Gal ir durnas klausimas
iskepiau sampaninio torto biskvita laabai purus
Atejau konsultacijos
sakykit, ar nieko neatsitiks snikers ir griliaziniam tortams, jeigu as juos padarysiu sestadieni, o valgysim tik antradieni? ar geriau juos daryti sekmadieni?
alio alio, gal kas atsakysit man i klausimukus?
QUOTE(eglejk @ 2009 12 11, 14:55) Atejau konsultacijos sakykit, ar nieko neatsitiks snikers ir griliaziniam tortams, jeigu as juos padarysiu sestadieni, o valgysim tik antradieni? ar geriau juos daryti sekmadieni? ssnikersas,man skaniausias 4 paru ar net 5
laba diena, aš su klausimu
tiek čia informacijos apie tortus radau kol kas "į akis krito" Snickers ir Rafaello svajonė. Mačiau rašėt, kad Snickers po 4-5 dienų skanus, tai galima būtų tartim 20d. iškept ir sutept, o 25d valgyt? ne per vėlu? būsiu dėkinga už atsakymus papildyta: žiūriu paklausiau beveik tą patį kaip ir Eglejk Visas ir visus su artėjančiomis šventėmis!!! QUOTE(japoniuke1 @ 2009 12 13, 00:33) Visas ir visus su artėjančiomis šventėmis!!! Manau jum tiktu ir patiktu snikersas
Ieskau receptuko
Ieskau torto "Dainava" receptuko. Gal turit kas nors senu receptuku. Internete nieko nerandu. Miško riešutų baltyminis pusgaminis su šokoladiniu kremu, aplietas šokoladine glazūra
QUOTE(uoga X3 @ 2009 12 13, 02:13) Ieskau receptuko Ieskau torto "Dainava" receptuko. Gal turit kas nors senu receptuku. Internete nieko nerandu. Miško riešutų baltyminis pusgaminis su šokoladiniu kremu, aplietas šokoladine glazūra žiūrėk čia
merginos o gal kuri turit torto-pyrago "Puriena" recepta .
aš dar su vienu klausimu: kokio dydžio torto forma turi būti Snikckers tortui? Ar 28cm ne per didelė? Ačiū
Dėkui EVELINCIK už nuorodą
na va kepiau sampanini tortuka ,gaivus skanus ,o kas nemegsta saldziu tortu tai sis tortas atradimas
aciu uz receptuka
savaitgalį kepiau snikersą, kaip antras blynas (pirmasis buvo rafaelo svajonė) gavosi labiau nei vykęs
rožytes dariau iš šokolado su medumi, o šokoladinis glajus pagal internete rastą j.oliverio receptą: šokoladas plius sviestas lygiomis dalimis, šaukštas cukraus ir šlakelis brendžio ![]() Papildyta: QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 12, 11:12) kol kas "į akis krito" Snickers ir Rafaello svajonė. Mačiau rašėt, kad Snickers po 4-5 dienų skanus, tai galima būtų tartim 20d. iškept ir sutept, o 25d valgyt? ne per vėlu? kepiau ketvirtadienį, vakar vis dar buvo to paties nerealaus skonio QUOTE(spyglis2 @ 2009 12 14, 11:39) savaitgalį kepiau snikersą, kaip antras blynas (pirmasis buvo rafaelo svajonė) gavosi labiau nei vykęs rožytes dariau iš šokolado su medumi, o šokoladinis glajus pagal internete rastą j.oliverio receptą: šokoladas plius sviestas lygiomis dalimis, šaukštas cukraus ir šlakelis brendžio jetau kaip tas gabalelis apetitiskai atrodo
labas vakaras
bandžiau ir aš kept karamelinį biskvitą iš daividijos snikerso (bijojau iškart visą tortą kept , kad nesugadinčiau tik va su karameliniu ganašu tai jau mistika gaunas QUOTE(linette @ 2009 12 14, 17:51) labas vakaras bandžiau ir aš kept karamelinį biskvitą iš daividijos snikerso (bijojau iškart visą tortą kept , kad nesugadinčiau tik va su karameliniu ganašu tai jau mistika gaunas Nu su tuo ganasu tai ne tau vienai nenusiseke(nezinau kaip cia man gavosi
sveikos mamkos tikras atradimas sita tema
beje labai aciu geroms mamoms taip susiteminusioms receptus ju puosima ir pan labai lengva viska rasti Taigi pasirodom koki torciuka pavyko nulipdyti vaiku gimtadieniuj vidus cipsiuko medaus tortas virsuje sokaladine mase su "zefyriniais" saldainiukais
lioliuke, tikra šaunuoklė, labai gražus tavo medutis mašinutis
O galeciau pvz jau siandien issikepti paplocius dziovintu vaisiu ir riesutu tortui, o man jo reikes tik kaledoms, ir jeigu taip, tai kur tada juos laikyti?
QUOTE(arriele @ 2009 12 16, 12:11) O galeciau pvz jau siandien issikepti paplocius dziovintu vaisiu ir riesutu tortui, o man jo reikes tik kaledoms, ir jeigu taip, tai kur tada juos laikyti? Man irgi labai aktualu QUOTE(singaaa @ 2009 12 16, 18:40) Man irgi labai aktualu Nezinau kaip bus taip bus, nes issikepiau siandien, suvyniojau i sviestini popieriu ir paliksiu, manau nieko jiems neatsitiks, bet va kad man jauciasi soda
Merginos, nepergyvenkit, kepkit kada tik laiko turit. Iki menesio mazdaug jie gali stovet, pridenkit kuom nors, kad nedulketu ir viskas. Ir sutepkite minimum para iki valgymo, antra trecia para siaip skaniau, is tikro kuo ilgiau mirksta tuo geriau
QUOTE(Astulenka @ 2009 12 17, 11:56) na,tai priklauso kokio skonio nori rinktis-ar rudi biskvitai su sviestiniu kremu ar patinka sviesus biskvitai su vaisiu grietineles pertepimu ir kad butu minkstas ir purus tai tokio skonio man labai patiko Cipciuko aguoninis -citrininis(dar Sroves,, mandarininis,, irgi kazkas panasaus tik iseiga brangesne)galiu pjuvi parodyti,meduciai ,sakyciau,gal kiek ,,stangresni,, sausesni,tagi sunku nurodyti ,,aguoninis-apelsininis,, pjuvis,tik foto neryski labai
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 17, 12:52) Merginos, nepergyvenkit, kepkit kada tik laiko turit. Iki menesio mazdaug jie gali stovet, pridenkit kuom nors, kad nedulketu ir viskas. Ir sutepkite minimum para iki valgymo, antra trecia para siaip skaniau, is tikro kuo ilgiau mirksta tuo geriau O ar tikrai nereikia lakstu pries tepant sulaistyti, siaip tepsiu 22 diena, o valgysim per kaledas
Kokios jus cia saunuoles
O man sestadieniui reukia torciuko kazkur 3 kg,gak kas ka patars nes as taip nemoku
S-O-S
QUOTE(arriele @ 2009 12 17, 12:49) O ar tikrai nereikia lakstu pries tepant sulaistyti, siaip tepsiu 22 diena, o valgysim per kaledas Tikrai nereikia, tik svarbu nepamazinti grietineles QUOTE(laurechka @ 2009 12 17, 13:34) S-O-S hm... net nelabai zinau ka patarti. Gal bandyk cukraus ideti ir ant mazos ugnies pavirink truputi, turetu kazkiek sutirsteti. tik ant mazos, kad cukrus istirptu, nesikristalizuotu, kai istirps, gali truputi padidinti. Pavirti kokias 15 min tirkai manau teks, bet reikia zinoma viska stebeti, pamaistyti kartais Papildyta: QUOTE(D-i-a-n-a @ 2009 12 17, 13:16) Kokios jus cia saunuoles O man sestadieniui reukia torciuko kazkur 3 kg,gak kas ka patars nes as taip nemoku O ka patarti? Skoni, gamyba, vaizda QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 12 17, 11:23) Netinka - nemegsta QUOTE(Pintikė @ 2009 12 17, 11:42) na,tai priklauso kokio skonio nori rinktis-ar rudi biskvitai su sviestiniu kremu ar patinka sviesus biskvitai su vaisiu grietineles pertepimu ir kad butu minkstas ir purus tai tokio skonio man labai patiko Cipciuko aguoninis -citrininis(dar Sroves,, mandarininis,, irgi kazkas panasaus tik iseiga brangesne)galiu pjuvi parodyti,meduciai ,sakyciau,gal kiek ,,stangresni,, sausesni,tagi sunku nurodyti ,,aguoninis-apelsininis,, pjuvis,tik foto neryski labai Aciu labai, bandysiu kazka kurpt
Sveikutes
As uosvio gimtadieniui turiu padaryti 2 aukstu torciuka, kadangi tokio dar nedariau tai turiu pora klausimu Ir dar ar kaip nors sutvirtinat pirma auksta? Man sove tokia kvaila mintis gal ant pirmo auksto uzdeti vafli? Bet nenoriu, kad jis labai jaustusi Buciau labai dekinga jei pasidalintumete savo patirtim
Visgi nusprendziau kepti Migles79 ''Pasaka''. Tik va i biskvita reik '' razinos arba vysnios''. Kokias cia vysnias det, konservuotos ar tiks?
Olga25, as irgi dviaukscio dar nedariau, bet kita savaite darysiu. As dengciau abu aukstus atskirai ir tada deciau viena ant kito. Sutvirtinti aukstus kiek girdejau galima sokoladu. Tu youtube'j paziurek, daug ten filmuku visokiu, tikrai bus aiskiau Migle79 matau prisijungus
siaip ten dedasi dziovintos vysnios
|