Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: See kai run avalynė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
erikiuxxx
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 12, 12:23)
erikiuxxx, man atrodo, Jus taip kalbat, nes pati prekiaujat neva visus ortopedinius reikalavimus atitinkanciais batukais. esme tik ta, kad reikalavimai yra pasikeite ir Jus nesakot, kad Jusu batukai atitinka SENUS reikalavimus. Jokiu budu nesakau, kad jie pakenktu kojai, bet medicinos jau irodyta, kad sveikai kojai jie niekuo nepadeda. Jus sakot, MANOT, kad pagrindinis batu privalumas yra tvirtas uzkulnis. Na, manyti galime kiekvienas savaip, niekas nedraudzia. Taip pat niekas nedraudzia auti savo vaikus tokiais batais, kokiais norime. Taciau naujose normose(kurias pagaliau patvirtino ir Lietuva, jas galima rasti SAM saite arba suzinoti jiems paskambinus) reikalavimai uzkulnio kietumui gerokai sumazinti. Sakysit, kodel as taip ginu tuos batus? Na, ne konkreciai tuos, o tokio tipo. O todel, kad labai pikta, kai prekybininkai, remdamiesi SENOMIS higienos normomis bando ginti savo perekes. Beje, mano vaiko patys pirmieji batukai, skirti stovejimui, buvo butent tokie kieti ir labai tvirti. Budavo tragedija su jais. doh.gif  Gaila, kad tada dar ir as buvau tarp tu suklaidintu zmoniu, kurie mane, kad TIK tokie batukai yra teisingi.
Na o del kainu... Jums See Kai Run ir Smaller atrodo brangus? Juk LT jie parduodami normalioje e-parduotuveje, ne kazkur namuose pas kazka. Tai palyginkim kainas su LT parduotuvem: Bartekai ir Ecco kainuoja apie 180-300 Lt. Va cia tai brangu! Aisku, as buciau ne pries, jei SKR kainuotu maziau lotuliukas.gif , bet kad jie kainuoja mazdaug tiek pat kaip ir uzsieny. Tada tikiu, kad nepermoku. Nes vat visokiu Ecco tai uzsieny tikrai tokiom kainom kaip Lietuvoj nerasi. g.gif
Papildyta:

Na, ten yra sioks toks pakietinimas (tokia tarsi pagalvele, pasiziurekit). To vaiku kojoms ir uztenka. Cia mes prigasdinti, kad neva taip negerai. NEVA...
*

parodykit,kur bartek ir ecco kainuoja180/300lt lotuliukas.gif blink.gif
nu nejuokinkit, remetes senom kainom biggrin.gif

bartek ,ecco basutes kainuoja 100/179lt mirksiukas.gif ziurint kur pirkti smile.gif
o prekybininke,tai jus man labiau i ja panasi smile.gif
is pirmu lupu girdziu,kad reikalavimai pasikeite lotuliukas.gif ,kad vaikam nereikia tvirto uzkulnio lotuliukas.gif
o kaina,kaip uz ''makasinus'',kaip kazkas teisingai issireiske ,kaina yra ne brangi,o siaubinga doh.gif

o jus isivaizduojate,kad tvirtas uzkulnis,tai jau turi buti ,gelezies ketumo lotuliukas.gif tokie gaminami,tik pagas spec uzsakymus
normaliem vaikuciam ir pirmiem zingsniam turi buti batuku kulnas pakietintas,kad kojyte nekryptu

kazkoks keistas jusu poziuris,jaigu nereikia geros tvirtos avalynes,tai tegu vaikas jau tada basas vaiksto,ir sveikiau ir nereiks tiek moketi mirksiukas.gif

QUOTE(rouling @ 2010 02 04, 23:25)
ruoniniene, baik spamint.
nereikia mums tos tavo avalynės
bash.gif
*

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(456123 @ 2009 12 31, 17:54)
Na, šiame puslapyje viso labo 4 mamų iš užsienio atsiliepimai  smile.gif.  Vienas iš jų iš tiesų palankus, vienas iš dalies kritiškas, o kiti 2 iš viso ne apie šiuos batus, tad perskaičius juos visus, tikrai negalėčiau daryti išvados, kad tos užsienio mamos "Labai jau patenkintos siais batukais"  smile.gif

*

drinks_cheers.gif
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 12, 14:46)
parodykit,kur bartek ir ecco kainuoja180/300lt lotuliukas.gif  blink.gif
nu nejuokinkit, remetes senom kainom biggrin.gif

bartek ,ecco basutes kainuoja 100/179lt  mirksiukas.gif ziurint kur pirkti smile.gif
o prekybininke,tai jus man labiau i ja panasi smile.gif
is pirmu lupu girdziu,kad reikalavimai pasikeite  lotuliukas.gif ,kad vaikam nereikia tvirto uzkulnio lotuliukas.gif
o kaina,kaip uz ''makasinus'',kaip kazkas teisingai issireiske ,kaina yra ne brangi,o siaubinga  doh.gif

o jus isivaizduojate,kad tvirtas uzkulnis,tai jau turi buti ,gelezies ketumo lotuliukas.gif tokie gaminami,tik pagas spec uzsakymus
normaliem vaikuciam ir pirmiem zingsniam turi buti batuku kulnas pakietintas,kad kojyte nekryptu

kazkoks keistas jusu poziuris,jaigu nereikia geros tvirtos avalynes,tai tegu vaikas jau tada basas vaiksto,ir sveikiau ir nereiks tiek moketi mirksiukas.gif
lotuliukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
*

Mielai buciau prekybininke, bet neturiu tokios gysleles. blush2.gif Esu paprasta valdiskoj institucijoj dirbanti mama.
180 Lt uz Bartekus dar vakar Madoj vaikams maciau.
Del uzkulnio nebukit tokia kategoriska. As gi nesakau, kad jo nereikia tvirto! Tik sakau, kad TOKIO kieto, kaip budavo anksciau, nebereikalaujama.
Ar batai mokasinai, ar ne, siuo atveju ne tame esme. Jie pagaminti is labai malonios odos, itariu, todel ir kainuoja virs 100.
O per galva Jus baikit trankyt. Cia tema ne siaip apie ka nors, o butent apie sitos firmos batukus. Jei nepatinka jie Jum, galit taip ir parasyt. O musates uz tai, kad kiti apie juos sneka, visai ne vietoj. Cia tam specialiai tema "uzveista", kad apie SKR avalyne padiskutuotume. Ta iki siol mes ir darem. Kad nuomones nesutampa, tai nieko keisto. Jos neprivalo sutapt. Bet as tikrai turiu teise sitoj temoj pasisakyt. 4u.gif
olande
oi, cia brangu nebrangu kiekvienam pagal kisene. Man svarbu,kad butu ,,protinga'' kaina ir gera kokybe. jei kas nepastebejo tie batukai yra ne is siaip odos, bet labai minkstutes odytes.
Prisimenu apaviau tokiom basutem kai pas chirurga ejom.jis pasiziurejo.... stato lyg kojyte gerai.pasake viskas gerai tik kitus batus kad nusipirktume.parode dar kas turi buti tuose batuose. bet as galvojau,kad tikrai nekeisiu, nes esu buvusi uz LT ribu ir maciau kaip vaikus augina ir kuom jie apauti vaiksto. smile.gif musu mamos net nualptu pamaciusios. tai va, namuose basa vaiksto ir atsistojo, ir ejo pati su kojnaitem.... ir niekas nekrypsta ir kojytes sveikos.
Man erikiuxx komentarai primena mano mamos pasakyma ,,kai as jus vysciau, tai dabar turit tiesias kojas'' lotuliukas.gif
Kiekvienam pagal skoni.as nesirinkciau nei Ecco nei Barteku. jei susimoketu prekybininkes visus mokescius, tai kazin ar uz 100lt pardavinetu Ecco. remkit seselini versla, tai krizes tikrai nebus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2010 02 11, 22:09)
Noriu paklausti kaip vyresnio amžiaus vaikų batukai, jų užkulnis jau būna kietesnis (see kai run  serijos)?
Mums daktarai liepė nusipirkt "normalius" batus, nes šie mokasinai netinka sad.gif pirkom Ecco, basutes o į lauka kai bus jau normalus oras vistiek eisim su smaller'iais smile.gif
Nors bandžiau įrodinėt savo tiesas, bet kadangi bando kartais kojytes statyt šleivai, tai gal dėlto sako geriau su batukais po namus vaikščioti....
*

Maniske zinokit ir kartais sleivai pastato, ir ant pirstu galu vaiksto kaip jai patinka. smile.gif jei nori pati apsiauna ir nusiauna. nepergyvenkit. jei pastebit, kad ne nuolatos taip kojyte stato, tai viskas gerai pedutems.
ruoniniene
QUOTE(olande @ 2010 02 12, 16:52)
oi, cia brangu nebrangu kiekvienam pagal kisene. Man svarbu,kad butu ,,protinga'' kaina ir gera kokybe. jei kas nepastebejo tie batukai yra ne is siaip odos, bet labai minkstutes odytes.
Prisimenu apaviau tokiom basutem kai pas chirurga ejom.jis pasiziurejo.... stato lyg kojyte gerai.pasake viskas gerai tik kitus batus kad nusipirktume.parode dar kas turi buti tuose batuose. bet as galvojau,kad tikrai nekeisiu, nes esu buvusi uz LT ribu ir maciau kaip vaikus augina ir kuom jie apauti vaiksto.  smile.gif musu mamos net nualptu pamaciusios. tai va, namuose basa vaiksto ir atsistojo, ir ejo pati su kojnaitem.... ir niekas nekrypsta ir kojytes sveikos.
Man erikiuxx komentarai primena mano mamos pasakyma ,,kai as jus vysciau, tai dabar turit tiesias kojas''  lotuliukas.gif
Kiekvienam pagal skoni.as nesirinkciau nei Ecco nei Barteku. jei susimoketu prekybininkes visus mokescius, tai kazin ar uz 100lt pardavinetu Ecco. remkit seselini versla, tai krizes tikrai nebus  doh.gif
*

Vat mes ta pati apie batuku oda sakom! Isvada: kas paciupinejo, tas supranta, apie ka kalba. Aisku, is nuotrauku odos minkstumo nesimato... bigsmile.gif
Bartekai mano skoniui laaabai negrazu (nieko nenoriu izeist, skonis yra subjektyvus dalykas). Ecco visai nieko. Tik kad, pirma - jais LT gana daug apsiavusiu vaiku, antra - jie nieko, bet tikrai nera kazkokie super "stiliovi".
Apie basuma tai mes cia jau kazkurioj kitoj temoj diskutavom. Taip, dabar dauguma gydytoju sako, kad vaikui po namus geriau lakstyt basam (lauke batai reikalingi tik tam, kad nuo suzeidimu peda apsaugotu, o ne ja formuotu ar palaikytu. Juk jei zmogelis jau atsistojo, tai jo kojos pacios save palaiko. Nekalbu, aisku, jei kojytes bedeliu turi). Tai as, tuo vadovaudamasi, ir batus atitinkamus pirkau (seniau dar turejom ne "Smaller", bet labai panasius, irgi amerikietiskus).

Va, dar del uzkulnio prisiminiau. Cia taip daug kas baidosi, kad jis nebutu per minkstas, bet puse Lietuvos vaiku su "Crocs'ais" arba ju "atmainom" laksto. Tai kaip nebaisu tom mamom? Juk ten isvis uzkulnio nerasta! lotuliukas.gif
olande
Man is vis keista,kai zmones pradeda daryti isvadas kai net realiai nemate ir neisbande doh.gif juk ne siaip apdovanojimu zenkliukus gamintojai pelno.
ruoniniene
QUOTE(olande @ 2010 02 12, 17:21)
Man is vis keista,kai zmones pradeda daryti isvadas kai net realiai nemate ir neisbande doh.gif juk ne siaip apdovanojimu zenkliukus gamintojai pelno.
*

Vat man irgi Amerikos podiatru asociasijos pripazinimas (o teigiama, kad SKR batai toki turi) kazkaip abejoniu nekelia. smile.gif Siaip tai gal beda ta, kad LT tie batai mazai zinomi ir parduodami, kiek zinau, tik internetu. Jei ju butu paprastose parduotuvese, zmones galetu (kad ir nepirkdami) apziureti, paciupineti. Jei labai daug vaiku juos nesiotu, velgi, apziuretu zmones draugu ar kaimynu vaiku batukus. O dabar... Gal, jei seima labai taupo pinigelius, teveliams ir baisu rizikuoti pirma karta pirkti nezinomus batus. Kai mes pirma karta is JAV uzsisakem i "Smaller" panasius batukus, man irgi pinigais svaistytis veltui nesinorejo ax.gif, bet pagalvojau, kad kazkiek ten virs 100 Lt galiu isleist. Pamaniau, kad, jei kazkas labai nepatiks, na tai bus i bala ismesti pinigai (na, ne 1000 gi), bet bent jau busiu pabandzius (man tie batai buvo be proto grazus, pasiskaiciau, kad irgi ten visokiu asociaciju patvirtinti). Kai pabandem, o paskui atradau "Smaller", nebebuvo baisu, nes vizualiai matesi, kad jie labai panasus.
erikiuxxx
QUOTE(olande @ 2010 02 12, 16:05)

Kiekvienam pagal skoni.as nesirinkciau nei Ecco nei Barteku. jei susimoketu prekybininkes visus mokescius, tai kazin ar uz 100lt pardavinetu Ecco. remkit seselini versla, tai krizes tikrai nebus  doh.gif
Papildyta:
Maniske zinokit ir kartais sleivai pastato, ir ant pirstu galu vaiksto kaip jai patinka.  smile.gif jei nori pati apsiauna ir nusiauna. nepergyvenkit. jei pastebit, kad ne nuolatos taip kojyte stato, tai viskas gerai pedutems.
*

manau,kad prekybinkinkes tikrai moka mokescius lotuliukas.gif
ne caro laikais gyvenam wink.gif

manau nezinant,negrazu rasyti nesamones wink.gif

QUOTE(olande @ 2010 02 12, 16:21)
*

zenkliukus siais laikais,galima nusipirkti wink.gif

na nesikisiu smile.gif
atrodo,kad vienas ir tas pats asmuo,tik su skirtingais nikais wink.gif
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 12, 19:11)
zenkliukus siais laikais,galima nusipirkti wink.gif
na nesikisiu smile.gif
atrodo,kad vienas ir tas pats asmuo,tik su skirtingais nikais wink.gif
*

Kazkaip man idomiai skamba, kad pasauly zinoma amerikieciu firma pirktu zenkliukus.
O atrodo Jum idomiai! Cia kurias is sitos temos dalyviu laikot vienu asmeniu? Man irgi smalsu. smile.gif
Nada...
ai kas ten per batai
dar tokiom kainom

lotuliukas.gif
idomu , o ka sakot savo pirkejam apie tamstos parduodamu batu kokybe? biggrin.gif
zinant rubu kokybe, apie batus baisu ir pagalvot, o turbut tikinat, kad reikalavimus atitinka? biggrin.gif

Man is vis keista,kai zmones pradeda daryti isvadas kai net realiai nemate ir neisbande  juk ne siaip apdovanojimu zenkliukus gamintojai pelno.

drinks_cheers.gif sneka bobos, kad tik sneket, veikt ner ka...
bet kuriuo atveju, dar neturejau batuku tokiu lanksciu padu, kaip see kai run, o tai, pgl naujausia literatura, svarbiausias kriterijus. tvirtas uzkulnis reikalingas stabilumui, bet jei vaikutis jau negriuvineja, jis nereikalingas, kojyte turi formuotis be jojiu suvarzymu rolleyes.gif
Papildyta:
kazkoks keistas jusu poziuris,jaigu nereikia geros tvirtos avalynes,tai tegu vaikas jau tada basas vaiksto,ir sveikiau ir nereiks tiek moketi

labai "protingos" tamstos mintys, basas vaikas ir ziema , ir mieste turetu vaikstinet, jei nemanau, kad vaika kaladese reik augint biggrin.gif
ruoniniene
Kazkaip paziurejau: kokios mes piktos visos. ax.gif Sakau, apsidrabstem ir uzteks, gyvenkime draugiskai. wink.gif
letuciukas
zieminuku taip ir neradau normaliu, nes isvardinti bartekai, ecco ir kt, baisiai sunkus, kieti, siauri, mums nelindo kojyte, vaikscioti butu sunku su tokiais(mano batai lengvesni nei vaikams siulomi). ilgai ieskojau info apie normale avalyne, radau gerus atsiliepimus apie see kai run, tik gaila, kad jie negamina zieminiu. o kodel negali gamintojai kazka panasaus i UGG pagaminti vaikams, butu lengvuciai, silti ir lengvai uzmaunami. dabar su kokiais bartekais turi vargti kol uzmauni , kam taip kankint vaikus. po to vaikstom visi sulinke nuo prastos avalynes, stai kokios pasekmes
ruoniniene
QUOTE(letuciukas @ 2010 03 01, 18:38)
zieminuku taip ir neradau normaliu, nes isvardinti bartekai, ecco ir kt, baisiai sunkus, kieti, siauri, mums nelindo kojyte,  vaikscioti butu sunku su tokiais(mano batai lengvesni nei vaikams siulomi). ilgai ieskojau info apie normale avalyne, radau gerus atsiliepimus apie see kai run, tik gaila, kad jie negamina zieminiu. o kodel negali gamintojai kazka panasaus i UGG pagaminti vaikams, butu lengvuciai, silti ir lengvai uzmaunami. dabar su kokiais bartekais turi vargti kol uzmauni , kam taip kankint vaikus. po to vaikstom visi sulinke nuo prastos avalynes, stai kokios pasekmes
*

Gaila, kad nera SKR labai siltu zieminiu. schmoll.gif Gal surasyt peticija kokia, kad gamintu? lotuliukas.gif
ruoniniene
Patogus ir patvarus tai taip, zinom, patys bandem. biggrin.gif Kad nukainuoti, isvis gerai. O dar gerai, kad ziema baisioji jau i pabaiga. Nu nes tikrai siltu, tokiu, kad tiktu tokiai lietuviskai ziemai kaip si, deja, negamina. Jei pagamintu, mes pirmieji pirktume! lotuliukas.gif Bet pavasariui tai butinai uzsiprekinsim. smile.gif
ruoniniene
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 07, 15:05)
Patogus ir patvarus tai taip, zinom, patys bandem. biggrin.gif Kad nukainuoti, isvis gerai. O dar gerai, kad ziema baisioji jau i pabaiga. Nu nes tikrai siltu, tokiu, kad tiktu tokiai lietuviskai ziemai kaip si, deja, negamina. Jei pagamintu, mes pirmieji pirktume!  lotuliukas.gif Bet pavasariui tai butinai uzsiprekinsim. smile.gif
*

Pati save papildysiu. smile.gif Kaip jau kazkada minejau, mes esam pirke batukus "Elizabeth" (kaip tik is tu, kur dabar nukainuoti). Jie be pasiltinimo, bet ziemos pradzioj per balas buvo pats tas. Paskui ir per salcius avejom, jeigu tik is namu i masina ir is masinos kur nors i kavine ar pan. (nematau reikalo vaikui patalpoj valanda ar dvi kojas šutint). Labai tikiuos, kad per pavasarines balas dar galesim su jais lakstyt, neisaugsim, nes niekada nebuvo kojos perslapusios, toks jausmas, kad kazkuo padengtas tas batukas. thumbup.gif Tai va, tarsi ir negali sakyt, kad visai nieko ziemai "See Kai Run" neturi, na bet tikrai salciam turejom ir siltesniu batu pora.

Eeem, cia kazkieno zinute dingo. g.gif Dabar atrodo, kad pati su savim diskutuoju. lotuliukas.gif
Junda
Mano vaikas turi 3 poras See Kai Run batukų. Visomis esu beprotiškai patenkinta. Patogiai užsimauna, patogu vaikščiot, nesusidėvi greitai. Dėl lygaus pado, tai kaip tik su jais buvome pas ortopedą Žukauską, sakė idealūs batai mažiems vaikams. Ir geriausia šių batų dalis - tai kaina, visas poras pirkau po 10 dol. iš amazon.com per tarpininkes, tai išėjo maždaug po 40 Lt./pora.
erikiuxxx
QUOTE(Junda @ 2010 03 17, 21:18)
Mano vaikas turi 3 poras See Kai Run batukų. Visomis esu beprotiškai patenkinta. Patogiai užsimauna, patogu vaikščiot, nesusidėvi greitai. Dėl lygaus pado, tai kaip tik su jais buvome pas ortopedą Žukauską, sakė idealūs batai mažiems vaikams. Ir geriausia šių batų dalis - tai kaina, visas poras pirkau po 10 dol. iš amazon.com per tarpininkes, tai išėjo maždaug po 40 Lt./pora.
*

ogogo uz tokia kaina,tai manau super bigsmile.gif galima ir pirkti
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 17, 22:22)
ogogo  uz tokia kaina,tai manau super  bigsmile.gif galima ir pirkti
*

As supratau, kad Jus juos kritikavot ne uz kaina...
erikiuxxx
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 21:36)
As supratau, kad Jus juos kritikavot ne uz kaina...
*

bet kai kaina atitinkama,tai kitaip ir ziurisi 4u.gif mirksiukas.gif
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 18, 01:00)
bet kai kaina atitinkama,tai kitaip ir ziurisi  4u.gif  mirksiukas.gif
*

O tai as supratau, kad Jus juos ir ne uz grozi kritikavot, o uz tai, kad neva netinkami vaiku kojoms. Ar nesusikelbejom? smile.gif
O kaina tai tokia tikrai tik kokiu nors isparduodamu. Nes tiek amerikieciu saite (seekairun.com), tiek europieciu (seekairun.eu) kainos tokios pat kaip ir Lietuvoj, tikrai ne po 10 doleriu.
olande
kazkaip sunku man patiket, kad po 10 dol. kad ir tam paciam amazone, nes pridejus i ta pacia suma tarpininkiu 15 proc., jie isvis uz dyka gaunasi lotuliukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 18, 12:53)
O tai as supratau, kad Jus juos ir ne uz grozi kritikavot, o uz tai, kad neva netinkami vaiku kojoms. Ar nesusikelbejom? smile.gif
O kaina tai tokia tikrai tik kokiu nors isparduodamu. Nes tiek amerikieciu saite (seekairun.com), tiek europieciu (seekairun.eu) kainos tokios pat kaip ir Lietuvoj, tikrai ne po 10 doleriu.
*

nu jaigu zmogus po tiek pirko,tai gal neisigalvoja
kazkaip keistai skamba, ''kaina tikrai ne tokia;; ir t.t.
aciu pasakytumet,ir geriau nete siu batu pasiieskotumet,nes kas iesko tas randa

mano akim ziurint yra tikrai geresniu batu,
bet kai kaina atitinkama,kitaip ziurisi, ne grozi turejau omenyje
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 18, 23:57)
nu jaigu zmogus po tiek pirko,tai gal neisigalvoja
kazkaip keistai skamba, ''kaina tikrai ne tokia;; ir t.t.
aciu pasakytumet,ir geriau nete siu batu pasiieskotumet,nes kas iesko tas randa

mano akim ziurint yra  tikrai geresniu batu,
bet kai kaina atitinkama,kitaip ziurisi, ne grozi turejau omenyje
*

Aciu, zinoma. As pasiziurejau. Amerikieciu Amazone kainos nuo 15 iki 40-kazkeliu doleriu. g.gif O modeliai kai kurie nauji, bet kai kurie tai is tokiu senu sezonu... O su tarpininkem.... Juk tai nelegalu, ar as neteisi?
Tinylove
QUOTE(rouling @ 2010 02 05, 00:25)
bash.gif
*

drinks_cheers.gif

Šioje erdvėje tiesos nelabai rasime

Keisti man ruoninienes ir olandes pasisakymai, bet gal čia tik man taip.....

QUOTE(olande @ 2010 03 18, 18:59)
kazkaip sunku man patiket, kad po 10 dol. kad ir tam paciam amazone, nes pridejus i ta pacia suma tarpininkiu 15 proc., jie isvis uz dyka gaunasi  lotuliukas.gif
*

Tai žinoma sunku patiketi,kai patys parduodat sia avalynę 3/4 kartus brangiau doh.gif
olande
Na, viena cia mamyte sake,kad ji uz 90 lt parsisiuncia per tarpinikes kai buna ispardavimai, kita jau uz 40 lt. Kas iesko,tas randa. As nieko nesakau.
o man zinokit keistai skamba pasisakymai, kurie net nemate ir negalintys palyginti tu batu su kitais ir nesigaudantys kainose is kart ima kritikuoti ir kaltinti doh.gif
ruoniniene
QUOTE(Tinylove @ 2010 03 19, 23:12)

Ar baigsit Jus cia kopijuot ta zinute, kur kazkas nesusiprasdamas pradejo man per galva dauzyt?! Jeigu nedomina See Kai Run batai, neskaitykit sitos temos. Ji skirta butent jiems. Ar as negaliu temoj apie See Kai Run sneket apie See Kai Run?!? Tai apie ka man cia sneket? Apie vazonines geles?!
olande
Pasidairinejau po parduotuves, kur parduoda pagrinde lenkiskus batus ir naujas kolekcijas. Pasiurpau nuo batu baisumo ir ju kainu doh.gif net ne odiniai batukai kainuoja 140lt !
o cia kazkas kalbejo, kad seekairun odinukai per brangus...
ruoniniene
QUOTE(olande @ 2010 03 24, 15:32)
Pasidairinejau po parduotuves, kur parduoda pagrinde lenkiskus batus ir naujas kolekcijas. Pasiurpau nuo batu baisumo ir ju kainu  doh.gif net ne odiniai batukai kainuoja 140lt !
o cia kazkas kalbejo, kad seekairun odinukai per brangus...
*

Na, man irgi noretusi, kad vaiko batai 10 Litu kainuotu. Arba kad juos dalintu uz dyka. biggrin.gif Bet kadangi taip nera... Man See Kai Run'u kaina atrodo normali. Nesakau, kad maza. Bet tikrai normali.
rouling

QUOTE(Tinylove @ 2010 03 19, 23:12)
:sutinku

Šioje erdvėje tiesos nelabai rasime

Keisti man ruoninienes ir olandes pasisakymai, bet gal čia tik man taip.....
Tai žinoma sunku patiketi,kai patys parduodat sia avalynę 3/4 kartus brangiau  doh.gif
*

Ruoniniene rašė "...Taciau naujose normose(kurias pagaliau patvirtino ir Lietuva..."

Būkit tokia maloni ir pateikite nuorodą į naujas higienos normas. Kiek man žinoma, senoji higienos norma nuo 2009 metų negalioja (http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=129712&p_query=&p_tr2=), o nauja dar nepatvirtinta.

Ar jūsų išsireiškimas, kad See Kai Run avalynė atitinka naujas normas reiškia, kad jie atitinka normas kol Lietuvoje negalioja jokios normos ir bus "avalynė atitinkanti naujas normas" tik iki naujų hig. normų patvirtinimo?
Bet koks save gerbiantis ir kažkiek išmanantis savo darbą ortopedas nesiūlys įsigyti avalynės vaikams su minkštais užkulniais.
Guili
QUOTE(rouling @ 2010 04 22, 13:54)
[Ar jūsų išsireiškimas, kad  See Kai Run avalynė atitinka naujas normas reiškia, kad jie atitinka  normas kol Lietuvoje negalioja jokios normos ir bus "avalynė atitinkanti naujas normas" tik iki naujų hig. normų patvirtinimo?
Bet koks save gerbiantis ir kažkiek išmanantis savo darbą ortopedas nesiūlys įsigyti avalynės vaikams su minkštais užkulniais.
*

Užstodama ruoninienę įmetu vieno blogo nuorodėlę: http://dirbumama.group.lt/2010/04/30/vaikiska-avalyne/
Kaip galima sakyti, kad tokio tipo batukus siūlo savęs negerbiantys specialistai?!? Aš sakyčiau, kad savęs negerbia tie specialistai, kurie paskutinius dešimt ar pan. metų nepasidomi jokiomis naujovėmis...
Poskis
Bet čia koks karas vyksta bigsmile.gif bigsmile.gif ir dėl ko ??
Aš ka tik isigijau šios firmos batukus ir esu NEREALIAI patenkinta, mažė laksto laiminga thumbup.gif: Kadangi esu pirkusi labai daug batuku nuo Ecco iki Bartek ir visokiu kitokiu firmu, itališku, vokišku, tai tikrai turiu su kuo palyginti. Šitos firmos batukai superiniai ir tikrai drasiai visoms, kurioms rūpi vaiko koja galiu rekomenduoti 4u.gif
ruoniniene
QUOTE(Poskis @ 2010 05 10, 18:23)
Bet čia koks karas vyksta  bigsmile.gif  bigsmile.gif ir dėl ko ??
Aš ka tik isigijau šios firmos batukus ir esu NEREALIAI patenkinta, mažė laksto laiminga  thumbup.gif: Kadangi esu pirkusi labai daug batuku nuo Ecco iki Bartek ir visokiu kitokiu firmu, itališku, vokišku, tai tikrai turiu su kuo palyginti. Šitos firmos batukai superiniai ir tikrai drasiai visoms, kurioms rūpi vaiko koja galiu rekomenduoti 4u.gif
*

As jau pavargau kazka irodinet. Todel ir nebeatsakiau i rouling zinute. Savais zodziais ka nors VEL formuluot tingiu, todel idedu citata is vieno amerikietisko saito: "While we instantly fell in love with the fine form and function of See Kai Run shoes, we were even more impressed to find out that See Kai Run was awarded the American Podiatric Medical Association's "Seal of Acceptance". That endorsement means you can feel secure knowing the foot health of your little guy or girl is entrusted to a company that knows their stuff."
Beje, Poski, koki modeli pirkot? Man visada labai smalsu. smile.gif Mes tai jau isigijom vasarai is naujos kolekcijos SARA ir ASHELY MAIJA basutes. Mano mergina kai pamate dvi dezutes po pietu miego, tai prisedo ir koki pusvalandi austesi batus: tai vienos, tai kitus. biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(ruoniniene @ 2010 05 11, 14:28)
As jau pavargau kazka irodinet. Todel ir nebeatsakiau i rouling zinute. Savais zodziais ka nors VEL formuluot tingiu, todel idedu citata is vieno amerikietisko saito: "While we instantly fell in love with the fine form and function of See Kai Run shoes, we were even more impressed to find out that See Kai Run was awarded the American Podiatric Medical Association's "Seal of Acceptance". That endorsement means you can feel secure knowing the foot health of your little guy or girl is entrusted to a company that knows their stuff."
Beje, Poski, koki modeli pirkot? Man visada labai smalsu. smile.gif Mes tai jau isigijom vasarai is naujos kolekcijos SARA ir ASHELY MAIJA basutes. Mano mergina kai pamate dvi dezutes po pietu miego, tai prisedo ir koki pusvalandi austesi batus: tai vienos, tai kitus. biggrin.gif
*

imesk nuotraukyte panelytes pasigrozeti batukais mirksiukas.gif
Poskis
QUOTE(ruoniniene @ 2010 05 11, 14:28)
*

Mes isigijom šita groži wub.gif

user posted image

ruoniniene
QUOTE(Poskis @ 2010 05 12, 11:09)
Mes isigijom šita groži  wub.gif

user posted image
*

Jooo, grazu! Man "Smaller'iai" simta kartu graziau uz dideliu vaiku "See Kai Run'us". Kaip ir "Pediped" "originals" graziau uz "Flex"... Bet ka darysi, augam. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 12, 01:10)
imesk nuotraukyte panelytes  pasigrozeti  batukais  mirksiukas.gif
*

Oi, erikiuxxx, as mielai, bet ne su visom technologijom draugauju. blush2.gif Nemoku as i SM nuotrauku idet. Mane viena mama moke per AZ (as ja mokiau nuoroda paslepta idet smile.gif), bet man vis tiek neiseina. As zinau, kad ta nuotrauka jau turi buti internete, ar ne? Bet, va, nuotrauku is opapa.net man idet neleidzia. Jei gerai suprantu, ten galune kazkokia ne tokia turi but (Opapa galunej nera nei .jpg, nei kazko panasaus). Viena tik karta yra pavyke i SM nuotrauka ikelt. Kazkaip netycia. biggrin.gif Tai va, jei mane dar karta pamokysit, kaip durnai viska isaiskinsit, tai bandysiu idet nuotrauka is kokio saito. Nu nes savo vaiko nuotrauku internete niekur nelaikau, tetis neleidzia. blush2.gif O kol kas galiu nuorodas idet, ten yra ir nuotraukytes, kaip ant kojyciu basutes atrodo:
http://opapa.net/featured/basutes-ashley-maija.html
http://opapa.net/featured/basutes-sara.html
O siaip tai lauke dar su jom nebuvom, nes vis pasitaiko, kad dregna. Siandien jau norejau i darzeli vest su basutem, bet per prognoze galimu lietum prigrasino. Dabar atrodo neitiketina, bet jeigu "vdrug", tai nenoriu, kad vaikas paskui po slapia zole keblinetu su basutem. Bet namie jau kartais norisi jas paslept. biggrin.gif Laikykim kumscius uz siltus ir sausus orus!
erikiuxxx
QUOTE(ruoniniene @ 2010 05 13, 08:39)
Jooo, grazu! Man "Smaller'iai" simta kartu graziau uz dideliu vaiku "See Kai Run'us". Kaip ir "Pediped" "originals" graziau uz "Flex"... Bet ka darysi, augam. smile.gif
Papildyta:

Oi, erikiuxxx, as mielai, bet ne su visom technologijom draugauju. blush2.gif Nemoku as i SM nuotrauku idet. Mane viena mama moke per AZ (as ja mokiau nuoroda paslepta idet smile.gif), bet man vis tiek neiseina. As zinau, kad ta nuotrauka jau turi buti internete, ar ne? Bet, va, nuotrauku is opapa.net man idet neleidzia. Jei gerai suprantu, ten galune kazkokia ne tokia turi but (Opapa galunej nera nei .jpg, nei kazko panasaus). Viena tik karta yra pavyke i SM nuotrauka ikelt. Kazkaip netycia. biggrin.gif Tai va, jei mane dar karta pamokysit, kaip durnai viska isaiskinsit, tai bandysiu idet nuotrauka is kokio saito. Nu nes savo vaiko nuotrauku internete niekur nelaikau, tetis neleidzia. blush2.gif O kol kas galiu nuorodas idet, ten yra ir nuotraukytes, kaip ant kojyciu basutes atrodo:
http://opapa.net/featured/basutes-ashley-maija.html
http://opapa.net/featured/basutes-sara.html
O siaip tai lauke dar su jom nebuvom, nes vis pasitaiko, kad dregna. Siandien jau norejau i darzeli vest su basutem, bet per prognoze galimu lietum prigrasino. Dabar atrodo neitiketina, bet jeigu "vdrug", tai nenoriu, kad vaikas paskui po slapia zole keblinetu su basutem. Bet namie jau kartais norisi jas paslept. biggrin.gif Laikykim kumscius uz siltus ir sausus orus!
*

ikelk foto i pvz fotki.com ir idesi tada i cia smile.gif
tai ,kad viso vaikucio nebutina deti smile.gif o kaip baciukai ant kojyciu atrodo wub.gif
nujauciu,kad daug graziau negu ineternete,nes internetine man nekaip atrodo

o ant kojyciu visada kitaip ax.gif
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 13, 18:40)
ikelk  foto i pvz fotki.com ir  idesi tada i cia smile.gif
tai ,kad viso vaikucio nebutina deti smile.gif o kaip baciukai ant kojyciu atrodo  wub.gif
nujauciu,kad daug graziau negu ineternete,nes internetine man nekaip atrodo

o ant kojyciu visada kitaip ax.gif
*

O man ir internete super atrodo. Todel ir isdrisau pirma karta nusipirkt. O paskui nebegalejau sustot. biggrin.gif

Pagaliau prisiruosiau padirbet, sukuriau albuma fotki.com. Pridejau ten daug nuotrauku poros musu turimu batuku (Samantha ir Ashley Maija. Saros dar nenufotkinau). Ten nuotrauku daug imeciau, ivairiais kampais, tai cia ikelsiu tik viena pavyzdi. smile.gif O siaip tai visa albuma galima paziuret:
http://public.fotki.com/ruoniniene/

Ashley Maija basutes
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ruoniniene @ 2010 05 31, 13:26)
O man ir internete super atrodo. Todel ir isdrisau pirma karta nusipirkt. O paskui nebegalejau sustot. biggrin.gif

Pagaliau prisiruosiau padirbet, sukuriau albuma fotki.com. Pridejau ten daug nuotrauku poros musu turimu batuku (Samantha ir Ashley Maija. Saros dar nenufotkinau). Ten nuotrauku daug imeciau, ivairiais kampais, tai cia ikelsiu tik viena pavyzdi. smile.gif O siaip tai visa albuma galima paziuret:
http://public.fotki.com/ruoniniene/

Ashley Maija basutes
user posted image
*

As vis tiek nematau fotkes. biggrin.gif O Jus?
Carevna
QUOTE(ruoniniene @ 2010 05 31, 13:27)
As vis tiek nematau fotkes. biggrin.gif O Jus?
*

Nuotraukyčių nesimato, bandykit kelt dar kartelį mirksiukas.gif
armancius
as savo bernuzeliui nupirkau is opapa.net tokius batukus...
http://www.seekairun.com/cgi-bin/commerce....amp;key=ELLIOTT
abu esam labai patenkinti... lotuliukas.gif tikrai daug isieskojau ir buvau beprarandanti vilti nupirkt vaikui normalius batus. Nes nuo Bartek'u net purto, o Ecco kazkaip gaila pinigu vienam sezonui vienam vaikui...dar koja gana plati, tai i didziaja dali batuku neikisom per ploti.. verysad.gif uztat see kai run'ai puikiausiai tinka. Ne vienu tokiu minkstuciu ir lengvuciu parduotuvese nuciupinejau!
Tik vienintelis minusas, kad maniskis lauke eina kuliais - ir sliauzia, ir ropoja, ir plaukia.. tai minkstoji odele greit apsitryne.. bet turbut tokia jau tu vaikisku batu dalia:)

ruoniniene
QUOTE(Carevna @ 2010 06 01, 20:10)
Nuotraukyčių nesimato, bandykit kelt dar kartelį  mirksiukas.gif
*

Ir paspaudus nuoroda nesimato?
Papildyta:
QUOTE(armancius @ 2010 06 04, 17:10)
as savo bernuzeliui nupirkau is opapa.net tokius batukus...
http://www.seekairun.com/cgi-bin/commerce....amp;key=ELLIOTT
abu esam labai patenkinti...  lotuliukas.gif tikrai daug isieskojau ir buvau beprarandanti vilti nupirkt vaikui normalius batus. Nes nuo Bartek'u net purto, o Ecco kazkaip gaila pinigu vienam sezonui vienam vaikui...dar koja gana plati, tai i didziaja dali batuku neikisom per ploti..  verysad.gif uztat see kai run'ai puikiausiai tinka. Ne vienu tokiu minkstuciu ir lengvuciu parduotuvese nuciupinejau!
Tik vienintelis minusas, kad maniskis lauke eina kuliais - ir sliauzia, ir ropoja, ir plaukia.. tai minkstoji odele greit apsitryne.. bet turbut tokia jau tu vaikisku batu dalia:)
*

Su tom nosim tai taip jau yra, kad arba uzvarvuolintas gumos gabalas ant bato priekio, arba jos nusitrina. Bet See Kai Run vienam straipsny zadejo, kad 2010 m. pavasario-vasaros sezono batu oda bus tokia pat minksta kaip ir anksciau, bet tvirtesne. Tikrai taip! Mes dabar turim ir praejusio rudens sezono batukus, ir naujausio sezono basutes. Tikrai basutes laiko geriau, nors siaip mano mergina irgi megeja asfalto tvirtuma batu nosim pamatuot.
olande
Mes tai issirinkom sitas basutes http://www.seekairun.eu/marian-p-227.html. Labai vasariskai ir gaiviai atrodo ant kojytes bigsmile.gif labai dekingas modeliukas. Jokiu pakietinimu uzkulnyje nera tik juostele. Taip pat ruoninienes isgirtas Ashley Maya sandaliukus nesiojam. kol kas viskas puiku smile.gif
Carevna
QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 04, 22:58)
Ir paspaudus nuoroda nesimato?
*

Paspaudus nuorodą matau, bet kur bandėt kelt į temą nerodo nei vienos. Kai kursite sekančią temą siūlau pačioj pirmoj žinutėj sukelt nuotraukytes, kaip atrodo ši avalynė ant kojytės ir šiaip, nes tikrai gal daug kam įdomu mirksiukas.gif
Rucelie
dėl patogumo nežinau, neturim ir nenešiojam, bet kur tas grožis neišpasakytas tai tikrai nematau... skonio reikalas aišku. bet man tai dauguma modeliukų kuriuos čia sukėlėt negražūs.
ruoniniene
QUOTE(Rucelie @ 2010 06 11, 11:42)
dėl patogumo nežinau, neturim ir nenešiojam, bet kur tas grožis neišpasakytas tai tikrai nematau... skonio reikalas aišku. bet man tai dauguma modeliukų kuriuos čia sukėlėt negražūs.
*

Zinoma, kad skonio reikalas. Man grazu, kad batukai "rimti", neprikvarklioti, nosys guma neuzlipintos. Bet tikrai niekam nepersu savo skonio. 4u.gif
ruoniniene
QUOTE(Carevna @ 2010 06 11, 10:49)
Paspaudus nuorodą matau, bet kur bandėt kelt į temą nerodo nei vienos. Kai kursite sekančią temą siūlau pačioj pirmoj žinutėj sukelt nuotraukytes, kaip atrodo ši avalynė ant kojytės ir šiaip, nes tikrai gal daug kam įdomu  mirksiukas.gif
*

Gal as kazka ne taip supratau, bet kaip galejau pradzioj idet batuku nuotraukas ant kojyciu? Juk kai "pagaminau" sita tema, tai nebuvau dar pirkus See Kai Run batuku. smile.gif Tiesiog norejau, kad kas nors apie juos papasakotu, bet nesulaukiau, tai isidrasinus emiau ir nupirkau. O dabar taip isejo, kad pati apie juos pasakoju. biggrin.gif
Va, kaip tik papildziau albuma Sara'os nuotraukomis. Tik mum sitos basutes didokos dar. blush2.gif Bet uztat idejau kelias foto, kur lankstumas matosi, nes darkart prisiminiau pokalbi apie pado lankstuma kitoje temoje.
Paciu nuotrauku cia, i SM, ikelt vis tiek nepavyksta...
Aliira
QUOTE(Nada... @ 2010 06 23, 22:22)
imeskit nuoroda puslapio, prasau, man visai noretusi pasinaudot nuolaida bigsmile.gif
*

http://www.seekairun.eu/latest-styles-c-53.html
reiktu rinktis is sitos kolekcijos.
Patikrinau, jog kodukas tikrai veikia, užtenka 3 poru ir gaunasi nemokamas siuntimas,
o galutine kaina trijų poru 60 eurų smile.gif
aš jau išsirinkau 4u.gif
rapoja
thumbup.gif
daisy3
Musu pirmieji ir vieninteliai vasaros batukai buvo SEE KAI RUN Olivia. Super! Nei prakaitavo, nei koja kreivinosi ir apskritai-vasara daugiau vaika basa reikia laikyti, sumazinsite problemu tikimybe. As taip pat esu pries vaiko kojos "itvara" - suteikime daugiau laisves tiek sau tiek vaikams, uztenka musu seneliai ir tevai gyveno remuose biggrin.gif
Beje, daktarai, paziureje mano vaiko koja, patvirtino - auga idealiai thumbup.gif Tad siai vasarai vel zvalgysiuos is SKR.
daisy3
Ar matet, vel galim uzsisakyti batuku is naujos See Kai Run kolekcijos per Opapa.net thumbup.gif Bet reikia skubeti...laikas labai ribotas.
zapukė
Man labai gražūs, bet per brangūs.. Mažė kaip tankas eina su batais, tai nosys lyg su tarka nuvarytos, negaliu pirkt normalių, nes gaila bus ax.gif
andal
labai grazus batai. Kodel anksciau as ju neaptikau doh.gif
Kiek ziuri, tai dydziai tik iki 25 gaminami
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.