QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 07 22, 14:03)
Sveikute. Kaip augasi? Jus jau tokios dideles
As turiu facebook, atsiusk kaip tave rasti
QUOTE(furija04 @ 2010 07 19, 22:44) Na jau malonekita tiek ilgai nelaukti, nes mes juk nekantrios pasistengsim QUOTE(ederi @ 2010 07 20, 15:29) oi gera girdet, kad jus atostogu rupesciuos tik paskende, taip ir toliau ir jokiu darbu na va jau atsidziaugiau vyru, dabar naslauju QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 07 22, 16:03) as QUOTE(furija04 @ 2010 07 23, 01:10) Atsiunciau per az kaip mane surasti. Auga mazyte gerai
Labas pupuliukai nestuliukai ir mamauliukai
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 07 22, 15:03) As esu irgi FB, parasyk man i AZ, susirasiu tave Karsta, vakar buvom Klaipedoj pas tevus, paskui Palangoj, per karsta man... Grizom namo, cia vesu gera. Bet va mano seimyna isgriuvus nuo kazkokio visruso. Is pradziu sunus, dabar vyras kaip lapas guli, pykina, bloga, girdau vandeniu. Vaikui jau praejo, jis liko pas senelius Klaipedoj, o su vyreliu sunkiau, jis manes neklauso, mazokai vandens geria. O as ir pati labai bijau kad man kokia zaraza neprikibtu, tai laikau savo branguji uzdaryta miegamajam
man tiesiog idomu- ar pries velyvaji persileidima jums isnyko
Sveikos gyvos mielosios!
Ne per seniausiai grįžau iš gamtiškos kelionės po Lietuvos žemes ir upes. Plaukiau baidare (Dubysa, Nemunu) su MB ir kompanija, gyvenau miško sodyboje, leidausi pasroviui, kaifavau, ilsėjausi, miegojau... Jaučiausi puikiai! Vieni stebėjosi, kad leidžiuosi į "tokią varginančią" kelionę. Bet kas gi jų supaisys! Aš nesergu, nesidraskiau, o būti gamtoje tikrai sveikiau nei užsikonservuoti namie ir laukti žiemos perint kiaušinius.... Ederi, tu buvai Klaipėdoj, o aš paskui Vilniuj Pagaliau vėsa! Pajūry lynoja, termometras nesiekia 20laipsnių. Gaivios dienos jums visoms!!! QUOTE(ixchel @ 2010 07 26, 10:06) ir nebuvo nicnieko, kas sukeltu itarima? Garbanyla, dazniau uzsuk pas sausinukus, o pasirodei ir dingai persileidimo pozymiai :kraujavimas, skausmai pilvo apacioje, per daznas gimdos susitraukinejimas, strenu skausmai, arba tiesiog staigus vandenu nubegimas bei prasidejes gimdymas. man buvo visi sitie pozymiai apart vandenu nubegima
sveikos, simtas metu
vis paskaitineju naujienas, bet nieko neparasau... tiesiog laukiu atostogu, bet ziuriu, kad kaip tik po 2 savaiciu atves orai ir prasides lietus QUOTE(Raja28 @ 2010 07 26, 09:43) persileidimo pozymiai :kraujavimas, skausmai pilvo apacioje, per daznas gimdos susitraukinejimas, strenu skausmai, arba tiesiog staigus vandenu nubegimas bei prasidejes gimdymas. man buvo visi sitie pozymiai apart vandenu nubegima o man nei viena karta JOKIU pozymiu nebuvo... QUOTE(ixchel @ 2010 07 26, 09:06) ir nebuvo nicnieko, kas sukeltu itarima? Garbanyla, dazniau uzsuk pas sausinukus, o pasirodei ir dingai Buvo, bet tuomet as nesupratau to kaip persileidimo zenku. Pora dienu pries persileidima labai spaude pilvo apacia, o kaip man atrode slapimo pusle. Bet nieko neskaudejo visiskai. Ir dar, labai pagausejo vandeningu isskyru, net reikejo keleta ikloteliu per diena keistis. Tik veliau supratau, jog tai buvo vaisiaus vandenys, jie tiesiog pradejo laseti. Nei skaudejo, nei kraujavo, nei pilvas susitraukinejo, ne krutys sumazejo. Visiskai nieko... O veliau jau viskas vyko zaibiskai. Pasipyle vandenys, gimdymas, tyla gimdykloj. Tik akusere pagloste peti, pasake, labai jus uzjauciu. Gaila, kad apie tokius persileidimo pozymius suzinaujau tik per dabartini nestuma QUOTE(ixchel @ 2010 07 26, 10:06) ir nebuvo nicnieko, kas sukeltu itarima? Garbanyla, dazniau uzsuk pas sausinukus, o pasirodei ir dingai Tai kad manęs ten niekas nepriėmė.. Papildyta: Ixchel, o tau kažkas iš tokių požymių yra dabar? Kas kamuoja, kad klausi? Amade, labas. Visad malonu Tave čia matyti.
As net nezinau, ta kvaila nuojauta manes nuo pradziu neapleidzia, kad gal kas negerai. Vasari buvo persileidimas (ankstyvas). Pradzioj dabar nuo 5 iki 11 savaites pratepliojo
echo dar greit nedarys (gal uz nepilno menesio tik), bet kadangi su tais tepliojimais vis laksciau pas gydytojus, tai jau 5 kartus dare Ir dar- su pirmu vaikuciu judesiukus jauciau net nuo 13-14 savaites, 15 jau bumsejo, o sako, su antru buna greiciau Tai va vis nerimauju Garbanyla- tai kad pamenu, jog pasveikino prisijungusia naujoke
Sveika Amade, tikrai senai buvai berasius. Smagu, kad gyveni atostogu ritmu
Garbanyla, o tu extreeme Na o as jau pasidariau zymiai letesne, puskuoju su savo pilvuzu. Pas MB automobily visada yra man sulankstoma kedute, kuria nesa mano vyrai, kur beeitumem. Bet meluociau, jei sakyciau, jog man nepatinka toks karalienes statusas QUOTE(ederi @ 2010 07 26, 19:24) Garbanyla, o tu extreeme , jau labai pasiilgau aktyvaus poilsio, sporto, zygiu su palapinem, dviraciu, plaukiojimo ir t.t. Na, bet sia vasarele as nusiteikus but karaliene, veliau atsigriebsiu su kaupu Oi, Ederi, oi tu nekantruole! O aš ekstremalė nesu dabar. O vakar buvau pas ginį savo. Dabar galvoju, ar apsilankymai pas genetikus, kaip kad tu Ederi, yra savanoriški? Ar giniai nesiūlo to padaryti nėščiosioms? Ar siūlo rizikos grupių moterims (na, dėl amžiaus, giminės, šeimos apsigimimų, ligų...)? Pasidarė smalsu, nes nemažai girdžiu apie genetinius tyrimus 13nėštumo savaitę.
Sveikos merginos jungiuos i jusu pokalbeli....Jei aisku priimsit
Mums dar tik 11 savaiteliu ir gyvenu siaubingu nerimu. Cia paskaiciau kad ir is jusu kazkuriai panasiai buvo ir viskas gerai. Nebezinau jau ka galvot, laukiu kol ta skana cia padarys bet dar reiks laukt savaite kokia..... Taip nesinori prarast savo stebukliuko......... QUOTE(<LINA> @ 2010 07 28, 21:44) Sveikos merginos jungiuos i jusu pokalbeli....Jei aisku priimsit Mums dar tik 11 savaiteliu ir gyvenu siaubingu nerimu. Cia paskaiciau kad ir is jusu kazkuriai panasiai buvo ir viskas gerai. Nebezinau jau ka galvot, laukiu kol ta skana cia padarys bet dar reiks laukt savaite kokia..... Taip nesinori prarast savo stebukliuko......... sveikute kraujavimas nera geras dalykas, bet nevisada blogai baigiasi na o mes augam. pilva jau toky dideli turiu, kad is lovos tik ropom beislipu. kai pirmos dukros laukiausi su tokiu gimdyt vaziavau 34 savaite. praeita savaite nuejau pas pavaduojancia gydytoja, tai kai suzinojo kad 26 savaites labai nustebo-sako, maniau tu jau gimdyt turi artimiausiom dienom beje, dukryte arbuzo atsisako valgyti dbr, nors pries tai megstamiausias valgis buvo, ypac per karscius. senelis pajuokavo, kad mamos didelis pilvas toks del to, kad arbuza valge . vat ir nevalgo vaikas. kencia. bijo stora buti QUOTE(GARBANYLA @ 2010 07 28, 19:17) Oi, Ederi, oi tu nekantruole! Dabar galvoju, ar apsilankymai pas genetikus, kaip kad tu Ederi, yra savanoriški? Ar giniai nesiūlo to padaryti nėščiosioms? Ar siūlo rizikos grupių moterims (na, dėl amžiaus, giminės, šeimos apsigimimų, ligų...)? Pasidarė smalsu, nes nemažai girdžiu apie genetinius tyrimus 13nėštumo savaitę. Laikau laikau, dantis sukandus ... vardan musu kudikelio. O del temperamento tu teisi, jokie gormonai ar 7 kg apsunkes sunas nepazaboja mano judrios prigimties. Zinau, kad kitamet as jau begte begiosiu su vaikeliu po pazastim O pas genetikus vieni siulo profilaktiskai kreiptis, kiti nesiulo. Ivairiai. Na as ne is tu kurios labai ten verztusi, bet mane su visais neztumais siunte, tai ir ejau. Siaip ta rauksles stori (tas pats tyrimas apie kuri tu snekejai) gali atlikti geras echoskopuotojas ir genetikai tam nebutini. QUOTE(<LINA> @ 2010 07 28, 19:44) Sveikos merginos jungiuos i jusu pokalbeli....Jei aisku priimsit Mums dar tik 11 savaiteliu ir gyvenu siaubingu nerimu. Cia paskaiciau kad ir is jusu kazkuriai panasiai buvo ir viskas gerai. Nebezinau jau ka galvot, laukiu kol ta skana cia padarys bet dar reiks laukt savaite kokia..... Taip nesinori prarast savo stebukliuko......... Sveika, junkis drasiai QUOTE(ederi @ 2010 07 28, 21:05) Laikau laikau, dantis sukandus ... vardan musu kudikelio. O del temperamento tu teisi, jokie gormonai ar 7 kg apsunkes sunas nepazaboja mano judrios prigimties. Zinau, kad kitamet as jau begte begiosiu su vaikeliu po pazastim O pas genetikus vieni siulo profilaktiskai kreiptis, kiti nesiulo. Ivairiai. Na as ne is tu kurios labai ten verztusi, bet mane su visais neztumais siunte, tai ir ejau. Siaip ta rauksles stori (tas pats tyrimas apie kuri tu snekejai) gali atlikti geras echoskopuotojas ir genetikai tam nebutini. Sveika, junkis drasiai Dekui brangiosios taip gera girdeti raminancius zodzius
Sveikos mielosios brangiosios moteraites
LINA, man labai panasi situacija buvo, as gyvenu Airijoj, iki 13 savaites kol kakliuko neapsiuvo as turejau 5 skanus del tu tepliojimu, jokio skausmo, teplioja kasdien ir tiek, ir dar kartais laselis kraujuko isbegdavo, ir as taip kankinausi nuo 6 iki 13 savaites kol neuzsiuvo kaklelio, visi daktarai sake kad taip kartais buna, ir netgi lietuviu ginekologe ta pati pasake (daktare Butkute is Klaipedos). Visiskai tokia pati situacija kaip pas tave.... As jau net daktarams sakiau kad sakytu cia pasaku neseke kad jei persileidimas tai vaziuoju namo ir leidziuosi taip baisiai sakant, nes jau tokioj nevilty buvau.... Sunku jais patiket kai sako "taip buna" nes koki klausima beuzduotum tai viskas visada taip turi buti ir lieki kvailutes vietoj... Niu va QUOTE(Zaveriukste @ 2010 07 28, 22:31) Oi Zaveriukste, Labas !!!! Jau senai taves pasigedau ir lapkritukuose nematau, bet nedrazu tau i AZ rasyt buvo Tiesa, vakar buvau pas gyd, tai sake, kad man galima maudytis, tik nesokinet nuo tramplyno ir neplaukt krauliu Ech, zodziu viskas puiku. Ir jusu geros naujienos, ir pas mus visai nieko... Idomu, kaip Furijai sekasi, dingus ji itarinai
Ku kū visoms!!!
Aprimom, aptilom, nors ir lietus išviliojo į gatves... Dėl Furijos taip, ji pabyrėjo. Laukiam dabar jos apraiškų ir įspūdžių... O aš gyvuoju neprastai. Linkėjimai iš gaivaus nulyto pajūrio! Šiandien romantiški vėjai apėmė miestą, dangų ir žmones! Visi šypsosi ir dalinasi žvilgsniais su manimi! Tą gražią nuotaiką ir vėjelį siunčiu ir Jums visoms!!!
Sveikutes
Matau musu Garbanyla jau suseke, kad mazasis jau atsibelde pas tevelius Dziaugiuosi, kad ir jus jau gerokai pazengusios tolyn. Ederi, kiti metai bus visi tavo-juk plius turesi savo abu stebukliukus ant ranku Garbanyla, mums jaunoms tie genetiniai tyrinai nera labai reikalingi, nebent turi kazkokiu itarimu. Zaveriukste, man niekas nebrandino plauciu, taip idomiai Linkiu mergytems, kad ir kitos prisijungtu prie musu kuo greiciau, kad issisprestu tie moteriski nesklandumai ir galetu apkabinti savo mazuosius reksniukus O as dabar megaujuosi motinyste ir dziaugiuosi, kad salia turiu nuostabu vyra, kuris irgi aktyviai tame dalyvauja
Furija SVEIKINU SU SUNELIU !!!!
Prisidedu prie sveikinimu, labai saunios naujienos, pagaliau sulaukem
ramiu nakteliu, daug pienelio ir graziu akimirku liuliuojant sunaiteli
Na, dabar tikrai jau realūs sveikinimai FURIJAI!!!
Gražių ir nepamirštamų įspūdžių! Ramybės širdyse... Džiaugsmo kasdien! Aukit stipručiai - būkit sveikučiai!!! QUOTE(furija04 @ 2010 08 03, 19:20) Sveikutes Matau musu Garbanyla jau suseke, kad mazasis jau atsibelde pas tevelius Dziaugiuosi, kad ir jus jau gerokai pazengusios tolyn. Ederi, kiti metai bus visi tavo-juk plius turesi savo abu stebukliukus ant ranku Garbanyla, mums jaunoms tie genetiniai tyrinai nera labai reikalingi, nebent turi kazkokiu itarimu. Zaveriukste, man niekas nebrandino plauciu, taip idomiai Linkiu mergytems, kad ir kitos prisijungtu prie musu kuo greiciau, kad issisprestu tie moteriski nesklandumai ir galetu apkabinti savo mazuosius reksniukus O as dabar megaujuosi motinyste ir dziaugiuosi, kad salia turiu nuostabu vyra, kuris irgi aktyviai tame dalyvauja Na,sveikinu ir as. Daug daug jums sveikateles ir saldaus pienelio mazyliui. QUOTE(ederi @ 2010 08 04, 15:46) Labutis.Gerai laikomes.Tik mano pienuko jau nebera.Mazyte jau sveria 7kg 150g,o ugis 65 cm. Beje,laukiu kada pe facebook'a pakviesi i draugus,buvau atsiuntus laiska kaip mane rasti.
MELYNIAUSI SILCIAUSI SVEIKINIMAI FURIJAI!!!!!
mb vis klausinejo kaip Furijai sekasi (nes buvau papasakojusi kad panasios bedos mus kankina), pasakiau kad jau namuose uzsiemusi su leliuku (as irgi buvau susekusi pries kelias dienas Laukiu nesulaukiu savo dieneles....
Kai ivyksta persileidimas ar isbega vandenys? Ar tik kraujavimas ir pilvo apacioje skausmas?
Dekui mergytes uz sveikinimus
Ir Zaveriukste, dekui tavo B Kai buna persileidimas ir velyvasis, tai dazniausiai prasiseda nuo kraujavimo, o po to su krauju ir iseina vandenys, o tada jau visa kita. Jei kraujuoji lek pas gydytojus ir tpliau wc neik, be to, net puodo su vandeniu bulvems neliesk, nes tuo metu viskas buna pavojinga
Na, sveikos mergytės!
Kaip jūs? Kaip nuotaikos vasarai ritantis į galą? Aš tikrai sulig diena laukiu labai vėsaus rudens...Ech... Laikausi stipriai įsikibus. Nebežinau, ką dar čia jums parašyti, kad pakibinti visas. Papildyta: Ai, dar kai ką atsiminiau. Ginis į kortelę užrašė savaitę anksčiau nėštumo laiką.
Sveikos mergaites,as cia tik naujoke,bet esu daug skaiciusi jusu visu zinutes,o pagaliau ir prisiregistravau
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 08 05, 11:19) Labutis.Gerai laikomes.Tik mano pienuko jau nebera.Mazyte jau sveria 7kg 150g,o ugis 65 cm. Beje,laukiu kada pe facebook'a pakviesi i draugus,buvau atsiuntus laiska kaip mane rasti. Oho, kokios jus jau dideles QUOTE(Jolancik @ 2010 08 06, 20:50) Na, man nebuvo jokio kraujavimo. Nubego vandenys, saremiai gimdymas ir viskas. O kadangi vaikelis buvo per per mazas kad isgyventu, tai pavadinimas veiksmo ne prieslaikinis gimdymas, o persileidimas... Papildyta: Beje jau pradejau pirktis rozinius rubelius O siandien vaziuoju pirkti lopsiuka Vakar nupirkau rozini kostiumuka ir padejau ant stalo virtuvej, MB grizo is darbo ir kad pradejo supuot, kaip koki vaikeli. Sunui sako, sunau, tu isivaizduoji, mes greitai sese turesim QUOTE((almonce) @ 2010 08 14, 10:54) Sveikos mergaites,as cia tik naujoke,bet esu daug skaiciusi jusu visu zinutes,o pagaliau ir prisiregistravau Sveika Visu pirma uzuojauta del praradimu Mes su Zaveriukste irgi su apsiutais kakleliais, tik skirtingose salyse ir truputi skiriasi gydytoju prieziura bei zinoma skiriasi ir kazkiek musu savijautos(nors sirdy laukimas ir nerimas toks pats). As jau turiu savo mazyli. Pernesiojau 4 dienas. Siulus istrauke 30 birzelio, o gime 25 liepos. Ir tai itariu, kad ta dalyka pagreitino musu su vyru oastangos Papildyta: Kaip smagu Ederi girdeti tokias smagias natas tavo pasisakymuose Garbanyla, dziugu ir del taves mergyte. Kaip dziugu, kad po truputi kapstomes is tos tamsos juostos QUOTE(furija04 @ 2010 08 14, 16:29) Sveika Visu pirma uzuojauta del praradimu Mes su Zaveriukste irgi su apsiutais kakleliais, tik skirtingose salyse ir truputi skiriasi gydytoju prieziura bei zinoma skiriasi ir kazkiek musu savijautos(nors sirdy laukimas ir nerimas toks pats). As jau turiu savo mazyli. Pernesiojau 4 dienas. Siulus istrauke 30 birzelio, o gime 25 liepos. Ir tai itariu, kad ta dalyka pagreitino musu su vyru oastangos Papildyta: Kaip smagu Ederi girdeti tokias smagias natas tavo pasisakymuose Garbanyla, dziugu ir del taves mergyte. Kaip dziugu, kad po truputi kapstomes is tos tamsos juostos Kuo nuosirdziausi sveikinimai,susilaukus angeliuko po sunkiu išgyvenimu,aišku nelengva,apsiuvimai,narkozes ir pan.,jaudulys del visko didziulis,bet kaip ir rasai,tiktai sviesios mintys ir tikejimas stebuklo,leidzia dziaugtis kasdienybe.Tik as dar labai saugausi,kaip gydytojas mane operaves sakė,tu ir aukštyn galva išstovėtum visa nėštuma jei reiktu,sakau,tikrai taip.Po apsiuvimo jis sake gyventi eilini gyvenima,bet as praktiskai beveik guliu,na iki wc ir virtuves pavaikstau,dar i poliklinika nuvaziuoju,o kai daugiau išeina paeiti iš karto nugaros skausmas didelis ir labai pavargstu,o dar tiek nedaug to laikelio,galvoju jau po kokiu 24sav.ištisai gulėti,blogiau gal nebus,nors rizikingas nėštumas ir nezinai kaip si karta bus... visoms siam skyrelyje kuo nuosirdziausi linkejimai nešioti ir išnešioti savo angelėlius QUOTE((almonce) @ 2010 08 14, 11:54) Sveika prisijungus, smagu kad mes visos po savo nelaimiu randam jegu atsitiest, o veliau - dziaugtis sekmingai isnesiotais vaikiukais Furija, laikykis
Sveikutes visos!!!! Truputeli temute atsigavo, malonu tai matyti
Ederi, skaitant tavo zinute pas mane sypsena iki ausu buvo, nes zinau kaip jautiesi. Man net kai sesuo ka nors atiduoda tai laimes pilnos kelnes, nes jau vis daugiau visko kaupiasi, jau ir Dilano kambariuka turim ikure su visais jo daiktais ir pavadinima kambario pakeitem (pries tai buvo make-up room nes ten visa laika eidavau dazytis ir visaip kitaip grazintis). O dabar dar is mb gavau leidima i savaite po daikciuka lialkai nusipirkt (pries tai neleido nieko pirkti, nes buvo labai palikes prietaringas). Jau 27 savaites.... Negaliu patiketi Furija, labai labai labai dziaugiuosi del taves, tu jau supuoji savo suneli (almonce) sveika prisijungusi, nors gal nelabai reiketu sveikinti bunant tokioj temelej, bet uztai jau lauki stebukliuko, va su tuo labai labai sveikinu!! Ir pilnai suprantu kaip dabar jautiesi, nors ir apsiutu kakliuku, bet vistiek baisu, ir zinok busiu begede ir nepaguosiu, nepasidarys lengviau per visa nestuma Garbanyla, dziaukis kiekvienu raumenelio skausmeliu, nes jie dar nedideli Tai va, priplepejau uz visa menesi, sveikateles jums visoms
Sveikutes, nezinau kur besiteiraut apie savo busena, tai nutariau bandyti parasyti jums, gal kas suprasit ka norejau parasyt ir padesit man atsirinkt savo mintis galvoje
liepos pradzioje pamaciau issvajotas II teste po 6m laukimo, pas gine eit neskubejau nes laukiau kol bus daugiau sav, bet atsitiko taip kad ekstra turejau isvaziuot i anglija pas broli 5 savaitem na jauciuosi gerai galvoju griziu tureciau but 8-9 sav ir pasirodysiu ginei...tai va siuo metu esu dar anglijoj bet jau savaitgali vaziuoju namo...bet atsitiko tai kad visad gerai jauciausi ir viena diena pasirode kraujo nedaug bet mane tai isgazdino, (pries sav buvau nukritus nuo laiptu, todel dar labaiu didesnis tas issigandimas) aisku daug kas aiskina kad tai normalu kad nedaug to kraujot.t. bet brolio paprasiau kad mane nuveztu pas gydytoja, ka nuvaziuojam i priimamaji, ten padaro man slapimo tyrima patvirtina kad laukiuoi ir viskas sako viskas normalu vaziuok namo, prasom kad ekoskopa padarytu nedaro nes nera reikalo. tai dabar eu nevilty nebezinau ka galvoti nes prisigalvojus visko esu, nes po to kraujo pasirodymo ir dingimo kartais pasirodo isskyros tamsaus kraujo, krutine atrodo atleido nebeskauda..... esu praradus vilti, ir aisku nusiteikus blogiausem kad praradau savo zirniuka noriu kad issakytumet savo nuomone apie mano situacija QUOTE(vengana @ 2010 08 17, 12:51) Sveikutes, nezinau kur besiteiraut apie savo busena, tai nutariau bandyti parasyti jums, gal kas suprasit ka norejau parasyt ir padesit man atsirinkt savo mintis galvoje sveika pagal tavo istorija vien is patepliojimu nieko negali sprest Gal pabandyk su brolio pagalba susirast koki ginekologa (privaciai kur nors tikrai turi eit rasti... o tokiu atveju manau, nebus gaila pinigu, kad nelauktum kitos savaites), kuris padarytu ultragarsa. Tokiais atvejais nebijok ir pameluot, kad kraujuoji, kad skauda (juk niekas nepatikrins, kaip tau skauda, o demesi iskart didesni parodys ). QUOTE(Amade @ 2010 08 17, 18:07) . Tokiais atvejais nebijok ir pameluot, kad kraujuoji, kad skauda (juk niekas nepatikrins, kaip tau skauda, o demesi iskart didesni parodys ). tai apie tai ir as pagalvojau jau kai grizom kad reikejo meluoti kad skauda ir tt, va bet dabar jau manau kad man nesivystatntis, sende pradejau mausti pilvo apave kaip pries susirgima, o dab jau vis dzniau pradeda teplioti QUOTE(vengana @ 2010 08 17, 19:35) tai apie tai ir as pagalvojau jau kai grizom kad reikejo meluoti kad skauda ir tt, va bet dabar jau manau kad man nesivystatntis, sende pradejau mausti pilvo apave kaip pries susirgima, o dab jau vis dzniau pradeda teplioti baik stresuot QUOTE(Amade @ 2010 08 17, 21:39) baik stresuot Pilnai sutinku su Amade QUOTE(vengana @ 2010 08 17, 20:35) tai apie tai ir as pagalvojau jau kai grizom kad reikejo meluoti kad skauda ir tt, va bet dabar jau manau kad man nesivystatntis, sende pradejau mausti pilvo apave kaip pries susirgima, o dab jau vis dzniau pradeda teplioti Na labai tikiuosi,kad viskas pas tave gerai ir jau po rimtesnes apziuros esi,aisku kai tiek metu laukta,tai ir stresuot pradedi nezmoniskai,bet mes cia visos tokios praradusios ir vel su tikejimu gyvenancios.O del pamaudimo apacios ir man 8-9sav maude,patepliojo rudai,tada pasiskambinus gydytojai is karto liepe vaziuoti,nes del visko buna tu patepliojimu,is karto ir vaziavau buvo atsisluoksniavimas pusleles,o rudai tai jau senas kraujas is karto Dufastono gerimas ir gulimas rezimas,viskas susitvarke kuo puikiausiai. Taip ir tau reikia kuo skubesnes ginekologines pažiuros ir tikrai dar ne viskas pratasta QUOTE((almonce) @ 2010 08 14, 18:03) Kuo nuosirdziausi sveikinimai,susilaukus angeliuko po sunkiu išgyvenimu,aišku nelengva,apsiuvimai,narkozes ir pan.,jaudulys del visko didziulis,bet kaip ir rasai,tiktai sviesios mintys ir tikejimas stebuklo,leidzia dziaugtis kasdienybe.Tik as dar labai saugausi,kaip gydytojas mane operaves sakė,tu ir aukštyn galva išstovėtum visa nėštuma jei reiktu,sakau,tikrai taip.Po apsiuvimo jis sake gyventi eilini gyvenima,bet as praktiskai beveik guliu,na iki wc ir virtuves pavaikstau,dar i poliklinika nuvaziuoju,o kai daugiau išeina paeiti iš karto nugaros skausmas didelis ir labai pavargstu,o dar tiek nedaug to laikelio,galvoju jau po kokiu 24sav.ištisai gulėti,blogiau gal nebus,nors rizikingas nėštumas ir nezinai kaip si karta bus... visoms siam skyrelyje kuo nuosirdziausi linkejimai nešioti ir išnešioti savo angelėlius Nebutina guleti, jei esi apsiutu kakleliu. As po poros sav isejau i darba. Zinoma tik pora dienu per sav, bet bunant namuose labiau stresuoji, be to vairavau daugiau negu puse nestumo. Sekmes saugant savo kukuliukus ir nuosirdziausias palinkejimas, kad tik viskas butu gerai QUOTE(ederi @ 2010 08 14, 20:40) Sveika prisijungus, smagu kad mes visos po savo nelaimiu randam jegu atsitiest, o veliau - dziaugtis sekmingai isnesiotais vaikiukais Furija, laikykis Dekui dekui. Po truputi judam i prieki, jau pradedam pazinti vienas kita ir atsiranda siokia tokia rutina bei chaosine tvarkele
Sveikos gyvos!!!
Kaip jūs? Kaip mamaitės laikosi? Ką esamos nėštukės? Aš, esama nėštukė, labinuos šį darganotą rytą iš po ginio apsilankymo. Paskyrė ultragarsą dar kitam antradieniui ir su šlapimo tyrimu suneramino... QUOTE(GARBANYLA @ 2010 08 25, 10:09) Sveikos gyvos!!! Kaip jūs? Kaip mamaitės laikosi? Ką esamos nėštukės? Aš, esama nėštukė, labinuos šį darganotą rytą iš po ginio apsilankymo. Paskyrė ultragarsą dar kitam antradieniui ir su šlapimo tyrimu suneramino... laba. leukocitu padidejimas pirmiausia rodo uzdegima. tavo atveju jis dar labai nezymus ir jo atsikratyti galetum gerdama kuo daugiau skysciu, arbata is trintu spanguoliu uogu (gali nusipirkt saldytu uogu ir atsileidus jas issitrint su cukrum bei uzsipilt vandeniu-nebutinai karstu. tokia arbata dezinfekuoja inkstus ir slapimo takus. galima gert ir brukniu. bet spanguoles geriau. svarbiausia kuo daugiau skysciu nes ko gero geri nepakankamai. jei sunku gert arbatas nusipirk koky arbuza ir valgyk ji pusryciam, pietum ir vakarienei. aisku ir rimtesnio maisto nepamirsk turejau sita "geri" su pirmu nestumu. ginekologe pamate padidejusi leokocitu kieki, bet nesureiksmino jo, nepatare nieko nedaryti. po poros dienu jau raiciausi is skausmo, nes prasidejo inkstu uzdegimas, kuris net ligonines mediku buvo nepastebetas kol nesukilo temperatura iki 40 laipsniu. to pasekoj likusius 3,5 menesio beveik istisai praleidau ligoninej, keliskart stentavo inksta (ziauriai nemaloni procedura). gyvenau ant labai stipriu leidziamu antibiotiku kas 4 valandas, bei meldimosi, kad paselio tyrimas butu geras. aciu dievui pavyko su tuo gydimu istempti iki 34 savaites. gimdziau anksciau laiko butent del tos nelemtos infekcijos. (cia pagasdinu, kad atsirastu didesnis noras gerti
Aaaa, supratau.
Šiek tiek sutrikdė tas daktarų pasakymas ir privalėjimas žinoti viską jiems nieko nepasakius. Švelniai pabarė, kad šlapimą reikia nešti dieną prieš vizitą, kad galėtų turėti laboratorijos atsakymą, o man seniai yra sakęs ginis ir akušerė, kad indelį atnešti ATEINANT. Tai taip aš ir dariau sėkmingai - ateinu, nunešu ir leidžiuosi pas ginį į kabinetą. O dabar matai liko nepatenkinti... Nesupaisysi. Kitą kartą žinosiu jau... Ir skalausiu organizmą daugiau skystimo. Ačiū už "pagąsdinimus"! |