Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimnastika: meninė ir sportinė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Leveret
Toliau dalinamės patirtimi, džiaugsmais ir vargais smile.gif

user posted image

user posted image
Glacier

Sveikos esamos ir būsimos gimnasčių mamytės 4u.gif

Temos pradžioje, kad gerai matytųsi, nereiktų ieškoti, parašysiu atsakymą į labiausiai rūpimą klausimą: nuo kada pradėti sportuoti Taigi,
Į meninę gimnastiką priimamos mergaitės nuo 5-6 metų (kartais nuo 4,5) 4u.gif 4u.gif
Smagaus ir šilto bendravimo drinks_cheers.gif
Leveret
Kaune gimnastes ruošia:
Kauno centro sporto mokykla, Miško g. 1a,
Gimnastikos skyriaus vedėja Rita Naujokienė
rnaujokiene@yahoo.com; tel: 42 30 87
Egliukė
Pabaigtoje temoje skaičiau apie prekes ir jų kainas Kamilloje. Gerai, kad atsirado tokia parduotuvė ir jei joje bus kokybiškų prekių, tai būtų idealu. Kamuolių Amaya yra ir Kaune, češkutės Grishko neblogai, bet jos labai greitai susidėvi, bent jau pas maniškę labai greitai susidėvėjo, suplyšo. Puslapyje mačiau lankų. Mums labai aktualu, nes kolekcijoje turime tik sulūžusius. Senukuose pirkti lankai tokio kietumo, kaip šiaudeliai kokteiliui doh.gif O tie tikrieji standartiniai lankai sveria apie 300 g. Sakyčiau labai sunkūs.
dasta
Egliuke ,lanku kol kas nera,o kas del ceskuciu ,tai jas galima tik varzyboms pasilikti,graziau atrodo kuno spalvos nei baltos,o gal reikia su jomis nuolatos treniruotis,kad pedos priprastu?O siaip ,kita vertus,nieko amzino nera. smile.gif
Egliukė
Apie amžinumą tai nešneku. Dabar, kai jau laisvai galima nusipirkti geresnes češkes, tai labai gerai. Kol nebuvo čia, tai vežė iš Rusijos, iš kitų užsienių. Atvežtinės češkės buvo labai taupomos, būtent tik varžyboms. Mums Grishko češkės ko tai labai greitai užsibaigė. Per metus apie 10 varžybų, tai jau po pirmųjų varžybų išplyšo pamušalas. Nu žodžiu, kol nebus geresnių, bus l.geros Grishko. Nors gal ir tų Grishko češkių yra įvairių pagal kokybę ir kainą. Kai atveždavo, tai jau kokias atveždavo, tokios būdavo labai geros, geresnės už estiškas (minkštesnės).
Burtininke
Sveikos mamytės mirksiukas.gif
Žiūriu apie češkes prašnekot. Aš saviškei pirkau prie Mokytojų mokymo centro, ar kaip ten vadinas doh.gif , skersgatvyje kur batsiuvykla einant link Autobusų stoties biggrin.gif Jei gerai pamenu kainavo apie 35 Lt doh.gif - laiko gerai , o Birželio 23-iosios g. pigesnės, bet kokybės nežinau smile.gif
Leveret
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 25, 14:25)
Sveikos mamytės  mirksiukas.gif
Žiūriu apie češkes prašnekot. Aš saviškei pirkau  prie Mokytojų mokymo centro, ar kaip ten vadinas  doh.gif , skersgatvyje kur batsiuvykla einant link Autobusų stoties biggrin.gif Jei gerai pamenu kainavo apie 35 Lt  doh.gif - laiko gerai , o Birželio 23-iosios g. pigesnės, bet kokybės nežinau  smile.gif
*

Prisimenu, kaip nemėgau šitų češkių doh.gif Net estiškos buvo minkštesnės... Nors dabar gal jau geresnes daro? g.gif
O šiaip, jei negaila labai pinigėlių, tai rekomenduočiau Grishko mirksiukas.gif (Be to visas Rusijos elitas mūvi šios firmos češkes biggrin.gif )
Kaip tik neseniai skaitinėjau forumuose, kad naujesnis Grishko modelis Alina ilgiau laiko ir yra dar patogesnis g.gif Kažin kaip iš tikro?
Kaina irgi nesikandžioja - 14$ gaunasi apie 32 litus. Rašo, kad siuntimas įeina į kainą...

Jei kam įdomu - Grishko Alina smile.gif
Egliukė
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 11 25, 16:30)
Prisimenu, kaip nemėgau šitų češkių  doh.gif Net estiškos buvo minkštesnės... Nors dabar gal jau geresnes daro?  g.gif
O šiaip, jei negaila labai pinigėlių, tai rekomenduočiau Grishko  mirksiukas.gif (Be to visas Rusijos elitas mūvi šios firmos češkes  biggrin.gif )
Kaip tik neseniai skaitinėjau forumuose, kad naujesnis Grishko modelis Alina ilgiau laiko ir yra dar patogesnis  g.gif Kažin kaip iš tikro?
Kaina irgi nesikandžioja - 14$ gaunasi apie 32 litus. Rašo, kad siuntimas įeina į kainą...

Jei kam įdomu - Grishko Alina  smile.gif
*

Aš Eglei buvau pirkusi češkes iš tos batsiuvyklos Vytauto pr., tiksliau jai pasiuvo pagal užsakymą, tai labai minkštos, gražios rusvos spalvos, bet forma kažkokia kitokia - gana plati "nosis" ir aukštai ant kelties užeina. Jos dar nedėvėtos doh.gif Nelimpa kažkaip ir viskas. Stovi visai naujos. Bet minkštumo tai labai minkštos.
Leveret
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 25, 21:07)
Aš Eglei buvau pirkusi češkes iš tos batsiuvyklos Vytauto pr., tiksliau jai pasiuvo pagal užsakymą, tai labai minkštos, gražios rusvos spalvos, bet forma kažkokia kitokia - gana plati "nosis" ir aukštai ant kelties užeina. Jos dar nedėvėtos doh.gif Nelimpa kažkaip ir viskas. Stovi visai naujos. Bet minkštumo tai labai minkštos.
*

Tai gal todėl, kad pagal užsakymą? g.gif Arba šiaip jau viskas pasikeitė, juk aš baisiai seniai pirkau, prieš kokius 7-8 metus... doh.gif
Egliukė
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 11 26, 13:05)
Tai gal todėl, kad pagal užsakymą?  g.gif Arba šiaip jau viskas pasikeitė, juk aš baisiai seniai pirkau, prieš kokius 7-8 metus...  doh.gif
*

Tai gali būti, kad dabar minkštesnės odos turi, bet šiaip forma tai ne tokia. Gal dar ir priprasti reikia.
dinarad
Maniske ceckes devi tik per varzybas.Pirmas ceskes trenere atveze is Rusijos visai grupei.Siemet nupirko baltas.Tai labai pritrina gumos. Trenere liepia abi gumytes det ant kulno.Bet ten viena ilgesne,kita trumpesne(suprantu kad trumpesne turetu detis skersai) g.gif
Ar daug kas ruosiasi gruodzio 12-13 i Latvija? Pas mus tai visos didskes(94-95 srauto) ,mano panelyte ir gal dar viena 99-tu srauto.
Egliukė
QUOTE(dinarad @ 2009 11 26, 15:47)
Maniske ceckes devi tik per varzybas.Pirmas ceskes trenere atveze is Rusijos visai grupei.Siemet nupirko baltas.Tai labai pritrina gumos. Trenere liepia abi gumytes det ant kulno.Bet ten viena ilgesne,kita trumpesne(suprantu kad trumpesne turetu detis skersai)  g.gif
Ar daug kas ruosiasi  gruodzio 12-13 i Latvija? Pas mus tai visos didskes(94-95 srauto) ,mano panelyte ir gal dar viena 99-tu srauto.
*

Maniškė ruošiasi irgi (1997 m.)
Glacier
QUOTE(dinarad @ 2009 11 26, 15:47)
Ar daug kas ruosiasi  gruodzio 12-13 i Latvija?
*

Mes važiuojam gruodžio 4-5
dinarad
kaip cia keistai iseina.Gal tada i skirtingus miestus vaziuojam-mes i Jurmala blink.gif O gal musu trenere kazka sumaise. Sake kad is kitu treneriu nemazai vaziuoja. g.gif
Glacier
QUOTE(dinarad @ 2009 11 26, 18:27)
kaip cia keistai iseina.Gal tada i skirtingus miestus vaziuojam-mes i Jurmala    blink.gif  O gal musu trenere kazka sumaise. Sake kad is kitu treneriu nemazai vaziuoja. g.gif
*

Mes į Rygą smile.gif
dinarad
O Egliuke kur-i Ryga ar Jurmala? Idomu ar kas dar i Jurmala vaziuoja? As tai negalesiu vykt,tai maniske su trenere vaziuos.
WeZiuke78
Sveiki gyvi!
Paskaitineju si foruma jau seniai, bet tik dabar isdrysau isilieti i Jusu linksma pasibiciuliavima smile.gif Mano mergina irgi lanko gimnastika, pasiekus manau yra gana daug, siame forume keleta kartu irgi buvo pamineta. Esame is Klaipedos. Sergu gimnastika, kaip ir manoji tai labai noriu kad priimtumet i savo rata mirksiukas.gif blush2.gif
Dilma
QUOTE(WeZiuke78 @ 2009 11 26, 22:57)
Sveiki gyvi!
Paskaitineju si foruma jau seniai, bet tik dabar isdrysau isilieti i Jusu linksma pasibiciuliavima smile.gif Mano mergina irgi lanko gimnastika, pasiekus manau yra gana daug, siame forume keleta kartu irgi buvo pamineta. Esame is Klaipedos. Sergu gimnastika, kaip ir manoji tai labai noriu kad priimtumet i savo rata mirksiukas.gif  blush2.gif
*

g.gif
Jaučiu, važiavom kartu autobuse į Vilnių biggrin.gif
Glacier
QUOTE(WeZiuke78 @ 2009 11 26, 23:57)
Sveiki gyvi!
Paskaitineju si foruma jau seniai, bet tik dabar isdrysau isilieti i Jusu linksma pasibiciuliavima smile.gif Mano mergina irgi lanko gimnastika, pasiekus manau yra gana daug, siame forume keleta kartu irgi buvo pamineta. Esame is Klaipedos. Sergu gimnastika, kaip ir manoji tai labai noriu kad priimtumet i savo rata mirksiukas.gif  blush2.gif
*

Labai mielai prašom 4u.gif
Egliukė
QUOTE(dinarad @ 2009 11 26, 20:16)
O Egliuke kur-i Ryga ar Jurmala? Idomu ar kas dar i Jurmala vaziuoja? As tai negalesiu vykt,tai maniske su trenere vaziuos.
*

Eglė važiuoja gruodžio 12-13 d. į Jūrmalą.
sonata.x
Mes ir vaziuojam i Jurmala....tik dar pasveikti reikia unsure.gif
magic magic
Sveiki gyvi!
*

Sveika WeZiuke78, ar tik ne Gabijos P. mamyte?
Egliukė
Kažkaip netikėtai tos varžybos į Jūrmalą išlindo. O 2009-12-18 jau kalėdinės?
Papildyta:
Sveiki gyvi!
*

Jei apie tą pačią Gabiją kalbam, tai pasakyčiau, kad ji pasiekusi ne gana daug, bet labai daug. Gera sportininkė thumbup.gif
sonata.x
[quote=Egliukė,2009 11 27, 12:07]
Kažkaip netikėtai tos varžybos į Jūrmalą išlindo. O 2009-12-18 jau kalėdinės?
Papildyta:

Kalediniu varzybu datos dar nezinom
Egliukė
Tai kad paskui nebėra savaitgalių, visi šventiniai. Paskutinis normalus savaitgalis varžyboms 2009-12-18,19.
dinarad
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 27, 13:36)
Tai kad paskui nebėra savaitgalių, visi šventiniai. Paskutinis normalus savaitgalis varžyboms 2009-12-18,19.
*

Oho,tikrai kad kitaip neiseina .Varzybu maratonas doh.gif Mes pradejom ruostis kaledinem-kamuoli,o Jurmaloj teks arba lanka arba virvute. Kaip sekasi susiorganizuot transporta? Maniske tai trenere vezasi su savo masina. O vyresnes tai turbut kazkas is teveliu atvez.
Egliukė
QUOTE(dinarad @ 2009 11 27, 16:36)
Oho,tikrai kad kitaip neiseina .Varzybu maratonas  doh.gif Mes pradejom ruostis kaledinem-kamuoli,o Jurmaloj teks arba lanka arba virvute. Kaip sekasi susiorganizuot transporta? Maniske tai trenere vezasi su savo masina. O vyresnes tai turbut kazkas is teveliu atvez.
*

Mums kalėdinėms reikia naują pratimą su šokdyne pasiruošti, o dar ir į Jūrmalą reikia ruoštis doh.gif Kai visur reikia, tai bus nieko gero visur.
Burtininke
Mums Kaledines varzybos gruodzio 18, pratimas su kamuoliu 4u.gif
ir dar gal ne i tema, bet mansike sake, kad gruodzio 23 bus kazkoks kaledinis spektaklis - treneres ar sporto mokykla organizuoja net nezinau, nes tai pirmas kartas kai kazkas organizuojama kaledoms smile.gif
milabra
Mums irgi nieko neaišku su tom varžybom. Bet jaučia mano širdis kad bus kiaulystė, ir bus varžybos 18 dieną - kai man firmos kalėdinis balius sad.gif
Glacier
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 28, 23:25)
Mums Kaledines varzybos gruodzio 18, pratimas su kamuoliu  4u.gif
ir dar gal ne i tema, bet mansike sake, kad gruodzio 23 bus kazkoks kaledinis spektaklis - treneres ar sporto mokykla organizuoja net nezinau, nes tai pirmas kartas kai kazkas organizuojama kaledoms  smile.gif
*

Kaledinis renginys būna kiekvienais metais. Paruošia trenerė su mergaitėm kokį mini spektakliuką. smile.gif
Egliukė
QUOTE(Glacier @ 2009 11 29, 17:50)
Kaledinis renginys būna kiekvienais metais. Paruošia trenerė su mergaitėm kokį mini spektakliuką. smile.gif
*

Eglė sakė, kad 23 gruodžio tikrai bus spektaklis ne sporto mokykloje, o eis kažkur.
Glacier
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 29, 19:47)
Eglė sakė, kad 23 gruodžio tikrai bus spektaklis ne sporto mokykloje, o eis kažkur.
*

Tai kaži kur įdomu? Gal šį kart ne pačios šoks, o žiūrės ką nors smile.gif Seniai trenerę mačiau, tai dabar nieko nežinau.
Egliukė
QUOTE(Glacier @ 2009 11 29, 20:15)
Tai kaži kur įdomu? Gal šį kart ne pačios šoks, o žiūrės ką nors smile.gif Seniai trenerę mačiau, tai dabar nieko nežinau.
*

Žiūrės kažką kažkur. Eglė šnekėjo, kad lyg Tautos kultūros namuose (kitaip sakant profsąjungos rūmuose, Vytauto pr. ir Kęstučio g. kampas). Bet garantuoti negaliu smile.gif
dinarad
QUOTE(Glacier @ 2009 11 29, 20:15)
*

O maniske sake,kad trenere naujametiniam ranginiui paruos kazkokia programa.Dar mergaiciu klause-ar kartu su maziukem nori,ar atskirai .Tai musu mergickos atsisake maziu,nes pernai tai kazkoks "bardakas" gavosi.Tik va su tuo gripu...i treniruote ateina 3 mergaites,visos serga,o dar gi varzybos laukia-neaisku ar spes ka nors paruost.
Burtininke
QUOTE(Glacier @ 2009 11 29, 16:50)
*

Nors lankom jau 4 metai, šiemet pirmą kartą g.gif
WeZiuke78
QUOTE(Dilma @ 2009 11 27, 00:17)
g.gif
Jaučiu, važiavom kartu autobuse į Vilnių biggrin.gif
*

Taip, vaziavom smile.gif
Tos pacios Gabijos P. mamyte... ax.gif bigsmile.gif
Kaip fainiai, kad mano vaikas toks atpazystamas thumbup.gif
dinarad
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 30, 09:10)
Nors lankom jau 4 metai, šiemet pirmą kartą  g.gif
*

Mes tai pernei pirma karta dalyvavom.Labai patiko svente thumbup.gif
Egliukė
Gal kas žinote, kada bus grupinių varžybos (ne vaikų amžiaus)?
Glacier
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 02, 16:53)
Gal kas žinote, kada bus grupinių varžybos (ne vaikų amžiaus)?
*

Žinau tik apytiksliai - sausio 10, gali būt kelių dienų skirtumas g.gif
Egliukė
QUOTE(Glacier @ 2009 12 02, 20:31)
Žinau tik apytiksliai - sausio 10, gali būt kelių dienų skirtumas g.gif
*

Ačiū blink.gif
milabra
Mano panelės ko gero į varžybas neprileis doh.gif Nes su mažiukais ji jau kaip ir nebetinka, o pagal savo amžiaus grupę dar nepasivijusi sad.gif Susiparino vakar, šiandien jau aišku pamiršusi irnesakyk.gif Dar ta liga dvi savaites atėmė - trenerė sakė nespės išmokti fleko ir salto unsure.gif
Nu sakiau aš savo panai, kad kiek aš galiu žiūrėti tuos pačius elementus? trečius metus ji man tą patį namie demonstruoja - vat jums ir prašom, rezultatas dry.gif
Egliukė
QUOTE(milabra @ 2009 12 02, 23:01)
vat jums ir prašom, rezultatas dry.gif
*

suretintos treniruotės aggressive.gif + liga sad.gif - rezultatui bye1.gif
dinarad
Glacier,jau ruosiates kelionei? Kaip nuotaikos? Gal kartu vaziuojate? Sekmes varzybuose! 4u.gif
Glacier
QUOTE(dinarad @ 2009 12 03, 06:28)
Glacier,jau ruosiates kelionei? Kaip nuotaikos? Gal kartu vaziuojate?  Sekmes varzybuose!    4u.gif
*

Ačiū, dinarad smile.gif Pamažu ruošiamės, pratimai su tais pačiais įrankiais, kaip ir 11.14 (sekmadienio) varžybose, tai vis truputį pasikartoja. Dalyvausime tik gruodžio 5, tai net be nakvynės. Iš pradžių ruošėsi tik mergaites vežt vienas tėvelis su didesniu mašiniuku, o dabar vos ne taip, kad kiekviena šeimyna su savo smile.gif tam tarpe ir mes rolleyes.gif Kas čia iki tos Rygos -3,5 val. Bus visiem pramogiukas smile.gif

P.s. ar nieko negirdėjote dėl kalėdinių varžybų? Vakar turėjo būt susirinkimas, girdėjau, kad jas gali atšaukti, nes daug kas važiuoja į Latviją, nes dičkės ruošia grupinius, o ir mažės tuoj turės pradėt ruoštis. Beje, Kalėdinį vaidinimą tai statys.. Nepriimkit kol kas už gryną pinigą mano rašliavos,trenerės išklausinėsiu tik vakare 4u.gif
Egliukė
QUOTE(Glacier @ 2009 12 03, 09:26)
Ačiū, dinarad smile.gif Pamažu ruošiamės, pratimai su tais pačiais įrankiais, kaip ir 11.14 (sekmadienio) varžybose, tai vis truputį pasikartoja. Dalyvausime tik gruodžio 5, tai net be nakvynės. Iš pradžių ruošėsi tik mergaites vežt vienas tėvelis su didesniu mašiniuku, o dabar vos ne taip, kad kiekviena šeimyna su savo smile.gif tam tarpe ir mes  rolleyes.gif Kas čia iki tos Rygos -3,5 val. Bus visiem pramogiukas smile.gif

P.s. ar nieko negirdėjote dėl kalėdinių varžybų? Vakar turėjo būt susirinkimas, girdėjau, kad jas gali atšaukti, nes daug kas važiuoja į Latviją, nes dičkės ruošia grupinius, o ir mažės tuoj turės pradėt ruoštis. Beje, Kalėdinį vaidinimą tai statys.. Nepriimkit kol kas už gryną pinigą mano rašliavos,trenerės išklausinėsiu tik vakare  4u.gif
*

Tai jei tik vakar susirinkimas buvo, tai taip greitai informacijos dar niekas nepateikė. Gal Eglė šiandien po treniruotės ką nors pasakys.
Glacier
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 03, 11:21)
Tai jei tik vakar susirinkimas buvo, tai taip greitai informacijos dar niekas nepateikė. Gal Eglė šiandien po treniruotės ką nors pasakys.
*

Tai taip, informacijos nepateikė, bet trenerė pasakojo ką svarstys, gal jau būtų ir vakar vakare papasakojus, jei būčiau sutikus.
Egliukė
QUOTE(Glacier @ 2009 12 03, 11:42)
Tai taip, informacijos nepateikė, bet trenerė pasakojo ką svarstys, gal jau būtų ir vakar vakare papasakojus, jei būčiau sutikus.
*

Nu tu kaip visada greita ant informacijos sugaudymo biggrin.gif
Glacier
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 03, 13:52)
Nu tu kaip visada greita ant informacijos sugaudymo biggrin.gif
*

Nu kartais netyčia ką nors nugirstu tongue.gif drinks_cheers.gif
Mūsų klubely šiuo metu - "total bardak" taip sakant. Į Rygą važiuojam, o po to jau nieks neaišku, nes vienos nori Kalėd. varžybų, kitos nenori; vienos nori grupinio, kitos asmeninių. Dėl dičkių grupinio nebespėja sustatyt Kalėdinio pasirodymo smile.gif Vienžo..
O mumi kaip ir vienodai, kaip jau bus, taip ir gerai.
O kaip pas jus mamytės, kokios situacijos?
dinarad
QUOTE(Glacier @ 2009 12 03, 20:21)
Nu kartais netyčia ką nors nugirstu  tongue.gif drinks_cheers.gif
Mūsų klubely šiuo metu niekas neaišku - "total bardak" taip sakant. Į Rygą važiuojam, o po to jau nieks neaišku, nes vienos sako nori Kalėd. varžybų, kitos nenori; vienos nori grupinio, kitos asmeninių. Mumi kaip ir vienodai, kaip jau bus, taip ir gerai.
O kaip pas jus mamytės, kokios situacijos?
*

Mes tai ruosiames Jurmalai,del to gripo beveik niekas nelanko is mazesniu.Vakar is musiskiu buvo 3,siandien 2 mergaites.Is pradziu trenere sake,kad naujametinem varzybom maniske darys kamuoli ir grupini su lankais.Bet jeigu ner kam ta grupini daryt! verysad.gif Vyresnes mergaites ruosiasi grupiniam su virvutem ir juostom,pas musu trenere atkeliavo 4 gimnastes treniruotis grupini.Nezinau is kurios treneres.Vis nedaeinu iki treneres,gal ryt nueisiu pasiteirausiu kokie planai.Nors ka cia suplanuosi,matyt pas visas treneres tokia neaiski situacija.Bent jau del Jurmalos zinau,o toliau bus matyt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.