![]()
su dar vienu nauju konkursu
Čia tai nuotraukų turėtų būti gausa
faina kad visgi yra potencialas ir gražioms nuotraukoms, spėjau kad bus masiškai kraunami vien maistu išsiterlioję vaikai
čia todėl, kad vaikas pats medaus kieto nepakabino ir neparagavo.
pats (bandantis) valgantis vaikas iki tam tikro amžiaus neatsiejama dalis su nusitepimu.
na taip, bet visgi tai fotokonkursas
Wow, kiek paskutiniu metu konkursų
Na, taip, portencialas tikrai yra, kaip ir su miegaliukais, bile miega, tai čia, man regis, bus bile tik valgo arba yra maitinamas. Įdomu iki kokio amžiaus tie "mažieji valgytojai"? Tie kurie dar "tyrelių amžiaus" turbūt? T.y. kuriems prizas yra aktualus? QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 15:03) Wow, kiek paskutiniu metu konkursų Na, taip, portencialas tikrai yra, kaip ir su miegaliukais, bile miega, tai čia, man regis, bus bile tik valgo arba yra maitinamas. Įdomu iki kokio amžiaus tie "mažieji valgytojai"? Tie kurie dar "tyrelių amžiaus" turbūt? T.y. kuriems prizas yra aktualus? Galeciau ir as vaisines tyreles laimet. Labai patinka
Kad tik tokiu mazyliu nebutu
vienas panašumas į miegaliukus atrodo tikrai bus.
t.y. pavadinimai foto.....
Norėčiau patikslinti temą - kokio amžiaus ir kokiu būdu valgantys vaikai tinka? Ar tik kūdikiai, ar ir paaugliai? Ar tik šaukšteliu, rankomis, ar ir iš buteliuko, krūties? Ar tinka "valgantys" tai, kas nevalgoma (negalima), pvz., katino maistą ar popierių?
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 24, 15:12) Norėčiau patikslinti temą - kokio amžiaus ir kokiu būdu valgantys vaikai tinka? Ar tik kūdikiai, ar ir paaugliai? Ar tik šaukšteliu, rankomis, ar ir iš buteliuko, krūties? Ar tinka "valgantys" tai, kas nevalgoma (negalima), pvz., katino maistą ar popierių? manau čia kūdikėlių konkursas, na gal kiek virš metukų. kam tų tyrelių reikėtų keturmečiui kokiam? tik su valgomais produktais man atrodo...
kol kas dar nėr konkursinių foto, stenkitės mamkos
Mano dvimetė irgi mėgsta vaisines tyreles, obuolių, kriaušių ir pan. Tų daržovinių ir t.t., tai tik būdama mažytė valgė
na, trys gražios nuotraukos jau yra. juokinga tik kad 'mano skaniausios akimirkos' norima nuinterpretuoti į 'kūdikio bandymo valgyti akimirkas'. juk nei tyreles tik kūdikiai valgo nei mažasis = kūdikis
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 17:57) na, trys gražios nuotraukos jau yra. juokinga tik kad 'mano skaniausios akimirkos' norima nuinterpretuoti į 'kūdikio bandymo valgyti akimirkas'. juk nei tyreles tik kūdikiai valgo nei mažasis = kūdikis Aš turiu savo dukrytės "skanią" nuotrauką, bet ten ji savo kojytę valgo... tai konkursui netinka QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 24, 16:50) kol kas dar nėr konkursinių foto, stenkitės mamkos LKK - "akį rėžia" Papildyta: QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 17:57) na, trys gražios nuotraukos jau yra. juokinga tik kad 'mano skaniausios akimirkos' norima nuinterpretuoti į 'kūdikio bandymo valgyti akimirkas'. juk nei tyreles tik kūdikiai valgo nei mažasis = kūdikis Pritariu, kad"mažasis" nereiškia "kūdikis". aš pvz dalyvausiu, nes turiu foto. o prizo man nei vienam, nei kitam vaikui nereik, atiduotume labdarai. QUOTE(Rustė @ 2009 11 24, 14:39) manau čia kūdikėlių konkursas, na gal kiek virš metukų. kam tų tyrelių reikėtų keturmečiui kokiam? tik su valgomais produktais man atrodo... Tai kad mano mažoji dar vis valgo visokias košytes iš "bonkučių". Ypač kai reikia kur važiuoti, o aš pati tuo metu negaliu normalaus maisto pagaminti. Ir vyresnėliui tai vis dar duodu kartais kokį desertuką iš vaikiškų maistelių vietoj neaiškių jogurtų ir pan. QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 15:03) Wow, kiek paskutiniu metu konkursų Na, taip, portencialas tikrai yra, kaip ir su miegaliukais, bile miega, tai čia, man regis, bus bile tik valgo arba yra maitinamas. Įdomu iki kokio amžiaus tie "mažieji valgytojai"? Tie kurie dar "tyrelių amžiaus" turbūt? T.y. kuriems prizas yra aktualus? Mieli esami ir būsimi konkurso dalyviai ir dalyvės, Šis konkursas yra skirtas kūdikiams, t.y. vaikučiams iki vienerių metukų. Pataisysime taisyklėse, kad būtų aiškiau. Pagarbiai, UAB "Nestle Baltics" atstovė Indrė Pliuškytė QUOTE(Gerber Lietuva @ 2009 11 24, 17:54) Aisku gaila kad mes negalime dalyvauti mano dukrai 2m 2men Makaronai su vištiena,Daržovės su kalakutiena,obuolių sultys, Obuolių ir morkų sultys
Tai dalyvauti galit, tik nuotrauka turėtų būti iki metukų amžiaus vaiko daryta. Ar ne taip supratau?
dabar tai jau tikrai bus išsimozojusių vaikų konkursas
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 19:39) dabar tai jau tikrai bus išsimozojusių vaikų konkursas jooo, bus dabar konkursas - kas labiau išsitepęs
Dabar dar Ruste papildomas darbas- visiems mamytems pranesti kad ju nuotraukos ne tinka konkursui
QUOTE(Fedes @ 2009 11 24, 19:04) Cia viskas priklauso nuo sazines nuotrauku savininku QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 24, 19:07) Dabar dar Ruste papildomas darbas- visiems mamytems pranesti kad ju nuotraukos ne tinka konkursui Cia viskas priklauso nuo sazines nuotrauku savininku kurioj vietoj čia taip aiškiai matosi QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 24, 19:14) nesuprantu kaip gali tokie dalykai matytis aiškiai. pvz. mano vaikas metų nesvėrė nė 10kg.,o kita metinukė visus 14kg.aišku ir ūgiai atitinkami. ir buvo tokių,kuriem buvo aišku, jom manasis neturi nė metų, o anai metinukei jau greit du QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 24, 19:07) Dabar dar Ruste papildomas darbas- visiems mamytems pranesti kad ju nuotraukos ne tinka konkursui Cia viskas priklauso nuo sazines nuotrauku savininku niekam nerašysiu, visi patvirtintose foto yra mažiukai.
naujas konkurselis
na bent jau berniukas valgantis medu atrodo virs metuku
tai galima bet kokia foto is archyvo istraukt kur nera metu, kaip suprantu
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 15:52) ir ko gi tu jau taip bijai? kad gal neetiška įvardinti tas nuotraukas, aš pabūsiu etiškesnė nei tų nuotraukų autorės
o kodėl aš nerandu kur foto šio konkurso sukeltos?
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 20:17) nesuprantu kaip gali tokie dalykai matytis aiškiai. pvz. mano vaikas metų nesvėrė nė 10kg.,o kita metinukė visus 14kg.aišku ir ūgiai atitinkami. ir buvo tokių,kuriem buvo aišku, jom manasis neturi nė metų, o anai metinukei jau greit du matosi iš veido, kai vyresnis. tiksliau, galima įtarti, bet garantuot niekad negali, nebent spmarkiai vyresnis. man tai norėtųsi, kad iš tikro matytųsi skaniausios akimirkos, o ne šiaip valgymo procesas.
Labai tikiuos, kad kitas konkursas rėmėjų neturės...
QUOTE(Fedes @ 2009 11 24, 20:10) nebus taip QUOTE(solo @ 2009 11 24, 20:16) o aš tikiuosi kad turės normalų aprašymą, kurio bus laikomąsi. labai norėtųsi bent vieno konkurso be nusiinterpretavinmų QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 17:39) o už išsipleizojusius kūdikius irgi kažkas balsuos. nu už ką kas norės, už tą balsuos, ko tu vis kabinėjies prie visko, nesuprantu, niekada niekas neįtiks Aišku,čia bus toliau komentaras "savo nuomonę išreiški", nu bet kartais jau jos per daug. Aš labai laukiu šito ir praieto konkurso foto rezultatų, nes labai tikiuos, kad pati įdėjai tokią foto, kuri nė trupinėlio abejonės nepalieka,kad yra ideali visom prasmėm Papildyta: QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 19:08) man tik iš šitos nuorodos atsidaro per mozilą, paspaudus ant konkursų aš vistiek nematau.tai reiškia,kad per mozilą pažiūrėt neišeis?
eilinį sykį bandot įskaityti kas neparašyta
Labas rytas
ar matete dar vienas konkursas atsirado - kaledinis garduminas http://www.supermama.lt/foto/ |