Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tuberozinė sklerozė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3
irinka1970
Sveikutė..Taip bus lelius,netyčiukas turiu drauga jau kaip metai,gyd sako gali but gal gerai..kita genetika..eisiu pas genetika 4u.gif 11d geguže...prieš tai buvau,tai sakė kad TUBERO...50-50 PAVELDIMA IR ji tik po gimimo pasireiškia,taip tyrimo specialaus nedaro...Tai tyrs tik Dauno sindroma ir Edvarso...
Arminas laikos gerai,preipuoliu mažu mažai,geriam Lamiktali ir Topomaksa..tai tokios pas mus naujienos..yra ir blogesniu[man pačiai]bet po kol kas susilaikysiu...SĖKMĖS MERGINOS LAIKYKITĖS....
jurgutem84
QUOTE(irinka1970 @ 2011 05 07, 10:26)
Sveikutė..Taip bus lelius,netyčiukas turiu drauga jau kaip metai,gyd sako gali but gal gerai..kita genetika..eisiu pas genetika 4u.gif  11d geguže...prieš tai buvau,tai sakė kad TUBERO...50-50 PAVELDIMA IR ji tik po gimimo pasireiškia,taip tyrimo specialaus nedaro...Tai tyrs tik Dauno sindroma ir Edvarso...
Arminas laikos gerai,preipuoliu mažu mažai,geriam Lamiktali ir Topomaksa..tai tokios pas mus naujienos..yra ir blogesniu[man pačiai]bet po kol kas susilaikysiu...SĖKMĖS MERGINOS LAIKYKITĖS....
*

Na sveikos mamytes smile.gif kaip sekasi jums? kaip vaikuciu sveikata? 4u.gif
mes gyvenam neblogai. daug nera kuo skustis, visko buna cia gerai cia blogai ir vel normaliai... geriam dabar tris vaistukus.lamiktali, vigabatrina ir topamaxa
Edvinas-Audronis
Labas vakaras, mamytes ir teveliai.
Visu pirma, sveikinu Jus visus su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais Metais.
Antra, turiu 14 metu sunu Emili, kuris nuo gimimo serga TUBEROZE SCKLEROZE KOMPLEKS. Mielai pabendrauciau su teveliais vaikuciu, kurie kaip ir Emilis serga sia liga, kadangi turiu sukaupes nemazai medziagos (literaturos) apie sia liga, turiu daug asmenines patirties, bendrauju su panasaus likimo teveliais Vokietijoje. Parasykite man ( e.a.krukauskas@gmail.com) arba paskambinkite ( m. 86 86 87 131) - kaip Jums patogiau. Tik bendraudami vienas su kitu mes padesime musu vaikams ir tuo paciu sau. Dar karta linkiu graziu svenciu !!!
irinka1970
QUOTE(Edvinas-Audronis @ 2011 12 24, 22:24)
Labas vakaras, mamytes ir teveliai.
Visu pirma, sveikinu Jus visus su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais Metais.
Antra, turiu 14 metu sunu Emili, kuris nuo gimimo serga TUBEROZE SCKLEROZE KOMPLEKS. Mielai pabendrauciau su teveliais vaikuciu, kurie kaip ir Emilis serga sia liga, kadangi turiu sukaupes nemazai medziagos (literaturos) apie sia liga, turiu daug asmenines patirties, bendrauju su panasaus likimo teveliais Vokietijoje. Parasykite man ( e.a.krukauskas@gmail.com) arba paskambinkite ( m. 86 86 87 131) - kaip Jums patogiau. Tik bendraudami vienas su kitu mes padesime musu vaikams ir tuo paciu sau. Dar karta linkiu graziu svenciu !!!
*

Labukas,fainai butu susipazint..Mergina musu gime sveika,po kol kazkokiu pozymiu nesimato..Kur dingusios,Kas naujo pas jus.. 4u.gif
jurgutem84
QUOTE(irinka1970 @ 2012 02 23, 12:53)
Labukas,fainai butu susipazint..Mergina musu gime sveika,po kol kazkokiu pozymiu nesimato..Kur dingusios,Kas naujo pas jus.. 4u.gif
*

labutis smile.gif jau tikrai pradingom mes kazkur visos smile.gif
mes irgi turim dar viena dukryte smile.gif atrodo irgi kol kas sveika..geguzes 24d vaziuojam pas prof.genetika (mes airijoj gyvenam ) ir padare jau genetini tyrima pirmai mergytei, o tyrimas uztruko 1,5metu beveik..mane dbr irgi cia tirs ir darys magnetini galvos ir inkstu echo. Tai va , o kaip jus gyvenat?
Jadziūnė
QUOTE(sietka @ 2010 06 22, 21:03)
Dar norejau paklausti ar jus turite ir daugiau vaikuciu ir ar serga tik vienas vaikutis, kiti neserga?
*

Sveiki ir sveika Sietka. Seniai buvau bepasijungusi, pas mus nieko naujo šiaip, viskas kaip ir gerai, tik tiek, kad vaistus (Topamaxą) geriam jau trys metai, bet priepolių nebebuvo. Kaupiuosi vėl į KMUK vykti, senokai bebuvom, nes prof.Enzinienė sakiusi, jei nieko nevyksta, galima ir rečiau tirtis. Velnias, baisu ką pražioplinti, TS- klastinga liga, kartais tiksinti bomba.... Sietka, matau įrašą, kad turi dar vaikutį, ar jam/jai viskas gerai dėl TS? (aš daugiau nesiryžtu...).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.