Arminas laikos gerai,preipuoliu mažu mažai,geriam Lamiktali ir Topomaksa..tai tokios pas mus naujienos..yra ir blogesniu[man pačiai]bet po kol kas susilaikysiu...SĖKMĖS MERGINOS LAIKYKITĖS....
Sveikutė..Taip bus lelius,netyčiukas turiu drauga jau kaip metai,gyd sako gali but gal gerai..kita genetika..eisiu pas genetika
Arminas laikos gerai,preipuoliu mažu mažai,geriam Lamiktali ir Topomaksa..tai tokios pas mus naujienos..yra ir blogesniu[man pačiai]bet po kol kas susilaikysiu...SĖKMĖS MERGINOS LAIKYKITĖS.... QUOTE(irinka1970 @ 2011 05 07, 10:26) Sveikutė..Taip bus lelius,netyčiukas turiu drauga jau kaip metai,gyd sako gali but gal gerai..kita genetika..eisiu pas genetika Arminas laikos gerai,preipuoliu mažu mažai,geriam Lamiktali ir Topomaksa..tai tokios pas mus naujienos..yra ir blogesniu[man pačiai]bet po kol kas susilaikysiu...SĖKMĖS MERGINOS LAIKYKITĖS.... Na sveikos mamytes mes gyvenam neblogai. daug nera kuo skustis, visko buna cia gerai cia blogai ir vel normaliai... geriam dabar tris vaistukus.lamiktali, vigabatrina ir topamaxa
Labas vakaras, mamytes ir teveliai.
Visu pirma, sveikinu Jus visus su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais Metais. Antra, turiu 14 metu sunu Emili, kuris nuo gimimo serga TUBEROZE SCKLEROZE KOMPLEKS. Mielai pabendrauciau su teveliais vaikuciu, kurie kaip ir Emilis serga sia liga, kadangi turiu sukaupes nemazai medziagos (literaturos) apie sia liga, turiu daug asmenines patirties, bendrauju su panasaus likimo teveliais Vokietijoje. Parasykite man ( e.a.krukauskas@gmail.com) arba paskambinkite ( m. 86 86 87 131) - kaip Jums patogiau. Tik bendraudami vienas su kitu mes padesime musu vaikams ir tuo paciu sau. Dar karta linkiu graziu svenciu !!! QUOTE(Edvinas-Audronis @ 2011 12 24, 22:24) Labas vakaras, mamytes ir teveliai. Visu pirma, sveikinu Jus visus su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais Metais. Antra, turiu 14 metu sunu Emili, kuris nuo gimimo serga TUBEROZE SCKLEROZE KOMPLEKS. Mielai pabendrauciau su teveliais vaikuciu, kurie kaip ir Emilis serga sia liga, kadangi turiu sukaupes nemazai medziagos (literaturos) apie sia liga, turiu daug asmenines patirties, bendrauju su panasaus likimo teveliais Vokietijoje. Parasykite man ( e.a.krukauskas@gmail.com) arba paskambinkite ( m. 86 86 87 131) - kaip Jums patogiau. Tik bendraudami vienas su kitu mes padesime musu vaikams ir tuo paciu sau. Dar karta linkiu graziu svenciu !!! Labukas,fainai butu susipazint..Mergina musu gime sveika,po kol kazkokiu pozymiu nesimato..Kur dingusios,Kas naujo pas jus.. QUOTE(irinka1970 @ 2012 02 23, 12:53) Labukas,fainai butu susipazint..Mergina musu gime sveika,po kol kazkokiu pozymiu nesimato..Kur dingusios,Kas naujo pas jus.. labutis mes irgi turim dar viena dukryte QUOTE(sietka @ 2010 06 22, 21:03) Dar norejau paklausti ar jus turite ir daugiau vaikuciu ir ar serga tik vienas vaikutis, kiti neserga? Sveiki ir sveika Sietka. Seniai buvau bepasijungusi, pas mus nieko naujo šiaip, viskas kaip ir gerai, tik tiek, kad vaistus (Topamaxą) geriam jau trys metai, bet priepolių nebebuvo. Kaupiuosi vėl į KMUK vykti, senokai bebuvom, nes prof.Enzinienė sakiusi, jei nieko nevyksta, galima ir rečiau tirtis. Velnias, baisu ką pražioplinti, TS- klastinga liga, kartais tiksinti bomba.... Sietka, matau įrašą, kad turi dar vaikutį, ar jam/jai viskas gerai dėl TS? (aš daugiau nesiryžtu...). |