Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vėlyvojo persileidimo temos tęsinys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
furija04
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 07 22, 14:03)
Sveikutes busimos ir esamos mamytes 4u.gif  biggrin.gif
norejau paklausti gal kuri facebook'e esate uzsiregistravusios?
*

Sveikute. Kaip augasi? Jus jau tokios dideles wub.gif
As turiu facebook, atsiusk kaip tave rasti
Raja28
QUOTE(furija04 @ 2010 07 19, 22:44)
Na jau malonekita tiek ilgai nelaukti, nes mes juk nekantrios  blush2.gif  Linkiu, kad kuo greiciau savo zirniuka pagautumet  mirksiukas.gif

*

pasistengsim mirksiukas.gif biggrin.gif
QUOTE(ederi @ 2010 07 20, 15:29)
Labas merginos, as cia, viskas man ok, vaikeliui taip pat  4u.gif  wub.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

*

oi gera girdet, kad jus atostogu rupesciuos tik paskende, taip ir toliau ir jokiu darbu mirksiukas.gif thumbup.gif

na va jau atsidziaugiau vyru, dabar naslauju verysad.gif mirksiukas.gif , tik vaiko gaila, kuo didyn tuo sunkiau jam pernest issiskirimus su tete, klyke nesavu balsu orouoste doh.gif verysad.gif
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 07 22, 16:03)
*

as mirksiukas.gif Raimonda Šideikiene
Mamyte.Linute
QUOTE(furija04 @ 2010 07 23, 01:10)
Sveikute. Kaip augasi? Jus jau tokios dideles  wub.gif
As turiu facebook, atsiusk kaip tave rasti
*

Atsiunciau per az kaip mane surasti. smile.gif
Auga mazyte gerai thumbup.gif ,yra labai guri,nori buti tik ant ranku. biggrin.gif Burbuliukas jau yra,sveria apie 7 kg. Jau atpazysta svetimus zmones,nes kai jie pakalbina,verkti pradeda. Be to,mamos papuko nebenori traukti,nes atsigere arbateles is buteliuko ir nebeima krutines. schmoll.gif bandziau visaip vel pripratinti,bet nepavyko,tik kartais miegodama dar patraukia,bet ir tai,jei gilei imigus ir smegenys nedirba. biggrin.gif Tai ir pienuko maziau yra,bet kiek yra tiek nutraukiu ir duodu per buteliuka. Na,bet nieko nebepadarysi,yra kaip yra. O pienuka nutraukta duosiu kiek tik jo bus. Gerai,kad nors nakti ir per pietus patraukia nors kazkiek pati. wub.gif
ederi
Labas pupuliukai nestuliukai ir mamauliukai smile.gif

QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 07 22, 15:03)
*

As esu irgi FB, parasyk man i AZ, susirasiu tave wink.gif

Karsta, vakar buvom Klaipedoj pas tevus, paskui Palangoj, per karsta man... Grizom namo, cia vesu gera. Bet va mano seimyna isgriuvus nuo kazkokio visruso. Is pradziu sunus, dabar vyras kaip lapas guli, pykina, bloga, girdau vandeniu. Vaikui jau praejo, jis liko pas senelius Klaipedoj, o su vyreliu sunkiau, jis manes neklauso, mazokai vandens geria. O as ir pati labai bijau kad man kokia zaraza neprikibtu, tai laikau savo branguji uzdaryta miegamajam doh.gif , o pati tik nosi ikisu, pasiziuriu kaip jis, paduodu vandens ir pabegu... Gydytoja sake, kad dabar ypac siaucia visokios bakterijos, kai tokie karsciai, reikia labai rankas plaut ir maista ziuret, kad nebutu koks pasenes. Apie kaviniu maista tai is viso reikia pamirst.
ixchel
man tiesiog idomu- ar pries velyvaji persileidima jums isnyko nestuke.gif pozymiai, pvz., krutines jautrumas?
ederi
QUOTE(ixchel @ 2010 07 25, 20:38)
man tiesiog idomu- ar pries velyvaji persileidima jums isnyko  nestuke.gif pozymiai, pvz., krutines jautrumas?
*

Man niekas neisnyko, visa laika jauciausi nescia, o po persileidimo dar kelis menesius pieno buvo ir dar tiek, kad dvynukus ismaitinus buciau.
GARBANYLA
Sveikos gyvos mielosios! thumbup.gif

Ne per seniausiai grįžau iš gamtiškos kelionės po Lietuvos žemes ir upes. Plaukiau baidare (Dubysa, Nemunu) su MB ir kompanija, gyvenau miško sodyboje, leidausi pasroviui, kaifavau, ilsėjausi, miegojau... Jaučiausi puikiai! Vieni stebėjosi, kad leidžiuosi į "tokią varginančią" kelionę. Bet kas gi jų supaisys! Aš nesergu, nesidraskiau, o būti gamtoje tikrai sveikiau nei užsikonservuoti namie ir laukti žiemos perint kiaušinius.... biggrin.gif

Ederi, tu buvai Klaipėdoj, o aš paskui Vilniuj biggrin.gif. Tiksliau pakarašty (Salininkuose), pas giminę prie miško. rolleyes.gif Gulėjau po obelimi, purškiausi vandeniu, ilsėjausi. O ir Molėtuose prie ežerų teko pabuvoti. ax.gif Žodžiu - savaitės atsipalaidavimas buvo nuostabus! Nepajutau, kaip laikas prazvimbė...

Pagaliau vėsa! Pajūry lynoja, termometras nesiekia 20laipsnių. thumbup.gif Aleliuja!
Gaivios dienos jums visoms!!! thumbup.gif wub.gif
ixchel
QUOTE(ederi @ 2010 07 25, 21:42)
Man niekas neisnyko, visa laika jauciausi nescia, o po persileidimo dar kelis menesius pieno buvo ir dar tiek, kad dvynukus ismaitinus buciau.
*

ir nebuvo nicnieko, kas sukeltu itarima?
Garbanyla, dazniau uzsuk pas sausinukus, o pasirodei ir dingai bigsmile.gif
Raja28
QUOTE(ixchel @ 2010 07 26, 10:06)
*

persileidimo pozymiai :kraujavimas, skausmai pilvo apacioje, per daznas gimdos susitraukinejimas, strenu skausmai, arba tiesiog staigus vandenu nubegimas bei prasidejes gimdymas. mirksiukas.gif

man buvo visi sitie pozymiai apart vandenu nubegima doh.gif
Amade
sveikos, simtas metu wub.gif

vis paskaitineju naujienas, bet nieko neparasau... tiesiog laukiu atostogu, bet ziuriu, kad kaip tik po 2 savaiciu atves orai ir prasides lietus doh.gif na, bet vis tiek, suplanave 9 dienom i Juodkrante lekt, tai bus smagu bet kokiu atveju ax.gif

QUOTE(Raja28 @ 2010 07 26, 09:43)
persileidimo pozymiai :kraujavimas, skausmai pilvo apacioje, per daznas gimdos susitraukinejimas, strenu skausmai, arba tiesiog staigus vandenu nubegimas bei prasidejes gimdymas. mirksiukas.gif
man buvo visi sitie pozymiai apart vandenu nubegima doh.gif
*

o man nei viena karta JOKIU pozymiu nebuvo... mirksiukas.gif blink.gif apart kazkokios nepagristai kvailos nuojautos doh.gif
ederi
QUOTE(ixchel @ 2010 07 26, 09:06)
*

Buvo, bet tuomet as nesupratau to kaip persileidimo zenku. Pora dienu pries persileidima labai spaude pilvo apacia, o kaip man atrode slapimo pusle. Bet nieko neskaudejo visiskai. Ir dar, labai pagausejo vandeningu isskyru, net reikejo keleta ikloteliu per diena keistis. Tik veliau supratau, jog tai buvo vaisiaus vandenys, jie tiesiog pradejo laseti. Nei skaudejo, nei kraujavo, nei pilvas susitraukinejo, ne krutys sumazejo. Visiskai nieko... O veliau jau viskas vyko zaibiskai. Pasipyle vandenys, gimdymas, tyla gimdykloj. Tik akusere pagloste peti, pasake, labai jus uzjauciu.

Gaila, kad apie tokius persileidimo pozymius suzinaujau tik per dabartini nestuma sad.gif Rodos tiek domiuosi, o vis tiek spragu lieka, pro kurias ima ir islenka kokia beda.
GARBANYLA
QUOTE(ixchel @ 2010 07 26, 10:06)
*

Tai kad manęs ten niekas nepriėmė.. unsure.gif Prisistačiau, pasisveikinau, bet sausinukės kaip kalbėjo savam rate, taip kalbėjo. Dėl to ir nebesiterpiau. rolleyes.gif
Papildyta:
Ixchel, o tau kažkas iš tokių požymių yra dabar? Kas kamuoja, kad klausi? g.gif Matau čia visoms skirtingai. Turbūt vieningo požymio nėra. Na, nebent nuojautos, kaip sakė Amade. Man visada spazmavo gimdą. Sakė taip BŪNA. O paskutines tris dienas ėjau iš proto nuo skausmo. Dvi paras kas kažkiek minučių skaudėjo gimdą, šiek tiek kraujavau. O paskui užėjo nerealus skausmas ir pasibaigė greitai viskas operacinėj. Tik pamenu, kad kankinaus nuo skausmo (pasirodo ten buvo tam tikri sąrėmiai). Tai mano atveju, mano organizmui žinau, kad reikia reaguot į kiekvieną skausmo pirstelėjimą. Tfu tfu tfu - dabar nuo pat pradžių nieko neskaudėjo, neskauda. Pilvas toks ramus ir apvalėja... rolleyes.gif Jau įtempus pilvo presą niekas nedingsta... biggrin.gif

Amade, labas. Visad malonu Tave čia matyti. rolleyes.gif Šaunių atostogų! Ir gaivume, ir lietuje jos bus unikalios! Bus mažiau žmogėnų - atsipūsi kaip vip'iniame kurorte! thumbup.gif cool.gif vacation4.gif
ixchel
As net nezinau, ta kvaila nuojauta manes nuo pradziu neapleidzia, kad gal kas negerai. Vasari buvo persileidimas (ankstyvas). Pradzioj dabar nuo 5 iki 11 savaites pratepliojo doh.gif bet 13 sav. dare echo, sake viskas gerai. Nerimo dar viena gine inese, kai pasake, kad kaklo rauksle 3.6mm, bet sako- norma (atseit iki 5 mm- zodziu, visi skaiciai gavos tarsi dvigubi g.gif ). nezinau, kaip ji matavo, nuejau i sorpo, sako 1.9mm. na ir vis nerandu ramybes- krutine jau is E dydzio i F perejo,labai sunki, pilvuko nerasta rytais, vakare kai apsivalgau kazkoks islenda doh.gif seniau pamausdavo, dabar gal tik kaip kada unsure.gif
echo dar greit nedarys (gal uz nepilno menesio tik), bet kadangi su tais tepliojimais vis laksciau pas gydytojus, tai jau 5 kartus dare doh.gif
Ir dar- su pirmu vaikuciu judesiukus jauciau net nuo 13-14 savaites, 15 jau bumsejo, o sako, su antru buna greiciau unsure.gif
Tai va vis nerimauju blush2.gif

Garbanyla- tai kad pamenu, jog pasveikino prisijungusia naujoke bigsmile.gif
ederi
Sveika Amade, tikrai senai buvai berasius. Smagu, kad gyveni atostogu ritmu thumbup.gif

Garbanyla, o tu extreeme smile.gif thumbup.gif Na, bet as tau pritariu, jei gerai jauties, tai ko gi ne ? Kam atsisakyt malonumo, tiesa? As visada uz tai, kad isnaudoti visas galimybes siame gyvenime, kad jis paskui nepraeitu pro sali.

Na o as jau pasidariau zymiai letesne, puskuoju su savo pilvuzu. Pas MB automobily visada yra man sulankstoma kedute, kuria nesa mano vyrai, kur beeitumem. Bet meluociau, jei sakyciau, jog man nepatinka toks karalienes statusas smile.gif Tiesa, jau labai pasiilgau aktyvaus poilsio, sporto, zygiu su palapinem, dviraciu, plaukiojimo ir t.t. Na, bet sia vasarele as nusiteikus but karaliene, veliau atsigriebsiu su kaupu smile.gif lotuliukas.gif
GARBANYLA
QUOTE(ederi @ 2010 07 26, 19:24)
Garbanyla, o tu extreeme smile.gif  thumbup.gif Na, bet as tau pritariu, jei gerai jauties, tai ko gi ne ? Kam atsisakyt malonumo, tiesa? As visada uz tai, kad isnaudoti visas galimybes siame gyvenime, kad jis paskui nepraeitu pro sali.
, jau labai pasiilgau aktyvaus poilsio, sporto, zygiu su palapinem, dviraciu, plaukiojimo ir t.t. Na, bet sia vasarele as nusiteikus but karaliene, veliau atsigriebsiu su kaupu smile.gif 

Oi, Ederi, oi tu nekantruole! biggrin.gif Tu baik, tau dar neturėtų norėtis aktyvių poilsių. rolleyes.gif Kaip tik ramybės laikas liūliuoti turėtų... Nebent tavo temperamentas toks, kad jokie hormonai motiniški nepalaužia tavo ugnies! biggrin.gif Laikyk savo vadžias! drinks_cheers.gif

O aš ekstremalė nesu dabar. ax.gif Tiesiog taip atrodo, kad jei jau baidarės, tai aktyviai džiazavau. biggrin.gif O išties plūduriavau, neskubėjau, vyras irklavo, ėjau anksti miegoti su knyga, anksti budau... ax.gif Gamta atgaivino ir įpūtė jėgų viesuliukų! cool.gif Visai nesinori mieste tūnoti, ar perkimštuose pliažuose. Neatsisakau galimybių išvykti ten, kur grynesnio oro vėjai plazda... tourist5.gif vacation1.gif

O vakar buvau pas ginį savo. smile.gif Reikėjo sužinoti laboratorinių tyrimų atsakymus. Sakė, kad neturi prie ko prikibti ir paskyrė kitą pasimatymą po mėnesio.

Dabar galvoju, ar apsilankymai pas genetikus, kaip kad tu Ederi, yra savanoriški? Ar giniai nesiūlo to padaryti nėščiosioms? Ar siūlo rizikos grupių moterims (na, dėl amžiaus, giminės, šeimos apsigimimų, ligų...)? g.gif
Pasidarė smalsu, nes nemažai girdžiu apie genetinius tyrimus 13nėštumo savaitę. g.gif
<LINA>
Sveikos merginos jungiuos i jusu pokalbeli....Jei aisku priimsit rolleyes.gif
Mums dar tik 11 savaiteliu ir gyvenu siaubingu nerimu. unsure.gif kazkur nuo 6 savaiteles pradejo tepliot, jokiu skausmu tik rusvas tepliojimas. Gyvenam uzsieny ir kaip tik vaziavau atostogu i Lietuva tai nulekiau pas daktare, padare echo tai lyg atsiskyre buvo kazaks, taciau per kelias dienas visa tai isivale ir daktare antra karta echo darydama nieko nebemate jau, sake maziuko jau sirdele plaka viskas gerai. Jau buvau rami kai po 3 savaiteliu vel pradejo tepliot, kartais ir lasiukas kraujo sviesaus pasirodo, bet tepliojimas buna tik karta per diena negausus. Dabar gryzau i uzsieni tepliojimas tesiasi,buna ne kasdien taciau pasitaiko, nulekiau pas gydytoja priimt negalejo nes nebuvau uzsirasius o tepasake kad jei neskauda vos ne viskas kaip ir gerai.
Cia paskaiciau kad ir is jusu kazkuriai panasiai buvo ir viskas gerai. Nebezinau jau ka galvot, laukiu kol ta skana cia padarys bet dar reiks laukt savaite kokia..... verysad.gif
Taip nesinori prarast savo stebukliuko......... verysad.gif
[Ecta]
QUOTE(<LINA> @ 2010 07 28, 21:44)
Mums dar tik 11 savaiteliu ir gyvenu siaubingu nerimu. unsure.gif  kazkur nuo 6 savaiteles pradejo tepliot, jokiu skausmu tik rusvas tepliojimas. Gyvenam uzsieny ir kaip tik vaziavau atostogu i Lietuva tai nulekiau pas daktare, padare echo tai lyg atsiskyre buvo kazaks, taciau per kelias dienas visa tai isivale ir daktare antra karta echo darydama nieko nebemate jau, sake maziuko jau sirdele plaka viskas gerai. Jau buvau rami kai po 3 savaiteliu vel pradejo tepliot, kartais ir lasiukas kraujo sviesaus pasirodo, bet tepliojimas buna tik karta per diena negausus. Dabar gryzau i uzsieni tepliojimas tesiasi,buna ne kasdien taciau pasitaiko,  nulekiau pas gydytoja priimt negalejo nes nebuvau uzsirasius o tepasake kad jei neskauda vos ne viskas kaip ir gerai.
Cia paskaiciau kad ir is jusu kazkuriai panasiai buvo ir viskas gerai. Nebezinau jau ka galvot, laukiu kol ta skana cia padarys bet dar reiks laukt savaite kokia..... verysad.gif
*

sveikute smile.gif svarbiausia nelakstyt niekur, gulinet, nueit tik iki tualeto ir atgal i lova smile.gif
kraujavimas nera geras dalykas, bet nevisada blogai baigiasi smile.gif ir nervus i konservus smile.gif gydymo tokiam ankstyvam nestume nera jokio, medikai bent jau lt labai saltai ziuri i viska iki 3-4 menesio, viska nuraso naturaliai atrankai. na tepliojimas dar ne kraujas, tai nesigasdink labai. svarbiausia gulinek ir ziurek saves. tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif

na o mes augam. pilva jau toky dideli turiu, kad is lovos tik ropom beislipu. kai pirmos dukros laukiausi su tokiu gimdyt vaziavau 34 savaite. praeita savaite nuejau pas pavaduojancia gydytoja, tai kai suzinojo kad 26 savaites labai nustebo-sako, maniau tu jau gimdyt turi artimiausiom dienom lotuliukas.gif vandenuku pradejo dauget, tai ramu ant dusios dabar. negaliu tik saves suvaldyt kartais-energija verzias per krastus, nuolat save turiu stabdyt, kad neprisidaryciau nesamoniu. kas keisciausia ne nestumo metu as tokia buvau labiau linkus prie pasyvesnes veiklos lotuliukas.gif ir taip gera, kad nebekarsta pagaliau....
beje, dukryte arbuzo atsisako valgyti dbr, nors pries tai megstamiausias valgis buvo, ypac per karscius. senelis pajuokavo, kad mamos didelis pilvas toks del to, kad arbuza valge . vat ir nevalgo vaikas. kencia. bijo stora buti lotuliukas.gif

ederi
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 07 28, 19:17)
Oi, Ederi, oi tu nekantruole!  biggrin.gif  Laikyk savo vadžias!  drinks_cheers.gif

Dabar galvoju, ar apsilankymai pas genetikus, kaip kad tu Ederi, yra savanoriški? Ar giniai nesiūlo to padaryti nėščiosioms? Ar siūlo rizikos grupių moterims (na, dėl amžiaus, giminės, šeimos apsigimimų, ligų...)? g.gif 
Pasidarė smalsu, nes nemažai girdžiu apie genetinius tyrimus 13nėštumo savaitę.  g.gif
*

Laikau laikau, dantis sukandus ... vardan musu kudikelio. O del temperamento tu teisi, jokie gormonai ar 7 kg apsunkes sunas nepazaboja mano judrios prigimties. Zinau, kad kitamet as jau begte begiosiu su vaikeliu po pazastim lotuliukas.gif

O pas genetikus vieni siulo profilaktiskai kreiptis, kiti nesiulo. Ivairiai. Na as ne is tu kurios labai ten verztusi, bet mane su visais neztumais siunte, tai ir ejau. Siaip ta rauksles stori (tas pats tyrimas apie kuri tu snekejai) gali atlikti geras echoskopuotojas ir genetikai tam nebutini.

QUOTE(<LINA> @ 2010 07 28, 19:44)
Mums dar tik 11 savaiteliu ir gyvenu siaubingu nerimu. unsure.gif  kazkur nuo 6 savaiteles pradejo tepliot, jokiu skausmu tik rusvas tepliojimas. Gyvenam uzsieny ir kaip tik vaziavau atostogu i Lietuva tai nulekiau pas daktare, padare echo tai lyg atsiskyre buvo kazaks, taciau per kelias dienas visa tai isivale ir daktare antra karta echo darydama nieko nebemate jau, sake maziuko jau sirdele plaka viskas gerai. Jau buvau rami kai po 3 savaiteliu vel pradejo tepliot, kartais ir lasiukas kraujo sviesaus pasirodo, bet tepliojimas buna tik karta per diena negausus. Dabar gryzau i uzsieni tepliojimas tesiasi,buna ne kasdien taciau pasitaiko,  nulekiau pas gydytoja priimt negalejo nes nebuvau uzsirasius o tepasake kad jei neskauda vos ne viskas kaip ir gerai.
*

Sveika, junkis drasiai 4u.gif Visu pirma mano patarimas - daugiau gulek, ilsekis ir maziau nervinkis. As kraujavau su antruoju ir treciuoju nestumu. Abu kartus apie 13 savaite po kelias dienas. Zinau tik tiek, kad jokio gydymo tam nera tik lovos rezimas. Taip kad nurimk mieloji, gulek lovoj ir skaityk malonias knygas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis
<LINA>
QUOTE(ederi @ 2010 07 28, 21:05)
Laikau laikau, dantis sukandus ... vardan musu kudikelio. O del temperamento tu teisi, jokie gormonai ar 7 kg apsunkes sunas nepazaboja mano judrios prigimties. Zinau, kad kitamet as jau begte begiosiu su vaikeliu po pazastim  lotuliukas.gif

O pas genetikus vieni siulo profilaktiskai kreiptis, kiti nesiulo. Ivairiai. Na as ne is tu kurios labai ten verztusi, bet mane su visais neztumais siunte, tai ir ejau. Siaip ta rauksles stori (tas pats tyrimas apie kuri tu snekejai) gali atlikti geras echoskopuotojas ir genetikai tam nebutini.
Sveika, junkis drasiai  4u.gif  Visu pirma mano patarimas - daugiau gulek, ilsekis ir maziau nervinkis. As kraujavau su antruoju ir treciuoju nestumu. Abu kartus apie 13 savaite po kelias dienas. Zinau tik tiek, kad jokio gydymo tam nera tik lovos rezimas. Taip kad nurimk mieloji, gulek lovoj ir skaityk malonias knygas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Laikykis
*

Dekui brangiosios taip gera girdeti raminancius zodzius wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zaveriukste
Sveikos mielosios brangiosios moteraites 4u.gif Simtas metu biggrin.gif Visos puikiai jauciates matau, tik Furija neprasinesa kaip jai sekasi... Labai idomu... ax.gif
LINA, man labai panasi situacija buvo, as gyvenu Airijoj, iki 13 savaites kol kakliuko neapsiuvo as turejau 5 skanus del tu tepliojimu, jokio skausmo, teplioja kasdien ir tiek, ir dar kartais laselis kraujuko isbegdavo, ir as taip kankinausi nuo 6 iki 13 savaites kol neuzsiuvo kaklelio, visi daktarai sake kad taip kartais buna, ir netgi lietuviu ginekologe ta pati pasake (daktare Butkute is Klaipedos). Visiskai tokia pati situacija kaip pas tave.... As jau net daktarams sakiau kad sakytu cia pasaku neseke kad jei persileidimas tai vaziuoju namo ir leidziuosi taip baisiai sakant, nes jau tokioj nevilty buvau.... Sunku jais patiket kai sako "taip buna" nes koki klausima beuzduotum tai viskas visada taip turi buti ir lieki kvailutes vietoj... doh.gif
Niu va smile.gif O jei noretumet suzinot apie mane lotuliukas.gif tai laikausi po truputuka, jau esam 25 savaiciu, matau jau ir mb atsipalaiduoja su kiekviena savaite vis labiau, ir jau vezimuka nupirko, vadinasi jau po truputuka isijaucia i tetusio vaidmeny, nes pries tai labai bijojo vel nudegt, tai taip sakant save siek tiek atribojo nuo prisirisimo, bet dabar jau vos ne padebesiais skraidom wub.gif siandien vaistuku gavom subrandinti vaikiuko plauciams, ir sake su uzsiutu kakliuku ir tais vaistukais plauciukams turetu viskas kuo puikiausiai pavykti wub.gif labai nerimavau kad taip anksti brandins tuos plautukus, bet pasake kad prie visko dar dadeda 50% kad vaikiukas isgyvens, tai sake geriau jau susileist negu paskui paveluot.... Tai as jau taip pozityviai i viska pradejau ziuret kai praejau tas nelemtas 20 ir 22 savaites tai jau yra atskiras kambarys kurio pavadinimas neseniai pasikeite i Leliuko Kambarys arba Dilano Kambarys wub.gif O kad nugaros skausmai nekamuotu nuo tu progesteronu (Furija pasakojo ji irgi juos vartojo) tai gyvenimas butu kaip pas Ederi - karalaites thumbup.gif
ederi
QUOTE(Zaveriukste @ 2010 07 28, 22:31)
Sveikos mielosios brangiosios moteraites  4u.gif 
*

Oi Zaveriukste, Labas !!!! 4u.gif 4u.gif

Jau senai taves pasigedau ir lapkritukuose nematau, bet nedrazu tau i AZ rasyt buvo ax.gif Kaip saunu, kad viskas puikiai sekasi thumbup.gif Man taip pat kazkaip psichologiskai lengviau tapo perzengus ta 20 savaiciu riba... Matau jus su MB nesnaudziat, jau ir vezimuka turit drinks_cheers.gif As irgi jau apie tai pradedu po truputi galvot, bet iki tol dar norim ir indaplove ir skalbiniu dziovykle nusipirkt doh.gif Zodziu, jau islaidu siais metais oi oi oi. Tai vat po truputi deliojames, kad ne vienu kartu visi tie pirkiniai butu. Vakar internete dairiausi vaikisku rubeliu, nes kol kas dar nieko nepirkau leliukui, bet dabar, kai baimes nuslops tai net bijau pati saves, kad pradesiu vaiku skyrius siaubti lotuliukas.gif Dar mane pristabdo ir tai, kad kol kas nesidariau pakartotino echo vaikelio lyciai nustatyti, tai nezinau kokios spalvos rubelius, patalelius vezimeli rinktis lotuliukas.gif

Tiesa, vakar buvau pas gyd, tai sake, kad man galima maudytis, tik nesokinet nuo tramplyno ir neplaukt krauliu lotuliukas.gif Na tai cia man puiki naujiena, nes kaip tik ruosiames kita savaite prie juros i Latvija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As net maudymuka turiu nesciosioms skirta blush2.gif , jau maniau neteks isbandyt...

Ech, zodziu viskas puiku. Ir jusu geros naujienos, ir pas mus visai nieko... rolleyes.gif

Idomu, kaip Furijai sekasi, dingus ji itarinai g.gif Ar tik nebus pabyrejus lotuliukas.gif
GARBANYLA
Ku kū visoms!!! 4u.gif

Aprimom, aptilom, nors ir lietus išviliojo į gatves...

Dėl Furijos taip, ji pabyrėjo. biggrin.gif Sunytis, kaip ir buvo sakyta, žadėta. Išskaičiau apie ją iš forumo! thumbup.gif Taip sakant prigavau... biggrin.gif
Laukiam dabar jos apraiškų ir įspūdžių...

O aš gyvuoju neprastai. smile.gif Kai ginis paklausė "kokia savijauta jūsų?". Aš atsakiau džiugiu balseliu "PUIKI, KAIP IR!", nes išties tfu tfu tfu neturiu kuo pasiskųsti, net klausimų nekyla jokių... rolleyes.gif Tai jis į kortelę ties posmeliu "SAVIJAUTA, BŪKLĖ" užrašė: PATENKINAMA. Vadinas neštukės negali PUIKIAI jaustis, nes tada jos būtų ne nėštukės! lotuliukas.gif Dėl to dabar sakau, kad laikausi neprastai, PATENKINAMAI. biggrin.gif

Linkėjimai iš gaivaus nulyto pajūrio! Šiandien romantiški vėjai apėmė miestą, dangų ir žmones! Visi šypsosi ir dalinasi žvilgsniais su manimi! Tą gražią nuotaiką ir vėjelį siunčiu ir Jums visoms!!! thumbup.gif 4u.gif
furija04
Sveikutes

Matau musu Garbanyla jau suseke, kad mazasis jau atsibelde pas tevelius biggrin.gif Viskas atrodo lygtai tvarkoj, gimdymas ne pats lengviausias, o dar ir mazius neskubejo pas tevelius, nes pernesiojau 4 dieneles ir gime sekancia diena po mano jubiliejaus smile.gif Gime 3650g ir beveik 51cm. Nedidukas tas musu vyrukas, bet balseli turi skardu smile.gif
Dziaugiuosi, kad ir jus jau gerokai pazengusios tolyn. Ederi, kiti metai bus visi tavo-juk plius turesi savo abu stebukliukus ant ranku smile.gif
Garbanyla, mums jaunoms tie genetiniai tyrinai nera labai reikalingi, nebent turi kazkokiu itarimu.
Zaveriukste, man niekas nebrandino plauciu, taip idomiai g.gif , bet bet kuriuo atveju viskas daroma del musu mazuju stebukliuku.
Linkiu mergytems, kad ir kitos prisijungtu prie musu kuo greiciau, kad issisprestu tie moteriski nesklandumai ir galetu apkabinti savo mazuosius reksniukus mirksiukas.gif 4u.gif

O as dabar megaujuosi motinyste ir dziaugiuosi, kad salia turiu nuostabu vyra, kuris irgi aktyviai tame dalyvauja wub.gif
[Ecta]
QUOTE(furija04 @ 2010 08 03, 19:20)
Sveikutes

mazasis jau atsibelde pas tevelius biggrin.gif

*

sveikinu !!!!! ploja.gif 4u.gif 4u.gif
ederi
Furija SVEIKINU SU SUNELIU !!!! clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Raja28
Prisidedu prie sveikinimu, labai saunios naujienos, pagaliau sulaukem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

ramiu nakteliu, daug pienelio ir graziu akimirku liuliuojant sunaiteli wub.gif
GARBANYLA
Na, dabar tikrai jau realūs sveikinimai FURIJAI!!! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif lithuania.gif notworthy.gif first.gif ploja.gif

Gražių ir nepamirštamų įspūdžių! Ramybės širdyse... Džiaugsmo kasdien! thumbup.gif

Aukit stipručiai - būkit sveikučiai!!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mamyte.Linute
QUOTE(furija04 @ 2010 08 03, 19:20)
Sveikutes

Matau musu Garbanyla jau suseke, kad mazasis jau atsibelde pas tevelius biggrin.gif Viskas atrodo lygtai tvarkoj, gimdymas ne pats lengviausias, o dar ir mazius neskubejo pas tevelius, nes pernesiojau 4 dieneles ir gime sekancia diena po mano jubiliejaus smile.gif Gime 3650g ir beveik 51cm. Nedidukas tas musu vyrukas, bet balseli turi skardu smile.gif
Dziaugiuosi, kad ir jus jau gerokai pazengusios tolyn. Ederi, kiti metai bus visi tavo-juk plius turesi savo abu stebukliukus ant ranku smile.gif
Garbanyla, mums jaunoms tie genetiniai tyrinai nera labai reikalingi, nebent turi kazkokiu itarimu.
Zaveriukste, man niekas nebrandino plauciu, taip idomiai  g.gif  , bet bet kuriuo atveju viskas daroma del musu mazuju stebukliuku.
Linkiu mergytems, kad ir kitos prisijungtu prie musu kuo greiciau, kad issisprestu tie moteriski nesklandumai ir galetu apkabinti savo mazuosius reksniukus  mirksiukas.gif  4u.gif

O as dabar megaujuosi motinyste ir dziaugiuosi, kad salia turiu nuostabu vyra, kuris irgi aktyviai tame dalyvauja  wub.gif
*

Na,sveikinu ir as. biggrin.gif thumbup.gif
Daug daug jums sveikateles ir saldaus pienelio mazyliui. wub.gif 4u.gif
ederi
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 08 04, 12:15)
Na,sveikinu ir as. biggrin.gif  thumbup.gif 
Daug daug jums sveikateles ir saldaus pienelio mazyliui. wub.gif  4u.gif
*

Mamyte Linute, o kaip jus laikotes, kaip sveikatytes, ar dar turi pienelio?
Mamyte.Linute
QUOTE(ederi @ 2010 08 04, 15:46)
Mamyte Linute, o kaip jus laikotes, kaip sveikatytes, ar dar turi pienelio?
*

Labutis.Gerai laikomes.Tik mano pienuko jau nebera.Mazyte jau sveria 7kg 150g,o ugis 65 cm. smile.gif Dicke jau. wub.gif o kaip stotis,sestis nori,siaubas,nepaguli ramei nei 10 minuciu. biggrin.gif
Beje,laukiu kada pe facebook'a pakviesi i draugus,buvau atsiuntus laiska kaip mane rasti. smile.gif
Zaveriukste
MELYNIAUSI SILCIAUSI SVEIKINIMAI FURIJAI!!!!!

mb vis klausinejo kaip Furijai sekasi (nes buvau papasakojusi kad panasios bedos mus kankina), pasakiau kad jau namuose uzsiemusi su leliuku (as irgi buvau susekusi pries kelias dienas ax.gif ), tai va sveikinimai ir nuo mano mb 4u.gif

Laukiu nesulaukiu savo dieneles.... wub.gif
Jolancik
Kai ivyksta persileidimas ar isbega vandenys? Ar tik kraujavimas ir pilvo apacioje skausmas? g.gif
furija04
Dekui mergytes uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir Zaveriukste, dekui tavo B 4u.gif 4u.gif 4u.gif Svarbiausia tiketi ir del kiekvienos smulkmes lekti i ligonine, bei neduoti jiems ramybes biggrin.gif Ir butinai vartok tuos vaistukus, jums jau irgi nedaug beliko mirksiukas.gif O dar ziurek kaip as ir pernesiosi tongue.gif

Kai buna persileidimas ir velyvasis, tai dazniausiai prasiseda nuo kraujavimo, o po to su krauju ir iseina vandenys, o tada jau visa kita. Jei kraujuoji lek pas gydytojus ir tpliau wc neik, be to, net puodo su vandeniu bulvems neliesk, nes tuo metu viskas buna pavojinga g.gif
GARBANYLA
Na, sveikos mergytės! drinks_cheers.gif 4u.gif
Kaip jūs? Kaip nuotaikos vasarai ritantis į galą?
Aš tikrai sulig diena laukiu labai vėsaus rudens...Ech... ax.gif

Laikausi stipriai įsikibus. smile.gif Tik neseniai prasidėjo kirkšnių lyg tempimai, lyg kas.Ypač dešiniojo. Turbūt ir jums taip buvo, taip? Čia viskas plečiasi, auga, tai ir tempia. Ant nugaros ištiesus kojas negaliu gulėt, nes pradeda ir pilvo raumenis tempti ilgainiui užsigulėjus nesulenkus kojų per kelius. doh.gif Pilviuko akivaizdžiai dar nesimato, nebent apsitempčiau ką nors, tai būtų aiškiau. biggrin.gif Tai gyvenu visa ko laukimu - augimo, pilnėjimo, pirmų judesių, echoskopo... wub.gif

Nebežinau, ką dar čia jums parašyti, kad pakibinti visas. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Ai, dar kai ką atsiminiau. Ginis į kortelę užrašė savaitę anksčiau nėštumo laiką. g.gif Tarkim, dabar būtų 15sav., o ne 16. Gi žinau, kad skaičiuojamas nėštumas nuo paskutinių mm dienos, tai įdomu, kodėl jis pasirinkęs kitą būdą. g.gif Bet turbūt nesupaisysi čia jo...
(almonce)
Sveikos mergaites,as cia tik naujoke,bet esu daug skaiciusi jusu visu zinutes,o pagaliau ir prisiregistravau smile.gif Jus cia visos jau susiburusios,tai nezinau tiksliai ar cia tema,kur galiu išsiplepėti.As taip pat turejusi du prieslaikinius,t.y velyvuosius persileidimus 26 viena,kita 24sav.,deja vaikiukai neišgyveno.Dabar esu 16sav.vėl laukime ir tikėjime stebuklo,aišku su apsiutu kakleliu ir daugiau gulimam režime.Labai norečiau sužinoti daugiau iš mamyčiu kurios jau susilaukė,ar dabar laukime su apsiutais kakliukais.kaip jaučiasi,ar anksčiau gimdė?Iš anksto busiu labai dėkinga nestuke.gif
ederi
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 08 05, 11:19)
Labutis.Gerai laikomes.Tik mano pienuko jau nebera.Mazyte jau sveria 7kg 150g,o ugis 65 cm. smile.gif  Dicke jau. wub.gif  o kaip stotis,sestis nori,siaubas,nepaguli ramei nei 10 minuciu. biggrin.gif
Beje,laukiu kada pe facebook'a pakviesi i draugus,buvau atsiuntus laiska kaip mane rasti. smile.gif
*

Oho, kokios jus jau dideles thumbup.gif O del FB as kazka praziurejau, gal gali man parasyt i AZ blush2.gif Su Raja jau mes susipazinom mirksiukas.gif

QUOTE(Jolancik @ 2010 08 06, 20:50)
Kai ivyksta persileidimas ar isbega vandenys? Ar tik kraujavimas ir pilvo apacioje skausmas?  g.gif
*

Na, man nebuvo jokio kraujavimo. Nubego vandenys, saremiai gimdymas ir viskas. O kadangi vaikelis buvo per per mazas kad isgyventu, tai pavadinimas veiksmo ne prieslaikinis gimdymas, o persileidimas...
Papildyta:
Beje jau pradejau pirktis rozinius rubelius wub.gif

O siandien vaziuoju pirkti lopsiuka wub.gif wub.gif wub.gif Oi kaip geeeeeeeera.

Vakar nupirkau rozini kostiumuka ir padejau ant stalo virtuvej, MB grizo is darbo ir kad pradejo supuot, kaip koki vaikeli. Sunui sako, sunau, tu isivaizduoji, mes greitai sese turesim lotuliukas.gif Toks jausmas, kad mano MB labiau vaikelio gimstancio laukia, nei as pati thumbup.gif
furija04
QUOTE((almonce) @ 2010 08 14, 10:54)
Sveikos mergaites,as cia tik naujoke,bet esu daug skaiciusi jusu visu zinutes,o pagaliau ir prisiregistravau  smile.gif Jus cia visos jau susiburusios,tai nezinau tiksliai ar cia tema,kur galiu išsiplepėti.As taip pat turejusi du prieslaikinius,t.y velyvuosius persileidimus 26 viena,kita 24sav.,deja vaikiukai neišgyveno.Dabar esu 16sav.vėl laukime ir tikėjime stebuklo,aišku su apsiutu kakleliu ir daugiau gulimam režime.Labai norečiau sužinoti daugiau iš mamyčiu kurios jau susilaukė,ar dabar laukime su apsiutais kakliukais.kaip jaučiasi,ar anksčiau gimdė?Iš anksto busiu labai dėkinga nestuke.gif
*

Sveika

Visu pirma uzuojauta del praradimu 4u.gif , o antra dideli sveikinimai ir linkiu stiprybes mirksiukas.gif
Mes su Zaveriukste irgi su apsiutais kakleliais, tik skirtingose salyse ir truputi skiriasi gydytoju prieziura bei zinoma skiriasi ir kazkiek musu savijautos(nors sirdy laukimas ir nerimas toks pats). As jau turiu savo mazyli. Pernesiojau 4 dienas. Siulus istrauke 30 birzelio, o gime 25 liepos. Ir tai itariu, kad ta dalyka pagreitino musu su vyru oastangos blush2.gif Siaip nestumas buvo nelengvas, labiausiai turbut psihologine prasme. Del kiekvieno pirst-lekiau i ligonine. Labai skaudejo ilgiau vaikstant. Kaip paaiskejo isemus siule, kad ji buvo padaryta labai aukstai. Svarbiausia gyvenk sviesiom mintim ir sulauksi savo stebukliuko mirksiukas.gif mirksiukas.gif Nuosirdziai tau to linkiu 4u.gif
Papildyta:
Kaip smagu Ederi girdeti tokias smagias natas tavo pasisakymuose wub.gif Jau nebedaug jums liko ir supuosit savo saulele bigsmile.gif
Garbanyla, dziugu ir del taves mergyte. Kaip dziugu, kad po truputi kapstomes is tos tamsos juostos mirksiukas.gif Dabar vargsim su bemiegem naktim ir uztinusiom kojom mirksiukas.gif
(almonce)
QUOTE(furija04 @ 2010 08 14, 16:29)
Sveika

Visu pirma uzuojauta del praradimu  4u.gif  , o antra dideli sveikinimai ir linkiu stiprybes  mirksiukas.gif
Mes su Zaveriukste irgi su apsiutais kakleliais, tik skirtingose salyse ir truputi skiriasi gydytoju prieziura bei zinoma skiriasi ir kazkiek musu savijautos(nors sirdy laukimas ir nerimas toks pats). As jau turiu savo mazyli. Pernesiojau 4 dienas. Siulus istrauke 30 birzelio, o gime 25 liepos. Ir tai itariu, kad ta dalyka pagreitino musu su vyru oastangos  blush2.gif  Siaip nestumas buvo nelengvas, labiausiai turbut psihologine prasme. Del kiekvieno pirst-lekiau i ligonine. Labai skaudejo ilgiau vaikstant. Kaip paaiskejo isemus siule, kad ji buvo padaryta labai aukstai. Svarbiausia gyvenk sviesiom mintim ir sulauksi savo stebukliuko  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  Nuosirdziai tau to linkiu  4u.gif
Papildyta:
Kaip smagu Ederi girdeti tokias smagias natas tavo pasisakymuose  wub.gif  Jau nebedaug jums liko ir supuosit savo saulele  bigsmile.gif
Garbanyla, dziugu ir del taves mergyte. Kaip dziugu, kad po truputi kapstomes is tos tamsos juostos  mirksiukas.gif  Dabar vargsim su bemiegem naktim ir uztinusiom kojom  mirksiukas.gif
*

Kuo nuosirdziausi sveikinimai,susilaukus angeliuko po sunkiu išgyvenimu,aišku nelengva,apsiuvimai,narkozes ir pan.,jaudulys del visko didziulis,bet kaip ir rasai,tiktai sviesios mintys ir tikejimas stebuklo,leidzia dziaugtis kasdienybe.Tik as dar labai saugausi,kaip gydytojas mane operaves sakė,tu ir aukštyn galva išstovėtum visa nėštuma jei reiktu,sakau,tikrai taip.Po apsiuvimo jis sake gyventi eilini gyvenima,bet as praktiskai beveik guliu,na iki wc ir virtuves pavaikstau,dar i poliklinika nuvaziuoju,o kai daugiau išeina paeiti iš karto nugaros skausmas didelis ir labai pavargstu,o dar tiek nedaug to laikelio,galvoju jau po kokiu 24sav.ištisai gulėti,blogiau gal nebus,nors rizikingas nėštumas ir nezinai kaip si karta bus... visoms siam skyrelyje kuo nuosirdziausi linkejimai nešioti ir išnešioti savo angelėlius smile.gif
ederi
QUOTE((almonce) @ 2010 08 14, 11:54)
Sveikos mergaites,as cia tik naujoke,
*

Sveika prisijungus, smagu kad mes visos po savo nelaimiu randam jegu atsitiest, o veliau - dziaugtis sekmingai isnesiotais vaikiukais 4u.gif

Furija, laikykis 4u.gif Pradzia nelengva, bet tuoj visas variklis isivaziuos, paskui bus lengviau. Saldaus pienelio ir ramiu nakteliu tavo vaikeliui wub.gif
Zaveriukste
Sveikutes visos!!!! Truputeli temute atsigavo, malonu tai matyti
Ederi, skaitant tavo zinute pas mane sypsena iki ausu buvo, nes zinau kaip jautiesi. Man net kai sesuo ka nors atiduoda tai laimes pilnos kelnes, nes jau vis daugiau visko kaupiasi, jau ir Dilano kambariuka turim ikure su visais jo daiktais ir pavadinima kambario pakeitem (pries tai buvo make-up room nes ten visa laika eidavau dazytis ir visaip kitaip grazintis). O dabar dar is mb gavau leidima i savaite po daikciuka lialkai nusipirkt (pries tai neleido nieko pirkti, nes buvo labai palikes prietaringas). Jau 27 savaites.... Negaliu patiketi wub.gif Pamenu as dar buvau keliolikos savaiciu, o Furijai buvo 27-28 ir as jai taip pavydejau (baltu pavydu mirksiukas.gif ), galvodavau ar as sulauksiu kada nors tu 28!! Tai va, laukimas dideja, nuotaika gereja, o savijauta tai baigia i kapus nuvaryt doh.gif Nugara kaip skauda tai ne tas zodis, desine visa puse, pradedant sonkauliais. Iki asaru davaro, tai sakau kas bus dar tuos likusius 3men? Liksiu be nugaros lotuliukas.gif Bet labai save grauziu jei pradedu skustis, nes juk viskas del mazuliuko wub.gif
Furija, labai labai labai dziaugiuosi del taves, tu jau supuoji savo suneli wub.gif Sakoma reikia dvieju savaiciu kad isivaziuot, tai va linkiu kad kuo greiciau pralektu tau tos dvi savaites!!! Mano drauge pasigimde pries savaitele, jau buvau aplankyt... Jau tie leliukai... atitraukt akiu negali wub.gif Antro apsilankymo metu jau isdrysau ir paimti i rankas ax.gif pries tai labai bijojau, ji tokia gleznute, bijojau ka nors padaryt, o jau antra karta privalejau, nes drauge buvo wc o mazajai nepatiko guleti, tai kas tetai beliko, tik baimes nugalet ir imtis veiksmo thumbup.gif karta paragaves negali sustot, tai va, teisybe, nebegalejau as jos paleist 4u.gif
(almonce) sveika prisijungusi, nors gal nelabai reiketu sveikinti bunant tokioj temelej, bet uztai jau lauki stebukliuko, va su tuo labai labai sveikinu!! Ir pilnai suprantu kaip dabar jautiesi, nors ir apsiutu kakliuku, bet vistiek baisu, ir zinok busiu begede ir nepaguosiu, nepasidarys lengviau per visa nestuma unsure.gif Tik lengviau atsikvepsi kai busi 27 savaiciu, kai praeis tas baubiskas periodas mirksiukas.gif
Garbanyla, dziaukis kiekvienu raumenelio skausmeliu, nes jie dar nedideli lotuliukas.gif O po to galesim visos pasiskusti kaip nugaros luzta doh.gif Kaip dziaukiuosi kad virusiukas paplito, vis isijungiu ir ziuriu kokiu dar nauju pumpuriuku uznese cia pas mus i temele wub.gif O i daktara tai tu nekreipk demesio, pasiskaiciuok kaip tau atrodo geriau, vistiek echo po to parodys tiksliau... Man kad ir echo pasake kad gimdymo data lapkricio 14, bet man vistiek lapkricio 12 maloniau skamba (cia data pagal mm), tai as visiems sakau kad man gimdyt lapkricio 12 thumbup.gif matyt mes jau taip su maziuku nusprendem, tik teks dar pasitart su juo man rodos, pazadet ka nors, kad butent tada suskubtu atsibelst pas tevelius wub.gif
Tai va, priplepejau uz visa menesi, sveikateles jums visoms 4u.gif
vengana
Sveikutes, nezinau kur besiteiraut apie savo busena, tai nutariau bandyti parasyti jums, gal kas suprasit ka norejau parasyt ir padesit man atsirinkt savo mintis galvoje doh.gif na gal pradesiu nuo pradziu:
liepos pradzioje pamaciau issvajotas II teste po 6m laukimo, pas gine eit neskubejau nes laukiau kol bus daugiau sav, bet atsitiko taip kad ekstra turejau isvaziuot i anglija pas broli 5 savaitem na jauciuosi gerai galvoju griziu tureciau but 8-9 sav ir pasirodysiu ginei...tai va siuo metu esu dar anglijoj bet jau savaitgali vaziuoju namo...bet atsitiko tai kad visad gerai jauciausi ir viena diena pasirode kraujo nedaug bet mane tai isgazdino, (pries sav buvau nukritus nuo laiptu, todel dar labaiu didesnis tas issigandimas) aisku daug kas aiskina kad tai normalu kad nedaug to kraujot.t. bet brolio paprasiau kad mane nuveztu pas gydytoja, ka nuvaziuojam i priimamaji, ten padaro man slapimo tyrima patvirtina kad laukiuoi ir viskas sako viskas normalu vaziuok namo, prasom kad ekoskopa padarytu nedaro nes nera reikalo. tai dabar eu nevilty nebezinau ka galvoti nes prisigalvojus visko esu, nes po to kraujo pasirodymo ir dingimo kartais pasirodo isskyros tamsaus kraujo, krutine atrodo atleido nebeskauda..... esu praradus vilti, ir aisku nusiteikus blogiausem kad praradau savo zirniuka verysad.gif aisku tiksle diagnoze suzinosiu tik po savaites kai busiu namuose, bet kiekviena diena man kai pragaras.... ir bandau susitaikyt su tuo kad viskas ir kartais raminu kad viskas gerai......
noriu kad issakytumet savo nuomone apie mano situacija ax.gif ka jus manote..
Amade
QUOTE(vengana @ 2010 08 17, 12:51)
Sveikutes, nezinau kur besiteiraut apie savo busena, tai nutariau bandyti parasyti jums, gal kas suprasit ka norejau parasyt ir padesit man atsirinkt savo mintis galvoje  doh.gif  na gal pradesiu nuo pradziu:

sveika 4u.gif
pagal tavo istorija vien is patepliojimu nieko negali sprest unsure.gif tas pats tepliojimas gali buti tiesiog siaip patepliojimas, gali reikst nesivystanti nestuma, persileidima... jei kraujas rudas, daug sansu, kad tai del streso, ar nukritus ir uzsigavus biski atsisluoksniavo gleivines dalis... su tokiais pozymiais yra simtas priezasciu nuo nieko rimto iki pacio blogiausio. Ir kas blogiausia, kad tau jokio ultragarso nepadare, taigi puikiai suprantu, kad esi strese, kuris kenkia ne ka maziau nei tas tepliojimas.
Gal pabandyk su brolio pagalba susirast koki ginekologa (privaciai kur nors tikrai turi eit rasti... o tokiu atveju manau, nebus gaila pinigu, kad nelauktum kitos savaites), kuris padarytu ultragarsa. Tokiais atvejais nebijok ir pameluot, kad kraujuoji, kad skauda (juk niekas nepatikrins, kaip tau skauda, o demesi iskart didesni parodys ).
vengana
QUOTE(Amade @ 2010 08 17, 18:07)
. Tokiais atvejais nebijok ir pameluot, kad kraujuoji, kad skauda (juk niekas nepatikrins, kaip tau skauda, o demesi iskart didesni parodys ).
*

tai apie tai ir as pagalvojau jau kai grizom kad reikejo meluoti kad skauda ir tt,
va bet dabar jau manau kad man nesivystatntis, sende pradejau mausti pilvo apave kaip pries susirgima, o dab jau vis dzniau pradeda teplioti verysad.gif tad JAU praradau vilti jau visai verysad.gif
Amade
QUOTE(vengana @ 2010 08 17, 19:35)
tai apie tai ir as pagalvojau jau kai grizom kad reikejo meluoti kad skauda ir tt,
va bet dabar jau manau kad man nesivystatntis, sende pradejau mausti pilvo apave kaip pries susirgima, o dab jau vis dzniau pradeda teplioti  verysad.gif  tad JAU praradau vilti jau visai  verysad.gif
*

baik stresuot friends.gif pilvo maudimas nestumo metu daugumai yra taipogi lbai naturalus reiskinys... kaip ir neitin jautrios krutys, nepykinimas ir panasiai... kiekvienas nestumas skirtingas ir nera kazkokiu bendru budingu bruozu, o kuo daugiau stresuosi, tuo blogiau bus... o jei negali susitvardyt vaziuokit vel ten pat ir aiskink, kad pradejo skaudet ir daugiau kraujuot mirksiukas.gif
Zaveriukste
QUOTE(Amade @ 2010 08 17, 21:39)
baik stresuot friends.gif pilvo maudimas nestumo metu daugumai yra taipogi lbai naturalus reiskinys... kaip ir neitin jautrios krutys, nepykinimas ir panasiai... kiekvienas nestumas skirtingas ir nera kazkokiu bendru budingu bruozu, o kuo daugiau stresuosi, tuo blogiau bus... o jei negali susitvardyt vaziuokit vel ten pat ir aiskink, kad pradejo skaudet ir daugiau kraujuot  mirksiukas.gif
*

Pilnai sutinku su Amade 4u.gif Cia visko gali buti... As tai jau nesuskaiciuoju kiek kartu mano krutys nebejautrios buvo palikusios, ir kiek kartu nebenescia jauciausi (as pratepliojau 8 savaites ir tik su pora dienu "iseiginiu"), taip kad tikrai, baik stresuot 4u.gif O Anglijoj turetu ten buti kokia lietuviu poliklinika kur skana tikrai be vargo galesi pasidaryti, aisku uz pinigelius mirksiukas.gif
(almonce)
QUOTE(vengana @ 2010 08 17, 20:35)
va bet dabar jau manau kad man nesivystatntis, sende pradejau mausti pilvo apave kaip pries susirgima, o dab jau vis dzniau pradeda teplioti  verysad.gif  tad JAU praradau vilti jau visai  verysad.gif
*

Na labai tikiuosi,kad viskas pas tave gerai ir jau po rimtesnes apziuros esi,aisku kai tiek metu laukta,tai ir stresuot pradedi nezmoniskai,bet mes cia visos tokios praradusios ir vel su tikejimu gyvenancios.O del pamaudimo apacios ir man 8-9sav maude,patepliojo rudai,tada pasiskambinus gydytojai is karto liepe vaziuoti,nes del visko buna tu patepliojimu,is karto ir vaziavau buvo atsisluoksniavimas pusleles,o rudai tai jau senas kraujas is karto Dufastono gerimas ir gulimas rezimas,viskas susitvarke kuo puikiausiai.
Taip ir tau reikia kuo skubesnes ginekologines pažiuros ir tikrai dar ne viskas pratasta smile.gif
furija04
QUOTE((almonce) @ 2010 08 14, 18:03)
Kuo nuosirdziausi sveikinimai,susilaukus angeliuko po sunkiu išgyvenimu,aišku nelengva,apsiuvimai,narkozes ir pan.,jaudulys del visko didziulis,bet kaip ir rasai,tiktai sviesios mintys ir tikejimas stebuklo,leidzia dziaugtis kasdienybe.Tik as dar labai saugausi,kaip gydytojas mane operaves sakė,tu ir aukštyn galva išstovėtum visa nėštuma jei reiktu,sakau,tikrai taip.Po apsiuvimo jis sake gyventi eilini gyvenima,bet as praktiskai beveik guliu,na iki wc ir virtuves pavaikstau,dar i poliklinika nuvaziuoju,o kai daugiau išeina paeiti iš karto nugaros skausmas didelis ir labai pavargstu,o dar tiek nedaug to laikelio,galvoju jau po kokiu 24sav.ištisai gulėti,blogiau gal nebus,nors rizikingas nėštumas ir nezinai kaip si karta bus... visoms siam skyrelyje kuo nuosirdziausi linkejimai nešioti ir išnešioti savo angelėlius smile.gif
*

Nebutina guleti, jei esi apsiutu kakleliu. As po poros sav isejau i darba. Zinoma tik pora dienu per sav, bet bunant namuose labiau stresuoji, be to vairavau daugiau negu puse nestumo. Sekmes saugant savo kukuliukus ir nuosirdziausias palinkejimas, kad tik viskas butu gerai 4u.gif

QUOTE(ederi @ 2010 08 14, 20:40)
Sveika prisijungus, smagu kad mes visos po savo nelaimiu randam jegu atsitiest, o veliau - dziaugtis sekmingai isnesiotais vaikiukais  4u.gif

Furija, laikykis  4u.gif  Pradzia nelengva, bet tuoj visas variklis isivaziuos, paskui bus lengviau. Saldaus pienelio ir ramiu nakteliu tavo vaikeliui  wub.gif
*

Dekui dekui. Po truputi judam i prieki, jau pradedam pazinti vienas kita ir atsiranda siokia tokia rutina bei chaosine tvarkele thumbup.gif Siandien net radau laiko nusidazyti plaukus ax.gif Zinoma nakti, bet ir tai neblogai biggrin.gif
GARBANYLA
Sveikos gyvos!!!

Kaip jūs? 4u.gif

Kaip mamaitės laikosi? Ką esamos nėštukės?
Aš, esama nėštukė, labinuos šį darganotą rytą iš po ginio apsilankymo. Paskyrė ultragarsą dar kitam antradieniui ir su šlapimo tyrimu suneramino... unsure.gif Leukocitų 20 rado. Žinau, kad jie rodo inkstų ir šlapimtakių būklę. O kuom nėštukei pavojingas leukocitų padidėjimas? g.gif
[Ecta]
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 08 25, 10:09)
Sveikos gyvos!!!

Kaip jūs? 4u.gif

Kaip mamaitės laikosi? Ką esamos nėštukės?
Aš, esama nėštukė, labinuos šį darganotą rytą iš po ginio apsilankymo. Paskyrė ultragarsą dar kitam antradieniui ir su šlapimo tyrimu suneramino... unsure.gif  Leukocitų 20 rado. Žinau, kad jie rodo inkstų ir šlapimtakių būklę. O kuom nėštukei pavojingas leukocitų padidėjimas?  g.gif
*

laba. leukocitu padidejimas pirmiausia rodo uzdegima. tavo atveju jis dar labai nezymus ir jo atsikratyti galetum gerdama kuo daugiau skysciu, arbata is trintu spanguoliu uogu (gali nusipirkt saldytu uogu ir atsileidus jas issitrint su cukrum bei uzsipilt vandeniu-nebutinai karstu. tokia arbata dezinfekuoja inkstus ir slapimo takus. galima gert ir brukniu. bet spanguoles geriau. svarbiausia kuo daugiau skysciu nes ko gero geri nepakankamai. jei sunku gert arbatas nusipirk koky arbuza ir valgyk ji pusryciam, pietum ir vakarienei. aisku ir rimtesnio maisto nepamirsk smile.gif
turejau sita "geri" su pirmu nestumu. ginekologe pamate padidejusi leokocitu kieki, bet nesureiksmino jo, nepatare nieko nedaryti. po poros dienu jau raiciausi is skausmo, nes prasidejo inkstu uzdegimas, kuris net ligonines mediku buvo nepastebetas kol nesukilo temperatura iki 40 laipsniu. to pasekoj likusius 3,5 menesio beveik istisai praleidau ligoninej, keliskart stentavo inksta (ziauriai nemaloni procedura). gyvenau ant labai stipriu leidziamu antibiotiku kas 4 valandas, bei meldimosi, kad paselio tyrimas butu geras. aciu dievui pavyko su tuo gydimu istempti iki 34 savaites. gimdziau anksciau laiko butent del tos nelemtos infekcijos.
(cia pagasdinu, kad atsirastu didesnis noras gerti lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
GARBANYLA
Aaaa, supratau. smile.gif Tas atsakymas buvo iš prieš mėnesį nešto šlapimo. Jei šios dienos bus įtartinas, sakė išsikvies ant kilimėlio. biggrin.gif Bet pastarom dienom ir savaitėm valgau daug arbūzų ir šiaip gurkšnoju arbatas, tai jaučiu širdimi, kad viskas bus gerai. rolleyes.gif
Šiek tiek sutrikdė tas daktarų pasakymas ir privalėjimas žinoti viską jiems nieko nepasakius. Švelniai pabarė, kad šlapimą reikia nešti dieną prieš vizitą, kad galėtų turėti laboratorijos atsakymą, o man seniai yra sakęs ginis ir akušerė, kad indelį atnešti ATEINANT. Tai taip aš ir dariau sėkmingai - ateinu, nunešu ir leidžiuosi pas ginį į kabinetą. O dabar matai liko nepatenkinti... Nesupaisysi. Kitą kartą žinosiu jau... Ir skalausiu organizmą daugiau skystimo. biggrin.gif
Ačiū už "pagąsdinimus"! biggrin.gif Jie praverčia savimi labiau rūpintis ir nenumoti į nieką rankų. Net į kruopštų dantų valymą vakare, nors ir laaaaabai tingisi ar norisi miego. biggrin.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.