Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antspeniai (antkrūčiai)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cikadelė
Parvažiavus iš gimdymo namų, mano speneliai buvo baisios būklės- tekėjo kraujas upeliais...vėliau truputį viskas susinormalizavo, bet paskui kažkaip man tarsi ,,atsilupo" spenelių apačia, susidarė tarsi tokie įlinkiai, juose kaupėsi geltoni skysčiai (taip ir nesupratau ar tai pūliukai). Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

Paskui pradėjau bijoti, kad mažė neprivalgo (nors pasvėrus po pirmo mėnėsio priaugom 1300g, tai gal privalgydavo g.gif taigi nebemaitinau su anstpeniais, maitinau dantis sukandus, nes skausmas buvo nežmoniškas...Tačiau mažė buvo pripratusi prie anstpenio ir nebenorėjo imti mano spenelio, ilgai vargom kol vėl pripratom...

Skaičiaus pasaulinės sveikatos organizacijos nurodymus, kad antspeniai išvis nerekomenduojami ir tėra tik firmų išmislas....

O žinau, kad yra mamyčių ,kurios vien tik su antspeniais maitina g.gif ar tai gerai?

beje, girdėjau, kad kai kuriuos kūdikius išbėrė nuo silikono, iš kurio pagaminti antspeniai ax.gif

o kokia jūsų patirtis, maitinant antspeniais? cool.gif
*LADA*
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 06, 14:02)
Parvažiavus iš gimdymo namų, mano speneliai buvo baisios būklės- tekėjo kraujas upeliais...vėliau truputį viskas susinormalizavo, bet paskui kažkaip man tarsi ,,atsilupo" spenelių apačia, susidarė tarsi tokie įlinkiai, juose kaupėsi geltoni skysčiai (taip ir nesupratau ar tai pūliukai). Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

Paskui pradėjau bijoti, kad mažė neprivalgo (nors pasvėrus po pirmo mėnėsio priaugom 1300g, tai gal privalgydavo g.gif taigi nebemaitinau su anstpeniais, maitinau dantis sukandus, nes skausmas buvo nežmoniškas...Tačiau mažė buvo pripratusi prie anstpenio ir nebenorėjo imti mano spenelio, ilgai vargom kol vėl pripratom...

Skaičiaus pasaulinės sveikatos organizacijos nurodymus, kad antspeniai išvis nerekomenduojami ir tėra tik firmų išmislas....

O žinau, kad yra mamyčių ,kurios vien tik su antspeniais maitina g.gif ar tai gerai?

beje, girdėjau, kad kai kuriuos kūdikius išbėrė nuo silikono, iš kurio pagaminti antspeniai ax.gif

o kokia jūsų patirtis, maitinant antspeniais? cool.gif
*

Man gydytoja rekomendavo maitinti su antspeniais.Iš pradžių kol krūtis kieta aš dėdavau antspenį, o paskui nusiimdavau,nes jaučiau, kad su juo mano mažiukės neišvalgo krūties taip kaip be antspenio.O paskui mus užpuolė alergija:raudoni apskritimai aplink lūputes, kaip apibrėžta skriestuvu,kurie paskui sausėjo ir skilinėjo.O paėmus už kraštelio nusilupdavau kaip plonas celofanas.Ir daugiau aš jų nebenaudoju doh.gif
TiMa
Naudojau ir aš... bet neilgai, gal porą savaičių. Iš pradžių nemokėjo mažius žįst normaliai, bet paskui išmoko. Nebuvo jokių laergijų, bet gal dėl to, kad trumpai naudojom unsure.gif
Papildyta:
Naudojau ir aš... bet neilgai, gal porą savaičių. Iš pradžių nemokėjo mažius žįst normaliai, bet paskui išmoko. Nebuvo jokių alergijų, bet gal dėl to, kad trumpai naudojom unsure.gif
Arvilė
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 06, 15:02)

Dzin man tie PSO nurodymai. Speneliai įdubę buvo, pabandėm anspenius, jie mums tiko ir taip maitinomės 7 mėn. Bandžiau vėliau duot be anspenio, bet neėmė, nu ir kam kankint save ir vaiką. Galiu drasiai teigt, kad mus išgelbėjo tik PSO nerekomenduojami anspeniai biggrin.gif
Ievike
Mes irgi tik gryžę iš ligoninės dėl kraujuojančių spenelių ėmėm naudotis antspeniais. lelius dabar patenkintas, lengvai traukia pieniuką, tik va man kyla klausimas g.gif ar gerai maitinti su antspeniais. mano pačios speneliai plokšti todėl leliui sunku pradėti žysti. dabar kai jau užgijo speneliai kartais pabandau duoti be antspenio cool.gif ale lelius neima schmoll.gif todėl net nežinau kaip toliau elgtis verysad.gif
TiMa
QUOTE(Ievike @ 2006 07 09, 16:52)
Mes irgi tik gryžę iš ligoninės dėl kraujuojančių spenelių ėmėm naudotis antspeniais. lelius dabar patenkintas, lengvai traukia pieniuką, tik va man kyla klausimas g.gif  ar gerai maitinti su antspeniais. mano pačios speneliai plokšti todėl leliui sunku pradėti žysti. dabar kai jau užgijo speneliai kartais pabandau duoti be antspenio  cool.gif  ale lelius neima  schmoll.gif  todėl net nežinau kaip toliau elgtis verysad.gif
*

Aišku, kad geriau be antspenių. Pabandyk, po kurio laiko paims leliukas ir be jų smile.gif
Ievike
Vaje vaje koks triukšmas kyla kai bandau apgauti ir duoti krūtį be antspenio doh.gif bijau kad visi kaimynai pradės įtarinėti kad skriaudžiu sūnų blush2.gif gal kol kas jo nekankinti juk mažas dar ax.gif gal paūgėjęs pats atsirinks blush2.gif
TiMa
QUOTE(Ievike @ 2006 07 11, 12:54)
Vaje vaje koks triukšmas kyla kai bandau apgauti ir duoti krūtį be antspenio doh.gif bijau kad visi kaimynai pradės įtarinėti kad skriaudžiu sūnų  blush2.gif gal kol kas jo nekankinti juk mažas dar ax.gif  gal paūgėjęs pats atsirinks blush2.gif
*

Taip ir bus bigsmile.gif sėkmės 4u.gif
Giegrute
Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

O man klausimas kyla kaip juos reikia teisingai uzdeti, kad neatsiluptu? Mano speneliai idube, maze gime mazyte ir net antspenio neeme - per didelis buvo. O paskui priprato prie buteliuko ir viskas. Bet laukiuosi antro ir vis tikiuosi pabandyti maitinti nors su antspeniu.... HELP 4u.gif
smulkute
As irgi su pirma labai trumpai naudojau antspenius- tik tol kol uzgijo nugrauzti speneliai (apie pora savaiciu). baisiai nepatogu su jais man buvo! Vis atsilupdavo, taip ir nesimokau as ju uzsidet doh.gif
Taide
Kai tik pradėjau maitinti, visokių nepatogumų buvo, pasiryžau įsigyti antspenius, bet tuo metu parduotuvė jų neturėjo, pažadėjo, kad bus po savaitės. Per tą laiką "išmokau" maitinti, tai ir antspeniai nebebuvo reikalingi.
Cikadelė
Žinot, jei manęs kas paklaustų, tai pasakyčioau, kad nei nėštumas nei gimdymas man nesudarė iek problemų ir skausmo, kiek maitinimas blink.gif dabar vėl turim problemų su žindymu, tik kitokių blink.gif
QUOTE(Giegrute @ 2006 07 13, 23:23)
O man klausimas kyla kaip juos reikia teisingai uzdeti, kad neatsiluptu? Mano speneliai idube, maze gime mazyte ir net antspenio neeme - per didelis buvo. O paskui priprato prie buteliuko ir viskas. Bet laukiuosi antro ir vis tikiuosi pabandyti maitinti nors su antspeniu.... HELP  4u.gif
jie yra kaip rašo plaštakės formos, tai iš pradžių dėdavau va taip išilgaiu I, o paskui dėjau pailgai -- ir kraštelius būdavo prilaikydavau pirštais, kad neatsilupinėtų, tai pailgai geriau būdavo....
TiMa
QUOTE(Giegrute @ 2006 07 13, 23:23)
Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

O man klausimas kyla kaip juos reikia teisingai uzdeti, kad neatsiluptu? Mano speneliai idube, maze gime mazyte ir net antspenio neeme - per didelis buvo. O paskui priprato prie buteliuko ir viskas. Bet laukiuosi antro ir vis tikiuosi pabandyti maitinti nors su antspeniu.... HELP  4u.gif
*

Drėgni geriau laikosi, prilimpa prie odos mirksiukas.gif
spyglis2
jei ne antspeniai, tikriausiai vaikui nesuejus net menesiuko, buciau nutraukus maitinima g.gif labai jau vaikas nugrauzes spenelius buvo doh.gif
Šalnė
Mano brangioji lyg siol valgo per antspeni rolleyes.gif
inguzas
Maitinau be antspenių,
bet labai skaudėjo ir pabijojau, kad neiškęsiu pradėjau maitint su antspeniais...
vaikas greitai taip priprato ir kokius 3-4 mėn. taip ir valgė, kol vieną dieną bevalgydamas pats jį išspjovė ir paskui nebeėmė...
Išmaitinau vaiką metus ir manau, kad ačiū tiems, kad išrado antspenius... ax.gif
VOLVIKE
Ligoninėje bandžiau duoti su anspeniu bet vaikas nenorėjo ką ten klykinsi tai nebedaviau ir kolkas normaliai be tu anspenių thumbup.gif
Arinva
maitinau su antspeniais AVENT pirmą menesį ir tai ne pilną po to susiformavo speneliai na vienos krūties buvo šiek tiek įdugęs ir vaikelis jo nepaimdavo. o va su antspeniais labai gerai tai pakoregavom thumbup.gif ir po to visą likusį laiką 9 men maitinau be jų. o dėdavau tai taip kad tie išplatjimai būtų horizontaliai ir prieš tai perliedavau virintu vandeniu geriau prilipdavo arba pieneliu suvilgydavau kraštus 4u.gif
Emperatriz
jau 10 mėn mes be jų nė dienos thumbup.gif , ir tegu sako kas ką nori, bet man tai buvo vienintelis būdas maitinti.
Chilly
na, gal tai ir firmu ismislas ir didesnio pelno siekimas, bet man tai vienintelis budas maitinti savo mazaja ir tai mes darome jau ketvrita menesi. Moterims, kuriu speneliai ploksti arba idube tai puikus issigelbejimas. Uzsidedu as ji vertikaliai, bet ir rankos pirstus as vertiklia poza laikau t.y. prilaikau antspenio sparnelius.
vitaitiene
QUOTE(katiliukas @ 2006 07 27, 13:12)
jau 10 mėn mes be jų nė dienos thumbup.gif , ir tegu sako kas ką nori, bet man tai buvo vienintelis būdas maitinti.
*

Pritariu 100%
Jei ašnebūčiau maitinusi su antspeniu, turbūs senai valgytume mišinį...
Vaikas nemokėjo paimt spenelio, tai taip nugraužė, kad maitindama verkdavau iš skausmo... Tris kart valio antspeniam!!! thumbup.gif
Ievuzhe
As pati antspeniu nenaudojau, bet pries gimdyma man drauge nupirko man, kad del visko pasiimciau juos i ligonine. Kai vaikelis buvo nugrauzes spenelius, norejau jais pasinaudot, bet gydytoja atkalbejo, sake, kad sumazes pienuko gamyba... patikejau gydytojos zodziais, bet ir prasikankinau. Manau, kad dabar tikrai jais pasinaudociau:)
Emperatriz
smile.gif+2006 07 28, 18:12-->
QUOTE(mamaite smile.gif @ 2006 07 28, 18:12)
Pritariu 100%
Jei ašnebūčiau maitinusi su antspeniu, turbūs senai valgytume mišinį...
Vaikas nemokėjo paimt spenelio, tai taip nugraužė, kad maitindama verkdavau iš skausmo... Tris kart valio antspeniam!!!  thumbup.gif
*

man tas pats buvo
Ievike
Maitinau su antspeniais iki dvieju mėn. kai bandydavau duoti be antspenio kildavo triukšmas. bet po skeipu mažiukui sukilo temperatūra, pasidare neramus ir valgydamas su antspeniais pradėjo muistytis, kai nusiėmiau antspenius ir daviau krūtį be jų, vaikinas traukė net uždusdamas blink.gif taip vat ir pradėjom valgyti be antspeniu, nors speneliai šiokie tokie susiformavo per tuos du mėnesius. biggrin.gif dėkoju tiems kas išrado tokį daiktą, nes tikriausiai būčiau maitinima prisiminus kaip didžiausią kančią ir pradėjusi maitinti iš buteliuko blush2.gif taigi visoms sėkmės maitinti su antspeniukais. beja labai gerai kraštelius suvilgyti savo pieneliu, tada jie geriau prikimba biggrin.gif
juratux2004
Naudojau pačioj pradžioj, nes nugraužė spenelius. Baisiausia buvo kai vaikas atpylė krauju... verysad.gif Panaudojau porą savaitėlių, viskas užgijo ir toliau maitinau jau normaliai. Naudojau nuk firmos antspenius.
Atlante
Man tai maziuke viena speneli nukandziojo iki zaisdeles ir ant spenelio sono dabar ji tokia nediduke bet jau negaliu koksai skausmas maitinant, tai kol uzgis man maze is to papulio valgo per antspeni, turime AVENT antspenius, o is kitos kruties jokiu problemu, vienas malonumas biggrin.gif tikiuosi greitai uzgis.
ingaul
mano maziukui 2 paros.as ka tik is ligonines.mamytes,padekit.skauda spenelius,nes mazius mazai apzioja ir nugrauze juos.nusipirkau avent antspenius,tai jie man kieti kazkokie,dideli.vaikas neima jo i burnyte.nezinau,ka daryt.noriu maitint pati,dar pienukas neatsirado.taip nenoriu misinuku...laukiu patarimu.bepanten teplioju.
Shuke
QUOTE(inga29 @ 2006 11 03, 17:21)
mano maziukui 2 paros.as ka tik is ligonines.mamytes,padekit.skauda spenelius,nes mazius mazai apzioja ir nugrauze juos.nusipirkau avent antspenius,tai jie man kieti kazkokie,dideli.vaikas neima jo i burnyte.nezinau,ka daryt.noriu maitint pati,dar pienukas neatsirado.taip nenoriu misinuku...laukiu patarimu.bepanten teplioju.
*

labute,
as sekmingai maitinu su antspeniais beveik nuo pradziu t.y. kol nebegalejau kenteti kai pirmom dieom nugrauze, bet man irgi buvo dideli avent anspeniai standartiniai, man vyras surado mazesnius avento irgi, va su tais mums ir pavyko drinks_cheers.gif
Sekmes 4u.gif
Saules Mama
jokiu budu nesitepk bepantenu!!!!!!!
yra kompresai specialus Bio-active vadinasi, o taippat tepaliukas Garmastan atrodos vadinasi. o anstpenius gali naudoti, ju yra dveiju dydziu gal paprasciausiai nusipirkai ne ta dydi. man ir taip buvo as iskentejau 3 dienas, nes vos tik maziuke pradedavo ciulpti kruti tai skausmas buvo toks kad as zliumbdavau kruvinom asarom. buvo nugrauzus iki krauju. po kokios savaites ar dvieju viskas susitvarkys, ir nebeskaudes. tada pajusi malonuma zindyti alkana vaika 4u.gif
po 2 saviciu man ju jau nebereikejo, taciau prireike biski veliau kai mastita turejau. toks guzas skausmingas isoko netoli spenelio kairioj kruti, tai kai jis plyso, kad pulai nepatektu maziukei naudojau anstpenius.
matai speneliai buna neparuosti zindymui uztai taip ir gaunasi kad nugrauzia iki krauju. kad greiciau juos paruostum t.y. sukietintum duse su kempine masazuok, o kad nuimtum maudima krutyje, na kai jos pilnos buna, tai siek tiek galima nutraukti, leduku uzsidek ir dar yra visokiu priemoniu.
siaip info daugiau manau rastum subforume kudikiu zindymas.
rasa7
QUOTE(inga29 @ 2006 11 03, 18:21)
*

Svarbiausia - išlik rami ir nepanikuok. Man irgi taip buvo prieš kelis mėnesius. Nugraužti speneliai po truputi sugis ir po kelių savaičių tai bus tik išgyventas košmaras... Duok krūtį tą, kuri mažiausiai "nugraužta", o kita tegul po truputėlį gyja (ją gali nutraukti).
Galiu garantuoti, kad po to kai tavo speneliai sugis, vaikutis jau jų tikrai "nebenugrauš".
nelli
4u.gif sveikute, svarbiausia tai nepanikuok, man neperseniausiai ir tas pats kosmaras buvo doh.gif naudok antspenius, geriausia silikoninius, jie nuo silumos suminksteja ir priglunda prie kruties, Avent man atrodo ir yra silikoniniai, taip pat aisku reikia savo dydzio, gal tau per didelius vyras nupirko? g.gif Zodziu, bus tikrai sunku, nes su jais irgi reikia ismokt maitint, nera taip jau lengva ir maziukui ideti i burnyte, bet bandyk ir turek kantrybes. Naudodama antspenius leisi speneliams gyti ir taip galesi veliau maitinti MP. Patarciau nenusitraukinet, nes tada isderinsi pieno kiekio gamyba, o be to klaidingas zingsnis butu duoti leliukui valgyt is buteliuko - jis pripras prie jo ir daugiau nebeims kruties!!!! Svarbu nepadaryti maitinime klaidu pirmas savaites, todel, jei tik kyla kokiu klausimu, geriau skambink zindymo konsultantems, parasysiu ju nr ir visko issiklausinek, jei reikes gali ir i namus atvaziuoti, zodziu prasyk pagalbos, tik taip galesi maitinti MP, kuris be abejones yra pats geriausias ka gali duoti vaikui. thumbup.gif Nepasiduok! Zindymo konsultantes:
Zivile +37068671164
Virgilija +37068925087
Vilma-22
QUOTE(inga29 @ 2006 11 03, 18:21)
*

as nuo pat pradziu naudojau avent tepaliuka, man jis thumbup.gif tepiau po kiekvieno zindymo, panadojau apioe menesi su puse ir dar gramas liko smile.gif daigiau nebereikejo ir toliau sekmingai maitinu 4u.gif

kai mano drauge pagimde ir pradejo maitinti tai jai irgi baisiai nugrauze, as jai nuveziau tepaliuko y ligonine ir ji buvo labai patenkinta ir nereikejo jokiu antspeniu mirksiukas.gif
nelli
O man patare naudot MultiMam kompreselius su alijosium ir tepaliuka, tai irgi labai thumbup.gif padejo nerealiai, ypac tie saldantys kompreseliai thumbup.gif
Vilma-22
QUOTE(nelli @ 2006 11 04, 11:05)
O man patare naudot MultiMam kompreselius su alijosium ir tepaliuka, tai irgi labai  thumbup.gif padejo nerealiai, ypac tie saldantys kompreseliai  thumbup.gif
*

na as kaip is karto pradejau tepti tai man neprireike jokiu kompresu ir buvau patenkinta kad is karto nuo pat pirmo maitinimo tepiau mirksiukas.gif
meriva
Aš irgi naudojau Avent kremą speneliams, man labai padėjo (nei bepanten, nei germastan nepadėjo). O antpenius aš naudojau Canpol baby.
O dėl to, kad kai sugis, tai daugiau nenugrauš, tai aš nesutinku, nes man jau buvo sugiję ir pradėjau maitint be antspenių ir po poros dienų vėl iki kraujų nugraužė doh.gif
nelli
QUOTE(meriva @ 2006 11 04, 11:21)
Aš irgi naudojau Avent kremą speneliams, man labai padėjo (nei bepanten, nei germastan nepadėjo). O antpenius aš naudojau Canpol baby.
O dėl to, kad kai sugis, tai daugiau nenugrauš, tai aš nesutinku, nes man jau buvo sugiję ir pradėjau maitint be antspenių ir po poros dienų vėl iki kraujų nugraužė  doh.gif
*

g.gif Reiskias netaisyklingai dejai prie kruties, vaikas ciulpe tik speneli ir mazai rudojo laukelio cool.gif
ramzyte
Na nežinau,man net gimdymo namuose negalėjo normaliai krūties vaikui paduot,papraščiausiai jis pats mažai išsižiodavo doh.gif tai teko maitinti su anspeniais,bet prie jų priprato ir nebeėmė krūties be antspenio verysad.gif
Chilly
mieloji mamyte, suprantu tavo nerima, taciau stenkis islikti kantri ir pamatysi kaip greitai viskas susitvarkys. atsimenu kuomet tos pacios problemos beviltiskai kankino ir mane, o dabar viskas atrodo paprasta ir iveikiama be jokiu problemu. Spenelius butinai tepk gydomaisiais tepalais: Garmastan, Bepanten, Avent (as asmeniskai naudojau garmastana ir jis man puikiai tiko), o kas del antspeniu tai nubek i parduotuve ir paziurek ar tinkama dydi nusipirkai. beje, noriu pamineti, kad kuomet uzsidedi antspeni tai jame turi likti siek tiek tuscios vietos taigi, ivertink tai kuomet spresi del antspenio dydzio. per pora savaiciu zaizdos uzgis, o ir mazylis jau stipriau mokes pienuka traukti, taigi ir kruti ismoks teisingai paimti. sekmes ir kantrybes
ingaul
gal kam teko antspenius naudot?kokios firmos geriau?nusipirkau avent,tai net nenaudoju.

nusipirkau avent firmos,bet jie kazkokie dideli ir daug vietos lieka tame antspenyje.mano lelius neishsizioja tiek
manekene
Antspenius tikrai reikia naudoti, jei skauda. Kitaip galima kaukti iki isprotejimo doh.gif O kad jie kektu - tikrai negirdejau.
Beje, ju yra dvieju dydziu, tai jei per dideli, galima pirkti mazesnius. Greit pripras prie to dydzio 4u.gif
promo
Aš naudojau mažesnius Avent anspenius beveik du mėnesius, nes pradžioje mažė labai nučiulpė spenelius, skaudėjo, kraujavo... labai greitai prie jų priprato ir buvo gerai, kai pamėgindavsu be jų nebevalgydavo, ..maitinau taip ..bet atsirado problemų su svoriu... ištyrėm leliui viskas gerai..pati pagalvojau kad gal čia dėl tų anspenių mums taip, gal pienelio neištraukia... ir viena dieną nusiėmiau ir pora dienų pratinomės valgyti be jų... dabar valgo bejų gerasi ir man vienas malonumas maitinti ir jai valgyti ir svoris atsistato.
Dar kažkurt skaičiau kad nepataria jų nauydoiti dėl to, kad gali kūdikio dantenos ir dar ten kažkas netaip formuotis... taigi kiekvienos pasirinkimo teisė... žiūrėkit, kad netik pačioms bet ir kūdykėliams būtų geriau smile.gif
nikka
As Avent naudoju. Kitu dar nebandziau. Is pradziu vyras nupirko labai didelius, tai buvo nekas. Veliau mazesnio dydzio isigijau, tai puse velnio. Reikes kitus pabandyt.
Beje butu idomu ir kitu mamyciu nuomones suzinot.
januska
As irgi naudojau kuri laika antspenius, nes idubes vienas spenelis ir vaikiukas niekaip nepaeme be jo kruties.Tik as turejau "Medela" firmos. Minkstas, tik uzsilipdydavo kazkaip nepatogiai - vis atvirsdavo krastai ir vaikiukui puse veiduko uzdengdavo.Tai as kokias pora savaiciu tik ir naudojau.Nepasakyciau, kad labai liuks,bet kitokiu neturejau , tai lyginti negaliu. unsure.gif
Paradigma
Mes irgi pradžioje bandėme valgyti su "Avent" antspeniais, bet mano leliui nepatiko plasmasės gabalas burnoj, tad teko atisakyti rolleyes.gif
Jei labai nugriaužia - "Garmastan" tepalas - pirma pagalba thumbup.gif . O paskui speneliai kažkaip pripranta ir susitaiko su nauja savo būsena ax.gif
Villke
QUOTE(inga29 @ 2006 11 06, 13:22)
gal kam teko antspenius naudot?kokios firmos geriau?nusipirkau avent,tai net nenaudoju.
*

Teko toks dziaugsmas, nes mazoji buvo nukramciusi spenelius. Naudojau neilgai, kol sugijo, o paskui ir patys speneliai kazkaip adaptavosi smile.gif As naudojau Avento "drugelius". Akusere patare pries uzsidedant juos savo pienu paslapint (truputi spustel speneli ir keliais lasais aplink apvesti) - tada vaikas jaucia pieno, o ne gumos kvapa ir lengviau zindzia.
gretha
Aš naudoju Avent antspenius ir esu jais patenkinta. Tiesa, kitų nebandžiau, tai nesakau, kad jie nepamainomi smile.gif Kaip ir viską, kiekviena turim prisitaikyti pagal save smile.gif
kastone
nusipirkau Avent antspenius maziausio dydzio, bet jie buvo ziauriai dideli blink.gif tad jokiu ir nenaudojau. pradzioj, kol labai skaudejo spenelius, tepiau bepantenu, garmastanu, kuo ilgiau budavau nuogom krutim. dabar viskas ok, bet kartais profilaktiskai pasitepu garmastanu ax.gif
Emperatriz
tai va paskutinį kartą pasisakysiu smile.gif . Jau baigiau maitinimą. Išmaitinau 14,5 mėn, ir tik su antspeniais Avent, be jų nė dienos, jei ne jie galbūt nebūčiau galėjus maitint. Didžiulis dėkui kas juos išrado thumbup.gif . Beje nerimavau dėl dantukų. Turim 8 gražius tiesius dantukus, taigi jie niekaip nepakenkė mano lialiai. Taigi aš 1000% už 4u.gif .
gielux
Mano patirtis su antspeniais tokia: pirmą dukrytę su jais maitinau gal 9 mėn. Tai nusipirkau juos dar prieš gimdymą. Tačiau antroji nemokėjo per juos traukti, teko be jų maitinti doh.gif . Pradžioje galvojau bus blogiau, nes pirmoji buvo nugraužus iki kraujo. Bet antroji nugraužė tik vieną spenelį ir tai nesmarkiai, po savaitės viskas buvo gerai bigsmile.gif . Tai tikraiusia viskas priklauso nuo aplinkybių ar jie reikalingi, ar ne.
RitaRazi
QUOTE(katiliukas @ 2006 11 30, 00:25)
tai va paskutinį kartą pasisakysiu  smile.gif . Jau baigiau maitinimą. Išmaitinau 14,5 mėn, ir tik su antspeniais Avent, be jų nė dienos, jei ne jie galbūt nebūčiau galėjus maitint. Didžiulis dėkui kas juos išrado  thumbup.gif . Beje nerimavau dėl dantukų. Turim 8 gražius tiesius dantukus, taigi jie niekaip nepakenkė mano lialiai. Taigi aš 1000% už  4u.gif .
*

dziaugiuosi uz tave, kad tiek ilgai maitinai 4u.gif tik kam tiek ilgai tie antspeniai buvo reikalingi? g.gif juk jei sugijo - ir gerai. Speju ( blush2.gif , bet i tiesa nepretenduoju), kad gal vaikiukas ir neismoko taisyklingai paimti kruties? Ar jau be ju tiesiog nebeisdrisai ir nebebandei maitinti?

Antspeniu pati nenaudoju, nemaciau reikalo, pradzioj nugrauze vaikas, kol ismokom taisyklingai zisti, bet greit sugijo.

Bet is tikruju mano nuomone tokia - jau geriau tegul mamyte maitina su antspeniais, jei kitaip del vienokiu ar kitokiu priezasciu negali, negu duoda buteliuka su misinuku wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.