Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano skaniausios akimirkos"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tamago
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 03, 12:55)
kitam vaikui nėra, to užtenka
*

VALGO ne mažasis.

Tiesiog nėra sąžiningumo ir tiek schmoll.gif
Papildyta:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19596

man patiko šitos mergaitės išraiška, tik kažkas negerai su spalvom..
Papildyta:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19454

čia ir nevalgo,gal tik ruošias...
nesąmoninga foto g.gif
Alexso
QUOTE(tamago @ 2009 12 03, 12:49)
VALGO ne mažasis.

Tiesiog nėra sąžiningumo ir tiek  schmoll.gif
Papildyta:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19596

man patiko šitos mergaitės išraiška, tik kažkas negerai su spalvom..
*

Man atrodo, kad mergaitė (o gal berniukas) įdegęs saulėje:D, nes visos kitos spalvos gana šviesios.
Rustė
QUOTE(tamago @ 2009 12 03, 13:54)
VALGO ne mažasis.

Tiesiog nėra sąžiningumo ir tiek  schmoll.gif
*

yra, bet nepamirškime, kad aš irgi žmogus ir galiu sulysti, ypač kai tų nuotraukų plaukia šimtais, iš kurių pusė ne į temą, pusė nepasiųstos tvirtinimui...

šios nuotraukos autorei jau parašiau až, kad suklydau tvirtindama.

prašau nesmerkti, o pagalvoti kad ne viskas taip paprasta kaip atrodo.
aš konkursus prižiūriu viena.
Prula
Ruste, nieks tavęs ir nekaltina 4u.gif Šauniai ir taip susitvarkai 4u.gif
l'eau
nieks gi nei smerkė nei kaltino. diskusija apie nuotrauką tikrai nereiškia kaltinimo rolleyes.gif
Lašelis Liūdnas
Pavadinimas unsure.gif "Pirmasis mano tikras maistas ir tai tik kai verkiu..."
l'eau
čia matyt vienas tų tradicinių atvejų kai vaikui pradėjus verkti iškart bandoma jį nuraminti maistu, bet kaip pavadinimas tikrai kažkaip....
Čili
QUOTE(l'eau @ 2009 12 03, 14:51)
čia matyt vienas tų tradicinių atvejų kai vaikui pradėjus verkti iškart bandoma jį nuraminti maistu, bet kaip pavadinimas tikrai kažkaip....

gal nevalgiukas, o maistas sukišamas tada kai išsižioja, t.y.verkia hihihi.gif
l'eau
bet pačioj nuotraukoj verkiantis neatrodo smile.gif
ugniukas
shposininkes irnesakyk.gif hihihi.gif

RUSTE , tu tikrai malacius,kad taip tvarkaisi,cia paprasciausiai diskusija apie paties zmogaus nesupratinguma(arba apsimestini nesupratinguma) dedant tokias nuotraukas.Taigi labai aiskios taisykles,kaip sitaip zmonem nedaieina kartais...
DiaSelė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 03, 15:47)
Pavadinimas unsure.gif "Pirmasis mano tikras maistas ir tai tik kai verkiu..."
*

Nu joa doh.gif biggrin.gif
Omrum
QUOTE(DiaSelė @ 2009 12 03, 16:30)
Nu joa doh.gif  biggrin.gif
*

o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 20:57)
o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna  biggrin.gif
*

Kažkaip tokia mintis ir buvo pati pirma ax.gif
Prula
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 18:57)
o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna  biggrin.gif
*

Kas čia jums neaišku, vaikas per mažas valgyti kietą maistą, tai gauna pačiulpt barankyčių tuo atveju, jei iš nuobodulio pradeda verkt. Jokio kriminalo nematau biggrin.gif
Omrum
girdėjau kartais žmonėms su humoro jausmų problemos - turbūt čia būtent tas atvejis? g.gif
DiaSelė
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 19:57)
*

Aš ir iškart taip pagalvojau biggrin.gif
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 03, 22:08)
visi naujokai iturbut taip zinutes renkasi smile.gif
*

drinks_cheers.gif Kad į miegamajį patektų biggrin.gif
Oksanik
Sveikos, na ir as nusprendziau sudalyvauti, tiksliau foto su suneliu patalpinau 4u.gif
DiaSelė
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 03, 23:04)
Sveikos, na ir as nusprendziau sudalyvauti, tiksliau foto su suneliu patalpinau 4u.gif
*

Tep tep,išsiduok,amžiau mums konkurencijos bus ax.gif lotuliukas.gif Juokaunu 4u.gif
baltė
Aš vis galvoju, dalyvaut ar ne šiam konkurse g.gif , gal paskutinę dieną įmesti nuotrauką, tai nebus aptaukšta temoj biggrin.gif
Atogrąža
QUOTE(baltė @ 2009 12 03, 23:44)
Aš vis galvoju, dalyvaut ar ne šiam konkurse g.gif , gal paskutinę dieną įmesti nuotrauką, tai nebus aptaukšta temoj biggrin.gif
*

Gal tada nė nebeverta, juk paskutinę dieną įmestos dauguma tarp šitokios daugybės foto nė nepamatys, taip ženkliai sumažės ir šansai gauti balsų. O jei nei pamatys, nei balsuos, nei apšnekės, tai kam ją išvis dėti? biggrin.gif
frederica
Šita nereali wub.gif
baltė
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 03, 23:49)
Gal tada nė nebeverta, juk paskutinę dieną įmestos dauguma tarp šitokios daugybės foto nė nepamatys, taip ženkliai sumažės ir šansai gauti balsų. O jei nei pamatys, nei balsuos, nei apšnekės, tai kam ją išvis dėti?  biggrin.gif
*

Na, gal tikrai... g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(frederica @ 2009 12 04, 00:29)
Šita nereali wub.gif
*

man ji nelabai blush2.gif
net nemoku paaiškinti.
lyg būtų nereali, bet kažko trūksta.
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 04, 08:56)
man ji nelabai  blush2.gif
net nemoku paaiškinti.

*

Mintis gera, bet atlikimas pernelyg buitiškas, tas ir gadina. Toks kažkoks tarpinis variantas gaunasi.
baltė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:27)
Mintis gera, bet atlikimas pernelyg buitiškas, tas ir gadina. Toks kažkoks tarpinis variantas gaunasi.
*

Man irgi panašiai atrodo, truputį nukirsta galvytė ir lovytė... Aš pati dažnai taip nufotografuoju, kai skubu, o paskui žiū ir nelabai. g.gif Bet nuotaika tai viską pasako, na, vaikui tikrai skanu thumbup.gif
DiaSelė
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 04, 07:56)
man ji nelabai  blush2.gif
net nemoku paaiškinti.

*

Aš irgi nieko nerealaus čia nematau biggrin.gif 4u.gif
Alexso
QUOTE(frederica @ 2009 12 03, 23:29)
Šita nereali wub.gif
*

Iš vaiko lygio būtų nufotkinta, tai būtų tikrai laaaaabai liuks. cool.gif Dar šiek tiek trūksta ryškumo. Man taip dažnai nutinka kai vaikai "žiauriai" juda, nespėju fokusuoti. Sugedo automatinis fokusavimas, tai dirbu tik rankiniu, hi, hi, sunku nerealiai lotuliukas.gif
jėga
Nesuprantu, kam tuos vaikus tiek išpeckiot? Čia tipo nuotrauka dėl to daros gražesnė? g.gif Juk konkursas valgymo, o ne kuris purvinesnis... unsure.gif schmoll.gif

Ir dar būtų gerai, kad profesionalios ir buitinės nuotraukos tuėtų atskirus konkursus. Bo nelygi konkurencija gaunas schmoll.gif
baltė
O kas pasakys kur ta riba tarp profesionalios ir buitinės? Konkurencija tik padeda tobulėti. Sutinku, kad buitinės nublanksta, bet ką daryt? Galbūt tada bus noras padaryti vis geriau ir geriau... Mokytis mirksiukas.gif
l'eau
sakyčiau kaip tik nenublanksta bei konkurencijos nelabai yra ir toms, kurios siunčia studijines mokytis ir mokytis. tos supozuotos ir dažnai su visokiais panaudotai kontrastų keitimais ir panašiai ar studijinės visiškai netraukia akies, nes yra nuobodžios ir nenatūralios. padaryti gražią buitinę nuotrauką, pagauti kadrą reikia gerokai daug daugiau talento nei paguldyti vaiką baltam fone ir įkišti į rankas riestainį, nusiųsti seną fotosesijos nuotrauką ar nufotografavus vaiką su saldainiu sunenanatūralinti kontrastus ir spalvas. tos paprastos buitinės nuotraukos gerokai labiau traukia akį smile.gif

o nuotrauka su ne dvimetinuke vis dar yra rolleyes.gif
frederica
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 11:27)
*

Mane turbūt tas tarpinis variantas taip ir užkabino.Nemėgstu studijinių foto, kai viskas pedantiškai ''švaru'', kompziciškai tvarkinga, jokių nukirstų galūnių ir t.t, - t.y tobulų visomis prasmėmis. Ypač kai nuotraukose vaikai. Man tos nuotraukos šaltos.
Ši atvirkščiai, labai šilta, pagauta nuotaika, t.y tai kas svarbiausia - vaikui tikrai skanu. Lašelis ryškumo gal ir nepamaišytų, o gal atvirkščiai, sujauktų tos akimirkos tikrumą.
Alexo, pažįstama situacija lotuliukas.gif , man dažniausiai ir taip būna, peržiūri fotkes ir pačioj nerealiausioj pamatai...fokusas pabėgęs kartu su vaiku...gal žinot kur rast nejudančių vaikų hihihi.gif
bus_ka
[quote=l'eau,2009 12 04, 12:28]
sakyčiau kaip tik nenublanksta bei konkurencijos nelabai yra ir toms, kurios siunčia studijines mokytis ir mokytis. tos supozuotos ir dažnai su visokiais panaudotai kontrastų keitimais ir panašiai ar studijinės visiškai netraukia akies, nes yra nuobodžios ir nenatūralios. padaryti gražią buitinę nuotrauką, pagauti kadrą reikia gerokai daug daugiau talento nei paguldyti vaiką baltam fone ir įkišti į rankas riestainį, nusiųsti seną fotosesijos nuotrauką ar nufotografavus vaiką su saldainiu sunenanatūralinti kontrastus ir spalvas. tos paprastos buitinės nuotraukos gerokai labiau traukia akį smile.gif

Pritariu 100% rolleyes.gif
o ir ta nuotrauka su saldainiu, kur guli mergytė, tokia jau liūdna, kad nepasakysi, kad čia skaniausia akimirka, bent jau man taip atrodo.
frederica
QUOTE(jėga @ 2009 12 04, 12:02)

Ir dar būtų gerai, kad profesionalios  ir buitinės nuotraukos tuėtų atskirus konkursus. Bo nelygi konkurencija gaunas schmoll.gif
*

Visškai nesutiku schmoll.gif Buitinės nuotraukos gali būti nuostabios.Profesionalios g.gif , buitinė nuotrauka negali būti atlikta profesionaliai?
Kažkurioj temoj, kažkuri mamytė sakė,- mes gi paprastos mamytės...Nes nieko nėra blogiau iš prastų rinkti pačią neprasčiausią biggrin.gif
Taigi, būkim paprastos, bet ne prastos.
Buvau įkėlus nuotraukytę...kol ji buvo mano pc artodė lyg ir puikiai biggrin.gif , kai atsirado tarp konkurenčių iš kart paprašiau pašalint lotuliukas.gif .Taigi konkurencija puiku thumbup.gif , privertė susimąstyti ir dar labiau pasistengti.
Omrum
user posted image

atrodo tooookia kančia ir nuobodybe valgyt biggrin.gif o dar ir akis raudonos doh.gif mamkos... mamkos , čia ar draugei foto rodot ar į konkursą dedat?
l'eau
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 12:10)
mamkos , čia ar draugei foto rodot ar į konkursą dedat?
*

negi nustebot? biggrin.gif juk visada kai atsiranda tokie masiniai konkursai tik mažyliams, tai tampa alternatyva 'dienos mažyliui' ir kraunamos beveik bet kokios nuotraukos nors šiek tiek į temą. nes juk galima po to pasigirt 'mano vaiko nuotrauka internete buvo'. gerai kad dauguma jau sugeba perskaityti žodį fotokonkursas ir vis daugėja tikrai konkursinių nuotraukų smile.gif
Omrum
na dar stebiuosi biggrin.gif daugiausia dėl raudonu akių biggrin.gif

balsuosiu už švarius estetiškai atrodančius vaikiukus , daug maž atitinkančius konkurso taisykles kuris yra "skaniausia akimirka" o ne "valgau pats" jau daug maž ir išsirinkau kam padovanosiu balsiukus smile.gif
baltė
Šiaip, tai nesakiau, kad profėms nėra kur tobulėt, kad buitinės prastesnės, neptrauklios, tiesiog jos nublanksta spalviškai ir turiniu... Kai antram plane matosi kokia koja ar įjungtas televizorius, man nelabai gražu, nestetiška, ir konkurisniame kontekste sakyčiau netinka. Beje, kas tas profas? Tas, kuris jau gauna atlygį už fotografijas? Ar tas, kuris tą daro ne su vadinama "muiline"? Nes kartais gali būti ir atvirkštinis variantas. rolleyes.gif
l'eau
QUOTE(baltė @ 2009 12 04, 12:48)
Šiaip, tai nesakiau, kad profėms nėra kur tobulėt, kad buitinės prastesnės, neptrauklios, tiesiog jos nublanksta spalviškai ir turiniu...

visiškai nesutinku. gerokai dažniau manau netgi atvirkščiai. jau paaiškinau kodėl taip manau smile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 14:23)
na dar stebiuosi biggrin.gif daugiausia dėl raudonu akių biggrin.gif

balsuosiu už švarius estetiškai atrodančius vaikiukus , daug maž atitinkančius konkurso taisykles kuris yra "skaniausia akimirka" o ne "valgau pats" jau daug maž ir išsirinkau kam padovanosiu balsiukus smile.gif
*

Pasidalink, kam balsus atiduosi ax.gif 4u.gif
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 13:06)
Pasidalink, kam balsus atiduosi ax.gif  4u.gif
*

kai prasidės balsavimas tada , gal iki jo dar kokio grožio naujo bus biggrin.gif
Semigallia
Ruste, jusu AZ dezute pilna, negaliu issiusti laisko unsure.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 15:09)
kai prasidės balsavimas tada , gal iki jo dar kokio grožio naujo bus biggrin.gif
*

Aišku smile.gif Aš taip pat jau regis buvau pasirinkusi, bet dabar jau nebežinau, ar už tas balsuosiu... ax.gif

Šiam momentui man šios:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Už kurias balsus atiduosiu?... Sunku bus... unsure.gif
Rustė
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 04, 13:13)
Ruste, jusu AZ dezute pilna, negaliu issiusti laisko  unsure.gif
*

prasitryniau nuo ryto, vėl persipildė..
Sapokliaka
QUOTE(l'eau @ 2009 12 04, 12:28)

*

Graziu buitiniu nebuna schmoll.gif
Reikia skirti buitines
Studijines megejiskas/profesionalias
nestudijines megejiskas/profesionalias
cia mano nuomone.
Beje, nereikia taip nuvertinti balto fono ir objekto jame... Bandete kada pati taip fotografuoti? Atrodo, kad ne schmoll.gif
jei zmogus "gaudo" gerus kadrus, tai jis nedaro buitiniu nuotrauku ir turi supratima apie fotografija..

Arba musu "buitine" turi visai skritingas reiksmes... Tai gal issiaiskinam ?
Si nuotrauka buitine ar profesionali, Jusu akimis biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 13:10)
user posted image

atrodo tooookia kančia ir nuobodybe valgyt  biggrin.gif o dar ir akis raudonos  doh.gif  mamkos... mamkos , čia ar draugei foto rodot ar į konkursą dedat?
*

Tau padetu kibira ir lieptu is jo valgyti - dideli dziaugsma patirtum lotuliukas.gif doh.gif "indo" ir vaiko dydzio proporcijos tai doh.gif doh.gif doh.gif
Ir tikrai - kam tas lekstes gamina????
Papugele
Šitą nuotrauką gadina nešvarūs šliaužtinukai. O taip tai būtų thumbup.gif wub.gif Tiesiog atgaiva nuo visų tyrelių ir košių wacko.gif
user posted image
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 04, 15:33)
Graziu buitiniu nebuna  schmoll.gif
Reikia skirti buitines
Studijines megejiskas/profesionalias
nestudijines megejiskas/profesionalias
cia mano nuomone.
Beje, nereikia taip nuvertinti balto fono ir objekto jame... Bandete kada pati taip fotografuoti? Atrodo, kad ne  schmoll.gif
jei zmogus "gaudo" gerus kadrus, tai jis nedaro buitiniu nuotrauku ir turi supratima apie fotografija..

Arba musu "buitine" turi visai skritingas reiksmes... Tai gal issiaiskinam ?
Si nuotrauka buitine ar profesionali, Jusu akimis  biggrin.gif

*

Keista, bet pritariu g.gif
Šita buitinė. Tik fotografuota gera technika ir fotografavo žmogus, turintis elementarų supratimą apie kompoziciją. Daugumai to trūksta...

Atsiprašau, suklydau su terminu. Sakyčiau ne buitinė, o mėgėjiška nestudijinė biggrin.gif (Kažkodėl man atrodo, kad namų aplinkoje fotografuota, bet tokoje foto gana sunku tai identifikuoti). O ta su berniuku, medų kopinejančiu - buitinė smile.gif
Papildyta:
O grynai studijinė tai, sakyčiau, šita.
user posted image

Nors aš panašias namuose fotografuotas turiu smile.gif
Papildyta:
O ir kaip atskirt - namuose ar studijoje fotografuota? Gal yra spec požymiai? bigsmile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 04, 13:33)
kam tas lekstes gamina????
*

As kaip paziuriu nuotraukas is ko vaikai valgo ir yra maitinami doh.gif bunu be zodziu blink.gif

o kaip vaikas valgo ir yra murzinas tai cia mano nuomone normalu biggrin.gif vaikai dar patys nemoka laikyti teisiklingai sauksteli ir pataikyti i burnyte ,tai jie su tuo maistu zaizda,prisimenu kaip maniskiai prededavo valgyti,murzini patys ,stalas ,grindys ir dar as bigsmile.gif ir dar kruva serveteliu biggrin.gif
Noelle
Miela "Makaronai, makaronai". Tik gal per maža įkelta, gal dėl to ir kokybė vos nukentėjo.

O šiaip konkursas labai panašus į miegančių mažylių. Foto tikrai labai daug, bet vat išskirtinių, iškart pastebimų viena dvi. Kol kas "Ryto užkandis" mano favoritė. O ir "mes broliukai dobiliukai.." miela.
erikiuxxx
QUOTE(l'eau @ 2009 12 04, 11:28)

o nuotrauka su ne dvimetinuke vis dar yra rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif pilnai sutinku
man ta su baronke, schmoll.gif
Alexso
QUOTE(frederica @ 2009 12 04, 10:40)

Alexo, pažįstama situacija lotuliukas.gif , man dažniausiai ir taip būna, peržiūri fotkes ir pačioj nerealiausioj pamatai...fokusas pabėgęs kartu su vaiku...gal žinot kur rast nejudančių vaikų hihihi.gif
*

Oi, nežinau tokių vaikų... blink.gif Jei nejuda, tai greičiausiai jau ne vaikai. lotuliukas.gif
Mano brolis man vis sako, kai kas nors nepasiseka - "Blogam šokėjui ir k... maišo". Tai greičiausiai dar nesu gera šokėja. biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.