Naujas foto konkursas: Mažo žmogaus - maži rūpestėliai Ne viena mama ar tėtis išgirdę sakant: Kūdikiai tik miega ir valgo, valgo ir miega... pasipiktina. Tėveliai tai jau tikrai žino, kaip greit ir kiek daug mokosi kūdikis kiekvieną dieną, kiek daug mažų rūpestėlių turi mažas žmogutis: pasiekti geidžiamą daiktą, paragauti kojos pirštą, pamėginti atsisėsti, ropoti, suploti katučių, vaikščioti, susipažinti su bendraamžiais, dalintis žaisliukais ir patirti daugybę nuotykių, tyrinėjant aplinką. Kad kūdikis pažindamas pasaulį jaustųsi patogiai ir rūpestėliai būtų kuo mažesni, jo užpakaliukas turėtų būti sausas. Sauskelnės Bambolina dovanoja Jums naują foto konkursą - Mažo žmogaus - maži rūpestėliai Siųskite konkursui vieną nuotrauką mažylio/-ių, kuriam dabar nuo 0 iki 2 metų (ir kuris dar dieną-naktį draugauja su sauskelnėmis). Išrinkite tokią nuotrauką, kurioje užfiksavote savo mažojo žmogučio dienos darbus, pasiekimus bei rūpestėlius. Lauksime ypatingų, įdomių, juokingų ir kt. kadrų.Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! taisyklės čia Sugalvokite nuotraukai originalų, šmaikštų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 10 31 iki 2005 11 10 Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 11 11 2005 11 17 Net 5 šauniausiose nuotraukose užfiksuoti mažyliai džiaugsis įspūdingais prizais!!! I vieta - 4 didelės "Bambolina" sauskelnių pakuotės! II vieta - 3 didelės "Bambolina" sauskelnių pakuotes! III-V vietos - po 1 didelę "Bambolina" sauskelnių pakuotę! Ne prabanga būti sausam! (Todėl dar kartą primename būtiną konkurso sąlygą - laukiame tų mažylių nuotraukų, kurie dar nuolat dėvi sauskelnes!)[attachmentid=36674] Paraiškas konkursui (www.supermama.lt/foto) galima bus pildyti jau pirmadienį!
*ziurkyte*
2005 10 31, 01:05
jauciu labai graziu ir juokingu nuotraukeliu sulauksime siame konkurse
MaxMara
2005 10 31, 05:44
Kaip gaila, kad mes nebeįtelpam į amžiaus kategoriją ir nebedraugaujam su sauskelnėm jau seniai... Bet draugavom būtent su "Bambolina" - mums jos ir labai patiko, ir tiko
QUOTE(Pelėdžiukė @ 2005 10 31, 06:44) Kaip gaila, kad mes nebeįtelpam į amžiaus kategoriją ir nebedraugaujam su sauskelnėm jau seniai... Džiaugtis reik  Per tas sauskelnes vieni nuostoliai
O aš manau bus linksmas konkursiukas
turiu keleta tinkanciu nuotrauku is ankstesniu laiku, kai maziukai buvo metinukai. Bet kaip suprantu- negaliu dalyvauti. Kadangi pampersu man nereikia, jei laimeciau, padovanociau remiamiems vaikuciams
Mes tai irgi turim viena nuotraukitia,kaip tik konkursui.Nes man taip pasisekė,kad šalia buvo fotikas.Labai šaunus turi but konkursas
Dukrai irgi nereik sausklenių jau, bet siunčiu jos nuotrauką, nes mažiukas dar tikrai tik guli ir valgo, o laimės atveju sauskelnes broliui uždirbtų sesė  Bet jei taip negalima tai prašau netvirtinti mūsų nuotraukos.
Erszebeth
2005 10 31, 11:39
Aha, ir man įdomu - ar galima dalyvauti konkurse su savo vaiko nuotrauka iš to nurodyto laikotarpio, nors šiuo metu jau seniai jam sauskelnių nebereikia? Tiesą sakant, uždrausti tokiems vaikams dalyvauti būtų nesąžininga, nes pvz. konkurse "Labas, mokykla" buvo leidžiama dalyvauti ir darželinukams  Tokiu atveju gautųsi nelygybė - mažiukus visuomet "pritempinėjam" prie temos, o dičkių jau negalima
mano mergicka butinai dalyvaus, nors ir naudojam tik "Pampers"
QUOTE(Elina @ 2005 10 31, 11:53) turiu keleta tinkanciu nuotrauku is ankstesniu laiku, kai maziukai buvo metinukai. Bet kaip suprantu- negaliu dalyvauti. Kadangi pampersu man nereikia, jei laimeciau, padovanociau remiamiems vaikuciams Labai kilnu, taciau konkursas yra musu nariu vaikuciams Manau, kad remtinus vaikucius paremsite pacios, juk Jus tokios saunuoles
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 12:39) Aha, ir man įdomu - ar galima dalyvauti konkurse su savo vaiko nuotrauka iš to nurodyto laikotarpio, nors šiuo metu jau seniai jam sauskelnių nebereikia? Tiesą sakant, uždrausti tokiems vaikams dalyvauti būtų nesąžininga, nes pvz. konkurse "Labas, mokykla" buvo leidžiama dalyvauti ir darželinukams  Tokiu atveju gautųsi nelygybė - mažiukus visuomet "pritempinėjam" prie temos, o dičkių jau negalima  Remejai pageidavo butent mazyliu kurie dar naudoja sauskelnes, o ir siaip buvo daug konkursu kur reikalavimas buvo, kad butu mama  Kiekvienas konkursas yra skirtas tam tikrai grupei, kaip ir konkursas su sterimaro piesiniais juk tokie maziukai dar nepiesia  tai kaip su jais? Be to bus dar konkursu, ne jau taip svarbu visuose dalyvauti?
Erszebeth
2005 10 31, 15:10
Na ką, pasakyta - ir šventa  Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis  Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:10) Na ką, pasakyta - ir šventa  Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis  Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?  Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti
 vat būtent, kad taip ir gausis
Erszebeth
2005 10 31, 15:16
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 31, 16:13) Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti  Kompiuterių - nelabai  Ant to paties kabelio galbūt krūva mano kaimynių sėdi čiūčiuodamos kūdikius  O gal toje pačioje firmoje dirba mamos su skirtingo amžiaus leliais? Nors ne problema būtų ir iš kito kompo sudalyvauti
Joo, čia jau kriminalas gausis Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?
Erszebeth
2005 10 31, 15:24
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:21) Joo, čia jau kriminalas gausis Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?  Pati kalta, kad prisipažinai. Būtum įdėjusi savo krikštasūnį be jokių problemų, o dabar iš tavo niko jau nebepatvirtins
 O jei mano šešiametė dėl pirminės enurezės vis dar naudoja nakčiai sauskelnes, tikiuosi, į konkurso rėmus įtelpa?..
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:24) Pati kalta, kad prisipažinai. Būtum įdėjusi savo krikštasūnį be jokių problemų, o dabar iš tavo niko jau nebepatvirtins  Ot višta, nepagalvojau
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:10) Na ką, pasakyta - ir šventa  Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis  Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?  Na priziukus reiks atsiimti su asmens dokumentais patvirtinanciais vaiko amziu ir mamos tapatybe Nejaugi taip reikia sauskelniu?
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:21) Joo, čia jau kriminalas gausis Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?  Maloniai kvieciam registruotis krikstasunio tevelius ir dalyvauti
Erszebeth
2005 10 31, 15:51
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 16:47) Na priziukus reiks atsiimti su asmens dokumentais patvirtinanciais vaiko amziu ir mamos tapatybe Nejaugi taip reikia sauskelniu?  Priziukų ir nereikia  Vienąkart laimėjau kažką, bet ir to paties nepasiėmiau  Svarbu dalyvauti. Beje, sauskelnes tikrai rasčiau kam padovanoti  Va tą moteriškę su dokumentais ir nusiųsčiau atsiimti vietoj savęs, jei laimėčiau
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 16:48) Maloniai kvieciam registruotis krikstasunio tevelius ir dalyvauti  Nea, taip nieko nebus
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:51) Priziukų ir nereikia  Vienąkart laimėjau kažką, bet ir to paties nepasiėmiau  Svarbu dalyvauti. Beje, sauskelnes tikrai rasčiau kam padovanoti  Va tą moteriškę su dokumentais ir nusiųsčiau atsiimti vietoj savęs, jei laimėčiau  Na mano vaikinai irgi netelpa i si konkursa, du netelpa, o trecias pilveli dar tupi, tai matyt ir nespesim ir nieko tokio , bus dar tu konkursu O seip moterys siektiek pamirstam apie forumo taisykles , gaila, nes manau musu forumo narems irgi norisi laimeti
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:54) Nea, taip nieko nebus  Na nebus ir nebus, juk neviska galim uzgriebti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:16) Kompiuterių - nelabai Nu žinok... Vienąkart iš mano kompo norėjo balsuoti nasuve, tai jai rodė, kad ji jau balsavo, nors iš tikrųjų buvau balsavusi tik aš
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 17:20) Na atsiprasau, taciau nesupratau kurioj vietoj tai buvo izeidimas...
Stiuardese
2005 10 31, 16:32
Radot ko bartis  Suprasčiau jei prizas būt kokia jahta... arba namas Vilniaus senamiesty  Tenugali draugystė
*ziurkyte*
2005 10 31, 18:11
kazin kodel taip ilgai niekas nuotrauku nepatvirtina
Labutis.Aš norejau paklaus.Kodėl aš negaliu išsaugoti pakeitimus konkurse,nes aš viska užpildau ir paspaudžiu išsaugoti ir tuščias puslapis atsidaro?Ačiū
QUOTE(crristinka @ 2005 10 31, 19:11) kazin kodel taip ilgai niekas nuotrauku nepatvirtina  Konkursų moderatoriai irgi gali išvažiuot ant kapų? Ar ne?
QUOTE(swko @ 2005 10 31, 19:24) Labutis.Aš norejau paklaus.Kodėl aš negaliu išsaugoti pakeitimus konkurse,nes aš viska užpildau ir paspaudžiu išsaugoti ir tuščias puslapis atsidaro?Ačiū Gali būti kad bandote prikabinti per didelę nuotrauką. Pabandykite dar kiek sumažinti, ir kabinkite iš naujo. Sekmės
| i |
| Dar kartą pakartosim prašymą: Prašome konkursinių nuotraukų pavadinimus rašyti lietuviškai, naudojant lietuviškai raides. Pagal bendras konkursų taisykles moderatoriai turi teisę netvirtinti nuotraukų su netaisyklingais pavadinimais, o perkelti jas prie nepatvirtintų, kad jūs pataisytumėte pačios (-tys), ir pakartotinai siųstumėte foto patvirtinimui, dėl ko prarastumėte nemažai laiko. Ačiū |
*ziurkyte*
2005 10 31, 20:39
QUOTE(Auges @ 2005 10 31, 20:17) Konkursų moderatoriai irgi gali išvažiuot ant kapų? Ar ne? zinoma, kad gali
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 15:10)  Elina, registruosimės naujais nikais jokiu problemu  . Viskas yr QUOTE(Savūnė @ 2005 10 31, 15:13) Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti  nemanau, kad moderai sitaip smulkintusi  . Pabandysiu QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 15:47) Nejaugi taip reikia sauskelniu?  as anksciau parasiau, kad turiu tiksla laimeti sauskelniu poka. Perduociau forumietems, kurios remia pagalbos reikalingus vaikus
Ramunita
2005 10 31, 21:34
man su tom zemem- ziauriai biski
Nu laukiu ir aš patvirtinimo
myrmica
2005 10 31, 23:24
QUOTE(DAISY @ 2005 10 31, 12:10) Dukrai irgi nereik sausklenių jau, bet siunčiu jos nuotrauką, nes mažiukas dar tikrai tik guli ir valgo, o laimės atveju sauskelnes broliui uždirbtų sesė  Bet jei taip negalima tai prašau netvirtinti mūsų nuotraukos. Na ar taip galima, nes mums irgi toks klausimas iškilo? Konkurse norėtume dalyvauti - dėl smagaus vaizdelio  , o ne dėl sauskelnių...
QUOTE(Elina @ 2005 10 31, 21:53) man su tom zemem- ziauriai biski  kažkaip ir man negera pasidarė...
QUOTE(babuska @ 2005 10 31, 17:41) Sugalvok normalų pavadinimą, o reikiamas raides nusikopijuok iš kieno nors žinutės
*ziurkyte*
2005 11 01, 10:22
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 01, 08:08) tikrai jau daug geru yra.  oi bus sunku issirinkti
Cia tai tikrai nuotraukites visos fainos
QUOTE(TauRe @ 2005 11 01, 01:26) Sugalvok normalų pavadinimą, o reikiamas raides nusikopijuok iš kieno nors žinutės  aciu norejau pakalaust, jei nuotrauka vis dar kabo prie neuzpildytu, tai ka reiskia? reik is naujo pildyt paraiska  nes jau nuo vakar vakaro
QUOTE(babuska @ 2005 11 01, 14:23) aciu norejau pakalaust, jei nuotrauka vis dar kabo prie neuzpildytu, tai ka reiskia? reik is naujo pildyt paraiska  nes jau nuo vakar vakaro  paspausk dešinėje pusėje patvirtinimo paveiksliuką, kad patvirtintų
man irgi taip pat buvo,bet as patvirtinau ir dabar parasyta,kad nepatvirtinta.Kas tai?
|
|