Sveikos, neseniai pastebejau, kad atsirado pas mus See kai run gamintojo batukų. http://www.seekairun.com/index.html .
Gal kuri mamyte jau pirko siuos batukus Ispanijoje arba JAV? kokie atsiliepimai apie juos?
Sveikos, neseniai pastebejau, kad atsirado pas mus See kai run gamintojo batukų. http://www.seekairun.com/index.html .
Gal kuri mamyte jau pirko siuos batukus Ispanijoje arba JAV? kokie atsiliepimai apie juos?
Radau apie siuos batukus atsiliepimu mamu is uzsienio. Labai jau patenkintos siais batukais. http://www.mamasworldwide.com/2008/08/30/see-kai-run-shoes/ .
QUOTE(olande @ 2009 12 10, 14:39) Radau apie siuos batukus atsiliepimu mamu is uzsienio. Labai jau patenkintos siais batukais. http://www.mamasworldwide.com/2008/08/30/see-kai-run-shoes/ . Aciu, Olande! As jau ne tik issiaiskinau galutinai, kur Lietuvoje galima ju isigyti, bet ir isigijau. QUOTE(ruoniniene @ 2009 12 11, 22:38) Aciu, Olande! As jau ne tik issiaiskinau galutinai, kur Lietuvoje galima ju isigyti, bet ir isigijau. biski keistoki batukai,lyg lelems butu pagaminti,ta prasme kad padas ligus jokio supinatoriaus
Vat ir man neaisku
Vienas ortopedas draugei sake, kad jei vaikui butu kazkokie labai jau formuojantys batai, jis butu gimes su batais
nerealus batai! gavom dovanu per mazus, tai pardavem, dabar uzsisakiau, siom dienom gausiu vasarinius
padukas nerealus- laabai lankstus, odyte minkstute, vispadis minkstutis, ir svarbiausia- labai placios nosytes. pastebejau, kad geri batai, pvz. elefanten, atvezami i LT likuciu pavidalu, siaurom nosytem. nors mano dukros koja normali gan, bet visi likutiniai batukai siauroki, o peduciu batai negali apspausti, taip deformuojamos maziu pedutes! zodziu, liuksiski batukai! pabandykit QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 13, 07:55) biski keistoki batukai,lyg lelems butu pagaminti,ta prasme kad padas ligus jokio supinatoriaus Tai kad nebera tokiu reikalavimu, kad butu supinatorius.
kad placios nosytes tai super
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 26, 17:55) Kas smagiausia, kad See Kai Run batuku nosytes ir yra placios. Galetu ir Lietuvoj kas nors tokius bandymus siulyt. Mes su vaiku nesupyktume sudalyvaut. QUOTE(olande @ 2009 12 10, 13:39) Radau apie siuos batukus atsiliepimu mamu is uzsienio. Labai jau patenkintos siais batukais. http://www.mamasworldwide.com/2008/08/30/see-kai-run-shoes/ . Na, šiame puslapyje viso labo 4 mamų iš užsienio atsiliepimai Apie privalumus jau paskaičiau, o kaip su trūkumais - nejaugi nieko blogo nepastebėjot? QUOTE(456123 @ 2009 12 31, 18:54) Na, šiame puslapyje viso labo 4 mamų iš užsienio atsiliepimai Apie privalumus jau paskaičiau, o kaip su trūkumais - nejaugi nieko blogo nepastebėjot? Aktyviai drengiam. Kol kas jokiu trukumu nesulaukem. QUOTE(olande @ 2010 01 22, 15:55) Va cia galima idomus straipsniukas apie vaikiskus batukus. Man atrodo ,,Tavo vaikas'' spauzdino http://opapa.net/PEDUTE_BE_DUOBUTES Jo, pas juos visada kas nors idomaus buna: tai straipsniai, tai konkursas.
aš irgi susidomėjau šiais batais ir laukiam dabar parvažiuojant iš JAV. O sakykit serija smaller tai čia skirta iki kokio amžiaus? Nes kiek suprantu jų padas iš verstos odos, tai čia pradedantiems vaikščioti? turbūt nespėja jo vaikai suavėti? Mano dukrytei 8 mėn., šiuo metu vaikšto įsikibus į baldus, manau atšilus orams jau bus galima bandyt žingsniuot ir lauke su šiais batukais
QUOTE(Aliira @ 2010 01 25, 14:54) aš irgi susidomėjau šiais batais ir laukiam dabar parvažiuojant iš JAV. O sakykit serija smaller tai čia skirta iki kokio amžiaus? Nes kiek suprantu jų padas iš verstos odos, tai čia pradedantiems vaikščioti? turbūt nespėja jo vaikai suavėti? Mano dukrytei 8 mėn., šiuo metu vaikšto įsikibus į baldus, manau atšilus orams jau bus galima bandyt žingsniuot ir lauke su šiais batukais Ne be reikalo susidomejot! Tvirtu Jum zingsniu ir smagiu batu!
Bet opapa nedidelis asortimentas
Papildyta: mes tokius pat užsisakėm ![]() ir vienus visai mergaitiškus o tai kaip dydžiai atitinka mėnesiais mūsų lietuviškas kojytes? QUOTE(Aliira @ 2010 01 25, 17:09) Bet opapa nedidelis asortimentas Papildyta: mes tokius pat užsisakėm ![]() ir vienus visai mergaitiškus o tai kaip dydžiai atitinka mėnesiais mūsų lietuviškas kojytes? Kaip idomiai cia isejo su ta mano nuoroda! As idejau pirma pasitaikiusia, kur matosi padukas. Kalbant apie dydzius, tai as jais nesivadovauju, nes net ir Lietuvoj vaikuciu kojytes labai skiriasi. As visada ziuriu tik i centimetrus. Kai pirkom See Kai Run batus ir matavom pagal ju rekomendacija (Opapa.net yra dydziu lenteles apacioj), tai pataikiau idealiai.
Aš rinkdamasi ieškojau akcijinių, kad gautųsi pigiau nei LT
mergaitiškus užsisakiau tokius ![]() na aš irgi mėgstu pirkti internetu QUOTE(Aliira @ 2010 01 25, 18:03) Aš rinkdamasi ieškojau akcijinių, kad gautųsi pigiau nei LT mergaitiškus užsisakiau tokius ![]() na aš irgi mėgstu pirkti internetu Ziuriu, dviese mes cia susirasinejam. Aha, grazus batukai.
Na nezinau, ar jus cia reklama darot tai " opapa", bet kainos ten didesnes , nei siunciantis is JAV net neakcijinius batukus, tie patys oplia kainuoja 145, is jav- 120 lt. ka jau kalvet, kad akcijiniu visada galima rast, dabar laukiu basuciu, kurios su akcija 90 lt. kainavo. tik siuo metu su akcijom ne kas, ispirkta viskas, nes vasari pasirodys nauja kolekcija.
beje, siunciantis is see kai run gamintojo, siuntimas 6 $, jei suma maza. jei kas noretumet susidet, kad gaut nemokama siuntima, parasykit man AZ, susitarsim
aš laukiu dviejų porų iš JAV bet pirkau ne iš see kai run, vieną porą ėmiau iš amzon, tai labai prašoviau, nes prisidėjo ir tax'ai ir siuntimo mokestis, o kitą ėmiau iš 6pm, tai ten tikiuosi pigiai gausis. Dar negavau sąskaitos. Bet see kai run iš JAV juk nesiunčia į LT? Reikia siųstis iš Ispanijos?
Pas Ispanus seekairun.com batukai kainuoja vidutiniskai 30 euru plius dar siuntimas, o Jav jie kainuoja 30 dol., dar priskaiciuoti procentus tarpininkem ir siuntima, dar valiuots kursas keiciasi,tai kazin ar ne ant to pacio iseina.
QUOTE(olande @ 2010 01 26, 12:41) Pas Ispanus seekairun.com batukai kainuoja vidutiniskai 30 euru plius dar siuntimas, o Jav jie kainuoja 30 dol., dar priskaiciuoti procentus tarpininkem ir siuntima, dar valiuots kursas keiciasi,tai kazin ar ne ant to pacio iseina. ispanai siunčia į LT nemokamai, jei užsakymas viršija 100 eurų, tad galima siųstis arba keliese, arba kelias poras
Smagu
QUOTE(olande @ 2010 01 26, 14:37) Smagu Na MB Jus šitoj vietoj labai palaikytų Na kai pirksim kitus batus kreipsimės į opapa, o gal jie plės asortimentą QUOTE(Aliira @ 2010 01 26, 14:23) Na MB Jus šitoj vietoj labai palaikytų Na kai pirksim kitus batus kreipsimės į opapa, o gal jie plės asortimentą Manau, jei sulauks is musu pirkeju palaikymo, tai tikrai ples QUOTE(olande @ 2010 01 26, 14:37) Smagu Palaikau olandes nuomone! O del grazinimo prekiu tai yra taip, kad Lietuvoj vis tiek grazint lengviau nei siust i uzsieni. Koks man reikalas Opapa.net reklamuot? As tik pasidalinau gerais ispudziais. Kazkodel esam Lietuvoj tokie, kad dalinimasis blogais ispudziais visiem sukelia euforija, o vat gerais - itarima ir nepasitikejima. QUOTE Jav jie kainuoja 30 dol., dar priskaiciuoti procentus tarpininkem ir siuntima, dar valiuots kursas keiciasi,tai kazin ar ne ant to pacio iseina na tai mano basankes ir kainavo 30 dol.su siuntimais gavosi 90 lt QUOTE(Nada... @ 2010 01 26, 19:03) na tai mano basankes ir kainavo 30 dol.su siuntimais gavosi 90 lt Tai kad daro, kodel nedaro? O kalbant konkreciai apie ta pacia Opapa.net, tai jie gi ka tik atsidare. Is kur iskart akcijos? QUOTE(Nada... @ 2010 01 26, 18:03) na tai mano basankes ir kainavo 30 dol.su siuntimais gavosi 90 lt o jus nemanot, kad batukai pagaminti JAV yra pigesni nei Europoje todel, kad ju atvezimas ir muitai kainuoja? be to distributorius Ispanijoje taip pat savo marza uzsideda, tai jie ir gaunasi brangesni. Zinoma, jei jau viskas taip gerai ir pigu JAV, tai ka mes cia veikiam?
jei tokias nesamones raso straipsnyje, tai turbut tokie ir batai
"...Ir dėvėti batukai, kurie avėti kito vaiko vieną du mėnesius, pėdutei neturėtų pakenkti, nors naujais batukais prekiaujantys pardavėjai gali tvirtinti priešingai. Kartojau ir kartosiu: ne pėdos įgauna batukų formą, o šie prisitaiko prie jų..." jei vaikas turi kojos defektu, tai per 2 men. batukai bus nelygiai nunesioti, ir kito vaiko koja bus PRIVERSTA prisitaikyti prie batu formos. Ir istaisyti, kad butu vienodai nunesioti, net nereikia tureti vilties... Redaguota moderatoriaus: pašalinta reklaminė citata QUOTE(rouling @ 2010 01 28, 00:27) jei tokias nesamones raso straipsnyje, tai turbut tokie ir batai "...Ir dėvėti batukai, kurie avėti kito vaiko vieną du mėnesius, pėdutei neturėtų pakenkti, nors naujais batukais prekiaujantys pardavėjai gali tvirtinti priešingai. Kartojau ir kartosiu: ne pėdos įgauna batukų formą, o šie prisitaiko prie jų..." jei vaikas turi kojos defektu, tai per 2 men. batukai bus nelygiai nunesioti, ir kito vaiko koja bus PRIVERSTA prisitaikyti prie batu formos. Ir istaisyti, kad butu vienodai nunesioti, net nereikia tureti vilties... Pirmiausia tai straipsnis yra is zurnalo "Tavo vaikas", kuris nei gamina batus, nei parduoda. Papildyta: QUOTE(olande @ 2010 01 27, 19:48) o jus nemanot, kad batukai pagaminti JAV yra pigesni nei Europoje todel, kad ju atvezimas ir muitai kainuoja? be to distributorius Ispanijoje taip pat savo marza uzsideda, tai jie ir gaunasi brangesni. Zinoma, jei jau viskas taip gerai ir pigu JAV, tai ka mes cia veikiam? Gal as nebuciau tokia kategoriska. QUOTE(olande @ 2010 01 27, 19:48) o jus nemanot, kad batukai pagaminti JAV yra pigesni nei Europoje todel, kad ju atvezimas ir muitai kainuoja? be to distributorius Ispanijoje taip pat savo marza uzsideda, tai jie ir gaunasi brangesni. Zinoma, jei jau viskas taip gerai ir pigu JAV, tai ka mes cia veikiam? aš manau JAV pigiau mum atrodo dėl dolerio kurso, bet pagrindinė priežastis yra jų rinkos dydis. Ten ir konkurencija visai kita, todėl ir kainos skiriasi. Tų pačių eparduotuvių Europoje ir JAV kainos beveik nesiskiria, skiriasi tik valiuta... gaila, bet ką padarysi QUOTE(Nada... @ 2010 01 26, 19:17) tai jei nori patraukt demesi, kaip tik akcijom sudomink, juolab, kad LT sie batukai retai kam zinomi A, va, ziurekit, stai Jums ir akcija!:) Spejom pakalbet.
ruoniniene, baik spamint.
nereikia mums tos tavo avalynės
gavom mes savo lauktus batukus, kol kas jie didoki, bet spėsim užaugti
mamytės kurių vaikai avi šią avalynę, jų užkulniai juk yra minkštučiai.... o mūsų ortopedai rekomenduoja kietus. Aišku batukai turi Amerikos pediatrų apdovanojimą, tai gal su jais ir viskas o.k. Bet kaip Jūsų vaikučiams neklypsta kulniukas? QUOTE(rouling @ 2010 02 04, 23:25) tai ko Jums cia is vis reikia tada Papildyta: QUOTE(Aliira @ 2010 02 05, 20:33) gavom mes savo lauktus batukus, kol kas jie didoki, bet spėsim užaugti mamytės kurių vaikai avi šią avalynę, jų užkulniai juk yra minkštučiai.... o mūsų ortopedai rekomenduoja kietus. Aišku batukai turi Amerikos pediatrų apdovanojimą, tai gal su jais ir viskas o.k. Bet kaip Jūsų vaikučiams neklypsta kulniukas? Tai Jus pirkote Smallerius? Dar nevaiksciojanciam ar tik pradedanciam...tuos kur mes nesiojam 24 dydzio, tai uzkulniukas yra tik jis ne kietas. Dabar ortopedai is vis pataria kuo daugiau basomis vaikams lakstyti. Be to jei pedute turi problemyciu, tai ortopedai kiek zinau nuo 2 metu, tas problemas pradeda gydyti. Tai tikrai nesibaiminkit. be to netikiu, kad JAV vaikuciai su tokiais batukais visi sleivakojai uzauga. Dauguma ligu gi igimtos yra. tad bukit rami QUOTE(Aliira @ 2010 02 05, 21:33) gavom mes savo lauktus batukus, kol kas jie didoki, bet spėsim užaugti mamytės kurių vaikai avi šią avalynę, jų užkulniai juk yra minkštučiai.... o mūsų ortopedai rekomenduoja kietus. Aišku batukai turi Amerikos pediatrų apdovanojimą, tai gal su jais ir viskas o.k. Bet kaip Jūsų vaikučiams neklypsta kulniukas? Uff, mamytes, aciu uz palaikyma! Labai skaudziai i galva gavau. Del uzkulniu tai viskas gerai. Jie pagaminti taip, kad avint atrodytu minkstuciai, bet kojyte palaikytu tiek, kiek priklauso. Nuo 2009 m. pavasario pagaliau gi ir LT patvirtino pakeistas higienos normas, kur nebereikalaujama vaiku kojas spraust i kalades.
na logiškai galvojant ir aš priėjau išvados, kad negalėtų batukai būt gavę pediatrų apdovanojimo, jei su jais kažkas negerai. Tik kad tie lietuvių ortopedai įsikalę jog užkulnis turi būt labai kietas. Pirkom smallerius, dar didoki bet jau kai atšils orai, manau galės žingsniuoti
QUOTE(Aliira @ 2010 02 06, 19:54) na logiškai galvojant ir aš priėjau išvados, kad negalėtų batukai būt gavę pediatrų apdovanojimo, jei su jais kažkas negerai. Tik kad tie lietuvių ortopedai įsikalę jog užkulnis turi būt labai kietas. Pirkom smallerius, dar didoki bet jau kai atšils orai, manau galės žingsniuoti Na, pagalvokim, ar koks nors senas, 30 metu poliklinikoje dirbantis ortopedas pasidomes, ar kas naujo neivyko jo sferoje? Ar jis atsidarys Sveikatos apsaugos ministerijos puslapi? O kam? Juk jis dirba sitiek metu ir viska viska zino!
Sveikos,
as taip suprantu, jog Lietuvos parduotuvese sios firmos batuku as nerasiu QUOTE(Soprana @ 2010 02 06, 21:23) Sveikos, as taip suprantu, jog Lietuvos parduotuvese sios firmos batuku as nerasiu Kiek zinau, See Kai Run (ir Smaller) batukais LT prekiauja tik opapa.net internetu. Dydziais niekada nepasikliauju ir niekam nepatariu. QUOTE(Soprana @ 2010 02 06, 21:23) Sveikos, as taip suprantu, jog Lietuvos parduotuvese sios firmos batuku as nerasiu atitinka dydziai pgl.lentele
Noriu paklausti kaip vyresnio amžiaus vaikų batukai, jų užkulnis jau būna kietesnis (see kai run serijos)?
Mums daktarai liepė nusipirkt "normalius" batus, nes šie mokasinai netinka Nors bandžiau įrodinėt savo tiesas, bet kadangi bando kartais kojytes statyt šleivai, tai gal dėlto sako geriau su batukais po namus vaikščioti.... QUOTE(Aliira @ 2010 02 05, 20:33) gavom mes savo lauktus batukus, kol kas jie didoki, bet spėsim užaugti mamytės kurių vaikai avi šią avalynę, jų užkulniai juk yra minkštučiai.... o mūsų ortopedai rekomenduoja kietus. Aišku batukai turi Amerikos pediatrų apdovanojimą, tai gal su jais ir viskas o.k. Bet kaip Jūsų vaikučiams neklypsta kulniukas? manau ,pagrindinis batu privalumas buna,tvirtas uzkulnis jai o nera ai kas ten per batai QUOTE(Aliira @ 2010 02 11, 22:09) Noriu paklausti kaip vyresnio amžiaus vaikų batukai, jų užkulnis jau būna kietesnis (see kai run serijos)? Mums daktarai liepė nusipirkt "normalius" batus, nes šie mokasinai netinka Nors bandžiau įrodinėt savo tiesas, bet kadangi bando kartais kojytes statyt šleivai, tai gal dėlto sako geriau su batukais po namus vaikščioti.... vat ecco tai suprantu,kad normali avalyne ortopedas manau tikrai yra teisus mano mazajam bus metukai tai kai pradejo stotis,be batuku,arba su tokiais minsktais labiau del grozio.Jo kojyte krypdavo,ir sunikiau istovedavo pakeitem i normalias basutes,kurios tikrai atitinka ortopedinius reikalavimus,pagrindini sis ju yra kietas uzkulnis, tai pasaka Sunus,iskart stojosi laba tvirtai,o ir zingsnius zenege lygiai manau pirmiem zingsniam ,tokia avalyne tikrai netinkama QUOTE(Aliira @ 2010 02 11, 23:09) Noriu paklausti kaip vyresnio amžiaus vaikų batukai, jų užkulnis jau būna kietesnis (see kai run serijos)? Mums daktarai liepė nusipirkt "normalius" batus, nes šie mokasinai netinka Nors bandžiau įrodinėt savo tiesas, bet kadangi bando kartais kojytes statyt šleivai, tai gal dėlto sako geriau su batukais po namus vaikščioti.... Ka reiskia "normalius"? Tai, See Kai Run batuku uzkulnis tvirtas, jie ir patys pasiuti is kietesnes odos. Manau, tikrai "praeitu" kaip "normalus". QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 12, 01:25) manau ,pagrindinis batu privalumas buna,tvirtas uzkulnis jai o nera ai kas ten per batai vat ecco tai suprantu,kad normali avalyne ortopedas manau tikrai yra teisus mano mazajam bus metukai tai kai pradejo stotis,be batuku,arba su tokiais minsktais labiau del grozio.Jo kojyte krypdavo,ir sunikiau istovedavo pakeitem i normalias basutes,kurios tikrai atitinka ortopedinius reikalavimus,pagrindini sis ju yra kietas uzkulnis, tai pasaka Sunus,iskart stojosi laba tvirtai,o ir zingsnius zenege lygiai manau pirmiem zingsniam ,tokia avalyne tikrai netinkama erikiuxxx, man atrodo, Jus taip kalbat, nes pati prekiaujat neva visus ortopedinius reikalavimus atitinkanciais batukais. esme tik ta, kad reikalavimai yra pasikeite ir Jus nesakot, kad Jusu batukai atitinka SENUS reikalavimus. Jokiu budu nesakau, kad jie pakenktu kojai, bet medicinos jau irodyta, kad sveikai kojai jie niekuo nepadeda. Jus sakot, MANOT, kad pagrindinis batu privalumas yra tvirtas uzkulnis. Na, manyti galime kiekvienas savaip, niekas nedraudzia. Taip pat niekas nedraudzia auti savo vaikus tokiais batais, kokiais norime. Taciau naujose normose(kurias pagaliau patvirtino ir Lietuva, jas galima rasti SAM saite arba suzinoti jiems paskambinus) reikalavimai uzkulnio kietumui gerokai sumazinti. Sakysit, kodel as taip ginu tuos batus? Na, ne konkreciai tuos, o tokio tipo. O todel, kad labai pikta, kai prekybininkai, remdamiesi SENOMIS higienos normomis bando ginti savo perekes. Beje, mano vaiko patys pirmieji batukai, skirti stovejimui, buvo butent tokie kieti ir labai tvirti. Budavo tragedija su jais. Na o del kainu... Jums See Kai Run ir Smaller atrodo brangus? Juk LT jie parduodami normalioje e-parduotuveje, ne kazkur namuose pas kazka. Tai palyginkim kainas su LT parduotuvem: Bartekai ir Ecco kainuoja apie 180-300 Lt. Va cia tai brangu! Aisku, as buciau ne pries, jei SKR kainuotu maziau Papildyta: QUOTE(Aliira @ 2010 02 12, 13:11) Na, ten yra sioks toks pakietinimas (tokia tarsi pagalvele, pasiziurekit). To vaiku kojoms ir uztenka. Cia mes prigasdinti, kad neva taip negerai. NEVA... |