Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tapyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
trr
QUOTE(tesulka @ 2010 03 28, 12:37)
Trr: hehe na dėl to lūžio tai aš nebuvau tikra, paprašiau savo dukros tokioje pozoje pagulėti, žinai kai atsiremi alkūne į grindis tas lūžis labai smarkiai išryškėja natūroje. Tai nusprendžiau neapvalinti ir palikti tokį  doh.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
*

aha žinau kaip tai išoriškai atrodo, bet juk toj vietoj yra raumenukai, skūra, lenkiant joje atsiranda ar raukšlė ar mėsos bangos, kūnui judant vieni raumenukai susitraukia, susistumia, kiti išsitempa.. na suprantu, kai kūnelis jaunas tas išvis nesimato biggrin.gif , bet ir stuburo linija tai tikrai neturėtų turėti tokių lūžių (kuris po žiedlapiu slepiasi). ji gali būti labai (pernelyg) išlenkta ar banguota, bet jokiu būdu lūžtanti (na, nebent visas darbas laužytom linijom būtų atliktas..). 4u.gif
tesulka
Trr: nu jo, sutinku, tas lūžis man irgi nervus gadina, bet jau nieko nebenorėjau keisti, pamaniau ech tegu darbas gyvena savo gyvenimą, nu nenorėjo šmikis pasiduoti taisymams bigsmile.gif Va dabar baiginėju kitą, tai vargstu su moters plaukais. Ten vietoj plaukų debesis bet vat noriu nenatūralių debesų o tokių pasakiškų. Kiek paišau tiek nepatinka...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Agalis
QUOTE(Virvutė @ 2010 03 26, 22:34)
O as smalsuole ir man reikia viska zinot. O kur Agalis mokosi?
*

Na, as lankau tapyba pas jaunuosius menininkus smile.gif Jie vyksta Jaunuju menininku galerijoje, Totoriu gatvej smile.gif
trr
QUOTE(tesulka @ 2010 03 29, 16:15)
Be je aną dieną pabandžiau paieškoti koks stilius yra pats populiariausias Europoje. Nustebau, bet pirmą vietą vis gi užima gamtos motyvai... Tai va  g.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------

nu, įdomu, ir iš kur tokia statistika? bigsmile.gif nors nieko keisto.
beje stilius ir motyvas tai gi skirtingi dalykai. mirksiukas.gif
tesulka
Trr: čia aš turėjau omenyje daugiausiai parduodamų darbų Europoje yra realistinė gamtos tematika. Nu manau, ir pas mus tokius labiausiai perka bigsmile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
trr
QUOTE(tesulka @ 2010 03 29, 17:00)
Trr: čia aš turėjau omenyje daugiausiai parduodamų darbų Europoje yra realistinė gamtos tematika. Nu manau, ir pas mus tokius labiausiai perka  bigsmile.gif
Mano darbai, mano blogas
*

aa, nu tai tuo labiau nieko keisto biggrin.gif
tesulka
Aqalis: niu aš negaliu nei sutikti nei nesutikti. Kai kurie darbai, pvz. gėlės man patiko ax.gif Čia gal todėl , kad man pačiai su gėlėm problemėlė, nu niekaip man nesigauna jos... va norėčiau savo sodyboje ant sienos kokių gėlikių papiešti , bet nors tu ką doh.gif O kas piešia jūros vaizdus mes visi linkę laikyti kičiniais, bet common čia gi Palangos galerija, ką gi jei ne jūrą jiems piešti blink.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Agalis
QUOTE(tesulka @ 2010 03 29, 18:52)
Aqalis: niu aš negaliu nei sutikti nei nesutikti. Kai kurie darbai, pvz. gėlės man patiko  ax.gif  Čia gal todėl , kad man pačiai su gėlėm problemėlė, nu niekaip man nesigauna jos... va norėčiau savo sodyboje ant sienos kokių gėlikių papiešti , bet nors tu ką  doh.gif  O kas piešia jūros vaizdus mes visi linkę laikyti kičiniais, bet common čia gi Palangos galerija, ką gi jei ne jūrą jiems piešti  blink.gif
Mano darbai, mano blogas
*

Oi yra labai geru juros paveikslu. Tikrai nekiciniu. pvz., Jozef Israels Children of the Sea. Ir geles gali buti nekicines. Esme ne tame, ka tu piesi, o kaip piesi.
MrTundra69
Gal kas bandė pirkti per interneta meno kūrinius? Mes norim isigyti darbą iš čia Galerija Gal kas gali ka patart? Gal daugiau panašių svetainių žinot?
Virvutė
Agali, o ta Totoriu gatve juk Vilniuje blush2.gif ?? Ar senai lankai?? Kokie dailininkai ten desto? Kiek kartu per savaite ir pan. (gal yra kokia internetine nuoroda?)

O gal kas nors zinot kur Klaipedoj galima pasimokyt? As zinau tik viena dailes studija Guboja. Ten ir ejau pora menesiuku. Eisiu ir dar kada kada nors, kai man susiderins laikas.

trr
QUOTE(Virvutė @ 2010 03 30, 14:39)
Agali, o ta Totoriu gatve juk Vilniuje  blush2.gif ?? Ar senai lankai?? Kokie dailininkai ten desto? Kiek kartu per savaite ir pan. (gal yra kokia internetine nuoroda?)

O gal kas nors zinot kur Klaipedoj galima pasimokyt? As zinau tik viena dailes studija Guboja. Ten ir ejau pora menesiuku. Eisiu ir dar kada kada nors, kai man susiderins laikas.
*

facebooke mačiau dailininkas arūnas mėčius lyg ir iš klaipėdos (?) ruošiasi rengti savo dailės būrelį, geras piešėjas ir įdomus tapytojas.. pabandykite paieškoti.
Agalis
QUOTE(Virvutė @ 2010 03 30, 14:39)
Agali, o ta Totoriu gatve juk Vilniuje  blush2.gif ?? Ar senai lankai?? Kokie dailininkai ten desto? Kiek kartu per savaite ir pan. (gal yra kokia internetine nuoroda?)

*

Aha, Totoriu g-ve yra Vilniuje. Lankau neseniai, nuo sausio men. Ten desto dvi dailininkes Agne Juskaite ir Vaida Andrasiunaite. Vyksta karta per savaite. Internetines sveteines jie neturi, bet as siuo metu bandau ju paveiklus "prastumt" i viesuma internete smile.gif Gal kas nors ir pavyks.
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 03 30, 11:13)
čia būdas reklamuotis ar kaip, kad staiga "tiek" žmonių "susidomėja" ta galerija?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

Cia stabiliai reklama.
tesulka
Virvute: "Guboja" Klaipėdoje visai nieko studija. Mano dukra ten lankė nuo 3 metų gal kokius 6 metus, kol vėliau pakeitė į dailės mokyklą. Ar vis dar patalpos pempininkų centriniame?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Virvutė
QUOTE(tesulka @ 2010 03 30, 17:55)
Virvute: "Guboja" Klaipėdoje visai nieko studija. Mano dukra ten lankė nuo 3 metų gal kokius 6 metus, kol vėliau pakeitė į dailės mokyklą. Ar vis dar patalpos pempininkų centriniame?

Mano darbai, mano blogas
*

Guboja Zveju kulturos rumuose. Man patinka, tik dabar nesutampa laikas.
tesulka
Temelė kaži ko šiek tiek apmirė, todėl keliu visus meno mėgėjus iš miego ir dedu vieną savo errr..pavadinčiau aliejinio darbo eskizą. Čia aš dukrai rodžiau kaip tapoma aliejiniais dažais blink.gif

user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
kusachius
QUOTE(tesulka @ 2010 04 07, 10:28)
Temelė kaži ko šiek tiek apmirė, todėl keliu visus meno mėgėjus iš miego ir dedu vieną savo errr..pavadinčiau aliejinio darbo eskizą. Čia aš dukrai rodžiau kaip tapoma aliejiniais dažais  blink.gif

Mano darbai, mano blogas
*

neblogas darbelis, žiedeliai man patiko, bet kompozicija nelabai -neišsitenka darbas drobėje, atrodo lyg tos gėlės į per žemą dėžę įkištos, reikia daugiau erdvės viršuje palikti, ir tų lapų mažiau rodyti, arba daugiau su jais padirbėti, nes dabar jie labai stambūs bet vienodi ir neįdomiai žiūrisi. Gal pavarijuok daugiau spalvomis, pažaisk šviesotamsa?
tesulka
Kusachius: na teip teip, lapai ne kas čia:) Gėlės buvo vazoje be lapų, o dukra prašė, kad lapus padaryčiau. Ir man tikras vargas mažagabaritinius darbus piešti, o kadangi piešiau be pieštuko, iškart dažais, tai tiesiog jau kaip gavosit taip ir palikau smile.gif O prieš tai rašiau šioje temelėje, kad man gėles piešti prastai gaunasi blush2.gif

Mano darbai, mano blogas
kusachius
QUOTE(tesulka @ 2010 04 07, 15:09)
Kusachius: na teip teip, lapai ne kas čia:) Gėlės buvo vazoje be lapų, o dukra prašė, kad lapus padaryčiau. Ir man tikras vargas mažagabaritinius darbus piešti, o kadangi piešiau be pieštuko, iškart dažais, tai tiesiog jau kaip gavosit taip ir palikau smile.gif O prieš tai rašiau šioje temelėje, kad man gėles piešti prastai gaunasi  blush2.gif

Mano darbai, mano blogas
*

tai kad ne taip jau prastai, kaip jau rašiau -žiedeliai simpatiški gavosi, ir matosi, kad tapyti sugebi, tik tiems lapams dar kiek dėmesio reikia skirti. Na, ir kompozicijai.
tesulka
Šiandien nufotografavau savo paauglės dukros grafikos darbelį. Čia ji kaip ir pasako savo nuomonę apie anoreksiją.

user posted image

---------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
trr
geras bigsmile.gif čia jiems tokia tema buvo duota? šiaip labai išraiškingai, įtikinamai padaryta, judesys puikiai išreikštas thumbup.gif ir kažkaip manau šis darbas "kalba" ne vien apie anoreksiją siaurąja prasme, o netgi kiek plačiau, t.y. bendrai ydų/ydingumo (ydingų žmogaus praktikų, įpročių ar nuostatų) tema.. thumbup.gif tik galva gal dar kiek per "gerietiška" šitam kotekstui gavos, t.y. švelnių bruožų, aptakių linijų, žodžiu kelianti teigiamas emocijas, nes čia (priešingai nei likusioj kūno daly) jokių išbadėjimo požymių nėra. čia šiaip toks pastebėjimas.. biggrin.gif
4u.gif
tesulka
trr: aha jiems čia dailės mokykloje tokia tema buvo. Aš fotkinau paguldžiusi darbą, truputi jis visas pastorėjo smile.gif

Mano darbai, mano blogas
Virvutė
biggrin.gif blush2.gif
As cia biskiuka ne i tema pavarysiu, dovanokit, bet taip jau isejo, kad kai kur narsydama radau TESULKOS darba, butent ta, su geltona moterim. Tai va, pasaulelis mazytis, arba kartais nezinia kodel mes susitinkam kazkokius zmones. Taigi.

Ar cia po "praktiku" kilo ikvepimas? mirksiukas.gif As tikiuos, kad man praktikos irgi pades kada nors nutapyti koki nors apygeri darbeli. As esu dabar "pirmoke" (as cia kalbu apie jogos uzsiemimus)

Beje, darbelis man patiko. Laukiu daugiau darbu. Dukrele saunuole.
tesulka
Virvute: hehe šį darbą buvau nutapiusi labai seniai, gal prieš kokius 6 metus. Tapiau savo valgomojo sienai papuošti, pakabinau taip, kad atrodytų tarsi ji į mus visus valgančius žiūri smile.gif Per tuos metus turėjau kelis tokius pirkėjus, kurie norėjo ją nupirkti, bet ši mergina nepaperkama blink.gif

P.S o į kokį jogos centrą Klaipėdoje eini? Aš jau ketvirtokė 4u.gif

Dabar va parašiau apie tą moterį ir pagalvojau apie kokią tu vis gi kalbėjai. Jei matei tą su didele žvaigžde, tai ta nekaba valgomajame smile.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Virvutė
Turejau galvoje butent ta moteri, kuria pateikei "teismui" cia, visai nesenai smile.gif

Einu i Respublikine jogos mokykla. Manau pati eini ten pat, nes tame puslapyje, skyrelyje musu kuryba as ir pamaciau tavuosius darbelius.
Hegesihora
Labas =]

Vis uzeinu, pasiskaitau, bet parasyti ka neturiu, tuo labiau - parodyti. blush2.gif
Kadangi tapyti man labai patinka, bet norejosi labiau isigilinti i tapybos pagrindus, ismokti ir suzinoti, dabar sestadieniais lankau tapybos pamokos. Turiu keleta mokomuju darbeliu, bet turbut cia nedesiu. =] Tik norejau papasakoti, kaip gera taip praleisti laika, piesiant, tapant o svarbiausia - gaunant profesionalo pastabos (kaip sioje temoje), patarimus ir uzdavinius. Is knygos savarankiskai tiek neismokciau ir nesuprasciau.

Tema letai arteja prie pabaigos, prasau, pagalvokit ir sukurkite nauja tema musu darbeliams! 4u.gif
trr
QUOTE(Hegesihora @ 2010 04 10, 20:23)
Labas =]

sestadieniais lankau tapybos pamokos. Turiu keleta mokomuju darbeliu, bet turbut cia nedesiu. =] Tik norejau papasakoti, kaip gera taip praleisti laika, piesiant, tapant o svarbiausia - gaunant profesionalo pastabos (kaip sioje temoje), patarimus ir uzdavinius. Is knygos savarankiskai tiek neismokciau ir nesuprasciau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va va, gyvo mokytojo ir mokymosi gyvai niekas neatstos.. 4u.gif
Praeivė.
Labas smile.gif

Išbandžiau sau naują priemonę - guašą. Patiko juo tapyti, norėčiau labiau jį įvaldyti.
Tačiau man darbelis pasirodė šiek tiek vaikiškas, įdomu, kodėl taip:

http://public.fotki.com/Pusseseres/tapyba/...go-ibintas.html

giedras dangus
Praeive, tavo darbelis dar tikrai nevaikiškas...Pažiūrėk kokį aš kvailą, visiškai vaikišką šedevrą šiandien nutapiau ax.gif . Bet man pačiai labai jis patinka blush2.gif . Ypač, tas katukas iš kairės (toks kreivas, šleivas, laužytas biggrin.gif- visai kaip mūsų augintinis ).Žinoma, aš pati labai norėjau nestandartinio paveiksliuko, nes jau taip atsibodo betapyti relistinius gamtos vaizdelius. Visos kambarių sienos pasidarė labai jau nuobodokos- tai va šokiravau savo vyrą šiandien doh.gif biggrin.gif ax.gif.bet pati esu laiminga, atsipalaidavusi tongue.gif nestuke.gif
user posted image
Žiurbutis
Pati nepasiau, bet po jusu visu darbus neretai pasidairau - grazu gi smile.gif

QUOTE(Praeivė. @ 2010 04 11, 14:24)

O cia vat ziuriu, kad pazistama vieta bigsmile.gif- taigi ne karta siuo keliuku teko leistis... Idomu rolleyes.gif
trr
QUOTE(Praeivė. @ 2010 04 11, 15:24)
Labas  smile.gif

Išbandžiau sau naują priemonę - guašą. Patiko juo tapyti, norėčiau labiau jį įvaldyti.
Tačiau man darbelis pasirodė šiek tiek vaikiškas, įdomu, kodėl taip:

*

gal jums taip atrodo, nes jis nėra labai tapybiškas, daugiau toks kaip iliustracija. jeigu ir yra ten kokio vaikiškumo, tai guašas čia nekaltas biggrin.gif tiesiog toks jūsų braižas. o gal kad mašinytės apvalainos, o gal kad žibintas visada jaukumo ženklas.. na žodžiu tai ne minusas, darbas puikus, rudeniškos, ramios nuotaikos. tik ten kur medžių eilė galėtų būti lapai tirščiau užtepti, dabar jie tokie permatomi, lyg akvareliniai.. g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedras dangus @ 2010 04 11, 18:57)
).Žinoma, aš pati labai norėjau nestandartinio paveiksliuko, nes jau taip atsibodo betapyti relistinius gamtos vaizdelius. Visos kambarių sienos pasidarė labai jau nuobodokos- tai va šokiravau savo vyrą šiandien doh.gif  biggrin.gif  ax.gif.bet pati esu laiminga, atsipalaidavusi tongue.gif nestuke.gif

*

jo, nuotaikingi katinai thumbup.gif ypač pirmi du labai faini.
tik labai jau niūrios ir ribotos spalvos (ir dar rėmelis doh.gif tikras gedulas smile.gif ) ax.gif
yyla
puslapiui paspalvinti smile.gif

user posted image
trr
gražu thumbup.gif o kokio dydžio jis? ir tas fonas sendintas ar išpieštas taip? lens.gif bigsmile.gif
yyla
40x50,sendintas,drugys tapytas aliejum ;}
tanni
man laabai patiko thumbup.gif
tomohauka
smile.gif labai gražu, viskas taip dera, nuostabus darbas, vertas tikrai gero vertinimo.
Antulka
Atsakymas to praeve:

mano akim ziurint visi darbeliai jusu pazymetame puslapyje gana vaikiski, tai tiesiog praktikos stoka ir priemones pasirinkimo klaida. Pabandykite tapyti ant kartono arba drobes su akrilu, o paskui dengti ji laku. Pamatysite, kad efektas bus daug geresnis.
Pati esu labai reikli savo kurybai, todel esu tiesmuka ir kitu atzvilgiu.smile.gif

Pagarbiai
yyla
tai cia juk megejai tapo,arba tie kurie mokosi lotuliukas.gif norit pamatyt rimtu ne vaikisku darbu bigsmile.gif ieskokite internetinese galerijos,kad ir Kauno langas mirksiukas.gif
dekui uz demesi biggrin.gif

aciu visiems smile.gif
trr
ainu nutepsiu savo vaiko piešinį laku, mažu irgi rembranto šedevru darbelis pavirs.. bigsmile.gif
tesulka
Aniutik: norėčiau nesutikti, kad viską mene lemia priemonės. Jei nebus fantazijos tai nei priemonės, nei išmokta technika nepadės. Tai dabar Čiurlionį meskim per tvorą, kad jis netapė nei akrilu, nei aliejumi... O, kad sau esate reikli , tai labai geras bruožas rolleyes.gif

------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.