Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai, l/d "Žingsnelis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Karablikas
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 08, 22:06)
apie komercines grupes kalba buvo pernai per tėvų tarybos susirinkimą. Vadovybė pateikė tėvams tokį pasiūlymą.
Melide nesitikėk daug, aš irgi tikėjausi, kad atsiras norinčių, deja deja teko nusivilti...reakcija būna tokia: kąąą???? NEMOKĖSIU NEICENTO DAUGIAU MAN IR TAIP GERAI...
*

QUOTE(Peperoni @ 2011 03 08, 23:42)
aš jau trečią kartą rašau apie tą patį, ir Jūs vis tiek užsispyrusiai kartojat savo smile.gif

Apie geresnį maitinimą niekas nekalbėjo - nes buvo opesnė problema - higienos sąlygos. Komercinės grupės buvo pasiūlytos kaip alternatyva - mokam pinigus susiremontuojam grupę kaip norim, samdom kokias norim auklėtojas  ir pan. 

Bet kad primokėtume už geresnį maistą - tokio klausimo išvis nebuvo. Ir joks kaŽkas apie tai nediskutavo ir nieko nesprendė

ar dabar jau suprantamai parašiau? g.gif
*

Ar čia aš durna ar čia Jūs skaityt nemokat ????? O gal tą tarybos posėdį praleidot ?
Peperoni
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 08, 22:49)
Ar čia aš durna ar čia Jūs skaityt nemokat ?????
*

moku, aš skaityt, brangute, moku smile.gif ir rašyt beje nail.gif

o kas buvo tarybos susirinkime? Jūs ar aš ? lotuliukas.gif 4-ą kartą kartoju smile.gif Komercinės grupės buvo siūlomos dėl darželio remonto, o ne dėl brangesnio ir geresnio maisto smile.gif

Kodėl Mergina05 čia taip parašė, nežinau smile.gif Galbūt jų grupėje apie tai buvo kalbėta smile.gif Viso darželio mąstu ar taryboje apie tai niekas nieko nesprendė smile.gif

Diskusiją baigiu, nes Jūs geriau čia viską išmanot 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 08, 22:49)
O gal tą tarybos posėdį praleidot ?
*

Mielai perleisčiau tą posėdžių malonumą Jums smile.gif
Karablikas
[COLOR=red]
QUOTE(Peperoni @ 2011 03 08, 23:55)
moku, aš skaityt, brangute, moku smile.gif ir rašyt beje nail.gif
Mielai perleisčiau tą posėdžių malonumą Jums smile.gif
*

Na taip aišku viskas, nesupykit, bet kai tokio mastymo žmonės taryboje, tai nenuostabu, kad visi kiti nieko ir nežino.......... Gero Jums kovo-8-osios vakaro 4u.gif
melide
Mergaites nusiraminkit, nesipykit, uztenka cia ir taip gincu turim, visoms po 4u.gif ir diskutuojam toliau. As Boruziuku grupes tevu komiteto pirmininke, bet apie ta tarybos posedi irgi pirma karta girdziu, bet turbut del to, kad jis buvo iki 2010 m. rugsejo men, ar ne taip? Del to mes nieko ir nezinome, tai tada gal kas nors apsvies, kada ir kokia tvarka tie posedziai vyksta, kad sudalyvauciau, ar tai turi pasakyti grupes aukletoja, ar kokiu kitu budu suzinoti, nenoriu nieko praleisti, kas vyksta po darzelio stogu smile.gif t.y. to kas liecia musu vaikus smile.gif
Peperoni
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 08, 23:02)
[COLOR=red]
Na taip aišku viskas, nesupykit, bet kai tokio mastymo žmonės taryboje, tai nenuostabu, kad visi kiti nieko ir nežino.......... Gero Jums kovo-8-osios vakaro  4u.gif
*

Visada galite pasiūlyti savo kandidatūrą vadovybei 4u.gif

Paklausėt kas nusprendė, atsakiau mažiausiai 4 kartus, kad niekas šio klausimo nesprendė, o Jūs negirdit, - tai čia Jūsų bėda, ne mano 4u.gif

Gal geriau nueikit į darželį ir pasidomėkit, užuot švaisčiusi energiją šitam bevaisiam ginčui ax.gif

QUOTE(melide @ 2011 03 08, 23:05)
Mergaites nusiraminkit, nesipykit, uztenka cia ir taip gincu turim, visoms po  4u.gif  ir diskutuojam toliau. As Boruziuku grupes tevu komiteto pirmininke, bet apie ta tarybos posedi irgi pirma karta girdziu, bet turbut del to, kad jis buvo iki 2010 m. rugsejo men, ar ne taip? Del to mes nieko ir nezinome, tai tada gal kas nors apsvies, kada ir kokia tvarka tie posedziai vyksta, kad sudalyvauciau, ar tai turi pasakyti grupes aukletoja, ar kokiu kitu budu suzinoti, nenoriu nieko praleisti, kas vyksta po darzelio stogu smile.gif t.y. to kas liecia musu vaikus smile.gif
*

Melide - taryboje yra vadovybės, ūkio dalies ir tėvelių atstovai. Nuo tėvelių mes esame dviese smile.gif

Paskutinis posėdis buvo berods 2009 m. gruodį (tai matyt todėl ir nežinote) , tada buvo sprendžiamas svarbiausias klausimas - ką darom dėl griūvančios santechnikos. Buvo nuspręsta, kad reikia kviesti visuotinį susirinkimą - t.y. grupių tėvelių komitetų pirmininkus ir spręst, ar renkam paramą ar ne.

Susirinkom ir nusprendėm, kad geriausia ir greičiausia rinkt. Ir tai tik po ilgų ginčų ir debatų, nes buvo daug nepatenkintų dėl įvairių priežasčių. Komercinių grupių alternatyva buvo iškart atmesta, nes būtų per ilgas ir nelabai efektyvus sprendimas.

Todėl ir parašiau aukščiau, Karablikui, kad jei šis klausimas opus - turi eiti ir kelti jį, nes iki šiol jo niekas nesprendė ir nebuvo toks problematiškas. Kaip žinia darželio mokestis kilo jau senokai, o produktų kainos nuolat kyla...
mergina05
tėvų taryboje buvo kalba apie komercines grupes, kuriose tėvai patys remontuotų patalpas, nustatytų vaikų skaičių grupėje, nustatytų meniu ir t.t. Maistas tai tik vienas sraigtelis visoje toje kalboje. Aš ir esu tėvų taryboje, ir dalyvavau tenai, poto dar šnekėjau su vadovybe dėl maisto, buvo aiškiai pasakyta, kad susitarkit grupėje, mokėkit daugiau, padarysim geriau, Viskas. Ir nėra čia reikalo šūkauti ir rėkauti, eikit į grupes ir tarkitės, susitarę pas direktorę keliaujat. O tokie kaip aš nežinau ir kodėl aš turiu eiti kažkur kažką susižinoti, nu tai sorry jei įdomu eik ir aiškinkis tai kas įdomu, visa info prieinam tik pasidomėti reikia.
Peperoni
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 08:31)
tėvų taryboje buvo kalba apie komercines grupes, kuriose tėvai patys remontuotų patalpas, nustatytų vaikų skaičių grupėje, nustatytų meniu ir t.t. Maistas tai tik vienas sraigtelis visoje toje kalboje. Aš ir esu tėvų taryboje, ir dalyvavau tenai, poto dar šnekėjau su vadovybe dėl maisto, buvo aiškiai pasakyta, kad susitarkit grupėje, mokėkit daugiau, padarysim geriau, Viskas. Ir nėra čia reikalo šūkauti ir rėkauti, eikit į grupes ir tarkitės, susitarę pas direktorę keliaujat.
*

Tai Jūs kalbate apie visuotinį tėvelių susirinkimą, kuriame buvo susirinkę visų grupių tėvelių komitetų pirmininkai, o darželio taryba yra visiškai kitas administracinis vienetas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 08:31)
. O tokie kaip aš nežinau ir kodėl aš turiu eiti kažkur kažką susižinoti, nu tai sorry jei įdomu eik ir aiškinkis tai kas įdomu, visa info prieinam tik pasidomėti reikia.
*

va būtent smile.gif dažnai net neperskaito, kas grupės stenduose parašyta, tai kokiu būdu tada juos informuot? doh.gif
melide
Ačiū apšvietusioms padėtį, tikrai nežinojau pasirodo daug ko. Apie tą galimą darželio uždarymą tai auklėtoja sakė, nes pinigėlius rinkom, taigi paaiškino kam to reikia. Bet apie tą galimą geresnį meniu tai tikrai nežinojau. Tikrai sutikčiau mokėti daugiau nė nesvarstydama, nes man tikrai "ne tas pats" ką valgo mano vaikai.
Peperoni
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 08:50)
Ačiū apšvietusioms padėtį, tikrai nežinojau pasirodo daug ko. Apie tą galimą darželio uždarymą tai auklėtoja sakė, nes pinigėlius rinkom, taigi paaiškino kam to reikia. Bet apie tą galimą geresnį meniu tai tikrai nežinojau. Tikrai sutikčiau mokėti daugiau nė nesvarstydama, nes man tikrai "ne  tas pats" ką valgo mano vaikai.
*

Bet, manau, tai reikia spręsti bent jau grupės mastu g.gif ... nes atskirai keliems vaikams nemanau ar kas gamins valgyt...

tada dar kyla klausimas ką daryti su tais, kuriems darželio mokestis vienaip ar kitaip kompensuojamas (nes visose grupėse tokių yra) ... g.gif taigi gerokai viskas pasidaro sudėtingiau... ir verta ši tema labai gero pamąstymo...
melide
Savaime suprantama, kad keliems vaikams niekas negamins ir kaip tai atrodytų, kai vienas kokius skrylius "tampytų" kitas kokią vištą "kimštų", vaikai to nesuprastų, kodėl vienas valgo skaniau nei kitas. Čia reiktų visos grupės sutarimo, bet ištikrųjų neįsivaizduoju kaip reiktų spręsti problemą, tų, kurie moka ne visą kainą. g.gif
mergina05
QUOTE(Peperoni @ 2011 03 09, 10:00)
Bet, manau, tai reikia spręsti bent jau grupės mastu g.gif ... nes atskirai keliems vaikams nemanau ar kas gamins valgyt...

tada dar kyla klausimas ką daryti su tais, kuriems darželio mokestis vienaip ar kitaip kompensuojamas (nes visose grupėse tokių yra) ...  g.gif  taigi gerokai viskas pasidaro sudėtingiau... ir verta ši tema labai gero pamąstymo...
*

matai gal nebūtų tas klausimas toks sudėtingas, jei būtų aiški paklausa tokiam reikalui, tuomet suformuoti grupę ar net dvi grupes kurios mokėtų daugiau, bet ir gautų daugiau būtų paprasčiau.
Peperoni
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 09:09)
Savaime suprantama, kad keliems vaikams niekas negamins ir kaip tai atrodytų, kai vienas kokius skrylius "tampytų" kitas kokią vištą "kimštų", vaikai to nesuprastų, kodėl vienas valgo skaniau nei kitas. Čia reiktų visos grupės sutarimo, bet ištikrųjų neįsivaizduoju kaip reiktų spręsti problemą, tų, kurie moka ne visą kainą.  g.gif
*

tai vat... unsure.gif net ir sprendžiant paramos darželiui klausimą iškart kilo diskusijos dėl to.. ką daryt tiems, kurie nemoka už darželį, ar moka pusę kainos? (dažniausiai dėl finansinių priežasčių) taip pat kilo nepasitenkinimas ir iš tų tėvelių pusės, kurie turi du vaikus... Nuspręsti taip, kad visiems būtų gerai - labai labai sunku... sad.gif
melide
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 10:12)
matai gal nebūtų tas klausimas toks sudėtingas, jei būtų aiški paklausa tokiam reikalui, tuomet suformuoti grupę ar net dvi grupes kurios mokėtų daugiau, bet ir gautų daugiau būtų paprasčiau.
*

Suformuoti grupę tai būtų nesudėtinga, nes per visą darželį tokių kurie nori "daugiau" savo vaikams tikrai atsirastų, bet nesujungsi dvimečių su septynmečiais schmoll.gif
Peperoni
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 09:12)
*

yra ir toks variantas... smile.gif tik reiktų pasitarti su pedagogais, ar išeitų suformuoti nors po vieną tokią grupę visose amžiaus grupėse smile.gif
Papildyta:
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 09:17)
Suformuoti grupę tai būtų nesudėtinga, nes per visą darželį tokių kurie nori "daugiau" savo vaikams tikrai atsirastų, bet nesujungsi dvimečių su septynmečiais  schmoll.gif
*

va va, apie tai ir kalbu smile.gif
Karablikas
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 09:31)
tėvų taryboje buvo kalba apie komercines grupes, kuriose tėvai patys remontuotų patalpas, nustatytų vaikų skaičių grupėje, nustatytų meniu ir t.t. Maistas tai tik vienas sraigtelis visoje toje kalboje. Aš ir esu tėvų taryboje, ir dalyvavau tenai, poto dar šnekėjau su vadovybe dėl maisto, buvo aiškiai pasakyta, kad susitarkit grupėje, mokėkit daugiau, padarysim geriau, Viskas. Ir nėra čia reikalo šūkauti ir rėkauti, eikit į grupes ir tarkitės, susitarę pas direktorę keliaujat. O tokie kaip aš nežinau ir kodėl aš turiu eiti kažkur kažką susižinoti, nu tai sorry jei įdomu eik ir aiškinkis tai kas įdomu, visa info prieinam tik pasidomėti reikia.
*

Kas čia šūkauja, ar ne pati ir užvirėte košę savo pasisakymu doh.gif Beja, kaip jau dabar suprantu gerokai klaidinančiu doh.gif
Tai kaip mums grupėje spręsti tokį dalyką apie, kurį mes net negirdėjome, argi neturėtų grupei atstovaujantis žmogus pranešti visiems per susirinkimą apie idėjas kurios yra keliamos, kad galima būtų tai aptarti ?
Štai ką turėjau omenyje, tačiau matau yra čia labai protingų žmonių, kuriems svarbiau pažeminti kitą ir nesigilinti į tai ką kas turi omenyje ir ko tiksliai klausiama doh.gif
Nu bet taktiškumo trūksta labai stipriai, kaip matau.....
mergina05
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 09, 12:26)
Kas čia šūkauja, ar ne pati ir užvirėte košę savo pasisakymu  doh.gif Beja, kaip jau dabar suprantu gerokai klaidinančiu  doh.gif
Tai kaip mums grupėje spręsti tokį dalyką apie, kurį mes net negirdėjome, argi neturėtų grupei atstovaujantis žmogus pranešti visiems per susirinkimą apie idėjas kurios yra keliamos, kad galima būtų tai aptarti ?
Štai ką turėjau omenyje, tačiau matau yra čia labai protingų žmonių, kuriems svarbiau pažeminti kitą ir nesigilinti į tai ką kas turi omenyje ir ko tiksliai klausiama  doh.gif
*

Tu skaityt moki? ar skaitai tik tai ką norisi perskaityti? Nieko aš neklaidinu ir neklaidinau, pasiūlymas apie komercines grupes yra nuskambėjęs jau senokai, o komercinė grupė daug ką reguliuojasi pati, tame tarpe ir maistą.
Ir dar raudonink mano pasakymą kiek tik norit, nes aš kalbėjau tik už save ir už savo grupę, o ne už visą darželį, taip, kad netaikykit to sau, o eikit ir patys kalbėkitės su tais kurie tokius dalykus gali nuspręsti.
melide
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 09, 12:26)
Kas čia šūkauja, ar ne pati ir užvirėte košę savo pasisakymu  doh.gif Beja, kaip jau dabar suprantu gerokai klaidinančiu  doh.gif
Štai ką turėjau omenyje, tačiau matau yra čia labai protingų žmonių, kuriems svarbiau pažeminti kitą ir nesigilinti į tai ką kas turi omenyje ir ko tiksliai klausiama  doh.gif
*

Na šiaip aš atstovauju Boružiukams iš tėvų pusės, bet nieko negirdėjau apie jokias komercines grupes, bet manau dėl to, kad apie tai buvo kalbėta dar iki tol, kol mūsų vaikai pradėjo eiti į tą Boružiukų grupę, be to kaip supratau ne visų grupių tėvų komiteto pirmininkai įeina į tarybą, o tik du, ar ne taip? Aš tik iš forumo sužinojau kad buvo kažkas svarstyta. Aš dėl to savęs nė kiek nekaltinu kad gal kažko nesužinojau grupės labui, nes nelabai įsivaizduoju kokiu būdu man rodyti iniciatyvą, ar eiti kas savaitę pas direktorę klausinėti, ar buvo koks tarybos posėdis ar susirinkimas? Turbūt mūsų grupė (Boružiukų) apie tai nieko nežino, nes tarybos posėdis svarstęs komercinių grupių klausimą vyko iki 2010 09 men, ar ne taip? Nes jei priešingai, tai manau aukletoja būtų tikrai kažką sakiusi. Siūlau išsiaiškinti, kada kas buvo svarstyta, kad nesipykti čia viešai ir tada spręsti kokias problemas reiktų kelti, eiti pas direktorę, kad vėl tokį posėdį sušauktų. Ir dar manau, kad po tokių posėdžių tikrai informacija tėvus turėtų pasiekti, ar auklėtoja turėtų kažkaip apie tai informuoti, ar kažkokiu kitokiu būdu, arba toje taryboje turėtų būti kiekvienos grupės tėvų komiteto pirmininkai.
Fox_lady
Kažkur jūs čia nesusikalbate.. Kaip aš supratau, viena kalba apie viso darželio tarybos susirinkimus, kurioje tik keletas atstovų iš tėvų, kita- apie tėvų tarybos susirinkimus. rolleyes.gif

akimirkos iš vakarykštės Užgavėnių šventės
user posted image

user posted image
Karablikas
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 13:35)
Tu skaityt moki? ar skaitai tik tai ką norisi perskaityti?

Ką galiu pasakyt, tik tiek, kad labai tikiuosi, kad su jumis ateityje man bendraut neteks , nei virtualiai nei tiesiogiai schmoll.gif
Ačiū už dėmesį doh.gif
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 13:58)
Ir dar manau, kad po tokių posėdžių tikrai informacija tėvus turėtų pasiekti, ar auklėtoja turėtų kažkaip apie tai informuoti, ar kažkokiu kitokiu būdu, arba toje taryboje turėtų būti kiekvienos grupės tėvų komiteto pirmininkai.
*

Ir aš taip manau drinks_cheers.gif
melide
Nežinau ar taip daroma ar ne, bet galima po tokių posėdžių ant grupės durų pakabinti kažkokį pranešimą, kur būtų parašyta, kad tada ir tada vyko posėdis, kurio metu buvo nagrinėta..... ir išvardinti nagrinėti klausimai. Nu nežinau jei jau mamos nepaskaito, tai kas skelbimų lentose, tai manau, kad kas ant durų pakabinta tikrai paskaito. Ir tada kai bus matomi nagrinėti klausimai, bus galima eiti pas atsakingą administracijos darbuotoją dėl to kas aktualu, pvz., man mityba- einu pas sesele, kitam gal kažkas kitas rūpės. Čia dėl to ir kilo tas ginčas, nes kartais gal tėvų ausų nepasiekia visa reikalinga informacija, kad kažkada kažkas vyko.
Karablikas
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 14:22)
Nežinau ar taip daroma ar ne, bet galima po tokių posėdžių ant grupės durų pakabinti kažkokį pranešimą, kur būtų parašyta, kad tada ir tada vyko posėdis, kurio metu buvo nagrinėta..... ir išvardinti nagrinėti klausimai. Nu nežinau jei jau mamos nepaskaito, tai kas skelbimų lentose, tai manau, kad kas ant durų pakabinta tikrai paskaito. Ir tada kai bus matomi nagrinėti klausimai, bus galima eiti pas atsakingą administracijos darbuotoją dėl to kas aktualu, pvz., man mityba- einu pas sesele, kitam gal kažkas kitas rūpės. Čia dėl to ir kilo tas ginčas, nes kartais gal tėvų ausų nepasiekia visa reikalinga informacija, kad kažkada kažkas vyko.
*

Jai jau neskaito tai faktas ir čia nerašo. Nereikia ant durų užtenka ir lentoje paskaityt, beja dažnai paklausiu auklėtojos ar kas nors yra darželyje naujo nutarta spresta ir t.tt apie ką turėčiau žinoti, bet vat apie komercinių grupių kūrimo idėja išgirdau pirmą kartą, nors lankome šį darželį nebe pirmus metus doh.gif

Fox_lady pradėjom apie komercines grupes o baigėm "brangutėm", kam gi tas susišnekėjimas doh.gif
Gražios nuotraukytės smile.gif
Peperoni
merginos, na ko Jūs karščiuojatės... na atsisėskit ir paskaitykit nuo pradžios - jau viską paaiškinau nebežinau kiek kartų doh.gif unsure.gif ir nebežinau jau kokiu būdu ir beaiškint.... doh.gif

1. Darželio taryba - vadovybės atstovai, ūkio dalies atstovai ir tėvelių atstovai - aš ir dar vienas tėvelis (dabar nebežinau kurios grupės, nes mergytė berods išėjo iš lopšelio į darželio grupę). Jos paskutinis posėdis buvo berods 2009 m. gruodžio mėnesį. ( Šiandien yra 2011-03-09 diena. ) Jo metu buvo nutarta kviesti visuotinį tėvelių susirinkimą dėl remontų klausimo.

2. Visuotinis susirinkimas - jame renkasi visų grupių tėvelių komitetų pirmininkai. Jis paskutinį kartą buvo arba 2009-12 mėn. ar 2010-01 mėn - jau tiksliai nepamenu... ax.gif Tai irgi pakankamai seniai. Po jo nutarties, kad metus renkam pinigėlius, juos mes ir rinkom - iki šių metų sausio 1 d. Būtent tame susirinkime (prieš metus laiko) buvo užsiminta apie tas komercines grupes, ir šis pasiūlymas atmestas.

Taigi visi susirinkimai buvo prieš metus - nuo to laiko niekas niekur nesirinko ir nieko nesprendė.

tikiuos dabar mane išgirs kas nors... unsure.gif

p.s. Jau prieš n puslapių sakiau, kad jeigu daugumai maitinimo klausimas yra opus - prašom organizuotis ir kreiptis į administraciją, kad vėl kviestų tarybą ar visuotinį susirinkimą šiuo klausimu. Bet taip pat nieks neišgirdo... tik krūvos klaustukų ir įžeidinėjimų ...
melide
QUOTE(Peperoni @ 2011 03 09, 14:46)
merginos, na ko Jūs karščiuojatės... na atsisėskit ir paskaitykit nuo pradžios - jau viską paaiškinau nebežinau kiek kartų  doh.gif  unsure.gif  ir nebežinau jau kokiu būdu ir beaiškint.... doh.gif
1. Darželio taryba - vadovybės atstovai, ūkio dalies atstovai ir tėvelių atstovai - aš ir dar vienas tėvelis (dabar nebežinau kurios grupės, nes mergytė berods išėjo iš lopšelio į darželio grupę). Jos paskutinis posėdis buvo berods 2009 m. gruodžio mėnesį.  ( Šiandien yra 2011-03-09 diena. ) Jo metu buvo nutarta kviesti visuotinį tėvelių susirinkimą dėl remontų klausimo.
2. Visuotinis susirinkimas - jame renkasi visų grupių tėvelių komitetų pirmininkai. Jis paskutinį kartą buvo arba 2009-12 mėn. ar 2010-01 mėn - jau tiksliai nepamenu... ax.gif Tai irgi pakankamai seniai. Po jo nutarties, kad metus renkam pinigėlius, juos mes ir rinkom - iki šių metų sausio 1 d.  Būtent tame susirinkime (prieš metus laiko)  buvo užsiminta apie tas komercines grupes, ir šis pasiūlymas atmestas.

Taigi visi susirinkimai buvo prieš metus - nuo to laiko niekas niekur nesirinko ir nieko nesprendė.
p.s. Jau prieš n puslapių sakiau, kad jeigu daugumai maitinimo klausimas yra opus - prašom organizuotis ir kreiptis į administraciją, kad vėl kviestų tarybą ar visuotinį susirinkimą šiuo klausimu. Bet taip pat nieks neišgirdo... tik krūvos klaustukų ir įžeidinėjimų ...
*

Vienas visuotinis susirinkimas buvo šį rudenį.

P.S. bet gal ten buvo daugiau naujokų tėveliams
Peperoni
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 13:51)
Vienas visuotinis susirinkimas buvo šį rudenį.

P.S. bet gal ten buvo daugiau naujokų tėveliams
*

mums buvo tik grupėje, vadinasi buvo tik naujokams 4u.gif
melide
QUOTE(Peperoni @ 2011 03 09, 14:58)
mums buvo tik grupėje, vadinasi buvo tik naujokams  4u.gif
*

O mums buvo ir ten ir ten, direktorė supažindino su vizija, misija ir taisyklėmis, tai taip, reiškiasi čia naujokams mažyliams buvo.
Peperoni
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 14:01)
O mums buvo ir ten ir ten, direktorė supažindino su vizija, misija ir taisyklėmis, tai taip, reiškiasi čia naujokams mažyliams buvo.
*

mhm drinks_cheers.gif - pamenu, kad kabėjo skelbimas rudenį, kad naujokų tėveliams susirinkimas bus smile.gif
Burbuliuks
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 09, 13:31)
Fox_lady pradėjom apie komercines grupes o baigėm "brangutėm", kam gi tas susišnekėjimas doh.gif
Gražios nuotraukytės  smile.gif
*

doh.gif doh.gif o jūsų nieks nevadina brangioji? unsure.gif aš perskaičiau visas žinutes ir neužpykit, tik pyktis iš jūsų parašymų sklinda blink.gif

su mergina05, aš asmeniškai esu bendravus ir tikrai čia jos pasirašymai nepasirodė kažko keisti schmoll.gif

o va kad jūs neskaitot atidžiai, arba skaitot ir matot tik tai, kas jums nepatinka ar tinka prisikabinimui, tai faktas 4u.gif

o apie komercines, tai aš nors ir turinti galimybę mokėti daugiau, tiktai prieš schmoll.gif bent jau tokias, koklios yra kituose darželiuose kur ir maistas kitoks ir kalėdų senelis geresnis... man kažkaip nesinori to daryti..

aišku man lengva sakyti, kai mano vaikas ir pieną mielai geria ir su pilvukų neturi problemų, arba jei nenori tai ir nevalgo... ax.gif
Karablikas
2. Visuotinis susirinkimas - jame renkasi visų grupių tėvelių komitetų pirmininkai. Jis paskutinį kartą buvo arba 2009-12 mėn. ar 2010-01 mėn - jau tiksliai nepamenu... ax.gif Tai irgi pakankamai seniai. Po jo nutarties, kad metus renkam pinigėlius, juos mes ir rinkom - iki šių metų sausio 1 d. Būtent tame susirinkime (prieš metus laiko)  buvo užsiminta apie tas komercines grupes, ir šis pasiūlymas atmestas.
*

Na metai laiko nėr jau taip seniai, bet ar tie patys pirmininkai neturėjo supažindinti visos grupės su keltu klausimu , juk parašė gan aiškiai, kad niekas nesutiko, tai kas tie kurie nesutiko, vadinas pirmininkai nusprendė už visus tėvelius, nes mes apie tai nieko nežinojome ir nematė reikalo mums užsiminti.

Visi jus puikiai girdi, tačiau jūs nesuprantat, kad bent jau aš tenorėjau išsiaiškinti būtent apie tas grupes ir kodėl ta idėja nepasiekė visų tėvelių, štai ir viskas, nereikia čia dviračio išradinėt...
mergina05
2. Visuotinis susirinkimas - jame renkasi visų grupių tėvelių komitetų pirmininkai. Jis paskutinį kartą buvo arba 2009-12 mėn. ar 2010-01 mėn - jau tiksliai nepamenu... ax.gif Tai irgi pakankamai seniai. Po jo nutarties, kad metus renkam pinigėlius, juos mes ir rinkom - iki šių metų sausio 1 d.  Būtent tame susirinkime (prieš metus laiko)  buvo užsiminta apie tas komercines grupes, ir šis pasiūlymas atmestas.
*

taip va per šitą direktorė ir kalbėjo apie komercines grupes. Buvo sutarta, kad grįžę į grupes suteikiame info, kad yra tokia galimybė, deja norinčių daryti tokias grupes, pačiose grupėse buvo turbūt vienetai. Jei pradėjote kažkas lankyti darželį po šitų datų, tai tikimybė, kad nieko apie tai nežinote yra labai didelė.

Karablikas jooo su manim geriau nenorėk turėt reikalų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 03 09, 15:08)
doh.gif  doh.gif o jūsų nieks nevadina brangioji?  unsure.gif aš perskaičiau visas žinutes ir neužpykit, tik pyktis iš jūsų parašymų sklinda  blink.gif

su mergina05, aš asmeniškai esu bendravus ir tikrai čia jos pasirašymai nepasirodė kažko keisti  schmoll.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskambink ir atvažiuokit sertifikatų pasiimti, kol nepametėm cool.gif
Karablikas
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 03 09, 15:08)
doh.gif  doh.gif o jūsų nieks nevadina brangioji?  unsure.gif aš perskaičiau visas žinutes ir neužpykit, tik pyktis iš jūsų parašymų sklinda  blink.gif

su mergina05, aš asmeniškai esu bendravus ir tikrai čia jos pasirašymai nepasirodė kažko keisti  schmoll.gif

o va kad jūs neskaitot atidžiai, arba skaitot ir matot tik tai, kas jums nepatinka ar tinka prisikabinimui, tai faktas  4u.gif
*

Na taip vadina man artimi žmonės..
Mano žinutėse skambėjo klausimai o jau kaip juos interpretuosite jums spresti..
Be to nieko neižeidinėju rašydama..
mergina05
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 09, 15:08)
Visi jus puikiai girdi, tačiau jūs nesuprantat, kad bent jau aš tenorėjau išsiaiškinti būtent apie tas grupes ir kodėl ta idėja nepasiekė visų tėvelių, štai ir viskas, nereikia čia dviračio išradinėt...
*

buvo du susirinkimai tėvų tarybos, viename buvo išdiskutuoti visi variantai, tame tarpe ir komercinių grupių, tuomet mes išėjom į grupes savo pranešti info, susirinkti nuomones, ir po kelių savaičių tėvų taryba rinkosi vėl, su grupių atsakymais, tai atmetimas įvyko, ne kelių tėvų sprendimų, o visų darželio grupių sprendimu. Niekas čia nieko už jus neatmetė, grupėse buvo susirinkimai, reikėjo dalyvauti.
Karablikas
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 09, 15:15)
buvo du susirinkimai tėvų tarybos, viename buvo išdiskutuoti visi variantai, tame tarpe ir komercinių grupių, tuomet mes išėjom į grupes savo pranešti info, susirinkti nuomones, ir po kelių savaičių tėvų taryba rinkosi vėl, su grupių atsakymais, tai atmetimas įvyko, ne kelių tėvų sprendimų, o visų darželio grupių sprendimu. Niekas čia nieko už jus neatmetė, grupėse buvo susirinkimai, reikėjo dalyvauti.
*

Dalyvauju visuose susirinkimus, bet apie tai pirmą kart girdžiu, vadinas mūsų grupės pirmininkas nematė reiko pranešt apie tai, dėl to ir užsiminiau, kad jis/ji nusprendė už visą grupę...
Nu pagaliau galvosūkis išspręstas karsta.gif
melide
Jėėėėzauuu moterys, merginos, baikim 4u.gif o tai moderatorė tuoj trins kokius 5 puslapius. Išsiaiškinom ir viskas. Niekas nieko neįžeidinėja, visos moka skaityti ir rašyti. Kalbam toliau, kas aktualu.
Žinot, noriu visų nuomonės dėl naujos mūsų muzikės. Nežinau kaip kitoms, ar patinka, bet man asmeniškai nelabai, kad vaikai traukia tik liaudies daineles, o pati muzikė pianinu nesugeba nei "Su gimimo diena" vaikui pagroti. Gal aš ir klystu, bet kol kas kiek matau visas muzikinis ugdymas sukasi tik apie folklorą. Ką apie tai manot? Mano vyresnelei uz 2 menesių išleistuvės iš darželio, bet kol kas jokia programa nepradėta daryti, tai ka pagal CD vaikai padainuos ir viskas ar kaip? g.gif
Karablikas
Aš net negirdėjau jos grojant pianinu, kiek einu visad CD paleistas lotuliukas.gif
melide
QUOTE(Karablikas @ 2011 03 09, 15:33)
Aš net negirdėjau jos grojant pianinu, kiek einu visad CD paleistas  lotuliukas.gif
*

Tai vat kad su pianinu ji iš viso "nedraugauja" tik su kanklėm. Prieš tai buvusi muzikė Kristina taip gražiai mažylius mokė dainuoti, ir kaip jie gražiai viską darė, kartą vos ašaros nenubraukiau žiūrėdama, o dabar kažkaip viskas sustojo, nieko mano mažasis vyriškis nerodo- nei kaip kiškučiai straksi, nei kaip ančiukai krypuoja, o mergaitė tai tik liaudies daineles traukia. Na nieko nesakau reikia ir tokiu, bet nei ištisai ir ne vien tokių.
Karablikas
QUOTE(melide @ 2011 03 09, 15:38)
Tai vat kad su pianinu ji iš viso "nedraugauja" tik su kanklėm. Prieš tai buvusi muzikė Kristina taip gražiai mažylius mokė dainuoti, ir kaip jie gražiai viską darė, kartą vos ašaros nenubraukiau žiūrėdama, o dabar kažkaip viskas sustojo, nieko mano mažasis vyriškis nerodo- nei kaip kiškučiai straksi, nei kaip ančiukai krypuoja, o mergaitė tai tik liaudies daineles traukia. Na nieko nesakau reikia ir tokiu, bet nei ištisai ir ne vien tokių.
*

Na mano namie dabar visiškai nedainuoja, tai net ir nesusimąsčiau, kaip ten su ta muzike, matyt ir vaikui žanras ne prie širdies smile.gif Gryš iš daržo reiks išsiaiškint kaip ten tos pamokėlės vyksta ir ką jie ten veikia g.gif
ottile
Na,Kristina tikrai buvo šauni muzikutė,bet ir šita nebloga,tik kitokio stiliaus,bet mano mažius traukia dainas grįžęs,o liaudiškos dainos tai kad šventės dabar buvo liaudiškos tai ir repertuaras toks turbūt 4u.gif
svarbu,kad vyksta ugdymas,yra pamokėlės,vaikai "lavina "balselius" smile.gif
Pravierka
Sveikutes,

Nuo rudens noriu leisti savo suneli i lopseli. Esam uzsirase i Rasyte ir i Zingsneli, bet kiek ziuriu eiles, tai i Rasyte greiciausiai nepapulsim, ar labai liudet ar dziaugtis, kad papulsim i Zingsneli ?
mergina05
QUOTE(Pravierka @ 2011 03 13, 12:55)
Sveikutes,

Nuo rudens noriu leisti savo suneli i lopseli. Esam uzsirase i Rasyte ir i Zingsneli, bet kiek ziuriu eiles, tai i Rasyte greiciausiai nepapulsim, ar labai liudet ar dziaugtis, kad papulsim i Zingsneli ?
*

tikrai nereikia liūdėt, darželyje daug veiklos, renginių vaikams, kad tik papultumėt pas auklėtojas, kurios stengsis, daug dirbs ir įvairiapusiškai lavins jūsų vaikutį.
melide
QUOTE(Pravierka @ 2011 03 13, 12:55)
Sveikutes,

*

Na zinokit namas kuriame gyvenu stovi tarp Zingsnelio ir Rasytes, tai zinokit tai ka matau kai vaikai lauke Rasytes darzelyje ir tai ka girdziu, tai patikekit manim, jau geriau vezciau savo vaikus i kita gala miesto nei leisciau i Rasyte, beje mano vaikai eina i Zingsneli. Mes pradzioje uzsirasem ir i ta ir i ta darzeli, Zingsnelyje direktore viska maloniai aprode, parode grupe i kuria eisime, Rasytes direktore tik "drebtelejo" "Tik negalovkite, kad jau cia eisite po dvieju savaiciu" ir parode pirstu kur nueiti prasyma parasyti ir beje jau praejo 6 metai nuo to biggrin.gif taip musu eile turbut Rasyteje ir neatejo biggrin.gif, na ir gerai. Kai matau kaip gana mazo amziaus vaikai karstosi ant tu boksteliu-nameliu, laksto kitoje tvoros puseje, o aukletojos tuo metu rasinejasi SMS, arba per atidarytus langus girdziu, kaip aukletoja siulo vaikui "isoperuoti ausis" nes jis neva jos negirdi, na tai zinot doh.gif ..., papasakociau ir daugiau vaizdu, bet manau jums uzteks. O pas mus tikrai smagu, vaikams veiklos daug, aisku gal jums kyla abejoniu, kai mes cia nagrinejame vienas ar kitas problemas, bet jus visur yra, o siaip tai nekeisciau sio darzelio ne i joki kita nei del aukletoju, nei del vaiku uzimtumo ir lavinimo.
Pravierka
QUOTE(melide @ 2011 03 13, 20:59)
... o siaip tai nekeisciau sio darzelio ne i joki kita nei del aukletoju, nei del vaiku uzimtumo ir lavinimo.
*

Aciu atsakiusioms ! Ypac melide uz toki issamu atsakyma, tik tada kyla klausimas, kodel i Rasyte tokios didziules eiles, o i Zingsneli zymiai mazesnes ? Kodel visi ko aplink klausiu nori i Rasyte ?? g.gif
melide
QUOTE(Pravierka @ 2011 03 14, 22:24)
Aciu atsakiusioms ! Ypac melide uz toki issamu atsakyma, tik tada kyla klausimas, kodel i Rasyte tokios didziules eiles, o i Zingsneli zymiai mazesnes ? Kodel visi ko aplink klausiu nori i Rasyte ??  g.gif
*

As manau, kad daugeliui atrodo tas darzelis turtingesnis (Rasyte), bent jau ne is vienos mamos tai girdejau. Kai mes pradejom lankyti Zingsneli, tai nebuvo nei langai pakeisti, lovytes kai kur buvo dar gelezines, o Rasyteje, jau buvo ir langai ir durys naujos ir lovytes grazios, bent jau tai as eidama maciau per langus smile.gif, o dabar mes visa tai turime ir Zingsnelyje. Ir dar tie kas sudaro eiles Zingsnelyje, tai negirdi ir nemato kas vyksta Rasytes kieme. Nezinau renginiu manau kad pas mus daugiau, ir visoks futboliukas lauko vyksta ir visokios varzybos, koncertai kartais buna rengiami lauke, o Rasyteje tokiu svenciu ir atrakciju nesimato ir nesigirdi. Nepergyvenkite, kad papulsit i darzeli kur eiles mezesnes, tikrai nesigailesite, vaikiukas tikrai bus visapusiskai lavinamas ir uzimtas- yra daug bureliu, vyksta visokios Teatro dieneles, Poezijos fiestos ir kitokios grazios sventes, zodziu vaikai uzimti.
zaukse
QUOTE(melide @ 2011 03 14, 23:36)
As manau, kad daugeliui atrodo tas darzelis turtingesnis (Rasyte), bent jau ne is vienos mamos tai girdejau. Kai mes pradejom lankyti Zingsneli, tai nebuvo nei langai pakeisti, lovytes kai kur buvo dar gelezines, o Rasyteje, jau buvo ir langai ir durys naujos ir lovytes grazios, bent jau tai as eidama maciau per langus  smile.gif, o dabar mes visa tai turime ir Zingsnelyje. Ir dar tie kas sudaro eiles Zingsnelyje, tai negirdi ir nemato kas vyksta Rasytes kieme. Nezinau renginiu manau kad pas mus daugiau, ir visoks futboliukas lauko vyksta ir visokios varzybos, koncertai kartais buna rengiami lauke, o Rasyteje tokiu svenciu ir atrakciju nesimato ir nesigirdi. Nepergyvenkite, kad papulsit i darzeli kur eiles mezesnes, tikrai nesigailesite, vaikiukas tikrai bus visapusiskai lavinamas ir uzimtas- yra daug bureliu, vyksta visokios Teatro dieneles, Poezijos fiestos ir kitokios grazios sventes, zodziu vaikai uzimti.
*

Zingsnelis buvo reformuotas i mokykla ir visi baldai ir kiti reikalai buvo isvezti, kai nusprende vel reorganizuoti i lopsely darzely, Zingsneliui teko vel viska po truputi kaupti. Net is to paties rasytes darzelio su malonumu prieme lovas. Tai todel darzelis biednesnis nei Rasytes. O del veiklos tai uoj, tik spek daryt parodom darbelius , Kaziuko muge Uzgaveniu svente lauke su kaukem ir t.t. Vis rikabinta visokiu foto is vykstanciu spektakliu. kartais darzelio vaikai vaidina kartais atvaziuoja uz kelis lt.man taip pat patinka sis darzelis
Peperoni
dar truputis vaizdų iš Užgavėnių šventės smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
zaukse
QUOTE(Peperoni @ 2011 03 15, 12:46)
dar truputis vaizdų iš Užgavėnių šventės  smile.gif

*

geras antroj nuotraukoj mano vyras ir sunus smile.gif.kaip gauti sita foto?
Peperoni
QUOTE(zaukse @ 2011 03 15, 11:51)
geras antroj nuotraukoj mano vyras ir sunus smile.gif.kaip gauti sita foto?
*

Brūkštelkit man į až savo el paštą, atsiųsiu 4u.gif
zaukse
QUOTE(Peperoni @ 2011 03 15, 12:53)
Brūkštelkit man į až savo el paštą, atsiųsiu  4u.gif
*

thumbup.gif aciu!
klopedija
Dar truputis šventinių akimirkų yra ČIA. mirksiukas.gif
melide
Na va padarem Pravierkai nemokama reklama su vaizdinem priemonem thumbup.gif
Pravierka
QUOTE(melide @ 2011 03 15, 20:34)
Na va padarem Pravierkai nemokama reklama su vaizdinem priemonem  thumbup.gif
*

Aciu mamukes uz konsultacija smile.gif Tikrai labai padejot, dabar ramiai lauksiu kuom baigsis grupiu deliojimai ir dziaugsiuosi abiem atvejais smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.