Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vikulia 84
Gaila, nieks daugiau neparaso.
As tada papasakosiu ne itin juokinga situacija. Atvaziavom su vyru i ligonine, saremiai tik prasidejo, tai buvo neskausmingi. O mane iskart perrenge ir i gimdykla. As guliu sau atsiputus, jauciu, kad negreit gimdysiu, o seseles visos isejo. Na nusprendziau zurnala paskaityt. Po kokio laiko ateina gydytojas, tikedamasis pamatyt besiraitancia nuo skausmo moteri, o cia guli pana ant sonelio, siltai uzsiklojus ir zurnala varto. Tai po to man ileido skatinamuju ir labai greit pagimdziau.
September_Lady
Na man kazkokiu kuriozu visisku nebuvo, bet visai linskmai visas gimdymas praejo ax.gif
Buvau viena namie, 23val., vyras turejo uz keliu dienu grizti is uzsienio, o gimdyt pradejau 2sav anksciau bigsmile.gif
tai skambinu vyrui, sakau, jauciu, kad gimdysiu...tas sako, "Nu palauk pora dienu, gi grisiu jau" doh.gif
Tai ka ir laukiu...saremiai nesiliauja... paskambinu pirmiausia i KGN, "pasiteiraut" ar reikia kviesti bendraja greitaja, ar is ju (nors zinojau, kad bendra kviesti reikia) rolleyes.gif sako bendraja ir paskui nurodyt kur noriu vaziuot. Nu laukiu dar koki pusvalanduka, saremiai nepraeina...galvoju reik vistiek skambint i ta greitaja, bet pries tai nuejau i vonia koju nusiskust, nusimaudyt , susikroviau "tase" blush2.gif
Siaip ne taip issikvieciau as ta greitaja, nes realiai dar netikejau, kad gimdau, o kaip rytojaus diena turejau profilaktiskai pas savo gine keliaut... felcere raso kazkokius popierius, klausiu, tai apziuresit gal...sako ka cia ziuret, ruoskis ir vaziuojam biggrin.gif
Tai atvaziavau kaip gydytoja pasake su "puse darbo" atlikto thumbup.gif kaklelis atisveres 4-5cm ax.gif
O per pati gimdyma tai atsimenu maldavau, kad man duotu pamiegoti, sakiau, kad anksti keliaus, visa diena paskaitose prabuvau, o vakare gimdymas prasidejo, tai taip ir nepamiegojau doh.gif sakaiu, nors biskiuka, o paskui jau galesiu gimdyt, tai ne man vaiksciot liepe ir gimdyt doh.gif lotuliukas.gif
Dar mama su fotiku vaiksciojo, tai reguliavau is katro kampo galima fotkinti, o is katro tegu net nedrista biggrin.gif
gosas
QUOTE(LasiukeUK @ 2010 05 17, 20:55)
Oj mergaites, duodat  thumbup.gif

Visos trys sios temos dalys - neitiketinos. Mano vyras i mane taip itartinai vis paziuri paziuri, o as kad juokiuos kad juokiuos iki asaru  lotuliukas.gif  Gaila, kad jis nesupranta, amerikietis, kazkada bandziau lietuvisku juoku papasakot isvertus tai didelem akim i mane tik paziurejo...  doh.gif  Gimdymu net nebandau isversti....

Tai prasau, dar pasidalinkit! Mes kol kas dar negimde, dar net nesilaukiam ( verysad.gif ), tai neturim kuo pasidalint.
*

Jo amerikonu juoku as nesuprantu ir man jie nejuokingi o atvirksciai nervina
O sitoi temoi tai tikri lietuvisku gimdimo ipatumu juokai thumbup.gif thumbup.gif
As pati turejau cezari bet atsimenu kaip jau narkoze iseidinejo ( buvo pilna) klause visi ar zinot ka turit ? ir taip desimt kartu ,o as zinau zinau eikit na..... leiskit miegoti kiek galima to pat klausineti
Ingrida2009
vat gausit ir mano istorijas- atiduodu duoklę už gerą juoko dozę

Sūnus gimė Kaune, sekmadienį, vandenys pradėjo lašnot ryte, žiūrint "Simpsonus"- jam labai patinka šis faktas, sako gimiau, nes filmuką norėjau pažiūrėt lotuliukas.gif
leido vandenis, varinėjo žygiuot koridoriais, galiausiai skatino doh.gif kai pagaliau venon pataikė, kruvina buvo visa paklodė doh.gif ilgai laukėm, tai vyras nulėkė šunį savo tėvams priduot, tai uošvienė sode iiilgai braškes rinko ir perrinkinėjo, namo nevažiavo, kad tik sau dėmesio nuvogt mad.gif paskui tas braškes gimdykloj suėdėm blink.gif
Epidūras NEsuveikė, tai man priekaištavo, kad " vakar 6 gimdė, o šiandien tik tu viena , bet rėki kaip už visas 6" lotuliukas.gif
Gimė, maitinau, po 1,5 paros važiavau laikyt valstybinių egzaminų blink.gif tik galva apsiblausus buvo : 9 tegavau doh.gif O juk dekanas būt ir taip praleidęs, tik man sąžinė sukčiaut neleido doh.gif lotuliukas.gif

O dukrai širdelė dar pilve streikavo, tai siuntė iš Klaipėdos Kaunan, širdies tonų neužrašė tuo aparatu, tik krūtu echoskopu blink.gif tai ir darė ehoskopijas n kartų doh.gif paguldė, liepė skaičiuot judesius, stebėt, o man toookia atsakomybė blink.gif tai, sakau, vaiks nebauga, vandenų nėr, placenta subrendus-GIMDOM, ko laukt
Atsako " na, jei pirmadienį bus laisva gimdykla, pažiūrėsim..." tai pirmadienį iš pat ryto išsiaškinau, kad laisvos visos 7 : vėl vandenų nuleidimas, skatinimas, epdiūras VĖL NEveikė doh.gif galiausiai atvilko dujų pauostyt, instruktuoja mane , o MD lekia mokėt už mašinuko stovėjimą- ir viskas, GIMDOM bigsmile.gif negimdom, sakau, skambinu MD, tas parlekia, aš stumteliu ir per 1,5 stangos, kurių metu tik bandžiau patogiau įsitaisyt , gimė dukrytė lotuliukas.gif tik 2370 g, 50 cm, nors 38 sav wub.gif čiut spėjo tėvelis, dar besirūpindams tauo kibiru, būt praleidęs šventę doh.gif
tai va, paskum išaiškėjo širdelės problemų, mažo svorio, menko vandenų kiekio priežastis- beveik 3k mažesnė placenta su infarktuotais segmentais, trumputė virkštelė blink.gif kodėl, neaišku, svarbu, viskas gerai.
Renata_Bo
Papasakosiu ir as savo istorija, atejo vyro gimimo diena, iki numatytos gimdymo dienos dar 2 savaites. Vyras isvaziavo dirbti o as atsibudus nusprendziau paruosti jam staigmena.Taigi isokau i kelnes susiskambinau su draugem ir nuvaziavau savo reikalu. Nuvaziavau i maisto parduotuve ten sutikau mamos drauge kuri paklause manes kada pagaliau gimdysiu, pajuokavau kad siandien vyro gimtadienis ir reikia gi sunu jam dovanot. Grizus namo paruosiau valgius, papuosiau namus ir laukiau vyro.Kai vyras grizo, pasedejom, pavalgem, iteikiau dovana ir pasakiau kad svarbiausia dovana gaus paveluotai, bet klydau, nes apie 9 vakaro supratom kad dovanele atsiras pasaulyje laiku.Taip ir atsitiko, ta pati vakara gime sunus.Kai suzinojo mamos drauge tai luzo is juoko, kad as taip prisisnekejau.O svarbiausia kad vyrui tai pati geriausia is visu gimtadienio dovanu. yahoo.gif
naujoke3
Laba....Na paskaicius dauguma linksmu gimdimo istoriju tai juoko buvo iki asaru biggrin.gif thumbup.gif .Na o mano visi trys gimdimai nebuvo kazkuo jau super juokingi kaip cia dauguma .Tik tiek,kad kai gimdziau antra vaika ,sunu buvo momentas,kad buvo juokinga bet ir geda.Gimdimas buvo skatinamas kaip ir pirmasis ,jau uzejo patys smagiausi skausmai ,jau,jau atrode,kad pagimdysiu sesele sumaste man klizma pastatyti ,sakau gal juokaujat man jau ant stalo gimdyt reikia ,o jus cia sumastet klizmuoti ,apdirpsiu visus begimdydama.Ka,baige procedura staigiai liepe ant stalo ,o man jau ir klizma suveike ir jau liepe gimdyt ,as saukiu dydelio reikalo noriu...o jie, ne cia tau taip atrodo,man neatrodo rekiu antra vaika juk jau gimdau,rekiu duokit basona bo bus negerai,aisku nusijuoke ir ruosesi toliau ,sako stumk ,sakau gerai bet perspejau kad dovanu ir jus turesit ,ir su pirmu stumimu kaip ir zadejau daviau jiems dovanu.O kaip geda buvo,nors i zeme sulysk,bet gi perspejau,jie stovi pasimete,kadangi vaikelis buvo virs 4kg tai teko siuti ,sakau perdaug nesusiukit bo man dar prireiks smile.gif ,aisku gimdimuose dalivavo ir vyras.Belaukiant 3 gimdimo,jis jau gavosi savaiminis be skatinimo,ryte pajutau skausmus,vyrui paskambinus perspejau,kad jau siandien vaziuosim,po kurio laiko apsirengiau ,susiruosiau vaziuoti gimdyt,paskambinau i greitaja,ten paklause ar nenubego vandenys,na ne sakau ir tik padejau rageli man tik kliust tarp koju ir nubego vandenys,ka teko persirengt,atvaziavo greitoji,veza mane,ziuriu kad ne gimdimo namus o i ligonines priimamaji,na as pamaniau gal kas pasikeite ka man zinoti,liepe kambarelyja palaukti ,man jau visai smagu pasidare,atejo sesele po 15min ir prajuokino ,sako ups ne ten jus atvezeme,reikejo i gimdimo namus,atrodo ir kvailam aisku kad i gimdimo namus gimdyt veza ,o ne pas koki stomotologa.Na po visu klajoniu guliu ant stalo ,jau liepe stumt ,as ikvepiau viena karta stumiu,antra daktarai sako na va jau galvyte pasirode,o as paemiau ir atsipalaidavau kazkaip,pasirodo galvyte ne visa buvo is lindus ir kai as atsikvepiau ji murkt atgal,daktare sako artyste siandien tu gimdysi ar ne,stumsi ar ne .Vat tik tokie mano pasilinksinimai gimdant smile.gif Geriausia buvo kai laukesi mano broliene ,ji turejo gimdyti rugsejo 11d ,tad vis delse su vestuvem ,o kai sumaste gavosi gimdimas cia pat,mes su vyru buvom pirsliais,vestuviu diena jaunoji pareiske ....chebryte siandien as gimdysiu o buvo rugpjucio 27d,pamanem juokauja,pasirodo ne jaunajai saremiai prasidejo.Ka vaziuojam i zaksa ir jaunajai kentet (lyg taip paprasta butu)liepem,sakom padesi parasiuka ir gimdyk kiek nori .Jau vaziuojant atgal jaunajai visai smagu pasidare,mus sumaise su kitais vestuvinikais ir pastabde prie bromo,o as ne nepajutau kaip pradarius langa emiau saukt ....Bukit geri pasitraukit jaunoji gimdo biggrin.gif ,gryzome 19val ,o kudikis gime 1val nakties....Linksmu ir laimingu gimdimu visoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lauroone
Perskaiciau visas3 temas biggrin.gif SUPER thumbup.gif
knopke*
biggrin.gif sveikutes, nezinau ar pralinksminsiu kuria, bet man tai iki dabar sypsena kelia, vaziuojame gimdyti su vyru is kito miesta i kauna, aisku jau raitausi is skausmo, nugaria gelia.....bet taip turi buti, nuvaziuojam i kauna, o boba, tikraja ta zodzio prasme, priimime sedi ir aiskina, kad tonai gimdymo nerodo, o man skausmai baisus, nekviete daktaro, pakeliau suma, tuoj prisistate, o tas jaunutis jaunutis, nu galvoju sakes, gerai, kad buvau susitarus su daktare kaune, bet niekaip nejo prisiskambinti....ir kai tas dakatarelis jaunutis liepe mums dar 60 km grist namo, palaukt kol viskas ipuses arba kavos isgert, draugus aplankyt, tai man jau tik dabar ima juokas is visko, matyt, vaikinas nenutuoke kaip vyksta gimdymas biggrin.gif nes buvo 10 vakaro....o gime 00.20 doh.gif puolem skambinti daktarei ir ji greitai manes niekur neisleido, atleke su vejaliu biggrin.gif
o gimdant jau, stumiu, vyras svelniai svelniai glosto, sako vis kad viskas gerai, o as rekt taip noriu, bet negaliu, pasizadejau sau, kad istversiu stipriai, juk i pirma taip gimdziau, vis laikausi, o vyras sako issigandes, tai, maziuk, kodel nesauki, sauk jei reikia biggrin.gif tada juokas sueme ir daktare....ji sako mb laikyk jos galva, kad lengviau butu stumt, tai jis zmogus laiko uz kaktos man ir neleidzia pakelt galvos nuo pagalves, o kas gimde zino, kad kitaip nelabai eina stumt, tik pakelus galva lotuliukas.gif ir sitaip kelis kartus, bet as ka nors sakyt pabijojau, pamaniau, kad ir ji isgasdinsiu, graziai pasakiau, paleisk, nelaikyk, bet kai pasakojau jam jau po visko, tai sake, mate kad negerai, ale nezino ka blogai daro
Ares
Papasakosiu tumpa nutikima, kaip mano brolis, dalyvaudamas savo sunaus gimime, apsikvailino. lotuliukas.gif

Zodziu, zmona jau stumt pradejo, i jo ranka isikibusi, o jos nagai ne tokie jau ir trumpi. Saremio metu ji taip stipriai suspaude jo ranka, kad net siek tiek kraujo pasirode.O jis jai ir sako:
"Ei, nespausk taip smarkiai. Net neisivaizduoji, kaip man dabar skauda". lotuliukas.gif

Visi gimdykloj buve daktareliai kaip i idiota pasiziurejo, o po to pratruko juoktis ne tik jie, bet ir mamyte.Tuo tarpu mano brolis, suvokes situacijos absurdiskuma, neturejo kur akiu is gedos det. biggrin.gif Nesusimaste prie lepteledamas.
lauroone
Geros istorijos biggrin.gif

Su jaunu daktareliu, tai net siek tiek liudna doh.gif
O nagu stipruma ir maniskiui teko patirti, bet prisipazino, kad skaudejo ir parode zymes tik seknacia diena blush2.gif sake, bijojo mane dar labiau supykdyti biggrin.gif
KashaloTe
QUOTE(Ares @ 2010 08 09, 23:23)
Papasakosiu tumpa nutikima, kaip mano brolis, dalyvaudamas savo sunaus gimime, apsikvailino. lotuliukas.gif

Zodziu, zmona jau stumt pradejo, i jo ranka isikibusi, o jos nagai ne tokie jau ir trumpi. Saremio metu ji taip stipriai suspaude jo ranka, kad net siek tiek kraujo pasirode.O jis jai ir sako:
"Ei, nespausk taip smarkiai. Net neisivaizduoji, kaip man dabar skauda".  lotuliukas.gif

Visi gimdykloj buve daktareliai kaip i idiota pasiziurejo, o po to pratruko juoktis ne tik jie, bet ir mamyte.Tuo tarpu mano brolis, suvokes situacijos absurdiskuma, neturejo kur akiu is gedos det. biggrin.gif Nesusimaste prie lepteledamas.
*

neisivaizduoja mat gimdyve kaip jam skauda lotuliukas.gif
Deimante Mazute
Perskaičiau ir aš visas linksmas temas smile.gif Laukimo nuotaiką tikrai praskaidrino smile.gif
Iš mano pirmo gimdymo nelabai kas juokingo ir nutiko, nes buvau nusiteikusi labai rimtai ir stengiausi išlikti rami.
Pamenu tik, po kelių stumimų klausiu, ar dar ilgai - o man atsako - dar kartelis ir viskas. Aš net išsižiojau, kad taip greit smile.gif
O kai jau pagimdžiau, girdžiu sako laiką - 18.50. Man net nebuvo šovusi mintis fiksuoti dukrytės gimimo laiko.
Ir dar, po dukrytės gimimo pakeliu galvą ir sakau - ei, o kur mano pilvas??? Tuo metu pilvas nebeturėjo formos ir oda buvo "subėgusi" į šonus, o kai jau galėjau apžvelgti save veidrodyje - tai tas pilvukas tikrai dar buvo smile.gif
Su nekantrumu ir baime laukiu šio gimdymo. Tikiuosi, viskas bus lengviau. Nors baimė yra, bet stengiuosi kažkaip ją nuvyti. Atrodo, pirmą kartą ne taip bijojau...
Brauna
Oi kiek prisijuokiau biggrin.gif
papasakosiu pora gal ir nelabai jau juokingu nutikimu.
Is vakaro atidirbau turguj(sestadieni), mat grynas oras gerai jauciusi o pirmadieni pas gyne skirs kada CP darys, nes sedmenine pirmeiga. Ankstyvas sekmadienio rytas 4 val jauciu slampu, atsistoju vandenys bega, keliu vyra sakau:
-kelkis vaziuojam,
tas is miegu nesuprates,
-Ka i turgu vaziuojam jau?
soko is lovos nesiorentuja lekia keturiom i vonia praustis.
Nu ka sumastau kad dar reik po dusu palyst, juk nieko neskauda. Na vyras sudeda tase isvaziuojam i priemima. Pildo popierius klausia: -labai skauda? as ne biski nemalonu smile.gif. uzraso tonus jau fiksuoja saremius, o man tik pilva suspaudzia ir kvapa uzima, ateina gydytoja eisim ant kedes tada echoskopa zesim ar tikrai sedi.uzlipu ant kedes, mastau na bus koks 1cm, girdziu 8cm blink.gif gydytoja:
-tai kur tu sitiek laiko buvai?
as: -kaip kur nubego vandenys nusimaudziau ir atvaziavau blush2.gif tik girdziu greit ruosiat operacine. palatoj greit laselines kateteris as mastau kokia man cia narkoze geriau pasirinkt, ilekia anestezologas : -bus spinaline ir pabega. Operacinej jau guliu galvoju reik paklaust kodel nedave pasirinkt, sako -a jau mirsti? nu ne, tik mirties atveju pilna darysim. Guliu koju pirstus judinu,o matau jau veiksmas vyksta, sakau as dar koju pirstus jauciu, anesteziologas paziuri ir sypsosi, a kam tau tos kojos reikalingos biggrin.gif
na va kokie epizoda buvo, aisku ten viskas vyko zaibiskai, pakliuvau ant pamainos pasikeitimo ir 7,39 jau turejau savo princese.
Diaaa
ogi pasirodo ir gimdymas kaikam smagus buna biggrin.gif biggrin.gif man jis toks nebuvo, bet viena situacija buvo siek tiek kurioziska, net akusere priverte nusisypsot placiai ax.gif zodziu po visu saremiu, vandens nutekejimu ir panasiu dalykas pagaliau sulaukiau to isganingojo leidimo stumti, tik va neapskaiciavau kad jegu turiu per mazai tam reikalui..stumiau ilgai, oj ilgai..jau pradejau dejuot ir akuserei, ir gydytojai kad viskas, nebeturiu jegu..ir tada akusere atsisukusi i gydytoja negarsiai tarstelejo- reikia ikirpt siek tiek,nes nieko nesigauna biggrin.gif tada jau mano veidas ko gero ne nuo skausmo persikreipe o is baimes, nes to KIRPIMO as bijojau kaip velnio biggrin.gif ir tada tik ikvepiau oro, sugriebiau uz lovos tureklu... purpt...mazute jau akuseres rankose biggrin.gif kaip suzinojau veliau, akusere specialiai taip pasake gydytojai, kad as isgirsciau ir susiimciau, nes prasiau pries tai, kad darytu kiek imanoma viska ,kad tik neplysciau ir nereiktu kirpt, ir tas nekaltas melas suveike, nes kuo puikiausia isstumiau, tereikejo tik siek tiek labiau susiimti blush2.gif
crazy_angel
pasiskaicius jusu istorijas, tai gimdymo baime tam kartui praeina lotuliukas.gif bet ji veliau vel atsiranda, tai pries gimdyma, reiks vel pasiskaityti ir tada leksiu gimdyt smile.gif pirmas gimdymas bus, bet gal ir as turesiu ka papasakoti smile.gif smaguoles 4u.gif blush2.gif
Ruby Tuesday
Labai sauni tema, nors man gimdyti tik pavasari, bet jau dabar baisoka darosi, tai sita tema puikiai tinka baimei nuimti smile.gif Jauciu, kai prasides saremiai, sakysiu vyrui, palauk, dar nevaziuojam gimdyti, noriu juokingu istoriju pasiskaityti biggrin.gif

QUOTE(zurzuli @ 2009 12 29, 18:58)
taigi, mano vyrelis pakeliui ligoninen sustojo mazoj parduotuveleje ir nupirko sakoti ax.gif , bet sviezumo toooookio blush2.gif tinkancio nebent daktaram per saremius galvas trankyt biggrin.gif
*

Garsiai juokiausi is tokio sakocio apibudinimo thumbup.gif

QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 10, 03:32)
Papasakosiu ir as savo istorija, atejo vyro gimimo diena, iki numatytos gimdymo dienos dar 2 savaites. Vyras isvaziavo dirbti o as atsibudus nusprendziau paruosti jam staigmena.Taigi isokau i kelnes susiskambinau su draugem ir nuvaziavau savo reikalu. Nuvaziavau i maisto parduotuve  ten sutikau mamos drauge kuri paklause manes kada pagaliau gimdysiu, pajuokavau kad siandien  vyro gimtadienis ir reikia gi  sunu jam dovanot. Grizus namo paruosiau valgius, papuosiau namus ir laukiau vyro.Kai vyras grizo, pasedejom, pavalgem, iteikiau dovana ir pasakiau kad svarbiausia dovana gaus paveluotai, bet klydau, nes apie 9 vakaro supratom kad dovanele atsiras pasaulyje laiku.Taip ir atsitiko, ta pati vakara gime sunus.Kai suzinojo mamos drauge tai luzo is juoko, kad as taip prisisnekejau.O svarbiausia kad vyrui tai pati geriausia is visu gimtadienio dovanu.  yahoo.gif
*

As irgi svajoju vyrui tokia gimtadienio dovana iteikti, mano numatyta gimdymo data geguzes 2, o vyro gimtadienis baladzio 15, tai gal ir pavyks man ikalbeti leliu kiek anksciau ateit smile.gif
Calmness
keliu tema i virsu
nejaugi niekas nebegimdo? biggrin.gif
Arwena
QUOTE(Calmness @ 2010 10 13, 20:12)
keliu tema i virsu
nejaugi niekas nebegimdo? biggrin.gif
*

matyt juokingai nebegimdo biggrin.gif
Justgirllt
na, pas mane buvo vienas isimintinas momentas smile.gif Isismarkavus saremiams, isistveriau i gimdymo stala ir pradejau murmeti :-Mama...mama...mama. O vyras stvere telefona ir mano mamai pradejo skambint biggrin.gif As pakeliau akis ir spejau sulaikyt. O jis: -tai gal tau lengviau bus, jei mama cia pakviesiu. biggrin.gif ai, dar vienas momentas...vaikstom ratu su vyru aplink gimdymo stala (as tam, kad saremius palengvint, o jis, kad nervus nuramint). Praeinu rata, kita...ir man vis akiratin pakliuna prie sienos stovintys balti guminiai batai, bet as "uzsiemus" kvepavimu, tai tik mintyse bandau suvokt kam jie skirti. Uzeina gydytoja, o vyras (jam jie turbut irgi uzkliuvo vaikstant paskui mane) pakraupusiu zvilgsniu klausia: o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia??? Gydytoja su sypsena leptelejo: pasitaiko smile.gif Vyras nebeatlaike...isbego parukyt biggrin.gif ir paciam gimdyme nedalivavo biggrin.gif gydytoja tik suktelejo per langa, kad gali gryzt, nes tapo teciu. O jis: ka, jau? Negali but? Taip greit?
Kurmelis
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 22, 21:58)
Praeinu rata, kita...ir man vis akiratin pakliuna prie sienos stovintys balti guminiai batai, bet as "uzsiemus" kvepavimu, tai tik mintyse bandau suvokt kam jie skirti. Uzeina gydytoja, o vyras (jam jie turbut irgi uzkliuvo vaikstant paskui mane) pakraupusiu zvilgsniu klausia: o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia??? Gydytoja su sypsena leptelejo: pasitaiko smile.gif 
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Vargšas vyras, taip išgąsdino lotuliukas.gif O jei rimtai, kam kaži jie reikalingi? g.gif
Tender
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 22, 22:58)
o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia???

seniai taip skaniai besijuokiau biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AlinuteM
[quote=Justgirllt,2010 10 22, 22:58]
na, pas mane buvo vienas isimintinas momentas smile.gif Isismarkavus saremiams, isistveriau i gimdymo stala ir pradejau murmeti :-Mama...mama...mama. O vyras stvere telefona ir mano mamai pradejo skambint biggrin.gif As pakeliau akis ir spejau sulaikyt. O jis: -tai gal tau lengviau bus, jei mama cia pakviesiu. biggrin.gif ai, dar vienas momentas...vaikstom ratu su vyru aplink gimdymo stala (as tam, kad saremius palengvint, o jis, kad nervus nuramint). Praeinu rata, kita...ir man vis akiratin pakliuna prie sienos stovintys balti guminiai batai, bet as "uzsiemus" kvepavimu, tai tik mintyse bandau suvokt kam jie skirti. Uzeina gydytoja, o vyras (jam jie turbut irgi uzkliuvo vaikstant paskui mane) pakraupusiu zvilgsniu klausia: o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia??? Gydytoja su sypsena leptelejo: pasitaiko smile.gif Vyras nebeatlaike...isbego parukyt biggrin.gif ir paciam gimdyme nedalivavo biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras...
nojura
O dieve doh.gif Jau net ašaros rieda iš juoko. Einu į antrą dalį pažvengt thumbup.gif
iewoote
thumbup.gif
mano gimdymas juokingas nebuvo ,bet finala dar dabar atsimenu smile.gif))
kai padare cp isnese dukra tevui parodyt ,o ji 3 draugai atveze ie lauke prie GN ( moraliskai palike tipo biggrin.gif )atsibodo matyt laukt uzejo i laukiamaji susirado MB ir mazi kaip tik atnesa sesele :
-kuris tevas?
o jie rankytes uz nugaros
-visi kazkiek cia prisidejom blush2.gif (bent sesutes bajeri suprato biggrin.gif)

po to visgi ikiso ne tam ,teko parodyt kuris tetis biggrin.gif

o mb pirmas ispudis apie vaika :
-maciau virkstele(!!!!!!!!!) ir laaabai panasus i tavo teva :DDDD
Lime
QUOTE(iewoote @ 2010 10 30, 12:50)
thumbup.gif
kai padare cp isnese dukra tevui parodyt ,o ji 3 draugai atveze ie lauke prie GN ( moraliskai palike tipo biggrin.gif )atsibodo matyt laukt uzejo i laukiamaji susirado MB ir mazi kaip tik atnesa sesele :
-kuris tevas?
-visi kazkiek cia prisidejom  blush2.gif  (bent sesutes bajeri suprato biggrin.gif)

*

Super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noe
QUOTE(Kurmelis @ 2010 10 22, 23:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vargšas vyras, taip išgąsdino lotuliukas.gif O jei rimtai, kam kaži jie reikalingi? g.gif
*

Juos apsiauni, kai visas procesas prasideda - tada ramia sirdim gali isipirt i akusere, jei reik biggrin.gif
Arwena
QUOTE(Noe @ 2010 10 31, 23:47)
Juos apsiauni, kai visas procesas prasideda - tada ramia sirdim gali isipirt i akusere, jei reik  biggrin.gif
*

iš serijos "aš gimdžiau net nespėjusi nusiimti guminių batų" doh.gif
vieracka
QUOTE(kristute.u @ 2010 05 15, 23:51)
O nutiko man istorija va tokia. Gimdziau pirma kart pries 7 metus (is vakaro cepelinu pririjau, ryte vandenys nubego). Priimamajam surase ten viska kas priklauso ir akusere isejo. Prisistate kazkokia, tarybiniu laiku sukirpimo bobele, klizmos statyt. Pagulde ant sono, susiruose na ir pila. O as guliu ir jauciu kad viskas labai arti kaupiasi. Guliu toliau (nu pirmas kartas, gal taip ir turi but) ir laukiu kas bus toliau. Ir zinot jauciu, kad tikrai jau neviskas gerai, nes ji ten isijuosus vis pila, o as jau negaliu kentet. As jai ir sakau: Man jau i tualeta reikia, ji man gulek ramiai dar ne viskas. Kenciu jau gerokai uzspaudus ir toliau deruosi, kad i tualeta leistu: Sakau labai jau cia viskas apacioj kaupiasi, nebegaliu kentet; O ji vistiek savo: Gulek ramiai... ir ant tu jos zodziu viskas prasiverzia    blush2.gif  ir aisku ant jos. O man toks juokas sueme, juokiuosi ir guliu toliau kaip paguldyta (nu lyg ir nepatogu, bet vistiek juokiuosi), o ta moteriske valo grindis ir bumba, kad visai nejuokinga. Susitvarke, susitvarke ir tik tada pabaige procedura atlikt. Ir viskas tikrai nebesikaupe apacioj, nusprendziau kad tikrai taip neturejo buti.
Nu juokemes paskui abu su vyru is to nutikimo.
*

aaaa nebegaliu mirstu is juoko~!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rusmenė
Nu mamkos, nu duodat lotuliukas.gif Kvatoju storą pilvą užsiėmusi. "Duok no-špos", "Galima ir aš pakvėpuosiu..." "Klūpo, meldžiasi ir geria valerijonus"... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Galvoju, kas pas mane tokio juokingo buvo? Na gal tik tai, kai pasakiau SB, kad JAU, LAIKAS ATĖJO, tai vyrukas drebančiom rankom vos nenusipjovė nosies nesiskusdamas doh.gif Tokia apklijuota ir važiavom.

O kai gulėjom jau pogimdyminėje palatoje, akušerė išmokė dėti ant krūtų degtinės ir kopūstų kompresus.
Vienos vizitacijos metu įeina neonatologas apžiūrėti mano pupos, o visu grožiu ant spintelės stovi praimtas Kaznačeiskaja degtinės butelis, o šalia - kopūsto lapai. Gydytojo akys buvo va tokios user posted image Ir tyliai pridūrė: "Nu prastoka užkanda, prastoka..." biggrin.gif
Arwena
QUOTE(Rusmenė @ 2010 11 16, 19:41)
Vienos vizitacijos metu įeina neonatologas apžiūrėti mano pupos, o visu grožiu ant spintelės stovi praimtas Kaznačeiskaja degtinės butelis, o šalia - kopūsto lapai. Gydytojo akys buvo va tokios user posted image Ir tyliai pridūrė: "Nu prastoka užkanda, prastoka..."  biggrin.gif
*

prisimyšiu lotuliukas.gif
bbbituteee
QUOTE(joniene @ 2010 01 19, 17:41)
Cia aisku gal ir ne visai i tema bet... 4u.gif
mokykla baigiau dar tarybiniais laikais, o tuo metu  baigus 8 klases buvo privaloma pereiti med. komisija-stomotologas, ginekologas ir kt. - logai. Na zodziu, as pirma karta praveriu moteru konsultacijos duris, sedi gydytoja su sesute.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(joniene @ 2010 02 06, 22:27)
Sveikutes dar karteli  4u.gif
Noriu papasakoti dar viena istorija, kuri nutiko mano draugei...  blush2.gif
Zodziu nuvaziuoja mergina gimdyti, kadangi dar saremiu nera, o terminas jau "praziopsiotas" paguldo ja dienai i palata, o gyd. po apziuros nusprendzia paskatinti. Po vaistuku jau nesaldu - jos zodziais "laksto po palata ir dusauja. Isikimba i lovagali ir linguoja, o per saremiu pika tiek susilenke ir netycia galva ikiso tarp tu metaliniu virbu. Ir ka - galva tarp virbu uzstrigo, uzpakalis i paradine duru puse atkistas  doh.gif . Sako, kad pradejau bliaut ant visos palatos, bet ne del to, kad labai skauda, bet su ta mintimi, kaip jai dabar galva istraukti.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif superine tema thumbup.gif prisijuokiau uz visa savaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(joniene @ 2010 02 06, 17:27)
Sveikutes dar karteli  4u.gif
Sako, kad pradejau bliaut ant visos palatos, bet ne del to, kad labai skauda, bet su ta mintimi, kaip jai dabar galva istraukti.
*

Juoko asarom apsipyliau prisiminusi savo panasias istrigimoistorijas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia, kad tokiu atveju tikrai nejuokinga ir tik bliaut gali, taip ir matau ja su pilvu ir galva tarp grotu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jonienes ir jos drauges istorijos pirma karta pas ginekologe nepamirstamos. thumbup.gif lotuliukas.gif
pilkoji28
QUOTE(iewoote @ 2010 10 30, 12:50)
thumbup.gif
-kuris tevas?
-visi kazkiek cia prisidejom  blush2.gif  (bent sesutes bajeri suprato biggrin.gif)

*

Mano MB per gimdymą vis skambino mano mamai ir pasakojo ką man darys, ta ir taip plaukus rovės, o jis paskambina jai ir sako nu jau pjaut išvežė, draugei irgi sms parašė "jau pjauna", o kai sūnelį pamatė irgi sakė, kad panašus į mano tėvą lotuliukas.gif
geriausiai tai operacinėj mačiau viską, jaučiau kaip gramdo pilve kažką ir sakau "man skauda", aišku, nieks neureagavo smile.gif po to kai leliuką jau man atnešė, priglaudė prie veido kažkaip fazė man dingo, sapnuoju, kad žvejot einu, bet miegas toks nerealiai geras, net keltis nenorėjau, o nuo operacinės stalo MB mane nusikėlė smile.gif
kregždutė
Kaip pirmą kartą (prieš 14 metų) gimdžiau, tai nesupratau, kad vandenys nubėgo, galvojau, kad apsisisiojau, ir dar į lovą. Bet po kiek laiko supratau kas čia darosi. Tada sugalvojau, kad reikia vyrui paskambinti. Mobilių tada neturėjom, o telefonas aparatas buvo ligoninės koridoriaus gale. Nulingavau, paskambinau, bet jaučiu, kad vėl bėga per kojas, bala darosi prie telefono. Atėjo valytoja, pavalė, aš einu ilgu koridoriumi į palatą, o pusiaukelėj vėl ėmė vanduo bėgti. Atsitupiau, kad visas jau išbėgtų, o valytoja paskui mane su skuduru šiūruoja. Taip iki lovos.... Todėl kai kitos sako, kad vandens yra mažai, aš visada prisimenu savo potvynį...
Vikadi
super istorijos jūsų visų lotuliukas.gif
Deimante Mazute
Sveikos mamytės,

Atrodo, po gimdymo galvojau, kas čia juokingo man nutiko, bet atrodo, lyg ir nieko.
Bet vakar kažkaip dingtelėjo vienas epizodas.
Sąrėmiai man prasidėjo ryte 6 val. Užvežėm su vyru dukrytę į darželį ir nuvažiavom į gimdymo namus. Nors dieną prieš tai viskas kartojosi pagal tą patį scenarijų, tik sąrėmiai dukrytę nuvežus į darželį dingo tongue.gif Tai tą dieną gryžom namo. Tai vat, kitą rytą nuvažiuojam gimdyt smile.gif Vis dieną labai daug gėriau mineralinio, arbatos, sultinio... Į WC dažnai vaikščiojau, bet tik po kelis lašus blush2.gif
Po gimdymo guliu, ant krūtinės mano leliukas padėtas, šalia vyras. O man kuo toliau, tuo labiau pūslę spaudžia. Galėtų vyras palidėt iki WC, bet negi paliksi tik gimusį leliuką. Viena pati eiti nedrįstų - sesutės pamatis, durne išvadins blush2.gif ir maža kas - dar išgriūčiau kur. Stovi basonas - vyras sako aš tau palaikysiu. O aš - nu jau ne, dar apsi....siu tave lotuliukas.gif Sumastau - lipsiu aš nuo to gimdymo stalo ir pati padarysiu į basoną thumbup.gif Vyras paima leliuką, aš kažkaip nusiropščiu, ir pradedu daryt - jausmas npakartojamas. Bet kaip nesustoja, taip nesustoja. Ir nesmagu pradeda darytis - o jei kas nors užeis? Net ir vyras - ir kur tau čia tiek tilpo??? Ir aš žiūriu, kad galiu ir basoną perpildyti g.gif Bet laiku viskas išėjo, vėl užsirioglinau ant stalo ir tada jau toks lengvumas pasidarė thumbup.gif
Ta va, tiek iš to mano gimdymo lotuliukas.gif
Arwena
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 11 22, 11:24)
Vis dieną labai daug gėriau mineralinio, arbatos, sultinio... Į WC dažnai vaikščiojau, bet tik po kelis lašus  blush2.gif
Net ir vyras - ir kur tau čia tiek tilpo???
*

kas tau leido su pilna pūsle gimdyt?
blink.gif
Deimante Mazute
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 22, 12:16)

kas tau leido su pilna pūsle gimdyt? 
blink.gif
*

Tai tuo metu aš nenorėjau. O kai pagimdžiau, tada užsinorėjau tik. Ir kuo toliau, tuo labiau lotuliukas.gif
Arwena
Deimante Mazute,
bet kas taua leido TIEK gerti, kiek žinau geriausiu atveju leidžia tik lūpas suvilgyti, juk pilna pūslė ir vaiką turėjo spaust. Sorry už Off Topic
fukcija
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 22, 13:35)
Deimante Mazute,
bet kas taua leido TIEK gerti, kiek žinau geriausiu atveju leidžia tik lūpas suvilgyti, juk pilna pūslė ir vaiką turėjo spaust. Sorry už Off Topic
*

na ir prisiskaiciau cia juokeliu .pasirodo ne man vienai ,bet ir kitoms korijozisku situaciju buna .
o as vandens per pati gimdyma paprasiau .taip gerkleje buvo isdziuve ,kad net lezuvis prie gomurio vos neprilipo .ir zinoma ,kad dave atsigerti .tai per tas trumpas atokvepio sekundes pagurksnodavau vandens .
o man si gimdyma nutiko taip
saremiai neregulerus prasidejo nuo pat ryto .o kaip tycia vyras isvaziaves iki velaus vakaro i komandiruote i kita lietuvos krasta .tai kiek imanoma tempiau ,o kai jau nusprendziau ,kad jau nebegaliu ilgiau laukti paskambinai greitajai .atleke tikraja to zodzio prasme ,nors gyvanam rajone .o veziuojat i ligonine ,tai greitoji leke ,kaip reikiant -per raudona sviesofora ,per istisines juostas .man is tos baimes visi saremiai dingo .nuvaziavus i priimaji paklause ,kas kiek saremiai .o as pasakiau ,kad isvaziuojat buvo kas5 min. o vaziuojat is baimes dingo .bet sesute keistai pasiziurejo ,turbut pagalvoju ,kad nusikalbu .tuo viskas nesibaige .dingo saremiai -guldom i akuserini ,atejo gydytoja -veikla jau prasidejus -i gimdykla .skambina is gimdyklos nera vietu -i akuserini .pakeliui dar suabejoja ir vos nenuveda i gimdykla .akuseriniam vos speja pasiklausyti vaisiaus tonu ,kai viskas staigiai prasideda -saremiai kas 2 minutes .vos speja vandenis nuleisti .o ir ten kaip is gausybes rago pilasi -1,5 litro prileidom .
Deimante Mazute
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 22, 12:35)
Deimante Mazute,
*

Na, aš man sąrėmiai prasidėjo 6 ryto. O pagimdžiau tik 16.45. Tai sąrėmiaujant ir gėriau. Nors ir valgyt labai norėjau ax.gif O kad gerti tuo metu negalima, tai ir nežinojau. Nors ir antrą gimdžiau, ir akušerė su gydytoja matė mano minelainio (aišku negazuoto) "bonką" 2 l pastatytą ir nieko nesakė. Nueidavau į WC, padarydavau, kiek norėdavau ir viskas.
O vat dar ką prisiminiau. Jau prieš pat gimdymą apžiūrėjo mane gydytoja per sąrėmi ir liepė akušerei paruošt vandenų nuleidimui. O aš sukandus dantis - JAU. Klausia manęs kas jau. O aš - jau nubėgo lotuliukas.gif Matyt iš tos baimės.
Tada sutvarkė akušerė visą "šlapumą" ir išėjo. O man sąrėmiai jau ohoho. Vis atrodo, kad mano sūnaitėlis jau lenda. Aš vyrui vis liepiu pažiūrėt, nes galvutė jau išlindo. Tas pažiūri ir sako, kad dar nieko nesimato. Po kito sąrėmio aš vėl jam - jau tikrai matosi. Tas vėl - dar ne... Matyt man čia pasąmonė taip diktavo. Nes kai pirmą dukrytę gimdžiau, tai netyčiom užėjo anestezeologė, kuri epidūrą darė, pažiūrėti. Ir kad pradėjo rėkt - vaje, ką jūs darot, jau galvytė matosi. Tai kaip mat krūva prisirinko. Ir po trijų stūmimų - mažiukė ir išlindo thumbup.gif Tai po dviejų per tarpą aš klausiu - ar dar daug liko (galvojau, čia pusės dienos darbas blush2.gif ) man atsako - dar kartas ir viskas. Aš JAU??? doh.gif
Beje, kaip po to sužinojau, kai antrą lelių gimdžiau, tai tarp 16-17 val msų gimdė net 6. Tai čia beveik rekordas. Retai tiek daug gimdančių buvo. Nes vyras po mano - galvutė jau matosi, pakviesk ką nors - išlindo į kolidorių ir sako - nieko nėra blink.gif Bet galvutė dar tikrai nesimato lotuliukas.gif

Ir šiaip su nekantrumu ir baime laukiančios gimdymo - nebijokit. Juk dėl savo leliukų truputį pakentėti galima. Ir džiaukitės, jei mažiukai neskuba ateiti į pasaulį, vadinasi, jie bus stipresni, labiau pasiruošę šiam pasauliui. Čia iš mano patirties - dukrytė gimė 10 d. anksčiau, pirma nubėgo vandenys, gimdos kaklelis dar nebuvo pasiruošęs, nebuvo jokių paruošiamųjų sąrėmių, veikla stojo, nors sąrėmiai jau buvo labai stiprūs, ir dukrytei buvo labai sunku mekonijų išstumt, sunkiai sekėsi ir papuką paimt... O su sūnum viskas kitaip. Iki gimdymo beveik mėnesį buvo paruošiamieji, per gimdymą pirma sąrėmiai prasidėjo, vandenys tik prieš pat stūmimą nubėgo, spenelių beveik nenugraužė, nes labai gražiai apžiodavo... Ir šiaip sužinojau, kad teisinga gimdymo eiga - pirma sąrėmiai, o po to tik vandenys turi nubėgt smile.gif O ne atvirkščiai wink.gif
Kucheriashka
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 11 22, 13:24)
Sveikos mamytės,

Atrodo, po gimdymo galvojau, kas čia juokingo man nutiko, bet atrodo, lyg ir nieko.
Bet vakar kažkaip dingtelėjo vienas epizodas.
Sąrėmiai man prasidėjo ryte 6 val. Užvežėm su vyru dukrytę į darželį ir nuvažiavom į gimdymo namus. Nors dieną prieš tai viskas kartojosi pagal tą patį scenarijų, tik sąrėmiai dukrytę nuvežus į darželį dingo  tongue.gif  Tai tą dieną gryžom namo. Tai vat, kitą rytą nuvažiuojam gimdyt smile.gif Vis dieną labai daug gėriau mineralinio, arbatos, sultinio... Į WC dažnai vaikščiojau, bet tik po kelis lašus  blush2.gif
Po gimdymo guliu, ant krūtinės mano leliukas padėtas, šalia vyras. O man kuo toliau, tuo labiau pūslę spaudžia. Galėtų vyras palidėt iki WC, bet negi paliksi tik gimusį leliuką. Viena pati eiti nedrįstų - sesutės pamatis, durne išvadins  blush2.gif ir maža kas - dar išgriūčiau kur. Stovi basonas - vyras sako aš tau palaikysiu. O aš - nu jau ne, dar apsi....siu tave  lotuliukas.gif Sumastau - lipsiu aš nuo to gimdymo stalo ir pati padarysiu į basoną  thumbup.gif  Vyras paima leliuką, aš kažkaip nusiropščiu, ir pradedu daryt - jausmas npakartojamas. Bet kaip nesustoja, taip nesustoja. Ir nesmagu pradeda darytis - o jei kas nors užeis? Net ir vyras - ir kur tau čia tiek tilpo??? Ir aš žiūriu, kad galiu ir basoną perpildyti  g.gif  Bet laiku viskas išėjo, vėl užsirioglinau ant stalo ir tada jau toks lengvumas pasidarė  thumbup.gif
Ta va, tiek iš to mano gimdymo  lotuliukas.gif
*

O aš mažiuko reikalo jau palatoj nuėjau,tai ir gi galvojau kada tas galas bus doh.gif biggrin.gif Vis bėgo ir bėgo,nei galo nei krašto biggrin.gif
imarta
O vat dar ką prisiminiau. Jau prieš pat gimdymą apžiūrėjo mane gydytoja per sąrėmi ir liepė akušerei paruošt vandenų nuleidimui. O aš sukandus dantis - JAU. Klausia manęs kas jau. O aš - jau nubėgo lotuliukas.gif Matyt iš tos baimės.
Tada sutvarkė akušerė visą "šlapumą" ir išėjo. O man sąrėmiai jau ohoho. Vis atrodo, kad mano sūnaitėlis jau lenda. Aš vyrui vis liepiu pažiūrėt, nes galvutė jau išlindo. Tas pažiūri ir sako, kad dar nieko nesimato. Po kito sąrėmio aš vėl jam - jau tikrai matosi. Tas vėl - dar ne... Matyt man čia pasąmonė taip diktavo. Nes kai pirmą dukrytę gimdžiau, tai netyčiom užėjo anestezeologė, kuri epidūrą darė, pažiūrėti. Ir kad pradėjo rėkt - vaje, ką jūs darot, jau galvytė matosi. Tai kaip mat krūva prisirinko. Ir po trijų stūmimų - mažiukė ir išlindo thumbup.gif Tai po dviejų per tarpą aš klausiu - ar dar daug liko (galvojau, čia pusės dienos darbas blush2.gif ) man atsako - dar kartas ir viskas. Aš JAU??? doh.gif
Beje, kaip po to sužinojau, kai antrą lelių gimdžiau, tai tarp 16-17 val msų gimdė net 6. Tai čia beveik rekordas. Retai tiek daug gimdančių buvo. Nes vyras po mano - galvutė jau matosi, pakviesk ką nors - išlindo į kolidorių ir sako - nieko nėra blink.gif Bet galvutė dar tikrai nesimato lotuliukas.gif

na cia tai geras thumbup.gif toks juokas ima isivaizduojant kaip vyras ziuri ar galvyte nesimato lotuliukas.gif
Deimante Mazute
QUOTE(imarta @ 2010 11 23, 12:30)
na cia tai geras thumbup.gif toks juokas ima isivaizduojant kaip vyras ziuri ar galvyte nesimato lotuliukas.gif
*

Niu jis ten nelindo, tik nedrąsiai paeidavo ir žvilgsnį užmesdavo ax.gif
Daivukzzz
Oi merginos prisijuokiau iki asaru... lotuliukas.gif seniai jau taip skaniai nesijuokiau. lotuliukas.gif thumbup.gif
Suleima
QUOTE(Rusmenė @ 2010 11 16, 20:41)
O kai gulėjom jau pogimdyminėje palatoje, akušerė išmokė dėti ant krūtų degtinės ir kopūstų kompresus.
Vienos vizitacijos metu įeina neonatologas apžiūrėti mano pupos, o visu grožiu ant spintelės stovi praimtas Kaznačeiskaja degtinės butelis, o šalia - kopūsto lapai. Gydytojo akys buvo va tokios user posted image Ir tyliai pridūrė: "Nu prastoka užkanda, prastoka..."  biggrin.gif
*

Oi, nigaliu thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
<emigrante>
Sorry uz of Topic. bet paskaiciau Deimantes Mazutes istorija - ir man toks pat klausimas iskilo. Gert tai gi nieks nedraudzia, gerk kiek nori, bent jau pas mus. Bet vat slapimo pusle tau turejo istustint (man vede kateteri, nes pati irgi nenorejau ).
LINUTE24
Prisiminus savo gimdyma dabar juokinga pasidaro, o tada kuo rimciausias ivykis blush2.gif Neperliukas buvau blush2.gif

Viskas prasidejo gimdykloj. Guliu man saremiai, daktare nuleido vandenis, bet ji sunerimo, nes buvo zali ir tirsti... Prisikviete patareju, zodziu gale koju, pries visas mano grozybesstovii minimus 10 zmoniu baltais chalatais. Visi nutaise protingus veidus, bet galvoj minciu nekyla, nes visi kaip susitare tyli. Mane pradeda imt nervas - zmoniu pilna gimdykla, saremiai ir vyras pastoviai glostantis galva. Bet jis tai dare arba negalvodamas arba as labai apgailetinai atrodziau, nes judesys seke po judesio. Paciam saremio smagume atsisukau i vyra ir uzriaumojau - nustosi tu pagaliau glostyt ar ne? Tikriausiai atrodziau kaip butybe is siaubo filmo, nes vyras atsoko nuo manes per metra, o ir daktarai kazkaip atsitrauke rolleyes.gif

Kadangi viskas vyksta ne taip kaip noretume, nusprendzia daryti ekstra cezari. Nuveza i operacine, leidzia epidura, uz lango vyras su daktaru. O viena sesele (tikriausiai) vis laksto aplink mane ir sneka - na kur as ta vyra maciau (mano vyra!). Ir kaip uzsukta vista - kur as ji maciau, kur as ji maciau. Neapsikentus prasiziojau ir as - ''idomu, kur ji buvo galima pamatyt? O jei ka tai AS gimdau!'' Po tu zodziu operacinej stojo tyla blush2.gif

Ir vel viskas ne pagal plana - epiduras nepakankamai veikia, o laukti negalima, nusprendzia man duoti pilna narkoze. Palata ir daktarai persoka per mane ir saldus miegelis... ax.gif Sunkiai merkiasi akys, bandau susivokti kur esu ir kas atsitiko, pribega kazkokia moteriske ir sako - mergaite, mergaite. O as jai atgal - kokia as mergaite, jei gimdyt atvaziavau. O ji man svelniai atsako - na ne jus mergaite, o jums mergaite gime (mes nezinojom, ko laukemes). Tada ibego vyras, sako, mergaite mums gime, bet zalia tokia istrauke. Mano akys placiai prasivere - neduok D ateivi pagimdziau... bet vyras matyt perskaite mano mintis siaubo istiktam veide ir is kart paaiskino, kad ji zalia del vandenu, o dabar jau nuprausta grazi rozine panele. Vat tada ramiai ir uzsnudau...
marina86
Gulejau patologiniam, atejo akusere, pakviete apziurai. Uzeinu i gydytojos kabineta ir matau visa komanda - gydytoja, akusere ir 3 praktikantes doh.gif Aisku niekas neklause sutinku as ar ne, bet galvoju nieko blogo, tegu mokosi merginos. Sako lipk ant kedes. O as lankiaus privaciai ir tokios senovines kedes net maciusi nebuvau, lipu ir galvoju tuoj apsiversiu su visa kede doh.gif Uzlipau siaip ne taip, gydytoja pradejo apziura ir visos tos praktikantes palinkusios spoksojo biggrin.gif Kaip supratau pirma karta dalyvavo apziuroj.
Apziurejo mane gydytoja ir sako praktikantei "Kaklelis atsidares vos vos, ateik cia, paciupinesi". Paciupinejo. Paskui antroji. Paskui trecioji doh.gif lotuliukas.gif Paskui gydytoja pradejo kazka aiskint merginom, o as aisku vis dar ant tos kedes guliu. Klausiu, ar galiu keltis? Sako ne, palauk dar, dar ateis viena gydytoja paziures. Nu ir gulejau taip kokias 10 minuciu kol atejo kita gydytoja ir vel su visom praktikantem apziurejo. Jauciausi kaip muziejaus eksponatas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LINUTE24 @ 2011 01 10, 00:19)
Sunkiai merkiasi akys, bandau susivokti kur esu ir kas atsitiko, pribega kazkokia moteriske ir sako - mergaite, mergaite. O as jai atgal - kokia as mergaite, jei gimdyt atvaziavau. O ji man svelniai atsako - na ne jus mergaite, o jums mergaite gime (mes nezinojom, ko laukemes).

lotuliukas.gif

<emigrante>
QUOTE(marina861 @ 2011 01 10, 00:46)
... Uzeinu i gydytojos kabineta ir matau visa komanda - gydytoja, akusere ir 3 praktikantes doh.gif
*

idomu kur cia sitaip zmogaus teises pazeidinejamos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.