Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažo žmogaus - maži rūpestėliai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aurėja
Naujas foto konkursas: Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

Ne viena mama ar tėtis išgirdę sakant: „Kūdikiai tik miega ir valgo, valgo ir miega...“ pasipiktina. Tėveliai tai jau tikrai žino, kaip greit ir kiek daug mokosi kūdikis kiekvieną dieną, kiek daug mažų rūpestėlių turi mažas žmogutis: pasiekti geidžiamą daiktą, „paragauti“ kojos pirštą, pamėginti atsisėsti, ropoti, suploti „katučių“, vaikščioti, susipažinti su bendraamžiais, dalintis žaisliukais ir patirti daugybę nuotykių, tyrinėjant aplinką. Kad kūdikis pažindamas pasaulį jaustųsi patogiai ir rūpestėliai būtų kuo mažesni, jo užpakaliukas turėtų būti sausas. Sauskelnės „Bambolina“ dovanoja Jums naują foto konkursą - „Mažo žmogaus - maži rūpestėliai“

Siųskite konkursui vieną nuotrauką mažylio/-ių, kuriam dabar nuo 0 iki 2 metų (ir kuris dar dieną-naktį draugauja su sauskelnėmis). Išrinkite tokią nuotrauką, kurioje užfiksavote savo mažojo žmogučio dienos „darbus“, pasiekimus bei rūpestėlius. Lauksime ypatingų, įdomių, juokingų ir kt. kadrų.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! taisyklės čia

Sugalvokite nuotraukai originalų, šmaikštų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 10 31 iki 2005 11 10

Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 11 11 – 2005 11 17

Net 5 šauniausiose nuotraukose užfiksuoti mažyliai džiaugsis įspūdingais prizais!!!

I vieta - 4 didelės "Bambolina" sauskelnių pakuotės!
II vieta - 3 didelės "Bambolina" sauskelnių pakuotes!
III-V vietos - po 1 didelę "Bambolina" sauskelnių pakuotę!
Ne prabanga būti sausam!

(Todėl dar kartą primename būtiną konkurso sąlygą - laukiame tų mažylių nuotraukų, kurie dar nuolat dėvi sauskelnes!)

[attachmentid=36674]

Paraiškas konkursui (www.supermama.lt/foto) galima bus pildyti jau pirmadienį! bye1.gif
*ziurkyte*
jauciu labai graziu ir juokingu nuotraukeliu sulauksime siame konkurse biggrin.gif wub.gif
MaxMara
Kaip gaila, kad mes nebeįtelpam į amžiaus kategoriją ir nebedraugaujam su sauskelnėm jau seniai... cry.gif
Bet draugavom būtent su "Bambolina" - mums jos ir labai patiko, ir tiko biggrin.gif 4u.gif
Jicky
QUOTE(Pelėdžiukė @ 2005 10 31, 06:44)
Kaip gaila, kad mes nebeįtelpam į amžiaus kategoriją ir nebedraugaujam su sauskelnėm jau seniai... cry.gif
*

Džiaugtis reik wink.gif Per tas sauskelnes vieni nuostoliai cool.gif biggrin.gif
LYLY
O aš manau bus linksmas konkursiukas biggrin.gif
Elina
turiu keleta tinkanciu nuotrauku is ankstesniu laiku, kai maziukai buvo metinukai. Bet kaip suprantu- negaliu dalyvauti. Kadangi pampersu man nereikia, jei laimeciau, padovanociau remiamiems vaikuciams
swko
Mes tai irgi turim viena nuotraukitia,kaip tik konkursui.Nes man taip pasisekė,kad šalia buvo fotikas.Labai šaunus turi but konkursas smile.gif 4u.gif
Daisy
Dukrai irgi nereik sausklenių jau, bet siunčiu jos nuotrauką, nes mažiukas dar tikrai tik guli ir valgo,
o laimės atveju sauskelnes broliui uždirbtų sesė smile.gif
Bet jei taip negalima tai prašau netvirtinti mūsų nuotraukos.
Erszebeth
Aha, ir man įdomu - ar galima dalyvauti konkurse su savo vaiko nuotrauka iš to nurodyto laikotarpio, nors šiuo metu jau seniai jam sauskelnių nebereikia? Tiesą sakant, uždrausti tokiems vaikams dalyvauti būtų nesąžininga, nes pvz. konkurse "Labas, mokykla" buvo leidžiama dalyvauti ir darželinukams ax.gif Tokiu atveju gautųsi nelygybė - mažiukus visuomet "pritempinėjam" prie temos, o dičkių jau negalima rolleyes.gif
MyWay
mano mergicka butinai dalyvaus, nors ir naudojam tik "Pampers" biggrin.gif
ENIGMA
QUOTE(Elina @ 2005 10 31, 11:53)
turiu keleta tinkanciu nuotrauku is ankstesniu laiku, kai maziukai buvo metinukai. Bet kaip suprantu- negaliu dalyvauti. Kadangi pampersu man nereikia, jei laimeciau, padovanociau remiamiems vaikuciams
*

Labai kilnu, taciau konkursas yra musu nariu vaikuciams 4u.gif
Manau, kad remtinus vaikucius paremsite pacios, juk Jus tokios saunuoles wub.gif
ENIGMA
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 12:39)
Aha, ir man įdomu - ar galima dalyvauti konkurse su savo vaiko nuotrauka iš to nurodyto laikotarpio, nors šiuo metu jau seniai jam sauskelnių nebereikia? Tiesą sakant, uždrausti tokiems vaikams dalyvauti būtų nesąžininga, nes pvz. konkurse "Labas, mokykla" buvo leidžiama dalyvauti ir darželinukams  ax.gif Tokiu atveju gautųsi nelygybė - mažiukus visuomet "pritempinėjam" prie temos, o dičkių jau negalima  rolleyes.gif
*

Remejai pageidavo butent mazyliu kurie dar naudoja sauskelnes, o ir siaip buvo daug konkursu kur reikalavimas buvo, kad butu mama smile.gif Kiekvienas konkursas yra skirtas tam tikrai grupei, kaip ir konkursas su sterimaro piesiniais juk tokie maziukai dar nepiesia schmoll.gif tai kaip su jais?
Be to bus dar konkursu, ne jau taip svarbu visuose dalyvauti? mirksiukas.gif
Erszebeth
Na ką, pasakyta - ir šventa biggrin.gif Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis mirksiukas.gif biggrin.gif Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi? rolleyes.gif
Savūnė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:10)
Na ką, pasakyta - ir šventa  biggrin.gif Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis  mirksiukas.gif  biggrin.gif Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?  rolleyes.gif

Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti cry.gif
Daisy
biggrin.gif
vat būtent, kad taip ir gausis wink.gif
Erszebeth
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 31, 16:13)
Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti cry.gif
*

Kompiuterių - nelabai mirksiukas.gif Ant to paties kabelio galbūt krūva mano kaimynių sėdi čiūčiuodamos kūdikius tongue.gif O gal toje pačioje firmoje dirba mamos su skirtingo amžiaus leliais? Nors ne problema būtų ir iš kito kompo sudalyvauti ax.gif
miau
Joo, čia jau kriminalas gausis biggrin.gif
Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti? g.gif smile.gif
Erszebeth
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:21)
Joo, čia jau kriminalas gausis  biggrin.gif
Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?  g.gif  smile.gif
*

Pati kalta, kad prisipažinai. Būtum įdėjusi savo krikštasūnį be jokių problemų, o dabar iš tavo niko jau nebepatvirtins tongue.gif
Laisvė
g.gif O jei mano šešiametė dėl pirminės enurezės vis dar naudoja nakčiai sauskelnes, tikiuosi, į konkurso rėmus įtelpa?.. biggrin.gif
miau
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:24)
Pati kalta, kad prisipažinai. Būtum įdėjusi savo krikštasūnį be jokių problemų, o dabar iš tavo niko jau nebepatvirtins  tongue.gif
*

Ot višta, nepagalvojau fool.gif
biggrin.gif
ENIGMA
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:10)
Na ką, pasakyta - ir šventa  biggrin.gif Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis  mirksiukas.gif  biggrin.gif Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?  rolleyes.gif
*

Na priziukus reiks atsiimti su asmens dokumentais patvirtinanciais vaiko amziu ir mamos tapatybe mirksiukas.gif

Nejaugi taip reikia sauskelniu? blink.gif
ENIGMA
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:21)
Joo, čia jau kriminalas gausis  biggrin.gif
Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?  g.gif  smile.gif
*

Maloniai kvieciam registruotis krikstasunio tevelius ir dalyvauti 4u.gif
Erszebeth
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 16:47)
Na priziukus reiks atsiimti su asmens dokumentais patvirtinanciais vaiko amziu ir mamos tapatybe  mirksiukas.gif

Nejaugi taip reikia sauskelniu?  blink.gif
*

Priziukų ir nereikia tongue.gif Vienąkart laimėjau kažką, bet ir to paties nepasiėmiau blush2.gif Svarbu dalyvauti. Beje, sauskelnes tikrai rasčiau kam padovanoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va tą moteriškę su dokumentais ir nusiųsčiau atsiimti vietoj savęs, jei laimėčiau tongue.gif
miau
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 16:48)
Maloniai kvieciam registruotis krikstasunio tevelius ir dalyvauti  4u.gif
*

Nea, taip nieko nebus schmoll.gif
biggrin.gif
ENIGMA
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:51)
Priziukų ir nereikia  tongue.gif Vienąkart laimėjau kažką, bet ir to paties nepasiėmiau  blush2.gif  Svarbu dalyvauti. Beje, sauskelnes tikrai rasčiau kam padovanoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Va tą moteriškę su dokumentais ir nusiųsčiau atsiimti vietoj savęs, jei laimėčiau  tongue.gif
*

Na mano vaikinai irgi netelpa i si konkursa, du netelpa, o trecias pilveli dar tupi, tai matyt ir nespesim ir nieko tokio , bus dar tu konkursu mirksiukas.gif
O seip moterys siektiek pamirstam apie forumo taisykles , gaila, nes manau musu forumo narems irgi norisi laimeti smile.gif
ENIGMA
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:54)
Nea, taip nieko nebus  schmoll.gif
biggrin.gif
*

Na nebus ir nebus, juk neviska galim uzgriebti 4u.gif
Savūnė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:16)
Kompiuterių - nelabai  mirksiukas.gif

Nu žinok... Vienąkart iš mano kompo norėjo balsuoti nasuve, tai jai rodė, kad ji jau balsavo, nors iš tikrųjų buvau balsavusi tik aš mirksiukas.gif
miau
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 17:01)
Na nebus ir nebus, juk neviska galim uzgriebti  4u.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu tik prašom čia manęs neįžeidinėti mad.gif aggressive.gif
Aš apskritai niekada nedalyvavau jokiame konkurse ir nesiruošiu nieko griebti swoon.gif
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
ENIGMA
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 17:20)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nu tik prašom čia manęs neįžeidinėti  mad.gif  aggressive.gif
Aš apskritai niekada nedalyvavau jokiame konkurse ir nesiruošiu nieko griebti  swoon.gif
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

Na atsiprasau, taciau nesupratau kurioj vietoj tai buvo izeidimas... g.gif blink.gif
Stiuardese
Radot ko bartis ax.gif Suprasčiau jei prizas būt kokia jahta... arba namas Vilniaus senamiesty ax.gif Tenugali draugystė 4u.gif
*ziurkyte*
kazin kodel taip ilgai niekas nuotrauku nepatvirtina g.gif
swko
Labutis.Aš norejau paklaus.Kodėl aš negaliu išsaugoti pakeitimus konkurse,nes aš viska užpildau ir paspaudžiu išsaugoti ir tuščias puslapis atsidaro?Ačiū
Board
QUOTE(crristinka @ 2005 10 31, 19:11)
kazin kodel taip ilgai niekas nuotrauku nepatvirtina  g.gif
*

Konkursų moderatoriai irgi gali išvažiuot ant kapų? Ar ne?
Board
QUOTE(swko @ 2005 10 31, 19:24)
Labutis.Aš norejau paklaus.Kodėl aš negaliu išsaugoti pakeitimus konkurse,nes aš viska užpildau ir paspaudžiu išsaugoti ir tuščias puslapis atsidaro?Ačiū
*

Gali būti kad bandote prikabinti per didelę nuotrauką. Pabandykite dar kiek sumažinti, ir kabinkite iš naujo.
Sekmės
Board

i 
Dar kartą pakartosim prašymą:
Prašome konkursinių nuotraukų pavadinimus rašyti lietuviškai, naudojant lietuviškai raides. Pagal bendras konkursų taisykles moderatoriai turi teisę netvirtinti nuotraukų su netaisyklingais pavadinimais, o perkelti jas prie nepatvirtintų, kad jūs pataisytumėte pačios (-tys), ir pakartotinai siųstumėte foto patvirtinimui, dėl ko prarastumėte nemažai laiko.
Ačiū
*ziurkyte*
QUOTE(Auges @ 2005 10 31, 20:17)
Konkursų moderatoriai irgi gali išvažiuot ant kapų? Ar ne?
*

zinoma, kad gali mirksiukas.gif
Elina
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 15:10)
biggrin.gif Elina, registruosimės naujais nikais
*

jokiu problemu blush2.gif . Viskas yr biggrin.gif
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 31, 15:13)
*

nemanau, kad moderai sitaip smulkintusi unsure.gif . Pabandysiu g.gif
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 15:47)
Nejaugi taip reikia sauskelniu?  blink.gif
*

as anksciau parasiau, kad turiu tiksla laimeti sauskelniu poka. Perduociau forumietems, kurios remia pagalbos reikalingus vaikus
Ramunita
O ne... mama pareina.....
Reikia kuo daugiau prisikimšti kol dar nepradėjo rėkti.....
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elina
man su tom zemem- ziauriai biski unsure.gif
westa
Nu laukiu ir aš patvirtinimo ax.gif
myrmica
QUOTE(DAISY @ 2005 10 31, 12:10)
Dukrai irgi nereik sausklenių jau, bet siunčiu jos nuotrauką, nes mažiukas dar tikrai tik guli ir valgo,
o laimės atveju sauskelnes broliui uždirbtų sesė smile.gif
Bet jei taip negalima tai prašau netvirtinti mūsų nuotraukos.
*

Na ar taip galima, nes mums irgi toks klausimas iškilo? listen.gif
Konkurse norėtume dalyvauti - dėl smagaus vaizdelio photo.gif , o ne dėl sauskelnių...
bye1.gif
Dyna
QUOTE(Elina @ 2005 10 31, 21:53)
man su tom zemem- ziauriai biski  unsure.gif
*

kažkaip ir man negera pasidarė... blink.gif
Medona
fainas konkursas, idomios nuotraukos thumbup.gif
sunku buvo isrinkti is savo albumo ka nors tinkamo, bet gal neispeiksit blush2.gif ax.gif

labai sudetinga sugalvot pavadinima, kaip kompas neturi lietuvisku raidziu... cool.gif
Taurė
QUOTE(babuska @ 2005 10 31, 17:41)
fainas konkursas, idomios nuotraukos  thumbup.gif
sunku buvo isrinkti is savo albumo ka nors tinkamo, bet gal neispeiksit  blush2.gif  ax.gif

labai sudetinga sugalvot pavadinima, kaip kompas neturi lietuvisku raidziu...  cool.gif
*

Sugalvok normalų pavadinimą, o reikiamas raides nusikopijuok iš kieno nors žinutės smile.gif
c-girl
Kokiu geru nuotrauku jau yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*ziurkyte*
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 01, 08:08)
Kokiu geru nuotrauku jau yra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

tikrai jau daug geru yra. thumbup.gif oi bus sunku issirinkti g.gif
swko
Cia tai tikrai nuotraukites visos fainos 4u.gif
Medona
QUOTE(TauRe @ 2005 11 01, 01:26)
Sugalvok normalų pavadinimą, o reikiamas raides nusikopijuok iš kieno nors žinutės  smile.gif
*

aciu mirksiukas.gif
norejau pakalaust, jei nuotrauka vis dar kabo prie neuzpildytu, tai ka reiskia?
reik is naujo pildyt paraiska g.gif nes jau nuo vakar vakaro unsure.gif
Daisy
QUOTE(babuska @ 2005 11 01, 14:23)
aciu  mirksiukas.gif
norejau pakalaust, jei nuotrauka vis dar kabo prie neuzpildytu, tai ka reiskia?
reik is naujo pildyt paraiska  g.gif  nes jau nuo vakar vakaro  unsure.gif
*

paspausk dešinėje pusėje patvirtinimo paveiksliuką, kad patvirtintų mirksiukas.gif
swko
man irgi taip pat buvo,bet as patvirtinau ir dabar parasyta,kad nepatvirtinta.Kas tai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.