Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Pasaulė
Tęsiame šaunią temą. thumbup.gif

I dalis
II dalis
inieska
turbut pati sauniausia tema visame supermamos forume thumbup.gif
visa nestuma skaiciau visas istorijas ir tikrai labai optimistiskai nuteike gimdymui nebuvo jokiu baimiu bet ir linksmybiu kazkokiu ipatingu nebuvo - kadangi gimdziau 26 valandas tai daug jau ko ir nepamenu(buvo momentaliu pasamones uztemimu doh.gif )
vienas is tokiu juokingesniu variantu buvo kad kai suleido epidura as mat didvyre oplia nuo lovos tipo aj man cia niekas netirpsta gerai jauciu kojas o tik slumst ir sudribau kaip karve ant ledo lotuliukas.gif paciai juokas jama vyras nenulaiko manes (nes as ne is mazuju biggrin.gif vyras vos ne per pus mazesnis nei as lotuliukas.gif ) as juokiuosi o jis nervuojasi kad as einu ir griuvineju
kadangi ilgai vyko visa veikla pabodo gulinet viduri nakties uzsimaniau pasivaiksciot o gimdykloje jau buvo daug kilometru numintu nes tik taip saremiai budavo lengvesni isejom i koridoriu pasivaiksciot - einam vyras man i paranke isikibes o daktarelis klausia kur ismaunat - o as kas ant liezuvio sakau varau alaus ir kortas parsinest bo baisiai liudna cia pas jus ant to stalo gulet - daktarelis kai dejo kikent sako nu nu eik eik ir dar cipsu su kepta duona nepamirsk prigriebt nes ilgai dar uztruksim kaip pareisit duokit zinot sulosim trinka lotuliukas.gif doh.gif

o siaip tai lengvo ir greito gimdymo besilaukiancioms 4u.gif visas blogis ir skausmas pasimirsta pamacius ir palietus ta maza maza pypliuka wub.gif
agule
is vakaro dukryte labai norejo papiesti man ant koju na galvojau tegu piesia.issimaudziau ir atrodo gerai sveiciau bet tusinukas taip greit nenusiplauna.net nezinojau kad jau gimdysiu nes buvo tik 36 savaites, nakti nubegus vandenims nuvaziavau i kinikas galvoju gerai kad tas kojas taip stipriai ploviau tai gal atsiplove. kai jau pradejau stumt leliuka gydytojas laike koja, ir sako bet mataudailininku seimoje yra, tada ir pati pamaciau kad liko toki neryskus bruksniai biggrin.gif buvo ir nesmagu ir juokinga, bet kadani jau vyko pats gimdymas baisiai skaudejo tai pasidare juokinga kai daktaras pamate nes jis ir pats sypsojosi.
zuika26
as visus saremius prasijuokiau su vyru lotuliukas.gif pamenu jis sako zinai kad palatoj yra veidrodis sakau aha,seniai pastebejau,sako eik pasiziuresi sakau nereik man aciu,tai jis staigiai atsauna nori greiciau pagimdyt tai pasiziurek i veidrodi lotuliukas.gif o veliau tik suprato ka pasakes lotuliukas.gif arba as stanginuos ir manes vis sesute klause ar vis dar sypsaus o as jei aha ir syyypt aisku i gala jau dingo visos sypsenos,dar pamenu atejo daktare ir pradejo ten ji man krapstinet atrodo visa ranka sukisa as kenciau kenciau kol uzkniso kai griebiau jei uz rankos sakau uzteks blush2.gif cia ir per stangas smile.gif o kai mane siuvo sakau neuzsiukit perdaug sako o labai reikia?sakau aha blush2.gif po to galvoju gal nereikejo taip pasakyt nes dar rimtai uzsiuvo per daug
Velvetine
Linksma tema. smile.gif
Kadangi gimdziau su CP,tai nelabai kas juokingo ivyko,tik kelios smulkmenos..
Kai jau gime musu mazule,anesteziologe priena ir sako:
-Mergyte. Ar tiks?
Atsakau, o argi gali netikti? Tik vyras labai sunaus norejo..
Anesteziologe:
-Tai kad jis jau sake,kad tinka.. smile.gif

Po visko vyas pasakoja savo ispudzius. Sako,kad ji kazkokia moteriske vis siuntinejo,tai i vaistine tai dar kur,atnesti tai to,tai ano. Tai jis sako,galejo ir anksciau pradeti siuntineti,o tai belaukdamas uz duru ir taka pramyniau ir taip rukyt uzsinorejau!!!! Juokinga tai,kad ji niekada nerukes ir neruko. ax.gif
arbatos_puodelis
pasipasakosiu ir as,o buvo net keliatas tokiu smagiu epizodu tongue.gif
penktadieni uzsakiau bilietus i filmo apie banglentininkus bilietus,ir... prasidejo saremiai,nutarem rizikuoti ax.gif man tai buvo visai faina,bet merginai kuri sedejo salia manes nelabai,nes ji ne filma ziurejo o mano saremiu intervalus skaiciavo jau galvojau,kad ir kvepuoti tuoj prades uz mane lotuliukas.gif bet tai buvo paruosiamieji saremiai tad jie baigesi sulig sviesos uzsidegimu smile.gif sekmadieni nuvariau nuo koju dvi savo drauges,o pati dar ir peskom namo grizau blush2.gif
o va jau pirmadieni tai jau prasidejo-diena pajutau kad lasa vandenys,puse dienos namuos viena prabuvau,jau kai atsibodo but vienai,skambinu MB i darba sakau grisk namo,vandenys nubego,tai po 20min jis jau buvo namie,nors siaip reik valandos parsirast namo,ir dar sugebejo uzsokti i mcdonalds blink.gif pavalgem,prikonstravom muzikine karusele prie lovytes,na zinoma as diena netik nuobodziavau,bet ir po parduotuves aplinkines blaskiaus blush2.gif o tada jau ligonine,prie registaturos mindzikavo ir kazka marijampolietiska tarme vaikinukas bande suregzti (veiksmas vyksta Airijoj) apie nora kad ji gydytojas apziuretu blink.gif registratores jam visaip aikina kad cia gimdymo namai,o jis niekaip nesupranta,o man saremis as tada jau ir prabilau grazia lietuviu kalba,na su pora rusisku zodeliu,bet man skaudejo... blush2.gif po apziuros griztam namo,nes veiksmo jokio o nakvoti as nenoriu ligoninej,ryta paskirti skatinamieji tad nematau prasmes cia kankintis tongue.gif
naktis.namai.kaimynai is aplinkiniu namu suzino kokios spalvos turiu pizama ir tapkes,nes man vaikscioti geriau,netaip skauda biggrin.gif
naktis.ligonine (visgi griztu) nieko idomaus.
antradienis.gydytoju apziura,salia busimas tetis,man saremis MB isikabinu i jo ranka,po tokio isikabinimo dar dvi savaites sviete melyne,vos MB bande pasiskusti kad jam skaudejo is mano veido suprato kad gali but ir blogiau lotuliukas.gif gimdykla.skatinamieji ir epidiuras.veiksmo jokio tad miegam,na as dar akuseres paprasiau kad MB pagalve atnestu,nes nepatogu jam buvo miegoti,kietos tos palanges.... rolleyes.gif po kokiu 8 val pilnas atsidarymas gimdom wub.gif salia brangusis (saugiu atstumu nuo manes) akusere ir dvi gydytojos (gimdymas buvo komplikuotas) ir jau matosi galvute dar pora stumimu ir bus pabaiga ir as sumastau kad nestumsiu doh.gif visi man rekia stumk,o as svelniu balseliu o galima sita saremi praleisti? atsakymas NE,o as o kodel? man juk skauda... visgi teko stumti... rolleyes.gif
kadangi kirpo tad kai gydytoja siuvo as i Lietuva seimynai skambinau lotuliukas.gif

oho na ir prikurpiau doh.gif
Labri_
Per mano antraji gimdyma juoku dideliu nebuvo, viskas vyko greitai, be dideliu problemu. Bet juoku buvo jau israsant is ligonines biggrin.gif

Pirmasis: ruosiuosi namo, vyrui duodu nurodymus ka atvest. viska atveza isskyrus batus smile.gif, o lauke tiesiog ne balos, o ezerai, nes kelias dienas ziauriai lijo doh.gif. tai einu is ligonines su juodai violetine tunika ir ryyskiomis rozinemis slepetemis. grazi nuotrauka prie ligonines duru wub.gif

antrasis: sakau vyrui: nupirk personalui sakoti, juk reikia atsidekoti uz gera prieziura. wub.gif taigi, mano vyrelis pakeliui ligoninen sustojo mazoj parduotuveleje ir nupirko sakoti ax.gif , bet sviezumo toooookio blush2.gif tinkancio nebent daktaram per saremius galvas trankyt biggrin.gif. tai teko dar karteli vaziuot brangiausiajam i padoru prekybos centra ieskot sakocio. o ano, net pats nevalge lotuliukas.gif
slyva
As prisimenu irgi viena bajeri, dabar juokingai skamba, o tada akuserei ispirti norejosi doh.gif Zodziu guliu ant gimdymo stalo, mato kad kirpt reikes, pasiruose zirkles ir jau kerpa.. Ir dar kerpa, ir dar karta g.gif Ir girdziu sako "Kazko nelabai tos zirkles kerpa" doh.gif Zodziu, pakarpe mane, nors jau tu skausmu nieko nejutau palygint kaip per saremius skaudejo biggrin.gif
SheMe
QUOTE(zurzuli @ 2009 12 29, 17:58)
Pirmasis: ruosiuosi namo, vyrui duodu nurodymus ka atvest. viska atveza isskyrus batus smile.gif, o lauke tiesiog ne balos, o ezerai, nes kelias dienas ziauriai lijo doh.gif. tai einu is ligonines su juodai violetine tunika ir ryyskiomis rozinemis slepetemis.
*

Juokas juokais, bet pas mus lygiai tokia pati situacija su batais buvo, lauke slapias sniegutis, tiksliau patirpes ledas, o aš su ryškiai salotinėm šlepetėm lotuliukas.gif
O šiaip pats gimdymas ganėtinai greitas tai jokių juokų nespėjo nutikti, tik jau išrašymo dieną vyras nuo pat ryto visų ižengusiųjų klausinėjo "Ar jau galima namo?Galima išeiti?", o tų įėjusių buvo ne 1 ir ne 2, tai kuo greičiau artėjo 13val (tuo laiku jau galėjome eiti namučio) tuo stipriau juokiausi biggrin.gif
CervusDama
QUOTE(SheMe @ 2010 01 08, 20:09)
Juokas juokais, bet pas mus lygiai tokia pati situacija su batais buvo, lauke slapias sniegutis, tiksliau patirpes ledas, o aš su ryškiai salotinėm šlepetėm lotuliukas.gif
O šiaip pats gimdymas ganėtinai greitas tai jokių juokų nespėjo nutikti, tik jau išrašymo dieną vyras nuo pat ryto visų ižengusiųjų klausinėjo "Ar jau galima namo?Galima išeiti?", o tų įėjusių buvo ne 1 ir ne 2, tai kuo greičiau artėjo 13val (tuo laiku jau galėjome eiti namučio) tuo stipriau juokiausi biggrin.gif
*

o tai kaip jus i gimdymo namus atvaziavot? be batu? smile.gif g.gif
inieska
QUOTE(Fregata @ 2010 01 09, 13:49)
o tai kaip jus i gimdymo namus atvaziavot? be batu? smile.gif  g.gif
*

ti gi virsutiniu rubu ner kur palikt tai dazniausiai vyrai isveza i namus wink.gif
Piranjai
man juokinga buvo kai pradejo epidurini lasinti ir pakviete akusere pas gydytoja ant "lektuvo" sako nueik i toleta ir ateik apziurai. o man viena koja uztirpusi. tai einu as akuserei ir vyrui po paranke, ta koja taip kutenanciai dilksi o as juokiuosi klupdama smile.gif paskui kai gydytoja nutare nuleisti vandenis buvau prisiskaiciusi kad ziauriai skauda. tai pradejau protestuoti, abiem rankom akuserei i chalata kibau biggrin.gif sako gi neskauda, as is tos baimes aiskinu kad jos tik meluoja biggrin.gif nuleido vandenis, aisku, nieko nejutau. akusere sako: tai gal jau paleisk mane lotuliukas.gif ir taip lyg ir prabudau biggrin.gif tiek buvau jai i atlapus ikibusi (negalvokit, kad mustis norejau, tik pabegti norejau).
o geriausiai buvo tai, kad padare CP ir nakti, praejus kokioms 5gal valandoms, uzsimaniau didelio i toleta biggrin.gif pasisaukiau akusere, sakau: man atjunkit biski laselines, labai didelio i toleta noriu. Ta sako tai kad negalima eiti, o as taip gerai guledama jauciausi... lotuliukas.gif atnese sanitare basona. Nejaukiai jauciausi, bet labai jau reikalas uzspaude lotuliukas.gif atlikau, ir tada suguzejo i gimdykla dvi akuseres ir sanitare ziuret ar tikrai padariau (kaip suprantu, tokie norai retai uzklumpa po CP lotuliukas.gif ) o kai po mazdaug paros vyras padejo islipti (tiksliau - iskele) is lovos, tai akyse uztemo, galva ir kojos kaip is cemento pasidare... o as jau po keliu valandu norejau is lovos islipti lotuliukas.gif
Loveco
QUOTE(hefaiste @ 2009 11 28, 22:36)
Negi daugiau niekam nieko juokingo nenutiko? blush2.gif
*

nutiko ax.gif
"gimdziau" is viso 3 savaites, kol galiausiai pervargau, ir gydytoja pasiule nuleisti vandenis, (ir neklydo, 2 d pernesiojau, bet jau su spalva jie buvo).... As, pasiskaiciusi SM istoriju, bei SI SKYRELI, nepescia tongue.gif sakau: "dabar atsinesit toki kabli ir bandysit su juo gasdint?" (saremiai matyt aptemde prota, bet paklausiau gan zaismingai ir gan mandagiai). Proceduros metu sukandusi dantis lemenau: "Greiciau, neistversiu". Gydytoja sypsojosi, zinoma.
Toliau seke 12 valandu bevandenis laikotarpis, per kuri niekas ten man neatsidarinejo, bet as is skausmo visokiausius veiksmus darau, kad tik be epiduro. Ieina akusere i gimdykla, sako, nu kaip sekasi? o man uzeina saremis, as isiremiu i lova kaip suniuku stoveciau, ir pirmyn atgal tokiom vos ne nesvankiom pozom ratus suku lotuliukas.gif Akusere sako: "Matau gerai darbuojiesi" blink.gif

Paskui jau stumti teko 2 valandas. Neiskenciau ir sakau, gal mazu cezario prireiks? Gydytoja:
- O tau buna, kad viduriai uzkieteja?
- Daznai...
- Tai ka tada darai, kai taip buna?? stumi. cia juk panasiai..
- Ne velnio. Tokiu atveju atidedu kitai dienai, arba klizma darausi...
- .....

biggrin.gif
na, paskui kirpo, siuvo. Man nebuvo nieko juokingo, nes tris kartus nuskausinamuju leido, plius epidura, o nenusiskausmino... bet subego visas personalas paziureti, kaip ka tik pagimdziusi ir sokinejanti nuo duriu moteriske dainuoja lopsines vaikui, ir dar i tona pataiko ax.gif
tuo metu dar reklamavau si skyreli, pasakojau juokingas istorijas personalui ir sakiau, kad per daug neuzsiutu, nes va tokia ir tokia istorija skaiciau...
po 2 valandu atsistojau ir su akuseres pagalba sekiau paskui vyra su mergyte, teko lipti i antra auksta. einu ir galvoju, kad gimdyt buvo lengviau, dar akuseres paklausiau, ar nemirsiu, nes lyg alpt norisi, o ta busena mane gasdino...
joniene
Cia aisku gal ir ne visai i tema bet... 4u.gif
mokykla baigiau dar tarybiniais laikais, o tuo metu baigus 8 klases buvo privaloma pereiti med. komisija-stomotologas, ginekologas ir kt. - logai. Na zodziu, as pirma karta praveriu moteru konsultacijos duris, sedi gydytoja su sesute. As drasiai paaiskinu ko cia atejau. Truputi pasisnekejom ir gyd. liepia sestis ant ginekologines kedes apziurai, o as jos gyvenime nesu maciusi doh.gif , o tuo labiau sedejusi. Pasiziuriu as i ta "aparata" ir niekaip negaliu suprasti kaip gi ten teks isitaisyti g.gif Nusirengusi apziuriu ta kede ir "isitaisau" joje taip kaip man atrode teisinga - atsiklaupiu ant laipteliu, galva (tiksliau kakla) ikisu i ta sedynes ispjovima, o rankas uzkeliu ant laikikliu kojoms... ir laukiu kas gi cia bus... doh.gif doh.gif doh.gif paklupiu kelias minutes ir staiga isgirstu garsu juoka ir gyd. klausima: tai i kur man ziuret reiks? doh.gif As is gedos nezinojau kur akis padeti, bet gerai sesele supratinga pasitaike, pakele ji mane, pamoke kaip toje kedeje isitaisyti... Ko gero visa gyvenima lipdama ant ginekologines kedes prisiminsiu savo pirmaji apsilankyma... blush2.gif
Beje klases drauge taip pat neprastai tuomet pasirode, kai jai buvo liepta nusirengti ir atsisesti ant kedes apziurai, si net nepagalvojo, kad tas "aparatas" ir yra vadinamas kede... doh.gif Tai ji vargse nusirenge ir pliku uzpakaliu prisedo prie gydytojos stalo stovincios paprastos kedes... ir dar sako, spejau pagalvoti tai kaip ji mane apziures jei as sedziu, nu bet gal pati atsiklaups kaip nors? ax.gif
Rūtkė
Na man tuo metu juokinga visai nebuvo, bet dabar jau pasijuokiame prisimine kaip iš skausmo vyrui už ausies griebiau vos nenuplėšiau, kaip lovas trankiau ir jau vienu metu norėjau vošti seselėi per kojas bet ji tokia gera buvo tai susivaldžiau, bet tiesiog šalimais sedėjo o man taip skaudėjo, ir taip norėjosi kam nors užvošti, pamenu kaip man ant kaktos šaltą kompresą dėjo ir kai poto man pakėlė lovą ir jis pradėjo kristi man ant veido, kaip nervas ėmė kai paimiau tą skudurą kai mečiau į vyra doh.gif ir nuo lovos nulipinėjau sakiau kad nebegimdysiu kad aš per silpna ir pan, šeip tai nelabai ką atsimenu, nes tarp sarėmių miegojau smile.gif
joniene
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 20, 17:02)
ACIU uz juoko doze vajetau nu juokiausi iki asaru thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

Visada prasom... 4u.gif mirksiukas.gif
Tarp kitko as sia istorija kazkada papasakojau savo vyrui, tai jau kaip atvykome gimdyti - jis pamates kaip as per saremius draskausi po gimdykla, tyliai sako - tik ant sitos kedes gedos nepridaryk, juk ir man tada sarmata bus doh.gif
P.S. kada prie progos parasysiu ir kelis bajeriukus is savo gimdymo, ir ten neblogu dalykeliu prikreciau... doh.gif blush2.gif
Can
QUOTE(joniene @ 2010 01 20, 16:04)
*

nu jau kaip užsikirto į atminti , tai negaliu nustot vis prisimenu ir žvengiu , gydytoja turbūt irgi ilgai nepamiršo tavęs lotuliukas.gif bliamba man tiek fantazijos neužtektu įsitaisyt šitaip hihihi.gif

o mano anytą pasakojo pirma kart kai nuėjo tai su pėdkelnėm užsilipo doh.gif

o šiaip būtent ta temą forume yra , galima skaniai pasijuokt biggrin.gif

va radau ją smile.gif
*INSOMNIA*
o man tai prakirpo vandenis 7 vakaro iki 1 nakties nieko neatsimenu nes is manes niekaip kaukes atimt negalejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai atejo apie 1 epiduro daryt kazkoks indusas tai 15min turejo laukt kol is manes isprasys ta dujokauke ir kai neapsikentes sako nu viskas einu as is cia gimdysi be epiduro tai staigiai atidaviau... ir dar kai jau pagimdziau ir padejo vaika negalejau niekaip patiket kad cia mano vaikas galvojau gal prikolina nes atrode kaip dvieju menesiu vaikas smile.gif nors svere nei daug nei mazai 4160 ir 57cm bet tikrai atrode didelis blink.gif blush2.gif ax.gif
joniene
Na o dabar keletas faktu is mano gimdymo… 4u.gif
Jau senesneje temoje rasiau, kad pries einant I gimdykla kaip reikiant pasirupinau AK treciojo auksto koridoriaus svara (isploviau puses koridoriaus grindu, nes eidama is tualeto “pameciau gleiviu kamsti”) ir tik tuomet skambinau daktareliui, o po geros valandos visas veiksmas persikele i gimdykla…
Zodziu guliu gimdykloj – prijunge man visus aparatus, saremiauju kas 10 min, o saremiai nei ilgeja nei trumpeja. Tad daktarelis nusprendzia truputi paskatinti…va cia ir buvo jo klaida…pajungia man lasine pradeda kapseti vaistukai, o mane labia stipriai suriecia saremiai…Is skausmo jau kenteti nebegaliu – todel kazkodel sugalvoju pasvilpauti, bet nieko doro man ten nesigauna tik liezuvis kaip slipsas is burnos iskrenta o garselio jokio. doh.gif Po valandos intensyviu bandymu sulaikyti skausmus svilpavimu i gimdykla suguza gal 5 studenciokai ir keli gydytojai – tarp ju ir maniskis. Vaizdelis toks: as rekiu , gydytojas mane perrekdamas bando jiems mediciniskai paaiskinti ko as cia rekiu…o as, ant visos gimdyklos kad uzbaubsiu - “Tai blet gal darysi ka nors, ar cia paskaitas skaitysi?” . Studentai issizioje, akusere vos ne ant kamuolio is juoko prisedo… doh.gif Nu daktareliui teko suskubti man i “pagalba”…Nuleidzia man vandenis, o jie jau ne kokios spalvos…dar keletas minuciu ir greitu sprendimu nuspresta – CP… Oreratyviai mane ruosia i operacine, o pas mane, kaip velau paaiskejo, po uzpakaliu pakistas “basonas”. As ir vel ant visos gimdyklos, - “jei jau vezat tai nors ta šufeli is po uzpakalio istraukit!” Nu cia ir daktarelis jau neiskentejo – kaip pradejo jis juoktis. Operacineje anestiozeologe klausia mano svorio ir ugio – as praktiskai isrekiau visus savo duomenis, ji ir sakys – Oho kokia mazute ta musu gimdyve, o as jau galutinai pavargusi atsakiau – “Aha, jei nesikciau, tai nors i sekcija statyk”. doh.gif blush2.gif
*Clivia*
eina sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif perskaicius tokius kuriozus po truputi pradejau nebebijot biggrin.gif biggrin.gif nors kazin per skausmus ar bebus laiko baimems lotuliukas.gif as zioplas daiktas nuo pat mazu dienu, tad garantija, kad neliksiu be nuotykiu biggrin.gif nestuke.gif
joniene
Sveikutes dar karteli 4u.gif
Noriu papasakoti dar viena istorija, kuri nutiko mano draugei... blush2.gif
Zodziu nuvaziuoja mergina gimdyti, kadangi dar saremiu nera, o terminas jau "praziopsiotas" paguldo ja dienai i palata, o gyd. po apziuros nusprendzia paskatinti. Po vaistuku jau nesaldu - jos zodziais "laksto po palata ir dusauja. Isikimba i lovagali ir linguoja, o per saremiu pika tiek susilenke ir netycia galva ikiso tarp tu metaliniu virbu. Ir ka - galva tarp virbu uzstrigo, uzpakalis i paradine duru puse atkistas doh.gif . Sako, kad pradejau bliaut ant visos palatos, bet ne del to, kad labai skauda, bet su ta mintimi, kaip jai dabar galva istraukti. Stengesi ji matyt labai, nes nuo lovos braskejimo garso i palata suguzejo vos ne visas skyriaus personalas. Visi sypsosi, bet stengiasi jai padeti issilaisvinti is "lovos gniauztu". Po keliolikos minuciu rimtu patsngu atsikratyti lovos, ji issigadusi aplinkiniu klausia - Tai ka dabar daryti?... akuseres atsakymas - Nu ka, kitaip nebus, taip gimdysi .... doh.gif biggrin.gif " O pasirodo tereikejo tik galva tiesiai laikyti i ji lengviausiai islindo is po virbu... doh.gif blush2.gif
P.S. drauge leido sia istorija perpasakoti SM... ax.gif 4u.gif
Uksnė
QUOTE(joniene @ 2010 02 06, 20:27)
Sveikutes dar karteli  4u.gif

o man čia atrodo jau gerokai perspausta ir net nejuokinga...Labiau panašu į sukurtą istoriją, o ne realybę ax.gif
joniene
QUOTE(Uksnė @ 2010 02 09, 18:43)
o man čia atrodo jau gerokai perspausta ir net nejuokinga...Labiau panašu į sukurtą istoriją, o ne realybę ax.gif
*

As tik perpasakojau drauges istorija - tai jei ji man perspaude tai busiu perspaudusi ir as... mirksiukas.gif Uz savo istorijas galiu garantuoti, o svetima tai tik perpasakoti... Tai tiek... ax.gif
kinrozyte
QUOTE(Uksnė @ 2010 02 09, 19:43)
*

kodel nepanasu i realybe g.gif mano grupiokei taip barake buvo (tik aisku ne nescia buvo),ojoj kiek juoko buvo,ta pyksta ,kad mes zvengiam o nepadedam jai issilaisvinti smile.gif
Daluze14
Buvo ir man juokinga situacija gimdymo metu, su dainom susijusi. Siaip kadangi gimdziau antra karta, tai viskas vyko gana greitai. O ir skausmu kazi kokiu nezmonisku nejauciau. Zodziu, guliu ant stalo ir saremiauju, jau link pilno atsidarymo artejam ir staiga saremiu metu man sauna i galva padainuot. Nu nezinau kodel man taip susisviete, bet saremio metu pro sukastus dantis skandavau "Zuikiai broliai, sen visi saunuoliai blink.gif " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man juokinga nebuvo, bet va diedui mano kazkodel juokinga pasirode, nes jis nabagas mano ranka laike ir daineles klausesi... biggrin.gif
dangiuk
QUOTE(Justau @ 2010 02 10, 23:56)
Buvo ir man juokinga situacija gimdymo metu, su dainom susijusi. Siaip kadangi gimdziau antra karta, tai viskas vyko gana greitai. O ir skausmu kazi kokiu nezmonisku nejauciau. Zodziu, guliu ant stalo ir saremiauju, jau link pilno atsidarymo artejam ir staiga saremiu metu man sauna i galva padainuot. Nu nezinau kodel man taip susisviete, bet saremio metu pro sukastus dantis skandavau "Zuikiai broliai, sen visi saunuoliai  blink.giflotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man juokinga nebuvo, bet va diedui mano kazkodel juokinga pasirode, nes jis nabagas mano ranka laike ir daineles klausesi... biggrin.gif
*

jetau, taip ir stovi akyse... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip medikai reagavo? lotuliukas.gif
Rūta Žalioji
papasakosiu ir as nuotyki. patekau i gimdymo palata ir akusere sako kadangi kaklelis visai nepesiruoses tai vaiksciot, pagulek, viskas dar greit nebus. nu ir vaikstau po ta palata - i lova ne negaliu ziuret. uzeina saremis sustoju ir vel einu. paskui galvoju velnias labai skauda, gal epidiuro si karta prasyt ir taip ant tu minciu jauciu jog vaiko galvute tarp koju, greit prie duru ir rekiu - vaika pamesiu. sulekia kruva mediku ir pasimete nebezino ka daryti doh.gif , stalas neparuostas, irankiu neatsinese ir laksto nieks nesitikejo jog per 10 min pagimdyt galiu lotuliukas.gif blink.gif thumbup.gif

p.s.vidurnakti atvaziavau su pilnai uzsidariusiu kakleliu, kamsciu ir vandenim, bet kadangi is toli, tai pagulde del viso pikto i patalogini, nes jau ir laikas buvo, ir netikrus pasak ju saremius jauciau. gerai, kad vyras ikalbino pasitikrint, o taip pasak akuseres buciau namie pagimdzius jei kaip norejau ryto laukus doh.gif blink.gif
nep
QUOTE(Rūta Žalioji @ 2010 02 12, 17:34)
papasakosiu ir as nuotyki. patekau i gimdymo palata ir akusere sako kadangi kaklelis visai nepesiruoses tai vaiksciot, pagulek, viskas dar greit nebus. nu ir vaikstau po ta palata - i lova ne negaliu ziuret. uzeina saremis sustoju ir vel einu. paskui galvoju velnias labai skauda, gal epidiuro si karta prasyt ir taip ant tu minciu jauciu jog vaiko galvute tarp koju, greit prie duru ir rekiu - vaika pamesiu. sulekia kruva mediku ir pasimete nebezino ka daryti doh.gif , stalas neparuostas, irankiu neatsinese ir laksto nieks nesitikejo jog per 10 min pagimdyt galiu lotuliukas.gif  blink.gif  thumbup.gif

p.s.vidurnakti atvaziavau su pilnai uzsidariusiu kakleliu, kamsciu ir vandenim, bet kadangi is toli, tai pagulde  del viso pikto i patalogini, nes jau ir laikas buvo, ir netikrus pasak ju saremius jauciau. gerai, kad vyras ikalbino pasitikrint, o taip pasak akuseres buciau namie pagimdzius jei kaip norejau ryto laukus doh.gif  blink.gif
*

lotuliukas.gif geras cia...
Kaip ta galvute pajutai, kad islindusi jau??? blink.gif lotuliukas.gif
Sakyciau, lengvas gimdymas. Turbut cia nepirmas vaikas, kad taip lengvai islindo.
Rimtai, idomu, daznai dabar buna tokiu atveju, kad netyciom namie pagimdo g.gif
KYM
QUOTE(joniene @ 2010 01 25, 07:32)
Na o dabar keletas faktu is mano gimdymo…  4u.gif
*

Nežinau, bet kai kurie išsireiškimai ir keiksmažodžiai - kultūros trūkumas.. g.gif
Rūta Žalioji
tiesiog su ranka palieciau ir pajutau virsugalvi su plaukuciais blush2.gif . pirma labai ilgai gimdziau su skatinamaisiais, tad visiskai nesitikejau tokios situacijos blink.gif .
gosas
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 13:09)
Nežinau, bet kai kurie išsireiškimai ir keiksmažodžiai - kultūros trūkumas..  g.gif
*

Manau tema yra apie juokingiausius nutikimus gimdimo metu g.gif
Ir kultūra čia ne į tema Jei atrodo esa nekultūringa geriau neskaityti O kiekvienas turi savą kultūrą lotuliukas.gif Ir jūs jos neišmokinsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai tokie pasisakymai man visada atrodo kaip isišokimas ax.gif Visokios kultūros žmones turi kompiuterius ir dalyvaula temose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
joniene
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 13:09)
Nežinau, bet kai kurie išsireiškimai ir keiksmažodžiai - kultūros trūkumas..  g.gif
*

As dziaugiuosi, kad jus gimdydama dar galejote pagalvoti ir apie kultura bei save speti kontroliuoti... 4u.gif Kadangi man taip neisejo, o nuo skausmo as be kopeciu galejau ir lubomis pavaikscioti ... tai gavosi taip kaip gavosi mirksiukas.gif . Beje jau po gimdymo (tiksliau po CP) as mediku atsiprasiau uz savo "zygdarbius", o kartu su gydytoju ir anesteziologe, kurie atejo manes apziureti po visu komplikaciju, skaniai pasijuokem is mano nusikalbejimu. Taip kad nemanau, kad juos izeidziau... ax.gif Na nebent tai labai izeide Jus... blush2.gif 4u.gif
P.S. Mane pati anesteziologe nuramino, kad jai ne karta teko isklausyti daugybe "graziu issireiskimu" jos atzvilgiu, bet kad gimdyve pati is saves pasisaipytu - sake buna retai... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūta Žalioji @ 2010 02 12, 18:34)
papasakosiu ir as nuotyki. patekau i gimdymo palata ir akusere sako kadangi kaklelis visai nepesiruoses tai vaiksciot, pagulek, viskas dar greit nebus. nu ir vaikstau po ta palata - i lova ne negaliu ziuret. uzeina saremis sustoju ir vel einu. paskui galvoju velnias labai skauda, gal epidiuro si karta prasyt ir taip ant tu minciu jauciu jog vaiko galvute tarp koju, greit prie duru ir rekiu - vaika pamesiu. sulekia kruva mediku ir pasimete nebezino ka daryti doh.gif , stalas neparuostas, irankiu neatsinese ir laksto nieks nesitikejo jog per 10 min pagimdyt galiu lotuliukas.gif  blink.gif  thumbup.gif

p.s.vidurnakti atvaziavau su pilnai uzsidariusiu kakleliu, kamsciu ir vandenim, bet kadangi is toli, tai pagulde  del viso pikto i patalogini, nes jau ir laikas buvo, ir netikrus pasak ju saremius jauciau. gerai, kad vyras ikalbino pasitikrint, o taip pasak akuseres buciau namie pagimdzius jei kaip norejau ryto laukus doh.gif  blink.gif
*

Va sitaip ir as noreciau gimdyti.. thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Saunuole... 4u.gif
nep
QUOTE(Rūta Žalioji @ 2010 02 13, 15:20)
tiesiog su ranka palieciau ir pajutau virsugalvi su plaukuciais blush2.gif . pirma labai ilgai gimdziau su skatinamaisiais, tad visiskai nesitikejau tokios situacijos  blink.gif .
*

Niu as tau pavydziu 4u.gif
Ir nepajutai stangu, tik saremio skausma g.gif Nei kaip ta galvute taip staigiai islindo g.gif
Požiūris
QUOTE(nep @ 2010 02 14, 12:15)
Niu as tau pavydziu  4u.gif
Ir nepajutai stangu, tik saremio skausma  g.gif Nei kaip ta galvute taip staigiai islindo  g.gif
*

Kiek as supratau, tai ji neislindo, o tik pradejo listi. ax.gif
nep
QUOTE(Požiūris @ 2010 02 14, 12:24)
Kiek as supratau, tai ji neislindo, o tik pradejo listi. ax.gif
*

na kai pradeda lysti jau buna prasideje stangos. g.gif idomu, kaip galima nepajausti kaip galva pralenda pro gimdos kakleli ir atsiduria ties isejimu 4u.gif taip galima ir namie pagimdyti.
Can
QUOTE(nep @ 2010 02 14, 12:34)
na kai pradeda lysti jau buna prasideje stangos. g.gif  idomu, kaip galima nepajausti kaip galva pralenda pro gimdos kakleli ir atsiduria ties isejimu 4u.gif taip galima ir namie pagimdyti.
*

taip būna , kad ir be dideliu stangu ta galvute išlenda ,kartais per sąrėmius moteris nejaučia stanginasi , vnž taip kartais nutinka ..
Owlet
na jau buvo kokia 16 mano gimdymo valanda , buvau išsekusi bet dar išlaikius blaivų protą,supratau kas vyksta aplinkui, stojo gimdymo veikla, tai į palatą prigūžėjo dar daktarų ir vienas toks malonus vyresnis daktaras, kuris iš kart man kažkodėl labai patiko priėjęs prie manęs ir sako -
"tokia graži moteris ir ko jai čia taip nesigimdo? g.gif "
o aš visa patenkinta sakau- "ačiū daktare už komplimenta 4u.gif "
o tas- "ponia, jūs nedėkokit, aš jum vistiek ne į veidą žiūriu smile.gif "
lotuliukas.gif
o skauda viską jau nebegaliu, o juokas ima negaliu sustot ir daktarai šypsos, kad man juokinga lotuliukas.gif
Uksnė
QUOTE(Lime @ 2010 02 17, 15:03)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
oi, negaliu, tai dar ir ne pagal veida i grazias ir negrazias skirstoma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

matyt labai gražiai nudepiliuota buvo, ar net kokia šukuosena padaryta hihihi.gif
Owlet
QUOTE(Uksnė @ 2010 02 17, 16:37)
matyt labai gražiai nudepiliuota buvo, ar net kokia šukuosena padaryta hihihi.gif
*

tai, kad ne 4u.gif po to galvojau ir aš kodel taip sakė, tai sugalvojau, kad klubai platūs, o gimdyt vistiek nesigauna blush2.gif
vikusituka
na as pagaliau irgi susilaukiau savo maziuko... na 4 ryto pajutau skausma nugaroje, pamaniau, kad jau vis tiek nemiegu, tai isiskalbsiu... renku nesvarius rubus ir tik pliurpt, kamstis isejo... as vyra versti is lovos. na cia tik isgastis, nes man jokiu paruosiamuju nebuvo... vyras dar spejo iki pietu padirbti....ligoninej mane sanitaras i vezimeli isodino ir begte per kolidorius, tai lenktynese dar sudalyvavau blush2.gif lotuliukas.gif palatoj karaliavau viena, saremiams uzejus lauziau lova (gerai, kad metaline)... buvau ir keturiomis atsiklaupusi, bet nepalengvejo (tik mama sake, kad akys buvo kaip kamuoliai)... vienu saremiu metu vyrui sugebejau ispyskinti, kad trecio vaiko jam negimdysiu lotuliukas.gif o gimdziau tai pirma karta po gimdymo aisku persigalvojau, sakiau, kad gimdysiu... saremiai mane kankino labai ilgai, bet va gimdymas tai gal vos kelias minutes... mane veza jau ant tos kedes, nes lovoj rekte rekiau, kad vaika isstumsiu... as spagatais perkopiau ant savo kankinimo vietos, nes jutau artejanti saremi... o visos moterys, kad prades saukti, ko as kaip bezdzione karstausi, atsargiai reikia buti, o kad as vaika jau tarp koju jutau, tai jom vis vien... ir kito saremio metu jau savo maziu isstumiau... dar kai kirpo mane, tai uzrekiau piktai ant akuseres, ka ji ten is manes modeliuoja.... tai vat taip truko mano gimdymas... beje, saremiai mane iskankino 22 valandas, bet ir is po ju as nepraradau humoro jausmo...
dangiuk
QUOTE(betoox @ 2010 02 17, 14:23)

o tas- "ponia, jūs nedėkokit, aš jum vistiek ne į veidą žiūriu smile.gif "
lotuliukas.gif

*

Žiauruma doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

iš tos pačios operos - yra pas mus toks ginius, žodžių nelabai renkantis, tai sykį tokią istoriją iš jo teko girdėt (jei neteisą pasakojo, tai ir aš melagė būsiu):
žodžiu, atveža tokią moterėlę iš kaimo, nelabai švarią ir tvarkingą, ginius eina apžiūros ir drebia jai, nu, blin, maždaug tu ir smirdi, o ta jam - daktarieli, o ten ne rožė, kad jums kvepėtų doh.gif sakė, kalbos dpvaną kuriam laikui prarado ir daugiau tokiį nesąmonių nebešnekėjo.... biggrin.gif
_Foxy_
Prieš gimdymą čia semdavausi teigiamų emocijų thumbup.gif
Kažkaip iš gimdymo nieko neatsimenu juokingo, matyt, nejuokinga tada buvo ... biggrin.gif
Dabar atsiminiau tik juokingą momentą, kai po gimdymo į palatą man seselė atnešė žvakutę nuo skausmo, o aš ryte nuėjusi į tualetą su ta žvakute neradau kur ją įsikišti ... blush2.gif Mane susiuvinėjo kaip reikiant ir ten ištino viskas ... smile.gif Tada tai šokas buvo, o dabar juokinga ... biggrin.gif
gosas
Na papasakokit dar kokia gera thumbup.gif
As tai jau senai gimdziau ir CP dare:D Tik zinau kad po narkozes labai keikiausi Ir pamenu kaip dauze per zandus ir klause ar zinot ka turit? O as taip miego noriu ir rekiu zinau be jusu kad sunus O kaip isimiegojau visiskai ,pramerkiau akis ir taip gert noriu Pirma mintis juk pas teva sklepe visniu vyno naminio yra lotuliukas.gif nezinau kodel taip sove i galva nors as jo visai negeriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pukiuki
Na ir aš porą epizodų papasakosiu ax.gif

Šiaip pats gimdymas truko gan ilgai, 16 val., ir nebuvo taip labai jau linksma.. Nors jau nebelabai ir prisimenu... 4u.gif Galiu pasakyti, kad ir labai baisu nebuvo - buvau susikaupusi, vykdžiau viską, ką sakė, ir pats stūmimas truko tik 10 min. Jau per porą paskutinių stangų gydytoja su akušere kalbasi: "O, pažiūrėk, kokie plaukučiai!" Ir matau, kad tiesia ranką glostyti, bet galvoju, na kodėl gi aš nieko nejaučiu?? g.gif biggrin.gif kai dukrytė jau gimė su kuplia šukuosena, paaiškėjo, kad čia jos plaukučius gyrė, ne mano... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pamenu, labai stebėjausi, kad nėra pilvo. Glosčiau glosčiau, nu sakau, geeeras thumbup.gif bet neilgai džiaugiausi - paaiškėjo, kad nesustoja kraujavimas ir reikia daryti narkozę. Atvarė anesteziologė, kalbasi su gydytoja, o aš jos vis klausinėju: "Kokius vaistus man leisit? Kokius leisit? Pasakykit pavadinimą!!!" O ji man: "O ką, jūs medikė??" Sakau: "Ne! Bet noriu žinoti!!" lotuliukas.gif

Po narkozės prabundu po operacine lempa, pasaulis suuuukasi ratu, viskas suuuuukasi... Iš visų pusių suėjo personalas, o aš kad užtraukiau!: "Karusel, karusel, žiznj i radost vesel" lotuliukas.gif juokiasi visos smile.gif o aš sakau: "O jūs nežinot, kur aš ką tik buvau!" Sako: "Na ir kur gi?" Sakau: "Ogi buvau kosmose, su ateiviais dukrytės gimimo proga gėrėm tikrą šampaną!!!" thumbup.gif

Tai vat.
vikulia 84
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 14:09)
*

Kad visi mes butume kulturingi. Siuo metu tokiu vis maziau ir maziau. O streso ir skausmo metu galima bet ka pasakyti ir issikeikt.
Tik labai labai atsiprasau visu skaitanciu. Man pasakojo istorija apie mergina, kuri gimde su savo vyru. Ji gimde ilgai, labai isvargo, skaudejo. Tai ji is skausmo ir pasako savo vyrui:"Ot, k...va, daugiau p...st negausi". Sako visi gydytojai mire is juoko.
Dar karta atsiprasau uz issireiskimus, bet neskaitau saves nekulturinga. ax.gif
*Clivia*
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 04, 17:42)
Kad visi mes butume kulturingi. Siuo metu tokiu vis maziau ir maziau. O streso ir skausmo metu galima bet ka pasakyti ir issikeikt.
Tik labai labai atsiprasau visu skaitanciu. Man pasakojo istorija apie mergina, kuri gimde su savo vyru. Ji gimde ilgai, labai isvargo, skaudejo. Tai ji is skausmo ir pasako savo vyrui:"Ot, k...va, daugiau p...st negausi". Sako visi gydytojai mire is juoko.
Dar karta atsiprasau uz issireiskimus, bet neskaitau saves nekulturinga.  ax.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai saremiai kartojosi kas dvi minutes, ir man tokia mintis buvo blush2.gif
mano gimdymas apsiejo be ypatingu kuriozu... isimintiniausia, kai palatoj isikibus i lova per saremius ant pirstu galu stodavaus, nes taip atrode maziau skauda. juokingai atrode, mama po gimdymo juokesi is to vaizdo.... lotuliukas.gif guledama gimdykloj ant stalo taip nebesusigaudziau ka pezu, tai mamai sakau: nepyk, mamyt, bet toks jausmas, kad tuoj apsikakosiu biggrin.gif akusere taip isikabino i sia mano minti, kad per visa stumimo procesa sauke man: KAKOK, KAKOK lotuliukas.gif
Komendante
Na man tai nenutiko nieko labai juokingo bet visa gimdyma buvo kazkaip juokingai, norejosi kikenti. Tik pamenu kai jau uzsinorejau to vadinamo kako, jausmas buvo kad vaiko galva stero man is apacios,pradejau saukt per visa ligonine kad vaikas iskrito, subego kas tik galejo is visu palatu doh.gif
RITUTĖ
Paskaičiau kai kurių mamų pasisakymus ir prisiminiau. Gimdžiau pirmą dukrą VGN pas Razumą. Tik praėjo rusų Velykos, o mūsų , tą naktį gimdančių, net 8. Trūksta vietų gimdykloj. Priešgimdyvinės irgi perpildytos. Visur pastatytos širmos. Gimdykla kaip konvejeris. Aš guliu prie lango, o už širmos guli kita moteris. Užėjus sąrėmiui, šaukia: parvažiuosiu namo ir vyro turtą ant kaladėlės kirsiu. Pagimdė ji, o akušerė klausia: tai kaip dabar bus su vyru, ar kirsi?- Nea , gaila....
Juokėsi visi iki ašarų.
barbuska
biggrin.gif gera tema

man iš antro gimdymo labiausiai įsiminė, kaip per paskutinius stipriausius sarėmius vis sakiau au au au..... ir paskui per stūmimą, tik jau daug garsiau ir pikčiau doh.gif dabar pagalvoju, kad iš šalies atrodė taip lyg ločiau, paskui dar gydytoja kartu su manim vis kartojo au au au lotuliukas.gif
kristute.u
O nutiko man istorija va tokia. Gimdziau pirma kart pries 7 metus (is vakaro cepelinu pririjau, ryte vandenys nubego). Priimamajam surase ten viska kas priklauso ir akusere isejo. Prisistate kazkokia, tarybiniu laiku sukirpimo bobele, klizmos statyt. Pagulde ant sono, susiruose na ir pila. O as guliu ir jauciu kad viskas labai arti kaupiasi. Guliu toliau (nu pirmas kartas, gal taip ir turi but) ir laukiu kas bus toliau. Ir zinot jauciu, kad tikrai jau neviskas gerai, nes ji ten isijuosus vis pila, o as jau negaliu kentet. As jai ir sakau: Man jau i tualeta reikia, ji man gulek ramiai dar ne viskas. Kenciu jau gerokai uzspaudus ir toliau deruosi, kad i tualeta leistu: Sakau labai jau cia viskas apacioj kaupiasi, nebegaliu kentet; O ji vistiek savo: Gulek ramiai... ir ant tu jos zodziu viskas prasiverzia blush2.gif ir aisku ant jos. O man toks juokas sueme, juokiuosi ir guliu toliau kaip paguldyta (nu lyg ir nepatogu, bet vistiek juokiuosi), o ta moteriske valo grindis ir bumba, kad visai nejuokinga. Susitvarke, susitvarke ir tik tada pabaige procedura atlikt. Ir viskas tikrai nebesikaupe apacioj, nusprendziau kad tikrai taip neturejo buti.
Nu juokemes paskui abu su vyru is to nutikimo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.