QUOTE(super_tevas @ 2008 03 26, 10:55) lentos, lentutes ir pan... manyciau tai yra atgyvena.  noriu jums pasiulyti ir parekomenduoti tik i Lietuva ateinancia mada, tai smiltainis.  atrodo graziai ir tikrai niekas jums nezaliuos, nes sis naturalus akmuo yra visiskai atsparus tiek dregmei tiek sausrai ar salciams. Cia galite pasiziureti kaip tai atrodo http://www.ubt.lt/index.php?aid=8Įdomu kokia kaina gaunasi tokio smiltainio, jei visą namo fasadą padaryt? Kiek už kvadratą? Kaip kaina palyginus su kokiu tinkavimu. Kažkodėl manau , kad stipriai didesnė
kastone
2008 04 09, 06:19
Visa fasada akmeniu visai nebutina... pas mus keli draugai su smiltainiu apdaila dare.. vieni tik pamatus ir alpinariuma.. tai neblogai, bet spalva buciau kita pasirinkusi  tokia gelsvesne jie ten svarste... o pas kitus tai pats fasado dalis - prie iejimo aplink duris, vienas sienos ruozas ir kaminas... nu tai labai ciotkai atrodo... tiesa kainu nezinau.. galetu tikrai parasyti..
Kiek vidutiniskai dabar kainuoja vidaus tinkavimas (tik tinkavimas su medziagom, be apdailos)? Ir kiek kainuoja isores siltinimas putplasciu (10cm) su tinku ir dekoru (darbas+medziagos)?  Vilniuje
QUOTE(kastone @ 2008 04 09, 07:19) tiesa kainu nezinau.. galetu tikrai parasyti..  Yra gi kainos surašytos Čia
kastone
2008 04 09, 19:25
QUOTE(Twin @ 2008 04 09, 14:42) Yra gi kainos surašytos Čiaot ir ne..  paziurek atydziau, ten fibo blokeliu kainos.. bet vistiek uz pastangas  bet pati is smalsumo pasiteiravau.. nors man kaip ir nelabai dar reikia..  tai kainos grindiniui kazkur nuo 85 lt. o sienoms mazdaug nuo simto penkiasdesimt iki kazkur dvieju simtu svyruoja uz kvadratini metra ten kazkaip priklauso nuo spalvu formu ir t.t. tai gal kam nors gera darba padariau
pas mus nama klinkeris+maumedzio lenteles. Praejo tik pora metu,bet pietinej-rytinej pusej maumedzio lenteles pajuodo  Reik nusveist ir isnaujo impregnuot dazyt.. Kas turit apkale maumedziu kokios firmos impregnantais ir dazais dazet?reikia patikimu ir jau laiko patikrintu nesinori vel po poros metu perdazinet
QUOTE(happy @ 2008 04 09, 20:50) pas mus nama klinkeris+maumedzio lenteles. Praejo tik pora metu,bet pietinej-rytinej pusej maumedzio lenteles pajuodo  Reik nusveist ir isnaujo impregnuot dazyt.. Kas turit apkale maumedziu kokios firmos impregnantais ir dazais dazet?reikia patikimu ir jau laiko patikrintu nesinori vel po poros metu perdazinet  Pelėsis? kuom buvot dažę maumedį?
QUOTE(Caca* @ 2008 04 09, 19:57) Pelėsis? kuom buvot dažę maumedį? nu nzn ar ten pelesis, pakrapsciau ir matosi,kad tik pavirsius pajuodes-tai reiks nusveist ir isnaujo impregnuot dazyt. O anksciau pagal rekomendacijas  impregnavom latvisku impregnantu ir niekuo nedazem  -nes spalva tiko ir patiko
Grelita
2008 04 14, 08:53
QUOTE(Caca* @ 2008 04 09, 19:57) Pelėsis? kuom buvot dažę maumedį? Oi man irgi tas labai aktualu,nes planuojam maumedzio dailylentem apkalinet,tai va idomu ka naudot,kad gerai paruost mediena
Tinkuosim greitu laiku namą silikoniniu tinku. Gal kas žinot kur internete galima pažiūrėti kaip atrodo rašteliai? Kokio gruoblėtumo jūs renkatės patys, kas tinkavote? Bijau, kad du cm gali būti per mažai... siena atrodys per lygi...
Vyckaju
2008 05 13, 11:17
QUOTE(happy @ 2008 04 09, 20:58) nu nzn ar ten pelesis, pakrapsciau ir matosi,kad tik pavirsius pajuodes-tai reiks nusveist ir isnaujo impregnuot dazyt. O anksciau pagal rekomendacijas  impregnavom latvisku impregnantu ir niekuo nedazem  -nes spalva tiko ir patiko pelesis isimete, tiksliau visa laika medienoje buvo ir dabar pasireiske. reiketu nusveitus antiseptiku pora kartu nutepti ir nors kokia priemone papildomai padengti, bespalves nelabai tinka nes prasciau apsaugo. P.S. del tu plytu jei dar nenupirko. Nepavyko atvaziuoti paziuret gal kada sia savaite i ta puse leksim, truputeli del spalvos abejojam, kad su namu nesipjautu tai ir neskubinam kazkaip  .
QUOTE(Vyckaju @ 2008 05 13, 11:17) pelesis isimete, tiksliau visa laika medienoje buvo ir dabar pasireiske. reiketu nusveitus antiseptiku pora kartu nutepti ir nors kokia priemone papildomai padengti, bespalves nelabai tinka nes prasciau apsaugo. P.S. del tu plytu jei dar nenupirko. Nepavyko atvaziuoti paziuret gal kada sia savaite i ta puse leksim, truputeli del spalvos abejojam, kad su namu nesipjautu tai ir neskubinam kazkaip  . o antiseptikas ka daro? nes konsultavausi su rowan best ir dulux dazu pardavejais-tai dulux-siulo nusveist,tada impregnuot isnaujo ir tada jau tept dazus o rowan best-nusveitus istept aliejaus tipo dazais. Na sitie mane labiau sudomino,nes nereiktu impregnuot  Nei vienas neuzsimine antiseptikais del plytu-ok
Vyckaju
2008 05 13, 15:51
QUOTE(happy @ 2008 05 13, 14:45) o antiseptikas ka daro? nes konsultavausi su rowan best ir dulux dazu pardavejais-tai dulux-siulo nusveist,tada impregnuot isnaujo ir tada jau tept dazus o rowan best-nusveitus istept aliejaus tipo dazais. Na sitie mane labiau sudomino,nes nereiktu impregnuot  Nei vienas neuzsimine antiseptikais del plytu-ok  tai jie antiseptika gal ir vadina impregnantu, koki impregnanta siulo?
Grelita
2008 05 13, 20:04
Jau turim pradet rupintis dailylentem,tik va as nelabai suprantu kaip paruosti jas,taip suprantu kad jos tepasi impregnantu,o paskui dazais,ka jus naudojot,kokius dazus,kokios firmos?
QUOTE(Vyckaju @ 2008 05 13, 15:51) tai jie antiseptika gal ir vadina impregnantu, koki impregnanta siulo? Dulux siulo savo kazkoki Dulux'ini impregnanta,o Rowan best sako,kad su ju dazais ar aliejais isvis tokio nereikia,tepi dazais ir vsio. Nutepiau kelias pajuodusias lentas balintoju-antiseptiku "Berzas",reiks ryt pazuret nubalo ten kas arne  Tikiuosi,kad gerai nubals ir nereiks rankom sveist
Vyckaju
2008 05 14, 12:49
QUOTE(happy @ 2008 05 13, 22:30) Dulux siulo savo kazkoki Dulux'ini impregnanta,o Rowan best sako,kad su ju dazais ar aliejais isvis tokio nereikia,tepi dazais ir vsio. Nutepiau kelias pajuodusias lentas balintoju-antiseptiku "Berzas",reiks ryt pazuret nubalo ten kas arne  Tikiuosi,kad gerai nubals ir nereiks rankom sveist  balina neblogai tas berzas, bet jei grybo nemazai gali likti tokios gelsvos apnasos ant lentuciu.
djbzykas
2008 05 16, 13:02
turiu pazystamus kurie teikia ivairias statybos bei remonto paslaugas, www.cityline.lt tikrai daro nebrangiai dar nera sugopseja
gal galit kas patarti kokiais dazai nudazyti jau nutinkuota nama.. namas nutinkuotas pries metus... tinkuotojai ne koie buvo nelygiai nutinkavo tai itariu kad pries dazant dar reiktu ir paglaistyt... idomu kiek tokie darbai kainuotu...
namas jau nutinkuotas.. tik nutinkuotas paprastu tinku .. reikia ji padailinti  taipatrode jis pries metus bet vaizdas isores nepasikeite .. http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1...7_4944_5698.jpg
stirnele123
2008 06 02, 13:39
860346879 kaunas cia jei paneles reikes vidines namo apdailos ar remonto. pati pas siuosi meistrus dariau ir toooookia patenkinta kad net rekomenduoju@ ir sip labai malonus meistrai
Valatke
2008 06 26, 14:46
Pasidalinkit savo patirtim  lauko dailylentes(sibiro egle) meistrai tepa rowan best dazais.Paziurejau ir vos neiskritau -tepa tik ta fasadine lenteles puse ir kala  As kiek parodoj issiklausinejau, kad reiktu pirma syki tenti lentele visa (ir uzpakaline puse), o sukalus-dar karta dazyti fasadine.Ar tikrai taip reikia?Mes paziurejo i mane kaip i durnele - nu tipo-nutepsim jei nori...
QUOTE(Valatke @ 2008 06 26, 15:46) Pasidalinkit savo patirtim  lauko dailylentes(sibiro egle) meistrai tepa rowan best dazais.Paziurejau ir vos neiskritau -tepa tik ta fasadine lenteles puse ir kala  As kiek parodoj issiklausinejau, kad reiktu pirma syki tenti lentele visa (ir uzpakaline puse), o sukalus-dar karta dazyti fasadine.Ar tikrai taip reikia?Mes paziurejo i mane kaip i durnele - nu tipo-nutepsim jei nori...  Daryk kaip zinai, jiems tai tiesiog papildomas darbas. Mums murininkai taip nenorejo sienu armuoti, tipo o kam ir taip laiko  Tai stovejome virs galvos ir ziurejome ar deda.
Mergaitės ar kas domėjotės fibrocementine plokšte? Atrodo Cacos uošvijoje ten kažkokie kaimynai apsikalę  ir Vobla atrodo domėjosi. Ar galit plačiau papasakoti ką išsiaiškinote, nes dar labai nesidomėjau jomis, tik kainą šian vyras sužinojo, tai gaunasi nuo 51Lt už plokštę 190mmx3600mm. Biški daugoka turbūt  Gal dar kas pasakys kiek kainuoja dailylentės šiais laikais? Po biški pradedu domėtis ir namo išore
QUOTE(stirnele123 @ 2008 06 02, 14:39) 860346879 kaunas cia jei paneles reikes vidines namo apdailos ar remonto. pati pas siuosi meistrus dariau ir toooookia patenkinta kad net rekomenduoju@ ir sip labai malonus meistrai  tai ar pati dareisi, ar tik ruošiesi darytis, ar draugai darėsi, ar mama? kiekvienoje žinutėje vis skirtingai rašai. matyt niekam tikę tie tavo meistrai, kad tiek nevykusios reklamos jiems reikia
QUOTE(Vikadi @ 2008 06 26, 16:18) Mergaitės ar kas domėjotės fibrocementine plokšte? Atrodo Cacos uošvijoje ten kažkokie kaimynai apsikalę  ir Vobla atrodo domėjosi. Ar galit plačiau papasakoti ką išsiaiškinote, nes dar labai nesidomėjau jomis, tik kainą šian vyras sužinojo, tai gaunasi nuo 51Lt už plokštę 190mmx3600mm. Biški daugoka turbūt  Gal dar kas pasakys kiek kainuoja dailylentės šiais laikais? Po biški pradedu domėtis ir namo išore  Buvau gavus samatą ( aš domėjausi tik enternito fibrocementine apkala), su darbais ir su medžiagom man fasado apdaila būtų atsiėjusi +-55t. beveik dvigubai brangiau nei šiltinant polistirolu( po plokštėm reik vatos, o ji brangesnė)ir tinkuojant. Kitas dalykas, kad akmenė kažkaip pakeitė savo spalvyną ir tos lentelės visos pasidarė nebe matinės, o blizgaus paviršiaus. man tokios nebegražu- atrodo kaip koks plastikas...
QUOTE(vobla @ 2008 06 27, 10:29) Buvau gavus samatą ( aš domėjausi tik enternito fibrocementine apkala), su darbais ir su medžiagom man fasado apdaila būtų atsiėjusi +-55t. beveik dvigubai brangiau nei šiltinant polistirolu( po plokštėm reik vatos, o ji brangesnė)ir tinkuojant. Kitas dalykas, kad akmenė kažkaip pakeitė savo spalvyną ir tos lentelės visos pasidarė nebe matinės, o blizgaus paviršiaus. man tokios nebegražu- atrodo kaip koks plastikas... Maniškis vakar dėl jų ir skambino, gyvai aš niekur nemačiau, tik internete kiek jie ten įdėję. Ir ta kainą kurią pasakė manęs irgi netenkina.
QUOTE(Vikadi @ 2008 06 27, 11:02) Maniškis vakar dėl jų ir skambino, gyvai aš niekur nemačiau, tik internete kiek jie ten įdėję. Ir ta kainą kurią pasakė manęs irgi netenkina. aš šių metų restos parodoj mačiau. Visai kitoks vaizdas nei pernai. arba aš tada kitom akim žiūrėjau. nu bet pernai neblizgėjo man jos...
QUOTE(vobla @ 2008 06 27, 11:04) aš šių metų restos parodoj mačiau. Visai kitoks vaizdas nei pernai. arba aš tada kitom akim žiūrėjau. nu bet pernai neblizgėjo man jos...  O mes kaip tik šiemet nėjom į tą parodą, ačių už info
Grelita
2008 06 27, 11:23
Mums Rowan best dazu parduotuvej patare vidine puse dailylenciu tept paprastu impregnantu,o isorine tais dazais,manau labai jau brangiai gautusi tie dazai jei dar abi puses lentu tept jais.Mes eglines dailylentes pirkom po 27lt/m2.
QUOTE(Valatke @ 2008 06 26, 14:46) Pasidalinkit savo patirtim  lauko dailylentes(sibiro egle) meistrai tepa rowan best dazais.Paziurejau ir vos neiskritau -tepa tik ta fasadine lenteles puse ir kala  As kiek parodoj issiklausinejau, kad reiktu pirma syki tenti lentele visa (ir uzpakaline puse), o sukalus-dar karta dazyti fasadine.Ar tikrai taip reikia?Mes paziurejo i mane kaip i durnele - nu tipo-nutepsim jei nori...  mes irgi taip darėm, dažė vieną pusę ir užkalė, dabar reikia antrą kartą tept visą fasadą
QUOTE(Rrina @ 2008 06 27, 13:51) mes irgi taip darėm, dažė vieną pusę ir užkalė, dabar reikia antrą kartą tept visą fasadą  Reikia patarimo Pasikabinau su tokiu klausimuku 1. Ką geriau imti medinio fasado dažymui ar pirma impregnantas plius dažai ar tokį dalyką du viename impregnantas ir dažai po jo nereikia dažyti ? 2. Ar geriau imti vait spirito pagrindu ar aliejiniu? 3. Gal susidūrėte su firma Remmers o gal geriau imti Dulux ? 4. Gal turite gerų atsiliepimų ir patyrimo ir apie kitus gamintojus mielai išklausysių nuomonių? Medis eglė, pietvakarių pusė Dėkinga už atsakymus iš anksto
QUOTE(Muka @ 2008 08 04, 09:55) Reikia patarimo Pasikabinau su tokiu klausimuku 1. Ką geriau imti medinio fasado dažymui ar pirma impregnantas plius dažai ar tokį dalyką du viename impregnantas ir dažai po jo nereikia dažyti ? 2. Ar geriau imti vait spirito pagrindu ar aliejiniu? 3. Gal susidūrėte su firma Remmers o gal geriau imti Dulux ? 4. Gal turite gerų atsiliepimų ir patyrimo ir apie kitus gamintojus mielai išklausysių nuomonių? Medis eglė, pietvakarių pusė Dėkinga už atsakymus iš anksto  Pabandykit pakalbeti su DULUX atstovais.Mes naudojome ju produkcija.Tiesa,nepigu,bet uz kokybe reikia moketi.O visi tie pigus-pasitikejimo nekeliantys.
gidaviba
2008 08 04, 10:16
QUOTE(Muka @ 2008 08 04, 09:55) Reikia patarimo Pasikabinau su tokiu klausimuku 1. Ką geriau imti medinio fasado dažymui ar pirma impregnantas plius dažai ar tokį dalyką du viename impregnantas ir dažai po jo nereikia dažyti ? 2. Ar geriau imti vait spirito pagrindu ar aliejiniu? 3. Gal susidūrėte su firma Remmers o gal geriau imti Dulux ? 4. Gal turite gerų atsiliepimų ir patyrimo ir apie kitus gamintojus mielai išklausysių nuomonių? Medis eglė, pietvakarių pusė Dėkinga už atsakymus iš anksto  Nežinau kaip jūs, bet bent jau aš niekada nesižavėjau pasiūlymais 2 in 1...Tikrai siūlyčiau pirmiausiai impregnuoti o tada tik dažyti. Mes fasado lentutes ištepėme impregnantu ir laikėme 5 dienas, paskui tik dažėme. Pagal gamintojų ir pardavėjų aprašymus, ilgam nereikės jokios lentučių priežiūros, o kaip bus tai pamatysim  Man asmeniškai labai patiko dažų parduotuvėlė Rinktinės g. 55, ten dažai gal ir nepigus, bet konsultuoja normaliai
QUOTE(anyta @ 2008 08 04, 11:48) Pabandykit pakalbeti su DULUX atstovais.Mes naudojome ju produkcija.Tiesa,nepigu,bet uz kokybe reikia moketi.O visi tie pigus-pasitikejimo nekeliantys. aciu uz nuomone o kodel DULUX ko jie ypatingesni uz remmers . Vardu marketingu ar produktu  O kaip produktai su vait spiritu ar aliejiniu pagrindu geriau
QUOTE(Muka @ 2008 08 04, 08:55) 3. Gal susidūrėte su firma Remmers o gal geriau imti Dulux ? as nama zadu remmers dazais dazyti, nuziurejau nama dazyta pries 3 metus siais dazais ir kolkas jis atrodo super ,dar reik pamineti,kad mediena ten maumedis-o jis kietmetis ir sunkiai geria i save dazus,prie maumedzio kiti dazu gamintojai aplamai garantijos neduoda ,tai su egle isvis neturetu but problemu.
Labas vakaras, gal kas dejot dekorativini tinka namo apdailai? Kokios firmos tinka pasirinkote? Gal kas dejot dufa vokiška tinka?
QUOTE(happy @ 2008 08 04, 21:06) as nama zadu remmers dazais dazyti, nuziurejau nama dazyta pries 3 metus siais dazais ir kolkas jis atrodo super ,dar reik pamineti,kad mediena ten maumedis-o jis kietmetis ir sunkiai geria i save dazus,prie maumedzio kiti dazu gamintojai aplamai garantijos neduoda ,tai su egle isvis neturetu but problemu. Ačiu už atsakyma visgi patvirtino mano pasirinkimą  . O gal ką galėtumėt patarti terasai? Gal čia jau geriau aliejiniu pagrindu imti dažus?
QUOTE(Muka @ 2008 08 05, 07:43) Ačiu už atsakyma visgi patvirtino mano pasirinkimą  . O gal ką galėtumėt patarti terasai? Gal čia jau geriau aliejiniu pagrindu imti dažus?  maumedine terasa pas mane nutepta duliux impregnantu ir kazkokiu spec alieju terasom,-kaip laikys dar nzn,nes nuo pavasario tik stovi Dar patys dazu pardavejai sako,kad terasas reiks atnaujint kas 2-3 metus,tai ir nesitikiu,kad laikys labai ilgai.
QUOTE(happy @ 2008 08 05, 10:04) maumedine terasa pas mane nutepta duliux impregnantu ir kazkokiu spec alieju terasom,-kaip laikys dar nzn,nes nuo pavasario tik stovi Dar patys dazu pardavejai sako,kad terasas reiks atnaujint kas 2-3 metus,tai ir nesitikiu,kad laikys labai ilgai. o remmers neturi kazko panašaus kaip domėjausi jie viską daro tik vait spiritu pagrindu  . Jaučiu dar reiks paieškoti kažką ir aliejiniu pagrindu
rapoliute
2008 08 05, 12:46
Sveiki , noreciau paklausti kiek kainuotu m2 - jei sugalvociau apmuryti akmeniu ???  skaldytu akmeniu , patikslinimui ... galima ir az
Ausrinka
2008 08 08, 10:40
Sveiki, Aš norėčiau patarimo dėl maumedžio dailylenčių. Kaip geriau ar tik impregnuoti, ar ir dažyti? Girdėjau, kad maumedžiui ne visi impregnantai/dažai tinka? Ir dar. Vieni maumedžio pardavėjai, sakė, kad yra kažkokia maumedžio dailylenčių kalimo technologija - atseit ne iš išorės, o iš vidaus
QUOTE(rapoliute @ 2008 08 05, 13:46) Sveiki , noreciau paklausti kiek kainuotu m2 - jei sugalvociau apmuryti akmeniu ???  skaldytu akmeniu , patikslinimui ... galima ir az Labas, mes taip pat planuojame siek tiek namo apmūryti akmeniu. Akmens kainos apie 160 lt/1 kv.m. Tačiau yra labai brangus darbas juos suklijuoti - mūsų meistrai, kurie darys apdailą prašo 240 lt. Gal kas galėtų patarti, kur rasti nusipirkti pigesnio akmens fasado apdailai?
chiukcia
2008 09 06, 07:28
Sveikos gal galit pasidalinti patirtimi, kaip suderinti namuko apdaila? pas mus vienaslaitis dvieju aukstu namukas. pima auksta galvojame tamsiomis klinkerio plytomis aplipdyti  o antram aukstui niekaip sprendimo nerandam...medzio laaabai bijom,nes reikes kas kelis metus ji vel dazyti..  tinkas irgi nelabai tinka,nes namas karkasinis, tai nesinori kad matytusi trukinejimai ir pan dar vienas klausimelis: gal galite parekomenduoti kur ir kaip pasiderinti spalvas ar apskritai fasado vaizdeli? turiu galvoje gal zinot kokia kompiuterine programa ar kazka panasaus, kuri padetu spresti tokias problemas.
QUOTE(chiukcia @ 2008 09 06, 08:28) o antram aukstui niekaip sprendimo nerandam...medzio laaabai bijom,nes reikes kas kelis metus ji vel dazyti..
o jus dazykite normaliais dazais geriausia skandinaviskais o ne visokiais italiskais ar prancuzishkais. pas suomius svedus visi namai mediniai dazyti, ir jie neperdazineja kas keleta metu, uztenka 15 metu tu dazu.
QUOTE(chiukcia @ 2008 09 06, 08:28) Sveikos gal galit pasidalinti patirtimi, kaip suderinti namuko apdaila? pas mus vienaslaitis dvieju aukstu namukas. pima auksta galvojame tamsiomis klinkerio plytomis aplipdyti  o antram aukstui niekaip sprendimo nerandam...medzio laaabai bijom,nes reikes kas kelis metus ji vel dazyti..  tinkas irgi nelabai tinka,nes namas karkasinis, tai nesinori kad matytusi trukinejimai ir pan dar vienas klausimelis: gal galite parekomenduoti kur ir kaip pasiderinti spalvas ar apskritai fasado vaizdeli? turiu galvoje gal zinot kokia kompiuterine programa ar kazka panasaus, kuri padetu spresti tokias problemas.  Eternitas gamina fibrocementines apkalas, galima jas deti vietoje medzio ir dazyti ilgai nereikes
chiukcia
2008 09 07, 08:57
QUOTE(STP @ 2008 09 06, 20:28) o jus dazykite normaliais dazais geriausia skandinaviskais o ne visokiais italiskais ar prancuzishkais. pas suomius svedus visi namai mediniai dazyti, ir jie neperdazineja kas keleta metu, uztenka 15 metu tu dazu. na cia tai galima ir nesutikti!  maniskis keleta metu pradirbo norvegijoj ir tikrai zino kaip ten su tais dazymais. pagrindinis pliusas pas juos, kad jie dazo neobliuotas lentas,delto dazai taip greitai neatsoka (cia kalbu apie ta raudona-ruda ar deginto molio spalva). o namus jie perdazineja kas 4-5 metus. maniskiui irgi teko dazyti,taigi jis labai papriestaro tavo pasakymui del 15metu
Blogasdaktaras
2008 09 07, 09:30
QUOTE(chiukcia @ 2008 09 06, 07:28) Sveikos gal galit pasidalinti patirtimi, kaip suderinti namuko apdaila? pas mus vienaslaitis dvieju aukstu namukas. pima auksta galvojame tamsiomis klinkerio plytomis aplipdyti  o antram aukstui niekaip sprendimo nerandam...medzio laaabai bijom,nes reikes kas kelis metus ji vel dazyti..  tinkas irgi nelabai tinka,nes namas karkasinis, tai nesinori kad matytusi trukinejimai ir pan dar vienas klausimelis: gal galite parekomenduoti kur ir kaip pasiderinti spalvas ar apskritai fasado vaizdeli? turiu galvoje gal zinot kokia kompiuterine programa ar kazka panasaus, kuri padetu spresti tokias problemas.  Labas, gal sita programele siek tiek pades: http://www.vivacolor.lt/index.php/spalvos/...uliatorius/1229 Cia kas del spalvu tai galima, manau, pilnai pasiderinti, netgi galima ant savo namo nuotraukos spalvas kaitalioti, deja sitas variantas kainuoja litus. Butu gerai rasti programele, kad galima butu paderinti ne tik spalvas bet ir apdailos medziagas, gal kas zinot ka nors panasaus?
Vi_zija
2008 09 07, 17:16
http://www.plannja.com/templates/DesignaDi...s____21990.aspx cia lenku, bet suprast galim ir pritaikyt spalvas, gal kam pades, spalvas sone spaudziat , vaizdelis namo keicias
chiukcia
2008 09 07, 20:22
QUOTE(Vi_zija @ 2008 09 07, 18:16) http://www.plannja.com/templates/DesignaDi...s____21990.aspx cia lenku, bet suprast galim ir pritaikyt spalvas, gal kam pades, spalvas sone spaudziat , vaizdelis namo keicias  sitas labai fainas, tik gaila kad nera galimybes per puse nama dalinti. nes mes antra auksta noretume kitokia spalva padaryti siaip tai labai aciu!  cia irgi ideju radom
QUOTE(Meka @ 2008 05 26, 16:02) namas jau nutinkuotas.. tik nutinkuotas paprastu tinku .. reikia ji padailinti  taipatrode jis pries metus bet vaizdas isores nepasikeite .. http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1...7_4944_5698.jpgMeka ketinau taves paklausti, ar desit palei langus konvektorius? ar plyteles ir grindinini?
|
|