QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 03, 12:55) kitam vaikui nėra, to užtenka VALGO ne mažasis. Tiesiog nėra sąžiningumo ir tiek Papildyta:http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19596man patiko šitos mergaitės išraiška, tik kažkas negerai su spalvom.. Papildyta:http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19454čia ir nevalgo,gal tik ruošias... nesąmoninga foto
QUOTE(tamago @ 2009 12 03, 12:49) VALGO ne mažasis. Tiesiog nėra sąžiningumo ir tiek Papildyta:http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19596man patiko šitos mergaitės išraiška, tik kažkas negerai su spalvom.. Man atrodo, kad mergaitė (o gal berniukas) įdegęs saulėje:D, nes visos kitos spalvos gana šviesios.
QUOTE(tamago @ 2009 12 03, 13:54) VALGO ne mažasis. Tiesiog nėra sąžiningumo ir tiek  yra, bet nepamirškime, kad aš irgi žmogus ir galiu sulysti, ypač kai tų nuotraukų plaukia šimtais, iš kurių pusė ne į temą, pusė nepasiųstos tvirtinimui... šios nuotraukos autorei jau parašiau až, kad suklydau tvirtindama. prašau nesmerkti, o pagalvoti kad ne viskas taip paprasta kaip atrodo. aš konkursus prižiūriu viena.
Ruste, nieks tavęs ir nekaltina  Šauniai ir taip susitvarkai
nieks gi nei smerkė nei kaltino. diskusija apie nuotrauką tikrai nereiškia kaltinimo
Lašelis Liūdnas
2009 12 03, 14:47
Pavadinimas  "Pirmasis mano tikras maistas ir tai tik kai verkiu..."
čia matyt vienas tų tradicinių atvejų kai vaikui pradėjus verkti iškart bandoma jį nuraminti maistu, bet kaip pavadinimas tikrai kažkaip....
QUOTE(l'eau @ 2009 12 03, 14:51) čia matyt vienas tų tradicinių atvejų kai vaikui pradėjus verkti iškart bandoma jį nuraminti maistu, bet kaip pavadinimas tikrai kažkaip....
gal nevalgiukas, o maistas sukišamas tada kai išsižioja, t.y.verkia
bet pačioj nuotraukoj verkiantis neatrodo
ugniukas
2009 12 03, 16:16
shposininkes RUSTE , tu tikrai malacius,kad taip tvarkaisi,cia paprasciausiai diskusija apie paties zmogaus nesupratinguma(arba apsimestini nesupratinguma) dedant tokias nuotraukas.Taigi labai aiskios taisykles,kaip sitaip zmonem nedaieina kartais...
DiaSelė
2009 12 03, 16:30
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 03, 15:47) Pavadinimas  "Pirmasis mano tikras maistas ir tai tik kai verkiu..." Nu joa
QUOTE(DiaSelė @ 2009 12 03, 16:30) Nu joa  o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna
Lašelis Liūdnas
2009 12 03, 19:35
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 20:57) o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna  Kažkaip tokia mintis ir buvo pati pirma
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 18:57) o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna  Kas čia jums neaišku, vaikas per mažas valgyti kietą maistą, tai gauna pačiulpt barankyčių tuo atveju, jei iš nuobodulio pradeda verkt. Jokio kriminalo nematau
girdėjau kartais žmonėms su humoro jausmų problemos - turbūt čia būtent tas atvejis?
DiaSelė
2009 12 03, 21:16
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 19:57) o gal vaikui ir duoda valgyt TIK tada kai verkia? iki kol ramus valgyt negauna  Aš ir iškart taip pagalvojau QUOTE(kamzelka @ 2009 12 03, 22:08) visi naujokai iturbut taip zinutes renkasi   Kad į miegamajį patektų
Oksanik
2009 12 03, 22:04
Sveikos, na ir as nusprendziau sudalyvauti, tiksliau foto su suneliu patalpinau
DiaSelė
2009 12 03, 22:22
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 03, 23:04) Sveikos, na ir as nusprendziau sudalyvauti, tiksliau foto su suneliu patalpinau  Tep tep,išsiduok,amžiau mums konkurencijos bus  Juokaunu
Aš vis galvoju, dalyvaut ar ne šiam konkurse  , gal paskutinę dieną įmesti nuotrauką, tai nebus aptaukšta temoj
Atogrąža
2009 12 03, 23:49
QUOTE(baltė @ 2009 12 03, 23:44) Aš vis galvoju, dalyvaut ar ne šiam konkurse  , gal paskutinę dieną įmesti nuotrauką, tai nebus aptaukšta temoj  Gal tada nė nebeverta, juk paskutinę dieną įmestos dauguma tarp šitokios daugybės foto nė nepamatys, taip ženkliai sumažės ir šansai gauti balsų. O jei nei pamatys, nei balsuos, nei apšnekės, tai kam ją išvis dėti?
frederica
2009 12 04, 00:29
Šita nereali
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 03, 23:49) Gal tada nė nebeverta, juk paskutinę dieną įmestos dauguma tarp šitokios daugybės foto nė nepamatys, taip ženkliai sumažės ir šansai gauti balsų. O jei nei pamatys, nei balsuos, nei apšnekės, tai kam ją išvis dėti?  Na, gal tikrai...
Cukraus pudra
2009 12 04, 06:56
QUOTE(frederica @ 2009 12 04, 00:29) Šita nereali  man ji nelabai net nemoku paaiškinti. lyg būtų nereali, bet kažko trūksta.
Lašelis Liūdnas
2009 12 04, 10:27
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 04, 08:56) man ji nelabai net nemoku paaiškinti. lyg būtų nereali, bet kažko trūksta. Mintis gera, bet atlikimas pernelyg buitiškas, tas ir gadina. Toks kažkoks tarpinis variantas gaunasi.
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:27) Mintis gera, bet atlikimas pernelyg buitiškas, tas ir gadina. Toks kažkoks tarpinis variantas gaunasi. Man irgi panašiai atrodo, truputį nukirsta galvytė ir lovytė... Aš pati dažnai taip nufotografuoju, kai skubu, o paskui žiū ir nelabai.  Bet nuotaika tai viską pasako, na, vaikui tikrai skanu
DiaSelė
2009 12 04, 10:44
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 04, 07:56) man ji nelabai net nemoku paaiškinti. lyg būtų nereali, bet kažko trūksta. Aš irgi nieko nerealaus čia nematau
QUOTE(frederica @ 2009 12 03, 23:29) Šita nereali  Iš vaiko lygio būtų nufotkinta, tai būtų tikrai laaaaabai liuks.  Dar šiek tiek trūksta ryškumo. Man taip dažnai nutinka kai vaikai "žiauriai" juda, nespėju fokusuoti. Sugedo automatinis fokusavimas, tai dirbu tik rankiniu, hi, hi, sunku nerealiai
Nesuprantu, kam tuos vaikus tiek išpeckiot? Čia tipo nuotrauka dėl to daros gražesnė?  Juk konkursas valgymo, o ne kuris purvinesnis... Ir dar būtų gerai, kad profesionalios ir buitinės nuotraukos tuėtų atskirus konkursus. Bo nelygi konkurencija gaunas
O kas pasakys kur ta riba tarp profesionalios ir buitinės? Konkurencija tik padeda tobulėti. Sutinku, kad buitinės nublanksta, bet ką daryt? Galbūt tada bus noras padaryti vis geriau ir geriau... Mokytis
sakyčiau kaip tik nenublanksta bei konkurencijos nelabai yra ir toms, kurios siunčia studijines mokytis ir mokytis. tos supozuotos ir dažnai su visokiais panaudotai kontrastų keitimais ir panašiai ar studijinės visiškai netraukia akies, nes yra nuobodžios ir nenatūralios. padaryti gražią buitinę nuotrauką, pagauti kadrą reikia gerokai daug daugiau talento nei paguldyti vaiką baltam fone ir įkišti į rankas riestainį, nusiųsti seną fotosesijos nuotrauką ar nufotografavus vaiką su saldainiu sunenanatūralinti kontrastus ir spalvas. tos paprastos buitinės nuotraukos gerokai labiau traukia akį o nuotrauka su ne dvimetinuke vis dar yra
frederica
2009 12 04, 11:40
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 11:27) Mintis gera, bet atlikimas pernelyg buitiškas, tas ir gadina. Toks kažkoks tarpinis variantas gaunasi. Mane turbūt tas tarpinis variantas taip ir užkabino.Nemėgstu studijinių foto, kai viskas pedantiškai ''švaru'', kompziciškai tvarkinga, jokių nukirstų galūnių ir t.t, - t.y tobulų visomis prasmėmis. Ypač kai nuotraukose vaikai. Man tos nuotraukos šaltos. Ši atvirkščiai, labai šilta, pagauta nuotaika, t.y tai kas svarbiausia - vaikui tikrai skanu. Lašelis ryškumo gal ir nepamaišytų, o gal atvirkščiai, sujauktų tos akimirkos tikrumą. Alexo, pažįstama situacija  , man dažniausiai ir taip būna, peržiūri fotkes ir pačioj nerealiausioj pamatai...fokusas pabėgęs kartu su vaiku...gal žinot kur rast nejudančių vaikų
[quote=l'eau,2009 12 04, 12:28] sakyčiau kaip tik nenublanksta bei konkurencijos nelabai yra ir toms, kurios siunčia studijines mokytis ir mokytis. tos supozuotos ir dažnai su visokiais panaudotai kontrastų keitimais ir panašiai ar studijinės visiškai netraukia akies, nes yra nuobodžios ir nenatūralios. padaryti gražią buitinę nuotrauką, pagauti kadrą reikia gerokai daug daugiau talento nei paguldyti vaiką baltam fone ir įkišti į rankas riestainį, nusiųsti seną fotosesijos nuotrauką ar nufotografavus vaiką su saldainiu sunenanatūralinti kontrastus ir spalvas. tos paprastos buitinės nuotraukos gerokai labiau traukia akį Pritariu 100% o ir ta nuotrauka su saldainiu, kur guli mergytė, tokia jau liūdna, kad nepasakysi, kad čia skaniausia akimirka, bent jau man taip atrodo.
frederica
2009 12 04, 12:08
QUOTE(jėga @ 2009 12 04, 12:02) Ir dar būtų gerai, kad profesionalios ir buitinės nuotraukos tuėtų atskirus konkursus. Bo nelygi konkurencija gaunas  Visškai nesutiku  Buitinės nuotraukos gali būti nuostabios.Profesionalios  , buitinė nuotrauka negali būti atlikta profesionaliai? Kažkurioj temoj, kažkuri mamytė sakė,- mes gi paprastos mamytės...Nes nieko nėra blogiau iš prastų rinkti pačią neprasčiausią Taigi, būkim paprastos, bet ne prastos. Buvau įkėlus nuotraukytę...kol ji buvo mano pc artodė lyg ir puikiai  , kai atsirado tarp konkurenčių iš kart paprašiau pašalint  .Taigi konkurencija puiku  , privertė susimąstyti ir dar labiau pasistengti.
 atrodo tooookia kančia ir nuobodybe valgyt  o dar ir akis raudonos  mamkos... mamkos , čia ar draugei foto rodot ar į konkursą dedat?
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 12:10) mamkos , čia ar draugei foto rodot ar į konkursą dedat? negi nustebot?  juk visada kai atsiranda tokie masiniai konkursai tik mažyliams, tai tampa alternatyva 'dienos mažyliui' ir kraunamos beveik bet kokios nuotraukos nors šiek tiek į temą. nes juk galima po to pasigirt 'mano vaiko nuotrauka internete buvo'. gerai kad dauguma jau sugeba perskaityti žodį fotokonkursas ir vis daugėja tikrai konkursinių nuotraukų
na dar stebiuosi  daugiausia dėl raudonu akių balsuosiu už švarius estetiškai atrodančius vaikiukus , daug maž atitinkančius konkurso taisykles kuris yra "skaniausia akimirka" o ne "valgau pats" jau daug maž ir išsirinkau kam padovanosiu balsiukus
Šiaip, tai nesakiau, kad profėms nėra kur tobulėt, kad buitinės prastesnės, neptrauklios, tiesiog jos nublanksta spalviškai ir turiniu... Kai antram plane matosi kokia koja ar įjungtas televizorius, man nelabai gražu, nestetiška, ir konkurisniame kontekste sakyčiau netinka. Beje, kas tas profas? Tas, kuris jau gauna atlygį už fotografijas? Ar tas, kuris tą daro ne su vadinama "muiline"? Nes kartais gali būti ir atvirkštinis variantas.
QUOTE(baltė @ 2009 12 04, 12:48) Šiaip, tai nesakiau, kad profėms nėra kur tobulėt, kad buitinės prastesnės, neptrauklios, tiesiog jos nublanksta spalviškai ir turiniu...
visiškai nesutinku. gerokai dažniau manau netgi atvirkščiai. jau paaiškinau kodėl taip manau
Lašelis Liūdnas
2009 12 04, 13:06
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 14:23) na dar stebiuosi  daugiausia dėl raudonu akių balsuosiu už švarius estetiškai atrodančius vaikiukus , daug maž atitinkančius konkurso taisykles kuris yra "skaniausia akimirka" o ne "valgau pats" jau daug maž ir išsirinkau kam padovanosiu balsiukus  Pasidalink, kam balsus atiduosi
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 13:06) Pasidalink, kam balsus atiduosi  kai prasidės balsavimas tada , gal iki jo dar kokio grožio naujo bus
Semigallia
2009 12 04, 13:13
Ruste, jusu AZ dezute pilna, negaliu issiusti laisko
Lašelis Liūdnas
2009 12 04, 13:18
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 04, 13:13) Ruste, jusu AZ dezute pilna, negaliu issiusti laisko  prasitryniau nuo ryto, vėl persipildė..
Sapokliaka
2009 12 04, 13:33
QUOTE(l'eau @ 2009 12 04, 12:28) sakyčiau kaip tik nenublanksta bei konkurencijos nelabai yra ir toms, kurios siunčia studijines mokytis ir mokytis. tos supozuotos ir dažnai su visokiais panaudotai kontrastų keitimais ir panašiai ar studijinės visiškai netraukia akies, nes yra nuobodžios ir nenatūralios. padaryti gražią buitinę nuotrauką, pagauti kadrą reikia gerokai daug daugiau talento nei paguldyti vaiką baltam fone ir įkišti į rankas riestainį, nusiųsti seną fotosesijos nuotrauką ar nufotografavus vaiką su saldainiu sunenanatūralinti kontrastus ir spalvas. tos paprastos buitinės nuotraukos gerokai labiau traukia akį Graziu buitiniu nebuna Reikia skirti buitines Studijines megejiskas/profesionalias nestudijines megejiskas/profesionalias cia mano nuomone. Beje, nereikia taip nuvertinti balto fono ir objekto jame... Bandete kada pati taip fotografuoti? Atrodo, kad ne jei zmogus "gaudo" gerus kadrus, tai jis nedaro buitiniu nuotrauku ir turi supratima apie fotografija.. Arba musu "buitine" turi visai skritingas reiksmes... Tai gal issiaiskinam ? Si nuotrauka buitine ar profesionali, Jusu akimis  QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 13:10)  atrodo tooookia kančia ir nuobodybe valgyt  o dar ir akis raudonos  mamkos... mamkos , čia ar draugei foto rodot ar į konkursą dedat? Tau padetu kibira ir lieptu is jo valgyti - dideli dziaugsma patirtum  "indo" ir vaiko dydzio proporcijos tai Ir tikrai - kam tas lekstes gamina????
Papugele
2009 12 04, 13:40
Lašelis Liūdnas
2009 12 04, 13:47
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 04, 15:33) Graziu buitiniu nebuna Reikia skirti buitines Studijines megejiskas/profesionalias nestudijines megejiskas/profesionalias cia mano nuomone. Beje, nereikia taip nuvertinti balto fono ir objekto jame... Bandete kada pati taip fotografuoti? Atrodo, kad ne jei zmogus "gaudo" gerus kadrus, tai jis nedaro buitiniu nuotrauku ir turi supratima apie fotografija.. Arba musu "buitine" turi visai skritingas reiksmes... Tai gal issiaiskinam ? Si nuotrauka buitine ar profesionali, Jusu akimis Keista, bet pritariu Šita buitinė. Tik fotografuota gera technika ir fotografavo žmogus, turintis elementarų supratimą apie kompoziciją. Daugumai to trūksta...Atsiprašau, suklydau su terminu. Sakyčiau ne buitinė, o mėgėjiška nestudijinė  (Kažkodėl man atrodo, kad namų aplinkoje fotografuota, bet tokoje foto gana sunku tai identifikuoti). O ta su berniuku, medų kopinejančiu - buitinė Papildyta:O grynai studijinė tai, sakyčiau, šita.  Nors aš panašias namuose fotografuotas turiu Papildyta:O ir kaip atskirt - namuose ar studijoje fotografuota? Gal yra spec požymiai?
VI-VA-VI
2009 12 04, 13:53
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 04, 13:33) kam tas lekstes gamina???? As kaip paziuriu nuotraukas is ko vaikai valgo ir yra maitinami  bunu be zodziu o kaip vaikas valgo ir yra murzinas tai cia mano nuomone normalu  vaikai dar patys nemoka laikyti teisiklingai sauksteli ir pataikyti i burnyte ,tai jie su tuo maistu zaizda,prisimenu kaip maniskiai prededavo valgyti,murzini patys ,stalas ,grindys ir dar as  ir dar kruva serveteliu
Miela "Makaronai, makaronai". Tik gal per maža įkelta, gal dėl to ir kokybė vos nukentėjo.
O šiaip konkursas labai panašus į miegančių mažylių. Foto tikrai labai daug, bet vat išskirtinių, iškart pastebimų viena dvi. Kol kas "Ryto užkandis" mano favoritė. O ir "mes broliukai dobiliukai.." miela.
erikiuxxx
2009 12 04, 14:38
QUOTE(l'eau @ 2009 12 04, 11:28) sakyčiau kaip tik nenublanksta bei konkurencijos nelabai yra ir toms, kurios siunčia studijines mokytis ir mokytis. tos supozuotos ir dažnai su visokiais panaudotai kontrastų keitimais ir panašiai ar studijinės visiškai netraukia akies, nes yra nuobodžios ir nenatūralios. padaryti gražią buitinę nuotrauką, pagauti kadrą reikia gerokai daug daugiau talento nei paguldyti vaiką baltam fone ir įkišti į rankas riestainį, nusiųsti seną fotosesijos nuotrauką ar nufotografavus vaiką su saldainiu sunenanatūralinti kontrastus ir spalvas. tos paprastos buitinės nuotraukos gerokai labiau traukia akį o nuotrauka su ne dvimetinuke vis dar yra   pilnai sutinku man ta su baronke,
QUOTE(frederica @ 2009 12 04, 10:40) Alexo, pažįstama situacija  , man dažniausiai ir taip būna, peržiūri fotkes ir pačioj nerealiausioj pamatai...fokusas pabėgęs kartu su vaiku...gal žinot kur rast nejudančių vaikų  Oi, nežinau tokių vaikų...  Jei nejuda, tai greičiausiai jau ne vaikai. Mano brolis man vis sako, kai kas nors nepasiseka - "Blogam šokėjui ir k... maišo". Tai greičiausiai dar nesu gera šokėja.
|
|