Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Danieliukes gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Deimantuciukas
Na ka... spalio 29 diena.. 21:00 h .. is pataloginio veda sesute i gimdykla...ten pamatuoja tonusus... saremiai kas 5 min... akusere sako : pamiegok truputeli nes siandien nelabai pagimdysi.. ateisiu suleisiu vaistuku,kurie gali apsvaiginti galva..tai nueik i tuoleta.. nes po to nepaeisi...as klausiu : nuo ko tie vaistai? blink.gif akusere : jie greiciau pradarines gimdos kakleli ir leis uzmigt be skausmeliu.. siektiek.. g.gif na ka.. uzmiegu 24:00...atsikeliu 30diena...4 h ryto..matyt prabudau nuo stipraus saremio... nes labai kruptelejau.. doh.gif lekiu i tulika... unsure.gif akusere pamate,kad atsikeliau..ir atejo paklaust kaip jauciuos..ir vel atsiveze ta aparata..tonusam matuot....o saremiai uzejo toooookie.. blink.gif blink.gif blink.gif kad net gulet nebegalejau..o dar tuos tonusu apie puse h matuoja doh.gif nors mirk...kaip negera blink.gif uz mazdaug 40 min ateina akusere, nuima tas juostas tonusu aparato...as skubu keltis.. sako kas nutiko....?as sakau:kaip kas ? saaaremiai unsure.gif blink.gif ji man parode kaip taisyklingai kvepuot ir isejo... na ir taip kas valanda... iki 8 ar puse 9 ryto..pravaiksciojau nuo duru iki lango palatoj su stiprejanciais saremiais... pasiremiu i lovos krasta...apsikabinu kaldros gala...ir dantis sukandus kenciu saremi.. doh.gif nusiveda skusere prakirpt vandenu..prakerpa..ir gryztu i palata , atnesa pusrycius valgyt... padeda ..sako pavalgyk...jegu prireiks..o as atsakau: tiksliau susunku ant seseles : NENORIU AS JUSU TO MAISTO,MAN JIS NELENDA verysad.gif NE MAISTAS GALVOJ MAN DABAR KAIP SAREMIAI UZEINA doh.gif na sesele iseina... nieko nesakius... toliau....atena 10h...akusere jau kita..ir sako:turi spaskuprel zvakuciu..sakau turiu..tai sako isidek...na isidedu..bet net nejauciu palengvejimo doh.gif atnesa kamuoli...sako pasokinek..as sakau:KA JUM NEGERA?AS TIK STOVET PER SAREMI TEGALIU,JUS MAN DAR SOKINET LIEPIAT..NA..ji iseina..11:40 ateina Filimanaviciene...ir sako:einam pasiziuret ant kedes..nueinam apziuri... sako : jau laikas gimdyt... vos galvute nelenda jau..tik nueik i tuoleta jei nori,tik nestenek... nu ok...nueinu...bet uzeina saremis... tai taip nieko ir nepadarau..isikabinus i tulika pastoviu ir einu i palata...akusere liepia paruost ka vaikiukui gimusiam aprenkt ir gultis i lova...atsigulu susuka ta lova..uzkeliu tas kojas... ir uzeina vel saremis... akusere sako tik nesuglausk koju ir nestenek..nu ok... bandau istvert...ooi kaip gerai..istveriu ta saremi..akusre iseina i kita palata kazko pasiimt o man wel saremis..ir as nnebegaliu,atrodo plesia..man ten..pradedu saukt : AKUSERE..AKUSERE..SESELEEEEE ..atlekia akusere,sesele ir nustebusios sako : o jau galvyte islindus greiciau stumiam...is trecio karto isstumiau.. smile.gif plyso... padejo dukryte ant krutines..neapsakomas jausmas.. wub.gif kaip siuvo skaudejo..bet cia niekis..juk toki stebukliuka laikiau wub.gif blush2.gif 12:00 gime musu lelka wub.gif
liolia79
Saunuole mamyte thumbup.gif Turit dziaugsmuka dabar mirksiukas.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
varange
Saunuoliai 4u.gif aukit dydeli ir sveiki wub.gif
gabijosius
4u.gif šaunuolė,sėkmės auginant lelka savo smile.gif
Deimantuciukas
aciu 4u.gif
indica
lotuliukas.gif ot "rupestingas" personalas pasitaike. Aukit sveikutes ir grazutes! 4u.gif
*Passion*
Sveikinimai 4u.gif 4u.gif
sandrul
saunuole mamyte thumbup.gif 4u.gif
vi78
liuks mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Mimixa
šaunuolė 4u.gif smagu girdėt, kad viskas gerai smile.gif
asju
grazu 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.