visoms linkiu svajonių išsipildymo!!! Ir gražiausių lengviausių pilvelių...
Atidarau naują temutę! Tęsiam draugystę iš gan senos Vėlyvojo persileidimo temutės, nes mums visoms labai svarbu palaikyti viena kitą visame kame!
visoms linkiu svajonių išsipildymo!!! Ir gražiausių lengviausių pilvelių...
Labas Garbanyla,
labai tau aciu uz tokius grazius ir jaukius naujuosius namucius. Ak kaip miela... QUOTE(egliuzke @ 2009 11 25, 18:24) Su savo nelaime buvau dvi Klaipėdos ligonines pakėlusi ant kojų Tavo istorijas ir aš labai puikiai prisimenu, aš net ligoninėje gulėdama apie tave pagalvojau... ir bandžiau prisiminti ką tau siūlė daryti. Man prieš nelaimę buvo labai pagausėjusios išskyros (gleivės), ir ilgai po ne laimės jos mane kankino ir dabar per mmm tokios pat pasirodo, tai ir labai neramu ar viskas čia normalu. tai va todel as taves ir klausiau, nes man kol kas irgi pasiulymas uzsiuti kakleli 12-14 sav. Pacioj nestumo pradzoj siut netikslinga del to, jog reikia isitikint, ar leliukas vystos, dar dazniausiai genetinius tyrimus padaro, kad isitikint jog viskas ok. jei nori, brukstelk i AZ, parasysiu daugiau, ko nenoriu viesai i foruma rasyt. Nes as tikrai labai intensyviai domiuosi siais klausimais
sveikutes!
Aciu,Garbanyla,uz grazia nauja temuke. tikiuosi,kad sitoj temelej bus daugiau geru ziniu nei blogu,ir siunciu visoms
Na ka mergytes, nauji namuciai-naujos nuotaikeles
Garbanyla, namuciai nuostabus, o ta nuotrauka tokia gundanti, kad tik ir sukelia nora kuo gericiau........
labas rytas,
prisiduodu ir as Garbanyla aciu uz naujus namucius
Kaip džiugu, kad jūs visos čia renkatės ir buriuojatės pamažu!!!
O kaip visos laikotės?? Kokiom nuotaikom ir naujienom?? Linkiu saulėtos dienos širdyse!
Oficialiai atnaujinu savo parašą!
Žeriu saujom virusiukų toms, kurios laukia ir tuoj tuoj sulauks!!! Palinkėkit man sėkmės ir optimizmo! QUOTE(GARBANYLA @ 2009 11 27, 17:36) Oficialiai atnaujinu savo parašą! Žeriu saujom virusiukų toms, kurios laukia ir tuoj tuoj sulauks!!! Palinkėkit man sėkmės ir optimizmo! na tu ir nekantri bet tu pasakyk - kodel testuojiese net nesulaukus mmm? QUOTE(Amade @ 2009 11 27, 19:45) na tu ir nekantri bet tu pasakyk - kodel testuojiese net nesulaukus mmm? Zinoma, linkiu, kad tavo dziaugsmas nebutu beprasmis ir kad tavo saulele jau plaukioja tavyje Viską puikiai suprantu, kad visko gali būti. Kad viskas gali būti normalu ir t.t. ir pan. Esu nekantruolė, norėjau iš anksto viską žinoti, nepaisant grėsmių. Saugau save, vartoju sveiką maistą su vitaminais, daugiau ilsiuosi, vengiu kenksmingų sveikatai žmonių ir šiaip įvairių faktorių, kad tik viskas būtų gerai... Ir lai būna gerai! Kas lemta, tas ir baloje nesudegs! Amade (nors Brela mieliau skamba) , o kaip tu? Kaip tavo reikaliukai? Kaip laikaisi? Kokios naujienos vaisingumo srity? QUOTE(GARBANYLA @ 2009 11 28, 10:25) Viską puikiai suprantu, kad visko gali būti. Kad viskas gali būti normalu ir t.t. ir pan. Esu nekantruolė, norėjau iš anksto viską žinoti, nepaisant grėsmių. Saugau save, vartoju sveiką maistą su vitaminais, daugiau ilsiuosi, vengiu kenksmingų sveikatai žmonių ir šiaip įvairių faktorių, kad tik viskas būtų gerai... Ir lai būna gerai! Kas lemta, tas ir baloje nesudegs! Amade (nors Brela mieliau skamba) , o kaip tu? Kaip tavo reikaliukai? Kaip laikaisi? Kokios naujienos vaisingumo srity? Na.. .svarbiausia, kad viskas tau baigtusi laimingai o mano reikalai - puikus, bet cia juodas jumoras ir daugiau pasakot tikrai nenoriu
Amade , supratau.. viskas. Nebekamantinėju.
furija , paaiškink man, nes dar neskaičiau to. Kad iki 2sav būna žirniukas neprisitvirtina. O kaip NT tada ryškėja?.. QUOTE(GARBANYLA @ 2009 11 28, 13:30) * Amade , supratau.. viskas. Nebekamantinėju. ** furija , paaiškink man, nes dar neskaičiau to. Kad iki 2sav būna žirniukas neprisitvirtina. O kaip NT tada ryškėja?.. paskaityk apie tai, kas vyksta, po to, kai susitnka spermatozoidas su kiausialaste
Tai taip. Apie tai seniai žinau, tik Furija užrašė taip, lyg iš kitos pusės.
Geros nuotaikos tau, Amade! Ir visoms čia mergytėms!
Sveikutes, kaip laikotes?
As va turiu puikia naujiena, mb siulo mums keliauti i Egipta pasisildyti, nuo rudens darganu pailseti Tik va toks rupestelis, jei jau planuojam QUOTE(ederi @ 2009 11 30, 17:19) Sveikutes, kaip laikotes? As va turiu puikia naujiena, mb siulo mums keliauti i Egipta pasisildyti, nuo rudens darganu pailseti Tik va toks rupestelis, jei jau planuojam manau, kad maziau galvok, nes tada niekada niekur neisvazuosi galvodama na taip, mb irgi taip sako, bet as gi va kokia, vis trepsiu Jauciu leksiu, kol dar kviecia
Aciu Amade, kad tu paaiskinai Garbanylai taisyklingiau negu as. Esu is tu, kurie supranta ka nori pasakyti, bet ne visada atranda tinkamus zodzius
Beje Garbanyla, kaip laikaisi? Papildyta: Tiesa, Ederi-LEK kol gali, nes maiukui reikia pailsejusios mamytes QUOTE(furija04 @ 2009 11 30, 19:40) Aciu Amade, kad tu paaiskinai Garbanylai taisyklingiau negu as. Esu is tu, kurie supranta ka nori pasakyti, bet ne visada atranda tinkamus zodzius Beje Garbanyla, kaip laikaisi? Papildyta: Tiesa, Ederi-LEK kol gali, nes maiukui reikia pailsejusios mamytes
Sveikos merginos,
kazkaip nurimot visos As vis dar nelaukiu savuju mmm gruodzio 7, bet tas laikas taip ilgai slenka. O taip norisis greiciau suzinot ar JAU Kazkokius jauciu keistus, neiprastus pojucius, vakar darbe uzsimaniau popcornu, paskui avieciu Grizdama namo nusipirkau 2 stiklainius marinuotu burokeliu, kai juos suvalgiau uzsinorejau pieno!!! (ji geriu tik per Na zodziu nebesuprantu kas cia darosi, o mb pakomentavo - zinau, kad jau laukiesi, lovyte statysim stai cia, kad abiems butu patogu prieiti Duok Dieve, kad jis butu teisus
Labas merginos,
ku ku ar yra dar cia gyvu??? Man liudna, visos dingot, nebera su kuo bepasikalbet QUOTE(ederi @ 2009 12 07, 21:04) kazkodel su nauja temuke uzsibaige ir musu plepesiai... Garbanyla,pats laikas tau ipusti nauju veju,kad kalba vel lietusi laisvai,tau puikiai tai sekasi. Sveikinimai Furijai04! O as tai jau storuliuke,jau pilvelis kaip reikiant
O! Prašau!!! Furija laukias???
O aš nieko..Esu be vėjų ir saulės. Nenoriu gilintis, bet man vėlei prasidėjo į mm panašus kraujavimas 30CD ir jau po visų vaikų. "Linksma" situacija, į kurią nenoriu čia gilintis ir tuščiai laiko švaistyti... Pradedu rimtus tyrimus tiesiog ir viskas. Laikau kumščius už Ederi...
Sveikos
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 12 08, 00:09) O! Prašau!!! Furija laukias??? O aš nieko..Esu be vėjų ir saulės. Nenoriu gilintis, bet man vėlei prasidėjo į mm panašus kraujavimas 30CD ir jau po visų vaikų. "Linksma" situacija, į kurią nenoriu čia gilintis ir tuščiai laiko švaistyti... Pradedu rimtus tyrimus tiesiog ir viskas. Laikau kumščius už Ederi... Furija - sveikinimai Garbanyla -
Furija, na tu ir slapuke... Sveikinu mieloji. Nagi papasakok kaip ten buvo, kad mums nepasigyrei apie
Garbanyla, kaip miela tave ir vel isvyst, kas bebutu, gerai kad grizai O as savuju mm nesulaukiau, tikiuosi, kad ir nesulauksiu, o NT darytis bijau, turiu nusipirkusi ir "pakavojusi" vonioj, bet nedarau... Na tikekimes, kad Dievulis mums atsius musu angeleli. O mb koks juokingas, jis jau sumanim dabar elgiasi kaip su Tiesa, kita antradieni isvaziuojam su mb pailset i siltus krastus...vieni!!! Dieve, jau dabar kaifuoju nuo tos minties QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 08:49) Furija, na tu ir slapuke... Sveikinu mieloji. Nagi papasakok kaip ten buvo, kad mums nepasigyrei apie Garbanyla, kaip miela tave ir vel isvyst, kas bebutu, gerai kad grizai O as savuju mm nesulaukiau, tikiuosi, kad ir nesulauksiu, o NT darytis bijau, turiu nusipirkusi ir "pakavojusi" vonioj, bet nedarau... Na tikekimes, kad Dievulis mums atsius musu angeleli. O mb koks juokingas, jis jau sumanim dabar elgiasi kaip su Tiesa, kita antradieni isvaziuojam su mb pailset i siltus krastus...vieni!!! Dieve, jau dabar kaifuoju nuo tos minties na, kad ir nesulauktum tu mmm ale bet kaip jusu vyrai tokie QUOTE(Amade @ 2009 12 08, 09:05) na, kad ir nesulauktum tu mmm ale bet kaip jusu vyrai tokie Pasakysiu atvirai, as taip pat neatpazistu savojo
Laba mergiukai.
Dar nelabai dziaugiuosi, kol neatejo 12 sav ir kol nepraeis 17 savaite. Siaip rado man oxfordo ligonineje, nors jau ir itarinejau, bet kam pirkt testa, jei zinau, kad ligoninej skana darys Ederi sveikinu Kada i kelione ruosiates? Garbanyla, tau tikrai reiketu pailseti ir nusiraminti, gal tik taip pasieksite savo svajones, juk jos daznoiausiai pildosi, kai jau buni prarades bet kokia vilti ir nors kazkiek uzsimirses. Pabandykit su vyru kazkur pakeliauti, kad ir po Lt. QUOTE(furija04 @ 2009 12 08, 18:28) Aciu, as taip pat tikiuosi Isvaziuojam po savaites, taigi pats tas, jei busiu QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 20:43) Aciu, as taip pat tikiuosi Isvaziuojam po savaites, taigi pats tas, jei busiu Kuo maziau galvosi, tuo geriau pailsesi Siaip smagu butu isgirsti geru naujienu
Labutis, šviesuolytės!
Po visų šių išpuolių, man įsijungė tik tas vienintelis indikatorius - POILSIS. Nes pavargau. Išties. Tai atvedė tikrai ne į naudą. Ir kaip Amade sakė - nuoširdus POILSIS be jokių tikėjimųsi. Bijau tikėtis, tad nustoju karštligiškai laukti. Tik šiandien suprantu, kaip visa tai ne į gera - ardymasis kažkoks. Iš kur stebuklai pas tokį nualintą dvasios kūną bus??? Mes su MB išskrendam į šiltkraščius visoms šventėms - apie 20gruodžio. O kol kas, merginos, mėgaukitės artėjančių švenčių stebuklais! Jie jau artėja ir pildosi! Ederi, džiaugiuos, kad Tavo mb yra Tavo Draugas! Nes mano manymu ir vyrai turi lauktis ne mažiau, nei moterys. Tik taip jiems bus lengviau. Ir Tavo vyrą suprantu, nes jis ne ką mažiau trokšta mažuliuko, nei Tu! Furija, priimk šią žinią, šią naujieną, kaip dovaną. Jei jau pastojote, vadinasi vis tiek sąmoningai ėjote į tai. MB neturi teisės būti šaltas. Gi vis tiek tikėjosi Labiausiai džiaugiuos dėl Linutės! QUOTE(GARBANYLA @ 2009 12 09, 11:00) Labutis, šviesuolytės! Labiausiai džiaugiuos dėl Linutės! Aciu aciu Saunuole,kad nusprendei aprimti,nes tikrai leliukui reikalinga rami,pailsejusi dvasiskai mamyte. Ir nebesidaryk jokiu nestumo testu,nebent nebesulauktum menesiniu. Geriau nueik i baznycia,uzdek zvakute,pasimelsk,ir pamatysi viskas susitvarkys. Kartais del pastojimo bedos buna ne tik fizines,skaiciau nemazai informacijos apie tai. Tad geru jums atostogu siltuose krastuose!
Net uzpavydejau(baltai zinoma
Visos kazkur vaziuoja, as irgi noriu Pasiimkit ir mane Sveikos drauges, na stai, mano naujienos: vakar ryte dariau NT, kol kas I, bet mm vis dar neateina. Is kur gaut kantrybes O jei kalbant apie vyru reakcijas, emocijas ir tt - man tai neistirta ufonautu, ateiviu planeta Atleiskit, gal per daug sentimentaliai cia apsiseilejau... bet paskutiniu metu pasidariau kaip meksikietisku serialu heroje
sveikutes,
Kaip dziugu skaityti, kad pas jus tokios geros naujienos ir nuotaikos pas mane tai viskas po seno, dar tepimai nesiliauja, tai uzsirasiau gruodzio gale pas gine, ziuresiu ka sakys.Taip tai nuotaikos jau linksmesnes, jau pradedu sukti plana chuligana
na stai, atejo mano mm
Gaila, na ka bandysime dar karteli Svarbiausia, kad NT nemelavo ir nenuteike taves kitaip
Sveikos mergaitės!!!
Visiems linkėjimai! Ir po balionėlį! Ederi, nenusimink. Tu turi absčiai laiko tam. Raja!!! Sveikinu su gražiomis Tavo mintimis! O aš skrendu tolyn! Taip gera, laisva, paprasta ir jauku dūšioje! Kaip to trūko visus tuos mėnesius... O kol kas šeštadienis nusimato puikus! Susirenka mano draugės, išsibarsčiusios po Lietuvą! Susibursim Kalėdų laukimui ir už tą patį gimtadienį vienos paminėsim... Ech, bus jauku ir gera... QUOTE(ederi @ 2009 12 10, 16:07) laba, na neliudek labai, pasidziauk dabar atostogu smagumais, o poto su naujom jegom ir pailsejus val galesi gandrus gaudyt QUOTE(GARBANYLA @ 2009 12 12, 11:16) [color=darkviolet]Sveikos mergaitės!!! Raja!!! Sveikinu su gražiomis Tavo mintimis! Dekui Linksmai pasibuk su draugemis
Sveikos visos visos visos!!!
Artėjančių švenčių proga noriu labai labai pasveikinti jus su šiuo stebuklingų metu... Kadangi valandos iki skrydžio į Kalėdinę vasarą kapsi, tad sveikinu jus dabar. Palinkėsiu nedaug, bet čia tilps viskas: tikėjimo, žinojimo, vilties ir Meilės visame kame, kas jums svarbu ir miela... Susitiksime kitais metais! Su kitokiomis nuotaikomis, naujomis žiniomis ir pasikrovusios jėgų! Valio!!!
VISOMS MERGYTEMS LINKIU SILTU SVENCIU IR RAMYBES LAUKIANT SAVO STEBUKLIUKU!!!!! BEJA, TURTINGO KALEDU SENELIO
su sventem visas!
daug daug meiles,tarpusavio supratimo,silumos ir vaikuciu pabiruciu! QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 12 26, 00:11) Aciu Aciu !!! As taip pat visas sveikinu su nuostabiosiomis sventemis!!!! Mamyte Linute, ziuriu tavo pilvelis jau kaip amt mieliu auga Smagu. O kaip tu jauties perkopusi viduri nestumo ? QUOTE(ederi @ 2009 12 28, 13:23) Aciu Aciu !!! As taip pat visas sveikinu su nuostabiosiomis sventemis!!!! Mamyte Linute, ziuriu tavo pilvelis jau kaip amt mieliu auga Smagu. O kaip tu jauties perkopusi viduri nestumo ? Aciu. Jauciuosi puikiai,pilna jegu,apetitas geras,svorio priaugau nedaug,kaip priklauso po kilograma per menesi,leliukas spurda kruta,su miego pertraukelem,aiskiai jau suprantu kokiom valandom miega.
Kaip smagu
Ir nedaug beliko O kur musu temeles siela? Kur Garbanyla? Kaip jai ten einasi? Papildyta: Tiesa Ederi, kaip tavo atostogos? Ar gerai pailsejot? QUOTE(furija04 @ 2009 12 28, 15:52) Kaip smagu Ir nedaug beliko O kur musu temeles siela? Kur Garbanyla? Kaip jai ten einasi? Papildyta: Tiesa Ederi, kaip tavo atostogos? Ar gerai pailsejot? Garbanyla vis dar sildosi Egipte O mano atostogos praejo puikiai, mes su MB kaip mazi vaikai nutruke nuo grandines tiek linksminomes, keliavom ir siaip laika puikiai leidom, kad net nepastebejom, kaip ta musu savaitele istirpo Gerai, kad dabar ir Lietuvoj sventines nuotaikos, tai ne taip liudna sugrist i realybe buvo... Taigi sausio men ziuresim, gal vis gi kas nors is musu atostogu gausis Furija, o kaip tu laikaisi, kaip jautiesi?
Sveikos gyvos!!! Garbanyla niekur nedingo!
Lauksim žinių ir naujienų iš Ederi!!!
Malonu girdeti geras nuotaikingas kalbas
Pa mane tai viskas po senovei, pilvukas po truputi kalasi, bet ir sunkiau darosi, nes pradejo temti ir siaip, gerai, kad pirmadieni pas gydytojus. Siaip dar mazas laikas, pykina nuo kvapu ir asaros rieda jei susinervinu QUOTE(furija04 @ 2009 12 29, 20:05) Malonu girdeti geras nuotaikingas kalbas Pa mane tai viskas po senovei, pilvukas po truputi kalasi, bet ir sunkiau darosi, nes pradejo temti ir siaip, gerai, kad pirmadieni pas gydytojus. Siaip dar mazas laikas, pykina nuo kvapu ir asaros rieda jei susinervinu Na taip, dabar tau tas sunkusis etapas, kai pykina, jegu nera, norisi miego... oi kaip prisimenu, net paciai sunku pasidaro Saugok save, Furija, ypac per sventes nepersidirbk. |