Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano skaniausios akimirkos"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ramziukė
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 11 25, 08:37)
Labas rytas
ar matete dar vienas konkursas atsirado - kaledinis garduminas
http://www.supermama.lt/foto/  thumbup.gif
*

sveika mirksiukas.gif

Matėm, matėm smile.gif
jau galvą miklinu kokį čia firminį receptą įdėjus biggrin.gif
Sapokliaka
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 21:21)
nebus taip smile.gif

o aš tikiuosi kad turės normalų aprašymą, kurio bus laikomąsi. labai norėtųsi bent vieno konkurso be nusiinterpretavinmų smile.gif
*

L`eau, tu kaip kareivukas - be tiksliu komandu, aprasu ir grieztu taisykliu negali gyventi... doh.gif Ne laselio interpretacijos ir sveikos nuovokos.....

Tai gal prie nuotraukos gimimo liudijimus prideti, kad gimimo data matytusi...
Nors ne - gal liudijimas ne to vaiko... Geriau paso... Taip taip - paso. Neturi kudikis paso - negali dalyvauti.
grange
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 11 25, 06:37)
Labas rytas
ar matete dar vienas konkursas atsirado - kaledinis garduminas
http://www.supermama.lt/foto/  thumbup.gif
*

RUSTE, o kodėl dabar taip padaryta,kad per mozilą negalima atsidaryt? doh.gif
nei vaikiško, nei to, čia dabar taip jau visada bus?
Rustė
QUOTE(grange @ 2009 11 25, 10:46)
RUSTE, o kodėl dabar taip padaryta,kad per mozilą negalima atsidaryt?  doh.gif
nei vaikiško, nei to, čia dabar taip jau visada bus?
*

Žinau, ir man pačiai nesimato sad.gif
ir antro konkurso nesimato...einu skųstis cool.gif
Agniska
Aš per mozilą viską matau 4u.gif
Svajūnė
Aš irgi per Mozilą matau visus 3 dabar vykstančius konkursus ir nuotraukas juose. ax.gif
Cukraus pudra
šita man irgi graži
user posted image
Lašelis Liūdnas
Man vaidenas ar išties vaikas dešrelę laiko? g.gif

user posted image
baltė
Man labai faina ta nuotrauka, kur mažylė ragauja obuolio, ryški ir šiaip šauni nuotrauka thumbup.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 11:41)
Man vaidenas ar išties vaikas dešrelę laiko? g.gif

user posted image
*

aha. laiko tokią bespalvę.
Lašelis Liūdnas
QUOTE(baltė @ 2009 11 25, 13:42)
Man labai faina ta nuotrauka, kur mažylė ragauja obuolio, ryški ir šiaip šauni nuotrauka thumbup.gif
*

Ta, kur DANTYS praverstų? Man labai patinka 4u.gif
Ūla
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 11:41)
šita man irgi graži
user posted image
*

iš tikrųjų. Labai skani. Labai.
Vicious Vici
aha, puiki nuotrauka, kitos nublanksta ax.gif
Sapokliaka
Su persika valganciu vaikuciu kokia faina nuotrauka bigsmile.gif
Ir su obuoliu smagi... 4u.gif

Itariu, bus daug nuotrauku, tik estetisku - mazai. Dabar galiu suskaiciuoti kokias 5, kur vaikai neapsimozoje visokiais rudai oranziniais marmalais, neapsiseileje ir neapsirupine, svariais drabuziais ir kazkiek idomios (turinio prasme)
user posted image
user posted image
sita butu nieko, jei ne skuduras uz vaiko galvos. Beje zmogiuko labai israiskingos akys user posted image

O ta su desrele, tai kosmaras... Negi moteriai negeda deti i viesuma vaiko nuotrauka su tokiu pilkai murzinu seilinuku doh.gif Ir tai siais laikais, kai yra n priemoniu (paprasciausias ACE baliklis)..... doh.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 25, 14:11)
O  ta su desrele, tai kosmaras... Negi moteriai negeda deti i viesuma vaiko nuotrauka su tokiu pilkai murzinu seilinuku  doh.gif Ir tai siais laikais, kai yra n priemoniu (paprasciausias ACE baliklis).....  doh.gif
*

Dzin tas seilinukas. Bet negi tai ištiesų "skaniausia akimirka"?
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 12:27)
Dzin tas seilinukas. Bet negi tai ištiesų "skaniausia akimirka"?
*

nu gal "skonio reikalas"
Vicious Vici
tiesiog buitinės nuotraukos ir dar eilinį kartą kai kurios su telefonu darytos arba su kokiu pagedusiu fotiku doh.gif kai kurios foto tokios nesimpatiškos, vaiko išraiškos kaip iš siaubo filmo, o ne skaniausios akimrkos doh.gif akys išplėstos, veidai spuoguoti kai kur... nu žodžiu, eilinį kartą didelė dalis nesuvokia konkurso esmės, kad tai konkursas, ne bendraminčių skyrelis, kur bet ką visi krauna. Bet aš jau pripratau, nebesitikiu kitaip, turbūt visi tobuli būti negali ir nuo to tik lengviau balsuoti po to, automatiškai didelė dalis nuotraukų atkrinta thumbup.gif
tamago
brrrrrrr schmoll.gif

kokybės nerasta
user posted image

nuotrauka per daug nukirpta, ir taip visas (visa) išsiterliojęs,kad net neskanu žiūrėt žinau,kad kai leliukai valgo visko būna, bet visada nuvalydavau bent minimaliai
user posted image

Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 14:30)
nu gal "skonio reikalas"
*

Gal ir "skonio".... Bet kuriuo atveju nemaitinčiau metinuko dešrelėmis schmoll.gif O ir vaiko veiduko išraiška tokia.... kaip čia pasakius.... jei ir ragavo, tai ne super susižavėjo tongue.gif
Sapokliaka
quote=Ninna_Ricci,2009 11 25, 13:27]Dzin tas seilinukas. Bet negi tai ištiesų "skaniausia akimirka"?
*

[/quote]

Nu man tai kaip tik dzin ta desrele....... Pilkas nuo neisskalbimo seilinukas man siauba kelia.....

O tos visos apmozotais veidukais nuotraukos tai is viso pobaises... Negi pacioms mamoms grazu, kai vaikas issiterliojes iki ausu unsure.gif unsure.gif Fui fui fui.....
Na, jei pacioms ir grazu (savas vaikas visoks grazus), tai patikekite, kad svetimiems zmonems toks murzius dazniausiai teigiamu emociju nekelia....

Paziurejus i nuotrauka su persiku, net persiko uzsimaniau... bigsmile.gif Taip skaniai atrodo.....

O paziurejus i tokia, kur vaiko net blakstienos aplipusios maistu, net apetitas dingta...
Cukraus pudra
o jūs pabandykit košę ar tyrę su rankom pavalgyt laugh.gif
Papugele
user posted image
O man sita thumbup.gif Negaliu ziuret, iskart juokas ima biggrin.gif
Cukraus pudra
P.S. aš šitame konkurse visiškai teigiamai priimu murziukus. jei vaikas valgo pats, tai jis švariai ir nepavalgys. mano beveik dvimetis pats valgydamas išsitepa, o čia vaikai iki metų.
kitas dalykas. ar foto su medum ar obuoliu čia tinka? skaniausia akimirka, bet nesimato, kad vaikas tą medų būtų pakabinęs ar obuolio atkandęs ir skonį pajutęs.

taigi,vėl kiekviena vertinsim pagal savus kriterijus.

ir nereikia sakyt, kad vienas va švaresnis, kitas murzinesnis. vienas tik obuolio skiltelę valgo, o kitas tyrės dubenėlį.
.
Lašelis Liūdnas
Kokios akys bigsmile.gif O išraiška "niekam neduosiu..." lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 15:25)
P.S. aš šitame konkurse visiškai teigiamai priimu murziukus. jei vaikas valgo pats, tai jis švariai ir nepavalgys. mano beveik dvimetis pats valgydamas išsitepa, o čia vaikai iki metų.
kitas dalykas. ar foto su medum ar obuoliu čia tinka? skaniausia akimirka, bet nesimato, kad vaikas tą medų būtų pakabinęs ar obuolio atkandęs ir skonį pajutęs.

taigi,vėl kiekviena vertinsim pagal savus kriterijus
.
*

Panašiai mąstau drinks_cheers.gif Dešrelė toj nuotraukoj taip pat "ciela" g.gif
Papildyta:
Nei nuryt (fe kaip neskanu...), nei išspjaut (nugi fotografuoja, kaip čia spjaudysies dabar...) biggrin.gif Pralinksmino thumbup.gif Nors į skaniausią akimirką nepanašu, bet nuotrauka kokybiška ir su mintele 4u.gif
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 13:27)
Panašiai mąstau drinks_cheers.gif Dešrelė toj nuotraukoj taip pat "ciela" g.gif
*

aha drinks_cheers.gif

Ruste, gink D. nenoriu tau nieko prikišt ar pan. tikrai ne. 4u.gif
manau mama turėtų bent kiek atkreipt dėmesį į konkurso temą siųsdama foto tvirtinimui
Vicious Vici
QUOTE(Papugele @ 2009 11 25, 13:23)
O man sita thumbup.gif Negaliu ziuret, iskart juokas ima  biggrin.gif

bet visgi, kai vaikas ne savas, tai 100 proc. sužavėjimo nekelia schmoll.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 25, 13:31)
bet visgi, kai vaikas ne savas, tai 100 proc. sužavėjimo nekelia schmoll.gif
*

žinok man murziukai kitam kontekste irgi nekelia didelio susižavėjimo.
bet šiame konkurse į viską žiūriu per valgančio vaiko prizmę. 4u.gif
Lašelis Liūdnas
Sunku bus apsispręst už kurias - juokingas, ar gražias - balsuot doh.gif Nes yra tokių, kurios šypseną bei nuotaiką kelia, o yra, kurios labai gražu smile.gif
(Lelija)
Man laaabai gražūs murziukai wub.gif žadėjau siųst išsimurzinusią iki kojų pirštų, bet paskaičiau, kad tokios negražios, tai ir susilaikysiu smile.gif
O konkursas tai apie tyreles, kadangi gerber nevalgom, tai ir nėra ką siųsti, juk avižinė košė nesukels žavių atodūsių smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 25, 13:07)
O paziurejus i tokia, kur vaiko net blakstienos aplipusios maistu, net apetitas dingta...
*

jei kada mesit svorį pasikabinkit ją ant šaldytuvo bigsmile.gif 4u.gif

dar.

o jūs kai valgydamos nusitepatainat persirengt ir tada sėdat baigt valgyt?

matyt aš kažkokia atsilikusi tada doh.gif blush2.gif nes nusiprausiam, persirengiam jau baigę valgyt.

o konkurse dauguma murziukų irgi dar valgo g.gif o tokiu atveju būna fotografuojamas ne nešvarus vaikas,o valgantis vaikas
Lašelis Liūdnas
QUOTE((Lelija) @ 2009 11 25, 15:40)
Man laaabai gražūs murziukai  wub.gif žadėjau siųst išsimurzinusią iki kojų pirštų, bet paskaičiau, kad tokios negražios, tai ir susilaikysiu smile.gif
O konkursas tai apie tyreles, kadangi gerber nevalgom, tai ir nėra ką siųsti, juk avižinė košė nesukels žavių atodūsių smile.gif
*

Nesuprantu... Kodėl vieno ar dviejų pasisakimas taip paveikia? g.gif Kodėl gi neatkreipus dėmesio (jei jau apskritai kreipt dėmesį į pašalinę nuomonę) į tą žinutę, kurioje rašoma atvirkščiai - kad murziukai žavūs ir puikiai atitinka konkurso esmę bei dalyvaut? 4u.gif
Cukraus pudra
vaikutis man šitoj user posted image foto labai gražus
ŽuvelėNEauksinė
o siaube kiek reseptų konkursų priviso biggrin.gif
Sapokliaka
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 14:47)
jei kada mesit svorį pasikabinkit ją ant šaldytuvo  bigsmile.gif  4u.gif
dar.

o jūs kai valgydamos nusitepatainat persirengt ir tada sėdat baigt valgyt?
matyt aš kažkokia atsilikusi tada  doh.gif  blush2.gif  nes nusiprausiam, persirengiam jau baigę valgyt.
o konkurse dauguma murziukų irgi dar valgo  g.gif  o tokiu atveju būna fotografuojamas ne nešvarus vaikas,o valgantis vaikas

*

Tiesa pasakius, as jau didele mergaiten, todel nepamenu, kada valgant buciau issiterliojus. lotuliukas.gif O pavalgius praustis ar persirengineti tikrai nereikia schmoll.gif bigsmile.gif As tai su sakute valgau arba saukstu, ne rankom... Gal todel g.gif

Nebutinai valgantis vaikas turi buti nesvarus. Pagaliau ir ta murziuka galima pateikti taip, kad keltu sypsena, o ne is karto noretusi isjungti nuotrauka :
user posted image
user posted image
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 25, 14:26)

Nebutinai valgantis vaikas turi buti nesvarus. Pagaliau ir ta murziuka galima pateikti taip, kad keltu sypsena,  o ne is karto noretusi isjungti nuotrauka :
*

nė vienam šitam pav. vaikas nevalgo pats.
Sapokliaka
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 15:30)
*

o tai butinai vaikas turi pats valgyti???? Juolab iki metu blink.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 16:30)
*

O kad regis ir neprivalo pats valgyt? g.gif Kaip suprantu, nuotraukoj turi būt valgantis vaikas bei pageidautina, kad matytus, jog jam skanu.
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 25, 14:33)
o tai butinai vaikas turi pats valgyti???? Juolab iki metu  blink.gif
*

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 14:36)
O kad regis ir neprivalo pats valgyt? g.gif Kaip suprantu, nuotraukoj turi būt valgantis vaikas bei pageidautina, kad matytus, jog jam skanu.
*

tikrai ne. bet pats valgantis- bandantis valgyt išsitepa gerokai labiau,nei mamos ar tėčio maitinamas.
o čia buvo išsakytas pasibjaurėjimas išsitepusias vaikais,
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 16:38)
tikrai ne. bet pats valgantis- bandantis valgyt išsitepa gerokai labiau,nei mamos ar tėčio maitinamas.
o čia buvo išsakytas pasibjaurėjimas išsitepusias vaikais,

*

Na taip, tavo tiesa.
Papildyta:
Graži 4u.gif
user posted image
Papildyta:
O šitoj tai matos, kad vaikui laaabai skanu biggrin.gif
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 14:58)
Graži 4u.gif
user posted image
*

graži drinks_cheers.gif
mesi rgi turim panašią.tik saldainį tokį paragavom jau virš metukų....
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 17:00)
graži  drinks_cheers.gif
mesi rgi turim panašią.tik saldainį tokį paragavom jau virš metukų....

*

Tai kad ir šitoj mergaitė jau virš metelių? g.gif
baltė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 11:46)
Ta, kur DANTYS praverstų? Man labai patinka 4u.gif
*

Aha, va šita:
Ir man kažkaip tikrai matos, kad tai skaniausia akimirka, pirmas kąsniukas... smile.gif

user posted image

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 14:36)
*

Pageidautina biggrin.gif Tik mes visos tą "matyti" galim skirtingai.

O murziukai man nekelia pasibjaurėjimo, kai kurie net labai linksmai atrodo. Pati net neturiu tokių nuotraukų, kur vaikas išsitepęs, nes kažkaip gan "švariai" valgė, nebent seiliniukas išsitepdavo, o veiduką tai šaukšteliu nubraukdavau iš karto, nelaukdavau, kol baigsim valgyt. Ta prasme, pats valgymo procesas toks "su pavalymais", mokėm savarnkiškumo po truputį, per daug išsitepti irgi neteko, nes valgant buvo prižiūrimas vaikas. smile.gif
Stebukle
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 16:01)
Tai kad ir šitoj mergaitė jau virš metelių? g.gif
*

Gi parasyta kad iki 2 metų wink.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Gerber Lietuva @ 2009 11 24, 19:54)
Mieli esami ir būsimi konkurso dalyviai ir dalyvės,
Šis konkursas yra skirtas kūdikiams, t.y. vaikučiams iki vienerių metukų.
Pataisysime taisyklėse, kad būtų aiškiau.

Pagarbiai,

UAB "Nestle Baltics" atstovė
Indrė Pliuškytė
*

QUOTE(Stebukle @ 2009 11 25, 17:09)
Gi parasyta kad iki 2 metų wink.gif
*

mirksiukas.gif
Stebukle
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 16:17)
mirksiukas.gif
*

mirksiukas.gif
user posted image

p.s. ne dvejų, bet dvie
Cukraus pudra
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 25, 15:19)
mirksiukas.gif
user posted image
*

kažkurioj vietoj meluoja.
tik įdomu kurioj g.gif

Ruste 4u.gif ax.gif

P.S. nors man labiau būtų priimtina iki metukų.
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 25, 17:19)
mirksiukas.gif

p.s. ne dvejų, bet dvie
*

Metai dveji, juk daugiskaita.
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 17:23)
kažkurioj vietoj meluoja.
tik įdomu kurioj  g.gif

Ruste 4u.gif  ax.gif

P.S. nors man labiau būtų priimtina iki metukų.

*

Kad nemeluoja. Užsakovas nusprendė pamažint amžiaus kartelę ir apie tai pranešė.
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 25, 15:27)
Metai dveji, juk daugiskaita.
Papildyta:

Kad nemeluoja. Užsakovas nusprendė pamažint amžiaus kartelę ir apie tai pranešė.
*

kad berods kaip tik konkurso pradžioj nebuvo nurodytas amžius.

o tikresnis yra tas, kuris konkurso aprašyme, o ne aptarime.
grange
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 25, 12:07)

Na, jei pacioms ir grazu (savas vaikas visoks grazus), tai patikekite, kad svetimiems zmonems toks murzius dazniausiai teigiamu emociju nekelia....

Čia tai pritariu.
Kad ir įsimozojusį, galima kažkaip gražiau "pateikti" na bet,renkas mamos,kokias foto dėti ax.gif
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 12:13)
o jūs pabandykit košę ar tyrę su rankom pavalgyt laugh.gif
*

reikia duot šaukštelį ir valgys kaip priklauso biggrin.gif
VI-VA-VI
paskaitykite cia #25
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...21048&st=24
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.