Paryžietė
2009 11 24, 10:49
Moteriskose parodose Kaune ir Vilniuje aptikau nauja prekybinį ženkla ...Greenwalk, kuris pristato tas žymiąsias mikropluošto šluostes, kur daro stebuklus su vandeniu...valo stiklus, virtuvinius paviršius, automobilinius...ir nutariau įsigyti ir pabandyti (anksčiau naudojau Norwex firmos) tai žinokit...super valo...vitrininiai langau pas mane name, net spindi:) Idomu, ką mano apie šitą produkciją kitos mamytės? nes jie ten turi ir skalbimo miltelių ir indų ploviklių, tai aš gundausi pabandyti? bet gal kas jau išbandė? ir patars ar verta? jie platina irgi kaip Norwexas, per konsultantus..
Andorra
2009 11 24, 11:28
Pirkau Kaune miltelius - kol kas nenusivyliau. Labai mažai reikia, rūbai neturi jokio ryškaus kvapo (na išėmus toks nemoku pasakyt - švaros kvapas). Svarbiausiai vonioj tvarkinga - graži užsukama dėžutė, niekas niekur nesibarsto, nestovi atvirai. Kai ilgiau paskalbsiu parašysiu, jei ką pastebėsiu. Tiesa skalbiu be minkštiklių, kaip ir sakė ir jų visai nepasigendu  . Daug ten visko faino iš tikrųjų - ko tik žmonės dabar neprigalvoja. Pirkau dar ir tinklelį indams plauti - nerealus daiktas.
Paryžietė
2009 11 24, 11:33
QUOTE(Andorra @ 2009 11 24, 12:28) Pirkau Kaune miltelius - kol kas nenusivyliau. Labai mažai reikia, rūbai neturi jokio ryškaus kvapo (na išėmus toks nemoku pasakyt - švaros kvapas). Svarbiausiai vonioj tvarkinga - graži užsukama dėžutė, niekas niekur nesibarsto, nestovi atvirai. Kai ilgiau paskalbsiu parašysiu, jei ką pastebėsiu. Tiesa skalbiu be minkštiklių, kaip ir sakė ir jų visai nepasigendu  . Daug ten visko faino iš tikrųjų - ko tik žmonės dabar neprigalvoja. Pirkau dar ir tinklelį indams plauti - nerealus daiktas. va va va...šitas daiktas buvo ir man atradimas...indus galima plauti be jokio indu ploviklio...ir riebalai nusiplauna:) super:) man tai aplamai labai svarbu, kad kuo mažiau chemijos namuose naudoti, kai maži vaikai sukiojasi...o jau nekalbant apie tai su kuom indus plauni ir paskui ta pačia chemiją likusią ant indų suvalgai
Sveiki, O as turiu isigijus toki sveistuka, na toks kaip anksciau budavo metaliniai tinkleliai, zodziu pasakiskas daiktas mano keramikinei kaitlentei (ar kaip cia ja tiksliau pavadinti). Maniau kad jau reiks ismesti, nes verdant pribegusios sriubos ar dar kas nors taip prikempa, kad laikui begant niekaip negalejau isvalyti, jokie chemikalai pirkti parduotuvese nepadejo, o su tuo sveistuku puikiausiai viska issveiciau be jokiu chemikalu, mano dujine dabar blizga oho ho  ir svarbiausia jokio ibrezimo pavirsiui  , nes tas ale metalas kazkos super minkstas. Tikria superinis daiktas  Turi jie ten ir daugiau geru daikciuku, groziui - makiazui serveteliu valyti, kristaliniu dezodorantu ir t.t., bet turbut didziuma produkcijas namu svarinimui skirta....
zivile_j
2009 11 24, 12:28
QUOTE(Paryžietė @ 2009 11 24, 12:33) Labas visoms, as cia naujoke, tik vakar prisiregistravau, taciau nekantrauju pasidalinti teigiamomis emocijomis sia tema. Turiu Greenwalk kelis produktus butiniausius virtuveje, namuose, vonioje. Esu labai patenkinta, kad nereikia naudoti chemijos-apsaugau ne tik savo nagus (nes nuolat pamirstu gumines pirstines  ) bet ir visos savo seimos bei augintiniu sveikata. Papildyta:QUOTE(Jolyna @ 2009 11 24, 13:02) Sveiki, O as turiu isigijus toki sveistuka, na toks kaip anksciau budavo metaliniai tinkleliai, zodziu pasakiskas daiktas mano keramikinei kaitlentei (ar kaip cia ja tiksliau pavadinti). Maniau kad jau reiks ismesti, nes verdant pribegusios sriubos ar dar kas nors taip prikempa, kad laikui begant niekaip negalejau isvalyti, jokie chemikalai pirkti parduotuvese nepadejo, o su tuo sveistuku puikiausiai viska issveiciau be jokiu chemikalu, mano dujine dabar blizga oho ho  ir svarbiausia jokio ibrezimo pavirsiui  , nes tas ale metalas kazkos super minkstas. Tikria superinis daiktas  Turi jie ten ir daugiau geru daikciuku, groziui - makiazui serveteliu valyti, kristaliniu dezodorantu ir t.t., bet turbut didziuma produkcijas namu svarinimui skirta....  DEL SVEISTUKO-SUTINKU-MANO KAITLENTE SENIAI JAU BUVO PRIDEGUSI IR TU KIETU DEMIU JOKIA CHEMIJA NEEME, TRUPUTY BIJOJAU SU TUO SVEISTUKU BRUZINTI, BET KAMPELY PABANDZIAU-SUPER.
Ju internetinis puslapis lyg tai toks www.greenwalk.eu, berods angliskai, as kazkur turejau lankstinuka is parodos parsinesta, ten yra merginu-konsultanciu kontaktai, tai jeigu susidomesit, paieskosiu lankstinuka ir atsiusciau kontaktus. Tu mergaiciu ten lyg 3 ar 4 buvo
Sveikos, Zinokit susigundziau ir as moters pasauly sios firmos kelis daiktus isigyti. Ir tikrai nenusivyliau  su stiklu sluoste visam bute langus per 10 min. issivaliau, jokiu ruozu neliko. Kazkada buvau gavusi dovanu panasia sluoste, irgi neblogai vale, bet sita naujoji superine. Dar pirkau papuosalams valyti, nes labai megstu sidabra tai dabar visi papuosalai kaip nauji  . Taigi tikrai manau daiktai verti demesio. Tik kazkur lankstinuka su kontaktais nukisau, gal kas kauno turi koki telefona?
QUOTE(Jolyna @ 2009 11 24, 13:02) Sveiki, O as turiu isigijus toki sveistuka, na toks kaip anksciau budavo metaliniai tinkleliai, zodziu pasakiskas daiktas mano keramikinei kaitlentei (ar kaip cia ja tiksliau pavadinti). Maniau kad jau reiks ismesti, nes verdant pribegusios sriubos ar dar kas nors taip prikempa, kad laikui begant niekaip negalejau isvalyti, jokie chemikalai pirkti parduotuvese nepadejo, o su tuo sveistuku puikiausiai viska issveiciau be jokiu chemikalu, mano dujine dabar blizga oho ho  ir svarbiausia jokio ibrezimo pavirsiui  , nes tas ale metalas kazkos super minkstas. Tikria superinis daiktas  Turi jie ten ir daugiau geru daikciuku, groziui - makiazui serveteliu valyti, kristaliniu dezodorantu ir t.t., bet turbut didziuma produkcijas namu svarinimui skirta....  Laba, keramikinės plytos paviršių be jokio įbrėžimo puikiai nuvalau su neva skutimosi peiliuku:) Peiliukas minkštas ir plonas, puikiai nuskuta kas būna prikepę
srutele
2009 11 25, 10:29
sveikos mamytes. Radau idomią temą apie namu tvarkymo palengvinimo priemones ir svarbiausią( šiais chemizacijos laikais) visiškai nereikalaujančiais jokių valiklių, baliklių. Aš parodoje Kaune isigijau,,greenwalk'' firmos nuostabų langų blizginimo ,,skuduriuką'' . Miegamojo spintos veidrodinės dalies jau niekaip man neisėjo išblizginti. Veidrodis buvo tarsi matinis,lyg apneštas kažkokiu riebalu. Nelabai tikėdama,kad pavyks (jau išbandžiusi daugybę priemonių),ėmiausi valymo.Pradžioj vos sudrekintu šluostės galu, paskui sausu pavalius ,veidrodis sublizgėjo,neliko jokių dryžių.  Draugė ,,lux'' pašluostėle visas virtuvės spintelių dureles, virtuvinius ir vonios čiaupus, akrilinę vonią išsivalė....
melamino kempinėlės(kaina 5 lt, buna po dvi supakuotos Droge, Tomas Philips) sudrėkinus puikia valo , be jokių dryžių  Viena kempinėle visas dureles virtuvės nuvalau,veidrodžius, plytos plienines išorę ir pabaigai kriaukles ar gartraukį nuvalau- kempinėlę išmetu:) Atradimas ,nereikalujantis valyme jokių pastangų. Labai gerai plastikinių langų rėmai nusivalo, virtuvės spintelių viršūs, ant kurių nusėda dulkės us riebalais kartu...
zivile_j
2009 11 25, 12:25
QUOTE(srutele @ 2009 11 25, 11:29) sveikos mamytes. Radau idomią temą apie namu tvarkymo palengvinimo priemones ir svarbiausią( šiais chemizacijos laikais) visiškai nereikalaujančiais jokių valiklių, baliklių. Aš parodoje Kaune isigijau,,greenwalk'' firmos nuostabų langų blizginimo ,,skuduriuką'' . Miegamojo spintos veidrodinės dalies jau niekaip man neisėjo išblizginti. Veidrodis buvo tarsi matinis,lyg apneštas kažkokiu riebalu. Nelabai tikėdama,kad pavyks (jau išbandžiusi daugybę priemonių),ėmiausi valymo.Pradžioj vos sudrekintu šluostės galu, paskui sausu pavalius ,veidrodis sublizgėjo,neliko jokių dryžių.  Draugė ,,lux'' pašluostėle visas virtuvės spintelių dureles, virtuvinius ir vonios čiaupus, akrilinę vonią išsivalė....  pas mane-kaip ir pas daugeli nauju namu-langai dideli, o vaikai dar mazi-nuciupineja langus, veidrodzius. Esu isbandziusi bene visu rusiu langu ploviklius, jie nuvalo, bet geriau pries sviesa pasiziurejus-matosi valymo ruozai. Dabar valau su greenwalk sluostemis: pirmiausia nuvalau su slapia universalia "lux" slauoste, po to blizginu su sluoste stiklui. Pavirsius tampa lyg apsaugotas-ir nera jokiu nuo valikliu likusiu zymiu. Linkiu pabandyti-ir paasilengvinti savo namu ruosa-ir pries sventes issiblizginti visus stiklinius namu kampelius. Papildyta:QUOTE(Taki @ 2009 11 25, 11:45) melamino kempinėlės(kaina 5 lt, buna po dvi supakuotos Droge, Tomas Philips) sudrėkinus puikia valo , be jokių dryžių  Viena kempinėle visas dureles virtuvės nuvalau,veidrodžius, plytos plienines išorę ir pabaigai kriaukles ar gartraukį nuvalau- kempinėlę išmetu:) Atradimas ,nereikalujantis valyme jokių pastangų. Labai gerai plastikinių langų rėmai nusivalo, virtuvės spintelių viršūs, ant kurių nusėda dulkės us riebalais kartu... Tai va-ismeti kas karta po 5 litus.
QUOTE(zivile_j @ 2009 11 25, 13:25) taciau koks malonumas nenuvargstant isvalyti namus  Ismetu viena kempinele, nes ji tiesiog sutrupa. Virtuves gartraukio nevalau kasdien ir ,kai reikia tas riebaluotas dulkes nuvalyti  O cia -viens ir viskas Labai puikiai valo mikrofibrines sluostes (kurias gali ilgai naudoti, jei neskalbsi su balinimo ir minkstinimo priemonem),kurios Norfoj kainuoja 1,5 lt (o siandien dar ir 30 % nuolaida) Darbe pas mane reikia labai steriliai dirbti ir buvo vix perkamos brangiosios sluostes(viena po 18-25 lt)  , atseit, sertifikuotos , labai geros. Dabar perka tas pigesnes ir lygiai taip pat valo pavirsius be dryziu ir dulkeles gerai surenka
Paryžietė
2009 11 25, 21:53
QUOTE(Taki @ 2009 11 25, 16:30) taciau koks malonumas nenuvargstant isvalyti namus  Ismetu viena kempinele, nes ji tiesiog sutrupa. Virtuves gartraukio nevalau kasdien ir ,kai reikia tas riebaluotas dulkes nuvalyti  O cia -viens ir viskas Labai puikiai valo mikrofibrines sluostes (kurias gali ilgai naudoti, jei neskalbsi su balinimo ir minkstinimo priemonem),kurios Norfoj kainuoja 1,5 lt (o siandien dar ir 30 % nuolaida) Darbe pas mane reikia labai steriliai dirbti ir buvo vix perkamos brangiosios sluostes(viena po 18-25 lt)  , atseit, sertifikuotos , labai geros. Dabar perka tas pigesnes ir lygiai taip pat valo pavirsius be dryziu ir dulkeles gerai surenka  šioje vietoje man atrodo labai tinka toks palyginimas: Porsche ir Opel.....lyg ir abu automobiliai, bet apie jų kokybinius skirtumus turbūt ir aiškinti nereikia:)))))))) arba maximos batai ir pvz. Este firmos....irgi lyg ir batai.....bet kažkodėl maximos batų niekas nenori pirkti dėl prastos kokybės:) tai ir su šluostėm tikrai lygiai tas pats...anksčiau pirkdavau Norwex ir valydavo gera, dabar pirkau Greenwalk.....ir likau labai patenkinta:) visada bus tokiu, kuriems užteks ir maximos sluosčių...čia tikrai nieko blogo:) bet aš jeigu galiu sau leisti...renkuosi kokybiškesnį produktą
Na as kad ir po 5 litus ismetineti nelinkusi. Tos sluostes, kaip man isaiskino, tinkamai priziurint 500 skalbimu atlaiko. Taigi matematika paprata 500x5Lt iseina 2500 Lt  . As kad ir susipirksiu tas sluostes atskiras po 30 Lt vidutiniskai visiems pavirsiams tikrai tokios sumos neisleisiu  . O tomis kur turiu labai patnkinta ir dar kitus produktus bandysiu. Gal kas turit greenwalko nukalkintoja? Girdejau atsiliepima, kad uz amway geresnis?
1cesna1
2009 11 29, 22:43
Ir aš skubu dalintis įspūdžiais apie kai kuriuos dalykėlius iš GREENWALK  . Kaip ir daugeliui, ko gero,įspūdį paliko sietelis indams plauti. Daiktas  . Užtenka porą kartų lengvai pavalyti indą riebaluotą tik su tuo sieteliu sušlapinusiu vandenuku, o efektas  . Pamenu kiek indų ploviklio pildavau,kad išplaučiau viską po sočių pietų  ! Išskalbiau rūbus su milteliais savo ir vaikiuko ( mažylei 3 mėn.). Man švelnus,neerzinantis švaros kvapas labai patiko, o ir mažylės odelė puikiai toleruoja miltelius  !
QUOTE(zipe @ 2009 11 26, 17:07) Na as kad ir po 5 litus ismetineti nelinkusi. Tos sluostes, kaip man isaiskino, tinkamai priziurint 500 skalbimu atlaiko. Taigi matematika paprata 500x5Lt iseina 2500 Lt  . As kad ir susipirksiu tas sluostes atskiras po 30 Lt vidutiniskai visiems pavirsiams tikrai tokios sumos neisleisiu  . O tomis kur turiu labai patnkinta ir dar kitus produktus bandysiu. Gal kas turit greenwalko nukalkintoja? Girdejau atsiliepima, kad uz amway geresnis? As turiu nukalkintoja, super  efektas, mano duso kabina blizga, o pries tai buvo "apsinesusi" taskeliais nuo vandens, ir dideliu pastangu valyti nereikejo, brukst ir viskas, naudojau ta melyna sikstoka sluoste, zodziu derinys buvo geras(sluoste+nukalkintojas), nes rezultatas liuks  dabar laukiu vamzdziu valiklinio, na kad nesikimstu kriaukles ir t.t., paziuresim ar pasiteisins ir sis daikciukas
..-AMORE-..
2009 12 03, 02:08
QUOTE(Jolyna @ 2009 11 30, 23:45) As turiu nukalkintoja, super  efektas, mano duso kabina blizga, o pries tai buvo "apsinesusi" taskeliais nuo vandens, ir dideliu pastangu valyti nereikejo, brukst ir viskas, naudojau ta melyna sikstoka sluoste, zodziu derinys buvo geras(sluoste+nukalkintojas), nes rezultatas liuks  dabar laukiu vamzdziu valiklinio, na kad nesikimstu kriaukles ir t.t., paziuresim ar pasiteisins ir sis daikciukas  o sis nukalkintojas koncentruotu pavidalu skystis, ar ekonomiskas, ar salyginai nebrangus? Sudominote. Mano problemos- plyteles vonioje (sienos virs vonios)  ((
1cesna1
2009 12 03, 12:47
QUOTE(..-AMORE-.. @ 2009 12 03, 03:08) o sis nukalkintojas koncentruotu pavidalu skystis, ar ekonomiskas, ar salyginai nebrangus? Sudominote. Mano problemos- plyteles vonioje (sienos virs vonios)  (( Taip. Šis nukalkintojas-koncentratas, tačiau jei jau labai problematiškos plytelės,galima ir su pačiu koncentratu pavalyti.
1cesna1
2009 12 04, 12:52
Noriu paklausti, kas turite šunį ar katę, ar efektingas tas guminis šepetys surinkti plaukus? Aš gyvūniukų neturiu, tai nežinau  . Ačiū  !
zuikispuikis
2009 12 04, 14:05
o kur sios produkcijos galima isigyti?
1cesna1
2009 12 04, 15:48
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 12 04, 15:05) o kur sios produkcijos galima isigyti? Per konsultantus  !
..-AMORE-..
2009 12 04, 22:09
QUOTE(1cesna1 @ 2009 12 04, 14:52) Noriu paklausti, kas turite šunį ar katę, ar efektingas tas guminis šepetys surinkti plaukus? Aš gyvūniukų neturiu, tai nežinau  . Ačiū  ! IDEALUS:)
QUOTE(1cesna1 @ 2009 12 03, 14:47) Taip. Šis nukalkintojas-koncentratas, tačiau jei jau labai problematiškos plytelės,galima ir su pačiu koncentratu pavalyti. Taip taip koncentratas, taigi jeigu norit valyti neisisenejusius kalkinius nesvarumus galite praskiesti, bet mano atveju tai buvo jau senos apnasos, todel as neskiedziau
1cesna1
2009 12 05, 12:14
QUOTE(Jolyna @ 2009 11 30, 22:45) As turiu nukalkintoja, super  efektas, mano duso kabina blizga, o pries tai buvo "apsinesusi" taskeliais nuo vandens, ir dideliu pastangu valyti nereikejo, brukst ir viskas, naudojau ta melyna sikstoka sluoste, zodziu derinys buvo geras(sluoste+nukalkintojas), nes rezultatas liuks dabar laukiu vamzdziu valiklinio, na kad nesikimstu kriaukles ir t.t., paziuresim ar pasiteisins ir sis daikciukas  Ar jau bandėte vamzdžių valiklį? Kokie jūsų atsiliepimai?
QUOTE(1cesna1 @ 2009 12 05, 14:14) Ar jau bandėte vamzdžių valiklį? Kokie jūsų atsiliepimai?  Deja kol kas adar neisbandziau, nes vis dar jo neturiu  Bet kai isbandysiu butinai pa  rasysiu
Paryžietė
2009 12 05, 18:57
QUOTE(1cesna1 @ 2009 12 05, 13:14) Ar jau bandėte vamzdžių valiklį? Kokie jūsų atsiliepimai?  aš bandžiau šitą daiktą, nes kai plaudama indus nenaudoju jokiu nuriebalintoju, o tik sietelį indams plauti, tai jis būtinas, nes riebalais kemšasi vamzdžiai...tai man tas vamzdžių valiklis tikrai efektyvusą!
srutele
2009 12 11, 11:21
QUOTE(Paryžietė @ 2009 12 05, 19:57) aš bandžiau šitą daiktą, nes kai plaudama indus nenaudoju jokiu nuriebalintoju, o tik sietelį indams plauti, tai jis būtinas, nes riebalais kemšasi vamzdžiai...tai man tas vamzdžių valiklis tikrai efektyvusą! O man liuksusinė ta universalioji šluostė! Bet kokie nešvarumai namie puikiai panaikinami su ja. Man ji visada po ranka.  Po to net nereikia kapitalinio namų tvarkymo  Plytelės virtuvėje, dažytos sienos,mikrobangė, odinė sofkutė dabar pas mane be jokių dėmelių, ,,dryžių''.Kiekviename namo aukšte aš jas turiu, kad nereikėtų lakstyti aukštyn, žemyn
Na, tai dabar pasakykit, o koks skirtumas tarp šitų ir Trend, Norvex šluosčių? Baigiu viską namuose sunaudot, ieškau pamainos, tai va, įdomu, kas ir kuo geriau...
1cesna1
2009 12 14, 19:59
QUOTE(ypata @ 2009 12 14, 14:07) Na, tai dabar pasakykit, o koks skirtumas tarp šitų ir Trend, Norvex šluosčių? Baigiu viską namuose sunaudot, ieškau pamainos, tai va, įdomu, kas ir kuo geriau... Greenwalk kompanijos šluostės yra iš 0.13 denų! Kitų gamintojų 0.20 denų. Rezultatas - didėja valomasis paviršius, geriau valo, daugiau nešvarumų ir drėgmės sugeria  .
1cesna1
2009 12 15, 19:09
Šiandien išbandžiau šluotelę dulkėms Išsivaliau savo nemėgstamus radiatorius - špyžinius  . Jau buvau palaidojusi mintį, kad kada nors bus jie švarūs
..-AMORE-..
2009 12 15, 23:09
QUOTE(Paryžietė @ 2009 12 05, 20:57) aš bandžiau šitą daiktą, nes kai plaudama indus nenaudoju jokiu nuriebalintoju, o tik sietelį indams plauti, tai jis būtinas, nes riebalais kemšasi vamzdžiai...tai man tas vamzdžių valiklis tikrai efektyvusą! ... karts nuo karto tuo atveju i virtuvine kriaukle supilkite po dideli puoda verdancio vandens. Nereiks pinigu leisti nuriebalintojui. Uz tuos pinigelius patarsiu ka dar puiku is sios produkcijos isigyti. VISIEMS NAMAMS TINKA
Andorra
2009 12 16, 08:32
QUOTE(Jolyna @ 2009 12 05, 14:42) Deja kol kas adar neisbandziau, nes vis dar jo neturiu  Bet kai isbandysiu butinai pa  rasysiu Aš bandžiau vamzdžių valiklį - puikumėlis. Mano plaukai ilgi, tai vonia nuolat kemšasi ir vamzdžiai kažkaip matyt nepatogiai išlankstyti, žodžiu turėjau problemą. Bandžiau su "kurmiu" - atkimšdavo, bet gana trumpam. Šis vamzdžiu valiklis yra skystas, bet jo nereikia daug - jei jau užsikimšo - apie 100ml., profilaktiškai - užtenka mažiau. Na ipyliau aš ta 100ml. jau prieš tris-keturias savaites - iki šiol dar nereikia. Aš gyvenu bute, tai man dar ne super aktualu, bet kas gyvena privačiuose namuose - turėtų ši daiktą turėti, nes pasišalinęs iš kanalizacijos jis susiskaido ir visiškai nekenkia aplinkai.
lawrutia
2009 12 25, 18:05
sveikos mergaites  as siandiena gavau dovanu nuo kaledu senelio greenwalk servetele makiazui valyti, tai bandysiu vakare, idomu kaip ja naudoti reikia  o beja kur panvz isigyti siu produktu galima, gal kuri zinote?
Sveiki visi beskaitantys ir naudojantys sia produkcija As patenkinta "isivelusi" i siu prekiu naudotoju gretas. Pirkinukas nors ir kuklus, bet vertingas ir naudingas: monitorius nuo dulkiu atsikrate (pirkau sluoste monitoriams) o ir mamos akinukai net spindi (siaip efektas nustebino  )
shiferiniai_stoglangiai
2010 01 07, 19:03
Kainos nemažos. Gal būna akcijų? Mane domina servetėlė makiažui valyti...
QUOTE(shiferiniai_stoglangiai @ 2010 01 07, 19:03) Kainos nemažos. Gal būna akcijų? Mane domina servetėlė makiažui valyti...  Taip, akciju buna.... ir kainos kai kurios tikrai sakyciau normalios
ingridžiukasxxx
2010 01 09, 21:05
Aš taip pat turiu šios firmos prekių. Įsigijau parodoje keletą šluosčių. Labiausiai patinka Lux universalioji šluostė bei langams valyti  . rasike, gal galite atsiųsti akcijų kainas  . Norėčiau vamzdžiams valiklio ir sietelio indams plauti.
GREENWALK produkcija padeda iki minimumo sumažinti buityje naudojama chemija. Visa ko Jums reiks namų valymui - tai GREENWALK produkcija ir vanduo! Naudojant gaminius ir mikropluošto nebereikia naudoti cheminiu valikliu! Sausos GREENWALK šluostės veikia, kaip maži siurbliukai ir įgeria į save 99 proc. bakterijų bei nešvarumų, esančiu ant valomų paviršių. Naudojant drėgnas GREENWALK šluostes labai lengvai išsivalysite savo langus, veidrodžius, keraminius paviršius, riebaluotus virtuvinius paviršius (gartraukius, plyteles ir t.t.), vonios paviršius ir t.t. Produktai GREENWALK yra naudojami ir asmeninei higienai: dezodorantas kūnui iš natūralių kristalų, servetėles makiažui valyti, minkštinamasis lupu balzamas, įvairaus dydžio vonios rankšluosčiai ir kt.
shiferiniai_stoglangiai
2010 01 12, 21:06
Pagaliau išbandžiau makiažo servetėlę  Esu patenkinta, bet noriu paklausti kodėl ji neišsiplauna?  Noriu dar sužinoti apie plaukų kapišoną  parašykit, kurios naudojot, ar patiko. Laukiu atsiliepimų
mazgiene
2010 01 13, 11:31
Na as irgi ismeginau ta stebuklingaja makiazo servetele. Tai tikrai nepatiko  Visu pirma nenuvalo ji taip ispudingai kaip visos cia ja giria, antra ji poto purvina visa ir neissiplauna, man nemalonu tokia purvina imti i rankas ir valytis makiaza
Paryžietė
2010 01 13, 11:42
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:31) Na as irgi ismeginau ta stebuklingaja makiazo servetele. Tai tikrai nepatiko  Visu pirma nenuvalo ji taip ispudingai kaip visos cia ja giria, antra ji poto purvina visa ir neissiplauna, man nemalonu tokia purvina imti i rankas ir valytis makiaza  aš asmeniškai pati naudoju The Body shop analogiška servetėlę makiažui valyti ir esu patenkinta, o kad jinai purvina pasidaro tai tiesa.....pati pagalvokite, kad tuša, šešėlius ir visą kt. chemiją su ja valote, kuri tikrai nėra iš kokių tai natūralių produktų pagaminta:))) tiesiog reikia išsiplauti ta servetėlę su ūkišku muilu arba atitinkamais milteliais be minkštiklių ir baliklių ir viskas. O jeigu toks variantas netinka, tai naudokite makiažo losjonus ir kt. chemija:)
metosMetos
2010 01 13, 21:02
QUOTE(Paryžietė @ 2010 01 13, 13:10) kapišonas yra super dalykas...ypač tinka toms, kas turi sausėti linkusius plaukus...tada jisai nusausina juos nesausindamas ir negadindamas pačio plauko...nes kai su rankšluosčiu sausiname, tai ir plaukas pats kenčia. Yra įvairių sausio mėn. akcijų Greenwalk produktams... Jeigu domina kreipkitė per až.  nekalbekite netiesos ir neklaidinkite. sausu plauku turetojos visiskai negali naudoti nei kapisono, nei bet kokio ranksluoscio su mikropluostu. O ir patalynes su sia sudetim  Paskaitykite daugiau mokslines literaturos apie jo gamyba ir savybes. Jis gi magnetas- traukia dulkes, 'siurbia" vandeni ... kartu su jau ant plauku panaudotu bei perskalautu balzamu ar kitomis plauka maitinanciomis medziagomis... tai kaip tik labiau tinka riebiu plauku turetojoms
shiferiniai_stoglangiai
2010 01 14, 14:33
Tai, jei mano plaukai sausoki, nerekomenduojate to kapišono  ? Mane vilioja mintis, kad sporto klube tas kapišonas  dalykas. Košmariški džiovintuvai. Jie neišdžiovina plaukų  . Arba turi valandą kaitinti plaukus  .
metosMetos
2010 01 14, 18:33
QUOTE(shiferiniai_stoglangiai @ 2010 01 14, 16:33) Tai, jei mano plaukai sausoki, nerekomenduojate to kapišono  ? Mane vilioja mintis, kad sporto klube tas kapišonas  dalykas. Košmariški džiovintuvai. Jie neišdžiovina plaukų  . Arba turi valandą kaitinti plaukus  . galite naudoti... tik...po isdziovinimo plaukus butinai pertepkite kokiu nors balzamu ar spec .aliejumi. bus liux...
Jolantace
2010 01 16, 15:07
Naudoju makiažo servetėlę ir lūpų balzamą.  Būtinai išmėginsiu tą neįprastą indų šluostę. Manau, kad tos, kurios išmėgino šią produkciją, tikrai nenusivylė
QUOTE(Jolantace @ 2010 01 16, 15:07) Naudoju makiažo servetėlę ir lūpų balzamą.  Būtinai išmėginsiu tą neįprastą indų šluostę. Manau, kad tos, kurios išmėgino šią produkciją, tikrai nenusivylė  o gal esi bandziusi magnetini kamuoliuka skalbyklems?
1cesna1
2010 01 18, 10:20
Magnetinis kamuoliukas dedasi į skalbimo mašinos būgną, taip minkštindamas vandenį. Nebereikia naudoti skalbinių minkštiklio bei calgonit  . Tiesa, jis ilgaamžis, tai manau, atsiperkanti investicija  .
metosMetos
2010 01 18, 10:31
QUOTE(1cesna1 @ 2010 01 18, 12:20) Magnetinis kamuoliukas dedasi į skalbimo mašinos būgną, taip minkštindamas vandenį. Nebereikia naudoti skalbinių minkštiklio bei calgonit  . Tiesa, jis ilgaamžis, tai manau, atsiperkanti investicija  . jo galiojimo laikas -5 m.
Paryžietė
2010 01 18, 10:59
QUOTE(metosMetos @ 2010 01 18, 11:31) jo galiojimo laikas -5 m. Gerbiamoji:) Remiantis produkcijos aprašais - magnetinis kamuoliukas naudojamas iki 10 m.  ))))))
metosMetos
2010 01 18, 17:11
QUOTE(Paryžietė @ 2010 01 18, 12:59) Gerbiamoji:) Remiantis produkcijos aprašais - magnetinis kamuoliukas naudojamas iki 10 m.  ))))))  Taip, 10 m., taciau ne musu Pabaltijo vandenims. Jis paprasciausiai "susieikvoja' greiciau, praranda magnetines savybes. Ta isgirdau visokiu tokiu magnetu- ne magnetu ir kitokiu super naujienu pristatyme. Taip, kaip ir musu vandeniu skalbiant beveik dvigubai daugiau reikia skalbimo milteliu, nei austrai, vokieciai, olandai naudoja. Pabandykite po dusu nusimaudyti pas mus ir Bremene. Taip apsiputosit, kad kubus vandens isleisit. Magnetai ne amzini, o ilgaamziai. Taciau ir tie 5- eri metai labai naudingas laikas, ekonomiskiau i viska ziurint. Baisus laikas ateina - ka tik Grybauskaite paskelbe, kad reikia grizti prie 2010 metu planu... ir jau siemet isivesti EURA. Va tada kelnes mums numaus su visais stringais ir triusikeliais.....
|
|