na lapkricio 7 d buvo mano babos keturnedelis,suvazinejom ji laimingai dar vakare namuose likau o uosvis su tetuku musu isleke pas gimines i pirti... man prasidejo idomus skausmai it sipriai isisreztu jis... tai iki pat 21h... tada gryzo tetis as nuejau puse 10 i wc sakau pasisiot ir buvo garsas"pukst",tada laukiau kaip zinodama kas bus ir pradejo siltas vandeniukas bvbegt... isejau taip ne taip is wc,meziau chalata ir sakaiau B kad skambintu savo tetai nes ji med.,sesuo,pasakaiu kas buvo sako nieko nebijok po biskiuka meskis daiktus ir vaziuokit i GN .B pradejo drebet na ir islekem po 22h...prie GN jau buvom 22:20 .mane pasitiko akusere,nuvese,apziurejo,sako tiek dar nesiot tikrai be 8h nepagimdysi,o daktere sako kad jau 5 cm prasidare...pagulde mane,atvaziavo tetis,tada viskas prasidejo nuo 22:30, tonusus matuojant ziurejau i skale kur % skausmu jau tuo met buvo 13-18 ir didedavo iki 57.... tada atsiguliau ant sono,ir prasidejo grazumai.... B sakaiu neliesk manes ir nieko nesakyk,nebent paklausiu,o jis vargsas i wc kas 2min leke... ir sake B kad 00:15 jau pasakiau lemiama fraze:"as noriu kaku" ir sake vos ne vos spejo atlekt akusere.... su 4 stumimu ir isperdziau grozi, labai B padejo moraliskai,nerekiau kentejau is paskutiniuju...kvepavau labai giliai,nes po to jau gerkle skaudejo,toks vaids kad prakvepuota per daug... plysau labai mazai,sukabino 4 siulem,sako kad slapinantis neskaudetu... o kai uzdejo ant dkrutines Tita tai taip gera buvo ir grazu... ir pasake 23009 lapricio 8 jau.gimem 47cm ;2kg250g ,kadangi neisnesiotas dar gulejom reanimacijoj... bet viskas laimingai ir jau snd namuose ..akusere sake kita karta tinkla prisirisk tarp koju nes galiu antra pamest......
dziaugiuosi kad gimem ir mum viskas gerai nors ir per anksti tik 34 sav +4 dienu... bet svarbiausia kad viskas gerai grazutis ir sveikas sunus