Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano skaniausios akimirkos"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jakatta
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 16:55)
Nu jau nykštukės desertukas tai tikrai ne studijinė schmoll.gif Krėslas į kampą pastatytas, vaikas aprengtas nykštuku, įduotas obuolys ir gan vidutiniokiškai, naudojant blykste nutraukta. Man tarp šios ir baronkyčių valgytojo - praraja.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir jei akis neapgauna, tai net ne vaikas sufokusuotas, o kreslas.

sakykit ka norit, bet man ta su sluota verta pirmos vietos. Ir nesvarbu, kad esu macius ja avatare (tada dar pagalvojau, kad wow, super fantastiska foto). Juk niekas nedraudzia nei vienai, dabar isidet kokia tai nuotrauka, bandant atspet sekancio konkurso tema, ir taip ispopuliarint ta foto.
Lašelis Liūdnas
Vaiks devintą sapną sapnuoja, o jį bando primaitint lotuliukas.gif
user posted image

Pralinksmino pastangos gerą kadrą išlaužt thumbup.gif
VI-VA-VI
Puikus kadras thumbup.gif 4u.gif lauke sniegas ziema newyear.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19674
thumbup.gif kaip vaikui skanu essen.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19591
4u.gif net uzmigo wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19701
kaip smagu thumbup.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19702
QUOTE(Prula @ 2009 12 04, 21:52)
dar viena mano akiai visai verta dėmesio  cool.gif Labai išraiškingos akys  wub.gif
user posted image
*

Man irgi si nuotaika patinka thumbup.gif wub.gif
l'eau
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 23:10)
  4u.gif net uzmigo  wub.gif

gi užmigo prieš "maitinimą" smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 23:04)
Vaiks devintą sapną sapnuoja, o jį bando primaitint lotuliukas.gif
user posted image
*

nesąmonė tokia foto konkurse šitam
Omrum
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 04, 23:21)
nesąmonė tokia foto konkurse šitam
*

na pramiegojo jis savo skaniausia akimirka ot padumaješ svarbiausia tėveliai mate biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 04, 22:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Ir jei akis neapgauna, tai net ne vaikas sufokusuotas, o kreslas.
sakykit ka norit, bet man ta su sluota verta pirmos vietos. Ir nesvarbu, kad esu macius ja avatare (tada dar pagalvojau, kad wow, super fantastiska foto). Juk niekas nedraudzia nei vienai, dabar isidet kokia tai nuotrauka, bandant atspet sekancio konkurso tema, ir taip ispopuliarint ta foto.
*

na man si foto nepatinka
tokia tuscia,salta ax.gif
manau skonio reikalas mirksiukas.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 01:22)
na pramiegojo jis savo skaniausia akimirka ot padumaješ svarbiausia tėveliai mate  biggrin.gif
*

Aga, o vaikas net neįtarė, kad ji (skaniausia akimirka) tokia jau buvo ir praėjo... "Obidna da?"...
erikiuxxx
QUOTE(l'eau @ 2009 12 04, 23:20)
*

as tapati pagalvojau smile.gif
nes mieganciam prikisi sauksta,tai ziosis smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(l'eau @ 2009 12 04, 23:20)
*

mmmm gardumėlis smile.gif gal dar nemiega,o vaidina miegancia lotuliukas.gif
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 23:24)
"Obidna da?"...
*

..obidno do slioz
Lašelis Liūdnas
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 05, 01:30)
mmmm gardumėlis smile.gif  gal dar nemiega,o vaidina miegancia lotuliukas.gif
*

Tokio amžiaus?..... Šiaip nieko prieš tą nuotrauką neturiu, tokia iškrentanti iš bendrojo terliūzų konteksto biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 01:31)
..obidno do slioz
*

Ne govori... Tuoj mus užbanins, ne tik kad žinutes pratrins biggrin.gif

Ta nuotraukytė su eglaite fone smagiai žiūris ir šita iš tų geresnių smile.gif
user posted image
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 23:47)
Tokio amžiaus?..... Šiaip nieko prieš tą nuotrauką neturiu, tokia iškrentanti iš bendrojo terliūzų konteksto biggrin.gif

Ne govori... Tuoj mus užbanins, ne tik kad žinutes pratrins biggrin.gif
*

čia paveluoto miegančio mažylio foto , kol rado foto anam konkursusi jis jau baigesi ir prasidėjo šis o kadangi ilgai ieškojo "žalko dobru propodat" biggrin.gif

pratrins tai bus pratrintos , bet juk konkursą aptarinėjam ania? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 23:47)
Ta nuotraukytė su eglaite fone smagiai žiūris ir šita iš tų geresnių smile.gif
*

ne tiek geresnių kiek švaresniu ax.gif
grange
mane tai "erzina" pavadainimai doh.gif

ir dar kodėl labai daug kur foto "pirmas" "pirmasis" toks jausmas, kad konkursas vadinas mano "pirmoji skanioji akimirka"
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 01:49)
čia paveluoto miegančio mažylio foto , kol rado foto anam konkursusi jis jau baigesi ir prasidėjo šis o kadangi ilgai ieškojo "žalko dobru propodat"  biggrin.gif

pratrins tai bus pratrintos , bet juk konkursą aptarinėjam ania?  biggrin.gif
Papildyta:

ne tiek geresnių kiek švaresniu  ax.gif
*

lotuliukas.gif Bet kaip susigraudinau, kad pražiopsojau tą miegaliukų konkursą... Būčiau man labai gražią foto įdėjus ax.gif

Na, taip - švaresnių smile.gif Be "šiukšlių" fone ir kompoziciškai paprastų, bet ne prastų. Ai, vis smagiau akis paganyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 12 05, 01:50)
mane tai "erzina" pavadainimai  doh.gif 

ir dar kodėl labai daug kur foto "pirmas" "pirmasis" toks jausmas, kad konkursas vadinas mano "pirmoji skanioji akimirka"
*

Daugumai vaikų ta pirmiausia ir skaniausia įtariu, kad dar gimdymo namuos, o dažnai ir ant gimdymo stalo būna biggrin.gif Klysta tos, kurios mano, kad šokoladinis saldainis tai 'predel mečtanij' tongue.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 23:49)
čia paveluoto miegančio mažylio foto , kol rado foto anam konkursusi jis jau baigesi ir prasidėjo šis o kadangi ilgai ieškojo "žalko dobru propodat"  biggrin.gif
*

nuo tu mane ir prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(grange @ 2009 12 04, 23:50)

*

todėl, kad mamos stengiasi užfiksuot pirmuosius kartus.

Jakatta
QUOTE(grange @ 2009 12 04, 23:50)

*

Gal del to , kad mamos dazniausiai ciumpa fotoaparatus, kad uzfiksuotu "pirma karta". Paskui, kai jau tampa kasdienybe koses valgymas - nebefotagrafuoja. galbut, del to daug tu pirmu kartu...

kol parasiau, radau toki pat atsakyma biggrin.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 23:58)
lotuliukas.gif Bet kaip susigraudinau, kad pražiopsojau tą miegaliukų konkursą... Būčiau man labai gražią foto įdėjus ax.gif

*

Parodyk ax.gif blush2.gif
erikiuxxx
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 23:49)

pratrins tai bus pratrintos , bet juk konkursą aptarinėjam ania?  biggrin.gif
Papildyta:

ne tiek geresnių kiek švaresniu  ax.gif
*

nu kaip visad lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
grange
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 04, 23:16)
Gal del to , kad mamos dazniausiai ciumpa fotoaparatus, kad uzfiksuotu "pirma karta". Paskui, kai jau tampa kasdienybe koses valgymas - nebefotagrafuoja. galbut, del to  daug tu pirmu kartu...
kol parasiau, radau toki pat atsakyma biggrin.gif 
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

nebežonau ant kurios foto galvojau, bet kažką, ką valgė, tai keista,kad tik tada pirmą kart. na pagal amžių..
baltė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 08:59)
O jei dar tokis konkursas bus, o aš jau prademonstravus busiu?...
Visi kamplimientai man į AŽ cool.gif Bo neteršt temos tongue.gif
*

Tai nieko, jei būsi įkėlus... Svarbu paprašyti moderatorės ištrinti šitą, kad nesidubliuotų. (Labai graži nuotrauka)
Forget
Vaiko išraiška, tai nereali bigsmile.gif . Ši fotografija buitinė ir labai labai miela. Ir vaikas neišsitepliojąs:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19647

Ir šita senovinė labai labai graži:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19239

Žiūrėjau visas nuotraukas ir vis dėl to nusprendžiau, kad man gražiausios buitinės fotgrafijos, kur vaikas pagautas su įdomia išraiška. Aišku sutvarkytos, kur į akis nekrenta murzini seilinukai. O jei ta nuotrauka iš tie būtų nereali, tai ir murzinas seilinukas s nekristų į akis.
Linksmumo nuotaika, tai be konkurencijos šita:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19367
Buitiška, bet tai yra kadras į kurį pažiūrėjus net šypsotis norisi biggrin.gif .
Sapokliaka
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 12 05, 14:10)
Žiūrėjau visas nuotraukas ir vis dėl to nusprendžiau, kad man gražiausios buitinės fotgrafijos, kur vaikas pagautas su įdomia išraiška. Aišku sutvarkytos, kur į akis nekrenta murzini seilinukai. O jei ta nuotrauka iš tie būtų nereali, tai ir murzinas seilinukas s nekristų į akis.
Linksmumo nuotaika, tai be konkurencijos šita:

Buitiška, bet tai yra kadras į kurį pažiūrėjus net šypsotis norisi biggrin.gif .
*

Kokie visgi skirtingi zmoniu skoniai.... Man asmeniskai, nei viena is jusu parodytu nuotrauku nera zavi...
ypac paskutinioji schmoll.gif
HappyAngel
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 05, 13:40)
ypac paskutinioji schmoll.gif  Kazkoks pasityciojimas is vaiko.... schmoll.gif
*

Kodėl Jums taip atrodo? g.gif Man tai ji visada šypseną sukelia, vakar vyrui parodžiau, tai jis sakė, kad labai fainuoliška mergytė (iš jo lūpų čia jau komplimentų komplimentas, mat labai jau jis santūrus hihihi.gif )
Forget
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 05, 14:40)
Kokie visgi skirtingi zmoniu skoniai.... Man asmeniskai, nei viena is jusu parodyti nuotrauku nera zavi...
ypac paskutinioji schmoll.gif  Kazkoks pasityciojimas is vaiko.... schmoll.gif
*

Jei visiems tos pačios nuotraukos patiktų, tai tas aptarimas būtų tik wub.gif wub.gif .
Man ta paskutinioji tai tikrai tokia "škadna" mergytė atrodo. Nėra nuotrauka ypatinga, bet man nuotaiką pakelia mirksiukas.gif . Aš vaikų neturiu,ir juos be galo myliu, tai gal dėl to visai kitaip vertinu g.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 12 05, 15:53)
Jei visiems tos pačios nuotraukos patiktų, tai tas aptarimas būtų tik  wub.gif  wub.gif .
Man ta paskutinioji tai tikrai tokia "škadna" mergytė atrodo. Nėra nuotrauka ypatinga, bet man nuotaiką pakelia mirksiukas.gif . Aš vaikų neturiu,ir juos be galo myliu, tai gal dėl to visai kitaip vertinu g.gif
*

Mano vienas balsas keliaus šitai nuotraukytei smile.gif
Sapokliaka
QUOTE(HappyAngel @ 2009 12 05, 14:43)
Kodėl Jums taip atrodo? g.gif Man tai ji visada šypseną sukelia, vakar vyrui parodžiau, tai jis sakė, kad labai fainuoliška mergytė (iš jo lūpų čia jau komplimentų komplimentas, mat labai jau jis santūrus hihihi.gif )
*

mergaite tikrai fainuoliska... bigsmile.gif
Tiesiog pries dedama nuotrauka (su vaiku) kur nors i konkursa, interneta ar viesam aptarimui, visuomet pagalvoju, ar as noreciau buti to vaiko vietoje toje nuotraukoje. T.y. su tokia veido israiska, krapstydama nosi, susivelusi arba nesvariais rubais, purvina ar kokioje nors kvailoje pozoje, prisimerkusi ar kvailai issiviepusi bededant maista i burna, su klaikiu bardaku uz nugaros ir t.t. ir t.t..... (as cia ne apie konkrecia nuotrauka!!!! , o apskritai)..
Ir tai galioja daugeliui nuotrauku sitame konkurse....
Tarkim, ar pati sio vaiko mama nuosirdziai apsidziaugtu internete isvydusi tokia savo nuotrauka (viskas tas pats, tik veidas jos, na ok, gal ne taip apterliotas, nes mama valgyti dazniausiai moka smile.gif )Butu konkursas "mano geriausia drauge" ir ten jusu drauge idedu tokia nuotrauka is kokio nors vakarelio... Itariu, uzplustu malonus jausmai lotuliukas.gif
user posted image

Cia tik mano nuomone, kuri kitiems gali pasirodyti visiskai neteisinga. Gal ji kada nors pasikeis, nezinau. Dabar ji tokia... Anksciau galvojau siek tiek kitaip ir tikrai ne visomis nuotraukomis dziaugiuosi, kurias rodziau viesai.. dabar taip nebedaryciau.
idedu nuotraukas, kurios yra grazios pagal mano supratima...
Beje, uz sia nuotrauka grazesnes (man) kol kas ir nera...
user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Forget
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 05, 15:09)

Nėra jau mūsų tie skoniai jau tokie skirtingi. Visos jūsų įdėtos man yra tikrai pačios gražiausios. Bet jos jau konkurse senai, ir man net klausimų nekyla, kad jos gražios smile.gif
Tas parinkau iš visai buitinių. Nemanau už jas balsuoti. Nors grybukui tikriausiai skirsiu balsą. O pati balsuosiu už čiulpinuką tai tikrai, už šluotą irgi, su persiku taip pat.
Jau pati susimaišiau blush2.gif , jūs sudėjot mano favorites.
Lašelis Liūdnas
Na ir kam tas spalvas taip "užaštrint"?... doh.gif Labai gražus leliukas, bet kai tas akeles tokias nenatūraliai mėlynas pripaišė........................
user posted image
Papildyta:
Jazau..... biggrin.gif Ar skrandžiui bent kiek kliuvo? smile.gif
user posted image
Papugele
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 16:06)
user posted image
*

lotuliukas.gif
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 15:06)
user posted image
*

tingiu perjungt naršykle ( nes šitoj šio konkurso nerodo) bet iš neišdidintos foto atrodo kaip "vampire žudike " lotuliukas.gif
Papugele
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 17:56)
tingiu perjungt naršykle ( nes šitoj šio konkurso nerodo) bet iš neišdidintos foto atrodo kaip "vampire žudike "  lotuliukas.gif
*

user posted image

Na taip jai tinka tas murzinumas, nu negaliu juokiuos kai tik pamatau thumbup.gif lotuliukas.gif
DiaSelė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 16:06)
Na ir kam tas spalvas taip "užaštrint"?... doh.gif Labai gražus leliukas, bet kai tas akeles tokias nenatūraliai mėlynas pripaišė........................

*

O man kaip tik šita foto labai graži bigsmile.gif ax.gif 4u.gif
saulalafan
mano favorite kol kas šios dvi, dėl trečios neapsisprendžiu ax.gif
baltė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 15:06)
user posted image
*

Akytės tai nieko, bet man atrodo, kad per mažas vaikas, kad pats mokėtų valgyt, toks vaizdas, kad mama užtepė tyrės ir įdavė šaukštuką... Nesakau, kad taip ir yra, tik toks įspūdis smile.gif O vaikutis tai mielas lb...
DiaSelė
O mano favoritės va šios :
user posted image user posted image user posted image
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Papugele @ 2009 12 05, 19:04)
Na taip jai tinka tas murzinumas, nu negaliu juokiuos kai tik pamatau  thumbup.gif lotuliukas.gif
*

O dar taip "atsipūtus" sėdi biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(baltė @ 2009 12 05, 17:13)
Akytės tai nieko, bet man atrodo, kad per mažas vaikas, kad pats mokėtų valgyt, toks vaizdas, kad mama užtepė tyrės ir įdavė šaukštuką... Nesakau, kad taip ir yra, tik toks įspūdis smile.gif O vaikutis tai mielas lb...
*

Ne pats, bet morkienę jau valgo - nemanau, kad mama užtepė. O kodėl negalima papozuoti su savo šaukštu?
Cukraus pudra
QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 17:23)
Ne pats, bet morkienę jau valgo - nemanau, kad mama užtepė. O kodėl negalima papozuoti su savo šaukštu?
*

galima.
bet įprastai skanu būna kai ragauji, o ne pozuoji.
Erszebeth
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 05, 18:17)
galima.
bet įprastai skanu būna kai ragauji, o ne pozuoji.

*

Tai kad ne viena ir ne dvi nuotraukos yra ne valgančių, ragaujančių, o jau pavalgiusių vaikų. Kad ir ta neseniai cituota išsiterlinusi mergytė ax.gif
Cukraus pudra
derinys..
buteliukas, mėsa...

user posted image
Corny
Ir dar tuscios cerkutes.... doh.gif liuks nu super foto doh.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Corny @ 2009 12 05, 21:09)
Ir dar tuscios cerkutes....  doh.gif  liuks nu super foto  doh.gif
*

"Padarė" vaiks ir užsikando lotuliukas.gif
DiaSelė
Nu joa,čia tai žiauru doh.gif doh.gif bent fotk apkirpt galėjo,o čia unsure.gif blink.gif doh.gif
Cukraus pudra
nereiktų pamiršt, kad tai,kas vienom visiškai nepriimtina kitom norma. unsure.gif unsure.gif
grange
QUOTE(Corny @ 2009 12 05, 18:09)
Ir dar tuscios cerkutes....  doh.gif  liuks nu super foto  doh.gif
*

ai bile padaryt foto irnesakyk.gif dar kai vaikas pilna burna didžiausių gabalų kumpelio (?) nei valgyt, nei išspjaut..
nu pobaisė foto schmoll.gif

(ne vaikas!! bendra foto kompozicija)
Papildyta:
user posted image

patiko šitos foto vaiko reakcija, bet tas datos kampas, warning užrašai kažkaip maišo dėmesį, dar langas, jei būtų neutralus fonas, būtų smagi foto mano akims.
Lašelis Liūdnas
blink.gif blink.gif blink.gif be žodžių.... Ir tas lelius regis ją valgo blink.gif
user posted image
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.