau, pamato mano nereikalingus kg doh.gif buna,kad pasipesam, bet neilgam...

Va būtent apie tokį brolį aš visada ir svajojau biggrin.gif .
sraige
kaip miela 4u.gif blush-anim-cl.gif mirksiukas.gif
Mama123
Turiu ir brolį ir sesę. Abu jaunesni, bet sutariam thumbup.gif . Su broliu į krepšinio varžybas kartu nueinam ar namuose pas mus žiūrėjimo vakarėlį susiorganizuojam ir šiaip jis dažnai pas mus užnakvoja drinks_cheers.gif , labai gerai sutaria su mano vyru smile.gif O su sese ir į kavinę nuvažiuojam, ir mergvakarį pasidarom, ir internetu pabendraujam. O be viso to sekmadieniais susirenkam visi pas tėvus ir jau tada dalinamės savaitės įspūdžiais smile.gif Aš abu juos labai myliu wub.gif , visada jaučiu jų paramą ir pati bet kada atskubėčiau į pagalbą.
Tigris
Myliu be galo savo jaunesni broli. Nera tokio dalyko, kurio negaleciau del jo padaryti ir zinau kad jis del manes irgi viskam pasiryzes butu wub.gif .
Lemone
Taaaaaaaaaaaip... Turiu ir tą, ir tą. Sesė pastoviai durnina, o brolis vis pasiūlo į kuprą. Va kaip jie mane myli wub.gif
Lietinga Diena
Aš turiu vieną sesutę, ji už mane 10 metų vyresnė. Kai dar gyvenom kartu tai tiek pykdavomės, aš jai prei jos kavalierių sijonus kelnodavau, tai jau man linksma būdavo. Bet kai sesė ištekėjo ir laukėsi savo pirmagimio, tai labai suartėjom. Kurį laiką buvom išsiskyrę, nes aš su tėvais gyvenau kitam mieste, bet baigusi mokyklą grįžau ir mes dabar vėl kartu. Iš tikrųjų grįžau tik dėl jos, tokia didelė trauka. Dabar jau abi esam mamos, ji mano sūnų myli kaip savo, dovanas tempia vos ne kiekvieną dieną. Susitinkam kiekvieną dieną, savaitgaliais varom kartu apsipirkti, po kavines. Be galo džiaugiuosiu, kad ją turiu. Tuoj apsiraudosiu, sentimentai, ką padarysi.
RENPET
esam su sese dviese. Ji jaunesne. visa laika kol augom buvau jos gyneja. Po 17-18metu -tapau jos priesu, o dabar vel jau kokia geri 2 metai kaip drauges. Va toks gyvenimelis..... metai keicia zmogu ir jo suvokima.
Vate

Turiu 2 metais vyresne ses, esme labai geros drauges ir draugu kompanija yra ta pati, labai noreciau dar kad vien turetume arba sese arba broli wub.gif
Tikiuosi ir mano vaikai taip draugaus wub.gif
RENPET
draugyste uzsimezga, kai atsiranda bendri interesai....
vaižgantė
Turiu vyresnį brolį. Sutariam puikiai. Tik susitinkam retai, nes gyvenam skirtinguose miestuose.
ArTutė
Turiu sese jaunesne 3 metais. Su ja sutariu puikiai thumbup.gif Su broliu, kuris vyresnis 1,5m dabar visai nebendrauju schmoll.gif O su jauniausiu broliuku, kuris jaunesnis 12m sutariu gerai, bet kolkas nera bendru interesu tongue.gif
Burka
As turiu sese,jaunesne 3,5 metu 4u.gif ji kol kas gyvena su mumis,nes studijuoja ax.gif Ale santykiu jokiu g.gif kol kas nerandam bendru interesu schmoll.gif ji net nesiteikia namu ruosoj ka pagelbet,tipo tu sedi namie,tai ir tvarkykis doh.gif
Gajka
mano sesuo 4,5 metu jaunesne, vaikystej tai duodavau jai i kaili doh.gif , bet kai i mokykla ji pradejo eit, va nuo tada geriausios drauges drinks_cheers.gif nors dabar ji studente, londone studijuoja, o as turiu 2sav suneli, o ir vyresnis tik 1 metuku, bet kiekviena diena randam laiko ir po koki pusvalandi skaipe snekam wub.gif neisskiriamos mes bigsmile.gif tikiuosi mano suneliai matydami mano siltus santykius su sese irgi gerai sutars tongue.gif
Aura G
Turiu 5 metais jaunesne seseri, vaikysteje kaldavomes kaip bernai, tiksliau as ja skriausdavau, bet kai abi istekejome pagimdeme vaikus, tapome geriausiomis draugemis, gaila, kad ji gyvena kitame mieste, o gal ir gerai, nes ko gero neisiskirtume:)
Svajoklė
QUOTE(jolanciux @ 2005 11 02, 13:16)
Myliu be galo savo jaunesni broli. Nera tokio dalyko, kurio negaleciau del jo padaryti ir zinau kad jis del  manes irgi viskam pasiryzes butu wub.gif .
*

wub.gif 4u.gif smile.gif
QUOTE(Lemone @ 2005 11 02, 22:13)
Taaaaaaaaaaaip... Turiu ir tą, ir tą. Sesė pastoviai durnina, o brolis vis pasiūlo į kuprą. Va kaip jie mane myli  wub.gif
*

blink.gif doh.gif g.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 28, 21:28)
Turiu vyresnį brolį. Sutariam puikiai. Tik susitinkam retai, nes gyvenam skirtinguose miestuose.
*

Tai dėl to ir sutariat mirksiukas.gif
QUOTE(Aura G @ 2006 03 09, 12:21)
Turiu 5 metais jaunesne seseri, vaikysteje kaldavomes kaip bernai, tiksliau as ja skriausdavau, bet kai abi istekejome pagimdeme vaikus, tapome geriausiomis draugemis
*

Panašiausia situacija ir pas mane blush2.gif .Gėda prisimint, kaip mes viena kitą doh.gif
ploja.gif bash.gif box.gif .Dabar gi bendraujam kaip normalūs žmonės thumbup.gif . drinks_cheers.gif
-LR-
Labukas visoms 4u.gif gražu paskaityt kai suauge seserys ir broliai bendrauja tarpusavy rolleyes.gif Va aš tuo pasigirt negaliu.. verysad.gif turiu jaunesnę seserį ir brolį,bet bendravimo jokio... verysad.gif dar kadaise,kai kuriam prireikdavo finansinės paramos,tai buvau laaaabai reikalinga,bet kai pradėjo kurt jie savo gyvenimus,tai tie ryšiai visiškai nutrūko.

Tie,kas galit džiaugtis artimų ryšiu,saugokit jį 4u.gif wub.gif
Saulėtekė
Manau, kad daugumos brolių ir seserų santykiai būna gana artimi, kol nėra kokios rimtos problemos. g.gif Bet, pavyzdžiui, kai suserga kas iš tėvų (ypač jei kuris jų lieka vienas), ir jeigu ta liga būna ilgalaikė, o tėvais reikia rūpintis, santykiai tarp brolių ir seserų pašlyja, nes sunkiausias krūvis tenka tam, kuris prie tėvų arčiausia. Kitiems ilgainiui lyg ir „nebelieka“ pareigų. Tai kaip tada santykai gali būti artimi? verysad.gif
Dar pastebėjau, kad broliai ir seserys tolsta, kai patys užaugina savo vaikus ir atsiranda anūkų. Tada kiekvienas „paskęsta“ savo rūpesčiuose, ir tokio dėmesio kaip anksčiau jau nebebūna.
Aišku, kol visi jauni ir laisvi, drauge visiems būna smagu. 4u.gif
neRut
SVEIKUTES! SU NAUJAISIAIS!
AS TURIU DVI SESES,ir mes visos neisskiriamos drauges. nors viena gyvena tolokai nuo mudvieju, vis tiek daznokai susitinkame kalbames iki paryciu.. viska issipasakojam ,patariam viena kitai ,padedam . nzn ka be ju daryciau...
na o vyras turi viena sese. kazkaip net keista , sunkiai bendrauja jie.kartais tenka net temti ji, kad pasveikintu bent jau per sventes... g.gif
Meškėnė
Smagu, kad kai kuriu is jusu santykiai su seserimis ir broliais saunus. Deja as tuom pasigirti negaliu:(
Turiu seseri jaunesne 3 metais. Musu ir temperamentas skirtingas ir siaip... vaikysteje ji pati prisiprasydavo, t.y. prierzindavo mane, o paskui kai gaudavo i kupra tai skusdavo kas as ja skriaudziu. Aisku tevai gindavo ja, o as nieko deta likdavai kaip ir kalta:( PAskui kai paaugom tai lyg viskas ir normaliai buvo, kartu aptarinedavo visokius reikaliukus ir jei reikdavo viena kita uzstodavom pries tevus:)
As kaip vyresne jai stengiausi padeti kuom galejau. Studiju laikais irgi buvo pasitikejimas ir bendravimas, bet staiga viskas pasikeite jai grizus is uzsienio (3 men padirbejo) ir uzsidirbus savu pinigu. Va tada jau ji vis pardedavo mane pakisineti ir skusti, apkalbeti tevams. Isduodavo visas paslaptis kurias as jai patikedavu..... Ilgai nenorejau tuo patiketi, kai man vyras sakydavo ziurek ji tavim naudojasi, bet kai pradejo faktus traukti i pavirsiu teko patiketi doh.gif Skaudu buvo, kad ji manim taip naudojosi, o kai as suzinojusi pradejau jai nebepadeti jau ir nereikalinga pasidariau, nes budavo skambina tik tada kai jai ko nors reikia. Ir su tevais santykius per ja susigadinau, nes tevai jos puseje visda buvo:( verysad.gif Dabar kai ji turi savo seima irgi tai tevai jai kiek galedavi padeda. Nors sako kad neskirsto vaiku, bet tai matosi akivaizdziai.... Turim po dukrytem tai jos dukryte pasilieka ir priziuri, o maniskes nenori pasilikti, nes visokiu priezasciu prisigalvoja.... Akivaizdziai meluoja visose situacijose. Sunku patiketi. Dabar ir nama padeda statyti, nors pries tai nupirko buta.... Bet va matai jiems reikia geriau, o mums bus kaip bus....
Liudna kazkaip kai taip susiklosto likimas... verysad.gif
#Auksė#
QUOTE(Meškėnė @ 2009 02 17, 12:21)
Smagu, kad kai kuriu is jusu santykiai su seserimis ir broliais saunus. Deja as tuom pasigirti negaliu:(
Turiu seseri jaunesne 3 metais. Musu ir temperamentas skirtingas ir siaip... vaikysteje ji pati prisiprasydavo, t.y. prierzindavo mane, o paskui kai gaudavo i kupra tai skusdavo kas as ja skriaudziu. Aisku tevai gindavo ja, o as nieko deta likdavai kaip ir kalta:( PAskui kai paaugom tai lyg viskas ir normaliai buvo, kartu aptarinedavo visokius reikaliukus ir jei reikdavo viena kita uzstodavom pries tevus:)
As kaip vyresne jai stengiausi padeti kuom galejau. Studiju laikais irgi buvo pasitikejimas ir bendravimas, bet staiga viskas pasikeite jai grizus is uzsienio (3 men padirbejo) ir uzsidirbus savu pinigu. Va tada jau ji vis pardedavo mane pakisineti ir skusti, apkalbeti tevams. Isduodavo visas paslaptis kurias as jai patikedavu..... Ilgai nenorejau tuo patiketi, kai man vyras sakydavo ziurek ji tavim naudojasi, bet kai pradejo faktus traukti i pavirsiu teko patiketi  doh.gif  Skaudu buvo, kad ji manim taip naudojosi, o kai as suzinojusi pradejau jai nebepadeti jau ir nereikalinga pasidariau, nes budavo skambina tik tada kai jai ko nors reikia. Ir su tevais santykius per ja susigadinau, nes tevai jos puseje visda buvo:(  verysad.gif  Dabar kai ji turi savo seima irgi tai tevai jai kiek galedavi padeda. Nors sako kad neskirsto vaiku, bet tai matosi akivaizdziai.... Turim po dukrytem tai jos dukryte pasilieka ir priziuri, o maniskes nenori pasilikti, nes visokiu priezasciu prisigalvoja.... Akivaizdziai meluoja visose situacijose. Sunku patiketi. Dabar ir nama padeda statyti, nors pries tai nupirko buta.... Bet va matai jiems reikia geriau, o mums bus kaip bus....
Liudna kazkaip kai taip susiklosto likimas...  verysad.gif
*

NA tikrai liudna tokiu atveju verysad.gif unsure.gif
Bet ka jau padarysi, kartais su svetimais zmonemis geriau buti, negu su savaisiais wub.gif
Meškėnė
Va butent, kad svetimo zmones kartais labiau padeda ir supranta negu kad savi.
Manau siais laikais labai brolius ir seseris sukirsina turtai... ypac jei tevai skirsto nevienodai
mažulė
sveikos, esu isdaugiavaikes seimos, tad labai dziaugiuosi kad musu visu tarpusavio santykiai saunus thumbup.gif thumbup.gif , visada istiesiam vienas kitam pagalbos ranka. mirksiukas.gif tiesiog neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip schmoll.gif
tad viosoms linkiu geru ir nuosirdziu draugysciu su savo seserimis ir broliais 4u.gif
Meškėnė
QUOTE(mažulė @ 2009 02 17, 13:08)
sveikos, esu isdaugiavaikes seimos, tad labai dziaugiuosi kad musu visu tarpusavio santykiai saunus thumbup.gif  thumbup.gif , visada istiesiam vienas kitam pagalbos ranka.  mirksiukas.gif tiesiog neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip  schmoll.gif
tad viosoms linkiu geru ir nuosirdziu draugysciu su savo seserimis ir broliais  4u.gif
*

ech kad Tavo zodziai issipildytu....
Labai noreciau su seserimis buti kaip su drauge.. Nors manau nuo tevu auklejimo irgi daug kas priklauso.... jei jie moko ir patys rodo pavyzdy kaip reikia bendrauti draugiskai tai gerai.... drinks_cheers.gif
mažulė
QUOTE(Meškėnė @ 2009 02 17, 18:00)
ech kad Tavo zodziai issipildytu....
Labai noreciau su seserimis buti kaip su drauge.. Nors manau nuo tevu auklejimo irgi daug kas priklauso.... jei jie moko ir patys rodo pavyzdy kaip reikia bendrauti draugiskai tai gerai.... drinks_cheers.gif
*

pritariu, kad tevu auklejimas daug priduoda, tikrai pamenu kaip mama visada sakydavo, kad mes turim vienas kita myleti ir viskuo dalintis, nes artimesniu zmoniu nebus mirksiukas.gif
niekad
turiu 5metais jaunesnį brolį. Vaikystėj mušdavomės, paauglystėj pridenginėdavo mane, jo paauglystės metu aš jau turėjau savo dukrytę, tai jis prisvilęs visur kartu 4u.gif Na o dabar - gyvena kitam mieste, bet labai dažnai vieni pas kitus apsilankom, esam vaikų krikštatėviais ir t.t. Ir tikrai žinau - jei kas - galiu nors ir naktį pas jį atpult. Jis, beja, irgi...
viskas, apsiverksiu - senatvė, matyt g.gif
norėčiau, kad ir mano vaikai taip draugautų tarpusavy, kaip kad mes...
juraza
Aš augau su sese ir 2 broliais, labai smagu thumbup.gif Neįsivaizduoju, kaip vienai reiktų gyventi... gaila man vienturtėlių. Aišku yra dar draugių, kurios brangios kaip sesės, bet vistiek ne tas. Pati auginu du sūnus, bet galvoju mažoka g.gif reiktų dar nors vieno ax.gif
Nikolete
Turiu 7 metais vyresni broli. Vaikystes nenoriu prisiminti, buvo ziauru biggrin.gif As jam atstodavau bokso kriause doh.gif Bet, kai suaugom viskas pasikeite - dabar jis man brangiausias zmogus, kuri labai myliu. Bendraujam seimomis, labai daznai susitinkam. Ir tikrai zinau, kad bedai istikus jis niekada manes neapleis, kaip ir as jo wub.gif
eglelapas
Turiu vyresne sese, skirtumas tarp musu 4,5 metu. Vaikysteje nesutarem, santykiai truputi pasitaise kai suaugom, bet tik iki tol, kol sese nesusilauke savo vaiku. Dabar nenoriu su ja net susitikti, gerai, kad ji uzsienyje gyvena, nesutampa musu biolaukai, vien rietenos ir nervu tampymas. Ne pusvalandzio neisbunam nesusipykusios doh.gif
varrna
Turiu 3 metais vyresne seseri , sutariam puikiai!!! Ir tuo labai dziaugiuosi bigsmile.gif Neatsimenu kada buvom susipykusios biggrin.gif
dodezile
Negražu - bet manau aš niekada neturėjau šeimos - jaučiausi vieniša, ir visada svajojau... O dabar turiu šeimyną ir ja labai didžiuojuosi. Su vaikais visur kaip su rankinuku. Kiti net sako - jūs neturit jų kur palikti? neee, aš tik noriu su jais visada ir kiek galima daugiau pabūti, nes užaugs ir pabėgs. smile.gif
Sara123
Nedažnai.Nes tarp mūsų su sese 18 metų skirtumas...
lina-linutia
tarp manes ir seses 3,5m. skirtumas ir bendaujam labai artimai, abi auginam pirmokelius, tai ir rupertis tas pats smile.gif , o su broliais 20m, 22m tai nelabai bendrauju ax.gif
ingulka35
labai gaila, bet ir mano santykiai su sese nekokie verysad.gif . amziaus skirtumas 16 metu, bet beda ne tame. pykstames del visko ir nesusipykusios isbunam kokia valanda. kuo toliauu,tuo reciau susitinkame,stengiuosi skambinti, bet pirmoji ji nepaskambina niekada verysad.gif turbut irgi nesutampa biolaukai. kiekviena turime griezta savo nuomone doh.gif bet manu istikus bedai tikrai padetumem viena kitai ir nepaliktumem vienatveje su savo beda.
*baRboSa*
Turiu du brolius,skirtumas 7m. ir 17m.,abu uz mane jaunesni smile.gif Sutariu puikiai su abiem thumbup.gif
dorada
Man sese yra labai artimas zmogutis, tik gaila, kad jis toli verysad.gif
Nonsensea
Skirtumas tarp seses ir manes 2 metai. Vaikystej, tai pykomes daug: del tevu demesio ir daiktu (abiem reikejo tu paciu daiktu del mazo skirtumo, tos pacios lyties) . Paauglystej mazai bendravom, nes buvo visiskai skirtingi interesai. Nors ir daug pykciu budavo tarp abieju, bet pries visus kitus tai daznai susivienydavom, net pries tevus, kai ateidavo bart kad barames, apsimesdavom, kad nesibaram ir kad jie issigalvojo biggrin.gif
Dabar sutariam nuostabiai - geriausios drauges. Visada zinau, kad jeigu kas turesiu zmogu salia ir ji taip pat (tikiuosi) jaucias 4u.gif Daznai savaitgalius leidziam kartu, planuojam ir vasara kur kartu nukeliauti. O geriausia tai, kad ko be paklausi tai visada tiesa pasako, ne taip kaip su draugem (kartais tiesiog nepatogu pasakyti tiesa del rubo ar dar ko).
faustluk
ne ne ne...Mano skirtumas su sese 3.5m. as ta vyrsenioji. Vaikyste- klaiki, ji pastoviai erzino, skunde. Visada norejau brolio, kad galeciau po medzius laipiot, zbitkas krest, o ne skundikes seses...
Susitike kalbam " apie ora". Atsitikus bedai, tikrai ne sesei skambinciau. Daznai po susitikimu verkiu, nes esu ta atlapasirde, o ji- santurioji. Skaudi tema. Nezinau, kas turi atsitikt, kad suartetume. Greiciauisia nieko jau nepakeisim, nes ir atstumai, kad ir LT, nemazi..Jei i menesi karta ar i 2 men karta pasiskambinam, tai apie ka kalba?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.