I dalis
II dalis
turbut pati sauniausia tema visame supermamos forume
visa nestuma skaiciau visas istorijas ir tikrai labai optimistiskai nuteike gimdymui nebuvo jokiu baimiu bet ir linksmybiu kazkokiu ipatingu nebuvo - kadangi gimdziau 26 valandas tai daug jau ko ir nepamenu(buvo momentaliu pasamones uztemimu vienas is tokiu juokingesniu variantu buvo kad kai suleido epidura as mat didvyre oplia nuo lovos tipo aj man cia niekas netirpsta gerai jauciu kojas o tik slumst ir sudribau kaip karve ant ledo kadangi ilgai vyko visa veikla pabodo gulinet viduri nakties uzsimaniau pasivaiksciot o gimdykloje jau buvo daug kilometru numintu nes tik taip saremiai budavo lengvesni isejom i koridoriu pasivaiksciot - einam vyras man i paranke isikibes o daktarelis klausia kur ismaunat - o as kas ant liezuvio sakau varau alaus ir kortas parsinest bo baisiai liudna cia pas jus ant to stalo gulet - daktarelis kai dejo kikent sako nu nu eik eik ir dar cipsu su kepta duona nepamirsk prigriebt nes ilgai dar uztruksim kaip pareisit duokit zinot sulosim trinka o siaip tai lengvo ir greito gimdymo besilaukiancioms
is vakaro dukryte labai norejo papiesti man ant koju na galvojau tegu piesia.issimaudziau ir atrodo gerai sveiciau bet tusinukas taip greit nenusiplauna.net nezinojau kad jau gimdysiu nes buvo tik 36 savaites, nakti nubegus vandenims nuvaziavau i kinikas galvoju gerai kad tas kojas taip stipriai ploviau tai gal atsiplove. kai jau pradejau stumt leliuka gydytojas laike koja, ir sako bet mataudailininku seimoje yra, tada ir pati pamaciau kad liko toki neryskus bruksniai
as visus saremius prasijuokiau su vyru
Linksma tema.
Kadangi gimdziau su CP,tai nelabai kas juokingo ivyko,tik kelios smulkmenos.. Kai jau gime musu mazule,anesteziologe priena ir sako: -Mergyte. Ar tiks? Atsakau, o argi gali netikti? Tik vyras labai sunaus norejo.. Anesteziologe: -Tai kad jis jau sake,kad tinka.. Po visko vyas pasakoja savo ispudzius. Sako,kad ji kazkokia moteriske vis siuntinejo,tai i vaistine tai dar kur,atnesti tai to,tai ano. Tai jis sako,galejo ir anksciau pradeti siuntineti,o tai belaukdamas uz duru ir taka pramyniau ir taip rukyt uzsinorejau!!!! Juokinga tai,kad ji niekada nerukes ir neruko.
pasipasakosiu ir as,o buvo net keliatas tokiu smagiu epizodu
penktadieni uzsakiau bilietus i filmo apie banglentininkus bilietus,ir... prasidejo saremiai,nutarem rizikuoti o va jau pirmadieni tai jau prasidejo-diena pajutau kad lasa vandenys,puse dienos namuos viena prabuvau,jau kai atsibodo but vienai,skambinu MB i darba sakau grisk namo,vandenys nubego,tai po 20min jis jau buvo namie,nors siaip reik valandos parsirast namo,ir dar sugebejo uzsokti i mcdonalds naktis.namai.kaimynai is aplinkiniu namu suzino kokios spalvos turiu pizama ir tapkes,nes man vaikscioti geriau,netaip skauda naktis.ligonine (visgi griztu) nieko idomaus. antradienis.gydytoju apziura,salia busimas tetis,man saremis MB isikabinu i jo ranka,po tokio isikabinimo dar dvi savaites sviete melyne,vos MB bande pasiskusti kad jam skaudejo is mano veido suprato kad gali but ir blogiau kadangi kirpo tad kai gydytoja siuvo as i Lietuva seimynai skambinau oho na ir prikurpiau
Per mano antraji gimdyma juoku dideliu nebuvo, viskas vyko greitai, be dideliu problemu. Bet juoku buvo jau israsant is ligonines
Pirmasis: ruosiuosi namo, vyrui duodu nurodymus ka atvest. viska atveza isskyrus batus antrasis: sakau vyrui: nupirk personalui sakoti, juk reikia atsidekoti uz gera prieziura.
As prisimenu irgi viena bajeri, dabar juokingai skamba, o tada akuserei ispirti norejosi
QUOTE(zurzuli @ 2009 12 29, 17:58) Pirmasis: ruosiuosi namo, vyrui duodu nurodymus ka atvest. viska atveza isskyrus batus Juokas juokais, bet pas mus lygiai tokia pati situacija su batais buvo, lauke slapias sniegutis, tiksliau patirpes ledas, o aš su ryškiai salotinėm šlepetėm O šiaip pats gimdymas ganėtinai greitas tai jokių juokų nespėjo nutikti, tik jau išrašymo dieną vyras nuo pat ryto visų ižengusiųjų klausinėjo "Ar jau galima namo?Galima išeiti?", o tų įėjusių buvo ne 1 ir ne 2, tai kuo greičiau artėjo 13val (tuo laiku jau galėjome eiti namučio) tuo stipriau juokiausi QUOTE(SheMe @ 2010 01 08, 20:09) Juokas juokais, bet pas mus lygiai tokia pati situacija su batais buvo, lauke slapias sniegutis, tiksliau patirpes ledas, o aš su ryškiai salotinėm šlepetėm O šiaip pats gimdymas ganėtinai greitas tai jokių juokų nespėjo nutikti, tik jau išrašymo dieną vyras nuo pat ryto visų ižengusiųjų klausinėjo "Ar jau galima namo?Galima išeiti?", o tų įėjusių buvo ne 1 ir ne 2, tai kuo greičiau artėjo 13val (tuo laiku jau galėjome eiti namučio) tuo stipriau juokiausi o tai kaip jus i gimdymo namus atvaziavot? be batu?
man juokinga buvo kai pradejo epidurini lasinti ir pakviete akusere pas gydytoja ant "lektuvo" sako nueik i toleta ir ateik apziurai. o man viena koja uztirpusi. tai einu as akuserei ir vyrui po paranke, ta koja taip kutenanciai dilksi o as juokiuosi klupdama
o geriausiai buvo tai, kad padare CP ir nakti, praejus kokioms 5gal valandoms, uzsimaniau didelio i toleta QUOTE(hefaiste @ 2009 11 28, 22:36) nutiko "gimdziau" is viso 3 savaites, kol galiausiai pervargau, ir gydytoja pasiule nuleisti vandenis, (ir neklydo, 2 d pernesiojau, bet jau su spalva jie buvo).... As, pasiskaiciusi SM istoriju, bei SI SKYRELI, nepescia Toliau seke 12 valandu bevandenis laikotarpis, per kuri niekas ten man neatsidarinejo, bet as is skausmo visokiausius veiksmus darau, kad tik be epiduro. Ieina akusere i gimdykla, sako, nu kaip sekasi? o man uzeina saremis, as isiremiu i lova kaip suniuku stoveciau, ir pirmyn atgal tokiom vos ne nesvankiom pozom ratus suku Paskui jau stumti teko 2 valandas. Neiskenciau ir sakau, gal mazu cezario prireiks? Gydytoja: - O tau buna, kad viduriai uzkieteja? - Daznai... - Tai ka tada darai, kai taip buna?? stumi. cia juk panasiai.. - Ne velnio. Tokiu atveju atidedu kitai dienai, arba klizma darausi... - ..... na, paskui kirpo, siuvo. Man nebuvo nieko juokingo, nes tris kartus nuskausinamuju leido, plius epidura, o nenusiskausmino... bet subego visas personalas paziureti, kaip ka tik pagimdziusi ir sokinejanti nuo duriu moteriske dainuoja lopsines vaikui, ir dar i tona pataiko tuo metu dar reklamavau si skyreli, pasakojau juokingas istorijas personalui ir sakiau, kad per daug neuzsiutu, nes va tokia ir tokia istorija skaiciau... po 2 valandu atsistojau ir su akuseres pagalba sekiau paskui vyra su mergyte, teko lipti i antra auksta. einu ir galvoju, kad gimdyt buvo lengviau, dar akuseres paklausiau, ar nemirsiu, nes lyg alpt norisi, o ta busena mane gasdino...
Cia aisku gal ir ne visai i tema bet...
mokykla baigiau dar tarybiniais laikais, o tuo metu baigus 8 klases buvo privaloma pereiti med. komisija-stomotologas, ginekologas ir kt. - logai. Na zodziu, as pirma karta praveriu moteru konsultacijos duris, sedi gydytoja su sesute. As drasiai paaiskinu ko cia atejau. Truputi pasisnekejom ir gyd. liepia sestis ant ginekologines kedes apziurai, o as jos gyvenime nesu maciusi Beje klases drauge taip pat neprastai tuomet pasirode, kai jai buvo liepta nusirengti ir atsisesti ant kedes apziurai, si net nepagalvojo, kad tas "aparatas" ir yra vadinamas kede...
Na man tuo metu juokinga visai nebuvo, bet dabar jau pasijuokiame prisimine kaip iš skausmo vyrui už ausies griebiau vos nenuplėšiau, kaip lovas trankiau ir jau vienu metu norėjau vošti seselėi per kojas bet ji tokia gera buvo tai susivaldžiau, bet tiesiog šalimais sedėjo o man taip skaudėjo, ir taip norėjosi kam nors užvošti, pamenu kaip man ant kaktos šaltą kompresą dėjo ir kai poto man pakėlė lovą ir jis pradėjo kristi man ant veido, kaip nervas ėmė kai paimiau tą skudurą kai mečiau į vyra
QUOTE(hefaiste @ 2010 01 20, 17:02) Visada prasom... Tarp kitko as sia istorija kazkada papasakojau savo vyrui, tai jau kaip atvykome gimdyti - jis pamates kaip as per saremius draskausi po gimdykla, tyliai sako - tik ant sitos kedes gedos nepridaryk, juk ir man tada sarmata bus P.S. kada prie progos parasysiu ir kelis bajeriukus is savo gimdymo, ir ten neblogu dalykeliu prikreciau... QUOTE(joniene @ 2010 01 20, 16:04) nu jau kaip užsikirto į atminti , tai negaliu nustot vis prisimenu ir žvengiu , gydytoja turbūt irgi ilgai nepamiršo tavęs o mano anytą pasakojo pirma kart kai nuėjo tai su pėdkelnėm užsilipo o šiaip būtent ta temą forume yra , galima skaniai pasijuokt va radau ją
o man tai prakirpo vandenis 7 vakaro iki 1 nakties nieko neatsimenu nes is manes niekaip kaukes atimt negalejo
Na o dabar keletas faktu is mano gimdymo
Jau senesneje temoje rasiau, kad pries einant I gimdykla kaip reikiant pasirupinau AK treciojo auksto koridoriaus svara (isploviau puses koridoriaus grindu, nes eidama is tualeto pameciau gleiviu kamsti) ir tik tuomet skambinau daktareliui, o po geros valandos visas veiksmas persikele i gimdykla Zodziu guliu gimdykloj prijunge man visus aparatus, saremiauju kas 10 min, o saremiai nei ilgeja nei trumpeja. Tad daktarelis nusprendzia truputi paskatinti va cia ir buvo jo klaida pajungia man lasine pradeda kapseti vaistukai, o mane labia stipriai suriecia saremiai Is skausmo jau kenteti nebegaliu todel kazkodel sugalvoju pasvilpauti, bet nieko doro man ten nesigauna tik liezuvis kaip slipsas is burnos iskrenta o garselio jokio.
eina sau
Sveikutes dar karteli
Noriu papasakoti dar viena istorija, kuri nutiko mano draugei... Zodziu nuvaziuoja mergina gimdyti, kadangi dar saremiu nera, o terminas jau "praziopsiotas" paguldo ja dienai i palata, o gyd. po apziuros nusprendzia paskatinti. Po vaistuku jau nesaldu - jos zodziais "laksto po palata ir dusauja. Isikimba i lovagali ir linguoja, o per saremiu pika tiek susilenke ir netycia galva ikiso tarp tu metaliniu virbu. Ir ka - galva tarp virbu uzstrigo, uzpakalis i paradine duru puse atkistas P.S. drauge leido sia istorija perpasakoti SM... QUOTE(joniene @ 2010 02 06, 20:27) Sveikutes dar karteli o man čia atrodo jau gerokai perspausta ir net nejuokinga...Labiau panašu į sukurtą istoriją, o ne realybę QUOTE(Uksnė @ 2010 02 09, 18:43) o man čia atrodo jau gerokai perspausta ir net nejuokinga...Labiau panašu į sukurtą istoriją, o ne realybę As tik perpasakojau drauges istorija - tai jei ji man perspaude tai busiu perspaudusi ir as... QUOTE(Uksnė @ 2010 02 09, 19:43) o man čia atrodo jau gerokai perspausta ir net nejuokinga...Labiau panašu į sukurtą istoriją, o ne realybę kodel nepanasu i realybe
Buvo ir man juokinga situacija gimdymo metu, su dainom susijusi. Siaip kadangi gimdziau antra karta, tai viskas vyko gana greitai. O ir skausmu kazi kokiu nezmonisku nejauciau. Zodziu, guliu ant stalo ir saremiauju, jau link pilno atsidarymo artejam ir staiga saremiu metu man sauna i galva padainuot. Nu nezinau kodel man taip susisviete, bet saremio metu pro sukastus dantis skandavau "Zuikiai broliai, sen visi saunuoliai
QUOTE(Justau @ 2010 02 10, 23:56) Buvo ir man juokinga situacija gimdymo metu, su dainom susijusi. Siaip kadangi gimdziau antra karta, tai viskas vyko gana greitai. O ir skausmu kazi kokiu nezmonisku nejauciau. Zodziu, guliu ant stalo ir saremiauju, jau link pilno atsidarymo artejam ir staiga saremiu metu man sauna i galva padainuot. Nu nezinau kodel man taip susisviete, bet saremio metu pro sukastus dantis skandavau "Zuikiai broliai, sen visi saunuoliai jetau, taip ir stovi akyse...
papasakosiu ir as nuotyki. patekau i gimdymo palata ir akusere sako kadangi kaklelis visai nepesiruoses tai vaiksciot, pagulek, viskas dar greit nebus. nu ir vaikstau po ta palata - i lova ne negaliu ziuret. uzeina saremis sustoju ir vel einu. paskui galvoju velnias labai skauda, gal epidiuro si karta prasyt ir taip ant tu minciu jauciu jog vaiko galvute tarp koju, greit prie duru ir rekiu - vaika pamesiu. sulekia kruva mediku ir pasimete nebezino ka daryti
p.s.vidurnakti atvaziavau su pilnai uzsidariusiu kakleliu, kamsciu ir vandenim, bet kadangi is toli, tai pagulde del viso pikto i patalogini, nes jau ir laikas buvo, ir netikrus pasak ju saremius jauciau. gerai, kad vyras ikalbino pasitikrint, o taip pasak akuseres buciau namie pagimdzius jei kaip norejau ryto laukus QUOTE(Rūta Žalioji @ 2010 02 12, 17:34) papasakosiu ir as nuotyki. patekau i gimdymo palata ir akusere sako kadangi kaklelis visai nepesiruoses tai vaiksciot, pagulek, viskas dar greit nebus. nu ir vaikstau po ta palata - i lova ne negaliu ziuret. uzeina saremis sustoju ir vel einu. paskui galvoju velnias labai skauda, gal epidiuro si karta prasyt ir taip ant tu minciu jauciu jog vaiko galvute tarp koju, greit prie duru ir rekiu - vaika pamesiu. sulekia kruva mediku ir pasimete nebezino ka daryti p.s.vidurnakti atvaziavau su pilnai uzsidariusiu kakleliu, kamsciu ir vandenim, bet kadangi is toli, tai pagulde del viso pikto i patalogini, nes jau ir laikas buvo, ir netikrus pasak ju saremius jauciau. gerai, kad vyras ikalbino pasitikrint, o taip pasak akuseres buciau namie pagimdzius jei kaip norejau ryto laukus Kaip ta galvute pajutai, kad islindusi jau??? Sakyciau, lengvas gimdymas. Turbut cia nepirmas vaikas, kad taip lengvai islindo. Rimtai, idomu, daznai dabar buna tokiu atveju, kad netyciom namie pagimdo
tiesiog su ranka palieciau ir pajutau virsugalvi su plaukuciais
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 13:09) Manau tema yra apie juokingiausius nutikimus gimdimo metu Ir kultūra čia ne į tema Jei atrodo esa nekultūringa geriau neskaityti O kiekvienas turi savą kultūrą Tai tokie pasisakymai man visada atrodo kaip isišokimas QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 13:09) As dziaugiuosi, kad jus gimdydama dar galejote pagalvoti ir apie kultura bei save speti kontroliuoti... P.S. Mane pati anesteziologe nuramino, kad jai ne karta teko isklausyti daugybe "graziu issireiskimu" jos atzvilgiu, bet kad gimdyve pati is saves pasisaipytu - sake buna retai... Papildyta: QUOTE(Rūta Žalioji @ 2010 02 12, 18:34) papasakosiu ir as nuotyki. patekau i gimdymo palata ir akusere sako kadangi kaklelis visai nepesiruoses tai vaiksciot, pagulek, viskas dar greit nebus. nu ir vaikstau po ta palata - i lova ne negaliu ziuret. uzeina saremis sustoju ir vel einu. paskui galvoju velnias labai skauda, gal epidiuro si karta prasyt ir taip ant tu minciu jauciu jog vaiko galvute tarp koju, greit prie duru ir rekiu - vaika pamesiu. sulekia kruva mediku ir pasimete nebezino ka daryti p.s.vidurnakti atvaziavau su pilnai uzsidariusiu kakleliu, kamsciu ir vandenim, bet kadangi is toli, tai pagulde del viso pikto i patalogini, nes jau ir laikas buvo, ir netikrus pasak ju saremius jauciau. gerai, kad vyras ikalbino pasitikrint, o taip pasak akuseres buciau namie pagimdzius jei kaip norejau ryto laukus Va sitaip ir as noreciau gimdyti.. QUOTE(nep @ 2010 02 14, 12:34) na kai pradeda lysti jau buna prasideje stangos. taip būna , kad ir be dideliu stangu ta galvute išlenda ,kartais per sąrėmius moteris nejaučia stanginasi , vnž taip kartais nutinka ..
na jau buvo kokia 16 mano gimdymo valanda , buvau išsekusi bet dar išlaikius blaivų protą,supratau kas vyksta aplinkui, stojo gimdymo veikla, tai į palatą prigūžėjo dar daktarų ir vienas toks malonus vyresnis daktaras, kuris iš kart man kažkodėl labai patiko priėjęs prie manęs ir sako -
"tokia graži moteris ir ko jai čia taip nesigimdo? o aš visa patenkinta sakau- "ačiū daktare už komplimenta o tas- "ponia, jūs nedėkokit, aš jum vistiek ne į veidą žiūriu o skauda viską jau nebegaliu, o juokas ima negaliu sustot ir daktarai šypsos, kad man juokinga
na as pagaliau irgi susilaukiau savo maziuko... na 4 ryto pajutau skausma nugaroje, pamaniau, kad jau vis tiek nemiegu, tai isiskalbsiu... renku nesvarius rubus ir tik pliurpt, kamstis isejo... as vyra versti is lovos. na cia tik isgastis, nes man jokiu paruosiamuju nebuvo... vyras dar spejo iki pietu padirbti....ligoninej mane sanitaras i vezimeli isodino ir begte per kolidorius, tai lenktynese dar sudalyvavau
QUOTE(betoox @ 2010 02 17, 14:23) Žiauruma iš tos pačios operos - yra pas mus toks ginius, žodžių nelabai renkantis, tai sykį tokią istoriją iš jo teko girdėt (jei neteisą pasakojo, tai ir aš melagė būsiu): žodžiu, atveža tokią moterėlę iš kaimo, nelabai švarią ir tvarkingą, ginius eina apžiūros ir drebia jai, nu, blin, maždaug tu ir smirdi, o ta jam - daktarieli, o ten ne rožė, kad jums kvepėtų
Prieš gimdymą čia semdavausi teigiamų emocijų
Kažkaip iš gimdymo nieko neatsimenu juokingo, matyt, nejuokinga tada buvo ... Dabar atsiminiau tik juokingą momentą, kai po gimdymo į palatą man seselė atnešė žvakutę nuo skausmo, o aš ryte nuėjusi į tualetą su ta žvakute neradau kur ją įsikišti ...
Na papasakokit dar kokia gera
As tai jau senai gimdziau ir CP dare:D Tik zinau kad po narkozes labai keikiausi Ir pamenu kaip dauze per zandus ir klause ar zinot ka turit? O as taip miego noriu ir rekiu zinau be jusu kad sunus O kaip isimiegojau visiskai ,pramerkiau akis ir taip gert noriu Pirma mintis juk pas teva sklepe visniu vyno naminio yra
Na ir aš porą epizodų papasakosiu
Šiaip pats gimdymas truko gan ilgai, 16 val., ir nebuvo taip labai jau linksma.. Nors jau nebelabai ir prisimenu... Pamenu, labai stebėjausi, kad nėra pilvo. Glosčiau glosčiau, nu sakau, geeeras Po narkozės prabundu po operacine lempa, pasaulis suuuukasi ratu, viskas suuuuukasi... Iš visų pusių suėjo personalas, o aš kad užtraukiau!: "Karusel, karusel, žiznj i radost vesel" Tai vat. QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 14:09) Kad visi mes butume kulturingi. Siuo metu tokiu vis maziau ir maziau. O streso ir skausmo metu galima bet ka pasakyti ir issikeikt. Tik labai labai atsiprasau visu skaitanciu. Man pasakojo istorija apie mergina, kuri gimde su savo vyru. Ji gimde ilgai, labai isvargo, skaudejo. Tai ji is skausmo ir pasako savo vyrui:"Ot, k...va, daugiau p...st negausi". Sako visi gydytojai mire is juoko. Dar karta atsiprasau uz issireiskimus, bet neskaitau saves nekulturinga. QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 04, 17:42) Kad visi mes butume kulturingi. Siuo metu tokiu vis maziau ir maziau. O streso ir skausmo metu galima bet ka pasakyti ir issikeikt. Tik labai labai atsiprasau visu skaitanciu. Man pasakojo istorija apie mergina, kuri gimde su savo vyru. Ji gimde ilgai, labai isvargo, skaudejo. Tai ji is skausmo ir pasako savo vyrui:"Ot, k...va, daugiau p...st negausi". Sako visi gydytojai mire is juoko. Dar karta atsiprasau uz issireiskimus, bet neskaitau saves nekulturinga. mano gimdymas apsiejo be ypatingu kuriozu... isimintiniausia, kai palatoj isikibus i lova per saremius ant pirstu galu stodavaus, nes taip atrode maziau skauda. juokingai atrode, mama po gimdymo juokesi is to vaizdo....
Na man tai nenutiko nieko labai juokingo bet visa gimdyma buvo kazkaip juokingai, norejosi kikenti. Tik pamenu kai jau uzsinorejau to vadinamo kako, jausmas buvo kad vaiko galva stero man is apacios,pradejau saukt per visa ligonine kad vaikas iskrito, subego kas tik galejo is visu palatu
Paskaičiau kai kurių mamų pasisakymus ir prisiminiau. Gimdžiau pirmą dukrą VGN pas Razumą. Tik praėjo rusų Velykos, o mūsų , tą naktį gimdančių, net 8. Trūksta vietų gimdykloj. Priešgimdyvinės irgi perpildytos. Visur pastatytos širmos. Gimdykla kaip konvejeris. Aš guliu prie lango, o už širmos guli kita moteris. Užėjus sąrėmiui, šaukia: parvažiuosiu namo ir vyro turtą ant kaladėlės kirsiu. Pagimdė ji, o akušerė klausia: tai kaip dabar bus su vyru, ar kirsi?- Nea , gaila....
Juokėsi visi iki ašarų. man iš antro gimdymo labiausiai įsiminė, kaip per paskutinius stipriausius sarėmius vis sakiau au au au..... ir paskui per stūmimą, tik jau daug garsiau ir pikčiau
O nutiko man istorija va tokia. Gimdziau pirma kart pries 7 metus (is vakaro cepelinu pririjau, ryte vandenys nubego). Priimamajam surase ten viska kas priklauso ir akusere isejo. Prisistate kazkokia, tarybiniu laiku sukirpimo bobele, klizmos statyt. Pagulde ant sono, susiruose na ir pila. O as guliu ir jauciu kad viskas labai arti kaupiasi. Guliu toliau (nu pirmas kartas, gal taip ir turi but) ir laukiu kas bus toliau. Ir zinot jauciu, kad tikrai jau neviskas gerai, nes ji ten isijuosus vis pila, o as jau negaliu kentet. As jai ir sakau: Man jau i tualeta reikia, ji man gulek ramiai dar ne viskas. Kenciu jau gerokai uzspaudus ir toliau deruosi, kad i tualeta leistu: Sakau labai jau cia viskas apacioj kaupiasi, nebegaliu kentet; O ji vistiek savo: Gulek ramiai... ir ant tu jos zodziu viskas prasiverzia
Nu juokemes paskui abu su vyru is to nutikimo. |