Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vėlyvojo persileidimo temos tęsinys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
furija04
Dabar pasijuntu blogiau ir lekiu namo, nes visu pasaulio pinigu neuzdirbsi, o mazaji reikia saugoti kiek galiu.
Labai tikiuosi, kad po nauju pasipils geros naujienos is musu kompanijos, gal jau visoms D atseikes dovaneliu mirksiukas.gif
Amri32
Sveikutės 4u.gif Seniai bebuvau, bet sakau, reikia nors trupinyti užsukti ax.gif Tai su Naujaisias Metais, Mergynos - vėl nauja Viltis teskaidrina Mūsų Visų Širdeles.Te Tigro metai iššaukia stipriąsias savybes - Stiprybę, Kovą už būvį, Kantrybę, Protingą Išlaukimą savos Akimirkos...Su Naujais... wink_3.gif
Na, o aš jau tikras begemotukas, tempiu paskutines savaites...Nelabai jos man linksmos, nes gulimas rėžimas, Lėlytė labai jau nori pirma laiko ateiti...Pilvuky sėdi skersai Ji wub.gif pas mane, gulėjau jau ir ligoninėje dėl gresiančio...Bet laiku sulaikėm, Ačiū Dievui - tikimės kiekvieną dieną taip prastumti, kad vis dar juk ne laikas...Buvau pripratusi bėgti lėkti savęs, organizmo netausojant, tai dabar kaip kokone priverstiniame jaučiuosi uždaryta nuo viso pasaulio malonumų g.gif Nors gal ir gerai, nes pati net nenoriu bendrauti, šypsotis ar svečius priiminėti.Kažkaip norisi tylos, pamąstymų, susikaupimo prieš Didįjį šurmulį...
Labai džiaugiuosi už Jus, kad esate sveikos, linksmos - ir tiesiog kartoju su Jumis tris stiprius žodžius - Tikėjimo, Vilties, Kantrybės...
Ir Stebuklas ateis, pačios nepajusite, kaip Jis ateis wub.gif Aš su Jumis 4u.gif
GARBANYLA
Sveika, Amri!!!

4u.gif
Aš ir galvojau...Kur dingai??? g.gif Ačiū Dievui viskas gerai... Neduokdie gresiantis... doh.gif Gerai, kad Tau nebe daug beliko... Jei ir gimtų anksčiau, išgyventų mažiukas. Beje, primiršau, ko laukiat? blush2.gif Mergucės ar bernyčio? bigsmile.gif
Žiūrėk savęs, mylėk iki pat galo ir daryk tik tai, ko nori Tu. Svečiai palauks... Dabar svarbus susikaupimas ir ramuma... Sėkmiukės Tau!!!

Dar kartą visas su naujaisiais metais!!! Kad naujieji metai atneštų ir malonių naujovių visoms visoms! Ir man! biggrin.gif thumbup.gif Taip sakant, kad tas energingasis tigras įveiktų negandas ir jėgų tik daugėtų. Nepaisant, kad elektra trečdaliu pabrango, tegu veidus puošia optimizmas ir šyyyypsenos!!!! thumbup.gif nestuke.gif

ederi
Sveika Amri, sveika Garbanyla, sveikos visos!!!

Na stai ir atejo naujieji. Tikiuosi, kad mums visoms jie bus daug daug kartu laimingesni nei praeje. thumbup.gif

Dabar belieka tik sukaupti visas jegas, kantrybe ir laukti. Pasakyti, zinoma, lengva, bet kaip tai padaryti?

Kaip ten bebutu, mergaiciukes, labai visoms linkiu siais metais sulaukti savuju mazuteliu, kad jau metu pabaigoje visos galetumem buciuoti rausvutes minkstutes pedutes ir delniukus smile.gif
Raja28
Sveikutes,

Linkiu ir as kad siais metais butumem tigriskai atkaklios ir ryztingos 4u.gif

na va as buvau pas gine pries naujus, viskas tam gal gerai tik hormonus liepe issitirt ir skydliaukes echo pasidaryt, nuo strso turbut man viskas susimakalavo doh.gif verysad.gif , na bet yra kaip yra israse KT bet dar negeriau lauksiu endokrinologo isvadu.
Amri32
Sveikos 4u.gif Na, radau tokius žodžius - ...Gamtoje niekas neskuba, bet viskas būna padaryta...
Taip ir su Mūsų troškimu tų mažų rausvų pėdyčių...Ateis, net nepastebėsite, kaip tas Džiaugsmas ateis... 4u.gif
Raja28
QUOTE(Amri32 @ 2010 01 04, 15:55)
Sveikos 4u.gif Na, radau tokius žodžius - ...Gamtoje niekas neskuba, bet viskas būna padaryta...
Taip ir su Mūsų troškimu tų mažų rausvų pėdyčių...Ateis, net nepastebėsite, kaip tas Džiaugsmas ateis... 4u.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
FilMar
Sveikos mergaites.
visas su naujais Tigro metais, tegul jie mums visoms bus laimingi ir ypac vaisingi 4u.gif
o as vat apturejau nesekminga stimuliacija, cia buvo pirmoji stimuliacija po persileidimo, bet nors O ivyko viskas ok, leliukas neuzsikabino, deja... verysad.gif
GARBANYLA
QUOTE(FilMar @ 2010 01 06, 18:44)
Sveikos mergaites.
visas su naujais Tigro metais, tegul jie mums visoms bus laimingi ir ypac vaisingi  4u.gif
o as vat apturejau nesekminga stimuliacija, cia buvo pirmoji stimuliacija po persileidimo, bet nors O ivyko viskas ok, leliukas neuzsikabino, deja... verysad.gif
*

Sveika prisijungus! wink.gif O kada tau ivyko persileidimas ir kiek savaiciu buvo? unsure.gif
Amade
QUOTE(FilMar @ 2010 01 06, 17:44)
Sveikos mergaites.
visas su naujais Tigro metais, tegul jie mums visoms bus laimingi ir ypac vaisingi  4u.gif
*

sveika, zinai, mano patarimas - nesureiksmink tu stimuliaciju mirksiukas.gif uzkibs tas leliukas, tikrai uzkibs, tik nereik daryt tragediju, kad is pirmos stimuliacijos neuzkibo mirksiukas.gif nusiramink ir nusiteik but kantri, jei netycia prireiktu, bet svarbiausia - nedaryk tragediju kol kas mirksiukas.gif gi toli grazu ne visos pastoja po pirmos stimuliacijos 4u.gif imk pora balionu 4u.gif 4u.gif
Raja28
sveikutes,

nu va as jau po skydliaukes echo ir hormonu tyrimo, bent siai dienai viskas normos ribose, tikiuosi tie tepliojimai nuo pervargimo ir streso, gal kaip nors dabar gryzus vyrui juos pazabosiu g.gif , na bus matyt.

Jetau tiek aplinkui nestiuku atsirado tarp draugiu sirdis plysta doh.gif , noriu ir as.........oi kaip noriu.....na bet reik laikytis ir dar luktert o tai kai nuejau pas gine del tepimo pasisneket , moteriske issigando, mane kad vel nescia o buvom sutarusios kad pirma issitirsiu nuo visu infekciju ar neliko jokiu pedsaku o tada jau bandysiu, bet nurimo kai neigiama atsakyma isgirdo, tad turiu dabar klausyt ir issigydit viska pilnai blush2.gif ax.gif
ederi
QUOTE(Raja28 @ 2010 01 07, 12:00)
sveikutes,
nu va as jau po skydliaukes echo ir hormonu tyrimo, bent siai dienai viskas normos ribose, tikiuosi tie tepliojimai nuo pervargimo ir streso, gal kaip nors dabar gryzus vyrui juos pazabosiu g.gif , na bus matyt.

Jetau tiek aplinkui nestiuku atsirado tarp draugiu sirdis plysta doh.gif , noriu ir as.........oi kaip noriu.....na bet reik laikytis ir dar luktert o tai kai nuejau pas gine del tepimo pasisneket , moteriske issigando, mane kad vel nescia o buvom sutarusios kad pirma issitirsiu nuo visu infekciju ar neliko jokiu pedsaku o tada jau bandysiu, bet nurimo kai neigiama atsakyma isgirdo, tad turiu dabar klausyt ir issigydit viska pilnai blush2.gif  ax.gif
*

Sveika Raja,

skyciau nebloga pradzia, jei skydliauke ir hormonai normoj, tai jau neblogai. Zinoma tie stresai nieko gero neduoda, bet gi kaip nuo ju apsisaugoti... doh.gif

As ir pati siaubingai issibalansavus, daug streso darbe, be to per atostogas klimatas keitesi, tai mano ciklas dabar sokineja nuo 21 iki 39 dienu g.gif

Buvau as pas gine nulekus, bet sake, kad viskas ok, ir echoskopu apziurejo, ir tyrimus padare, sake nera prie ko prikibt, tik man maziau stresuot reikia ir viskas smile.gif

O mes su vyru vis dar darom ND, bet kol kas nieko, jau 3 ciklai... Zodziu, ir ve reikia kantrybes... O is kur jos gaut doh.gif
Amade
QUOTE(Raja28 @ 2010 01 07, 12:00)
sveikutes,

Jetau tiek aplinkui nestiuku atsirado tarp draugiu sirdis plysta doh.gif , noriu ir as.........oi kaip noriu.....na bet reik laikytis ir dar luktert o tai kai nuejau pas gine del tepimo pasisneket , moteriske issigando, mane kad vel nescia o buvom sutarusios kad pirma issitirsiu nuo visu infekciju ar neliko jokiu pedsaku o tada jau bandysiu, bet nurimo kai neigiama atsakyma isgirdo, tad turiu dabar klausyt ir issigydit viska pilnai blush2.gif  ax.gif
*

Kaip smagu girdet, kad vieni is svarbiausiu tyrimu geri thumbup.gif As irgi eisiu gal rudeniop ta skydliauke issitirt. O dabar sau sekmingai geriu KT ir kazkaip visai nesuku galvos ax.gif
Raja28
QUOTE(ederi @ 2010 01 07, 14:04)
Sveika Raja,

skyciau nebloga pradzia, jei skydliauke ir hormonai normoj, tai jau neblogai. Zinoma tie stresai nieko gero neduoda, bet gi kaip nuo ju apsisaugoti... doh.gif

As ir pati siaubingai issibalansavus, daug streso darbe, be to per atostogas klimatas keitesi, tai mano ciklas dabar sokineja nuo 21 iki 39 dienu  g.gif

Buvau as pas gine nulekus, bet sake, kad viskas ok, ir echoskopu apziurejo, ir tyrimus padare, sake nera prie ko prikibt, tik man maziau stresuot reikia ir viskas smile.gif

O mes su vyru vis dar darom ND, bet kol kas nieko, jau 3 ciklai... Zodziu, ir ve reikia kantrybes... O is kur jos gaut  doh.gif
*

aga, jau baisiausiai bijojau kad hormoninio kokio gydymo nereiktu doh.gif
dar gine israse KT bt ir tu negersiu turbut nors nusipirkus esu, kazkaip nelimpa man tos KT ir psio blush2.gif g.gif
bandysiu daugiau ilsetis, valgyt daugiau, nakvisu aliejaus tabl. pagerti, gal susitvarkys viskas g.gif
ederi
QUOTE(Raja28 @ 2010 01 07, 13:36)
aga, jau baisiausiai bijojau kad hormoninio kokio gydymo nereiktu doh.gif
dar gine israse KT bt ir tu negersiu turbut nors nusipirkus esu, kazkaip nelimpa man tos KT ir psio blush2.gif  g.gif
bandysiu daugiau ilsetis, valgyt daugiau, nakvisu aliejaus tabl. pagerti, gal susitvarkys viskas g.gif
*

TIKSLIAI doh.gif !!!!!!!!!!!

Siandien pat begsiu ir as nakvisu aliejau nusipirkt! Na ir tundra as, senai gi reikejo blush2.gif
Raja28
QUOTE(ederi @ 2010 01 07, 15:37)
TIKSLIAI  doh.gif !!!!!!!!!!!

Siandien pat begsiu ir as nakvisu aliejau nusipirkt! Na ir tundra as, senai gi reikejo  blush2.gif
*

biggrin.gif ne tundra , ne schmoll.gif biggrin.gif

O kokias KT geriat???? g.gif

Garbanyla gal gali pagelbet tokiu klausimu, kokiais dazais piest piesinius ant vaiko baldu??? g.gif ax.gif
GARBANYLA
Garbanyla gal gali pagelbet tokiu klausimu, kokiais dazais piest piesinius ant vaiko baldu??? g.gif ax.gif
*

[/quote]

Sveikutės visos!!! thumbup.gif

Malonu,kad ledeliai čia pajudėjo. 4u.gif

Vaikams baldelius reiktų dažyti tik akriliniais dažais. Jie vandeniu skiedžiami ir greit džiūsta. smile.gif O jei norėsi ką pakeisti, galėsi uždažyti kitaip ar nuplaut,ar papiešti ką nors. ax.gif

O šiaip, džiugu, kad visoms po truputį po truputį einasi vis geryn ir geryn!
Ederi, tu man baik! biggrin.gif Aš irgi nekantri buvau, kaip ugnis! TIK trys ciklai praėjo, o ne NET. Jei viskas gerai, vadinas, laiko klausimas liko! mirksiukas.gif 4u.gif kai klimatas keičias, irgi negerai. Gal ir nenorėjo vaikiuks įsikibti dar. 4u.gif Palauk dar truputį... Aš irgi su Tavimi! thumbup.gif drinks_cheers.gif

Aš šiandien puikios nuotaikos, nes buvom su vyru vaisingumo klinikoje. Dėl tų pačių nepastojimų. Kitą savaitę einu echo darytis dėl folikulų apžiūros, o po Ov.dar ir progesteroną pažiūrės, nors neįtaria, kad būtų jo trūkumas (dėl BT grafikų ir tikslių mm). Dėl visa pikta pasakė ji, jog po Ov.išrašys pagerti duphastono. O gal ir neprireiks... Na, bus matyt iš hormonalinių tyrimų. 4u.gif

Tai va, dabar net šokti noriu, kokia gera nuotaika! Su gine laaaaaabai gražiai ir smagiai pakalbėjom apie viską. Nepuolė mūsų gasdinti, kad jau nevaisingi esame. Per anksti sakė. Sakė labiau atsipalaiduoti ir baigt stresuot dėl visko. "būna, vienos greičiau pastoja, kitos ilgiau, bet pastoja...". Na, duokdie. Duokdie!!! thumbup.gif nestuke.gif

Kaip mūsų Linutė ir Furija laikosi??? Amri? ku ku! Žiauriai įdomu, kaip ten pumpurėliai spurda! 4u.gif biggrin.gif Ir mes norim tokiųųųų!!! thumbup.gif Jėėėėė!!! 4u.gif Čia jums, nėštukės ir nėštukėmis trokštančiomis tapti!!! Lia lia liaa!!! ♪♪♪ lotuliukas.gif

user posted image
Raja28
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 07, 18:58)

Malonu,kad ledeliai čia pajudėjo.  4u.gif

Vaikams baldelius reiktų dažyti tik akriliniais dažais. Jie vandeniu skiedžiami ir greit džiūsta.  smile.gif  O jei norėsi ką pakeisti, galėsi uždažyti kitaip ar nuplaut,ar papiešti ką nors. ax.gif

Tai va, dabar net šokti noriu, kokia gera nuotaika! Su gine laaaaaabai gražiai ir smagiai pakalbėjom apie viską. Nepuolė mūsų gasdinti, kad jau nevaisingi esame. Per anksti sakė. Sakė labiau atsipalaiduoti ir baigt stresuot dėl visko. "būna, vienos greičiau pastoja, kitos ilgiau, bet pastoja...". Na, duokdie. Duokdie!!!  thumbup.gif  nestuke.gif

user posted image
*

Aciukas 4u.gif

o pas ka buvai???tai saunu kad biski apramino biggrin.gif , zinoma viskam savas laikas mirksiukas.gif
o kaip ta progesterono tyrima daro? g.gif
GARBANYLA
Taip, tikrai apramino! Ir pridūrė, kad žmogų valdo jo paties smegenų žievė: t.y.ką į ją įgrūdi, taip ir grandininė reakcija vyksta. stresai, jaudulys, nerimas, beprotiškumas (!), nekantrumas (!!!)...

Buvom pas Odetą Drūlytę. Ją rekomendavo mums. Išties - tokia "talkova" gydytoja! biggrin.gif Su bajeriukais ir ŽMOGIŠKOM kalbom. Visko išsiklausinėjom!

O prg.tyrimą daro 21CD (jei ciklas 28d.). 4u.gif Tai ir man darys. O vyriokas eis spermogramą daryt. Pilną. nori patikrinti ir jį nuodugniai... thumbup.gif Žodžiu - ledai juda ir mano smegenų žievėj vyksta palaidacija! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atpalaidacija! lotuliukas.gif

Visos tos harmonijos siunčiu ir jums!!! drinks_cheers.gif vacation1.gif vacation4.gif

Papildyta:
Vis nepasakau,kad iš kraujo daro tyrimą, iš kraujo.. lotuliukas.gif
ederi
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 07, 18:27)
Taip, tikrai apramino! Ir pridūrė, kad žmogų valdo jo paties smegenų žievė: t.y.ką į ją įgrūdi, taip ir grandininė reakcija vyksta. stresai, jaudulys, nerimas, beprotiškumas (!), nekantrumas (!!!)...

Buvom pas Odetą Drūlytę. Ją rekomendavo mums. Išties - tokia "talkova" gydytoja!  biggrin.gif  Su bajeriukais ir ŽMOGIŠKOM kalbom. Visko išsiklausinėjom!

O prg.tyrimą daro 21CD (jei ciklas 28d.).  4u.gif  Tai ir man darys. O vyriokas eis spermogramą daryt. Pilną. nori patikrinti ir jį nuodugniai...  thumbup.gif  Žodžiu - ledai juda ir mano smegenų žievėj vyksta palaidacija! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atpalaidacija!  lotuliukas.gif 

Visos tos harmonijos siunčiu ir jums!!!  drinks_cheers.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

Papildyta:
Vis nepasakau,kad iš kraujo daro tyrimą, iš kraujo..  lotuliukas.gif
*

Sveika Garbanyla, sveikos visos smile.gif))

smagu, kad reikaliukai eina i prieki. Na o as su savo zieve sunkiai besusitariu ax.gif doh.gif

Mano mb rytoj savaitei isvaziuoja, tai busiu dabar priversta aprimti, susikaupti blush2.gif

Kaio jus mergaites laikotes? Gal pas ka kokiu naujienu yra?
Mamyte.Linute
Labutis! 4u.gif

Garbanyla,tai saunu,kad patekote i geras rankas,reiskia viskas bus ok! thumbup.gif
O as tai vis storeju,jau atrodau kaip gera arbuza prarijusi. lotuliukas.gif I drabuzius nebetelpu jau visai. biggrin.gif O apetitas koks! doh.gif biggrin.gif
Mazylis jau kaip reikiant baksnoja,vartaliojasi,net jau matosi kaip visas pilvelis banguoja. thumbup.gif wub.gif labai laukiu susitikimo su savo maziuku... wub.gif greiciau laikas eitu,esu labai nekantri... blush2.gif Sausio 5 d. pagimde vyro brolio zmona berniuka,tai taip uzpavydejau,kad ji jau gali laikyti ant ranku savo mazyli... wub.gif Uz dvieju savaiciu eisim echoskopija daryti.taip laukiu,noriu dar karta pamatyti savo leliuka. wub.gif
ederi
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 01 08, 22:34)
Labutis! 4u.gif

Garbanyla,tai saunu,kad patekote i geras rankas,reiskia viskas bus ok! thumbup.gif
O as tai vis storeju,jau atrodau kaip gera arbuza prarijusi. lotuliukas.gif I drabuzius nebetelpu jau visai. biggrin.gif O apetitas koks! doh.gif  biggrin.gif
Mazylis jau kaip reikiant baksnoja,vartaliojasi,net jau matosi kaip visas pilvelis banguoja. thumbup.gif  wub.gif  labai laukiu susitikimo su savo maziuku... wub.gif greiciau laikas eitu,esu labai nekantri... blush2.gif Sausio 5 d. pagimde vyro brolio zmona berniuka,tai taip uzpavydejau,kad ji jau gali laikyti ant ranku savo mazyli... wub.gif  Uz dvieju savaiciu eisim echoskopija daryti.taip laukiu,noriu dar karta pamatyti savo leliuka. wub.gif
*

Oi mamyte Linute, kaip smagu !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau ne taip daug tau ir beliko, juk toks kelias nueitas biggrin.gif

Tik nevaryk Dievo i medi su savo nekantrumu, juk cia yra tokiu, kur begale laiko laukia savuju II. mirksiukas.gif

Na, bet pamatysi, kaip tas laikas prabegs, o jau tada mes lauksim istoriju apie tavo leliu drinks_cheers.gif

Sekmes tau kuo dideliausios 4u.gif

Mamyte.Linute
QUOTE(ederi @ 2010 01 11, 12:55)
Oi mamyte Linute, kaip smagu !!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jau ne taip daug tau ir beliko, juk toks kelias nueitas  biggrin.gif

Tik nevaryk Dievo i medi su savo nekantrumu, juk cia yra tokiu, kur begale laiko laukia savuju II.  mirksiukas.gif

Na, bet pamatysi, kaip tas laikas prabegs, o jau tada mes lauksim istoriju apie tavo leliu  drinks_cheers.gif

Sekmes tau kuo dideliausios  4u.gif
*

Reikia kuo daugiau uzsiemimu susigalvoti,tada ir laikas greiciau eina. Dar gerai,kad vyro brolis su zmona sale gyvena,tai galesiu ateiti maziuku pasidziaugti.. thumbup.gif
Po gimdymo butinai parasysiu kas kaip ir mazylio nuotraukyte atsiusiu per az. 4u.gif
ederi
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 01 11, 12:43)
Reikia kuo daugiau uzsiemimu susigalvoti,tada ir laikas greiciau eina. Dar gerai,kad vyro brolis su zmona sale gyvena,tai galesiu ateiti maziuku pasidziaugti.. thumbup.gif
Po gimdymo butinai parasysiu kas kaip ir mazylio nuotraukyte atsiusiu per az. 4u.gif
*

Gerai, kad brolis salia, galesit su broliene savo maziukus kartu augint ir smagiau, ir pasitart bedai prispaudus smile.gif

Jau laukiam nesulaukiam tavo leliaus nuotraukyciu mirksiukas.gif
GARBANYLA
QUOTE(ederi @ 2010 01 11, 16:57)
Gerai, kad brolis salia, galesit su broliene savo maziukus kartu augint ir smagiau, ir pasitart bedai prispaudus smile.gif

Jau laukiam nesulaukiam tavo leliaus nuotraukyciu  mirksiukas.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dar lelius už 88dienų parodys savo akeles, o čia jau fotkės planuojamos! lotuliukas.gif Supermamos valdo! thumbup.gif Valio!!! Semkimės iš kažkur kantrybės ir laukiam laukiam laukiam... doh.gif lotuliukas.gif

Kaip Linute, sakai, jog nesulauki, kada tavasis gims... Kai pagalvoji...Iš mūsų varpinės, anokios čia bėdos sulaukt, kada gims! biggrin.gif Kai tiek nedaug beliko... O KAIP sulaukti tų II greičiau ar kada? Štai, kur klausimas!

Aš vakar su draugės trimete dukrele spalvinau knygelę ir jau įsivaizdavau, kaip bus linksma tai daryti su savo atžaliuku! thumbup.gif Jaučiu, įsivaizduoju, kad vaiko auginimas yra pats fantastiškiausias žmogaus gyvenimo etapas, kuris niekam neprilygs. Tai lyg kita dimensija! Kažkas...kažkas...nepaaiškinamo žmogiškais žodžiais! Kažkas aukščiau nei aukštai... Štai to ir laukiam mes... ax.gif
furija04
Sveikos mergytes.
Jau taip tikejausi, kad po nauju pasirodysit su II .
Garbanyla, kaip tavo reikaliukai?
Ederi-viskas susitvarkys, tai tik laiko klausimas.
Nestukes, linkiu jums kantrybes ir ramaus laukimo.
O manes kita pirmadieni laukia kaklelio apsiuvimas, nes yra sutrumpejes iki 1 cm. Ziuresim, darbe kol kas leidzia ilsetis, kaip bus po poros sav ziuresiu.
Sekmes
Amade
QUOTE(furija04 @ 2010 01 11, 23:55)
Sveikos mergytes.
O manes kita pirmadieni laukia kaklelio apsiuvimas, nes yra sutrumpejes iki 1 cm. Ziuresim, darbe kol kas leidzia ilsetis, kaip bus po poros sav ziuresiu.
Sekmes
*

labas 4u.gif
oho kaip sutrumpejes blink.gif ir tik kita pirmadieni sius? as tavo vietoj liepciau DABAR siut. Oi kaip cia negalima laukti doh.gif tikrai tikrai nejuokauk, per ta savaite laukimo gali tiek daug atsitikt unsure.gif duok Dieve, kad viskas gerai baigtusi, bet savaite laukt tokiam mazam nestume su 1 cm kakleliu schmoll.gif schmoll.gif ziurek, kad paskui nereiketu daktaru kaltint, kad atsainiai ziurejo mirksiukas.gif labai nuosirdziai patariu, nes zinau, kas yra kaklelio bedos mirksiukas.gif
GARBANYLA
Furija laikykis!!! Ir pranešk naujausias žinias... wub.gif

Mano vyro spermograma jau padaryta. Pilnai. Savaitgalį žinojom atsakymus. Viskas normoj! thumbup.gif drinks_cheers.gif Dar pati laborantė leido pažiūrėt pro mikroskopą į vyro gyvūnėlius.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokie linksmi pasimetėliai! lotuliukas.gif Ka blaškosi, ka blaškosi.. biggrin.gif Bendrai paėmus, viskas gerai, niekas nepakitę, dėl to vaikų bus! biggrin.gif

Aš laukiu ketvirtadienio. ax.gif Eisiu echo daryt, kaip minėjau dėl folikulo dydžio ir gimdos storio. Kiek žinau, jo turi būti trys sluoksniai... smile.gif Tai va. Kol kas tiek. Gyvenu gerom nuotaikom! Nes, kaip žinia, žmogui reikia patvirtinimo, žinojimo iš gero specialisto, kuris nušviestų padėtį ir garantuotų viską, ko tikėtis. Gal šis kartas bus sėkmingas? Gal pagaliau įsitikinsiu ir leisiu savo pasąmonei veikti? g.gif 4u.gif

Geros ir saulėtos dienos! 4u.gif
ederi
QUOTE(furija04 @ 2010 01 11, 23:55)
Sveikos mergytes.
Sekmes
*

Furija- nepasiduok !!!!!!!

Mes su tavim ir uz tave!!!! Butinai, kuo butiniausiai pranesk naujienas, mes tikrai labai lauksim.

Laikykis brangioji thumbup.gif
furija04
Dekui mergytes, laikaus kiek galiu.
Prirase man progesterono, tai nustojo tokier ryskus gimdos susitraukimai but ir jau galiu pastoveti ilgiau ant koju, bet siaip stengiuosi nieko nekilnoti
ederi
QUOTE(furija04 @ 2010 01 13, 23:40)
Dekui mergytes, laikaus kiek galiu.
Prirase man progesterono, tai nustojo tokier ryskus gimdos susitraukimai but ir jau galiu pastoveti ilgiau ant koju, bet siaip stengiuosi nieko nekilnoti
*

Furija, tik nebuk didvyre, cia tokiu nereikia mirksiukas.gif

Gulek lovelej ir saugok savo maziuka. Labai linkiu tau kantrybes 4u.gif
Amade
Furija - laukiam vis naujienu. Nes man tai labai jau neramu, jei tokiam laike kaklelio ilgis tikrai tik 1 cm ir giniai siuvima organizuoja po savaites unsure.gif Gal tu ne taip supratai, gal ne 1 cm, o 1 colis? g.gif tada reikstu 2,5 cm unsure.gif nes dabar tai mano nuomone cia daktaru klaikus aplaidumas doh.gif
GARBANYLA
Sveikos mergičkos!!! drinks_cheers.gif

skubu pasidalinti naujienomis iš ginės VK (Drūlytė Odeta.)! thumbup.gif Gimdoje viskas tvarkoje. Bendrai tariant - pakitimų nėra. Folikulas reikiamo dydžio (skaičių nepamenu, bet kam jie reikalingi? biggrin.gif ) ir sakė ant dienų plyš. Liepė darbuotis! smileysex.gif lotuliukas.gif Dar progesteroną pasidarysiu 21CD ir bus matyt. mirksiukas.gif Na, bet kol kas nuramino ir nieko baisaus nėra. Hipofazė mano pradėjo teigiamai veikti jau nuo pirmo apsilankymo pas ją! thumbup.gif Tikimės, kad sėkmė lydės naujuose metuose... wub.gif Tikėkimės, kad mano įtampa jau nuslūgusi, nebėra pasislėpusi, ir toji hipofazė leis mums pastoti... drinks_cheers.gif

Beje, ir vyrui leido dalyvauti apžiūroj! biggrin.gif Kaip norėjo viską išgirst, pamatyt ir sužinoti, tai ne tas žodis! biggrin.gif

Furija, linkėjimai Tau dideliausi! Ir sėkmės... Laukiam nekantriai žinių, kaip jauties... Minėjai apie spazmus gimdos... Neduokdie, kad kas nors nutiktų. unsure.gif Stiprybės!!! 4u.gif
ederi
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 14, 17:12)
Sveikos mergičkos!!!  drinks_cheers.gif 

skubu pasidalinti naujienomis iš ginės VK (Drūlytė Odeta.)!  thumbup.gif   Gimdoje viskas tvarkoje. Bendrai tariant - pakitimų nėra. Folikulas reikiamo dydžio (skaičių nepamenu, bet kam jie reikalingi? biggrin.gif ) ir sakė ant dienų plyš. Liepė darbuotis!  smileysex.gif lotuliukas.gif  Dar progesteroną pasidarysiu 21CD ir bus matyt.   mirksiukas.gif  Na, bet kol kas nuramino ir nieko baisaus nėra. Hipofazė mano pradėjo teigiamai veikti jau nuo pirmo apsilankymo pas ją!  thumbup.gif  Tikimės, kad sėkmė lydės naujuose metuose...  wub.gif  Tikėkimės, kad mano įtampa jau nuslūgusi, nebėra pasislėpusi, ir toji hipofazė leis mums pastoti...   drinks_cheers.gif 

Beje, ir vyrui leido dalyvauti apžiūroj!  biggrin.gif  Kaip norėjo viską išgirst, pamatyt  ir sužinoti, tai ne tas žodis!  biggrin.gif 

Furija, linkėjimai Tau dideliausi! Ir sėkmės... Laukiam nekantriai žinių, kaip jauties... Minėjai apie spazmus gimdos... Neduokdie, kad kas nors nutiktų.  unsure.gif  Stiprybės!!!  4u.gif

oi sveikute, sveikute smile.gif))

dziugu, kad pas jus viskas gerai ir labai linkiu pagaliau  nestuke.gif

Dabar darbuokites smile.gif  blush2.gif

*

furija04
QUOTE(Amade @ 2010 01 14, 12:19)
Furija - laukiam vis naujienu. Nes man tai labai jau neramu, jei tokiam laike kaklelio ilgis tikrai tik 1 cm ir giniai siuvima organizuoja po savaites  unsure.gif Gal tu ne taip supratai, gal ne 1 cm, o 1 colis?  g.gif  tada reikstu 2,5 cm  unsure.gif  nes dabar tai mano nuomone cia daktaru klaikus aplaidumas  doh.gif
*

Apie 10mm, tai ir yra 1cm. Siaip apsiuvimo negali daryti anksciau kaip 14-16 sav, man ir taip jau darys 13 sav ir 4 dienu.
Ir nesu didvyre, tiesiog man reikia truputi padirbti, kad galeciau but rami. Po darbo isskyrus blova-daugiau nieko nematau bigsmile.gif
ederi
QUOTE(furija04 @ 2010 01 14, 18:36)
Apie 10mm, tai ir yra 1cm. Siaip apsiuvimo negali daryti anksciau kaip 14-16 sav, man ir taip jau darys 13 sav ir 4 dienu.
Ir nesu didvyre, tiesiog man reikia truputi padirbti, kad galeciau but rami. Po darbo isskyrus blova-daugiau nieko nematau  bigsmile.gif
*

suprantu...laikykis 4u.gif
Raja28
laba,

Furija laikykis ir sekmes tau, daugiau ilsekis ir saugok maziuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lauksim pasakojimo po apsiuvimo blush2.gif , kas kaip ir kodel??

Garbanyla dziugu kad teigiamai nusiteikus , gan viskas puiku pas jus, kaip ir kitom draugem sakiau kad sie metai poriniai tad turi buti labai dosnus mamytems biggrin.gif

na o as irgi laikausi neblogai, dar tepimai neprasidejo, tad gal susireguliuos ir mano ciukliukai ir galesiu tada ruostis nestuke.gif rolleyes.gif
Amade
QUOTE(furija04 @ 2010 01 14, 18:36)
Ir nesu didvyre, tiesiog man reikia truputi padirbti, kad galeciau but rami. Po darbo isskyrus blova-daugiau nieko nematau  bigsmile.gif
*

zinok, apsiuvima dar ir kaip gali daryt ir anksciau mirksiukas.gif tiesiog nenori siut kol nebuna praejes tas kritiskiausias 3 men laikas mirksiukas.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai, ziurek jau ir tas pirmadienis cia pat friends.gif
GARBANYLA
Įdomu, kaip tą apsiuvimą daro... g.gif Taip ima ir apsiuva tiesiogine to žodžio prasme? ...
Amade
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 15, 11:04)
Įdomu, kaip tą apsiuvimą daro...  g.gif  Taip ima ir apsiuva tiesiogine to žodžio prasme? ...
*

g.gif yra skirtingi apsiuvimo budai ax.gif kiek as supratau, pas mus Lietuvoj tiesiog "aprisa" kakleli su siulu.
O siaip tai yra atskiras mokslas ir keli budai, priklausomai nuo situacijos, kartais taip paprastai "aprisa", kartais siuva tiesiogine prasme... mirksiukas.gif cia jau reikia googlint ir skaityt. Aisku, ne Lietuviskai, nes LT nieko doro nera parasyta apie tai doh.gif
dziuke
sveikutes
na cia gal ne i tema bet kaip po visu tu nelaimiu (gimusio negyvu) kaip gyd. elgesi su krutine. man tai uzbintavo o kai nubintavau po savaites ir keturiu dienu tai apakau vaizdeliu ir kolkas mintis tokia kad antro leliuko netureciau is kur maitinti patys speneliai baisiausi. gal kam taip pat bintavo ir kaip elgetes dejot ar tepet ka?
Raja28
QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 12:44)
sveikutes
na cia gal ne i tema bet kaip po visu tu nelaimiu (gimusio negyvu) kaip gyd. elgesi su krutine. man tai uzbintavo o kai nubintavau po savaites ir keturiu dienu tai apakau vaizdeliu ir kolkas mintis tokia kad antro leliuko netureciau is kur maitinti patys speneliai baisiausi. gal kam taip pat bintavo ir kaip elgetes dejot ar tepet ka?
*

blink.gif blink.gif dar ir taip buna doh.gif
as nieko nedariau pienukas atsirado ir savaime dingo.
ederi
QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 11:44)
sveikutes
*

oho blink.gif tas bintavimas - tai atgyvena akmens amziaus...

na, pas mane pienas kaip is laistytuvo bego lotuliukas.gif tai teko vaistais malsint. Papuliai maniau sprogs, bet gyd "talkova" buvo, tai neleido kamuotis thumbup.gif
Amade
QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 11:44)
sveikutes
*

blink.gif blink.gif man tai nieko nedare, po keliu dienu po gimdymu atsirasdavo priespienio, pora dienu palasedavo ir baigdavosi g.gif nieko nedariau, tik stengiausi, kad tom dienom krutines neperpustu blush2.gif
dziuke
joa daug girdejau kad nebintavo bet kazkodel daktarelis manes nepagailejo uzbintavo ir vaistu israse o db nzn kaip krutine atstatyt i pradine busena doh.gif
Raja28
QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 16:04)
joa daug girdejau kad nebintavo bet kazkodel daktarelis manes nepagailejo uzbintavo ir vaistu israse o db nzn kaip krutine atstatyt i pradine busena  doh.gif
*

o gal noretum pasipasakot kas jums nutiko? blush2.gif Gal butu lengviau ir paciai, nors tikrasis palengvejimas ateis su laiku 4u.gif Kitu vaistu nera tik kaip susitaikyt su viskuo ir toliau gyvent, kartais bendravimas gelbsti kaip geriausias vaistas tik jei tam esi jau pasiruosusi console.gif
dziuke
QUOTE(Raja28 @ 2010 01 15, 16:11)
o gal noretum pasipasakot kas jums nutiko? blush2.gif Gal butu lengviau ir paciai, nors tikrasis palengvejimas ateis su laiku 4u.gif Kitu vaistu nera tik kaip susitaikyt su viskuo ir toliau gyvent, kartais bendravimas gelbsti kaip geriausias vaistas tik jei tam esi jau pasiruosusi console.gif
*

na pasiruost kazkada reikes lengviau sneket kai nematai zmoniu veidu kai pasakoji o sutrumpintai galiu papasakot.
gruodzio 30 d. nebejutau judesiukiu nuvykus i klp gn gyd. patvirtino gines zodzius sirdele nebeplaka verysad.gif pataloginiame kita diena gyd.du kartus dave skatinamuju kad prasidetu gimdymas. Naujuju metu nakti kai saude ferverkai jauciau kad sia nakti sunelis gims taip ir nutiko po poros valandu nubego vandenys. ir 5 ryto gime suniukas akusere pasake kad virkstele trumpa ir apsivyniojusi aplink kakla.kai akusere prinese kad padetu ant ranku net garsiai minty savo isreiskiau ir pasakiau "koks piktas atrodo" gal man taip pasirode kad pyko ant manes kad apsivyniojo virkstele ar del ko kito net nzn... verysad.gif
Raja28
QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 17:22)
na pasiruost kazkada reikes lengviau sneket kai nematai zmoniu veidu kai pasakoji o sutrumpintai galiu papasakot.
gruodzio 30 d. nebejutau judesiukiu nuvykus i klp gn gyd. patvirtino gines zodzius sirdele nebeplaka verysad.gif pataloginiame kita diena gyd.du kartus dave skatinamuju kad prasidetu gimdymas. Naujuju metu nakti kai saude ferverkai jauciau kad sia nakti sunelis gims taip ir nutiko po poros valandu nubego vandenys. ir 5 ryto gime suniukas akusere pasake kad virkstele trumpa ir apsivyniojusi aplink kakla.kai akusere prinese kad padetu ant ranku net garsiai minty savo isreiskiau ir pasakiau  "koks piktas atrodo" gal man taip pasirode kad pyko ant manes kad apsivyniojo virkstele ar del ko kito net nzn... verysad.gif
*

Stiprybes tavo seimai ir zinoma labiausiai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , labai skaudi netektis, tu nekalta, tokia Dievo valia ir nieko nepadrysi cia, laikykis, viskas bus gerai, jei noresi su kuo pasikalbet drasiai rasyk cia nes mes visos tai patyrem ir pilnai suprantam tavo skausma console.gif
GARBANYLA
Jei gali pasakyti, kelintam mėnesy buvai, kai tai įvyko?... Ar nujauti priežastį?...
Čia patylėsiu. Užuojauta?... Ne, tik suprantu Tave. Ir visos tai patyrė, kurios čia lankosi. Suprantu, palaikau... Stiprybės...
dziuke
na taip visoms reikia laikytis taip kaip ir bandyt gyvent toliau. terminas buvo 29 d.sio men.o mire 35 savaiciu.o priezastis net neisivaizduoju gyd. sake kad labai trumpa virstele ir jeigu lemia tas ranku kilnojimas na visgi teko indus plaunant det aukstokai, duse galva plaunant, papugas lesinant db del visu tu dalyku griauzia sazine geriau buciau kitaip darius o kitu visai nedarius butu ir leliukas gyvas... verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.