Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Privati Krikčionių mokykla "Tikėjimo Žodis"
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
Coca - cola
nuo kitu metu si mokykla bus jau ne pagrindine, o vidurine. 4u.gif
Guosnė
Keistas požiūris, kad jei mokyklą įsteigė religinė bendruomenė, tai ji būtinai verbuoja mokyklos narius g.gif Idėja - ugdyti krikščionišką asmenybę, o ne "Tikėjimožodišką".

Juolab, kad tiek mokiniai, tiek darbuotojai yra iš įvairių religinių bendruomenių: protestantai, liuteronai, katalikai, manau, yra ir visai netikinčių ar bent jau aktyviai nepraktikuojančių, tad primesti kažką vienodi nėra net prasmės.

Per savo gyvavimo metus "Tikėjimo žodis", bent jau kiek man teko domėtis, tikrai pasikeitė - tapo nuosaikesni ir atviresni.

O ŠMM tikrai neleistų gyvuoti tokiai mokyklai, jei joje veiktų specifinė veikla.
Ten dirbama pagal Bendrąsias programas kaip ir visose kitose Lietuvos mokyklose.

p.s. šios bendruomenės nelankau.
mazylis7
Apskritai tai nebloga mokykla, mano sunus siemet baigs ketvirta klase, bet toliau jau galvojam leisti kitur ax.gif O vaikai siaip daugiausia visgi is siemu, kurios priklauso TZ, is musu klases gal tik pora vaiku buvo is kitu bendruomeniu. Sunus lanke nuo parengiamosios, bet parengiamosios mokytoja man nepatiko, nes visiskai nemoka valdyti klases, nors vaiku buvo gal tik 10, na o pradiniu klasiu mokytoja pasitaike nebloga mirksiukas.gif
vaižgantė
QUOTE(mazylis7 @ 2012 01 09, 13:41)
Apskritai tai nebloga mokykla, mano sunus siemet baigs ketvirta klase, bet toliau jau galvojam leisti kitur ax.gif O vaikai siaip daugiausia visgi is siemu, kurios priklauso TZ, is musu klases gal tik pora vaiku buvo is kitu bendruomeniu. Sunus lanke nuo parengiamosios, bet parengiamosios mokytoja man nepatiko, nes visiskai nemoka valdyti klases, nors vaiku buvo gal tik 10, na o pradiniu klasiu mokytoja pasitaike nebloga mirksiukas.gif
*

Įdomu, kiek iš viso mokykloje yra mokinių?
skaistukas
gal dar kas parasys ka nors apie sia mokykla?
mazylis7
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 02, 11:21)
Įdomu, kiek iš viso mokykloje yra mokinių?
*

Tai, manau, galima sužinoti jų puslapyje mirksiukas.gif Bet tikrai nedaug. Po maždaug 10 vaiku pradinėse, o vyresnėse tik po kelis vaikus yra ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.