Laikykites, nesmagu kai ant paciu svenciu vaikuciai suserga
QUOTE(Fėjosmama @ 2009 12 31, 12:21) Laikykites, nesmagu kai ant paciu svenciu vaikuciai suserga Aš šiandien nevedžiau. O šiaip gerai, kad nors grupė mūsų, auklėtojos kad ir keičiasi, vis aplinka sava. Bet kaip mažiam, kai ir aplinka svetima, ir auklėtojos svetimos
Laikykites ir JUS!!!! Mes tai ziauriai isberti ir dar temperatura kyla...Gaila vaiko....Bet kazkada vistiek taip turejo buti...
musu grupej galima buvo mioegoti, vienas vaikas buvo likes, kai atejau saviskio pasiimti. bet perspejo, kad sutrumpinta diena. o jusu atveju manau kad pasinaudojo aukletojos, ai, kaip negrazu...juk jei turetumem, kur deti vaikiukus, nei per kucias, nei per naujus nevestumem i darziuka...
QUOTE(assstis @ 2010 01 01, 17:52) Laikykites ir JUS!!!! Mes tai ziauriai isberti ir dar temperatura kyla...Gaila vaiko....Bet kazkada vistiek taip turejo buti... mes taip pat isbertos smarkokai ir vis kyla nauji spuogeliai QUOTE(klopedija @ 2009 11 25, 15:44) Turėtų! Deja, deja!.. Veda vaikus ne tik sloguojančius, bet ir vemiančius, ir viduriuojačius, ir karčiuojančius, prieš tai vaistų prigirdę! Ir meluoja, kad vaikas sveikas! Ir piktinasi, kai auklėtojos po pusdienio skambinėja ir reikalauja vaiką pasiimti iš darželio! man labai įdomu kodėl darželis priima tokius vaikus? juk yra taisyklės vienodos visiems serga - nevesti, nes nepriims į grupę ir viskas...o kur dės ką darys, juk ne darželio ir ne kittų, sveikų vaikų, reikalas. o dėl ligų...tai žiauru...per tris mėnesius mano lopšelinukas į darželį ėjo tik 9 dienas QUOTE(mergina05 @ 2010 01 03, 18:30) man labai įdomu kodėl darželis priima tokius vaikus? juk yra taisyklės vienodos visiems serga - nevesti, nes nepriims į grupę ir viskas...o kur dės ką darys, juk ne darželio ir ne kittų, sveikų vaikų, reikalas. o dėl ligų...tai žiauru...per tris mėnesius mano lopšelinukas į darželį ėjo tik 9 dienas o as jau seniai nemaciau vaiku lauke. Matau darzeli pro langa, tikrai, nei su lopselinukais, nei su darzelinukais pastaruoju metu niekas neina QUOTE(mergina05 @ 2010 01 03, 18:30) man labai įdomu kodėl darželis priima tokius vaikus? juk yra taisyklės vienodos visiems serga - nevesti, nes nepriims į grupę ir viskas...o kur dės ką darys, juk ne darželio ir ne kittų, sveikų vaikų, reikalas. Na, čia problema sena, kaip pasaulis Beje, diskutuoja, tiksliau sakant barasi dėl to, sveikų vaikų mamos su nesveikų vaikų mamomis ir kitų darželių temose. QUOTE(mergina05 @ 2010 01 03, 18:30) man labai įdomu kodėl darželis priima tokius vaikus? juk yra taisyklės vienodos visiems serga - nevesti, nes nepriims į grupę ir viskas...o kur dės ką darys, juk ne darželio ir ne kittų, sveikų vaikų, reikalas. yra ta tvarka, tik reikia pačioms mamons netylėti per susirinkimus aš pernai irgi pykausi su mamomis dėl to, pas mane ta pati situacija buvo, pradedant nuo spalio iki sausio vaikas darže dar bendroje sumoje 10 dienelių buvo užpykusi apie kalėdas pakėliau vėją auklėtojoms, be to ir pačios sergančios galima sakyti dirbo... o ką joms daryti? buvo pradėjusios vieną mėnesį nebepriimti vaikų ir ką po mėnesio užsimiršo... įskaitant, kad mano vaikas iki 2 metų net temperatūros nebuvo turėjęs, galit įsivaizduoti koks man šokas buvo tos ligos tiesa šiemet jau mažiau sergam, tik 2 kartai tebuvo... ir mes darželinukai jau... paklausiau auklėtojų dėl tų slogų (nes tikrai mačiau kur snargliai iki kelių pas vaikus, tiesiog valgo juos iš tikrųjų ne auklėtojų reikalas rūpintis mūsų vaikų sveikata, o mūsų kiekvienos atskirai QUOTE(klopedija @ 2010 01 05, 09:51) Na, čia problema sena, kaip pasaulis Beje, diskutuoja, tiksliau sakant barasi dėl to, sveikų vaikų mamos su nesveikų vaikų mamomis ir kitų darželių temose. QUOTE(klopedija @ 2010 01 05, 10:51) Na, čia problema sena, kaip pasaulis Beje, diskutuoja, tiksliau sakant barasi dėl to, sveikų vaikų mamos su nesveikų vaikų mamomis ir kitų darželių temose. na čia diskutuoti nėra labai net ir apie ką, turi būti griežta tvarka, ir šitą tvarką įvesti gali tik pačio darželio administracija, o ne mes kelios mamos besirūpinančios ne tik savų, bet dar ir kitų vaikų sveikata.
Absoliučiai sutinku, kad darželis yra sveikiems vaikams, bet ne visi tą supranta.
Čia lygiai toks pats "karas", kaip nerūkančiųjų su rūkančiais dėl smarvės ir koncarų laiptinėje, kaip šuniukų mylėtojų ir švaruolių dėl šunšūdžių pievelėse ir t.t., ir pan. Pafantazuokim. Stovi darželio administracija nuo 7 val. ryto prie durų ir "rūšiuoja" vaikus "sveikas, nesveikas, sveikas, nesveikas..." Iš kur auklėtojai, juo labiau administracijai, žinot, kad vaikas nesveikas, jei tėvai tvirtina, kad sveikas? Sakysit, matosi, kad snarglys "iki kelių", o mama pakiša gydytojo pažymą (visos žinom, kaip tos pažymos gaunamos), kad vaikas sveikas, darželį lankyti gali. Manau, šiuo atveju labiausia nusižengia neatsakingi tėvai tiek prieš kitus, tiek prieš savo pačių vaikus, nes tas "snarglys iki kelių" dažnai virsta pūliuojančiomis anginomis, ausų uždegimais, net meningitais... Antra vertus, laikui bėgant vaikai įgyja imunitetą ir vis rečiau serga. Burbuliuks tą jau pastebėjo. Ar ne? Aš, tausodama savo nervus ir vaiko sveikatą, stengiuosi stiprint imunitetą liaudiškomis priemonėmis: medumi, imbieru, ežiuolės preparatais. Mačiau, gripo karantino metu vaikai vaikščiojo su česnakų karoliais QUOTE(klopedija @ 2010 01 05, 15:58) 1. Čia lygiai toks pats "karas", kaip nerūkančiųjų su rūkančiais dėl smarvės ir koncarų laiptinėje, kaip šuniukų mylėtojų ir švaruolių dėl šunšūdžių pievelėse ir t.t., ir pan. 2. Manau, šiuo atveju labiausia nusižengia neatsakingi tėvai tiek prieš kitus, tiek prieš savo pačių vaikus, nes tas "snarglys iki kelių" dažnai virsta pūliuojančiomis anginomis, ausų uždegimais, net meningitais... 3. Antra vertus, laikui bėgant vaikai įgyja imunitetą ir vis rečiau serga. Burbuliuks tą jau pastebėjo. Ar ne? 4. Aš, tausodama savo nervus ir vaiko sveikatą, stengiuosi stiprint imunitetą liaudiškomis priemonėmis: medumi, imbieru, ežiuolės preparatais. Mačiau, gripo karantino metu vaikai vaikščiojo su česnakų karoliais 1. Prieš rūkalius jau yra priemonės, galit jei pašnekėjus nesupranta, tiesiog skambinkit savo namo įgaliotiniui į policiją. gaus baudą vieną, antrą kartą, gal apsiramins... mes su savai be skambinimo susitvarkėm, aš juos tik po 5 karto prašymo nerūkyti perspėjau, kad skambinsiu įgaliotiniu ir galės baudas mokėti. Ta atėjo atsiprašyti ir kol kas nustojo rūkyti 2. tai dėl tų slogų yra problema, bet iš kitos pusės tai teisybė, jei tėvai nežiūri vaiko, tai jis po to stipriau serga ir tos kelios nedarbo savaitės gali ir mėnesiais pavirsti... tai geriau jau nerizikuoti savo vaiko sveikata, bent jau aš taip manau 3. Taip vaikas šiemet jau mažiau serga 4. Dėl stiprinimo pilnai sutinku. Mes irgi visom išgalėm tai darom o dėl česnako, tai prajuokinot
Mes irgi jungiamės prie ežiukų sergančių vėjaraupiais.
kaip sekasi eziuku atsovams sveikti??? vejaraupius baigem, nusilpo imunitetas, prasidejo slogos, kosulys...
Vienos bedos... QUOTE(assstis @ 2010 01 10, 22:45) kaip sekasi eziuku atsovams sveikti??? vejaraupius baigem, nusilpo imunitetas, prasidejo slogos, kosulys... Vienos bedos... Mes jau iveikem vejaraupius, siandien buvom pas gydytoja, pasiemem pazyma, o ryt keliausim i darzeli pas vaikus
pavydziu Jums, nes mes buvom su temperatura 39, visas visas isbertas, nieko nevalge, naktim blogai miegojo....net negalejo vaikscioti, nes puslytes ant paduku buvo...
Nepavydekit, nes lengvai persirge vaikai vejarauoiais serga paauglystej labai sunkia forma
nu tai zinokit antra karta
taip kad galiu visiems pasakyti, kad sergama ir antra karta, ir nebutinai paauglystej. zinau tiek, kad pirmas kartas paprastai kuo veliau, tuo sunkiau praeina.
Ar jau buvo grupėse surinkimai dėl darželio finansavimo?
QUOTE(snail @ 2010 02 22, 18:22) Gal ne tiek finansavimo, kiek paramos. Na kad darželis galėtų kai kurias problemiškas vieteles paremontuot, planavo daryt grupėse susirinkimus ir atsiklaust tėvų nuomonės, ar sutiktų skirt po kelis litus darželio fondui.
taip, pas mus buvo ketvirtadieni.
Sveikos mamos,
ar priešmokyklinio šio darželio grupė yra mišri? Esam užsirašę į šį darželį, bet mišri ir savaitinė grupė manęs visai nevilioja "Viena savaitinė grupė: priešmokyklinė mišri (6/7 m.) dirba 5 dienas visą parą". Gal yra mamyčių ten vedančių savo vaikus, kokie atsiliepimai? QUOTE(adeima @ 2010 03 05, 11:51) Sveikos mamos, ar priešmokyklinio šio darželio grupė yra mišri? Esam užsirašę į šį darželį, bet mišri ir savaitinė grupė manęs visai nevilioja "Viena savaitinė grupė: priešmokyklinė mišri (6/7 m.) dirba 5 dienas visą parą". Gal yra mamyčių ten vedančių savo vaikus, kokie atsiliepimai? Na tai normalu - vieniems vaikams 7 m. sukanka sausį, kitiems gruodį - tai taip ir gaunasi , kad vieniems tais mokslo metais būna dar 6, o kitiems jau 7
Laukiu bendro susirinkimo kovo 15 d. .............. o tada.........
QUOTE(Peperoni @ 2010 03 05, 12:25) Na tai normalu - vieniems vaikams 7 m. sukanka sausį, kitiems gruodį - tai taip ir gaunasi , kad vieniems tais mokslo metais būna dar 6, o kitiems jau 7 dėl amžiaus sutinku Be to, tai, kad grupė priešmokyklinė mišri grupė dirba visą parą, tai pat nežavi, nes gal ten kai kuriuos vaikus atveda tik pirmadienį ir pasiima tik penktadienį QUOTE(adeima @ 2010 03 06, 23:12) Be to, tai, kad grupė priešmokyklinė mišri grupė dirba visą parą, tai pat nežavi, nes gal ten kai kuriuos vaikus atveda tik pirmadienį ir pasiima tik penktadienį Jūs dar nė nepradėjot lankyti, o jau skundžiatės. Jei tiek nepasitenkinimo, ieškokit kitos išeities. Kiek žinau, nėra jokių skundų dėl tos grupės.
Oooo... tai liūdna.
QUOTE(klopedija @ 2010 03 06, 11:00) QUOTE(adeima @ 2010 03 06, 23:12) dėl amžiaus sutinku Be to, tai, kad grupė priešmokyklinė mišri grupė dirba visą parą, tai pat nežavi, nes gal ten kai kuriuos vaikus atveda tik pirmadienį ir pasiima tik penktadienį Taigi jums niekas neliepia palikt vaiko per naktį. O ką, ar tie vaikai, kurie lieka darželyje, prastesni? be to darželyje visko mokosi žaisdami, nesėdi jie ten rimtai prie pamokėlių. Darželis ne mokymuisi skirtas ir ne jo tikslas išmokyt vaikus skaityt, skaičiuot , rašyt. Dičkis lankė toki ągrupę, tik kitam daržely, kas norėjo, tas išmoko, kas nesimokė, nesimokė ir mokykloj. Galit vaiką ir į mokyklą su priešmokykline klase leist, jei svarbiausia mokymasis. QUOTE(Beiker @ 2010 03 07, 11:09) O mes šiaip neinam, su tėčiu namie tūsinasi. QUOTE(adeima @ 2010 03 07, 18:47) Na, kadangi niekas neatsiliepia iš tos grupės, šį tą pridursiu: šiemet ta grupė mišri ir savaitinė, kitais metais ji jau gali būti ne mišri ir ne savaitinė, priklausomai nuo to, kiek bus priešmokyklinukų ir kiek tėvų pageidaus savaitinės grupės. Jaunesni vaikai priešmokyklinukams netrukdo, nes ugdomoji veikla vyksta visiems, tik užduotys skiriasi. O dėl vaikų palikimo nakvoti darželyje taip pat nereikėtų nerimauti. Tėvai dirba ir iki 23 val., ir visą parą, ir į komandiruotes važinėja. Kur dėti vaiką, jei neturi geros tetos ar močiutės?
o kovo 15 bus susirinkimas tėvų tarybos? ar ne? jei taip kelintą valandą gal kas žinot
QUOTE(klopedija @ 2010 03 10, 20:57) Na, kadangi niekas neatsiliepia iš tos grupės, šį tą pridursiu: šiemet ta grupė mišri ir savaitinė, kitais metais ji jau gali būti ne mišri ir ne savaitinė, priklausomai nuo to, kiek bus priešmokyklinukų ir kiek tėvų pageidaus savaitinės grupės. Jaunesni vaikai priešmokyklinukams netrukdo, nes ugdomoji veikla vyksta visiems, tik užduotys skiriasi. O dėl vaikų palikimo nakvoti darželyje taip pat nereikėtų nerimauti. Tėvai dirba ir iki 23 val., ir visą parą, ir į komandiruotes važinėja. Kur dėti vaiką, jei neturi geros tetos ar močiutės? ačiū
Pasidarbavom šiandien, smėlį iš dėžės nešėm
sveikos
paziurejau dabar ,kad lopsely yra vieta ,boruziuku grupeje,jei neklystu.kaip sis darzelis?ir idomu jei uzrasyciau dabar rugsejui ar realu patekti? QUOTE(erika_jaz @ 2010 04 18, 19:33) sveikos paziurejau dabar ,kad lopsely yra vieta ,boruziuku grupeje,jei neklystu.kaip sis darzelis?ir idomu jei uzrasyciau dabar rugsejui ar realu patekti? Na kažin ar pateksit QUOTE(zinulė @ 2010 04 18, 19:02) Na kažin ar pateksit kai as uzrasinejau Auguste, man irgi sake kad kazin ar papulsim nuo sausio, o rugseji pati direktore paskambino ir pasake kad yra laisvu vietu ir galim pradet lankyt O del musu grupes, t.y. boruziuku, dar niekas neaisku. Aukletojos sako, kad jau tikrai ten bus darzelio grupe, o direktore man nieko pasakyt negalejo, nes sake dar nezino kaip bus
Na aš buvau praeitą savaitę pas direktorę,tai tikrai sakė jokių vietų laisvų nėra i lopšelio grupę.Mes norim lankyti nuo rugsėjo tai sakė na šansų mažai.
|