Labai tikiuosi, kad po nauju pasipils geros naujienos is musu kompanijos, gal jau visoms D atseikes dovaneliu
Dabar pasijuntu blogiau ir lekiu namo, nes visu pasaulio pinigu neuzdirbsi, o mazaji reikia saugoti kiek galiu.
Labai tikiuosi, kad po nauju pasipils geros naujienos is musu kompanijos, gal jau visoms D atseikes dovaneliu
Sveikutės
Na, o aš jau tikras begemotukas, tempiu paskutines savaites...Nelabai jos man linksmos, nes gulimas rėžimas, Lėlytė labai jau nori pirma laiko ateiti...Pilvuky sėdi skersai Ji Labai džiaugiuosi už Jus, kad esate sveikos, linksmos - ir tiesiog kartoju su Jumis tris stiprius žodžius - Tikėjimo, Vilties, Kantrybės... Ir Stebuklas ateis, pačios nepajusite, kaip Jis ateis
Sveika, Amri!!!
Aš ir galvojau...Kur dingai??? Žiūrėk savęs, mylėk iki pat galo ir daryk tik tai, ko nori Tu. Svečiai palauks... Dabar svarbus susikaupimas ir ramuma... Sėkmiukės Tau!!! Dar kartą visas su naujaisiais metais!!! Kad naujieji metai atneštų ir malonių naujovių visoms visoms! Ir man!
Sveika Amri, sveika Garbanyla, sveikos visos!!!
Na stai ir atejo naujieji. Tikiuosi, kad mums visoms jie bus daug daug kartu laimingesni nei praeje. Dabar belieka tik sukaupti visas jegas, kantrybe ir laukti. Pasakyti, zinoma, lengva, bet kaip tai padaryti? Kaip ten bebutu, mergaiciukes, labai visoms linkiu siais metais sulaukti savuju mazuteliu, kad jau metu pabaigoje visos galetumem buciuoti rausvutes minkstutes pedutes ir delniukus
Sveikutes,
Linkiu ir as kad siais metais butumem tigriskai atkaklios ir ryztingos na va as buvau pas gine pries naujus, viskas tam gal gerai tik hormonus liepe issitirt ir skydliaukes echo pasidaryt, nuo strso turbut man viskas susimakalavo
Sveikos
Taip ir su Mūsų troškimu tų mažų rausvų pėdyčių...Ateis, net nepastebėsite, kaip tas Džiaugsmas ateis...
Sveikos mergaites.
visas su naujais Tigro metais, tegul jie mums visoms bus laimingi ir ypac vaisingi o as vat apturejau nesekminga stimuliacija, cia buvo pirmoji stimuliacija po persileidimo, bet nors O ivyko viskas ok, leliukas neuzsikabino, deja... QUOTE(FilMar @ 2010 01 06, 18:44) Sveikos mergaites. visas su naujais Tigro metais, tegul jie mums visoms bus laimingi ir ypac vaisingi o as vat apturejau nesekminga stimuliacija, cia buvo pirmoji stimuliacija po persileidimo, bet nors O ivyko viskas ok, leliukas neuzsikabino, deja... Sveika prisijungus! QUOTE(FilMar @ 2010 01 06, 17:44) Sveikos mergaites. visas su naujais Tigro metais, tegul jie mums visoms bus laimingi ir ypac vaisingi o as vat apturejau nesekminga stimuliacija, cia buvo pirmoji stimuliacija po persileidimo, bet nors O ivyko viskas ok, leliukas neuzsikabino, deja... sveika, zinai, mano patarimas - nesureiksmink tu stimuliaciju
sveikutes,
nu va as jau po skydliaukes echo ir hormonu tyrimo, bent siai dienai viskas normos ribose, tikiuosi tie tepliojimai nuo pervargimo ir streso, gal kaip nors dabar gryzus vyrui juos pazabosiu Jetau tiek aplinkui nestiuku atsirado tarp draugiu sirdis plysta QUOTE(Raja28 @ 2010 01 07, 12:00) sveikutes, nu va as jau po skydliaukes echo ir hormonu tyrimo, bent siai dienai viskas normos ribose, tikiuosi tie tepliojimai nuo pervargimo ir streso, gal kaip nors dabar gryzus vyrui juos pazabosiu Jetau tiek aplinkui nestiuku atsirado tarp draugiu sirdis plysta Sveika Raja, skyciau nebloga pradzia, jei skydliauke ir hormonai normoj, tai jau neblogai. Zinoma tie stresai nieko gero neduoda, bet gi kaip nuo ju apsisaugoti... As ir pati siaubingai issibalansavus, daug streso darbe, be to per atostogas klimatas keitesi, tai mano ciklas dabar sokineja nuo 21 iki 39 dienu Buvau as pas gine nulekus, bet sake, kad viskas ok, ir echoskopu apziurejo, ir tyrimus padare, sake nera prie ko prikibt, tik man maziau stresuot reikia ir viskas O mes su vyru vis dar darom ND, bet kol kas nieko, jau 3 ciklai... Zodziu, ir ve reikia kantrybes... O is kur jos gaut QUOTE(Raja28 @ 2010 01 07, 12:00) sveikutes, nu va as jau po skydliaukes echo ir hormonu tyrimo, bent siai dienai viskas normos ribose, tikiuosi tie tepliojimai nuo pervargimo ir streso, gal kaip nors dabar gryzus vyrui juos pazabosiu Jetau tiek aplinkui nestiuku atsirado tarp draugiu sirdis plysta Kaip smagu girdet, kad vieni is svarbiausiu tyrimu geri QUOTE(ederi @ 2010 01 07, 14:04) Sveika Raja, skyciau nebloga pradzia, jei skydliauke ir hormonai normoj, tai jau neblogai. Zinoma tie stresai nieko gero neduoda, bet gi kaip nuo ju apsisaugoti... As ir pati siaubingai issibalansavus, daug streso darbe, be to per atostogas klimatas keitesi, tai mano ciklas dabar sokineja nuo 21 iki 39 dienu Buvau as pas gine nulekus, bet sake, kad viskas ok, ir echoskopu apziurejo, ir tyrimus padare, sake nera prie ko prikibt, tik man maziau stresuot reikia ir viskas O mes su vyru vis dar darom ND, bet kol kas nieko, jau 3 ciklai... Zodziu, ir ve reikia kantrybes... O is kur jos gaut aga, jau baisiausiai bijojau kad hormoninio kokio gydymo nereiktu dar gine israse KT bt ir tu negersiu turbut nors nusipirkus esu, kazkaip nelimpa man tos KT ir psio bandysiu daugiau ilsetis, valgyt daugiau, nakvisu aliejaus tabl. pagerti, gal susitvarkys viskas QUOTE(Raja28 @ 2010 01 07, 13:36) aga, jau baisiausiai bijojau kad hormoninio kokio gydymo nereiktu dar gine israse KT bt ir tu negersiu turbut nors nusipirkus esu, kazkaip nelimpa man tos KT ir psio bandysiu daugiau ilsetis, valgyt daugiau, nakvisu aliejaus tabl. pagerti, gal susitvarkys viskas TIKSLIAI Siandien pat begsiu ir as nakvisu aliejau nusipirkt! Na ir tundra as, senai gi reikejo
Garbanyla gal gali pagelbet tokiu klausimu, kokiais dazais piest piesinius ant vaiko baldu???
[/quote] Sveikutės visos!!! Malonu,kad ledeliai čia pajudėjo. Vaikams baldelius reiktų dažyti tik akriliniais dažais. Jie vandeniu skiedžiami ir greit džiūsta. O šiaip, džiugu, kad visoms po truputį po truputį einasi vis geryn ir geryn! Ederi, tu man baik! Aš šiandien puikios nuotaikos, nes buvom su vyru vaisingumo klinikoje. Dėl tų pačių nepastojimų. Kitą savaitę einu echo darytis dėl folikulų apžiūros, o po Ov.dar ir progesteroną pažiūrės, nors neįtaria, kad būtų jo trūkumas (dėl BT grafikų ir tikslių mm). Dėl visa pikta pasakė ji, jog po Ov.išrašys pagerti duphastono. O gal ir neprireiks... Na, bus matyt iš hormonalinių tyrimų. Tai va, dabar net šokti noriu, kokia gera nuotaika! Su gine laaaaaabai gražiai ir smagiai pakalbėjom apie viską. Nepuolė mūsų gasdinti, kad jau nevaisingi esame. Per anksti sakė. Sakė labiau atsipalaiduoti ir baigt stresuot dėl visko. "būna, vienos greičiau pastoja, kitos ilgiau, bet pastoja...". Na, duokdie. Duokdie!!! Kaip mūsų Linutė ir Furija laikosi??? Amri? ku ku! Žiauriai įdomu, kaip ten pumpurėliai spurda!
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 07, 18:58) Malonu,kad ledeliai čia pajudėjo. Vaikams baldelius reiktų dažyti tik akriliniais dažais. Jie vandeniu skiedžiami ir greit džiūsta. Tai va, dabar net šokti noriu, kokia gera nuotaika! Su gine laaaaaabai gražiai ir smagiai pakalbėjom apie viską. Nepuolė mūsų gasdinti, kad jau nevaisingi esame. Per anksti sakė. Sakė labiau atsipalaiduoti ir baigt stresuot dėl visko. "būna, vienos greičiau pastoja, kitos ilgiau, bet pastoja...". Na, duokdie. Duokdie!!! ![]() Aciukas o pas ka buvai???tai saunu kad biski apramino o kaip ta progesterono tyrima daro?
Taip, tikrai apramino! Ir pridūrė, kad žmogų valdo jo paties smegenų žievė: t.y.ką į ją įgrūdi, taip ir grandininė reakcija vyksta. stresai, jaudulys, nerimas, beprotiškumas (!), nekantrumas (!!!)...
Buvom pas Odetą Drūlytę. Ją rekomendavo mums. Išties - tokia "talkova" gydytoja! O prg.tyrimą daro 21CD (jei ciklas 28d.). Visos tos harmonijos siunčiu ir jums!!! Papildyta: Vis nepasakau,kad iš kraujo daro tyrimą, iš kraujo.. QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 07, 18:27) Taip, tikrai apramino! Ir pridūrė, kad žmogų valdo jo paties smegenų žievė: t.y.ką į ją įgrūdi, taip ir grandininė reakcija vyksta. stresai, jaudulys, nerimas, beprotiškumas (!), nekantrumas (!!!)... Buvom pas Odetą Drūlytę. Ją rekomendavo mums. Išties - tokia "talkova" gydytoja! O prg.tyrimą daro 21CD (jei ciklas 28d.). Visos tos harmonijos siunčiu ir jums!!! Papildyta: Vis nepasakau,kad iš kraujo daro tyrimą, iš kraujo.. Sveika Garbanyla, sveikos visos smagu, kad reikaliukai eina i prieki. Na o as su savo zieve sunkiai besusitariu Mano mb rytoj savaitei isvaziuoja, tai busiu dabar priversta aprimti, susikaupti Kaio jus mergaites laikotes? Gal pas ka kokiu naujienu yra?
Labutis!
Garbanyla,tai saunu,kad patekote i geras rankas,reiskia viskas bus ok! O as tai vis storeju,jau atrodau kaip gera arbuza prarijusi. Mazylis jau kaip reikiant baksnoja,vartaliojasi,net jau matosi kaip visas pilvelis banguoja. QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 01 08, 22:34) Labutis! Garbanyla,tai saunu,kad patekote i geras rankas,reiskia viskas bus ok! O as tai vis storeju,jau atrodau kaip gera arbuza prarijusi. Mazylis jau kaip reikiant baksnoja,vartaliojasi,net jau matosi kaip visas pilvelis banguoja. Oi mamyte Linute, kaip smagu !!! Tik nevaryk Dievo i medi su savo nekantrumu, juk cia yra tokiu, kur begale laiko laukia savuju II. Na, bet pamatysi, kaip tas laikas prabegs, o jau tada mes lauksim istoriju apie tavo leliu Sekmes tau kuo dideliausios QUOTE(ederi @ 2010 01 11, 12:55) Oi mamyte Linute, kaip smagu !!! Tik nevaryk Dievo i medi su savo nekantrumu, juk cia yra tokiu, kur begale laiko laukia savuju II. Na, bet pamatysi, kaip tas laikas prabegs, o jau tada mes lauksim istoriju apie tavo leliu Sekmes tau kuo dideliausios Reikia kuo daugiau uzsiemimu susigalvoti,tada ir laikas greiciau eina. Dar gerai,kad vyro brolis su zmona sale gyvena,tai galesiu ateiti maziuku pasidziaugti.. Po gimdymo butinai parasysiu kas kaip ir mazylio nuotraukyte atsiusiu per az. QUOTE(Mamyte.Linute @ 2010 01 11, 12:43) Reikia kuo daugiau uzsiemimu susigalvoti,tada ir laikas greiciau eina. Dar gerai,kad vyro brolis su zmona sale gyvena,tai galesiu ateiti maziuku pasidziaugti.. Po gimdymo butinai parasysiu kas kaip ir mazylio nuotraukyte atsiusiu per az. Gerai, kad brolis salia, galesit su broliene savo maziukus kartu augint ir smagiau, ir pasitart bedai prispaudus Jau laukiam nesulaukiam tavo leliaus nuotraukyciu QUOTE(ederi @ 2010 01 11, 16:57) Gerai, kad brolis salia, galesit su broliene savo maziukus kartu augint ir smagiau, ir pasitart bedai prispaudus Jau laukiam nesulaukiam tavo leliaus nuotraukyciu Kaip Linute, sakai, jog nesulauki, kada tavasis gims... Kai pagalvoji...Iš mūsų varpinės, anokios čia bėdos sulaukt, kada gims! Aš vakar su draugės trimete dukrele spalvinau knygelę ir jau įsivaizdavau, kaip bus linksma tai daryti su savo atžaliuku!
Sveikos mergytes.
Jau taip tikejausi, kad po nauju pasirodysit su II . Garbanyla, kaip tavo reikaliukai? Ederi-viskas susitvarkys, tai tik laiko klausimas. Nestukes, linkiu jums kantrybes ir ramaus laukimo. O manes kita pirmadieni laukia kaklelio apsiuvimas, nes yra sutrumpejes iki 1 cm. Ziuresim, darbe kol kas leidzia ilsetis, kaip bus po poros sav ziuresiu. Sekmes QUOTE(furija04 @ 2010 01 11, 23:55) Sveikos mergytes. Jau taip tikejausi, kad po nauju pasirodysit su II . Garbanyla, kaip tavo reikaliukai? Ederi-viskas susitvarkys, tai tik laiko klausimas. Nestukes, linkiu jums kantrybes ir ramaus laukimo. O manes kita pirmadieni laukia kaklelio apsiuvimas, nes yra sutrumpejes iki 1 cm. Ziuresim, darbe kol kas leidzia ilsetis, kaip bus po poros sav ziuresiu. Sekmes labas oho kaip sutrumpejes
Furija laikykis!!! Ir pranešk naujausias žinias...
Mano vyro spermograma jau padaryta. Pilnai. Savaitgalį žinojom atsakymus. Viskas normoj! Aš laukiu ketvirtadienio. Geros ir saulėtos dienos! QUOTE(furija04 @ 2010 01 11, 23:55) Sveikos mergytes. Jau taip tikejausi, kad po nauju pasirodysit su II . Garbanyla, kaip tavo reikaliukai? Ederi-viskas susitvarkys, tai tik laiko klausimas. Nestukes, linkiu jums kantrybes ir ramaus laukimo. O manes kita pirmadieni laukia kaklelio apsiuvimas, nes yra sutrumpejes iki 1 cm. Ziuresim, darbe kol kas leidzia ilsetis, kaip bus po poros sav ziuresiu. Sekmes Furija- nepasiduok !!!!!!! Mes su tavim ir uz tave!!!! Butinai, kuo butiniausiai pranesk naujienas, mes tikrai labai lauksim. Laikykis brangioji
Dekui mergytes, laikaus kiek galiu.
Prirase man progesterono, tai nustojo tokier ryskus gimdos susitraukimai but ir jau galiu pastoveti ilgiau ant koju, bet siaip stengiuosi nieko nekilnoti QUOTE(furija04 @ 2010 01 13, 23:40) Dekui mergytes, laikaus kiek galiu. Prirase man progesterono, tai nustojo tokier ryskus gimdos susitraukimai but ir jau galiu pastoveti ilgiau ant koju, bet siaip stengiuosi nieko nekilnoti Furija, tik nebuk didvyre, cia tokiu nereikia Gulek lovelej ir saugok savo maziuka. Labai linkiu tau kantrybes
Furija - laukiam vis naujienu. Nes man tai labai jau neramu, jei tokiam laike kaklelio ilgis tikrai tik 1 cm ir giniai siuvima organizuoja po savaites
Sveikos mergičkos!!!
skubu pasidalinti naujienomis iš ginės VK (Drūlytė Odeta.)! Beje, ir vyrui leido dalyvauti apžiūroj! Furija, linkėjimai Tau dideliausi! Ir sėkmės... Laukiam nekantriai žinių, kaip jauties... Minėjai apie spazmus gimdos... Neduokdie, kad kas nors nutiktų. QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 14, 17:12) Sveikos mergičkos!!! skubu pasidalinti naujienomis iš ginės VK (Drūlytė Odeta.)! Beje, ir vyrui leido dalyvauti apžiūroj! Furija, linkėjimai Tau dideliausi! Ir sėkmės... Laukiam nekantriai žinių, kaip jauties... Minėjai apie spazmus gimdos... Neduokdie, kad kas nors nutiktų. oi sveikute, sveikute dziugu, kad pas jus viskas gerai ir labai linkiu pagaliau Dabar darbuokites QUOTE(Amade @ 2010 01 14, 12:19) Furija - laukiam vis naujienu. Nes man tai labai jau neramu, jei tokiam laike kaklelio ilgis tikrai tik 1 cm ir giniai siuvima organizuoja po savaites Apie 10mm, tai ir yra 1cm. Siaip apsiuvimo negali daryti anksciau kaip 14-16 sav, man ir taip jau darys 13 sav ir 4 dienu. Ir nesu didvyre, tiesiog man reikia truputi padirbti, kad galeciau but rami. Po darbo isskyrus blova-daugiau nieko nematau
laba,
Furija laikykis ir sekmes tau, daugiau ilsekis ir saugok maziuka lauksim pasakojimo po apsiuvimo Garbanyla dziugu kad teigiamai nusiteikus , gan viskas puiku pas jus, kaip ir kitom draugem sakiau kad sie metai poriniai tad turi buti labai dosnus mamytems na o as irgi laikausi neblogai, dar tepimai neprasidejo, tad gal susireguliuos ir mano ciukliukai ir galesiu tada ruostis QUOTE(furija04 @ 2010 01 14, 18:36) Apie 10mm, tai ir yra 1cm. Siaip apsiuvimo negali daryti anksciau kaip 14-16 sav, man ir taip jau darys 13 sav ir 4 dienu. Ir nesu didvyre, tiesiog man reikia truputi padirbti, kad galeciau but rami. Po darbo isskyrus blova-daugiau nieko nematau zinok, apsiuvima dar ir kaip gali daryt ir anksciau
Įdomu, kaip tą apsiuvimą daro...
QUOTE(GARBANYLA @ 2010 01 15, 11:04) O siaip tai yra atskiras mokslas ir keli budai, priklausomai nuo situacijos, kartais taip paprastai "aprisa", kartais siuva tiesiogine prasme...
sveikutes
na cia gal ne i tema bet kaip po visu tu nelaimiu (gimusio negyvu) kaip gyd. elgesi su krutine. man tai uzbintavo o kai nubintavau po savaites ir keturiu dienu tai apakau vaizdeliu ir kolkas mintis tokia kad antro leliuko netureciau is kur maitinti patys speneliai baisiausi. gal kam taip pat bintavo ir kaip elgetes dejot ar tepet ka? QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 12:44) sveikutes na cia gal ne i tema bet kaip po visu tu nelaimiu (gimusio negyvu) kaip gyd. elgesi su krutine. man tai uzbintavo o kai nubintavau po savaites ir keturiu dienu tai apakau vaizdeliu ir kolkas mintis tokia kad antro leliuko netureciau is kur maitinti patys speneliai baisiausi. gal kam taip pat bintavo ir kaip elgetes dejot ar tepet ka? as nieko nedariau pienukas atsirado ir savaime dingo. QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 11:44) sveikutes na cia gal ne i tema bet kaip po visu tu nelaimiu (gimusio negyvu) kaip gyd. elgesi su krutine. man tai uzbintavo o kai nubintavau po savaites ir keturiu dienu tai apakau vaizdeliu ir kolkas mintis tokia kad antro leliuko netureciau is kur maitinti patys speneliai baisiausi. gal kam taip pat bintavo ir kaip elgetes dejot ar tepet ka? oho na, pas mane pienas kaip is laistytuvo bego QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 11:44) sveikutes na cia gal ne i tema bet kaip po visu tu nelaimiu (gimusio negyvu) kaip gyd. elgesi su krutine. man tai uzbintavo o kai nubintavau po savaites ir keturiu dienu tai apakau vaizdeliu ir kolkas mintis tokia kad antro leliuko netureciau is kur maitinti patys speneliai baisiausi. gal kam taip pat bintavo ir kaip elgetes dejot ar tepet ka?
joa daug girdejau kad nebintavo bet kazkodel daktarelis manes nepagailejo uzbintavo ir vaistu israse o db nzn kaip krutine atstatyt i pradine busena
QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 16:04) joa daug girdejau kad nebintavo bet kazkodel daktarelis manes nepagailejo uzbintavo ir vaistu israse o db nzn kaip krutine atstatyt i pradine busena o gal noretum pasipasakot kas jums nutiko? QUOTE(Raja28 @ 2010 01 15, 16:11) o gal noretum pasipasakot kas jums nutiko? na pasiruost kazkada reikes lengviau sneket kai nematai zmoniu veidu kai pasakoji o sutrumpintai galiu papasakot. gruodzio 30 d. nebejutau judesiukiu nuvykus i klp gn gyd. patvirtino gines zodzius sirdele nebeplaka QUOTE(dziuke @ 2010 01 15, 17:22) na pasiruost kazkada reikes lengviau sneket kai nematai zmoniu veidu kai pasakoji o sutrumpintai galiu papasakot. gruodzio 30 d. nebejutau judesiukiu nuvykus i klp gn gyd. patvirtino gines zodzius sirdele nebeplaka Stiprybes tavo seimai ir zinoma labiausiai tau
Jei gali pasakyti, kelintam mėnesy buvai, kai tai įvyko?... Ar nujauti priežastį?...
Čia patylėsiu. Užuojauta?... Ne, tik suprantu Tave. Ir visos tai patyrė, kurios čia lankosi. Suprantu, palaikau... Stiprybės...
na taip visoms reikia laikytis taip kaip ir bandyt gyvent toliau. terminas buvo 29 d.sio men.o mire 35 savaiciu.o priezastis net neisivaizduoju gyd. sake kad labai trumpa virstele ir jeigu lemia tas ranku kilnojimas na visgi teko indus plaunant det aukstokai, duse galva plaunant, papugas lesinant db del visu tu dalyku griauzia sazine geriau buciau kitaip darius o kitu visai nedarius butu ir leliukas gyvas...
|